Alle innlegg Sukkerforum

Wanna be drittsekk

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym FuckThat to. 8 sep. 2011 12:03

Noen ganger skulle jeg ønske at jeg var en typisk drittsekk som kun tenker på seg selv og som gir faen i jentene. Er vel en grunn til at de snille guttene er de som blir utnyttet, mens drittsekkene er de som har det mest spennende.

Nok for være nok. Vondt må vondt fordrives. På tide å gi faen, bli kynisk og kald.

Sorry for teit innlegg, måtte få ut litt steam...

Skjult ID med pseudonym Ceca83 to. 8 sep. 2011 12:06

Me to.... skal vi danne en bøllegjeng??;p

Skjult ID med pseudonym FuckThat to. 8 sep. 2011 12:07

Welcome to my world :)

Skjult ID med pseudonym WhyMe?? to. 8 sep. 2011 12:16

OG ------

Noen ganger skulle jeg ønske at jeg var en typisk kvinnelig "drittsekk" som kun tenker på seg selv og som gir faen i mannfolka.
Er vel en grunn til at de snille jentene er de som blir utnyttet, mens "drittsekkene" er de som har det mest spennende?

Nok for være nok. Vondt må vondt fordrives. På tide å gi faen, bli kynisk og kald.

Beklager,men.....det gjelder nok begge veier :(

Skjult ID med pseudonym sinnatagg to. 8 sep. 2011 12:20

Jeg er helt enig...

Har venninner som kommer til meg og legger ut om den perfekte karen de ønsker å møte, om sammhold og følelser, om fremtidens håp og alle planene om harmoni gjensidig respekt osv...

Rett etterpå forteller de om han derre dusten som de "tilfeldigvis" havnet sammen med i helgen... Han var så skjønn og grei. Men han ringer jo ikke tilbake..
Tilfeldigvis så kjenner eg han som den mest egoistiske selvsentrerte karen som finnes. Slenger drit om damene, og finner ny hver helg... Har IQ på målestokk med en snegl. Han vet å ordne seg, mens jeg er den de prater med etterpå...

Skjult ID med pseudonym Z to. 8 sep. 2011 12:22

Fascinerende lesning. Rett og slett fascinerende.

Trist fascinerende...

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 8 sep. 2011 12:27

Oh. Mener dere virkelig dette?
Skulle dere virkelig ønske at dere ble kyniske og kalde?

(mann 47 år fra Oslo) to. 8 sep. 2011 12:39 Privat melding

Handler vel litt om å finne balansegangen mellom snill og dumsnill? Eller tøfler og cowboystøvler (med sporer) om du vil. Men glem månestøvlene, tror jeg.

Skjult ID med pseudonym McCloud to. 8 sep. 2011 12:39

@Ceca83
Bøllegjeng?
Mener du den sukkerforummafiaen vi har eller skal du starte en ny mafia? :)

Skjult ID med pseudonym Z to. 8 sep. 2011 12:40

*Tror ikke det finnes noe som heter dumsnill, egentlig. Ikke sånn EGENTlLIG.....*

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 8 sep. 2011 12:41

Jaha. Hva er galt med månestøvler?

Skjult ID med pseudonym sinnatagg to. 8 sep. 2011 12:45

Personlig, nei...

Men er jo slik at en som ikke bryr seg om konsekvenser, og som gir litt mer fanden, også tiltrekker flere av det andre kjønn...
Selvfølgelig drøssevis med unntak, men allikevel... jeg har levd noen år, og ser mønsteret skje igjen og igjen og igjen...

Har prøvd å gå ut på byen også med tanken om at jeg i kveld skal være kaldere og mer kynisk, og jeg ser jo da at dette faktisk (skremmende nok) fungerer... men det er liksom ikke meg, så blir med de små forsøkene...

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 to. 8 sep. 2011 12:46

Ingen verdens ting, LilliMi. Når jeg tenker meg om vil jeg faktisk anbefale ALLE mannfolk å komme i det på sukkerfesten. Damene kommer til å stå i kø, skal jeg love dere (mnehmnehmneh)!

Skjult ID med pseudonym Polkagris to. 8 sep. 2011 12:50

@sinnatagg: Ikke for å ødelegge argumentet ditt, men å modifisere oppførselen sin på en slik måte at man tilpasser seg den man ønsker å imponere (les: sjekking) indikerer HØY IQ...Hva det sier om personens psyke, derimot...

Skjult ID med pseudonym Z to. 8 sep. 2011 12:51

Men du sinnatagg? Hva er viktigst for deg?

