Alle innlegg Sukkerforum

Hvor ærlig er profilen din?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Boble® ti. 6 sep. 2011 19:15

Er av og til noen som skriver at de har følt seg forledet (rundlurt) av bildene som enkelte bruker i profilen sin, og på hvordan de fremstiler seg i profilen. De mener at bildet ikke representerer hvordan personen de snakker med EGENTLIG ser ut, og at profilen er mildt sagt misledende når det gjelder interesser og aktivitetsnivå.

Noen bruker gamle bilder fra når de var 10 år yngre. Noen bruker photoshop. Andre bruker bilder tatt av profesjonelle fotografer.

Syntes forresten det er verdt å nevne at jeg faktisk syntes at det er morsomt og kjekkest når jeg ser bilder som er uvanlige og rare. Gjerne med morgenhår, rare parykker, kostymer eller hengende oppned i taklampen.

Så nå spør jeg deg! Hvor ærlig syntes DU at du er med bildene DU har på sukker. Representerer de deg, selv på en halvdårlig dag, eller har du letet frem det absolutt beste bildet du kan finne?

Er du like sprek som du ser ut som i albumet dersom du har mye fjellbilder? Kjører du motorsykkel, eller satt du bare deg på en som var i nærheten? Glemte du å si at du spydde som en gris og ikke fikk sove på en måned etter du hoppet fallskjerm?

Stivpyntet DU profilene DIN når du skrev den, eller finnes det noen her inne som er dønn ærlige når de lagde profilen sin?

Ikke kommenter andre profiler enn din egen!

Kjør debatt!

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 6 sep. 2011 19:18

Vel, profilbildet mitt er fra en pub i Dublin i juni, og det eneste jeg har klipt bort er kompisen min. Så akkurat der er jeg nok ganske ærlig.

(mann 42 år fra Akershus) ti. 6 sep. 2011 19:19 Privat melding

Jeg ser ut som dass og det gjør bildene mine åsså. Best case tror jeg fakisk jeg ser bedre ut i virkeligheten. Jeg sitter ikke med ett konstant ansiktsuttrykk i virkeligheten. Det gjør jeg på bildene. Dessuten er jeg i 2D.

(mann 48 år fra Hordaland) ti. 6 sep. 2011 19:21 Privat melding

Eg synes dette høres spennende ut, ettersom det kan gi meg også en pekepinn på kordan folk profilerer seg. Har akkurat startet opp profilen, så har ikke fått lagt ut noe særlig enda, men det kommer.

Bildet er ihvertfall ca 1 uke gammelt, så det skal være up to date ;)

(kvinne 46 år fra Oslo) ti. 6 sep. 2011 19:26 Privat melding

@Boble: Hvor ærlig er profilen din?

Vi får jo ikke engang vite hvilken den er...

Jeg tror min er ærlig, men jeg kan ikke styre hvordan andre oppfatter den. Det hender jo at folk henger seg opp i noen detaljer og ikke ser andre..

(mann 48 år fra Hordaland) ti. 6 sep. 2011 19:32 Privat melding

@elisa: så lenge den føles ærlig, så er det jo bra.

Noen tolker vel visse egenskaper en skriver om litt annerledes enn det de er ment, men e vanskelig å ta høyde for alles oppfattning. I tilfelle så kan de jo rettes på i mail til den personen som har misforstått, i stedet for til alle de andre som skjønte det slik du skrev det ;)

Vi fleste gjør vel så godt vi kan :)

(mann 34 år fra Oslo) ti. 6 sep. 2011 19:37 Privat melding

Min profil er ikke så fyldestgørende men ærlig er den da.
Profilbilledet er vel et par måneder gammelt, dem i galleriet med mobilen er vel 1 måned og det fra venedig er fra sidste år tror jeg.

Det med at få taget nogle pæne billeder har jeg intet imod, sålænge man har nogle billeder i albummet der viser dig fra andrer sider end din bedste :)

Jeg har forresten aldrig kastet op de gange jeg hoppede i faldskærm .. er det et plus som jeg bør skrive i profilen @Boble? :P

(mann 39 år fra Vestfold) ti. 6 sep. 2011 19:39 Privat melding

100% ærlig. Forsøker iallefall, uten å skriver hele livshistorien. Ærlighet varer lengst! Og jeg ser ikke etter alle, kun hun ene som kan trives med meg og den jeg er. Liker man ikke profilen min, så finnes der sikkert en annen fisk i havet.

Honesty is everyting :-)

PS: Jeg vil tro at 95% eller flere er mer eller mindre ærlige i sin profil. Alt kan jo ikke skrives, men det får være opp til den interesserte å finne ut av detaljene.

Good luck hunting :-)

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 6 sep. 2011 19:39

dei eg har møtt har sagt eg ser betre ut i virkligheta:) så da får bildet duge så det blir ein positiv overraskelse...resten er dønn ærligt..trur eg hehe:)

(kvinne 38 år fra Oslo) ti. 6 sep. 2011 19:48 Privat melding

Jeg har litt av hvert av bilder på profilen min jeg, både bilder jeg har tatt med mobilen selv, bilder fra ferie, utkledningsbilder og bilder fra fotografen. Så satser på at det er en lett blanding og viser sånn noenlunde hvem jeg er. Uansett er jeg best i virkeligheten ;-)

(mann 48 år fra Hordaland) ti. 6 sep. 2011 19:49 Privat melding

E jo påfallende mange som e aktive med trening, liker å gå i fjellet, sykkelturer osv...
Kor mange av disse personene e egentlig slik? Er det noe de bare skriver, eller e det ett håp om å møte noen som kan endre deres hverdag til å bli slik. Eller kan det være noe som skal lokke den som leser til å tro at det er ett sunt og friskt individ vi her har med å gjøre?

Selv liker eg faktisk disse tingene, men om alle de som skriver dette er slik, så hadde jo fjellet og de beste joggetraseene vært fulle av folk fra Sukker ;)
(satt litt på spissen... hehe...)

Vil si at det virker som at de aktive er mye mer representert her enn ka eg erfarer som gjennomsnitt i hverdagen...

(kvinne 56 år fra Hordaland) ti. 6 sep. 2011 19:50 Privat melding

Hvorfor prøve å fremstille seg selv som noe annet / bedre enn det en er........det enkle er ofte det beste,eller ?? ;)

Ærlighet varer lengst!

Og så må det jo være kjempekjedelig å bli avslørt som noe helt annet enn det profilen sier / viser :(

Min profil er skrevet av meg....utifra hvordan jeg selv tror og mener jeg er....mulig andre ser meg anderledes,men jeg har ikke bedt dem om å fylle ut min profil.

Bildene er orginale,altså...ingen photoshop her,men....mulig de er tatt på en god dag?

Uansett.....om jeg skulle være så heldig å treffe min "drømmemann" som han så flott kalles innpå her,så håper jeg han vil synes om meg like mye på en dårlig dag og,og ikke henge seg opp i et "glansbilde" som tross alt bare er et øyeblikk av evigheten ;)

(mann 48 år fra Hordaland) ti. 6 sep. 2011 19:50 Privat melding

@Mille: det er jo bra :)

så får en litt mer totalbilde av kem personen egentlig er. Og resten finner en vel ut etterhvert ;)

Skjult ID med pseudonym elisa ti. 6 sep. 2011 19:56

Runbas - er det du som er boble? (Siden du ser ut til å ta ansvaret for tråden?)

