Alle innlegg Sukkerforum

Antall barn i profilen

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Balletak fr. 9 sep. 2011 17:15

Jeg mener det burde vært lagt inn et mer definert felt når det gjelder antall barn folk her inne har, ikke bare 'har barn', 'har barn, barna bor hos meg' etc.

Har 1 barn
Har 2 barn
Har 3 barn
Har 4 barn

Osv

Jeg kan gjerne la meg friste av en jente med 1 barn, men når man begynner å skrive med en jente, og det viser seg at hun har en halv barnehage hos seg, så er min interesse totalt vekke, og jeg sitter kun igjen med å ha brukt tid på noe totalt uinteressant.

Skjult ID med pseudonym Flux fr. 9 sep. 2011 17:19

U`r right ts... de fleste oppgir ikke antall, når det står "har barn".. skrev så vidt med ei, så viste deg seg at hun hadde 4 barn.. det ble i overkant for meg..

Og hva betyr det å ha barn? - å ha laget dem? elelr at de bor hos en konstant? eller hva? Selv er jeg annehverhelgpappa for to barn, og det betyr vel at jeg har barn da...

Skjult ID med pseudonym Boble® fr. 9 sep. 2011 17:20

Enig!

Skjult ID med pseudonym B-Boy fr. 9 sep. 2011 17:21

Helt enig. Det er kjedelig å få god kontakt med ei jente, for så å finne ut at hun ikke har ett - men tre barn, som bor hos seg. Det blir rett og slett i overkant om man også har ambisjoner om en egen familie.

Skjult ID med pseudonym Malinka fr. 9 sep. 2011 17:23

Som oftes har vi med tre barn svært dårlig matchtall med dere som vil starte egen familie. Sjekk bladet for barn på treet, så finner dere jo fort ut hvordan ståa er.

Skjult ID med pseudonym Malinka fr. 9 sep. 2011 17:25

Og jeg skjønner dere godt. Det skulle jammen vært litt av en mann dersom jeg skulle orket å ha et forhold til en som har yngre barn enn mine.

(kvinne 39 år fra Oslo) fr. 9 sep. 2011 17:28 Privat melding

Helt enig. Lite interessant med en mann som har et barn her og to barn der. Burde også vært oppgitt hvor mange forskjellige partnere man har barn med.

Eller kanskje ikke? (de som ikke forsto ironien over gjør det forhåpentligvis nå) ((Ja, man må forklare ironien sin på dette forumet, det vrimler av korka folk her))

Jeg lurer på hvor lang og detaljer denne profilen ville vært om alle disse kriteriene folk etterspør skal inn. Er det virkelig vanskeligere enn å faktisk spørre tidlig i mailutvekslingen?? Må dere virkelig ha sukker til å hjelpe dere med alt mulig på denne fronten? Alt skal være tilrettelagt?

Nei, jeg har ingen barn, ergo jeg er ikke bitter over avslag fra menn som ikke liker meg pga en haug med kids. (der slapp de korka folka å kommentere det)

(kvinne 39 år fra Oslo) fr. 9 sep. 2011 17:35 Privat melding

@Balletak
Jeg får en følelse av at denne tråden ikke er laget fordi du er så voldsomt opptatt av at dette kriteriet skal inn på profilen (da ville du nok sendt forslaget direkte til Sukker.no?). Det inntrykket jeg sitter igjen med er at du forsøker å tråkke på de som har flere barn enn 1-2. Syntes folk som uttrykker seg på en slik måte er lang mindre attraktive enn en mann som har 2 eller flere barn.

Skjult ID med pseudonym topy_za fr. 9 sep. 2011 17:36

Eni me vips ;)

Skjult ID med pseudonym blindebukk fr. 9 sep. 2011 17:41

pms?:)

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 9 sep. 2011 17:41

Jeg har bare et barn.. men tror folk forventer at småen burde være stor.. siden jeg er så gammal:) Ingenting er godt nok uansett! Men, er ikke dette noe man tar tidlig opp? jeg tenker at noen meldinger kan man da koste på seg;)

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) fr. 9 sep. 2011 17:47 Privat melding

Jeg skrev det bare i teksten.

Skjult ID med pseudonym Balletak fr. 9 sep. 2011 17:48

VIPS! er stort sett uenig med alt og alle her på forumet, så den overser jeg med et smil :o)

(kvinne 39 år fra Oslo) fr. 9 sep. 2011 17:53 Privat melding

@Balletak
Enklest det når man ikke har noen argumenter imot.

Om du postet dette innlegget med åpen profil ville du jo fort unngått problemet. Da ville nok de med "en halv barnehage" la være å maile med deg. Men du er kanskje redd for at de andre som kunne vært av interesse for deg finner deg "total uinteressant" nettopp pga av det du skriver?

Skjult ID med pseudonym jente fr. 9 sep. 2011 17:57

Må jo si det forbauser meg at ikke flere oppgir litt om barna sine i profilteksten. ..
Hva slags steder de har reist til er liksom LITT mindre viktig enn hvor mange barn de har og i hvilken alder og hvor ofte... Og så kan jeg vel heller spørre om hvor de har reist i verden hvis vi etter to år er gått tom for ting å prate om ;-))

Skjult ID med pseudonym Balletak fr. 9 sep. 2011 17:59

VIPS!

