Alle innlegg Sukkerforum

Ærlige tilbakemeldiger på profilen.

Vis siste innlegg
(mann 36 år fra Akershus) on. 7 sep. 2011 15:17 Privat melding

Hva kan forandres på min profil, og hva synes folk er bra. For noe må tydeligvis gjøres her tror jeg. (Jeg veit jeg kaster meg uti den dype enden av bassenget her)

Skjult ID med pseudonym Danty on. 7 sep. 2011 15:20

Jeg ligger her i dypet som nøkken og tar i mot utfordringen din..

Billedbruk: bra
Tekst: veldig enkel og klisje

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 7 sep. 2011 16:16

Du er jo ung og kjekk. Jeg skjønner ikke hva som fører til at du ikke er ute herfra.
Får du svar på mail du sender?

(mann 36 år fra Akershus) on. 7 sep. 2011 19:40 Privat melding

Hmm, fikk en mail om jeg kunne gjøre albumbildene mine tilgjengelig for ikke-superbrukere. Hvordan gjør jeg det da? Skal nok få gjort noe med teksten, hvis den var enkel og klisje.

Får svar noen ganger, men langt i fra alle.

Skjult ID med pseudonym Heidi on. 7 sep. 2011 19:42

Enig med resten. Bra bilder! Men profilteksten din har jeg "sett" 100 ganger før... Ingen verdens ting som gjør at jeg blir nysgjerrig på deg. Trekk frem noe sært og spesielt, som er unikt for deg :)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 on. 7 sep. 2011 21:53

Helt grei.. Foruten at du student skremmer den ikke ellers...

(mann 29 år fra Rogaland) on. 7 sep. 2011 22:08 Privat melding

Håper Vianaldo synes dette er greit. Men kaster meg ut på samme dyp, og ber om ærlige tilbakemeldiger på min profil. Skal bytte profil bilde, den dagen jeg endelig kommer meg til en PC igjen. Men ellers er jeg helt på jorde eller har jeg bare uflaks?

(mann 36 år fra Akershus) on. 7 sep. 2011 22:30 Privat melding

Bare å slenge seg på det chriskit. Har faktisk fått en del konstruktive tilbakemeldinger, både her og på meldinger. Lykke til videre. :)

Skjult ID med pseudonym Heidi on. 7 sep. 2011 22:35

Chris: litt mye prat om hva du gjør/skal/planlegger... Det blir litt militæret/Rygge/ledelse/Lillehammer/Skien... Litt confusing :)
Ville kanskje fjernet denne setningen: Jeg liker veldig godt "pjusking" eller stryke/kosing i nakken, og liker også å gi det tilbake der du kanskje liker det :)

I tillegg har du en del skrivefeil, som tydelig er slurvefeil. Kanskje se gjennom teksten en ekstra gang.

Ellers hadde du mange flotte bilder :)

(mann 36 år fra Akershus) on. 7 sep. 2011 22:39 Privat melding

@kvinne81: det at jeg er student igjen, er selvfølgelig noe som jeg veit skremmer en del. Men det får heller være. Gidder ikke juge om det i alle fall, og jeg trives som f på skolebenken igjen, da jeg har funnet et studie som passer meg. :)

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 7 sep. 2011 22:45 Privat melding

Skriv litt mer autentisk profiltekst, gjerne med småfrekke innslag OG bytt profilbilde....Du ser somewhere....udefinert, se gjerne i kamera og smil :)

Skjult ID med pseudonym fjesløs on. 7 sep. 2011 23:50

Vil også anbefale et profilbilde hvor du smiler, så lenge du har et hvor du ikke ser åndssvak ut, som meg :)

(mann 29 år fra Rogaland) to. 8 sep. 2011 09:02 Privat melding

Da har jeg oppdatert all tekst, er fra mobilen og i pauser fra kurset mitt så skrivefeil kan være der. Men stter pris på en ny vurdering av innholdet. Får ikke byttet noe bilde fra mobilen siden sukker "appen" ikke er så bra ennå :(

Takk for forrgie tilbakemelding, den åpna øyna mine. Fint å bli kvitt nybegynner feil.