Å være drittsekk, legge ned kvinns i helgene og så fortsette å være drittsekk også neste helg med ny dame...
- eller å være en bra fyr som en bra jente faktisk faller for....igjen og igjen...for ever, and ever - halelujah?

Ønsk gjerne å bli en arrogant drittsekk. Og om det virkelig er målet, er det slett ikke vanskelig!
Det som da blir vanskelig, er å holde på den jenta som til slutt "treffer deg" for du aner ikke hva du skal gjøre.

Personlig kan jeg ikke tenke meg noe mer usexy enn en drittsekk som har draget fordi han er en drittsekk.
Men det er meg - og jeg vil ha kvalitetsved. Pinneved interesserer meg ikke....

Skjult ID med pseudonym KKL81 to. 8 sep. 2011 12:53

Trikset er vel å ta til seg enkelte aspekter ved drittsekkadferden, uten å sluke hele pakka. Det går sikkert ann å signalere selvtillit, og å være litt frekk og freidig, uten å faktisk oppføre seg dårlig mot folk rundt seg.

Skjult ID med pseudonym hoyhoy to. 8 sep. 2011 12:53

Går ikke an å bli kynisk og kald om det ikke ligger for deg. Men i det lange løp får du nok betalt for å være en trivelig kar.

Det er en vesentlig forskjell på den akutte seksuelle tenningen som oppstår når man blir behandlet med lite respekt, og kombinasjonen av tiltrekning, tenning og varme følelser man får sammen med en person som får deg til å føle deg bra. I det sistnevnte tilfellet vil også følelsene bli sterkere over tid.

For å dra et helt tilfeldig eksempel: Når du om fem år våkner opp med feber, vil du da ha en partner som legger en våt klut på pannen din, serverer frokost på senga og gjør det han/hun kan for at du skal bli bedre, eller en partner som gir blanke og stikker ut med venninner/kompiser?

Skjult ID med pseudonym Z to. 8 sep. 2011 12:54

Skjønner at jeg skjønner mindre og mindre selv om jeg ikke ønsker å skjønne mer og mer av dette :-)

Skjult ID med pseudonym sinnatagg to. 8 sep. 2011 12:56

@polkagris: hehe... alt må jo prøves... vanligvis så er jeg ganske fornøyd med tilværelsen, men det å se effekten av å endre sin oppførsel på denne måten, og det å prøve å forstå andres motiver til at denne oppførselen er en bedre inngangsbillet til deres intimsone... ja... det e ganske "spesielt"

...og som sagt, litt skremmende

Skjult ID med pseudonym Polkagris to. 8 sep. 2011 12:58

@sinnatagg: Helt enig med deg. Jeg vil heller ha et oppegående kvinnfolk som ikke faller for sånt enn å endre måten jeg er på. Før man vet ordet av det vil jeg røpe mitt sanne jeg ved å slippe en promp i senga eller gjøre noe annet som røper meg. Da er det bedre å vite at man har solgt inn riktig "vare" :p

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 8 sep. 2011 12:58

Jeg liker meg selv best som myk og sart, men sterk når behovet er der for å være det.
Tror ikke jeg ser poenget i å nedlegge flest mulig menn, såre mange hjerter og sånt. Kanskje det gir bekreftelse på at man er attraktiv, men hvorfor skal man være attraktiv for de en selv ikke finner attraktive?
For det er jo det de kyniske gjør; bruk og kast og ingen er god nok. Det høres så ensomt ut.

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 to. 8 sep. 2011 12:58

Still deg selv spørsmålet: Dersom du i utgangspunktet er en hyggelig fyr, vil du da egentlig ha ei dame som faller for deg bare om du forvandler deg til en drittsekk?

Skjult ID med pseudonym Z to. 8 sep. 2011 12:59

(Irriterer meg over at jeg måtte bruke nøyaktig 10 setninger på å få sagt nøyaktig det Dirigenten sa på en!)

Skjult ID med pseudonym Kamo to. 8 sep. 2011 13:00

En kamerat av meg har en snill profil og en drittsekk profil der det står at han har dårlig kvinnesyn osv hehe...og drittsekk profilen får så mange meldinger at det er helt latterlig, også fra jenter som skriver at de ikke liker drittsekker og som jeg kjenner personlig som sier at de synes drittsekker er latterlige....men ja..ta kontakt gjør de :)

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 8 sep. 2011 13:03

Så dersom jeg lager meg en profil der jeg skriver at jeg bare ønsker å utnytte noen for mitt eget selvbilde, så vil jeg få full innboks? Hm.

Skjult ID med pseudonym McCloud to. 8 sep. 2011 13:04

@Kamo
Men vil de også treffe ham etc, evt sexe ham?