Skjult ID med pseudonym Jeno ti. 6 sep. 2011 19:57

Jeg føler selv jeg har en veldig ærlig profil, er kanskje litt tjukkere i virkeligheten enn bildene gir inntrykk av. Men har ikke fixa på noen av bildene. De nyeste bildene er 3 uker gamle.

Skjult ID med pseudonym Lillah ti. 6 sep. 2011 19:58

Det er jo meg i profilen min, men det er den påkledde, sminkede versjonen. Jeg har ikke satt inn bilder av strekkmerker, valker og ettervekst. Var det det som var forventet? ;-)

(mann 47 år fra Oslo) ti. 6 sep. 2011 19:58 Privat melding

Tror den skulle være relativ dønn ærlig. Det står kanskje for mye der. Tar få bilder av meg selv, så byr ikke på så rasende mange bilder.

(mann 48 år fra Hordaland) ti. 6 sep. 2011 20:01 Privat melding

Nei, eg e ikke boble... hmm... da hadde det vært lite vits å være anonym i begynnelsen ;)

Eg bare kommenterte noen av innleggene. Eg e ny her. Dvs var innom her for ca 1 år siden også, og er nå tilbake. Bør kanskje lære meg bedre diskusjons-etikk ;)

Men synes det er interessant å se ka folk legger i sin egen profil...

Skjult ID med pseudonym tøysejentå ti. 6 sep. 2011 20:08

Var faktisk nøye på å få frem dobbelthaka på profilbildet mitt, selv om den MULIGENS ikke er så fremtredende i virkeligheten :))) -så den kan iallefall ingen arrestere meg for :)
Ha en god kveld folkens :))

Skjult ID med pseudonym stjerne* ti. 6 sep. 2011 20:14

Dønn ærlig:)
Bildene er fra juni-juli-august.
Har bilder der jeg er klar for fest... på jobb ...og et bildet hvordan jeg ser ut når jeg våkner om morgen:)))

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 6 sep. 2011 20:16

ettervekst..? er det når det vokser ei tredje arm på ryggen???:)

Skjult ID med pseudonym elisa ti. 6 sep. 2011 20:21

runbas - ikke noe i veien med etikken din - jeg ble bare nysgjerrig :)

(kvinne 48 år fra Østfold) ti. 6 sep. 2011 20:41 Privat melding

Passet på å legge ut de verste bildene jeg har, og satser på at eventuelle dater blir positivt overrasket ; ))

...Særlig...

Alle vil vel gjerne presentere seg best mulig, og bilder gir jo uansett bare et lite inntrykk av en person. Sjarme, utstråling osv må vel helst oppleves...Men jeg tror jeg har en ganske ærlig profil ja, det var ihvertfall intensjonen når jeg skrev den.. : ))

(mann 48 år fra Hordaland) ti. 6 sep. 2011 20:41 Privat melding

hehe.. den er helt grei.

Får ta å sette meg ned etter kampen og skrive inn litt mer på profilen min. Hadde vært kjekt med endra flere synspunkter her inne, men nå er det kampen som e på ;)

(mann 47 år fra Oslo) ti. 6 sep. 2011 20:50 Privat melding

Det med å legge ut de verste bildene man har ser ut til å være et sjakktrekk med tanke på hvor mange sutretråder angående virkelighet kontra albumbilder vi har hatt her på forumet. Mine er alle fra i år om det skulle ha noe å si, har bevisst unngått bilder fra før 2010.

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) ti. 6 sep. 2011 21:01 Privat melding

jeg har vel vært litt for ærlig i min profil og bildene er dårlige. greit nok, selv om jeg har tenkt på å forandre litt på den. men for hver dag som går mister jeg litt troen på å finne min neste kjærlighet her inne. jeg har vel bare vært her ca 2 uker og jeg føler at jeg allerede begynner å bli forsynt. mange vakre oppegående jenter her, men hva hjelper det når de forventer seg en prins eller fotomodell.
jeg er ingen av delene og får vel snart finne meg nye beitemarker : )

Skjult ID med pseudonym Rose-70 ti. 6 sep. 2011 21:02

Og fine er de også @ Dirigent71.. jeg har jo vært inne og snoket litt en gang ; ))

Mine er fra i år, men jeg kan sikkert gidde å legge ut noen flere. Kanskje noen temabilder? Da blir det høst- og sydvest neste gang ihvertfall : /

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ti. 6 sep. 2011 21:11

Rose-70:
Synes generelt temabilder og naturbilder er fint, uansett hva mange andre her inne måtte mene. Viser ofte litt mer action og kan gi et sporty inntrykk, men det er jo min mening. Du later jo til å ha mange interesser i profilen din, vis gjerne det i albumet også. Imponerer enkle sjeler som meg. :-)

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 6 sep. 2011 21:16

Med tanke på at ingen jenter til nå har tatt kontakt, så kan det jo alltids tenke jeg er FOR ærlig både når det kommer til profilen, profilteksten og bilde.
Men nå er profilbildet mitt et år gammel blitt, så det er vel på tide og bli enda ærligere å skremme vekk de resterende jentene som sitter på gjerdet når det kommer til om de skal ta kontakt eller svare. :P

Skjult ID med pseudonym Rose-70 ti. 6 sep. 2011 21:19

@ Dirigent71
Takk for tipset : ) Da har jeg litt å jobbe med utover høsten, ser jo ut som om jeg blir her en stund til : ))

Skjult ID med pseudonym Z ti. 6 sep. 2011 21:20

Har ikke bilde i profilen min jeg.
Utover det har er jeg så ærlig som jeg evner å være utfra den måten jeg kjenner meg selv.

Skjult ID med pseudonym Tuva ti. 6 sep. 2011 21:20

Er ærlig i den forstand at jeg står inne for det jeg skriver i profilen, og føler ikke at bildene er glansbider av meg selv (vel kanskje utenom et, men må da vise at man har potensial også ;) ).

Når det er sagt, kan man spørre seg om det jeg skriver gir et balansert bilde av meg. Trekker bare frem egenskaper og interesser som føles greit å vise andre. For å sette det på spissen, så skriver jeg ikke at jeg fiser mye i profilen. Lyger ikke, men utelater en del. Og dét er jeg 100 % sikker på at alle andre gjør her inne også

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ti. 6 sep. 2011 21:22

Powpow:
Du må huske på at jo eldre vi blir, jo mer distingverte, attraktive og kvinnebedårende blir vi (synes vi selv). Så bruk et bilde fra i år, finn en aldringsapp for iphone og gjør deg selv ti år eldre, da skal du se de stiller seg i kø. Har dessverre androidtelefon, så jeg må nok pent vente til jeg faktisk fyller femti før jeg smelter pigehjerter.

(mann 48 år fra Hordaland) ti. 6 sep. 2011 21:23 Privat melding

@bukefalos: eg var nok litt slik som deg sist eg var her. Men har kontakt med folk som faktisk har greid å få det til her inne, så må jo være litt håp ;)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ti. 6 sep. 2011 21:44

Hvisker frenetisk, men oppriktig: (Slett det siste innlegget, bukefalos!)

