Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym skuffa sø. 11 sep. 16:36

Ok, så her har eg endelig truffet ei jente som eg syns er pen, deilig, morsom, snill og mye anna bra. Klininga vår er heftig og deilig, og ho veit virkelig ka som skal til for å få meg under dynen. Ho har sagt at ho er forelska, og eg kjenner på samme følelsen også. Lykken stiger dag for dag. Ser for meg at dette er en jente eg kan leve med i mange år.

Første gangen under dynen så er det eg som har all initiativ. Gir ho full pakke med kyssing over hele kroppen. Helt ok at ho er passiv og ikkje gjør noe annet enn å ligge på rygg. Vi må jo prøve oss fram. Andre gangen har eg et håp om at ho er mer aktiv. Har endå ikkje fått kyss lenger ned enn på halsen. Andre gang under dynen er ho like passiv. Blir litt skuffa, men tenker at det kommer seg etterhvert. Tredje gangen er eg mye mer passiv enn de to andre gangene. Håper at ho skal ta mer initiativ. Det går trått, og eg må spørre om ho kan kysse meg litt mer enn bare munn/ansikt/hals, og da får eg litt på skuldrer og brystkassen. Etter å ha gitt ho mange orale gleder, spør eg direkte om ho vil kysse meg videre nedover, og suge meg. Nei det var ikkje aktuelt, for ho likte ikkje å suge.

Og der rann forelskelsen ut av meg. Ho har akkurat passert 30, og liker ikkje å gi blowjobs. Og ho har hatt en del partnere før meg, så ho har hatt nok av tid til å finne ut om ho liker det eller ikkje. Av den enkle grunn kan eg ikkje ha noe forhold til ho. Det er dømt til å bli et forhold med mye seksuell frustrasjon. Å ikkje få blowjobs i et forhold, er for meg det samme som å gi opp kyssing. Så er spørsmålet: var eg bare uheldig denne gang, eller er det ikkje noe kult for dere damer å gi blowjobs? Er det et nødvendig onde for mange av dere?

Skjult ID med pseudonym Polkagris sø. 11 sep. 16:38

Herre gud...!!!!! Så du kan ikke være forelsket i noen som ikke liker å suge deg? Hva i all verden er galt med deg...?...

Skjult ID sø. 11 sep. 16:40

Øøøh, sett en pornofilm for mye? Hvis en jente ikke liker det så nytter det i hvert fall ikke å spørre henne om hun kan gjøre det. Hvis du lar henne være og gjør ting på hennes måte så kommer det heller naturlig.

Skjult ID sø. 11 sep. 16:41

Feiler deg a? :O gidder ikke ha noe forhold siden ho ike kan suge deg :S.
Da får du heller være singel da vettu..

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 sep. 16:41

Eh....om man er ærlig her, tror jeg at det er langt flere menn enn trådstarter som ville følt det sånn....
De guttene som kan tenke seg en kjæreste som aldri ønsker å gi ham en BJ, rekk opp hånden!

Skjult ID med pseudonym gutt sø. 11 sep. 16:43

*velger å ikke rekke opp hånden*

Skjult ID med pseudonym CH20Hn sø. 11 sep. 16:43

*rekker opp hånden* Ville ikke plaget meg det grann. Er ikke *det* det skal stå på...

(kvinne 38 år fra Oslo) sø. 11 sep. 16:45 Privat melding

Må det være noe galt med han? Det er en preferanse han har og han blir ikke lykkelig i et forhold uten at jenta suger han. Ser ikke noe galt i det.

For å svare på spørsmålet så tror ikke jeg dette er et nødvendig onde for alle, men for noen. Det finnes sikkert ting du ikke liker også, det betyr ikke at alle er som deg. :)

Håper du er ærlig mot jenta som er forelsket i deg og sier den egentlige grunnen til hvorfor du ikke kan ha et forhold til henne. :)

Lykke til neste gang ;)

Skjult ID med pseudonym sinnatagg sø. 11 sep. 16:48

Jeg har vel hørt om en del forhold som har gått i vasken pga at mannen bare tenker på seg selv. Han ikke er aktiv i å gi henne orgasme, og da trekker damen seg ut (forståelig nok)

Det har vel med å føle seg komplett innenfor det seksuelle området som en er komfortabel med. Om ikke det går, så daler vel forelskelsen også...

