Alle innlegg Sukkerforum

Hvem vet, inte jag.... (?)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Flux to. 8 sep. 2011 03:05

Jeg ser mange søte og smilende jenteansikter her. En ytterst sjelden gang iblant snubler jeg over en og anna jente som virkelig fenger gjennomgående, sånn utseendemessig, særlig også fordi de viser så mye av seg selv, og hele seg. Men å få en klaff der er krevende..
Så er det de gedigene hordene av jenter her på sukker som kun har en-to-tre anskitsbilder og som ikke tilkjenngir noe mer, ei heller kroppslig.. I denne kategorien befinner det seg sikkert masser av drømmedamer i tråd med min smak på utseende. Men hvordan skal jeg finne ut av om de egentlig er det? Gamblingsfaktoren blir skyhøy.. For å gardere må jeg plukke ut en 10-12 stk som på 1.-3- stk bilder kan se ut som de har et potensial? Deretter gjennomføre skrivejobben med disse for, etterhvert, å komme til et punkt der vi kan treffes --- med visshet om at 9 av 10 ikke står i stil til min smak.
Poenget mitt er: Hva om flere tilkjennega litt mer av seg selv, så hadde både de og jeg spart hverandre for masser av bryderier. Flere av de jeg har truffet hadde jeg ikke engang giddet å vie et treff, dersom de hadde lagt ut kun ett enste bilde der de tilkjennga mer av seg selv. Tenk så mye bryderi spart. Jenter (og seff gutter, men deres profiler har jeg null innsikt i) som kategoriserer seg som gjennomsnittlige eller et par kilo for mye, bør definitivt legge ut et bilde der de viser litt av hele seg selv. F.eks. ute på tur i helfigur. Jeg bryr meg lite om en jente er veldig slank eller ikke. Men jeg bryr meg litt om fasongen.
Væschego og del meninger og hugg gjerne løs på min mening her.. Personangrep og ukvemsord som utseende -og kroppsfiksert osv takler jeg går også bra, selv om jeg egentlig ikke er det i særlig større grad en sukkerfolk flest :)

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 8 sep. 2011 08:26 Privat melding

Jeg tenker at om du beskriver drømmedama og er konkret om hvilke kroppslige kvaliteter du leter etter så vil jo de du har dialog med se det i din profil. Jeg hadde iallefall ikke ville møtt noen om jeg viste at jeg ikke var det de søkte etter.
For min del er det jo også viktig å matche på det mentale plan og at man i de fleste tilfeller faller for hele pakken av en person selv om de kanskje ikke ser AKKURAT slik ut som jeg hadde håpet eller trodd jeg var ute etter i utgangspunktet.
Jeg tenker at det er mange gutter/menn som kanskje trekker seg etter første daten pga utseende ikke var perfekt. Kanskje du skulle forsøkt å date de samme flere ganger. Bli skikkelig kjent før du trekker deg. Personligheten og utstrålingen kommer gjerne mer frem over tid og gir et bedre inntrykk av hvordan personen egentlig er og det er ikke kroppen som er det viktigste om du skal ha et forhold som varer livet ut!

Skjult ID med pseudonym Jente to. 8 sep. 2011 08:46

Fint svar fra Marjen.

Beskriv hva du selv liker best. Om det virkelig er slik at du dumper noen etter første date pga. kroppsfasongen. Det gjør ikke jeg. Om ansiktet er sånn noenlunde innenfor normalen, og kroppen henger sånn noenlunde sammen med hode slik det gjerne gjør, så er ikke f.eks en kosemage eller rompe eller mangel på rompe dealbreaker om han har rette glimt i øyet og vi kommuniserer godt.

Jeg vil ha en jente med sånn og sånn kropp...

Vet mange gutter tenker sånn. Jeg vil ha en mann jeg faller for med hodet og hjertet, og så får han ha den kroppen han har.