Skjult ID med pseudonym runbas ti. 6 sep. 2011 21:48

hehe... e bare meg som er lettskremt her... hmm...

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ti. 6 sep. 2011 21:51

Behold gjerne det med dødfødt, frustrasjon er helt lov. Men stryk det om utseende på damene, tror jeg. Kan nok skremme bort ganske mange... ;-)

(kvinne 49 år fra Buskerud) ti. 6 sep. 2011 21:53 Privat melding

Ærlig profiltekst, og ærlige bilder. Noe annet ville jo være fullstendig idioti om man skulle ha et ønske om å treffe noen man skriver med her inne?!

(kvinne 39 år fra Sør-Trøndelag) ti. 6 sep. 2011 21:56 Privat melding

I min profil er det lagt inn rom for tolkning :-)
Men jeg lyver ikke på bildene!

(mann 38 år fra Oslo) ti. 6 sep. 2011 22:00 Privat melding

Akkurat som alt annet jeg kommer med her på Sukker, er også profilen min tull og oppspinn fra ende til annen.
Når sant skal sies, så finnes jeg faktisk ikke i det hele tatt. Slå dén, dere? =D

(mann 48 år fra Hordaland) ti. 6 sep. 2011 22:05 Privat melding

@Søtstoff: hahahahahahaha :)

men desverre så er jo det du sier en mulighet for mange...

(mann 33 år fra Hordaland) ti. 6 sep. 2011 22:07 Privat melding

Bildene mine viser meg stort sett når jeg driver med ting jeg liker. Ja, det er et fallskjermbilde der (hvorfor har det egentlig blitt eksempel på skryting? :P), samt andre "ekstreme" ting som forumfolket klager sånn på... Det er fordi det faktisk ER ting jeg driver med jevnlig. Som i hver uke. Så får forumgjengen mene hva de vil om det. :) Jeg har dessuten få bilder av meg, og de blir som oftest tatt i slike sammenhenger.

Teksten er noe tynn sikkert, kunne vel ha skrevet litt mer. Jeg legger ikke ut en masse negative ting om meg selv, selv om det sikkert er nok å ta av - men man prøver da tross alt å selge seg selv på en datingside. :P

Bør kanskje påpeke at jeg IKKE henger etter fingertuppene i ei fjellside dagen lang, men føler kanskje at det sier seg selv?

(kvinne 41 år fra Troms) ti. 6 sep. 2011 22:23 Privat melding

jeg tror jeg er ærlig i profilen..... men jeg tror og jeg har for mye fester bilder generelt. men er som regel da man tar bilder,i festlig lag:)
men det er klart at man legger vel ikke ut sine værste bilder heller?

Skjult ID med pseudonym quickly ti. 6 sep. 2011 22:28

Å, jeg juger noe alldeles forferdelig. Kan ikke gå på sjekkern og fortelle at jeg er både arbeids- OG treningsnarkoman! Jeg har jo ikke tid til et forhold!

Nei, jeg skriver at jeg samler på frimerker.

Skjult ID med pseudonym ruggen ti. 6 sep. 2011 22:28

er dønn ærlig. og anonym.

:)

(mann 48 år fra Hordaland) ti. 6 sep. 2011 22:30 Privat melding

@sunway77: eg liker at profilbildet og teksten er representativ for personene. Bortsett fra det så e det jo kjekt at bilder viser personen i (som tidligere beskrevet av andre) forskjellige situasjoner. Det viser mer om kem personen er. Eg skal få lagt ut flere bilder selv så snart som mulig :)

Men ser jo helt klart at det ikke hjelper noen med å legge ut de verste bildene ;)

(kvinne 47 år fra Vestfold) ti. 6 sep. 2011 22:33 Privat melding

Profilen min er helt ærlig, og bildene er tatt fra 5 år tilbake, til det nyeste for bare kort tid siden.
Har i hvert fall alltid fått høre at jeg ligner veldig på bildene av meg.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ti. 6 sep. 2011 22:34

nice har faktisk eit ærligt nick også..:)

(kvinne 44 år fra Østfold) ti. 6 sep. 2011 22:40 Privat melding

Har stort sett nye bilder,et par av dem er fra et år tilbake ,men syns ikke selv at jeg har forfalt fryktelig mye på et år... Profil teksten er byttet ut fjørten ganger uten at det gjør noe til eller fra.. Ærlig.. jovist er jeg ærlig, what U see is what U get...

@Elisa

Jeg syns du har en veldig representativ profil :)

Skjult ID med pseudonym B-Boy ti. 6 sep. 2011 22:41

Utrolig turn-off med folk som har masse "tullebilder" med grimaser, parykker, kostymer og annet tøv. Det er heller ikke hva jeg vil kalle "ærlige bilder".

Skjult ID med pseudonym lareya ti. 6 sep. 2011 22:42

neida, nå fortalte jeg skrøner, 2 av bildene er faktisk fra 2008... HUFF...

(mann 48 år fra Troms) ti. 6 sep. 2011 22:43 Privat melding

Profilen min er så ærlig at en del ikke liker den.
Men bedre å være ærlig om den man er, enn å lyve om seg selv og fremstille seg som bedre enn man er.

Skjult ID med pseudonym ruggen ti. 6 sep. 2011 22:45

@itwasntme:
hvorfor manipulerte du bort kroppen fra bildet?
jeg får en følelse av at du er E.T... :)

Skjult ID med pseudonym lareya ti. 6 sep. 2011 22:47

@s.a.m.e

Kunne ikke sagt hvem som var nytt og hvilket som var gammelt! :)

(mann 48 år fra Hordaland) ti. 6 sep. 2011 22:47 Privat melding

kor ble trådstarter boble av?

Skjult ID med pseudonym s.a.me ti. 6 sep. 2011 22:53

He he @lareya.. nå måtte jeg inn å se på min egen profil.
Kanskje ikke jeg har forandret meg så mye. Hmm. det første er i hvert fall eldst, og det siste tatt for noen uker siden.
Egentlig rart det med bilder, for jeg har et som er tatt av meg for ca 12 år siden ( da hadde jeg kort lugg ) Da ser jeg nesten eldre ut enn det jeg er idag. Dette bildet er ikke her inne da :)

(mann 37 år fra Oslo) ti. 6 sep. 2011 22:55 Privat melding

Jeg tror jeg har vært dønn føkkings ærlig.. :oP
Sånn har jeg visstnok vært hele livet på godt og vondt ut fra hva min foreldre har fortalt meg.

(mann 48 år fra Troms) ti. 6 sep. 2011 23:13 Privat melding

@(Skjult ID med pseudonym ruggen) - tir 6 sep 22:45:

Hvorfor er du så opphengt i dette?
Har du lyst på meg?

Enkelt og greit, jeg synes det var stilig og morsomt bilde.
Det er min opplevelse.
Hvis du har lyst til å se mer sexy bilder av meg kan du gå inn på fotoalbumet mitt.
Jeg står ikke til ansvar dersom du blir gørtent osv, albumet besøkes på egen risiko.

