Alle innlegg Sukkerforum

Pokker heller!

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Akershus) sø. 11 sep. 2011 03:37 Privat melding

Var ute igjen i dag.. smiler..flørter.. til feil folk tydeligvis. De karene var gift fikk jeg vite.
Men det jeg greier å sjarmere på meg er kara fra Sahara AKA Marokko pluss alt annet arbiske greier..
.
Hva er DERES problem, norske gutter? Som ikke greier å ta til dere et jævla kompliment uten å virke forlegen eller overfladisk, og andre veien..? Si at jenta som står rett foran deg er så utolig nydelig...?
Er det så himla vanskelig?
Begynner å føle meg ganske alene i den kyniske drittverdenen vi lever i....

Skjult ID med pseudonym fjesløs sø. 11 sep. 2011 04:20

Skjønner frustrasjonen. Selv er jeg ganske (veldig) forlegen, og synes det er frustrerende nok. Det er riktignok noe jeg kan og må endre på selv. Jeg har derimot ingen gode grunner til å ha selvtillit ;p Indre kvaliteter hjelper meg jo ikke å komme i gang.

Muligens det teiteste man kan si, men prøv å ikke gi opp.
(TV3 sier at det blir bedre)

Kule malerier :)

Skjult ID med pseudonym Everett sø. 11 sep. 2011 09:43

@TS
Det er ikke så lett å prate med folk på utesteder.
Pga støyen må en ofte rope samme beskjeden både to og tre ganger, og noen ganger gå med uforrettet sak...
Og med trengselen i tillegg må en prioritere.

(mann 32 år fra Akershus) sø. 11 sep. 2011 09:54 Privat melding

Jeg kjenner ikke deg, og veit ikke åssen signaler disse gutta sender, men, kan jo faktisk hende de ikke finner deg intresant? tenkt på det?

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 11 sep. 2011 10:28

Det var jo egentlig en ret gåset tråd dette her.

(mann 37 år fra Rogaland) sø. 11 sep. 2011 11:19 Privat melding

Gunsan kunne godt ha flørta med meg :)

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 11 sep. 2011 12:30

oj så morsom:) tatt ein humorpille?:)

Skjult ID med pseudonym Gunsan80 sø. 11 sep. 2011 12:40

@Blindebukk, jeg tror du fikk deg en skikkelig omgang også..

Om jeg hadde fått kuk eller ikke; så er poenget mitt at flere norske gutter er for redd for å ta kontakt, i forhold til minoriteter...

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 11 sep. 2011 12:43

og pappen min er sterkere enn din:)

Skjult ID med pseudonym bukefalos sø. 11 sep. 2011 12:51

@Gunsan80
skjønner hva du mener . sliter litt selv med å bare gå bort til en fremmed kvinne. vært sinna på meg selv mange ganger når kvinner har smilt til meg på feks bussen eller butikken og jeg blir så sjenert . har nok gått glipp av mange potensielle kjærester pga denne usikkerheten.

(kvinne 39 år fra Oslo) sø. 11 sep. 2011 13:09 Privat melding

@Gunsan80

Jeg har overhodet ikke samme erfaring som deg.

Veldig sjelden jeg er på utesteder hvor "kara fra Sahara AKA Marokko pluss alt annet arbiske greier" overtar utestedet og flørtingen. Kanskje det har noe med hvilke steder du går på, enn at norske gutter ikke kan flørte?

Skjult ID med pseudonym The One sø. 11 sep. 2011 13:16

@Gunsan80

Siden du tar opp dette på en real måte så skal jeg svare deg ordentlig på dette. Grunnen til at etnisk norske menn ikke er så gode på dette bunner i hovedsak av 3 ting spør du meg. Det første og enkleste er nok at "norske" menn ikke er så pågående. Dette gjelder i mange andre sammenhenger også. Det er rett og slett ikke vår kultur. Den andre er jo at Norge er vel kanskje det landet i verden som er mest "likestilt" av alle, men akkurat på dette området virker det ikke som damene er så interressert i likestilling gitt. Den tredje som overrasker meg selv mest er at norske damer er mye vanskligere å komme i prat med en utenlandske. Vet ikke helt hvorfor, men det virker som om dere mistenker oss for å være noen skumlinger.

