Alle innlegg Sukkerforum

Gamle griser

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Nytt nick lø. 10 sep. 2011 21:12

Under opprydding på profilen min la jeg merke til et fenomen som jenter hele tiden klager på - at "gamle griser" tar kontakt. Dette pleier jo ofte å være et stikk mot menn, men nå som ting har blitt mer frigjort og vi har fått tv-serier der kvinner over 40 drar med seg 20-årige gutter hjem osv osv har vel dette kanskje snudd seg litt? Hvis man sier at menn ofte blir sammen med yngre kvinner vil vi kanskje kunne si at en jente som blir kontaktet av en 10 år eldre mann tilsvarer en mann/gutt som blir kontaktet av en 15 år eldre kvinne. Dette er nemlig tilfellet for meg - med en profil der det helt klart står hva jeg er ute etter. Kan noen forklare meg hvorfor dette er bedre enn når jenter blir kontaktet av eldre menn?

Skjult ID med pseudonym Dåre lø. 10 sep. 2011 21:15

Snever tankegang og motstand mot endring :)

Skjult ID med pseudonym Lysstråle lø. 10 sep. 2011 21:23

Prøver å forstå hvor du vil...
Er du mann/gutt og blitt kontaktet av en 15 år eldre kvinne? Du liker det ikke og du har skrevet i profilen din hva du søker? (altså ikke dette)
I så fall..
Velkommen til nettets verden..og hvordan jentene har det til daglig. Vi blir ofte overdrysset med mail fra gutta over 20 år eldre..DAGLIG!
Selvom vi har aldersgrenser på hva vi søker også:)

Smil og gå videre...eller svar og ha det morsomt om du likte dama!

Skjult ID med pseudonym Nytt nick lø. 10 sep. 2011 21:30

Ja, det var det jeg mente. Litt av grunnen til å skrive er for at jentene her inne ikke trenger å tro at de er alene ;) Forskjellen er vel at det er enklere å riste av seg en 50 år gammel dame enn en 50 år gammel mann :p

(kvinne 48 år fra Vestfold) lø. 10 sep. 2011 21:35 Privat melding

Synes det er helt meningsløst å snakke om aldersforskjell. Alle blir eldre, det er en prossess som ikke kan stoppes.
Lammekjøtt havner en dag i kategori gammel gris og ikke omvendt

Skjult ID med pseudonym Foxylady lø. 10 sep. 2011 21:40

Fornuftig sagt, bmM ! :-)

Skjult ID med pseudonym Lysstråle lø. 10 sep. 2011 21:43

Og alle blir vi kontaktet av de vi ikke vil ha:)
Ellers så hadde vi ikke vært her inne fremdeles..

Skjult ID med pseudonym Nytt nick lø. 10 sep. 2011 21:51

Men jeg tenkte litt på det Lysstråle sa først, og det var egentlig veldig fornuftig - med tanke på at man burde jo respektere andre ønsker. Enkelte som har tatt kontakt er 20 år *over* maksgrensen i profilen min. Jeg skal jo innrømme at jeg har tatt kontakt med en jente om jeg er ett år over (kanskje to, men nå er jeg midt mellom to grenser) - men bare om aldersforskjellen er mindre enn 10 år :)

Så mye - for begge kjønn, koker jo ned til hva den andre har svart på interesser. Jenter liker som regel eldre gutter, gutter liker som regel yngre jenter. Når det er utenom det vanlige, eller grensene er større, så ser man det jo i profilen.

Jeg synes det blir feil uansett :) Men...de som ikke bryr seg om andres ønsker og "skal konvertere dem" leser vel kanskje ikke her. Og om de gjør det, så bryr de seg vel ikke her heller :p

Skjult ID med pseudonym stjerne* lø. 10 sep. 2011 21:51

@TS
Du har altså blitt kontaktet av 1 - en - kvinne som var eldre enn deg?
Og på en måte vil dele dette med oss som får slike til daglig, for at vi liksom ikke skulle føle oss alene fordi du også har det slik? 1 - en -gang?

Godt å vite at det er flere der ute som har det slikt:)))

Til alle dere som klager over at dere får mail fra alder/høyde som er feil i forhold til det dere søker.
Gå inn og sett *absolutte krav* på disse spørsmålene..steng profilen for de under 70 i match.
Da reduserer dere i alle fall endel:)

Skjult ID med pseudonym Veteran lø. 10 sep. 2011 21:53

Det som er galt når menn gjør det, blir ofte riktig når kvinner gjør det samme. Dette kalles likestilling, og skal visstnok være et framskritt. Ved nærmere ettertanke er dette rimelig teit, men (etter-) tanke er ikke så veldig utbredt blant SV-berter. Dessuten har slike tendenser en smittende effekt, man spør ikke hva som er fornuftig, man bare mener det de andre mener for å slippe å mene noe alene. Men nå må jeg dusje og gå på jobb, håper dere har en fin kveld sammen med jevngamle! :-)

Skjult ID med pseudonym Nytt nick lø. 10 sep. 2011 21:54

@Stjerne: sa jeg èn? Nei, når jeg ryddet opp i listen over alle som har kontaktet meg på chat PLUSS alle de jeg bare har ignorert på melding, så måtte jeg skrive noe :)

Skjult ID med pseudonym stjerne* lø. 10 sep. 2011 22:00

Ok TS...da misfordstod jeg her:) Sorry.