Jeg setter absolut pris på en BJ, men har heller aldri vært i noe forhold der ikke dette har blitt gitt. Og eg har gjort tilbake alt det hun ønsker også :)

Skjult ID med pseudonym varierer sø. 11 sep. 16:49

Kanskje hun ikke liker å bli bedt om det? Kanskje hun gjør det helt frivillig når hun selv har lyst til det?
Var den ren og pen? Røyker du? Det virker inn på smaken. Hadde du trimmet hårveksten der nede? Du trenger ikke svare, men det er mange ting som kan gjøre at det ikke er særlig fristende. Og den desiderte turn-off for lysten til å gi BJs er å bli bedt om det eller få hodet ført i den retningen. Hvis hun får gjøre det på eget initiativ når hun er klar for det,, så kanskje dette løser seg likevel?

Skjult ID med pseudonym jente sø. 11 sep. 16:50

Mange liker vel ikke svelge (ikke alltid det smaker noe særlig for å si det pent..) - og har sikkert blitt skremt av "lure" ekser som ikke respekterer det og som synes de er lure ved å ikke si fra slik at hun skal slippe det. Å gi en BJ uten å svelge er vel sjelden ubehagelig, bare litt jobb.. Og det burde være greit. Tror færre jenter ville være skeptiske hvis de visste at de vil få muligheten til å velge å svelge eller ikke - hver gang!

Skjult ID sø. 11 sep. 16:50

Ja beste er og la ho gjøre det selv, enn og be ho om og gjøre det...

Skjult ID med pseudonym sinnatagg sø. 11 sep. 16:52

Selvfølgelig må det være frivillig. Sex bygger jo på gjensidig respekt i sengen.

Skjult ID med pseudonym Frk.P sø. 11 sep. 16:53

Hehe

"Kjære Klara Klok. Er dette normalt..."

Tror kanskje dette i bunn og grunn handler mer om at du må kjenne deg selv, enn at du behøver å forstå deg på all verdens damers preferanser :)

Skjult ID med pseudonym McCloud sø. 11 sep. 16:55

Tror jeg ville blitt satt mye mer ut av hennes generelle passivitet.
Men det er som kjent et kommunikasjonsspørsmål...

Skjult ID med pseudonym Boble® sø. 11 sep. 16:55

Syntes det er litt morsomt å se at det er en del jenter som sier at skuffet er teit fordi han dumper en dame som ikke suger..

Hvor mange tråder har man ikke sett rundt på nettet om manglende forspill og nytelse?

Oralsex er da absolutt ett kjempepluss når det gjelder forspill. Å bli tatt på kjønnet med hendene er ikke i nærheten av å være så spennende og opphissende som en fuktig og myk munn.. Menn liker faktisk oppvarming og kos vi også... Og selv om nakken er en erogen sone, sammen med brystvorter osv, så er det ikke noe spørsmål om hvor den mest erogene sonen er.

Skjult ID med pseudonym CH20Hn sø. 11 sep. 16:56

Jeg tror uansett det er det beste for jenta at du dropper henne. Forelskelse dreier seg om følelser, og om du virkelig hadde vært forelsket hadde du respektert hennes mening. De fleste liker å få en BJ, men om det er så viktig at alle andre egenskaper stilles i skyggen, så får det være ditt valg...

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 11 sep. 16:56

Jeg er mere nervøs over at hun ligger stille på ryggen, hver eneste gang. Det er kropssprog for ikke at være interesseret og jeg personligt synes at det er rigtig ubehageligt.
Man må være ærlig og sige at man kan passe sammen på det mentale niveau, men fungerer sexen i et forhold ikke så er forholdet dømt til at fejle helt fra begyndelsen.

Skjult ID med pseudonym skuffa sø. 11 sep. 16:57

Mange interessante svar :) Skjønner jo at noen overhodet ikkje klarer å sette seg inn i situasjonen og heller velger å "angripe" meg ved å spørre hva som feiler meg, men det bryr eg meg fint lite om ;)

Litt av grunnen til at eg spurte ho direkte, var jo at ho var voldsomt passiv. Typen ligge på rygg og bare ta i mot, og ikkje gjøre noe sjøl. Så når eg spurte, så fekk eg jo bekreftelse på koffor ho er så passiv. Eg treng ei som har et avslappa forhold til sin og min kropp, men uheldigvis hadde ikkje ho her det. Shit happens :)

Og forholdet er avslutta, om noen lurte på det. Sa det som det var at det ikkje funka under dynen for min del.