(mann 44 år fra Akershus) to. 8 sep. 2011 09:07 Privat melding

Om noen gidder tar jeg gjerne tilbakemeldinger jeg også :)

(kvinne 34 år fra Akershus) to. 8 sep. 2011 10:54 Privat melding

Har du skrevet at du har verdens kuleste latter??? ;)

Skjult ID med pseudonym Lemon to. 8 sep. 2011 11:10

Chriskit: jeg ville droppet profilbildet du har nå, og byttet til det hvor du har på uniform.

(kvinne 44 år fra Telemark) to. 8 sep. 2011 20:56 Privat melding

Vianaldo:
Bilder: Bra og variert, pluss hel kroppsbilde som er bra :)
Første setning begynner med at du begynner å få en gammel manns kropp:p Ser for meg at du begynner å få ølmage, rynker og diverse skavanker som kommer med alderen.. Men trenger vi få vite det, trenger du ha det med? Det med bunaden.. .hva vil du få frem der egentlig? Bekriv deg selv slik venner sier du er f.eks :) Hvilke personlige kvaliteter har du å by på, hvordan er du som person?

Når du skriver om drømmepartner så skriver du i begynnelsen: Vanskelig å si noe om, pga variasjoner.. ja, men du vet vel hva du ser etter hos ei jente?? El tar du det du får, fordi du vet ikke helt hva du er ute etter?
På slutten skriver du: ikke er noe vits i å skrive noe mer :) Er det nødvendig nevne dette? Synes det er litt svada.. (dessuten skriver du noe mer under;))
Hva ønsker du hos en drømmepartner? Hvilke kvaliteter/ egenskaper bør hun ha for å passe til deg?

Stiller spm slik at du lettere skal klare fylle ut slik at teksten blir mere "hvem er du", for det er det vi jenter lurer på :D

(mann 30 år fra Vestfold) to. 8 sep. 2011 21:07 Privat melding

Setter også gjerne pris på tilbakemelding på min profil!
Gjorde om den for en stund siden til slik den er nå, 100% ærlig, men begynner å tvile på at det var så attraktivt som jeg forestilte meg.. hehe

Skjult ID med pseudonym jente31 to. 8 sep. 2011 21:22

@ vianaldo synes egentlig du har en ganske fin profil jeg, men du skulle bodd litt nærmere :P

(mann 31 år fra Akershus) to. 8 sep. 2011 21:30 Privat melding

Hasse: jeg synes du burde begynne fra scratch. Legg inn noen nye bilder fra diverse settinger, skriv om profilteksten din (den ga ikke akkurat noen feelgood-følelse). Trekk frem noe positivt du driver med (bortsett fra PS3 og diverse).

(kvinne 32 år fra Akershus) to. 8 sep. 2011 21:51 Privat melding

Hasse20:

Jeg synes absolutt at en skal være ærlig i profilen sin, men det betyr ikke at en trenger å si alt. Profilen er først og fremst et første glimt av hvem du er, som skal vekke nysgjerrigheten hos en potensiell partner, og da mener jeg en bør fokusere på det positive - både i forhold til hvordan du beskriver deg selv og i forhold til hva du ser etter.

Positive ting ved profilen din:
- Flott at du nevner at du er selvstendig og etablert. Også ditt medlemskap i Røde kors og dedikasjon i forhold til jobben er positive ting å fortelle.
- Å utdype musikksmaken er også ok, om det er noe som er en stor interesse for deg (ellers står jo musikksmak også i margen til venstre i profilen).
- Det du nevner om filmer og husdyr er også grei informasjon.
- Fint å oppfordre de som leser om å ta kontakt (dog ikke nødvendig)
- Bildene dine er fine.

