Alle innlegg Sukkerforum

Virker på meg at.................

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym dustin on. 5 mars 2008 23:08

................sukker har blitt en diskusjonsside fremfor en datingside. Her gidder man knapt og svare på en mail (kvinner fra mitt ståsted) men side på side med diskusjon klarer man og bruke timer på. Joda man kan gjøre begge deler men ser av alle klagene her inne så kanskje dette har blitt en nesten rent diskusjonsside.

Og nå kan dere sette meg opp mot veggen og kaste tomater :-)

Skjult ID med pseudonym manue on. 5 mars 2008 23:09

Kaster ikke tomater, jeg spiser dem..

Skjult ID med pseudonym clin on. 5 mars 2008 23:11

Synes det er morsomt og lærerikt å lese innlegger her...

Skjult ID med pseudonym kit001 on. 5 mars 2008 23:11

Tomater er god og sunn mat! Men, jeg ser poenget til TS....

Skjult ID med pseudonym kit001 on. 5 mars 2008 23:13

Men, en må jo få lov til å bruker sukker slik en selv vil. Selv om en er her inne, må en ikke svare på alle mulige slags meldinger

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 5 mars 2008 23:14 Privat melding

Gap opp dustin.......Sender over et pikekyss jeg...*sånn marengsgreie...lett og søtt*

Men tror du kan ha litt rett.....ble superbruker igjen jeg ..for en stund siden da jeg hadde lyst til å fortsette å skrive og tulle med folket her inne.....men tar meg tid til å svare på mail og da....altså har jeg godt over halvstilling her inne ;-))))

Skjult ID med pseudonym dustin on. 5 mars 2008 23:16

Det må man jo selvfølgelig kit001. Men når jeg i det siste har fått disse fantastiske hjertene fra flere kvinner som er aktive på forumet, sender melding tilbake men null respons så begynner man jo og lure da :-)
Og tomater er veldig godt ja så jeg står intill veggen med munnen åpen!

(mann 55 år fra Østfold) on. 5 mars 2008 23:19 Privat melding

@sporty
pikekyss, det er jo såååå godt

men har kutta ned vanlig dagjobb nå da, bare skriver her inne? ;-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 5 mars 2008 23:21

Benytter anledningen til å si at det slett ikke bare er menn som tar initiativet og skriver først. Stort sett er det motsatt for min del.
Og når jeg ser på antall svar på mailer jeg sender, kan det virke som om du har rett Dustin :-)

Jeg tror likevel dette har med meg å gjøre i forhold til hva jeg "gidder" å formidle, samt hvor helhjertet jeg går inn for oppgaven.

(kvinne 49 år fra Hedmark) on. 5 mars 2008 23:21 Privat melding

Ha`kke vanlig dag jobb jeg...jobber natt og kveld.....er faktisk på jobben nå....effektiv...heter det visst;-))

Skjult ID med pseudonym vræl40 on. 5 mars 2008 23:27

jeg måtte slutte jobben i forrige uke for å få tid til å lese alt som skjer her på forumet :)

Skjult ID med pseudonym dustin on. 5 mars 2008 23:33

Var den også hintet til meg Zitelle?????? :-)

Vræl40: Du er ille ute :-)

Skjult ID med pseudonym bjørk on. 5 mars 2008 23:35

Synes profiler i seg selv kan være litt anonyme. Innlegg på forum kan være en måte å bli kjent med folk på, ser flere sider ved dem.

Skjult ID med pseudonym dustin on. 5 mars 2008 23:38

Også når 90% er anonyme, bjørk???

Skjult ID med pseudonym Zitelle on. 5 mars 2008 23:39

Selvsagt ikke, Dustin!

*gir dustedustin et marsipanbrød så han kan kose seg i sin abnorme mangel på svar fra alle sukkerbabesene*

;-)

Skjult ID on. 5 mars 2008 23:43

sender deg en bukett tullipaner;-)
skrev før idag hvor trist og lei jeg var at ingen ville skrive med meg..så går det noen timer hvor jeg har svelget gråten ,og kommer inn på disse dikusjonsforumene ,og blir veldig fristet til å bare skrive tull og tøys....

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig on. 5 mars 2008 23:50

Det sendes ca 20.000 meldinger hver dag på Sukker. Da er ikke hjerter og slikt tellet med. Og de fleste av meldingene blir lest. Hvis de ikke blir besvart så har det vel sine naturlige årsaker. Jeg vil tro at en av de viktigste er at avsender sikter for høyt. Det er fort gjort å ta kontakt med dem man er nesten helt sikker på at man vil bli veldig fornøyd med.

Punktet det sviktes litt på er nok dette at det finnes et menneske bak profilen og bildet. Det å bli kjent med flere av de forskjellige blomstene der ute, som man kan bli så glade i etter hvert, må være det viktigste aksjonspunktet for brukerne. På Sukkerfester er det god anledning til å ta tak i dette og øke bekjentskapskretsen :)
Påmeldingen til Sukkerfesten på Broadway er forøvrig meget stor fortsatt og det vil bli en opplevelse..