Et spørsmål bare?
Rydde i alle lister? Trenger man det da? De blir jo borte av seg selv over tid?

Skjult ID med pseudonym VIPS! lø. 10 sep. 2011 22:02

Fikk mail fra en mann på 63 år idag som lurte på om vi skulle treffes og ta et glass vin i kveld. Det er vel så langt den eldste som har tatt kontakt.

Ellers får jeg vel ca 50% av epostene fra de som er langt over eller under det jeg har satt som krav.

For tiden har jeg 43 sider i innboksen min med mottatte mail. Og mailene har vel bare varighet på noen mnd før de blir slettet? Da kan dere jo regne selv.

Har fortsatt ikke laget noen tråd om dette på forumet. Det tar kortere tid å ignorere enn å irritere seg over dette. :-)

Skjult ID med pseudonym kit sø. 11 sep. 2011 01:35

TS, hvis du ikke takler å bli kontaktet av de som er utenfor det du ønsker, eller som du mener er mindre attraktive enn deg, er kanskje ikke nettdating noe for deg? De fleste prøver seg

Skjult ID med pseudonym Nytt nick sø. 11 sep. 2011 01:40

@kit: Nah - var mer fordi man ofte hører sutring fra jenter om alle de gamle grisene som kontakter dem. Så hadde jeg lyst til å skrive at det blir mer og mer vanlig andre veien...

Skjult ID med pseudonym ruggen sø. 11 sep. 2011 01:44

@stjerne*:
NB, husk at det du har valgt på aldersønske ikke brukes til noe som helst i matchinga!

Dersom du velger "Absolutt krav" på alder er det nemlig sukker.no sitt "standard" alderskrav som blir brukt - ikke ditt eget krav. Å velge absolutt krav på dette anbefales dermed kun for de som faktisk har valgt samme aldersønske som sukker.no mener de skal ha...basert på en statistikk over hvilke forhold som fungerer.

Dersom du ønsker å teste dette, er det bare å velge alder 80-90 år og sette absolutt krav - plutselig er alle mennene på matchlista di innenfor 0-5 år eldre enn deg eller noe i den duren (husker ikke nøyaktig hva det var, men det finner du jo ut hvis du prøver).

Skjult ID med pseudonym kit sø. 11 sep. 2011 01:45

Ser den. Men siden jeg vel er en av de gamle mannsgrisene som av og til prøver meg på smårips, må jeg suggene på min alder få prøve seg de også! :)

Skjult ID med pseudonym Nytt nick sø. 11 sep. 2011 02:08

@HDV: Ja, jeg synes det. Det er liksom opplest og vedtatt at menn kan være gamle griser. Enda verre om de ikke ser så bra ut og kanskje til og med er litt runde i formene. Men damer på 40+ som ikke har tatt vare på seg selv en dag i sitt liv er liksom ikke det. De er jo, stakkars, sjef over egen skjebne og må for all del få lov til å ha elskere som er yngre enn egne sønner. Det er det som er poenget, og i likestillingens ord må det enten bli greit for oss mannfolk å skaffe oss smårips og stolt vise dem frem, ellers må aldrende kvinner også prøve å holde seg i skinnet.

Skjult ID med pseudonym VIPS! sø. 11 sep. 2011 02:19

Trommevirvel: Enig med Kit!

Klaging skal fordrives med mer klaging. *ler*

:-D

Skjult ID med pseudonym lurer sø. 11 sep. 2011 11:30

Hvorfor er man en "gammel gris" fordi man er over 50 eller at det er veldig stor aldersforskjell til den du kontakter? Kan sikkert si at en ikke vise respekt ved å kontakte noen som ligger langt utenfor det de søker, men blir vel ikke en "gammel gris" av den grunn?
Å oppføre seg som en gris vil jeg si å være uhøflig, komme med nedsettende bemerkninger osv.
Jeg er selv over 50 og har hatt flere forhold med yngre jenter, og det er jo endel som ønsker det slik tross alt :-)
Men på Sukker blir man lett stigmatisert ift alder. Lettere irl, det er min erfaring.