Ting jeg ville endret:
- Alder trenger du ikke nevne i teksten, da det står over.
- At du er smålubben, og til tider lat og ikke gidder hverken husarbeid eller trening, er ikke noe du trenger å nevne i profilen.
- Jeg ville ikke skrevet at du trenger å bli dratt med ut på tur, men heller fokusert på at du gjerne vil bruke mer tid på å dra på turer med ei jente fremover - vinkle det mer positivt. Dette kan også skrives under avsnittet om drømmekjæresten.
- Hele avsnittet som begynner med "drikker meg dritings..." og også avsnittet "hopper heller død..." ville jeg slettet. De sier meg lite, og gir mer et negativt inntrykk av deg enn positivt.
- Jeg ville ikke brukt ordene "absolutt hater" i profilen, ettersom de er svært negativt ladet. Ditt syn på røyk kommer frem gjennom matchtreet, og trenger ikke nevnes eksplisitt i profilen.
- Fokuser heller på hva du ønsker, mot for hva du ikke liker/godtar i din beskrivelse av hva du ser etter.
- Generelt kan du også se litt på strukturen i teksten din. Den er tidvis rotete formulert.
- Legg gjerne ved flere bilder. Gjerne et bilde hvor du smiler naturlig.

Håper du opplever dette som en konstruktiv tilbakemelding, slik det er ment som, til tross for at det ble mye detaljfokusering, og mange forslag til endringer. Husk at dette bare er min ærlige tilbakemelding på profilen, og det er godt mulig andre ser helt annerledes på det! :)

(mann 30 år fra Vestfold) to. 8 sep. 2011 21:58 Privat melding

Takker for tilbakemeldingene så langt, Molina og Miris.. fikk også en privat melding fra ei annen som satte pris på ærligheten, og virker som hun er litt interessert i alle fall, så holder an litt til og ser hva som skjer utover kvelden. Kanskje jeg endrer på det iløpet av helgen.

Skjult ID med pseudonym Miris to. 8 sep. 2011 22:08

CH2OHn:

Jeg synes du har en gjennomgående flott profil, både tekst og bilder! :)
Det eneste jeg ville endret er "vårtilbud"-introen din - den... funker bare ikke helt for meg... men godt mulig mange andre jenter synes den er morsom! Er vel forøvrig mer høst enn vår nå?

(mann 44 år fra Akershus) to. 8 sep. 2011 22:12 Privat melding

Miris: ok - takk skal du ha :) Prøvde meg på litt av min sedvanlige dårlige humor. Kanskje jeg ikke burde røpe meg så tidlig :p

Takk for titten :)

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) to. 8 sep. 2011 22:19 Privat melding

kan jeg også henge meg på her ? noen som gidder å vurdere min profil og gi meg noen tips og hint til forandring? har forandret litt på den senest i dag. er ikke så lett å se slike ting selv

(mann 36 år fra Akershus) to. 8 sep. 2011 23:27 Privat melding

Takker for meget bra tilbakemeldinger folkens. Kan alltid stole på forumtrollene.

Skjult ID med pseudonym Miris to. 8 sep. 2011 23:31

bukefalos:

Opprydding/retting av gramatikk gjør seg - feks:

bukefalos's beskrivelse av seg selv:

Jeg er en snill og beskjeden gutt. Ser på meg selv som tolerant, fordomsfri, hensynsfull og forståelsesfull. Jeg blir betegnet som (rystende) ærlig og åpen, og forteller alltid ting slik de er. Mao du vil slippe å gå rundt å spekulere, det er bare å spørre, og du får ett uforbeholdent svar. Jeg er ett følelsesmenneske, og gråter akkurat når det passer meg. Er glad i barn og har en liten prinsesse på 7 år, som er kjempeglad i pappaen sin.

Det sies forøvrig at jeg er veldig kontrastfylt og kanskje litt sær. Liker ofte det andre ikke liker, når det gjelder for eksempel film og musikk. Ser heller filmer av Krzysztof Kieslowski framfor amerikansk action. Kan godt spille klassisk musikk for i neste øyeblikk death metal.

Er ualminnelig opptatt av renhold og hygiene; liker å lage mat og holde det reint i krokane, har pene tenner og god fysisk helse.