(mann 43 år fra Hedmark) to. 6 mars 2008 09:44 Privat melding

Jeg har sagt det lenge jeg. Svært få "gidder" å bli kjent med den virkelige verden. Har lest mange av trådene her inne og er lei meg på menneskers vegne at dem ikke gidder, bruke tid å finne noen som passer for seg selv. Jeg har fått 147 besøkende på min profil. Jeg har motatt 5 brev fra 4 forskjellige damer. Jeg skal ikke klage på responsen. Men aktiviteten har avtatt hvertfall.

Selv har jeg satt gule og røde hjerter på mange jenter som er av den interessante sorten. Tro det eller ei, det er ikke glansbilder alle av disse. Da utseende betyr "null point" hos meg. Men sunne interesser opptar meg mest. Ser jeg selvfølgelig at responsen fra disse er "LIK NULL".

Når en datingside, som flere andre steder på nettet har fått for mange medlemmer. Starter useriøsiteten at folk ikke gidder ta kontakt med hverandre.

Men at noen bruker diskusjonsforumet her inne bryr meg pent lite. Synes det er flott jeg å lufte litt meninger og erfaringer på forskjellige nivåer. Men det er mere bekymringsfult at datingsiden ikke oppnår den respekten den skulle hatt. Fordi flere blir innaktive medlemmer:o) og ikke gidder ta noen spadetak i medlemsmassen.

Skjult ID med pseudonym sportylady to. 6 mars 2008 10:01

Her er det bare å ta ansvar for sitt eget velbefinnende....og jakten på den rette....Jan Audun......og det er faktisk sånn at en god del finner hverandre her inne.....
Kanskje man skal begynne med seg selv??.......er tross alt den eneste man kan kontrolere:-)

Skjult ID med pseudonym Frk.hygge to. 6 mars 2008 17:21

"Når en datingside, som flere andre steder på nettet har fått for mange medlemmer. Starter useriøsiteten at folk ikke gidder ta kontakt med hverandre. "
Er dette en lov du har funnet opp selv? Når det blir mange så er det jo desto flere som sender meldinger også. Så det skulle ikke utgjøre noen forskjell vel?? Jeg får masse mail så tror du må begynne med deg selv JanAudun..

Skjult ID to. 6 mars 2008 18:03

Er helt enig

(mann 51 år fra Oslo) to. 6 mars 2008 18:06 Privat melding

Fordelen med forumet er det hender noen svarer....

Skjult ID med pseudonym kvinne. to. 6 mars 2008 18:09

Jeg får noen brev i postkassen, men jeg har det såpass bra som singel at jeg venter til det bruser litt ekstra i magen før jeg seriøst har lyst til og treffe noen. er over 30 nå og er mere bevist på hva jeg vil ha. Og noe halvbra er ikke noe for meg.

Skjult ID med pseudonym dustin to. 6 mars 2008 18:32

Der sa du det "kvinne". Tror at kanskje majoriteten av ihvertfall kvinner tenker som deg (De som er her inne altså :-)), at man har det såpass bra som single og venter til det bruser i magen før du har lyst til og treffe noen. Hvorfor er du egentlig her da? Kan man bare ikke da melde seg inn når det bruser? :-), istedet for og la andre tro at du leter etter noen nå?
Bare lurer jeg :-)

Skjult ID med pseudonym kvinne. to. 6 mars 2008 19:00

Hvorfor jeg er her? Jo fordi jeg håper og møte noen som får det til og bruse litt ekstra ;) Har ikke bruk for noe halv dødt.

(mann 46 år fra Rogaland) to. 6 mars 2008 19:02 Privat melding

Noen er her for å finne en venn .
Noen er er for å bli sett .
Noen er så tilfreds med å være singel , men trenger annen stimulanse . Å de leter her .

Hva er så ille med å ha diskusjoner . Det må jo være fint å se hva andre mener om ting . Kanskje den du har i kikkerten har meninger , som du burde få med deg . Livet handler også om real life . Ingen som puler 24/7 lol ;)

Skjult ID med pseudonym FEMINI to. 6 mars 2008 19:05

Ser ikke helt problemet jeg. Folk kan vel bruke tiden sin som de vil. Jeg tror dessuten Sukker har flere medlemmer enn de du ser her på forum. Det er vel også opp til hver enkelt å bestemme hvor mange de vil treffe. Når det gjelder hjerter JanAudun, kan jeg ikke si at jeg føler jeg må gi respons på disse. Skal jeg skrive og si at jeg ikke er interessert til en som ikke gidder skrive og si at han er det? Men hvis det er som dustin sier, at noen setter hjerte og ikke svarer på respons, virker det merkelig på meg. Likevel er det vel ikke særlig mye poeng i å irritere seg over at folk gjør ting annerledes enn en selv.