Skjult ID med pseudonym sinnatagg to. 8 sep. 2011 13:08

@Dirigent71: Det handler jo også om å få den muligheten til kontakt... En som oppfører seg kynisk og kald, får oftere den kontakten med andre, enn de "vanlige" . Han har da flere å velge mellom, og dermed større muligheter til å finne noen som han kan være me "om han gidder" ;)

Vil tro at mange av de damene som faller for drittsekken, egentlig er på jakt etter han litt greiere, snille, romantiske (sånn egentlig)... Litt dette med å endre en kar fra drittsekk til kun å ha øyne for henne osv...

Og om han innimellom er ute bare for å "få seg noe", så gjør han jo det også...

Setningen din ble dermed litt for enkel.

Skjult ID med pseudonym sinnatagg to. 8 sep. 2011 13:11

@Kamo: Herlig... og jeg vil absolutt tro at det der er sant... Vet ikke hvorfor det er slik. Søken etter spenning eller noe? Mennesker er rare ;)

Skjult ID med pseudonym KKL81 to. 8 sep. 2011 13:11

@hoyhoy:

Jeg tror de fleste har potensialet til å være litt mer kyinske og kalde enn det de er «til vanlig». Folk har ofte et helt spekter av væremåter som de til en viss grad kan fremheve eller holde tilbake i en gitt situasjon.

F.eks på en førstedate tror jeg dette kan lønne seg å trekke frem litt frekkhet, i hvert fall hvis du er mann. Uten seksuell tiltrekking blir det «vennskaplig», og det blir aldri noen andredate i det hele tatt, uansett hvor sympatisk du måtte være.

Men, det er selvsagt viktig å ikke overdrive. Det bør være et samsvar mellom signaler du sender ut med kroppsspråket og de du sender ut verbalt, for eksempel. Altså ikke vær mer frekk enn det du greier å følge opp på en troverdig måte.

Skjult ID med pseudonym B-Boy to. 8 sep. 2011 13:20

Mangler man den berømte X-faktoren, så kommer man ingen vei som snill gutt. Spørsmålet er om man ønsker å være tålmodig (og da mener jeg virkelig tålmodig!) for å se om den rette dukker opp - eller om man ønsker å få et slags forholdsstimuli med dårlige odds. Jeg tror de fleste som har ventet lenge på "den rette" har vært inne på tanken om at de gjerne skulle vært litt mer drittsekk. Det må være utrolig deprimerende å gå løs på den ene vinteren etter den andre uten å ha noen sammen med seg.

Har altså ingen problem med å forstå hva trådstarter og andre tenker. Det er faktisk helt naturlig. Alle vil være den gutten jentene faller for, og jenter har en tendens til å falle for de røffe guttene.

Skjult ID med pseudonym sinnatagg to. 8 sep. 2011 13:23

@B-Boy: veldig enig. Der traff du nok spikeren ganske mye på hodet ;)

Skjult ID med pseudonym Jente to. 8 sep. 2011 13:33

Det jenter ønsker, er følelsen av at han kunne fått hvem som helst dette villdyret, man han velger henne. Bare henne. Han temmes ved hennes skjønnhet og ynde, og forvandles sakte med sikkert fra tøff til tøffel.

Hun vil jo ikke TREFFE en tøffel i utgangspunktet. Hva skal han ende som liksom?

Skjult ID med pseudonym B-Boy to. 8 sep. 2011 13:35

KKL81 skrev:
"F.eks på en førstedate tror jeg dette kan lønne seg å trekke frem litt frekkhet, i hvert fall hvis du er mann. Uten seksuell tiltrekking blir det «vennskaplig», og det blir aldri noen andredate i det hele tatt, uansett hvor sympatisk du måtte være."

Har møtt én jente fra Sukker, og på den daten fikk jeg virkelig testet mitt spekter. Vi var ute på byen og rant da naturligvis på eksen hennes, som var en typisk rock and roll-type med langt hår og mange tattoveringer. Han skulle gi meg juling fordi jeg var ute med dama han enda ikke hadde kommet over. Jeg var full nok til å forsvare meg istedet for å løpe, og det hele endte med at jeg brakk et bord og en finger inne på uteplassen. Jeg og daten min ble pælmet ut den ene siden av uteplassen, mens han ble pælmet på den andre siden. Det som frem til da var en rolig og litt kjedelig date uten noe særlig spenning eller tenning, ble brått mye mer interessant.

Er vel unødvendig av meg å presisere at jeg fikk godt med pleie resten av den natta, og i tiden som fulgte.

Usikker på om jeg hadde vunnet frem om ikke eksen hadde dukket opp og fått frem det usympatiske i meg.