Jeg har vært singel en stund nå, og ser virkelig fram til å bli forelsket igjen! Jeg har veldig lyst til å treffe ei jente å gjøre ting sammen med, som feks kino,utstillinger,restaurant eller ferieturer.

bukefalos's beskrivelse av sin drømmepartner:

Snill, rolig og behersket dame. Du bør være bevisst hva du spiser, og være opptatt av å ha et sunt legeme.

Drømmen er å bli kjæreste med en sykepleier eller lærer - humanetiske eller andre omsorgsyrker. Lov å drømme : )

bukefalos's beskrivelse av sin jobb og interesser:

Jeg har i alle år hatt mange hobbyer og drevet med utendørs-aktiviteter. Jeg har ikke ligget på sofaen og sett på TV, eller løpt ned nattklubber. Kan ikke fordra fotball, og ser svært lite sport på TV. Er landkrabbe og har ikke noe forhold til båtliv på egenhånd, men jeg kan godt bli med.

Veteranbiler og gamle motorsykler har opptatt meg mest siste årene, men interessen er noe avtakende. Er ellers svært historie-interessert og leser mye. Samler på historie som noen samler frimerker.

Om vinteren er det ski som gjelder bortover og nedover - holdt på i mange år med ekstreme skiing og freestyle. På sommeren blir det mye turer i skog og mark, og jeg hadde i mange år en hund. Etter at den døde har jeg beholdt den daglige turgleden. Jeg har veldig lyst til å gå i Jotunheimen igjen, dessverre har jeg ikke hatt tur venninne på en stund, så nasjonalparkene har fått vente. Kanskje gå fra hytte til hytte med DEG?

Legg forøvrig gjerne med noen bedre bilder, mot for de tatt m

(mann 44 år fra Akershus) to. 8 sep. 2011 23:34 Privat melding

Først av alt må jeg si meg enig med Vianaldo. Veldig bra tilbakemeldinger. Er ikke alltid lett å forstå hva damer ser etter, så hva er vel bedre enn å få damene til å se og kommentere. Takk for hjelpen :)

@bukefalos: Hør på Miris - hun er kjempegod hjelp :) Hadde jeg vært deg (og ja, jeg vet jeg stiller meg litt dårlig til med mitt midlertidige kallenavn) hadde jeg revurdert kallenavnet. Første gang jeg leste det leste jeg "bukeFALLOS"

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) to. 8 sep. 2011 23:42 Privat melding

takker @ Miris for iniativet. er for trøtt nå til å helt forstå hva du mener, men skal se godt over dette i morgen.
bukefalos var hesten til Alexander den store. buke =okse falos=hode. alså stort hode
synes det låter så fint : )
ps jeg har ikke stort hode ; )

nattinatti fra meg

Skjult ID med pseudonym Miris to. 8 sep. 2011 23:44

fortsettelse @bukefalos:

Der kom visst ikke hele teksten med.
Det skulle stå: Legg forøvrig gjerne med noen bedre bilder, mot for de tatt med mobilen synlig! :)

Håper ellers du synes det var greit at jeg la ut profilteksten din her på forumet - kan selvsagt slette innlegget og sende det til deg på personlig melding, om ønskelig!

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) to. 8 sep. 2011 23:47 Privat melding

no problem @ Miris og takk for at du tok deg tid : )

(kvinne 32 år fra Akershus) to. 8 sep. 2011 23:59 Privat melding

Værsågo' du! :)

(Så forøvrig nå at jeg ikke hadde fått med hele profilen din likevel når jeg redigerte litt på den, men litt klarer du sikkert å orden sjæl om du vil ;) )

Må forøvrig le litt av meg selv! Jeg har visst litt for lite å gjøre, eller snarere kanskje litt for stor vegring mot å gjøre det jeg egentlig burde gjøre, i kveld... På tide å ta en sukkerpause snart innser jeg - eller enda bedre forlate sukker for godt!

God natt!