Skjult ID med pseudonym Like blid to. 6 mars 2008 19:06

Det der med at man må svare og hvorfor dit og dat .Det som skjer det skjer ;-)

Skjult ID med pseudonym dustin to. 6 mars 2008 20:32

Femini:
Skal vel LITT mer enn dette for og irritere meg :-) Bare lurer og skaper diskusjon :-)

(mann 43 år fra Hedmark) to. 6 mars 2008 20:58 Privat melding

Det er ennå mange ildjseler som tror at alle får brev desto flere medlemmer en datingside får. Dette er helt feil og det er skrevet tidligere fra andre brukere. Så det er absolutt ingen lov jeg har funnet på selv.

Men nå er saken enklere for kvinner. Ofte dem som får brev. Helt greit for meg dette, men da er det også feil å skrive at jenter ikke skal ta kontakt, eller vise interesse. Nå regner jeg med at hagla kommer og vil skyte meg. Men slik er den saken at menn får ofte liten oppmerksomhet:o)

Selv har jeg vært på finnenvenn i en kort periode tidligere. Der må jeg si, min respons har vært bedre der enn her inne. Så jeg er enig med "kvinne" her inne at det må bruse ekstra kraftig. Ikke noe halvdødt. Derfor prøver jeg her inne uten å være desperat.

Når noen kommenterer meg. Jeg skrev følgende: Jeg skal ikke klage på responsen. Fordi jeg har fått kontakt med kvinner som er seriøse. Men avstand hindrer her igården og det kan dem bekrefte. Dem er ikke uinteressante men pga jeg er etablert med både hus, hage og ikke minst fast jobb. Som jeg selv har jobbet hardt får å få gjennom flere år. Bryter ikke jeg ikke ned dette.

Så det er feil å diskutere meg. Diskutere saken jeg tok opp istedet. Ser flere nevner "navnet mitt" her inne. Men jeg nevner noe vi legger merke til som skrives gjennom flere tråder langt tid tilbake her inne.

Skjult ID med pseudonym sportylady to. 6 mars 2008 21:09

Hmmm...Jan Audun...ja det blir ofte skrevet med "navnet" til den som har skrevet slik at det ikke blir noe misforståelser...og ikke noe spesielt i ditt tilfelle...eller?
Og ALLE bør tåle og forvente reaksjoner og uttalelser på det man skriver...uten å føle seg diskutert...er vel tross alt det man har SKREVET som blir diskutert og ikke personen ..........eller?

Skjult ID med pseudonym FEMINI to. 6 mars 2008 21:18

dustin - var ikke myntet direkte til deg:-)

Skjult ID med pseudonym kvinne. to. 6 mars 2008 21:19

Det er vel ingen som skylder noen noe. For meg er det en grunn til at jeg skriver med noen, og noen skriver jeg ikke med. De jeg skriver med, er jeg nyskjerrig på hvem er. Kanskje jeg har lyst og snuse litt mere på dem før en evt date. Hvorfor bruke tid på noen man merker kemien er borte på?
Og jeg synes det er en naturlig del og takke for oppmerksomhet, og ønske de lykke til videre på ferden. Ønsker de fleste det beste, og for meg selv også selvsagt.

Skjult ID med pseudonym Jan Audun fr. 7 mars 2008 10:06

sportylady: Jeg sier ikke det er galt å nevne navnet mitt. Men noen skal hakke på at jeg er den personen, uten at dem har lest ressonementet mitt. Virker på meg at enkelte bare "skumleser" før dem uttaler seg. For saken er enkel at jeg diskuterer sak og ikke meg som person.

Å jå jeg tåler diskusjoner. Jeg er vel den sterkeste og tar ikke noe nær av meg heller når noen vil angripe mine innlegg. Desto viktigere synes jeg det er å diskutere hva saken angår. Ikke personer, fordi da blir diskusjonen om et emne mye mere interessant og seriøst. Men her inne virker det slik at mange er ute etter å ta "ulven" i stedet for sitt eget "skinn".

Skjult ID med pseudonym sportylady fr. 7 mars 2008 10:54

Ja ja.....sikkert riktig det.....og noen evner ikke å se sin egen rolle i det store og det hele....og har et behov for å projectere (les:skyve skylden over på noen andre)......noe som kan oppfattes direkte lite tiltrekkende......men så igjen.... godt vi tenner på så forskjellige personligheter og karakterer....slik at det finnes MINST en til alle.....
Ha en fantastisk dag!:-)

Skjult ID med pseudonym Jan Audun fr. 7 mars 2008 11:00

Hehe ja ikke sant? Men jeg har en erfaring med meg i livet som aldri har slått feil. Mange tror dem kjenner en person når dem skriver om et emne i en sak:o) For saken er meget enkel at vi finner en mere interessant person i det virkelige livet enn på feks skrift der ord er et begrenset verktøy å forklare med.
Så mitt ord i en slik sak er at ingen kjenner personligheten til noen før dem har truffet den i "rael life". '

Jo ha en fin dag dere andre også.

Skjult ID med pseudonym sportylady fr. 7 mars 2008 11:07

Ja.... godt vi ALLE har flere sider;-)