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 11 sep. 2011 13:34 Privat melding

TS
La deg ikke irritere av du_fikk_deg_ikke_kuk kommentarer, typisk når man har noe å klage om er du bitter, desperat eller fikk ikke nok kuk så klart.
Tror ikke norske menn er generelt sjenerte og forlegne. Flørtevnen er også litt avhengig av alkoholinntak.
I følge mine erfaringer er nordlandinger mer utadvente og imøtekommende. Jeg får også lett kontakt med (mann)folk når jeg er i Oslo, har følelse østlendinger er mer åpne enn trøndere
Du virker som en attraktiv og sprudlende jente kanskje litt "too much" for en god del menn.
De fleste gutter tør ikke å kontakte superattraktive damer, det var ikke noe nytt.
Neste gang får du ta initiativ og se hva som skjer :)

Skjult ID med pseudonym Frk.P sø. 11 sep. 2011 13:50

I all fred og fordragelighet tror jeg kanskje at jeg holder en liten knapp på VIPS! sin teori her..

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 11 sep. 2011 13:53

min oppfattning av dette er...ikkje spøk med damer på søndagen viss dei ikkje fekk seg pikk kvelden før hehe:)

Skjult ID med pseudonym jente31 sø. 11 sep. 2011 13:55

@ be-my-Man. "Neste gang får du ta initiativ og se hva som skjer" Det rådet der skal jeg jammen i meg prøve ut neste gang jeg er ute.

Hvis vi har blitt så selvstendige at mannfolka er redd for å ta kontakt med oss, så er det på tide å ta kontakt selv. Men må innrømme at jeg er litt skeptisk til å sjekke på byen, for jeg gidder ikke one night stands, og er litt redd for at guttene tror det er det jeg er ute etter hvis jeg tar kontakt med dem. Jeg vil jo heller gi dem nummeret mitt eller få deres slik at vi kan møtes i edru tilstand en annen dag.

Skjult ID med pseudonym msX sø. 11 sep. 2011 14:07

Jeg er nesten litt overrasket over å høre at enkelte kvinner ikke opplever det slik at norske menn ikke er så flinke til å ta kontakt. Det er jo en verden av forskjell å gå på et utested i England, USA, Frankrike eller andre land i forhold til det er her i Norge. Nå er ikke dette egentlig mennenes problem, det er jo den norske væremåten som ligger til grunn. Vi er rett og slett litt mer reserverte. I andre land snakker fremmede til deg til stadighet, men det skjer i mye mindre grad i Norge.

Men kjære menn, vi ønsker egentlig at dere tar kontakt. I hvert fall hvis dere er hyggelige og oppfører dere ordentlig. Så ikke gi opp, gjør det tvert imot mer. I det hele tatt synes jeg at vi her i Norge bør bli mye bedre til å snakke med fremmede. Så jeg utfordrer dere alle - menn og kvinner - til å smile og si noe til en fremmed i dag :).

Skjult ID med pseudonym VIPS! sø. 11 sep. 2011 14:18

@msX
Vi snakket vel om norske menn på utesteder i Norge nå. Om det overrasker deg at noen opplever at norske menn tar kontakt må det stå for din regning. :-)

Skjult ID med pseudonym Frk.P sø. 11 sep. 2011 14:23

msX

Litt usikker om jeg var blant de du siktet til i den første setningen, men jeg må faktisk si at jeg ikke ønsker at norske menn skal forandre seg. Jeg opplever at de tar kontakt, men ikke på en så pågående måte som man kan oppleve i andre land hvor man finner andre kulturer for dette. Jeg er jo selv oppvokst med den norske kulturen, og det er nettopp denne jeg er vant med og føler meg bekvem med. Ønsker jeg å omgås mennesker med andre gemytter så tenker jeg at jeg kan ta meg en ferietur dit hvor folk formodentlig oppfører seg slik som jeg ønsker.

Men dette var kanskje mer personlige preferanser fra meg enn kritikk mot hva du skev. I det hele og store er det veldig positive oppfordringer og ønsker du kommer med :)

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 11 sep. 2011 14:33

Flott at du sparker oss som allerede ligger nede, vi gutter som ikke er proppet av selvtilit eller ser ut som en superhunk.
Setter pris på det. Vil nok gjøre ting så veldig mye bedre, eller kanskje ikke...