(mann 45 år fra Oslo) fr. 9 sep. 2011 00:20 Privat melding

Yo man.

Har ikke sjekka ut profilen din men det virker/ser ut som en OK figur du.
Rakk/gadd ikke og lese allle her men fikk med meg at noen mener du bør kanskje "glise" litt mer,du er ferdig med skolefotone nå :-)

Lykke til og SEFF håper jeg på mer besøk og mail etter og ha blitt med på "greia" di,hehheheh

(kvinne 47 år fra Hordaland) fr. 9 sep. 2011 00:21 Privat melding

Noen som er våken og kan se på min profil også..

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 9 sep. 2011 00:25

@Hetron fre 9 sep 00:23
Jack Russel +1 ^^

(mann 45 år fra Oslo) fr. 9 sep. 2011 00:28 Privat melding

Ehhh,helt grønn på forum her men JA,jeg har en jack Russel.

Skjult ID med pseudonym Danty fr. 9 sep. 2011 01:50

@Bukefalos

Først: bytt nick.. Deretter: fjern bilde nr: 2, 4 og 5
Til slutt har jeg redigert og komprimert det tekstlige til flg:

Grei og beskjeden fyr. Tolerant, fordomsfri, hensynsfull og empatisk er andre beskrivende stikkord. Har vært singel en stund og er nå seriøst på søk etter noe stabilt. Kino, utstillinger, restaurant og ferieturer blir så mye festligere når man er to  Kaller en spade for en spade og kan være rystende ærlig. Er huslig og trives best når det er rent og ryddig rundt meg. Er også glad i å lage mat.
Kan også være kontrastfylt og en smule sær. Ser heller filmer av Krzysztof Kieslowski enn amerikansk action. Lytter til klassisk musikk for i neste øyeblikk å høre death metal .
Sjelden du finner meg i sofa`n foran TV eller ser meg på nattklubber. Liker utendørsaktiviteter men kan knapt fordra fotball. Er en klassisk landkrabbe og har ikke noe forhold til båtliv, men er villig til og lære og henge med på alt som er gøy. Glad i barn og har selv en liten prinsesse på 7 år som er kjempeglad i pappaen sin.

bukefalos's beskrivelse av sin drømmepartner
En snill dame med et smørblidt og positivt sinn i et sunt legeme. Har en liten og kanskje snodig forkjærlighet for sykepleiere og lærere. Jenter i humanetiske eller andre omsorgsyrker er litt ”turn on”: )

bukefalos's beskrivelse av sin jobb og interesser
Veteranbiler/motorsykler har tatt mye tid. Kanskje på tide å finne på andre sysler? På vinterstid er det gjerne ski som gjelder, bortover som nedover. Har drevet mye med ekstreme skiing og freestyle. På sommeren blir det turer i skog og mark. Hadde i mange år en hund. Selv om den nå har gått bort – snufs – har jeg beholdt den daglige turgleden. Har veldig lyst på en tur i Jotunheimen igjen, eller en nasjonalpark, dersom det skulle dukke opp en turvenninne. Kanskje gå fra hytte til hytte med deg ? :P
Er historieinteressert og leser mye. Samler historie som andre samler frimerker. Alltid ett hull som kan fylles. Hopper fra oldtiden til senmiddelalderen på no time. På kjøpet får jeg geografi, politikk, samtid –og samfunnskunnskap, idehistorie, kunst, musikk, antropologi og vitenskap. IT, kommunikasjon og media er også på dagsorden. Har trent styrke og kondisjon hele livet, ellers vurderer jeg og ta opp igjen gamle hobbyer som modellfly, tennis, dykking og på litt lengre sikt kanskje anskaffe en ny hund, forutsatt av vi er to om det ;)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 9 sep. 2011 02:00

Fikser du min profil også, Danty? ;-)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 9 sep. 2011 02:06

Om Danty hadde sagt ja til det, måtte han bestemt seg for om han gjorde det for meg eller for underholdnings- verdien, HDV. Jeg legger ikke ut profilen min her, jeg. Og jeg antar at det da blir "Thanks, but no thanks" :-)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 9 sep. 2011 02:12