Skjult ID med pseudonym ruggen ti. 6 sep. 2011 23:15

jeg bare lurte...

(mann 38 år fra Østfold) ti. 6 sep. 2011 23:18 Privat melding

Jeg lyver så det renner etter i profilen, dessuten er ikke bildene av meg engang, de er han derre...Fan er det han heter igjen da... Han i de fast&furious-filmene!

Skjult ID med pseudonym 1234 ti. 6 sep. 2011 23:26

Helt ærlig, men selvfølgelig ikke 1000% åpen.

(mann 41 år fra Østfold) ti. 6 sep. 2011 23:28 Privat melding

Min profil er vel så ærlig som den kan få blitt..
Føler jeg selv iallefall...

:o)

Skjult ID med pseudonym student ti. 6 sep. 2011 23:32

KongKebab, syns ikke profilbildet ditt går hånd-i-hånd med resten av bildene dine. No offence, men du er mye kjekkere på de andre bildene dine :)

Det er bare min mening, da!

(mann 38 år fra Østfold) ti. 6 sep. 2011 23:36 Privat melding

student: I know. Bare jeg som syns det profilbildet er så jævlig bra, pga vinkelen... Skallen ser jo ut som en sånn trafikk-kjegle...HAHAHA

Skjult ID med pseudonym mann ti. 6 sep. 2011 23:49

Min er erfaring er som følger....

Jo mindre du ser av dama på bildene, jo feitere er a..

Skjult ID med pseudonym Boble® ti. 6 sep. 2011 23:56

Jeg burde egentlig ha oppfordret folk til å svare anonymt. Nå kan jo folk skryte på seg som bare det... :P

Min profil er helt grei. Jeg har litt mer turbilder enn hva sannheten tilsier, men det er mest fordi jeg faktisk er motivert til å gå mye tur. Håper jeg får en sporty jente som trekker meg med ut. Syntes det er vanskelig å måtte motivere seg selv til å gå tur hele tiden. Syntes ikke at det er fusking eller uærlig i og med at intensjonen min er at jeg skal redusere sofasittingen, og øke produktive og gode turer.

Bildene mine gjengir meg slik jeg ser ut i dag. Jeg blir ikke tatt så mye bilde av, så de fleste er selvtatte, med sånn passe kvalitet. Akkurat som SomNy så føler jeg selv at jeg tar meg bedre ut i virkeligheten enn på bilder.

Når det gjelder bilder forresten! Så er det nå en del som har funnet ut at dersom de tar bildene ovenfra og ned. Så forsvinner dobbelhaker og lignende;) Kan det kanskje være litt fusking? Eller er de så korte at de alltid ser opp til folk? :P

Ut i fra hva jeg har lest i tråden her så er det ingen som føler at de har bløffet på seg noe. Utenom meg kanskje. Så da kan vi vel nesten konkludere med at de som føler seg lurt har vært maks uheldig :) Og det syntes jeg er ganske tilfredstillende.

Keep it honest guys!

@KongeKebab

Sett filmen Coneheads? ;)

(mann 42 år fra Akershus) on. 7 sep. 2011 00:00 Privat melding

Så lenge bildene ikke er retusjert eller fikset i photoshop så kan man vel ikke kalle seg uærlig ?
Det er jo klart man legger ved de bildene man selv syntes er best (Les: De uten øyne halvveis lukket, fyllelook etc) :)

Skjult ID med pseudonym Boble® on. 7 sep. 2011 00:10

@b-boy

Et tøysebilde er noe av det ærligste man kan legge ut. For det viser humor og sjarm. Noe som ett passbilde som regel ikke gjør. Jeg syntes at tøysebilder gir meg mer enn posering foran en eller annen gammel bygning eller statue.

Det er selvfølgelig nødvendig å legge ut ett skikkelig bilde av deg selv også.

(mann 38 år fra Østfold) on. 7 sep. 2011 00:28 Privat melding

Boble: Haha, ja, har sett den! Men tenkte det var greiere å skrive "trafikk-kjegle" fremfor "conehead", da de fleste vet hva en trafikk-kjegle er for noe... =P

(kvinne 28 år fra Hordaland) on. 7 sep. 2011 00:37 Privat melding

Jeg har ikke valgt bilder fra "dagen derpå", men heller der hvor jeg ser OK ut og fra situasjoner hvor jeg hadde det OK også! :) Men ingen tvil om at jenta på bildene mine er MEG, og de er heller ikke fikset med eller tatt av utdannede fotografer!
Og tekstene mine på profilen fremstiller meg! Har ikke skrevet det sånn A4, men valgt litt humor i det hele... Fordi humor er viktig for meg! :) Så ja, vil påstå at hvis man ikke liker bildene mine eller det jeg skriver, så liker man nok heller ikke personen meg...

(mann 34 år fra Buskerud) on. 7 sep. 2011 00:40 Privat melding

Ser ingen grunn til å lyve på profilen min.

Skjult ID med pseudonym arneand on. 7 sep. 2011 00:59

Mistenker at jeg er alt for ærlig.
Jeg burde sikkert lage nedgraderte versjoner.

Velkommen til arneand!
Alt du leser her er minst 50% Sannhet™[1]
Ønsker du å vite mere?
Be om 70, 90, 95, 99 eller 100%[2] versjonen.

[1]: Subject to Change Without Notice
[2]: Limited availability for selected users only.

(kvinne 37 år fra Oslo) on. 7 sep. 2011 01:35 Privat melding

er meg..- og meg er ingen andre..

(kvinne 51 år fra Akershus) on. 7 sep. 2011 08:09 Privat melding

Jeg har prøvd å være ærlig i profilen min (både i tekst og bilder),
... men noen skuffelses-garanti, det følger ikke med :)

(kvinne 42 år fra Akershus) on. 7 sep. 2011 08:16 Privat melding

Alle bildene er 100 % meg, ingen juks..
Profil teksten er skrevet slik jeg oppfatter meg selv, så ja ærlig fra min side;)

Skjult ID med pseudonym Strings on. 7 sep. 2011 11:29

Tja...jeg har jo opgitt at jeg har noen kilo ekstra, noe som stemte på forsommern...men etter en sommer med mye sykdom så har jeg lagt på meg igjen....så nå må jeg råslanke meg for å sleppe å forandre det:)

(kvinne 35 år fra Oslo) on. 7 sep. 2011 11:46 Privat melding

Jeg har ikke så mange bilder av meg selv da det er jeg som er fotografen i sosiale sammenhenger. Er dessverre også en av dem som ikke liker å bli tatt bilde av:-). De beste bildene av meg får man når jeg selv ikke er oppmerksom på å bli tatt bilde av og man får naturlige bilder av meg.

Men, de få bildene jeg har av meg selv har jeg fått familie, venner og bekjente til å ta. Derimot har jeg mange bilder hvor jeg er sammen med dem, men siden det ikke er lov å legge ut bilder av andre personer (uten deres tillatelse og sukker sin tillatelse) så kan jeg heller ikke bruke dem her inne.

Bildene mine er både av nyere dato og noen år tilbake i tid. Jeg kunne gjerne lagt ut bilder av meg fra barne og ungdomsårene også for å fått med hele livet mitt. Det med profesjonell fotograf var en veldig god ide og kunne vært noe for meg:-). Uansett er ikke jeg en av dem som vil lure folk og ønsker å framstå som meg selv.