(mann 44 år fra Akershus) to. 8 sep. 2011 09:00 Privat melding

Marjen: enig med det jeg leste (siden jeg sitter på jobb og bare skriver litt mens jeg venter på audiens med sjefen leser jeg ikke så mye). Kropp og generelt utseende er bare krydder. Det er klart vakre mennesker er fint å se på, men jeg vil heller ha en pakke med noe spennende inni enn pent papir og ikke noe å glede meg over...

Skjult ID med pseudonym rusk to. 8 sep. 2011 09:11

Når det gjelder kropp er jeg ikke så opptatt at den skal være perfekt...men skulle gjerne hatt bilder som viser tennene....vet ikke noe mer turn off enn missfargede tenner...har vært på flere dater, og har jo skjønt hvorfor noen ikke viser tenner på bildene...han kan være så kjekk som bare det, men hvis tennene ikke er på stell, er det takk for meg!!!!

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 8 sep. 2011 09:17 Privat melding

Menn og tenner vil alltid bli et problem....

Men TS skriver forresten meget bra..

Skjult ID med pseudonym 1-mann to. 8 sep. 2011 11:25

Personlig og subjektivt foretrekker jeg en slank dame og vurderer derfor ikke de med "etpar kilo for mye" som ofte viser seg å være mer enn det og beskrevet som lubben med valker over en altfor trang bukselinning som nok passet i 2007
Kan ikke dere da ta steget opp i definisjon og glede noen som syns at dette de beste damene?

(mann 34 år fra Buskerud) to. 8 sep. 2011 11:40 Privat melding

og hva er det dere legger i at tenna ikke er på stell? Jeg har naturlig lysegule tenner, som alle får når de ikke røyker og ikke bleker tennene, selv om de pusser ofte. Selv syns jeg ikke det ser feil ut i det hele tatt.

Er det sånn at jentene nå til dags ser etter hollywood blekede tenner?

(mann 44 år fra Akershus) to. 8 sep. 2011 11:52 Privat melding

@1-mann: Ja, er nok en del som synder der. Selv er jeg 100kg, 170cm høy (?) og har nok ca 7kg for mye. For mye for min del er nivået over definerte mageruter. Skal jeg da sette veltrent (eller hva det nå heter) eller skal jeg sette et par kilo for mye? Eller skal jeg sette "bælfeit", som BMI-en min skulle indikere? ;)

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) to. 8 sep. 2011 12:09 Privat melding

@The_Wizard

var ikke det hun mente. at mannen har stelt tennene sine regelmessig og brukt tanntråd ol. og ikke minst regelmessige besøk hos tannlegen. er mange menn som har skikkelige dårlige tenner full av dårlige fyllinger og tannråte..
jeg kunne ikke klart å kline med en dame med ustelte dårlige tenner.

Skjult ID med pseudonym Flux to. 8 sep. 2011 12:43

Du har gode poenger Marjen78..

For meg gjelder også hele pakka, kombinasjon utseende, personlighet og kropp. Mitt poeng er imidlertid at det kanskje finnes 100 jenter som har den pakka ihht min smak. Må innrømme at det er utseendet som i stor grad blir mitt utvelgelseskriterie. Dermed må jeg skrive med en haug med jenter samtidig, fordi de kun har vist ansiktet (som virker likandes). Jeg må ta jobben med å skrive og treffe de som har et ansiktsbilde eller to. Mange kunne jeg sjaltet ut, aldri skrevet til, in the first place, dersom de hadde lagt ut det ene "avgjørende" bilde. Nå gidder jeg knapt skrive til en jente md et søtt ansikt lenger. Blir for mye jobb å finne ut ting.

(mann 44 år fra Oslo) to. 8 sep. 2011 12:49 Privat melding

Har opplevd å treffe flere jenter med slanke bein eller smale hofter. I motsetning til mange menn er dette noe jeg dessverre ikke fikser. Kynisk? Tror ikke det.. er bare sånn og jeg kan ikke gjøre noe med det. Kanskje kan det sammenlignes med kvinner som ikke kan ha lavere menn?
Vel, nå dropper jeg konsekvent alle jenter som kategoriserer seg som slanke eller atletiske, enkelt og greit :)

Skjult ID med pseudonym Flux to. 8 sep. 2011 15:07

Sukker.no:::::::::::::::::::::::::::::::::
Hva med å legge inn en mulighet for å kunne legge inn et selvvalgt bilde sammen m tekstmeldingene da???????????? Tilsvarende flørtemeldingene, bare at en selv kan legge ved bilde istedenfor flørtebildene.. Hadde være et STORT fremskritt!!!