Jeg liker absolutt ikke å få komplimenter. Gi ei jente et kompliment på byen er så klisje at jeg vet ikke hvor jeg skal begynne. I tillegg så går det vel av en to-tre alarmer hos dama som bare tror gutten er ute etter å få duppet den.

Nei, sånne som meg vil som oftest aldri ta kontakt med sånne som deg. Så hvis du er ute etter den stille gutten i hjørnet fremfor superhunken på dansegulvet, så er du nok nødt til å ta kontakt selv.

(mann 44 år fra Akershus) sø. 11 sep. 2011 14:42 Privat melding

@Jente31: Det der går vel begge veier. Jeg er ikke ute etter one night stands selv (jeg fikser ting mye bedre selv enn en som ikke kjenner meg kan gjøre) og har vært borti jenter som har blitt riktig så fornærmet når jeg ikke ville bli med dem hjem. Om du tar kontakt med en gutt/mann, så tar du samme sjansen som vi gjør når vi tar kontakt med en jente/dame - noen vil ha one night stands, andre vil andre ting. Noen vil ingen ting ;) Hopp i det og finn ut fort hva vedkommende ønsker. Du ser jo det når du spør om vedkommende har lyst til å finne på noe sammen med deg neste dag ;)

Skjult ID med pseudonym oOo sø. 11 sep. 2011 14:47

Sliter med å være altfor beskjeden jeg da, så dermed blir jeg litt avhengig av at damene tar kontakt (noe som heldigvis skjer fra tid til annen). Så vidt jeg kan få med meg når jeg kikker ute, er det bad-boys gutta som sjekker opp både her og der og tar med seg ny dame hver kveld. Er ikke så lett å konkurrere med de, og damene lar seg lett forføre av disse gang på gang. Frusterende i grunn, når de samme gutta er på'n igjen neste kveld med nye damer. Kan jo skjønne at damene sliter med å finne seriøse menn, når de lar seg forføre av disse sjekkeekspertene som sjelden er seriøse så fort de har fått det de var ute etter.

Har noen forhold tilbake i tid som stammer fra tilfeldige treff på byen, men det stemmer vel godt det undersøkelser viser - at de fleste (seriøse) forhold gjerne oppstår via jobb-bekjentskaper eller via sosiale happenings med venner/kjente. Da får også de mer beskjedne som ikke er pickup artists bedre muligheter til å vise hvordan de virkelig er :)

Skjult ID med pseudonym jente31 sø. 11 sep. 2011 14:53

@CH2OHn der har du et veldig godt poeng :-)

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 11 sep. 2011 22:30

hadde det stått ei platinablond kjerring som ser ut som ein gjennlevning ifrå 50 tallet og fiska etter komplimenter framfor meg,hadde eg og blitt forlegen...men forlegen på dine vegner:) og ja..enda ein spøk:)

Skjult ID sø. 11 sep. 2011 22:33

blindebukk er alltid så morsom han. Pakker inn spydighetene sine med et par smilefjes og later som han ikke mener det vondt. Morroklumpen :)

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 11 sep. 2011 22:34

dei blir jo så sure viss ikkje hehe:)

(mann 51 år fra Oslo) sø. 11 sep. 2011 22:36 Privat melding

Ny trommevirvel.. Jeg er enig med VIPS!

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 11 sep. 2011 22:43

For egen del - når jeg er på byen er jeg som regel opptatt med å snakke med kompisene mine at jeg ikke legger merke til hva som skjer rundt meg. Og er jeg for eksempel i barkø, så ligger fokus på å hente ølen og så gå tilbake til kompisene. Dessuten er jeg ganske så treg i oppfattelsen, i hvert fall etter et par-tre øl.

Men, Gunsan, ser jeg deg på byen og legger merke til et smil eller en forsøksvis flørt, så skal jeg prøve å respondere. Hvis jeg oppfatter det, altså...

(mann 47 år fra Oslo) ma. 12 sep. 2011 00:34 Privat melding

Dobbel trommevirvel: kit001 og VIPS! er enige! :-D

Når det er sagt, så forstår jeg ikke helt hverken tråden eller frustrasjonen. Finnes da både norske menn som flørter og damer som blir sure når de flørter, så det der slår vel litt begge veier. Men noterer meg at jeg kanskje må bli flinkere til å både gi og ta imot komplimenter. Fair enough.