Alle innlegg Sukkerforum

Ikke for å kjede dere men...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Frk.P on. 7 sep. 2011 22:11

Dette innlegget er bare ment for å gi litt perspektiv til et gammelt tema som går igjen her inne. Jeg er ny på forumet, men har fra tid til annen orientert meg rundt hva det skrives om her inne.

En gjenganger er at det hevdes at sukkerbrukerne tenker for høyt om seg selv. Noen ganger blir det påstått at det gjelder bare damene, andre ganger begge kjønn. Dette gir seg visstnok utslag i at brukerne ikke klarer å finne seg matcher her inne (- et hyppig brukt uttrykk er at man leter på feil hylle). Etter hva jeg har forstått dreier det seg om et slags totalt selvbedrag som grunner i at man sjelden er kompetent til å klassifisere og bedømme seg selv. Det tilbakevendende poenget: Man tenker alltid for høyt om seg selv, og man burde saumfare Sukker.no etter personer som man anser som et hakk mindre attraktiv. Ja – jeg regner med de fleste kjenner debatten.

Jeg opplever dette på en helt annen måte for å være ærlig. Jeg er blant de heldige som får en hel del post, selv om jeg ikke er slående vakker på den måten at folk går på vegger og snubler i fortauskantene rundt meg. Jeg er ganske enkelt helt normal og ordinær. Ikke noe mer – ikke noe mindre.

Blant de som sender meg meldinger er det utrolig mange veldig kjekke menn. Synes jeg. Men mange svarer jeg ikke, eller kanskje jeg avbryter mailingen tidlig på grunn av at jeg blir mistenksom når de ser for bra ut. Er dette mennesker som kun bryr seg om utseendet, og aldri har tatt i en bok? Er det falske bilder, og er det noen som prøver å lure meg? Det er vel ikke vits å melde med denne karen som virker så veldig oppegående og flott, han må da miste interessen for meg ganske fort?

Så – mitt poeng er at selvgodhet ikke nødvendigvis er årsaken til at man ikke svarer eller er litt kjølig, det kan like gjerne være usikkerhet eller forsiktighet.

Vel, det var i grunn alt fra meg:)

Skjult ID med pseudonym Veteran on. 7 sep. 2011 22:17

Hvis noen gidder å lese hele det åpningsinnlegget, så kan de ikke ha mye annet å gjøre:-))

Skjult ID med pseudonym leiz on. 7 sep. 2011 22:18

Syns du virker ekstremt utseendefiksert selv, frk p

Skjult ID med pseudonym fjesløs on. 7 sep. 2011 22:19

Ikke i mitt tilfelle ;p

Skjult ID med pseudonym Z on. 7 sep. 2011 22:19

TAKK for et fint innlegg!

Skjult ID on. 7 sep. 2011 22:20

etter å ha lest henne nøye tror jeg henne ikke er utseende fiksert leiz

Skjult ID med pseudonym The One on. 7 sep. 2011 22:50

Men Frk. P kan det ikke hende at du utelukker flotte menn på bakgrunn av feil mistanker da?

Skjult ID med pseudonym Frk.P on. 7 sep. 2011 23:16

Javisst, @ The One, det kan godt hende. Etter all sannsynlighet så gjør jeg det. Jeg sier ikke at jeg gjør noe riktig - eller noe feil for den del. Jeg sier bare at sånn tenker jeg tidvis når jeg er her inne, og det er vanskelig å endre på det. Jeg har aldri forholdt meg til nettdating før, og det er en merkelig måte å komme i kontakt med folk på. Jeg opererer faktisk med en helt annen rasjonalitet her inne enn jeg gjør til daglig i "det virkelige liv".

@ leiz: ekstremt vil jeg ikke si, men utseende har så åpenbart betydning for meg ja. Har nok et ganske normalt forhold til det, hvor utseendet spiller mindre rolle dess bedre jeg kjenner personen det er snakk om.

