Alle innlegg Sukkerforum

Profiler med svar garanti

Vis siste innlegg
(mann 29 år fra Rogaland) on. 7 sep. 2011 09:07 Privat melding

Koster det personer virkelig så mye å svare på mails de får? Det er skuffende at så mange er på en dating side og oppfører seg som om de skulle vært på de "fine" stedene i Oslo. Nemmelig med å være for overlegen til og overhode svare. Jeg synes flere burde ta seg den lille tia det tar og i det minste svare på mails når en prøver å ta kontakt.

Oppfordrer flere til å melde seg på profiler med svar garanti, hvem vet kanskje du finner det du leiter etter. Det handler litt om respekt til personen som faktisk har tatt seg tid til å gi deg oppmerksomhet. Mine erfaringer er i værtfall at meldingene mine blir lest og uansett hvor hyggelig jeg er så får man overhode ikke svar på en enkel forespørsel om jenta ønsker å prøve å bli kjent med meg?

Noen syns punkter?

Skjult ID med pseudonym Jente on. 7 sep. 2011 09:22

Ja, at mange blir sure og kranglete tilbake hvis man bruker standardavslaget om vi dessverre ikke passer sammen. Hvordan kan du vite det? er gjerne da oppfølgingsspørmålet. Og så er man i gang med en krangel som IKKE fører fram. Om man bruker lenger tid og prøver å si noe om at avstand er for stor eller interesser nok ikke sammenfaller, eller alder kanskje er utenfor det man søker, tar det nokså lang tid å forumelere pent. Ofte kommer det også der kommentarer tilbake om at det kun er en halvtimes kjøretur og hva er problemet med det?osv.

Dessuten er nesten alle førstemeldinger som disse:
Hei.....
Hei du....
Hatt en fin helg?....
Hei, fin profil, hva driver du med da?....
Hei, søt du.. Vil du bli kjent?

Med andre ord - ikkke veldig inspirerende å svare langt, diplomatisk og omstendelig på. Mange menn skyter med hagle og sender 10 hei i slengen. Det hender faktisk jeg svarer det samme tilbake nemlig "hei". Og da skjer det ALDRI noe mer. Virker som de dermed krever mer enn de vil gi.

De som skriver personlige meldinger som jeg skjønner bare er til meg, svarer jeg alltid på!
Men husk at mange er i dialog med noen fra før. Og da er det ikke riktig å fokuserer for mye på andre. Så det trenger ikke å være noe annet galt med deg enn timingen. Eller at du ikke legger nok arbeid i meldigen.

Det kommer til å komme noen her nå som sier: Det eneste damene bryr seg om er utseende og bildene dine. Men det er gjerne menn som sier det. Som trøster seg med at noen er kjekkere enn dem. Ikke at feilen ligger i hvordan de presenterer seg selv. For meg er det viktigere enn bilder (selv om de teller de og).

Skjult ID med pseudonym Boble® on. 7 sep. 2011 09:33

@jente

Jeg håper at flere jenter begynner å tenke som deg! :)

@Chriskit

Jeg har ikke tenkt så mye på disse profilene med svargaranti, men min umiddelbare tanke er at det må jeg benytte meg mer av.

Takk for at du minnet meg på funksjonen! :)

(mann 29 år fra Rogaland) on. 7 sep. 2011 09:34 Privat melding

Ser poenge ditt jente, bare synd at noen ikke kan ta poenget hvis en får nei takk som svar. For jeg hadde i værtfall satt pris på et enkelt svar som: sorry men har noe på gang med en annen eller avstanden er for stor osv. I stede for at jeg skal lure på om jeg skal sende en til melding eller ikke.

Ska også i fremtiden tenke litt mer over mailsa jeg sender. Sånn at de er mer personlige, selv om jeg tviler litt på om det kommer til å gjøre mirakler. Men er sikkert som du sier, timing kan være alt :(

Skjult ID med pseudonym jente31 on. 7 sep. 2011 09:40

@Chriskit Hvis jeg forstår deg riktig, så vurderer du å sende en melding til, til ei som ikke har svart deg? Det må du ikke gjøre, for hører du ikke fra henne, så er hun nok ikke interessert. Og da virker du bare innmari pågående. Men da er det jo bare å glemme henne og fortsette videre. Lykke til :-)

@jente veldig enig med deg. Godt sagt :-)

Skjult ID med pseudonym Wohai on. 7 sep. 2011 09:48

Det er klart at når en dame på 40 med et heldig profilbilde får nesten 2000 meldinger i løpet av de første to ukene hun er her inne, så er det ikke alle som kan få svar...