Skjult ID sø. 11 sep. 16:59

Hvor gammel er du, sånn for nysgjerrighetens skyld?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 sep. 17:00

Mente du nettopp å si at hun ikke var helt avslappet i forhold til sin egen kropp, og at det var årsaken til at hun var passiv? Og sier du videre at du ikke er forelska i henne lenger fordi hun er passiv fordi hun altså er usikker?
Og stemmer det at dere har vært sammen tre ganger totalt?

Må bare spørre :-)

Skjult ID med pseudonym skuffa sø. 11 sep. 17:00

33

Skjult ID med pseudonym be-my-Man sø. 11 sep. 17:03

Kanksje damen syntes ikke du var til å spise opp. Du får finne en annen som blir mer keen på deg ;-)

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 11 sep. 17:04

Jeg tror at det gælder for både mænd og kvinder, føler man sig uønsket/uattraktiv i sengen er det ikke uventet at de romantiske følelser lynhurtigt forsvinder.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 11 sep. 17:04

funker ikkje sexlivet så funker ikkje forholdet..da er det like godt å komme seg vekk først som sist:)

Skjult ID med pseudonym skuffa sø. 11 sep. 17:04

z: Det blir selvfølgelig tolkning fra min side, men slik eg oppfattar ho, så virker ho litt usikker på seg sjøl ja. Om det er pga. meg, så viser det berre at vi ikkje har kjemi nok.

Vi har vært under dynen flere enn 3 ganger, men det var de 3 første gangene eg beskreiv i åpningsinnlegget :) De andre gangene var like lite spennende for min del, og eg måtte altså til slutt si det som det var at det ikkje funket for min del.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 sep. 17:06

..........så du har ikke vært inne på tanken om å bruke litt tid sånn at hun blir trygg i situasjonen, skuffa?

Skjult ID med pseudonym VIPS! sø. 11 sep. 17:09

Det er jo en ærlig sak det, at man ikke ønsker å bruke tid for å se om personen blir mer komfortabel etterhvert.

Men du fremstiller problemet til å begynne med som om det kun gjaldt BJs og ikke at jenta var usikker. Du var jo allerede forelsket i henne inntil hun svarte hun ikke ville gi deg BJs. Også kommer du senere med opplysninger om generell usikkerhet.

Forsto ikke helt hvor dette spørsmålet med om dette var et nødvendig onde for jenter fleste når det bunnet og grunnet i at jenta var generelt usikker. Bør du da ikke lure på om dette er normalt? At jenter generelt er usikre på sin kropp etc?

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 11 sep. 17:09

@Z - Hvor går den magiske grænse? Hvor mange gange skal man gå i seng med en person og føle sig komplet uattraktiv og uønsket før man kan retfærdiggøre at stoppe forholdet?

Skjult ID med pseudonym VIPS! sø. 11 sep. 17:11

Jeg siterer ditt eget innlegg "...Og der rann forelskelsen ut av meg. Ho har akkurat passert 30, og liker ikkje å gi blowjobs. Og ho har hatt en del partnere før meg, så ho har hatt nok av tid til å finne ut om ho liker det eller ikkje. Av den enkle grunn kan eg ikkje ha noe forhold til ho"

Hvorfor snudde du nedover i innlegget og mente det var andre grunner plutselig?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 sep. 17:11

Det kommer helt an på hvor forelsket man er, hvor mye man velger å satse - og på graden av utrygghet, banditten.

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 11 sep. 17:12

@VIPS - Jeg tolkede fint den generelle pasitivitet udfra TS første indlæg hvilket også synes på mit første svar. Kan det være at du ikke læste indlægget godt nok igennem eller ser du det ikke? (Dette var ikke negativt ment, jeg er bare nysgerrig på om du måske satte for meget fokus på "bj" delen og ikke læste det hele).

Skjult ID med pseudonym VIPS! sø. 11 sep. 17:15

@banditten
Jeg har lest hele innlegget, jeg snakker _til_ og _om_ konklusjonen til TS.

