Alle innlegg Sukkerforum

antrekk og andre spørsmål ang festen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym SoShy ti. 6 sep. 2011 17:15

om jeg i det hele tatt vil tørre å gå på denne festen undrer jeg svært mye på hva jeg skal ha på meg !
den ekle dressen som min x tvang meg til å bruke på 17 mai, nyttårsaften ol er fullstendig utelukket. jeg er ingen dress mann.
kan jeg møte i vanlig jeans og hvit T-skjorte ? trenger tips til hva jeg skal ha på meg..
hva med mat. får en kjøpt skikkelig mat der ?
jeg har ikke tatt ett dansesteg på snart 20 år og synes single fulle gutter danse, ser helt forkastelig ut og jeg er ikke flink til å ta initiativet til å prate med fremmede damer. har vært i ett laaangt forhold og kan ikke lenger det der sjekkespråket. er redd jeg bare vil føle meg helt utafor og dra tidlig med verdens største nederlagsfølelse. jeg ser heller ikke så bra ut at jentene bruker å komme bort til meg. hva tror dere, bør jeg bare holde meg unna ? kan telle på en hånd de gangene jeg har vært ute siste 20 år.

takknemlig for svar, men hver så snill å være anstendig

(kvinne 46 år fra Oslo) ti. 6 sep. 2011 17:29 Privat melding

En gang må være den første, SoShy - det er min første sukkerfest også. Vet heller ikke hva jeg skal ha på meg, men det finner jeg vel ut til slutt.

Jeg innbiller meg (uten å ha vært tilstede før), at det kan være lettere å få kontakt på denne festen fordi man får utdelt et kort med bilder av de beste matchene som måtte befinne seg på festen, da har man jo noe å ta kontakt for... kanskje? Eller er det ikke slik, dere som vet?

Skjult ID med pseudonym baz ti. 6 sep. 2011 17:34

1) Kle deg i noe du er komfortabel i. Om du bytter ut den hvite t-skjorten med en litt finere skjorte glir du rett inn. Dress er langt ifra nødvendig =)

2) Jeg tviler sterkt på at du får kjøpt mat.

3) Du må endre fokus. Gå inn for å ha en hyggelig kveld. Gi litt ekstra av deg selv, og prat med folk (begge kjønn). Bli kjent med folk. Se på det å møte en dame som en bonus. Hvis ikke mener jeg du like gjerne kan bli hjemme. For da ender du trolig opp med det nederlaget du frykter.

Hvis du drar alene, så anbefaler jeg å møte opp på et av fellesvorspielene (som vanligvis annonseres på sukkerforumet). Da kan du bli kjent med folk før selve festen.

Skjult ID med pseudonym Jente ti. 6 sep. 2011 17:42

Baz har gode råd. Du skal ikke ha den ekle dressen rett og slett fordi den begynner på ekkel. Du skal kose deg. Skjorte og jeans vanligst, ja. Men om du kun koser deg i T-skjorter så tar du det.
Tenk at du skal snakke med vanlige mennesker som er i samme båt som deg. Snakk om det du ville gjort med hun du havnet ved siden av på forrige ordinære selskap du var i. Mange som ikke danser.

Du sier du ikke er "flink til å prate med fremmede". Nei, og det blir ingen om man ikke prøver. Det er bare å gjøre det. Treningssak. Om du har snakket med to, er du allerede litt "flinkere" til neste gang. Hopp i det! Lykke til..

(mann 34 år fra Buskerud) ti. 6 sep. 2011 17:59 Privat melding

Vurderer å bli med på festen mot bedre vitende, rett og slett fordi jeg kunne tenke meg en tur til Oslo. Er et halvt år siden nå, såh..

Bare synd de har valgt et sted som er så langt fra sentrum. Ser nok flott ut der oppe, men er vel stress å komme seg dit, eller? blir jo buss eller noe sånt

Skjult ID med pseudonym wtf ti. 6 sep. 2011 18:26

Klær skaper folk, så enkelt er det
Klesstil og hår sier noe om hvor du befinner deg i livet og hvor du har tenkt deg.
Bak den stygge andungen var det en vakker svane:-)

Så ta en tur til frisøren du
Dongeri er greit, men tenk over hvor gammel den er og hvilket snitt den har
T-skjorte sier også mye, en t-skjorte er ikke bestandig en bra t-skjorte.

Gjør det enkelt, kjøp billig. Ta en titt på H&M kolleksjonen på nett, så får du tips om snitt og style på klær!

Skjult ID med pseudonym elisa ti. 6 sep. 2011 18:38

Hva pleier jentene å gå i da?

Skjult ID med pseudonym Boble® ti. 6 sep. 2011 18:48

Kjøp en billig skjorte på Dressmann, så slipper du å være dress mann (tog du 'an?), men er allikevel litt mer representabel enn når du bare går i tskjorte.

Tenker du kommer litt lengre dersom du har kledd deg opp litt. Det vil sannsynligvis alle damene du er der for å møte gjøre. En fin dongeribukse kan også fungere fint dersom du ikke har en annen "penbukse".