(mann 42 år fra Telemark) on. 7 sep. 2011 09:49 Privat melding

Enig med deg Jente.....men det virker alikevel som at menn og kvinner stiller ulike krav til hva et brev skal inneholde!
Selv skriver jeg gjerne hva jeg heter, hvor jeg er fra ETC........så nevner jeg noe som står i profilen for å vise at jeg har lest profilen. Avslutter gjerne med et spørsmål eller to om personen.
Mer enn det blir bare tull! Hvorfor? Jo fordi at å lage en lengre liste for å få vedkommede til å føle seg spesiell, blir noe løgnaktig for min del!
Hva mener jeg med løgnaktig? Vel, jeg har kun sett bilde av personen og lest hva vedkommede slkriver om seg selv. Nå er jeg mest interessert i å oprette kontakt! Selvfølgelig blir det løgnaktig om jeg skriver en lang avhandling jeg ikke mener noe om, bare for å få vedkommede til å føle seg spesiell.

Min konklusjon blir at er du ute etter noe seriøst, så får du begynne med deg selv!
Førstebrev jeg selv motar fra damer her inne er ofte svært korte, men er profilen ok så betyr det lite for meg.

Skjult ID med pseudonym Ole on. 7 sep. 2011 09:54

Foretrekker egentlig og ikke få svar fra jenter som ikke er interessert. Jeg er sikker på at jeg ville vært sadistisk nok til å samle på alle avslagene, og følt meg skikkelig nedfor.

Slik det er nå har jeg jo aldri fått avslag og det er jo en del jenter som svarer eller tar kontakt så jeg føler meg riktig bra:) (Det er jo en del som ikke svarer også, men de er sikkert medlemmer bare på grunn av forumet...)

(mann 33 år fra Oslo) on. 7 sep. 2011 09:57 Privat melding

Men er ikke det et slags psykisk overgrep, å tvinge noen til å svare på noe de ikke vil svare på?
Det er ingenting galt med autisme, men det er svært mange autister i Norge.

Du bor ikke i USA der folk prater med deg i butikken, på bussen og omtrent drar deg med på bar om de snubler over deg en fredagskveld.

Du bor i Norge, en kultur der mennesker helst vil unngå mennesker de ikke kjenner, da er det egentlig et mirakel at nettdating i det hele tatt fungerer.

Skjult ID med pseudonym jente31 on. 7 sep. 2011 09:57

@ strings. Jeg synes det du skriver om førstemeldingen høres ut som en fin førstemelding jeg. Jeg synes ikke den første meldingen skal være en lang avhandling om alle punktene i profilen min, men gjerne et par ting som du synes er ekstra interessant ved meg og som du har lyst til å vite mer om. Tror du gjør mye riktig jeg strings, så da er det kanskje som Jente sier, at timingen kanskje ikke stemmer, at hun faktisk skriver med en annen i det du tar kontakt. Lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym Strings on. 7 sep. 2011 09:59

Tror du er inne på noe vesentlig der Jente31

(kvinne 35 år fra Oslo) on. 7 sep. 2011 10:31 Privat melding

Det er jeg helt enig i. Folk bør svare på de henvendelsene man får:-)

(mann 34 år fra Oslo) on. 7 sep. 2011 10:45 Privat melding

Veeeel, er det ikke bedre å ikke bli svart enn å bli avvist? :P man tar vel hintet om noen ikke svarer på meldingen(e)

er man hyggelig å ikke "tørr" å avvise blir det fort en samtale man egentlig ikke ville ha :P

uansett ;)

Skjult ID med pseudonym McCloud on. 7 sep. 2011 10:52

@karvinen
Han har to profiler, men de er deaktiverte.

(mann 36 år fra Oslo) on. 7 sep. 2011 12:50 Privat melding

Legg merke til jenter når du er på byen med dem. De ønsker seg oppmerksomhet, at gutta skal ta initiativ og følge det tradisjonelle kjønnsmønsteret.

Når gutta manner seg opp og tar kontakt så syter de over "åååhhh.. forbanna innpåslitne mannfolk asså"

De forventer at menn skal ta kontakt, men de vil kun at de skal være drømmemannen aka Bruce Willis :p