Skjult ID med pseudonym skuffa sø. 11 sep. 17:15

Kunne ha taklet en relativt passiv dame, men ikke mangelen på blowjobs, så det er ikkje til å komme bort i fra at det er eit vesentlig problem ;) Som eg sa, så er det for meg like viktig som kyssing. Like viktig som sjølve samleiet også (blir jo nesten litt fisefin beskrivelse her). Ikkje at det må skje hver gang, men noen ganger. Og krever for all del ikkje svelging eller noe pornofilmtendenser.

Om dette viser at det feiler hodet mitt noe, så er jo problemet der like mye uansett, og kan jo ikkje ignorere det og leve med frustrasjonen i 5-10-15 år (og kanskje resten av livet) Kem ville foreksempel gi opp kyssing i et forhold? Det går jo på ka vi oppfatter som viktig når det gjelder intimitet. Mangler det noe vesentlig på det intime, være seg kyssing, lugging (om noen ikke kan leve uten det), BJ, tåbiting (not my cup of tea), vanlig penetrering, ka som helst, så skal det mye til for at det fungerer over tid. For det er jo eit langvarig forhold ein optimalt sett ønsker (ihvertfall eg).

Skjult ID med pseudonym VoksenMann sø. 11 sep. 17:15

Jeg skjønner deg godt TS. BJ eller ikke, det er passiviteten det handler om. Hun hørtes ikke ut som hun brydde seg allverdens om å glede deg. Hvis dama ikke blir tent av å leke med deg, og gjøre deg opphisset - er det utrolig turn-off. Hvis hun er slik fra dag en, kommer det aldri til å endre seg til det bedre. Handler ikke om kommunikasjon heller, eller som flere av damene her skriver: å bli bedt om å gjøre noe i senga er for dem fy-fy. Booooring.

Skjult ID med pseudonym VIPS! sø. 11 sep. 17:19

@skuffa
Ok, det var det jeg også tenkte. At det VAR BJs det sto på. Hehe.. Som sagt, det er lov å ha sine preferanser. Men det så ut til at det plutselig var det at dama var usikker som var tingen. :-)

Skjult ID med pseudonym Kitty sø. 11 sep. 17:24

En ting er helt sikkert. Folk liker forskjellige ting :-)

Men jeg må si meg enig med TS. Er det noe som mangler i senga, så er det ikke håp. Noen er mer glad i sex enn andre :-)

MEN å forvente en BJ første, andre,tredje... gangen, kan være feil. Jeg vet for min egen del at den biten er mer personlig sex for meg, og er ikke noe jeg gjør tidlig. Ei heller når jeg blir bedt om det på den måten. Jeg gjør det når jeg har lyst. Begge skal jo nyte. Å gjøre noe man ikke har lyst til gir jo ingen glede. Får man derimot lov til bestemme det selv gir det stor glede. I tillegg er det viktig at jeg får bestemme hvordan. Ikke noe er så frustrerende som når man har lyst til å gi en BJ, og så tar mannen tak i hodet og presser på. Da forvinner all lyst.

Jeg syns TS, at du bør være tålmodig i forhold til å la ei dame gi deg BJ når hun har lyst. Værre er det at hun er passiv i senga. For meg er det livsnødvendig at begge parter er aktive :-)

Skjult ID med pseudonym corinna sø. 11 sep. 17:27

Man må da kunne snakke om hva man har lyst til osv i forhold til sexlivet? Alt handler om hvordan man ordlegger seg! Å be en dame om BJ er det sikkert ikke alle som tolerer, men man vil jo gjerne tilfredsstille partneren sin og gjøre vedkommende fornøyd. Prøve ut fantasier osv. Kan man ikke snakke om hva man liker, så er det dødfødt synes jeg:)

Skjult ID sø. 11 sep. 17:27

Ikkje alle som suger en kar 1, 2 eller 3 gangen dei har sex, men kommer jo litt ann på egentlig. samme gjelder jo vel andre veien, ikke mange menn som faktisk gir oral, og dei som gjør det er elendige....

Har jeg med en kar hjem for en ons så suger jeg han overhode ikke, da har jeg han med kun for egen tilfredstillelse..

(mann 35 år fra Oslo) sø. 11 sep. 17:30 Privat melding

Ikke noe must for meg. Jeg ikke ivrigst selv på den orale fronten og krever heller ikke at damene er det.

