Alle innlegg Sukkerforum

Burde man tolke profilbesøk positivt?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym oOo sø. 11 sep. 2011 14:56

Jenter, jeg lurer på en ting...
Dere ønsker/forventer for det meste at gutta skal ta initiativ, og mange av dere sender sjelden/aldri førstemeldinger (jada, vet at det finnes noen av dere som gjør det). Burde jeg som gutt/mann dermed ta besøk på profilen min som et hint til å ta kontakt? Altså: Er det noen av dere som bevisst går inn på en profil og tenker at 'nå håper jeg han ser jeg har vært innom og tar kontakt'?

Skjult ID sø. 11 sep. 2011 14:59

Tror ikke du må tolke alt sammen som skjer her inne.
Noen tenker helt sikkert dette, men det er ikke ditt ansvar å finne ut om "kanskje de vil at jeg tar kontakt".

Hvis du ser en profil du liker, sender du en hyggelig melding, svarer ikke vedkommende, så er hun ikke interessert.

Skjult ID med pseudonym Malinka sø. 11 sep. 2011 15:02

Det er noe *leter etter ordet* handlingslammet over damer som stikker inn på en profil og håper at mannen skal ta kontakt.

Jeg tenker at dersom en mann har vært innom profilen min, uten å ta kontakt, så er jeg ikke interessant for ham.

Skjult ID med pseudonym jente31 sø. 11 sep. 2011 15:03

Jeg sender ofte førstemeldinger, men noen ganger står jeg litt fast i hva jeg skal skrive. Det kan være hvis de har veldig lang eller veldig kort profil, så vet man liksom ikke helt hva man skal ta tak i. Så skal innrømme at jeg noen ganger er innom og kikker, for så og håpe på at han ser at jeg har vært innom og sender meg en melding i stedet.

Det er vel som @skjult ID skriver at hvis du ser en profil du liker, så er det jo bare å sende en melding.

Man har jo ikke noe å tape på det.

Skjult ID med pseudonym oOo sø. 11 sep. 2011 15:08

Skjønner jo konseptet med å ta kontakt for å sjekke det ut, det gjør jeg titt og ofte også. Lurte egentlig bare på om det var noen som tenkte sånn. Jeg pleier nå ikke å tenke at hun var sikkert ikke interessert siden hun ikke skrev en melding når hun var innom, det blir litt lite konstruktivt i lengden :)

Skjult ID med pseudonym KKL81 sø. 11 sep. 2011 15:10

Siden folk gjerne klikker seg inn via et profilbilde, så betyr det forhåpentligvis at vedkommende i hvert fall ikke blir frastøtt av utseendet ditt. Mye mer informasjon enn det, tror jeg ikke man kan trekke ut av en sånn hendelse.

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 11 sep. 2011 15:14 Privat melding

De som har vært innom profilen og ikke sendt melding til deg , det må ikke bety at de ikke var interesserte. Kanskje de venter å bli kontaktet av deg eller bare ikke gidder å sende melding fordi de tror de får ikke svar uansett . Men hvis noen er skikkelig interessert skal h*n ta kontakt uten tvil.
Jeg opplevde en gang at person jeg har kontaktet først svarte høfflig på mine meldinger og stilte til og med spm til meg, men aldri har vært innom profilen min. Et tegn for meg at vedkommende ikke var interessert og kun ville være høflig mot meg....kanskje fordi vi skravler begge to på forumet, hvem vet hehe

Skjult ID med pseudonym stjerne* sø. 11 sep. 2011 15:47

Om noen er innom min profil og ikke skriver en melding.
..så går jeg glatt ut i fra at de ikke er interesset. Punktum!

Skjult ID med pseudonym EvilSmurf sø. 11 sep. 2011 15:53

Bare fordi noen sjekker ut profilen din, så er de ikke nødvendigvis interesserte. Om de ikke engang klarer å legge igjen et hjerte, så sier det vel seg selv...

(mann 48 år fra Hordaland) sø. 11 sep. 2011 16:05 Privat melding

Eg e mye rundt og bare titter, og synes det er greit nok det.
Klart eg gjerne er mer interessert i de eg går innom i forhold til andre, men noen ganger er eg bare nysgjerrig.

Om eg ser at de personene eg e inne og ser på også sjekker opp min profil, så tenker eg vel at de er litt mer interessert enn andre.

Har foreløpig ikke skrevet så mange brev...

Men er heller ikke overflod av folk innom profilen min... hehe...

Skjult ID med pseudonym peetteern sø. 11 sep. 2011 16:05

Men man kan aldri være sikker på at de legger igjen hjerter, selv om de er interessert?

får satse på at som virkelig synes en profil er interessant, gjør noe med det :)

Skjult ID med pseudonym wallaby sø. 11 sep. 2011 16:14

Jeg mener absolutt at man som *mann* bør tolke profilbesøk positivt, selv om han ikke fikk melding. Det er en åpning for å ta kontakt om man er interessert. Og dersom du ikke er superbruker selv, har hun jo ikke lest teksten din eller sett albumet ditt med mindre hun også selv har vip- eller superbruker.

Dersom man som *kvinne* har fått besøk uten melding er det litt mer komplisert. Da bør hun ta med i vurderingen medlemsskapstypen dere selv har.

- Har han vip/superbruker har han hatt full tilgang på din profil, og du har ikke så mye mer å gå på ved å sende ham en melding. Men - det kan jo uansett være verdt et forsøk om du er supergira.