I tillegg har jeg en haug med naturbilder, reisebilder og dyrebilder som jeg har tatt i løpet av årene.

Ellers er alt jeg har skrevet i profilen min i tråd med meg som person i virkeligheten.

(kvinne 35 år fra Oslo) on. 7 sep. 2011 12:02 Privat melding

I fht det med å være fysisk aktiv så er det helt sant at jeg er en av dem som er det. Jeg vokste opp med å gå turer hver helg og har fortsatt med det i voksen alder også. Sykling har jeg også gjort mye av i barne og ungdomsårene (selv om jeg per dags dato ikke har sykkel ergo fikk jeg nå en ting jeg kan ønske meg til jul), men jeg går jo på spinning på treningsstudio:-). Det jeg derimot ikke er så god i er å gå på ski/stå på ski/skøyter pga det var korte vintrer og lite snø på Sør Vestlandet, men da jeg flyttet til Østlandet så endret jeg meg og har nå tatt på meg skiene i vinterhalvåret.

Skjult ID med pseudonym oslomann on. 7 sep. 2011 12:09

Husker jeg photoshopet vekk en kvise jeg hadde på ett av bildene mine, men det er jo et ett år gammelt foto så den er jo ikke der lenger uansett. Bortsett fra det er ingen av dem trikset med, og ingen er heller eldre enn 2 - 3 år gamle, mens de nyeste er fra i sommer og vår. Tror også jeg kan stå inne for profilteksten. Når det gjelder høyde og kroppstype så stemmer høyden, mens jeg er mer usikker på kroppstypen. Har litt mage, om ikke så mye, og føler vel at det like godt kunne stått "et par kilo for mye" i stedet for gjennomsnittlig slik det gjør nå, men samtidig er jeg også ganske veltrent om ikke atletisk, og har vel inntrykket av at "et par kilo for mye" ofte gjerne betyr både ti og femten her på nettet. Og det stemmer ikke for meg. Fem kg hadde vært greit å gå ned, men absolutt ikke femten med mindre jeg også skulle tape veldig mye muskelmasse og rett og slett bli direkte tynn.

Oppdaget forresten nettopp at jeg i følge de BMI-kalkulatorene som ligger på nettet kan veie ned mot 60 kg og likevel regnes som å ha normal kroppsvekt. Er en noenlunde veltrent mann på rett under 1,80. Wtf...? Det er jo i overkant av 20 kg mindre enn i dag. Skulle jeg gått ned så mye hadde det jo bare vært skinn og bein igjen.

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 7 sep. 2011 12:35

Hm. Jeg tipper over på undervektig dersom jeg veier 60 kilo. Dame på ca samme høyde som deg, oslomann.

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 7 sep. 2011 12:36

Jeg har med et usminket jobb-bilde i profilen min. Faktisk. Men profilbildet er ordentlig fake, siden jeg har brukt slettetang på håret.

(Regner likevel med jeg er gjenkjennbar, siden jeg får mail fra menn som har sett meg andre steder og tar kontakt her inne.)

(mann 44 år fra Akershus) on. 7 sep. 2011 12:51 Privat melding

Jeg er den jeg er, og legger ikke skjul på det i profilen min. Hva er vitsen? Siden jeg ikke er ute etter et ligg eller lignende vil folk finne ut av det uansett og da er jo løpet kjørt. Bortsett fra at jeg tror jeg gir et bedre inntrykk i virkeligheten og at jeg ikke er fotogen for fem flate øre :p

Skjult ID med pseudonym ruggen on. 7 sep. 2011 13:47

Off-topic @oslomann:
Jepp, BMI-normalen regnes for å være 18,5-25,0.
Men hvis du er veltrent og har mye muskler blir verdiene helt andre. Endel solide idrettsutøvere har BMI over 25 selv om de er langt fra "overvektige", de har bare mye muskelmasse...
Derfor er ikke BMI egna som noe mål på overvekt hos idrettsutøvere - dette omfatter også endel mosjonister :)

(kvinne 40 år fra Akershus) on. 7 sep. 2011 14:49 Privat melding

Kan iallefall med hånden på hjertet si at jeg ikke har lagt ut bilder
som ikke likner på meg IDAG(selv om de enn er tre år gamle..og eldre enn det
er ingen av dem;-))
Det å skrive en ærlig profil er en "kunst". Det krever litt selvinnsikt.
Og min er blitt et tversnitt av hvordan jeg oppfatter meg selv,
og hvordan mine venner/familie oppfatter meg. Det er det jeg har forsøkt
å sammenfatte..og jeg fikk nesten for lite plass til og med ;-)
Men vurderer litt flere "tøysete" bilder, det er gøy! :-)

Skjult ID med pseudonym Boble® on. 7 sep. 2011 16:06

Litt arig at dere kom inn på dette med vekt og fasong. Det er nokså få her inne som skriver at de er god og rund. De fleste tar "normal" og "ett par kilo for mye "alternativene.. Til og med de som jeg vil katagorisere som "chunky muffins".

Tror kanskje det er mest hvite løgner på det området! :)

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 7 sep. 2011 16:12

Jeg tror jeg har satt slank, jeg.

Skjult ID med pseudonym Boble® on. 7 sep. 2011 16:16

Malinka, Du kan fint skrive slank. Og atletisk for den saks skyld. Du ser i allefall veltrent ut :)

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 7 sep. 2011 16:18

Takk, fine Boble!
Jeg tror at atletisk satt på en dame lett kan oppfattes som russisk kulestøter.

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) on. 7 sep. 2011 17:28 Privat melding

Hvem i alle dager legger ut profilbilder hvor de ser ræv ut? Det er ikke ærlighet, men dårlig vurderingsevne.

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 7 sep. 2011 18:23

jammen...jammen du ser jo ut som ei hårete ræv:) kødda..beklager klarte ikkje å dy meg:)

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) on. 7 sep. 2011 18:28 Privat melding

Stemmer bra tror jeg.........

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) on. 7 sep. 2011 19:07 Privat melding

Selvironi kan også være et bra sjekketriks.....Jeg liker det:) Sier mye om en personens humor...... Man kan jo bare spe på med litt normale bilder i tillegg;)

(kvinne 31 år fra Oslo) on. 7 sep. 2011 19:12 Privat melding

Har iallefall ikke løyet eller pyntet på noe i profilen:-)

eller...egentlig har jeg lagt ut bilder av en nyyyyyydelig veninne av meg, men jeg er med på det første bildet i albumet...helt til høyre der...hårete og god:-D

Skjult ID med pseudonym Boble® on. 7 sep. 2011 19:32

Det er ikke nødvendig å legge ut det verste bildet man har av seg selv. Er mulig å bruke ett helt greit bilder der man ser helt vanlig ut. Ikke dollet opp. Ikke på sitt verste.

@Mailka

Russiske kulestøtere er muskulær;)

@vic_

Hils venninnen din å si at hun ser søt ut! Fin arm forresten. ;)

Skjult ID med pseudonym vic_- on. 7 sep. 2011 19:44

@boble

hehe! Det skal jeg gjøre:-)
Hvilken arm?

