Alle innlegg Sukkerforum

Baderomsbilder :)

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Akershus) fr. 9 sep. 2011 10:18 Privat melding

Ja, da har jeg hengt meg på trenden med bilde i bar overkropp i baderomsspeilet. Tar gjerne imot tilbakemeldinger :p

Skjult ID med pseudonym LilliMi fr. 9 sep. 2011 10:28

Pingle!

Skjult ID med pseudonym CH2OHn fr. 9 sep. 2011 10:37

hehehe :D Synes det var litt morsomt, jeg. Var enten duggete speil eller scooter-dress ;)

(mann 40 år fra Oslo) fr. 9 sep. 2011 10:37 Privat melding

Du får si ifra om det blir flere eller færre som tar kontakt, da!

(mann 44 år fra Akershus) fr. 9 sep. 2011 10:40 Privat melding

Frankhj: har du sett bildet? *flirer*

(kvinne 51 år fra Østfold) fr. 9 sep. 2011 10:43 Privat melding

:-)

Skjult ID med pseudonym Meia fr. 9 sep. 2011 10:47

Humor er viktig:-)
Men at menn seriøst har slike bilder på profilen sin syntes jeg er blodharry!!!!

Skjult ID med pseudonym CH2OHn fr. 9 sep. 2011 10:49

Meia: *ler* Ja, det var derfor jeg måtte legge opp akkurat det bildet. Gadd ikke engang bruke energi på å lage det selv, men *måtte* sende et stikk til alle menn som tror damer vil se dvaske overkropper i et skittent speil på et rotete bad :D

Skjult ID med pseudonym Frankhj fr. 9 sep. 2011 13:14

@ CH3OHn (metanol-gruppe?)
Nei, av en eller annen grunn har vi match under 70....?

(mann 44 år fra Akershus) fr. 9 sep. 2011 13:15 Privat melding

Frankhj: Ja, det er vel det. Formelen på sukker ;) Uansett - bildet er tatt av et duggete speil med et kamera med duggete linse. Så vidt man skimter noe som helst ;)

Skjult ID med pseudonym Mort1 fr. 9 sep. 2011 13:25

Nåh. Tviler sterkt på at de fleste kvinner har noe imot menn i barings på badet... Det vil si, menn med skikkelig six-pack, brede skuldre og store, muskuløse armer ;)

Skjult ID med pseudonym jente31 fr. 9 sep. 2011 14:08

Jeg kan selvsagt ikke svare for alle jenter, men jeg kan svare for meg selv. Jeg liker ikke bilder fra badet i det hele tatt jeg, ikke i bar overkropp heller uansett hvor lekker han måtte være. Da virker det for meg som at den beste "egenskapen" hans er kroppen og at han ikke har så mye annet å fare med, og i tillegg mistenker jeg at han kun er ute etter en ting.

Skjult ID med pseudonym Mort1 fr. 9 sep. 2011 14:15

@jente31

Jeg tror ikke på deg, rett og slett :) Men klart, du kan jo si du ikke liker det. Når noen sier noe slikt, spesielt med innhold "uansett hvor lekker han måtte være" i innlegget, får jeg bare for meg at du kanskje ikke er så heldig med utseendet selv, og ikke har sjans på slike kropper ;)

Skjult ID med pseudonym Lilljanne fr. 9 sep. 2011 14:23

Jeg bryr med ikke om bilder er tatt på badet, da det gjerne er der det kan være best lys. Men det er jo best med bilder tatt i ulike situasjoner, så man får litt inntrykk av hva personen liker å gjøre på fritiden o.l. :) Om personen liker å vise frem kroppen sin, så tror ikke jeg det nødvendigvis trenger å bety at han bare er ute etter en ting. Men har han ikke profilbilde og bare bilde av overkroppen sin ++noen viser jo rumpa si også, så tenker jeg han kanskje ikke har så mye vettugt å fare med og kanskje ansiktet er mindre pent, eller han har noe å skjule ved ikke å vise ansiktet sitt.

@TS
Du kunne vel vist litt, er jo fredan, ha, ha

Skjult ID med pseudonym jente31 fr. 9 sep. 2011 14:25

@ Mort1 jeg tror jeg er godt over gjennomsnittet. Og han siste jeg datet hadde faktisk sixpack. Men bare sier at det ikke er viktig for meg. Det er fint med veltrente menn, men de MÅ ikke på død og liv ha sixpack selv om de liker å holde seg i form. Og dessuten så vil jeg ha kroppen til kjæresten min for meg selv, han trenger ikke å brette den ut på nettet! Jeg synes i hvert fall bilder i bar overkropp fra badet med kyssetrut er noe av det teiteste jeg ser, men folk må gjerne være uenig i det.

Skjult ID med pseudonym CH2OHn fr. 9 sep. 2011 14:31

@Lilljanne: menne...avslørte du ikke at det egentlig var et skrapelodd? Finn tre like føflekker og du vinner en kaffe på kafè :p

Skjult ID med pseudonym Danty fr. 9 sep. 2011 14:39

TS.. du må fjerne sperren fra de med under 70 i match.. :)

Da dette var nytt for meg ble det et par bilder fra badet.. Jeg visste ikke bedre den gang. Som ny sukkermann fikk jeg litt assosiasjoner til å selge bil på finn.no. Men her skjønte jeg at handlet det om å "selge seg selv". Formatet, oppsettet og fremgangsmåte var jo ganske identisk med bilannonsene på finn.no. Og bil hadde jeg jo annonsert på nett et par, tre ganger før. Da bar det ut i gata for å knipse bilder i anledning finn-annonsen.. med samme fremgangsmåte, bare inn på badet, siden det var der jeg hadde stort speil, lagde jeg en sukkerprofil :))

Skjult ID med pseudonym CH2OHn fr. 9 sep. 2011 14:48

@ Danty: Beklager - sperren er fjernet nå. "Alle skal få", heter det :D