- Har han ikke vip/superbruker har han ikke hatt tilgang på teksten din, og heller ikke albumet ditt (med mindre du har haket av for "tillatt ikke-betalende medlemer å se dette bildet" for hvert av bildene dine. Siden de færreste gjør dette tror jeg det er det sjelden folk uten vip/super gidde å sjekke albumet til folk de ikke har fått medling fra.).

Dersom du selv har vip/superbruker og melder ham åpner du jo opp for at han skal kunne se bildene i albumet ditt, og lese teksten din. Kanskje han da blir interessert likevel. Med mindre han har dumpet deg pga høyde/utdanning/type humor osv. Men det er jo en jenteting å filtrere på slike ting - gutter tenker mest på utseende og alder. Så meld i veg!

Skjult ID med pseudonym Lilljanne sø. 11 sep. 2011 16:33

Når jeg er innom en profil, så er det jo pga jeg først liker noe ved profilbildet. Deretter gjør jeg meg opp en delvis mening ut i fra tekst og profilbilder. Men jeg tenker ikke bevisst, at nå legger han merke til at jeg har vært innom. Og jeg kan like profilen, selv om jeg ikke setter hjerte. Jeg setter sjeldent hjerte, men da må det være noe han har skrevt eller et albumbilde som gjør at han har noe jeg biter meg merke i. Jeg er dårlig på å sende førstemeldinger, desverre. Blir gjerne jeg titter flere ganger, og tenker jeg skal skrive senere. Men så får jeg såpass med post, at det blir ofte at jeg svarer på den og ikke titter så mye rundt. Men skjerpet meg litt her en stund, med å sende litt meldinger eller satt hjerte på noen profiler.

Skjult ID med pseudonym dagga sø. 11 sep. 2011 18:46

Klikker innom en del profiler og selvfølgelig er det som oftest fordi det var noe ved profilbildet som fanget interessen.

Så kan det være at jeg legger personen på minne, men at det der og da ikke passer å sende en melding. Kanskje jeg alt har dialog med et par andre, eller at jeg vurderer personen som "above my league" og heller ser an om det er en person som besøker meg tilbake. Dersom det skjer, velger jeg å tolke det som positivt. Føles også litt rart å bruke haglemetoden med meldinger, men jeg er kanskje en atypisk mann.

Skjult ID med pseudonym Draupne sø. 11 sep. 2011 18:48

Et besøk vitner i det minste om litt nysgjerrighet.

(kvinne 32 år fra Hordaland) sø. 11 sep. 2011 18:50 Privat melding

har de vert innom er de nok nysgjerrig, som det skrives over.

Og uansett, du taper jo ikke noe på å sende de en liten melding :) Da slipper du hvertfall å lure mer :)

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 11 sep. 2011 18:51 Privat melding

mm, jeg føler meg litt truffet her, for jeg har flere ganger besøkt profilen til noen og ikke tørt sende en melding ("jeg- -er- sikkert- ikke- bra- nok-syndromet"), men håpet på at mitt besøk kunne bidra til at han kanskje legger merke til at jeg har sett på profilen hans og dermed også besøker min og KANskje sender meg melding. Litt søkt når jeg skriver det så tydelig. Men sånn er det altså. Og disse hjertene.. jeg syns det er litt døll, så jeg får meg ikke til å sette noen av de heller. Hm. Ikke rart jeg ikke har noen å skrive med?!?!

Skjult ID med pseudonym jente sø. 11 sep. 2011 19:01

*Det latterligste er de som ikke har profilbilde (men albumbilder) som tror man har klikket på profilen fordi man liker dem.... eh- virker som noen har glemt at de ikke er synlige før man alt er inne. hhee.

@ TS - de bør nok ha vært innom noen ganger, for å tolke besøk som interesse. :)

Skjult ID med pseudonym Lilljanne sø. 11 sep. 2011 19:16

Å, "jente" du har litt rett der, for jeg husker ikke hvilke profiler jeg har besøkt når de ikke har profilbilde:p

Skjult ID med pseudonym Draupne sø. 11 sep. 2011 19:18

Det hender nok at jeg også tenker at "jeg er sikkert ikke bra nok", man uansett skriver jeg veldig sjeldent til noen. Det er en "dørstokkmil" dit for meg, men ikke for mange andre menn, etter det jeg skjønner.

(mann 47 år fra Oslo) sø. 11 sep. 2011 19:28 Privat melding

De titter vel innom profilen din fordi de liker førsteinntrykket fra profilbilde, nick, alder og fylke. Om de liker det som står i profilen din er en ganske annen sak. Har selv opplevd å bli besøkt og umiddelbart blokkert opptil flere ganger. ;-)
Men bare å ta kontakt med dem som har besøkt deg og som virker interessante, du har jo ingenting å tape på det.

Skjult ID sø. 11 sep. 2011 19:30

hvorfor skal dere tenke og tolke så mye? Har noen vært innom profilen din og du synes at denne personen har en bra profil. Ta kontakt selv da.....

Man må vel ikke gjøre alt så forbanna vanskelig må vi vel? :)

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 11 sep. 2011 19:45

Tror ikke du skal tolke noe som helst. Det du derimot kan si er at om du ikke hører noe, så er hun/han ikke interessert.
Så besøker de profilen din uten å sende melding eller sette et hjerte, da er personen rett og slett ikke interessert, så da er det ikke noe mer å tenke på.

Folk kan ha vært innom profilen din av alle mulig slags grunner.

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 sø. 11 sep. 2011 19:46

...eller de venter på respons fra deg. Men nå tolker jeg for mye. SKRIV, mann!