Skjult ID med pseudonym LilliMi to. 8 sep. 2011 13:38

Det er et stykke mellom tøffel og kynisk, Jente.

(kvinne 37 år fra Oslo) to. 8 sep. 2011 13:58 Privat melding

Aldri "fallt" for en drittsekk, men nå er jeg sikkert i skiktet for drittsekker heller.. Så det passer meg utmerket ;)
Liker rampete good guys jeg da.. fleste av mine venninner og kvinnelige bekjenter er nå enig med meg... Og de som faller for rumpehull, vel, jeg sier bare til dem "Din egen feil, du selv får ta straffen". Jeg orker ikke å høre på: Slanking, mannfolk som er slemme, (for man fikk jo masse forvarsler på han var jo det) , at man har hatt en lei fortid/barndom og bruker det som unnskjyldning for å IKKE gjøre noe med fremtiden..

Om du har lyst på dame, men ha det moro på veien dit, legg frem DIN egen identitet, ikke prøv ut andres, stol på din.
Og ikke vær enig med oss i alt... Tør å være frekk, uten å være ekkel.
Og husk old school gentlemanstriks.

Fine boxere og sokker er oftest greit. Jah vi ser etter når dere bøyer dere, eller sitter så buksa sklir opp. (sier litt om hygienen deres og generell smak på ting i livet) <--- De små tingene som gjør størst inntrykk.... (nei dere får ikke lov å lage vits av den siste der... ) :p

Skjult ID med pseudonym KKL81 to. 8 sep. 2011 14:18

@Kvinne81

"Om du har lyst på dame, men ha det moro på veien dit, legg frem DIN egen identitet, ikke prøv ut andres, stol på din. "

MIN (ene) identitet? Det vet jeg ikke en gang hva er. Det virker som om jeg har flere. F.eks oppfører jeg veldig forskjellig i et familieselskap enn det jeg gjør ute på byen sammen med venner. Å «være seg selv», betyr for meg å fremstå på en troverdig og helhetlig måte. Det betyr ikke at man ikke kan by på ulike sider av «seg selv» i ulike sammenhenger.

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 to. 8 sep. 2011 14:28

Joda, sinnatagg, ser poenget ditt. Men for min del er ei dame som faller for drittsekker like uaktuell som kjæresteemne som jeg er for henne, så det går i grunnen opp i opp. Er rett og slett for gammal for sånt tull.

PS: Kanskje dette kunne være en ny kategori i matchingtesten? Hva tycks, folkens? :-)

Skjult ID med pseudonym Boble® to. 8 sep. 2011 14:35

Det har vel kanskje med at drittsekkene ofte lyser litt mer selvtillitt enn oss som bare er snille?

Selvtillitt er jo en kjempe turnon.

Skjult ID med pseudonym 2Be-or_not to. 8 sep. 2011 14:37

Syntes jeg stadig ender opp i den samme runddansen...den som jeg liker, liker ikke meg og vica verca...makan til drittsekker altså...og ikke like meg..hehe, så jeg faller nok trolig bare for drittsekker...og det værste er vel at de som liker meg tenker nok det samme om meg...men jeg er jo egentlig bare snill og god..:)

Skjult ID med pseudonym Ceca83 to. 8 sep. 2011 15:54

Nei..her snakket jeg om å være bølle som i det å være en ramp:) Dra ned kjolene på jentene og spenne bein på folk.

Men vi kan jo gjøre det litt slemmere ved å hviske de guttene eller jentene som er med en av de“slemme“ at den partneren pulte jeg for noen timer siden:) hihihi::)

Skjult ID med pseudonym sinnatagg to. 8 sep. 2011 16:00

@Ceca83.... hehe... mange ville sikkert tatt det som en turn-on også ;)

Skjult ID med pseudonym Tingeling to. 8 sep. 2011 16:15

Goes around, comes around.
Kjør på! Måtte det lykkes!
:-)

Skjult ID med pseudonym FuckThat to. 8 sep. 2011 16:16

Første dag som drittsekk. Skal ta opp igjen kontakten med naboberta som er sammen med en snill fyr. Vi har utveksla smådirty meldinger tidligere, men jeg har selvfølgelig avvist henne. I mitt nye liv derimot er jeg åpen for å "#¤%/%( henne sideveis og opp ned, før jeg sender henne hjem til sin naive og snille type.

(mann 39 år fra Oslo) to. 8 sep. 2011 16:49 Privat melding

La de dumme dikotomiene brenne i helvete!

Hele den "mannlig-identitet-er-snill-tøffel-eller-badboy" tankegangen er så sinnsykt oldschool. Ser vi flere "hva er best av snill gutt eller badboy"? debatter risikerer forumene å krepere av kjedsomhet.