(mann 48 år fra Hordaland) on. 7 sep. 2011 20:37 Privat melding

hmmm... kanskje eg bør endre en del på profilen min...

Fikk endelig sendt første mailen til en flott dame. Høy match, mange samme interesser, mye lik måte å se på ting og tang. Personen bor også ikke så langt fra meg.

Ser at mailen (som også var med litt mer innhold enn svada...) ble lest, og deretter ble eg blokkert.
Synes fortsatt det er rart kordan mange bare blokkerer, når andre faktisk gjør ett forsøk på kontakt på en ærlig måte. Føler det er lit respektløst... E jo greit å heller bare sende ett svar med at en ikke er interessert eller noe ;)

Men får prøve igjen :)
Gi aldri opp :)

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 7 sep. 2011 20:42

Kanskje hun rett og slett ikke tenkte det samme om deg, som du tenkte om henne?

(mann 47 år fra Oslo) on. 7 sep. 2011 20:45 Privat melding

Jeg smiler egentlig ikke hele tiden slik bildet viser. Egentlig kan jeg være ganske sur og skeptisk av og til. Spydig kan jeg også være. Det er om å gjøre å være så forbasket ærlig her. Men det er viktig å vise hvem man er hvis man skal date noen. "What you see is what you get"

(mann 48 år fra Hordaland) on. 7 sep. 2011 20:49 Privat melding

joda Malinka, det e nok helt sikkert riktig, men e veldig kjølig måte mange folk her inne avslutter andres forsøk på. Eg får og henvendelser fra folk eg føler ikke er riktige for meg, og da skriver eg alltid noe tilbake...

Men bortsett fra det, så var det profilen min eg lurte på. Skremmer den mer enn den lokker?

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 7 sep. 2011 20:57

Du har jo bilde av bokhyllene dine, runbas. Det skremmer sikkert noen.
Og det er ikke sikkert at de andre menneskene på flybildet ditt er så begeistret for å være på sukker.
Dersom du tar kontakt med damer som er opptatt av rettskriving, så, ja. Da skremmer profilen din litt.

Ellers har du vel det som kalles normalt utseende og skremmer neppe noen med det.

Pluss i margen for å være høflig og svare de du selv synes er uinteressante.

(kvinne 49 år fra Sogn og Fjordane) on. 7 sep. 2011 20:58 Privat melding

Ser ikkje poenget med å være anna enn ærlig eg... Men - man kan jo bli "mørkredd" på et slikt forum.... spør du meg.. :( uansett kva en prøver å delta med - så kan en bli "høvlet" - meeeeen - prøver no igjen eg.. :) ser det positivet i det meste her - og så får en bare se åssen det ender...?? :) Skremmer det noken - da er det like greit.. :D

(mann 48 år fra Hordaland) on. 7 sep. 2011 21:02 Privat melding

takker Malinka for konstruktiv tilbakemelding :)

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 7 sep. 2011 21:05

Men det er lite sannsynlig at du skal lytte til mine meninger, siden vi match under 70, da.

Skjult ID med pseudonym lareya on. 7 sep. 2011 21:13

Hva er en ærlig profil da?

Vi alle beskriver oss selv stort sett ut i fra et subjektivt perspektiv, med litt fra "venner sier" Man plukker ut bilder man selv syns er fine,selvfølgelig,men bilder er uansett statiske og gjenspeiler ikke personlighet eller mimikk.. Jeg har møtt en del fra sukker, fra forumet bla, og de aller fleste stemmer billedmessig, vil faktisk si at de er "bedre" i virkeligheten..

Hvis noen gidder å lyve på seg et aktivt liv mens de egentlig ligger 24/7 på sofaen lurer de til slutt bare seg selv.. Kan hende noen beskriver seg selv i en profil slik de skulle ønske de var.. men dette er ett nettsted, og man må gå ut i fra at folk er oppriktige..til det motsatte er bevist. Hvis ikke kan man droppe hele greia...

Skjult ID med pseudonym ernæring on. 7 sep. 2011 21:16

@oslomann. Som en annen også skriver her, så er BMI litt misvisende, for den tar ikke høyde for muskler og kroppsbygning. Det finnes flere metoder som er mer nøyaktige enn BMI. Mediene bryr seg mer om BMI enn helsevesenet gjør, eller i hvert fall bør gjøre. Bedre metoder er å måle livvidden. WHO anbefaler at menn skal ligge under 102 cm og kvinner under 88 cm. Du kan også måle hofteomkretsen i tillegg. Deretter kan du finne ut livhofte-ratio som er et godt mål. Da deler du livvidde på hofteomkrets. Menn bør ligge under 1,0 og kvinner bør ligge under 0,9. Og er man under disse målene så er det bare å drite i BMI ;-)

Men noen liker tynne og noen liker tykke menn/damer, så jeg satser på at den rette er der et sted for alle og enhver. Husk at tynn er ikke ensbetydende med sunn og jeg synes det er et usunt fokus på kropp generelt i samfunnet. Er man glad i seg selv, så er det lettere at andre også blir det :-)

Skjult ID med pseudonym runbas on. 7 sep. 2011 21:17

Har nå slettet en del bilder og endret litt på teskten. Får se om det hjelper ;) hehe... neppe, men alle innspill er velkomne :)

Og klart eg kan lytte på dine meninger Malinka

(kvinne 51 år fra Akershus) on. 7 sep. 2011 22:31 Privat melding

jeg mener jeg har en helt ærlig profil :o)

Skjult ID med pseudonym insomnia on. 7 sep. 2011 22:32

Jeg er 95 % ærlig i min profil. Hadde en periode i teksten at jeg er ganske temperamentsfull og har en tendens til å bekymre meg en del. Var en fyr (som jeg forøvrig var sammen med en stund) som sa at han var usikker på om han skulle skrive til meg siden jeg skrev at jeg var temperamentsfull. Men etter de månedene han var sammen med meg, sa at han var overrasket over at jeg var så glad og aldri hadde sett meg sint! Altså; folk er ulikt "streng" mot seg selv når de beskriver seg selv.

Forresten, jeg møtte (og ble sammen med) en annen her fra sukker som sonet en fengselsdom da vi ble kjent. Det skrev han ingenting om (og fortalte heller ikke før etter ca 3 daten) i profilen, noe jeg forstår godt. Etter dette har jeg begynt å bli litt skeptisk og prøver å lese mellom linjene. Mitt råd er å ikke fortelle om slike negative ting, men heller satse på at daten ikke forsvinner når h*n først har blitt skikkelig interessert. Jeg forsvant ikke før etter ni måneder.. ;)

(mann 34 år fra Hordaland) on. 7 sep. 2011 22:38 Privat melding

Jeg lyver som et helvete.

Skjult ID med pseudonym Lady to. 8 sep. 2011 20:18

Den er nådeløs ærlig på godt og vondt: Det skyldes at jeg liker menn som tåler en trøkk:)
Silkehansker bruker jeg når det passer meg....

Skjult ID med pseudonym arneand to. 8 sep. 2011 20:22

@Lady tor 8 sep 20:18
Lange sorte?