@ Veteran: No hazzle - du svarte jo likevel, selv uten å ha lest det. Det får meg i grunn ikke til å tenke at du er kjempetravel med andre ting akkurat.. Jeh. nevermind :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 7 sep. 2011 23:23

Jeg synes du skriver et veldig fint, personlig innlegg, Frk.P. :-)

Og så er jeg litt uenig med deg i èn ting:
"Jeg er ganske enkelt helt normal og ordinær. Ikke noe mer – ikke noe mindre."

Jeg tror du er helt unik, jeg.
*Og...det var i grunn alt fra meg...:-)*

Skjult ID med pseudonym Frk.P on. 7 sep. 2011 23:39

Takk for det Tingeling :) så kjekt!

Skjult ID med pseudonym seriøs to. 8 sep. 2011 00:25

Ojsann FrkP.

Måtte bare titte innom etter en lang hektisk dag,
og føler meg litt tom for relevante ord her jeg nyter dine reflekterte tanker.

Hadde jeg bare visst om du hadde noen ønsker til kvelds..;-) Hmmm..

(mann 47 år fra Oslo) to. 8 sep. 2011 00:45 Privat melding

Vel, hvis de tar kontakt fordi de synes du er pen, ser jeg ikke problemet med det. Husk på et førsteinntrykk her inne ofte er basert nettopp på utseende. Det betyr imidlertid ikke at alle mannfolk er så primitive at de ikke også er ute etter noe mer. Avviser du prinsipielt de mennene du synes er utseendemessig attraktive tror jeg du fort kan berøve deg selv endel muligheter. ;-)

Skjult ID med pseudonym 1234 to. 8 sep. 2011 00:49

Well done, Frk.P!
Du utstråler en tilstedeværelse som virkelig stikker seg ut fra massen. Takk for dét og all mulig lykke til deg!

Skjult ID med pseudonym Frk.P to. 8 sep. 2011 20:42

Ah, @ Dirigenten, la meg klare opp i en liten misforståelse. Jeg har nok formulert meg litt dårlig på et punkt her.

Denne setningen: "Er dette mennesker som kun bryr seg om utseendet, og aldri har tatt i en bok?" må leses som "Er dette mennesker som kun har brydd seg om eget utseende opp igjennom årene, og aldri har tatt i en bok?"

Det var nok en av mine litt mer kyniske setninger som beskriver at jeg ikke vil ha en tanketom mann i et vakkert skall. Dét er bare gøy helt frem til han åpner munnen.. (De som kun bryr seg om utseendet på meg, kan jeg på forhånd love at de ikke har nok tålmodighet til å gjennomføre noe som helst)

At jeg berøves for muligheter på grunn av min logikk angående nettsjekking tror jeg helt klart, men jeg har god tid og bekymrer meg ikke nevneverdig. Ennå :)

@1234 - Takk, veldig hyggelig :)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 to. 8 sep. 2011 23:04

Neida, du er tydelig nok, og jeg skjønner (til en viss grad) tankegangen. Ville bare ha fram at mange ser bra ut uten at det betyr at de ikke også er smarte. Gjelder jo på begge sider.

Skjult ID med pseudonym Frk.P to. 8 sep. 2011 23:12

Så sant, så sant. Tro det eller ei, jeg er faktisk ikke engang halvparten så fordømmende som jeg virker som. Heh :)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 to. 8 sep. 2011 23:14

Ingen fare, jeg var bare litt inspirert av kveruleringstråden lenger nede. :-)

Skjult ID med pseudonym Frk.P to. 8 sep. 2011 23:29

Haha, vel, hva skal jeg si? Du kverulerer til veggen - jeg kan ikke si deg imot. Jeg har som så mange andre en ganske velutviklet i pose og sekk-mentalitet :)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 to. 8 sep. 2011 23:31

Og hvorfor ikke? Er jo ikke noen grunn til å senke krava.