Jeg vet ikke om du har lagt merke til det, men det er ekstremt få av Sukker sine medlemmer som i det hele tatt er innom forumet.

Jeg har slengt ut masse rart i tråder her, og startet endel omdiskuterte tråder selv, og det med åpen profil.

Har tilgode å få tilbakemeldinger på det når jeg kontakter jenter, så det er vel svært liten sjanse for å kontakte noen tilfeldigvis som faktisk bruker forumet, eller i det hele tatt er innom her.

(kvinne 38 år fra Møre og Romsdal) fr. 9 sep. 2011 18:02 Privat melding

Enig med VIPS,
Blir jo som å gå på butikken til slutt dette og lese på etikettene for å finne varen med minst tilsetningstoffer, karbohydrater osv.. bare vi blir å lese på profilene om hvem som har minst unger, minst dyr, størst pupper, størst utstyr går mye på fjellet, lite på fjellet osv.. plukkliste liksom....

Nei litt jobb må en kunne beregne når en er på jakt etter en å dele livet med :-)

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 9 sep. 2011 18:07

100 % naturlig, sunn og bevist fruktbar:)

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 9 sep. 2011 18:08

Også et nøkkelhullprodukt.. og for tiden på salg..

(kvinne 39 år fra Oslo) fr. 9 sep. 2011 18:09 Privat melding

@Balletak

Jeg har en helt annen erfaring enn deg. Jeg får haugevis med mail av folk som leser forumet, men som ikke skriver selv. Vi snakker ikke om en eller to, men mange.

Jeg syntes anonymitet er feigt uansett (skrive under mange forskjellige nick er hakket feigere), men dette var ikke diskusjonen. Ingenting av det folk måtte si her om hvorfor de er anonyme kommer til å endre meningen min på det punktet. Nok om den saken.

Råd: Send en epost til sukker.no om ønsket ditt så ser du om du når frem. Du finner den på menyen "Forside" også FAQ/Hjelp/Support. Lykke til.

Skjult ID med pseudonym Balletak fr. 9 sep. 2011 18:10

Så flere at jentene her bagatelliserer dette altså?

'jente' poengterte det godt lengre oppe.

Viktigere å oppgi hvor man har reist enn å oppgi hvor mange barn man har.

Skjult ID med pseudonym Balletak fr. 9 sep. 2011 18:11

VIPS!

Så kan du sende din lange liste med alt du er imot her på forumet til Sukker istedenfor å tømme deg i trådene her.

(kvinne 39 år fra Oslo) fr. 9 sep. 2011 18:14 Privat melding

@Balletak

Får man bare lov å skrive om man er enig med deg?

*ler*

Skjult ID med pseudonym irene;) fr. 9 sep. 2011 18:14

Nesten så jeg begynner bli lei av å bli kalt feig. Lurer på om noen bare ikke vet betydningen av ordet;) Nok om den saken:)

Skjult ID med pseudonym B-Boy fr. 9 sep. 2011 18:17

VIPS og Snupp: Dere snakker om dette som en ubetydelig detalj. Det finnes da tusen ting i enhver profil som er langt mindre interessant enn nettopp dette med barn. Å bruke plassmangel som argument for at man ikke skal ta det med, blir på grensen til absurd for meg.

Det burde være en selvfølge at antall barn er nevnt i profilen. Det er jo faktisk langt flere profiler som nevner hvor mange hunder og katter de har, enn hvor mange barn de har.

Skjult ID med pseudonym VIPS! fr. 9 sep. 2011 18:17

@irene;)
Betyr det noe for deg hva jeg mener om dette? Gåt ut fra at svaret er nei.. Da er det jo egentlig bare å overse. :-)

(kvinne 39 år fra Oslo) fr. 9 sep. 2011 18:22 Privat melding

@B-boy
Jeg er enig i at man kan oppgi hvor mange barn man har i profilteksten. Og at dette er langt viktigere enn hvor man har reist.

Var ikke det jeg reagerte på. Det jeg reagerte på var at det er ingen vits å tråkke på folk på den måten som TS gjør her. Samt at man kan legge inn litt effort selv også i søken etter en livsledsager. Om dette er særdeles viktig for en, er det jo faktisk ikke verre enn å spørre i en av de første mailene.

Det virker som om noen forventer at absolutt alt skal være tilrettelagt for akkurat en selv, og at man bare skal kunne plukke det man syntes er best, og selvsagt få den responsen man selv ønsker. Gjør man ikke det, er det alle andre det er noe feil med.

Skjult ID med pseudonym wtf41år fr. 9 sep. 2011 18:25

En ting vet jeg, barn kan du ha men jeg sponser ikke bolig til dine barn!
Skal vi inn i et ordentlig forhold og bo sammen krever jeg min rett til halve huset eller leiligheten.
Og det vil si: Er det 4 soverom, skal vi ha 2 disponible rom hver. De kan vi bruke til barn eller til familie som kommer på besøk. Jeg gir ikke opp gjesterommet mitt til dine barn, som sagt vi har "betalt" for 2 soverom hver!