Tøffelhelten er en taper - Drittsekken er en taper - Dikotomiene er en taper: Lets move on!

Det eneste som funker i lengden er THE THIRD MAN.

The Third Man designes fra bunnen og du kan legge inn alt du ønsker. Han skreddersys til genpool, personlighet og tidsånd, og alt unødvendig kan fjernes. The Third Man vannes tålmodig som et redwoodtre - beina grunnfestet i jorda, armene strekt mot skylagene, han kan vokse frem i oss alle og det krever tid, arbeid og oppmerksomhet.

The Third Man er en smart egoist som vet at det å behandle andre bra tjener sine egne interesser. At individets og fellesskapets interesser er to sider av samme sak blir på et eller annet tidspunkt for åpenbart.

The Third Man har selvinnsikt nok til å skjønne at alle mennesker er født med sosial samvittighet og noe som heter selvfølelse og at selvfølelse er oppskrift på lykke. Han meler kynisk sin egen kake gjennom å skape glede i andres liv og opplever deres glede som sin egen.

The Third Man anerkjenner at hensyn ovenfor omverdenen er en nødvendighet for å opprettholde god selvfølelse over tid + gir bedre forståelse av andres psyke + automatisk skaper gunstig feedback. Det er en ressurs som er for verdifull til å ignorere.

The Third Man anser alt uten unntak som en ressurs, enhver situasjon som en mulighet til å lære, og enhver annen person som interessant på en eller annen måte.

The Third man lever ikke i fortiden eller fremtiden, fordi han har det alt for morro her og nå. Han trenger ikke bekymre seg for om damer vil forlate ham fordi han vet at det som skjer kommer til å skje uansett, og at uansett hva som skjer er det interessant fordi det er realiteten.

The Third Man er vitenskapsmann og kunstner, elsker og kriger, åndelig og materialistisk, praktisk og teoretisk, hard og myk, rask og tålmodig: Han er hva situasjonen krever.

The Third Man har et hjerte som brenner for idealer og en hjerne som kalkulerer realiteter. Han praktiserer stoisk aksept av situasjonen og lidenskapelig utforskning av mulighetsrommet.

The Third Man er den moderne mannen , mannen som trancenderer dikotomiene.

Tøffelhelten og drittsekken er derimot for lengst sprengklare for gamlehjemmet.

Skjult ID med pseudonym banditten to. 8 sep. 2011 16:54

tl;dr.

Skjult ID med pseudonym småtrøtt to. 8 sep. 2011 17:17

det er drittsekkene vi vil ha, men de gode vi vil beholde....

god bedring LeNom.

Skjult ID med pseudonym sinnatagg to. 8 sep. 2011 18:28

LeNom.. Du må ha god bedring :) Samtidig så ble det kanskje ett mer nyansert bilde nedover i innleggene.

Tror egentlig ikke jeg vil være kynisk, slik innleggene mine kanskje gir inntrykk av. De er mer en refleksjon av hvordan jeg ofte ser kjønnene spille ut sin lek seg imellom. Og når en ser det, så frister det jo innimellom å spille den kyniske, beregnende rollen, siden han så ofte får det som han vil. Og noen ganger er det kanskje det som må til også for å få kontakt med en del av kvinnene der ute... (les: absolutt ikke alle)

Selv har jeg også vært i lange forhold som "mr. nice guy", og tror nok jeg vil fortsette å satse mine kort på en slik strategi, ettersom det er den jeg er :)

Tror nok det vil ordne seg etterhvert denne gangen også ;)

Skjult ID med pseudonym ruggen to. 8 sep. 2011 18:42

@Venturex:
Her ser vi The Third Man vokse opp:
http://alltelleringet.com/wp-content/personal/livets-begynnelse.jpg

Woops, det var visst det moderne mennesket.

(mann 39 år fra Oslo) to. 8 sep. 2011 18:46 Privat melding

Ja du skal være kynisk og beregnende, og ja du skal ivareta dine egne og hennes interesser. Er ikke dette hele poenget med å ha en relasjon til et annet menneske i første omgang?

Det er fordi du skal bidra til å ivareta både hennes og dine egne interesser med minimale ulemper for noen av dere, at det er nødvendig å være kynisk og beregnende.

Enten du er ute etter en pulevenn eller samtalepartner eller kvinne for livet er din jobb som mann å bruke all kløkt og kreativitet og beregning for å legge opp til en maksimalt gunstig vinn-vinn situasjon for alle parter. Det er også lov å kose seg med det, hva enn det er:)