Skjult ID med pseudonym Boble® sø. 11 sep. 2011 12:27

Dersom dere ikke ønsker kontakt med folk som er langt eldre, så huker dere bare av "Svært viktig" på alternativet om alder er viktig for dere;) Det kan da umulig være særlig vanskelig.

Da blir det mye vanskeligere for oss gamle griser å finne dere.

@Nytt Nick

Du må ikke glemme alle MILF filmene som er ute på det erotiske markedet.. Er faktisk kanskje nesten litt forventet av en mann at han skal ha hatt seg med en 10 år +++ eldre dame for tiden.

Skjult ID med pseudonym not me sø. 11 sep. 2011 12:53

Mmmm! Gamle, dvaske kropper med et skittent sinn. Enhver ungpikes drøm.

Skjult ID med pseudonym Nytt nick sø. 11 sep. 2011 13:06

@not me: Tja...er vel strengt tatt "ingen" som vil det, så kanskje de som er på utkikk etter unormalt unge partnere burde finne seg et fetish-sted...

Skjult ID med pseudonym Lysstråle sø. 11 sep. 2011 13:09

Nå er det mange "eldre" ..både kvinner og menn som ikke har dvaske kropper lengre da:)
Er ikke som før...Nå er det faktisk en stor del som trener og er fastere i fisken enn de på 30 år.

Skjult ID med pseudonym Nytt nick sø. 11 sep. 2011 13:15

@Lysstråle: men er det eldre menn og/eller kvinner som skal bestemme hvem som vil bli kontaktet, eller kan de forholde seg til at enkelte andre kanskje ikke er interessert i om de ser ut som 20-åringer eller ei? ;)

Skjult ID med pseudonym 1-mann sø. 11 sep. 2011 13:15

3 uker siden var jeg ute med en attraktiv og pen slank jente som var 15 år yngre enn meg og vi begge fikk oppfylt våre ønsker det døgnet men i neste omgang da vi skulle finne ut av hva vi ville gjøre med fremtiden vår fikk hun betenkeligheter pga aldersforsjellen. Hun gråt av sitt eget valg men måtte la fornuften gå foran. Surt det for meg men vi er nå perlevenner og FB på et kjærlig og følsomt plan
Snufs......fra dreven og kjærlig kosegris

Skjult ID med pseudonym Lysstråle sø. 11 sep. 2011 13:27

@ nytt nick
Mener bestemt at man respekterer det aldersspennet man har i profilen:)
Ellers ingen regler:)

Skjult ID med pseudonym not me sø. 11 sep. 2011 13:38

1-mann

Synd du neppe vil få henne til å innrømme det hvis faktum er at tårene var krokodilletårer, presset frem for å på enkelt vis få deg på avstand uten å trekke frem den høye alderen din som et problem. Man vil jo ikke fremstå som usympatisk ;)

Skjult ID med pseudonym wallaby sø. 11 sep. 2011 16:36

Er man litt eldre enn det man mistenker at den andre tror man er kan det lønne seg å vente litt med å avsløre hvor gammel man er. Dermed rekker den andre å vurdere deg på annet vis før du blir avvist fordi du er så gammel.

Dette er vanskelig her på sukker naturligvis, men sett at dere møtes på byen.

Si for eksempel: "Jeg er ikke så opptatt av dette med alder. Det blir så lett til at vi setter hverandre i bås"

Eller "Hvor gammel tror du jeg er?" og etter at han / hun gjetter lar du være å svare direkte. For eksempel kan du la ham/henne tenke på det litt videre for å så om meningen endres etterhvert som dere blir bedre kjent.

Skjult ID med pseudonym Frk.P sø. 11 sep. 2011 16:46

Oi, dette må jeg si at jeg for egen del synes er veldig ugreit. Hvis en person har preferanser som går på alder skal man da ikke forsøke å "lyve" seg rundt dem - eller som i @wallaby sitt tips, la være å opplyse om alder...

Ønsker man å treffe en person som er mye yngre enn seg selv får man da se til å være åpen og ærlig rundt det. Det finnes da nok av mennesker som synes det er strålende med en partner som er en del eldre.

Jeg trodde dette var opplagt i grunn, men det er kanskje ikke det..

Skjult ID med pseudonym 1-mann sø. 11 sep. 2011 19:46

@not me: dra igjen buksesmekken nå ....

Vi er FB : fuckbuddies les: "pulevenn" nå fremover. Kjødet må ha sitt uansett alder

Skjult ID med pseudonym CH20Hn sø. 11 sep. 2011 20:25

Greit nok å kontakte yngre, men bør være innenfor et år eller to av det som står i preferansene, da...Og da bør det være maks treff. Det synes i det minste jeg.