Skjult ID med pseudonym Lady to. 8 sep. 2011 20:29

@ arneand

Selvfølgelig... men gjerne andre materialer også:)

Skjult ID med pseudonym Boble® to. 8 sep. 2011 20:43

Jeg tenker at det ikke er nødvendig å skrive om alle svakhetene sine. Eller for mye om hva som har skjedd tidligere i livet. Det viktigste er at man er ærlig i det man skriver.

Man bør vel helst ikke skrive om depresjoner, rusproblemer og annet rusk i profilen. Det kan fortelles etterhvert som man blir kjent.

Skjult ID med pseudonym arneand to. 8 sep. 2011 20:44

@Lady tor 8 sep 20:29
(-_^)

(^_^)-c<^_^;)

Skjult ID med pseudonym Lady to. 8 sep. 2011 21:42

@ arneand

Hvor gammel er så denne mannen?:)

Skjult ID med pseudonym Frk.P to. 8 sep. 2011 22:09

@ arneand

Hva er det egentlig du driver med? Drar Lady i ansiktshuden? Er det en form for sjekketeknikk?

Skjult ID med pseudonym arneand to. 8 sep. 2011 22:31

@Lady tor 8 sep 21:42
30 +/- 3år

@Frk.P tor 8 sep 22:09
Klyper bare litt forsiktig ;p

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 to. 8 sep. 2011 22:59

Lady Heather! Jeg VISSTE det var deg! :-D

Skjult ID med pseudonym Khione fr. 9 sep. 2011 02:38

*sukk* hadde man bare visst hvordan man photoshoppet...

Skjult ID med pseudonym Boble® fr. 9 sep. 2011 10:38

Khione
Du trenger ikke det. Du er søt nok som det er.. Du skulle ha kommet på sukker møtet i Bergen!

(kvinne 33 år fra Hordaland) fr. 9 sep. 2011 12:08 Privat melding

Ja, eg skulle det! Men hadde andre planer gitt! Men det blir nok flere møter tenker eg... :)
Og takk :) Selv om det ikke var komplimentfisking... ;)

(kvinne 30 år fra Rogaland) lø. 10 sep. 2011 01:25 Privat melding

Har en god blanding av forskjellige bilder, noen fine, noen modell, noen vanlige og noe fest.. Vil si eg er ærlig, men det er jo hvert et øye som ser. Noen vil kanksje synes eg er finere i virkeligheten, medan andre kanskje tenker mottsat. Treningsbilder er bilder av mine interesser. Når eg legger ut bilder ønsker eg gi et bra første inntrykk og velger bilder eg selv er fornøyd med og stelt. Men har også bilde av der ansiktet er full i olje etter å ha skrudd bil. Det er meg, endten er eg pynta og fin, ellers er eg sktten og ustelt, som alle andre mennesker er. Men selvsagt kan det hende eg har noen "skjønnhetsfeil" som ikkje viser på bilde, ikkje vett eg.

(mann 44 år fra Oslo) lø. 10 sep. 2011 05:49 Privat melding

Registrerer at nesten alle jenter på forumet har blokkert meg,,, Når jeg forsøker å snoke på profiler, så finner jeg i all hovedsak teksten: xxxxx syntes ikke din profil er intr........
hmmmm må ha vært i overkant frittalende - eller frittastende antagelig da :P skremt noen og enhver med mine verbale krumspring.. vel, vel... kan jeg bare plassere det på kontoen for sugarshit happens?? :))

(mann 44 år fra Oslo) lø. 10 sep. 2011 06:00 Privat melding

....eller må jeg bare sette tennene i syltagurken og erkjenne at jeg er sukker.no`s minst populære figur?? '
Tror nesten halvparten av alle jenter som jeg har sendt forslag til om å droppe forstadiene og heller hoppe i det, flytte sammen og bli kjærseter med meg, har blokkert meg.. Jeg er ca. 37 % forundret og 73 % forferdet, for å være presis... Jeg sitter her for meg selv og føler meg skikkelig sukkerfri... snufs, hulk, hikst...

Skjult ID med pseudonym Jada lø. 10 sep. 2011 08:10

Jeg har ikke blokkert deg Danty :)

(mann 47 år fra Oslo) lø. 10 sep. 2011 09:12 Privat melding

Kan vi slå fast at de med ærligst profiler er de som blir på sukker år etter år ettersom ærlighet varer lengst?

Skjult ID med pseudonym Frk.P lø. 10 sep. 2011 09:23

Æhm. Da bør jeg kunne sjekkes ut av sukker ganske snart jeg da *host*

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) lø. 10 sep. 2011 09:28 Privat melding

God morgen :)) Hvor lenge har dere egenlig vært her ?

Skjult ID med pseudonym Frk.P lø. 10 sep. 2011 09:29

Eller nei forresten. Når jeg selv (i profilen) avslører at det er en løgn består jeg vel fortsatt som ærligheten selv i praksis. Tror jeg. Ikke bra - i denne sammenhengen.

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 lø. 10 sep. 2011 09:42

G'morgen, Pantera!
Siden slutten av april for min del.

Skjult ID med pseudonym Pantera68 lø. 10 sep. 2011 09:45

@Dirigent Det var da ikke så lenge:)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 lø. 10 sep. 2011 09:47

Neida, men jeg funderte på å bli med siden jeg fylte tjue, syntes bare det var så skrekkelig skummelt.

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) lø. 10 sep. 2011 09:51 Privat melding

@Pantera68

"de" har vært her i mange år. selv har jeg bare vært her noen uker og jeg tviler sterkt på at jeg forlenger medlemskapet.
har chattet med noen jenter som heller ikke har hatt noen suksess her inne og er like skuffet og frustrerte som mange av gutta uttrykker. legger til at dette er pene og oppegående jenter med en tiltalene profil.

dette viser ganske klart og tydelig at hele greia er bare Sukker oppspinn.

dog vil jeg tro at de som bor i Oslo kanskje har litt bedre utbytte av Sukker

i dag skal jeg shoppe inn noen nye freshe klær og begynne å frekventere byens utesteder. back to basic.

hvordan gikk det på byen i går da Pantera68 ?

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) lø. 10 sep. 2011 09:59 Privat melding

@Dirigent Skulle jo nesten tro du var opprinnelig fra "trege" trøndelag da.

Det er ihverfall jeg:) @isprinsen, kom bare ned i bakken ved kiosken da jeg fant ut at jeg hadde glemt penger......Det ble for tøft å gå opp bakken igjen på mine "sukker"ben........Fant ut det var best å bli hjemme:)
Tar kanskje turen ut på samme plass med samme trubadur i kveld.......Den som lever får se:)
Du kan jo kjøre en kombi....? Det gjør jeg:)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 10 sep. 2011 11:21

Hmm.....kanskje mikrolitebittelitt, Danty? Om man skal være sjelegranskende ærlig.... :-)

(mann 44 år fra Oslo) lø. 10 sep. 2011 11:24 Privat melding

Er vi lei oss idag da? Fordi vi er mange som ikke vil ha hverandre? - Hva med frustrasjonsdating da? At alle som ikke vil ha hverandre dater hverandre for å snakke om alle de som er frusterte fordi ingen vil ha hverandre?

