Alle innlegg Sukkerforum

ET PAR TING JEG LURER PÅ

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym tobigforu lø. 10 sep. 2011 01:14

Om man er så uheldig å låse seg inn på dass,kann en da drite seg ut? Får man 12 mnd om en stjeler en kalender? Om kvinner er så glade i dyr hvorfor liker dem ikke grisegutter da? Har dem kaffepause på tefabrikken? Er sengtøyet til sexbomba laget av sprengstoff? Om ei gås ser en skummel film, får den da menneske-hud? Kan man lage teite esker av en dumpapp? Kan man skremme vattnet av en fisk?
-brenner et hus opp eller ned? -Hvor dum går det egentlig ann å bli?? -tar det veldig lang tid å kvele en sjiraff? -må man være bifil for å stille opp i kombinert? -hva er forskjellen på "kanskje" og kanskje ikke"? -Er det straffbart å kvele motoren? -hvor tett står øynene når man er trangsynt? -hvor ofte er hvert øyeblikk? -går lynet fortere når det er oljet? -får arbeidsledige nattevakter dagpenger? -og hva skjer når man blir skremt halvt ihjel, to ganger?

Skjult ID med pseudonym CH20Hn lø. 10 sep. 2011 01:15

Svaret er: Ja. Som regel.

Skjult ID med pseudonym betteroff lø. 10 sep. 2011 11:24

Der finnes en teori som sier at hvis noen noengang finner ut hva universet er og hvorfor det eksisterer, så vil det umiddelbart forsvinne og bli erstattet av noe enda med bisart og uforklarlig. Der er også en teori som sier at dette allerede har skjedd.

Skjult ID med pseudonym sidonia lø. 10 sep. 2011 12:38

Hvorfor ser man aldri due-unger?

Skjult ID med pseudonym Lurifax lø. 10 sep. 2011 13:39

Hvordan har isbilen klart og overleve?

Skjult ID sø. 11 sep. 2011 15:59

the answer i simple; we kill the batman!