Men det kommer jo frem at det er mange, både kvinner og menn, som mener at preferansene tydelig vis ikke gjelder for dem, virker det som. Det kalles jo egentlig bare "respektløst" uansett retning ;)

Skjult ID med pseudonym 1-mann ma. 12 sep. 2011 15:25

At menn vil ha yngre dame har alltid vært gjeldende fra tidenes morgen og har noe med formering å gjøre.
Mens damer dabber av i forplantinga rundt pluss minus 40 er vi alltid uansett alder kjønnsmodne og kan bidra til å lage nye barn. Menn er jegere, kvinner er premien
Damer på 60 med mann på 45 vil snart måtte gå inn på Sukker enda en gang fordi mannen har vært på Match og funnet ei på 35år
Skjønner jeg godt

Skjult ID med pseudonym typis ma. 12 sep. 2011 15:29

Det er vel ingen som hevder det ene er bedre enn det andre. Lite selvinnsikt er nok like utbredt blant begge kjønn.

Skjult ID med pseudonym sensuella ma. 12 sep. 2011 17:55

@1-mann

Vi alle vet at mange menn ønsker seg yngre damer, og det må de få lov til i samme grad som damer på 40 ønsker seg yngre menn.

Du har tydeligvis ikke fulgt helt med i timen angående fakta i forhold til forplantning i nyere tid. Menn tar det for gitt at de kan formere seg uansett alder, og det stemmer ikke helt med realiteten. Kvinner tar nemlig ikke dette for gitt fordi vi vet at den biologiske klokken stopper rundt 40 som oftest med visse unntak. Kan nevne flere eksempler på par som jeg kjenner der det viste seg at mannen var grunnen til at det ikke ble noe barn. Det var mennene som testet seg til slutt ettersom det måtte jo være damene. Dette var menn på rundt 40. Menn sjekker seg nesten aldri ettersom de tar dette for gitt at de alltid kan forplante seg uansett alder. I de tilfellene jeg vet om gikk ikke damene fra de selv om ønske om barn var egentlig et must. Hvilken mann hadde gjort dette hvis dama ikke kunne få barn?

Skjult ID med pseudonym Kamo ma. 12 sep. 2011 18:01

De fleste tråder utarter seg slik, kombinerer du dette med tidenes groveste overfallstatistikk av kvinner i storbyene og mannlige dørvakter som melder som ekstremt mye vold fra kvinner mot mannlige utestedsgjester(er dørvakt selv) så må jeg stille spørsmålet, burde norske kvinner og menn leve sammen? Det ser ikke akkurat ut til å fungere.

Skjult ID med pseudonym Spike ma. 12 sep. 2011 18:05

Ja.
For hvordan menn og kvinner lever sammen, ser man på utestedene...

Skjult ID med pseudonym Danty ma. 12 sep. 2011 18:44

Jeg er en gammel gris... forbedringspotensialet hva angår både griseriet og gammelheten synker visst også fremover har jeg hørt - sukk

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 12 sep. 2011 20:56

Jeg blir aldri kontaktet av gamle griser... kun yngre menn og jeg klager ikke:)

@ TS

Du har garantert ikke blitt kontaktet av meg men jeg tør med hånden på hjertet
påstå at jeg er mer veltrent enn de fleste damer som er 15 år yngre enn meg.
Slik er det bare:)

Skjult ID med pseudonym Nytt nick ma. 12 sep. 2011 21:00

@Lady: Fint for deg. Hadde jeg vært ute etter noen å pule på, så kanskje det hadde betydd noe. Står rimelig klart og tydelig at jeg er ute etter et fast forhold, og da blir det patetisk når 50-årige damer som har unger som er bare litt yngre enn meg tar kontakt...

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 12 sep. 2011 21:06

@ Nytt nick

Problemet med de yngre er jo at de har leseproblemer.
Jeg kaster ikke bort tiden min på yngre menn så jeg bare drar på smilebåndet og
en god latter er heller ikke å forakte:)

(mann 36 år fra Oslo) ma. 12 sep. 2011 21:23 Privat melding

Menn er store stygge ulven og kvinner er ofre. Uansett. Alltid.

Bare legg merke til hvordan menn som drar som sexturister til Thailand blir fordømt nord og ned som kyniske og kalde jævler som utnytter unge jenter på det groveste, mens middelaldernde kvinner i Ghana får offerstatus. Da er det de unge kyniske gutta som utnytter disse stakkars gamle damene for å lure fra dem gull og diamanter.

På samme måte blir menn som drar på strippeklubb fordømt. SVs kvinnelige representant beskrev menn som "ekle, gamle, syke, perverse griser" hele 5 ganger på 7 minutter på p4 nylig når dette ble diskutert. Samtidig fylles konserthuset til randen med våte damer når chip n dale stripper! Ingen fordømmende ord da. Ironisk nok er sistnevnte arrangement momsfritt ettersom det er ansett som et kulturarrangement.

Dette er likestillingen i praksis.