Skjult ID med pseudonym Ann fr. 9 sep. 2011 18:33

Enig med deg, TS. Hadde vært veldig fint om antall barn kan oppgis. Noen synes det er uaktuelt å treffe en person med 4 barn, mens andre synes det er greit. Uansett er det en viktig informasjon for alle.

Skjult ID med pseudonym B-Boy fr. 9 sep. 2011 18:35

VIPS: I motsetning til en del andre ting folk klager på når det gjelder Sukker, så synes jeg dette er en av de bedre innvendingene jeg har sett. Det burde vært en del av utfyllingsprosessen når man lager profil. Det får plass på samme linja som "Har barn som bor hos seg". Dette er en av de aller mest vesentlige ting mange ser etter når de søker en partner. Den som sier at det er ubetydelig om en person har 0 eller 4 unger, kan ikke være spesielt reflektert.

Skjult ID med pseudonym Ceca83 fr. 9 sep. 2011 18:39

Word TS!

Skjult ID med pseudonym Lilljanne fr. 9 sep. 2011 18:40

Jeg oppgir i profilen min hvor mange barn jeg har, alder og hvor mye de bor hos meg. Så da kan de som leser profilen selv avgjøre om det er interessant å bli kjent med meg. Om han har null barn eller barn, er ikke det første jeg ser på. Men hvis jeg kommer i kontakt med noen som har 4 unger, så tenker jeg det kan bli litt for mange unger på sikt...så det kan jeg være ærlig på. Håper bare jeg treffer en som ikke tenker min unger og dine unger og min del av huset og din del av huset!!!

(kvinne 39 år fra Oslo) fr. 9 sep. 2011 18:43 Privat melding

@B-boy
Viser til innlegget mitt kl. 18.22.

For noen er dette viktig, for andre er det ikke viktig.

Som sagt - det er sukker.no som bestemmer kriteriene som man MÅ fylle ut, det er de som bør få henvendelsen.

Skjult ID med pseudonym embla fr. 9 sep. 2011 18:44

@Lillijanne
Treffer du en sånn dust håper jeg inderlig du forstår det før det blir alvor...

Skjult ID med pseudonym Lilljanne fr. 9 sep. 2011 18:54

@embla
Det kan du tror jeg ikke skal ende opp med. Måtte bare si det, for det er noen som desverre tenker slikt:( Unger skal det ikke gjøres forskjell på.

Skjult ID med pseudonym B-Boy fr. 9 sep. 2011 19:07

VIPS: Høres helt merkelig ut. Hadde valgt ei dame med sju unger fremfor ei som var helt likegyldig til antall barn. Det vitner om et svært lavt refleksjonsnivå, og lite innsikt i hva det innebærer å få nye og sårbare mennesker inn i livet sitt.

Jeg sier ikke nødvendigivs at det er et problem for alle at en person har fire unger, men ingen kan hevde å være likegyldig til det. Den som sier det kan umulig være ute etter et seriøst og langvarig forhold.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann fr. 9 sep. 2011 19:24

@wtf41. Blir fysisk uvel av folk som deg. Høres mer ut som du er tolv år og ikke vil dele godteriet ditt, enn 41 som nicket tilsier.

Skjult ID med pseudonym Frk.P fr. 9 sep. 2011 20:04

Joda. Mer spesifikke opplysninger kan være fint..

"har barn"
"barna bor hos meg"
"oppfører meg som et barn"

:)

Skjult ID med pseudonym Balletak fr. 9 sep. 2011 20:09

VIPS! skriver;

"Det jeg reagerte på var at det er ingen vits å tråkke på folk på den måten som TS gjør her."

Mitt startinnlegg som trådstarter;

Jeg mener det burde vært lagt inn et mer definert felt når det gjelder antall barn folk her inne har, ikke bare 'har barn', 'har barn, barna bor hos meg' etc.

Har 1 barn
Har 2 barn
Har 3 barn
Har 4 barn

Osv

Jeg kan gjerne la meg friste av en jente med 1 barn, men når man begynner å skrive med en jente, og det viser seg at hun har en halv barnehage hos seg, så er min interesse totalt vekke, og jeg sitter kun igjen med å ha brukt tid på noe totalt uinteressant.

Spørsmålet mitt til VIPS! er som følger;

Når mistet du bakkekontakten, og all logisk tankegang?
Hvem tråkker jeg på?

Jeg sier hva jeg føler om saken, og ikke hva jeg mener om folk, så ta deg isammen.
Nå er det du som tråkker på folk her.

(mann 45 år fra Hordaland) fr. 9 sep. 2011 21:45 Privat melding

Det er bedre å ta ting opp på forumet, for da blir det debatt rundt saken.
Om man sender det direkte inn til Sukker vet bare du selv om at forslaget har blitt sendt.
Og om det går i 'glemmebunken', så er jo ikke det noen skandale ettersom det kun er én Sukkerbruker som vet om forslaget - og det er deg!