Alle innlegg Sukkerforum

Blokkering av profiler

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym B-Boy fr. 9 sep. 2011 00:21

Et enkelt spørsmål til de som forstår dette systemet.

Jeg har blokkert over en lav sko siden jeg registrerte meg. Så mye at jeg etterhvert bare fikk opp tre-fire profiler på oversikten over de som var pålogget innenfor mine søkekriterier. Men nå, et par dager etterpå, har det sikkert dukket opp 30-40 nye profiler som tidligere ikke har kommet opp på online-lista mi.

Er det slik at Sukker "erstatter" de du blokkerer med nye, eller er dette bare en pussig tilfeldighet? De første par ukene her var det jo de samme fjesene som kom opp hver eneste gang jeg var pålogget, mens nå bugner det plutselig over av nye folk.

Skjult ID med pseudonym stjerne* fr. 9 sep. 2011 09:03

Høsten er på vei...mange nye medlemmer på denne årstiden gitt:)))
En sommer til som ikke har gått som den skulle...Flirer*

Skjult ID med pseudonym LilliMi fr. 9 sep. 2011 09:15

Sukker erstatter ikke på listen din. Selv har jeg bare tre personer som står på listen min. Hver dag dukker det opp to, tre nye brukere.
På listen min får jeg inn absolutt alle, i alle fasonger, aldre osv.

(Noen lurer sikkert på hvorfor jeg får inn alle på listene mine, men det kommer rett og slett av jobben min. Har ikke så lyst til at noen av de ansatte skal finne meg her.)

Skjult ID med pseudonym tjohooo fr. 9 sep. 2011 09:30

Blokkerer over en lav sko jeg også. Jeg tror faktisk det kommer inn flere profiler da.

Men uansett om det gjør det eller ikke, er det jo bra å blokkere, for da får jeg rydda litt, og de jeg ikke er interessert i, slipper å kaste bort tid på å mase på meg ;)