Du svarte før jeg rakk å spørre Z - godt jobba ;)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 10 sep. 2011 11:26

Jeg har en velutviklet intuisjon og så den komme, Danty! ;-)

Skjult ID med pseudonym ruggen lø. 10 sep. 2011 11:37

La oss oppklare noe. La oss gjøre det enkelt.

Ærlig eller ikke ærlig?

Her snakker vi ikke om 30%, 50% eller 70% ærlig. For det er bare to alternativer: Ærlig eller uærlig.
Dette er en enten-eller-verden. 1 eller 0. Digital ærlighet, digital herlighet. Ingen kommatall!

Tilbake til trådstarters spørsmål: "Hvor ærlig er profilen din?"
Den er ærlig.

Skjult ID med pseudonym Pantera68 lø. 10 sep. 2011 11:39

@Dante Jeg finner ikke noe negativt jeg:) Syns du er helt toppers;)

Skjult ID med pseudonym Pantera68 lø. 10 sep. 2011 11:50

@ruggen Jeg har utelatt å fortelle MYE, men det må jo være litt igjen å snakke om under bli-kjentprosessen også?
Det som står nå, står jeg for 100%

Skjult ID med pseudonym Danty lø. 10 sep. 2011 12:03

Så lenge man bare lyver om seg selv og ingen andre, er det vel greit? Jeg ville f.eks. aldri ha løyet om høyden, vekten eller alderen til noen andre her på sukker. Men så lenge jeg gjør det om meg selv, så går det jo ikke ut over andre...

Skjult ID med pseudonym 1-mann lø. 10 sep. 2011 17:23

Jeg ER høy og mørk med ok nok kropp og behøver ikke bløffe om noe + et smilende fjes med egne pene pussede tenner er et profilfoto som gir endel damenebesøk ++ på profilen min. Bildet er litt pyntet på med bittelitt color + kontrast for rettferdighetens skyld

Skjult ID med pseudonym Z lø. 10 sep. 2011 17:46

Humrer av Danty sin helt logiske forklaring...

ruggen
Jeg undrer meg tidvis over menneskes deilige evne til både selvhevdelse, selvforakt og en genuin evne til selektiv hukommelse, fornektelse og eget speilbilde. Ofte tror jeg at mennesket tror på seg selv. Så selv om sannheten ikke alltid sies, trenger det ikke være av ond vilje. Det kan rett og slett være fordi de fremstiller seg sånn de engang var, sånn de ønsker at de er, eller sånn de håper at de engang skal bli.

Og når vi tar med at en subjektiv følelse kan være noe helt annet enn hva en annen persons objektive vurdering er
- ja da kan man undre seg over hvorfor folk FREMDELES føler at de blir "lurt" over en enkel.....profiltekst :-)

Jeg velger meg likevel "Ærlig".

(kvinne 57 år fra Oslo) lø. 10 sep. 2011 18:06 Privat melding

Har vært ærlig, men vet at ingenting må taes for en god fisk her inne;)

Skjult ID med pseudonym ruggen lø. 10 sep. 2011 20:43

@Z,
er forsåvidt enig, men at folk har ulike evner til å se seg selv fra utsiden, har vel egentlig ikke noe med denne ærligheten å gjøre...har det?
Altså: Når folk skriver at de er 33%, 59% eller 95% ærlig så antar jeg at dette er det jeg ville kalt "uærlig" :)

(kvinne 46 år fra Akershus) lø. 10 sep. 2011 21:10 Privat melding

Jeg har ingen gamle bilder, og de viser meg som jeg. Fotoshop har jeg aldri prøvd, og ville heller ikke brukt det her. Har en profiltekst som jeg har vært 100% ærlig på, så den er kanskje ikke den mest spennende, men jeg utgir meg iallefall ikke for å være noe annet enn jeg er.

(kvinne 51 år fra Akershus) lø. 10 sep. 2011 21:42 Privat melding

slik ser jeg ut når jeg bader :o)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 sep. 2011 00:46

ruggen

Poenget mitt var at selv om man i egne øyne oppfatter seg som ærlig i sitt eget selvbedrag, opptrer man ikke direkte uærlig selv om alle dater man går på ville puttet deg i båsen for uærlig. Om det er forståelig?

Man skal ikke undervurdere øyet som ser når man snakker om subjektiv ærlighet eller uærlighet :-)

Skjult ID med pseudonym ruggen sø. 11 sep. 2011 02:06

@Z,
jepp, det er forståelig, og det går ikke på kant med det jeg skriver her :P
subjektiv ærlighet og uærlighet er nettopp subjektiv.

for å presisere: det var kommatallene/prosentene jeg ville til livs, ikke det faktum at ærlighet i egne øyne er en subjektiv greie...
"av og til uærlig", "litt uærlig", "3% ærlig", "99% ærlig", "dønn uærlig", "43% uærlig", osv, i mine øyne er alt dette samme greia: uærlig.

det litt som når journalister snakker om målsjanser i fotball og andre ballspill: "110% målsjanse", "100% målsjanse", osv. alt dette er rett og slett bare "sjanser", ikke "mål", og de kan ikke måles i prosent når vi vet utfallet..

(mann 44 år fra Hordaland) sø. 11 sep. 2011 15:54 Privat melding

Har ein ærleg profil.
Øydelegg bare for meg sjølv, vist eg ikkje er ærleg med profilen min.
Daten er dømd til å mislukkast for dei som fikser på bildene sine.

Veit at det kan være lett å overdrive litt.
Ei veninna av meg gjorde det. Ho nemnte kajakk som ein hobby, sjølv om ho hadde bare prøvd det ein gong i sitt liv;).

Skjult ID med pseudonym Kitty sø. 11 sep. 2011 16:18

@danty

Jeg har ikke blokkert deg ;-)

Min profiltekst har jeg skrevet utifra den jeg er. Altså ikke et perfekt glansbilde. Man har på ingen måte noe igjen for å gjøre seg bedre enn man er. I tillegg gir jeg utrykk for at jeg syns det er ok å bruke cam på chatten. Hvorfor? Fordi da ser man at man snakker med den man tror, og ikke en 10 år yngre versjon som bildene i profilene avogtil viser fram. Jeg ser hvem jeg har med å gjøre, og han ser hvem han har med å gjøre. What you see is what you get. Kan ikke bli stort ærligere enn det vel :-)

Skjult ID med pseudonym Malinka sø. 11 sep. 2011 16:28

Nå måtte jeg jammen sjekke. Jeg har ikke blokkert Danty, jeg heller.

Skjult ID med pseudonym wallaby sø. 11 sep. 2011 16:28

@1-mann: Smart å fikse på farger / kontrast i fotoredigeringsprogram.

Hudfargen f.eks. på amatørbilder er jo ofte suboptimal pga lysforhold / flash / hvitbalanse / eksponeringsinnstillinger. Å optimalisere inn kanskje littegrann brunfarge, sunn frisk glød i huden, og kanskje sørge for at tennene på bildet er like hvite som i virkeligheten kan neppe kalles juks. Eller om man fjerner en kvise som uansett ikke er der lenger.

Skjult ID med pseudonym be-my-Man sø. 11 sep. 2011 16:32

Jeg har blokkert @danty

Har også en grunn til det