Njæ....siden min er ikke spesielt bra nå, HDV. Rett og slett ikke så bra :-)

Skjult ID med pseudonym Miris fr. 9 sep. 2011 07:59

En gylden mulighet til å få vite mer hvem Z er?!
Jeg ser gjerne på profilen din jeg! ;)

Skjult ID med pseudonym Danty fr. 9 sep. 2011 12:07

Vedr. profilen til bukefalos, så var den 100% basert på det han selv skrev. Bare omformulerte/skrev enkelte ting og kuttet ned litt :) Gidder da ikke bruke mye tid på sånt :)

Så, Z ; din tur nå - jeg er klar :)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 9 sep. 2011 12:08

Da må du velge den private varianten, Danty. Ellers er jeg ikke game :-)

Skjult ID med pseudonym CH2OHn fr. 9 sep. 2011 12:28

@Mann med stor M: ja. Den ser veldig bra ut :p

Skjult ID med pseudonym CH2OHn fr. 9 sep. 2011 16:38

@Mann: Ja. Vi trenger jo ikke å *se* den, liksom... :p

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 9 sep. 2011 16:54

@Danty fre 9 sep 12:07
*host* en kasse pils for Z's nick i pm *host*

Skjult ID med pseudonym CH2OHn fr. 9 sep. 2011 16:57

arne: vis meg en person som ikke har lurt på hvem Z er, og jeg skal vise deg en person som ikke har vært inne på sukkerforumet i mer enn en uke til sammen :p

Skjult ID med pseudonym arneand fr. 9 sep. 2011 17:12

@CH2OHn fre 9 sep 16:57
Sant sant ^^

Jeg må poste en løsning på dette med kommunikasjon mellom anonyme forumbrukere ;)

(mann 30 år fra Hordaland) fr. 9 sep. 2011 18:59 Privat melding

Syns du skal beskrive damen du søker litt mer. Sett litt krav. Det er kanskje hyggelig at alle sender melding til deg, men du trenger kun den rette til å sende. Derfor eliminer vekk noen.
Lykke til

(mann 47 år fra Oslo) fr. 9 sep. 2011 22:32 Privat melding

Selv er jeg altfor lat til å gidde å endre den nokså kjedelige profilen min (ihvertfall nå om dagen). Men i motsetning til mange andre liker jeg faktisk punktvise profiltekster. Og klarer man å ramse opp hundre varierte punkter og i tillegg avslutte med en solid punchline, synes jeg det er glimrende. ;-)

(mann 27 år fra Hordaland) lø. 10 sep. 2011 02:04 Privat melding

føler meg for ung til å være på sukker; alle av interesse er 25+. haha. fælt å si det. kanskje jeg burde søke jobb som statist i cougartown.

(mann 33 år fra Vest-Agder) lø. 10 sep. 2011 02:20 Privat melding

Tar gjerne også imot tips

(mann 27 år fra Hordaland) lø. 10 sep. 2011 02:22 Privat melding

Slitsomt å være kresen, handervetu. Samtidig kan man vel sjeldent noe for hvem man er og hva som gjør at man klikker, hvem man klikker med. Er vel stort sett "sånn som bare skjer".

Skjult ID med pseudonym Pantera68 lø. 10 sep. 2011 02:29

@semwave Jeg har bare sett på bildene dine.....Tror jeg skjønner tanken bakl, men njeeet....... Skoene og børsten...wow.... kom jo nesten hoppende ut av pc`n:) Sett inn flere bilder av deg selv, mener nå jeg da:)

(mann 30 år fra Vestfold) lø. 10 sep. 2011 18:44 Privat melding

Da har jeg oppdatert profilteksten min, og slengt opp et nytt bilde i albumet.
Setter pris på nye tilbakemeldinger fra folk :)

(mann 30 år fra Vestfold) sø. 11 sep. 2011 19:43 Privat melding

Noen som vil ta en titt? :)