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 8 sep. 2011 15:12 Privat melding

TS skriver at du ikke engang ville vurdert et treff dersom du hadde sett et bilde av kroppen. Hvorfor var det du vurderte treff i utgangspunktet da? Fordi det var en hyggelig person og en god samtale, samt at ansiktet tiltalte deg?

Jeg angrer ikke på å ha truffet noen av dem jeg har truffet, selv om det ikke alltid har vært den helt store klaffen. Mange ganger har det vært hyggelig og en trivelig stund, og alltid har jeg lært noe - enten om meg selv eller om andre. Jeg prøver alltid å se om vi har noe felles, og om den andre har noe å lære meg, bidra med et nytt perspektiv på verden. De aller fleste har noe å komme med, selv om det ikke skulle være "den rette". Det er vel ikke så farlig å bruke en halvtime-time på et menneske selv om det ikke havner i kjærestekategorien til slutt?

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 8 sep. 2011 15:19 Privat melding

TS

De fleste går jo i første omgang etter utseende. Ikke nødvendigvis typiske modeller, men noen man selv føler er attraktiv. Og der er jo smaken veldig forskjellig, heldigvis. Men om formene er veldig viktig for deg så kan du vel spørre pent om de har flere bilder av seg selv. Om du vrir det i en positiv og humoristisk retning så er det sikkert mange som er villig til å gi deg det:)) Eventuelt at du rett å slett kutter ut de som bare har ansiktsbilder.
Hvis det kommer til et punkt hvor du synes det blir for mye "jobb" å skrive til personer uten bilde i helfigur, så er det jo kanskje greit med en pause fra sukker. Det finnes faktisk en verden der ute og med kvinner i alle fasonger og som er meget synlige:)) Just saying:)

@Danty

Jeg er 65 kilo og 177cm høy. Jeg kaller meg slank ja, men jeg har plenty av figur og former og en bred hofte og kulemagen min blir jeg aldrig kvitt. Så tror kanskje du går glipp av mange muligheter ved å kutte ut noen bare fordi de sier de er slank :)) Bilder er ofte veldig missvisende. Men synes det er flott å høre at du liker kvinner med former:)

(mann 44 år fra Akershus) to. 8 sep. 2011 15:40 Privat melding

Marjen: Ta det med ro - utifra bildene (til og med der du sitter) kan jeg si deg at du har en veldig fin kropp :)

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 8 sep. 2011 15:59 Privat melding

@ CH2OHn

Takk for det:))

(mann 44 år fra Oslo) to. 8 sep. 2011 16:04 Privat melding

Marjen78

Jodda, men det er så mange her. Da er det enklere å ha et slikt elimineringskriterie som jeg har.
Har klikket meg inn på din profil engang også, såvidt jeg husker, men gadd aldri giddet å kikke i albumet ditt, selv om du har et pent ansikt hehe..

(kvinne 39 år fra Oslo) to. 8 sep. 2011 16:09 Privat melding

@Danty

Det er jo riktig at det er mange her og man må eliminere litt, enig med deg der:)

haha, men det er helt greit det:))

Skjult ID med pseudonym banditten to. 8 sep. 2011 16:42

Der er i min erfaring en overraskende stor del damer herinde der kategoriserer sig selv som 'gennemsnittelig' og så skriver at de træner ofte - men ser man på billederne er det ikke noget man kan se overhovedet.

Som det er skrevet tidligere herinde, vi mænd bør sætte vores krav lavere. Dog bør i damer tilsvarende sætte jeres selv-billede et hak eller to ned samtidigt - så tror jeg vi alle får det hyggeligere :)

(mann 44 år fra Oslo) to. 8 sep. 2011 17:03 Privat melding

Ja, for d viktigste her er jo o nha det hygg hehe