De fulle ungdommene må du nok sannsynligvis bare leve med. Eller gå til en del av lokalet hvor de kanskje holder seg borte fra. Beste er at du prøver å forandre innstilling til at "dette skal bli fantastisk morro uansett". Da har du i allefall ett bedre utgangspunkt enn om du sitter og tenker "hjelp/æsj/nei".

Lykke til, og kos deg masse!

Skjult ID med pseudonym Elikapeka ti. 6 sep. 2011 18:50

Kom gjerne i jeans og t-skjorte, men etter min menig kan en hvit bli litt vel kjedelig..finn gjerne en som er litt mer interessant, med litt farger eller mønstre på:D

Skjult ID med pseudonym banditten ti. 6 sep. 2011 18:53

lange shorts og hawaii skjorte?

Skjult ID med pseudonym jente31 ti. 6 sep. 2011 18:57

For min egen del liker jeg menn i olabukse bedre enn menn i dress. Menn som går i dress på byen forbinder jeg mer med vestkantsosser og de er ikke jeg så begeistra for.. Menn i dress på julaften, nyttårsaften og i andre store begivenheter er fint altså, men dress er litt kostyme for meg litt som når jeg tar på meg bunaden. Så hvis det er første møtet, så vil jeg gjerne se hva han liker å gå i, altså hva han velger å ta på seg når han bestemmer selv. Da er det fint med olabukse og t-skjorte går fint det og, men kanskje ikke en hvit en nei. En litt rocka skjorte går bra det og. Og tatoveringene på armene setter prikken over i'en, men har han ikke tatoveringer, så er det ingen krise det heller altså.

Skjult ID med pseudonym Draupne on. 7 sep. 2011 10:08

@The Wizard, det går trikk fra Oslo S opp forbi Soria Moria. Hjem etter 00:30 tror jeg det blir drosje som gjelder.

Skjult ID med pseudonym student on. 7 sep. 2011 12:58

Jeg liker menn som kan gå med en litt lys, rufsete dongeribukse og kanskje en hvit t-skjorte med svart skinnjakke. Det er F-I-N-T!

(mann 34 år fra Buskerud) on. 7 sep. 2011 17:49 Privat melding

Drosje hørtes da ikke ut som et smart valg på et stort arrangement. Kanskje sukker skulle ordnet med minibuss eller noe sånt.

Skjult ID med pseudonym 1-mann on. 7 sep. 2011 19:45

Har du noengang sett en minibuss som tar 1500 stykker du?

Skjult ID med pseudonym Høye Heler on. 7 sep. 2011 19:50

Får jo nesten lyst til å ta en tur bare for å se hva dere har på :)

Skjult ID med pseudonym SoShy on. 7 sep. 2011 20:02

takker dere for innspill og har bestemt meg for å bestille billett nå ..men vet ikke lenger det med den T- skjorten for da vil vel alle peke på meg og si at "dere er han snålingen" som ikke kan hverken kle seg eller danse og er livredd damer.

er det garderobe der til å henge fra seg ytterklær ? er det mulig å gå ut og spise noe i nærheten ? kan ikke drikke hele kvelden utover, uten å spise

Skjult ID med pseudonym seffern on. 7 sep. 2011 20:39

Som Oslo-borger får jeg ta litt ansvar:

Mat: Det kryr av kebab-sjapper litt nede i gata fra Soria Moria. Ikke langt heller til nærmeste Narvesen/ Deli de Luca (om de 2 siste har døgnåpent er jeg mindre sikker på)

Antrekk: skjorte er vel det flest går i. Men t-skjorte fungerer også, hvis den er av en litt "kul" type (smaken er som baken, men fillete og slitt anbefales ikke)

Garderobe: det er i hvert fall garderobe i bygget. Regner med at sukker har den åpen også..

Transport til: Trikk nr 11, 12 og 13 stopper rett i nærheten. Disse går hvert 5.minutt fra sentrum og opp til Torshov.
Transport fra: Siste trikk mot byen går rundt halv 1.
Etter dette: Taxi fungerer jo alltid. Det er bare NEDoverbakker til byen, så mulig å gå. Tar ikke alt for lang tid.
Ellers så kan man gå i 5-10. min (avhengig av promille) til Arendalsgata. Her går 37-bussen til sentrum. Denne går HELE døgnet. Natt til søndag går den 2 ganger i timen. Sjekk trafikanten.no for rutetider.

Skjult ID med pseudonym McCloud on. 7 sep. 2011 20:46

Det går andre nattbusser en 37-ern også.

Skjult ID med pseudonym seffern on. 7 sep. 2011 20:54

@mcCloud: det er riktig, men jeg har aldri prøvdt å ta disse mot sentrum. Av det jeg klarer å finne på trafikanten.no ser det ikke ut som om n12 (som går over Torshov) plukker opp folk på turen Kjelsås-sentrum.
Men her er jeg usikker.
Noen som vet?

Skjult ID med pseudonym neptun on. 7 sep. 2011 21:54

N12 plukker deg opp på Torshov, ja, og N20 også, hvis du skal i retning Galgeberg/Helsfyr eller Majorstua