Skjult ID med pseudonym skuffa sø. 11 sep. 17:32

VIPS!: Joda, det er andre faktorer med i bildet her som ikkje var fordelaktige, men hadde ho villet gi BJ, kunne eg fint holdt ut usikkerheten (om ho faktisk var usikker, bare min tolkning) over en lang stund. Kanskje det ville blitt bedre etterhvert. Men vissheten om at ho ikkje vil gi BJ's, gjorde at forelskelsen forsvant. Det var en kraftig skuffelse, som ikkje forsvant sjøl etter å ha tenkt meg godt om i tida etterpå :) Hadde ho vert uerfaren så kunne eg kanskje hatt et håp om at det var noe ho var villig til å lære seg å like, men fekk forståelsen av at dette var noe som var veldig uaktuelt.

Skjult ID med pseudonym VIPS! sø. 11 sep. 17:34

@skuffa
Jeg skjønner. :-)
Sa du til henne at det var pga at hun ikke ga BJ som var grunnen til at du avsluttet det hele?

(mann 37 år fra Vest-Agder) sø. 11 sep. 17:35 Privat melding

Jeg syntes det hadde vært jævla kjipt å blitt sammen med en jente å funnet ut etterhvert at hun aldri kom til å gi meg en Blow jobb!!!

Det blir nesten det samme som å si til en liten unge at han ikke skal få is på 17.mai!

Skuffelsen ville vært enormt stor!!!

Skjult ID med pseudonym Luring sø. 11 sep. 17:38

Alle damer skulle fått lov til å være mann for en dag og fått seg en BJ. Da hadde de skjønt hva greia er;-)

Skjult ID med pseudonym skuffa sø. 11 sep. 17:39

VIPS!: Sa at det ikke funka for meg på sex-fronten og at følelsene ikkje var så sterke som de burde være på det tidspunktet :) Syns ikkje det var noe poeng i å si at det var pga BJ, for det ville jo vært leit om ho i eit seinare forhold tvang seg sjøl til å gi BJ i frykt for at han ville forlate ho om ho ikkje gjorde det. Om det er sånn at ho er usikker, så er det jo ikkje urealistisk at ho vil kjenne på en sånn frykt.

Skjult ID med pseudonym ruggen sø. 11 sep. 17:39

is på 17. mai? det har jeg aldri prøvd. er det anbefalt?

Skjult ID med pseudonym VIPS! sø. 11 sep. 17:40

@skuffa
Ok, takk for svar. :-)

Skjult ID med pseudonym VIPS! sø. 11 sep. 17:41

Hadde jeg fått muligheten til og vært mann for en dag hadde nok det vært det aller første og antageligvis det eneste jeg hadde brukt den dagen til. Hehehe...

Skjult ID med pseudonym Danty sø. 11 sep. 17:48

Svaret ligger i at jenta er samvittighetsfull.. Sæden er levende. En ting er at hun antagelig tenker det er grusomt at disse ivrige og livsglade småtassene havner på feil steder og lider en lansom død. Tanken på at hun skal lefle med disse små skapningene i munnen og kanskje forlede de ned i magesyrens pinefulle død, gjør at hun blir usikker og sorgtung under sexen (antagelig helt fra seg). Dette er en svært omtenksom, reflektert og snill jente - må være ditt tap å miste henne, skuffa..

Skjult ID med pseudonym VIPS! sø. 11 sep. 17:51

@Danty
F.... Klapp igjen.. nå er det snart INGEN menn som får seg en BJ.

Haha...

Skjult ID med pseudonym me_Jane sø. 11 sep. 17:54

@TS
det er overhodet ikke noe galt med deg, skjønner deg godt! alt må fungere i senga, ellers så kommer man bare til å frustrere seg og i værste lette på denne frustrasjonen utenfor forholdet...:( så - da var det like greit at du avslutta det før det kom i gang.

Når det er sagt så er det jo dødsdigg å gi BJ....;) skjønner ikke de jentene som ikke liker det? Det er like naturlig i senga som å kline;) Jatakk - ALT med en gang sier nå bare jeg;)

(mann 34 år fra Oslo) sø. 11 sep. 17:55 Privat melding

Skjønner deg meget godt TS.
Hadde jeg begynt å møte en kar som ikke ville gi meg orale gleder hadde jeg glatt dumpet han bare pga det. Sex er viktig for noen og ikke fullt så mye for andre.

Jeg har i det siste hørt flere gutter som dater og har gått inn i forhold med jenter. Det er mye sex i begynnelsen( noe som er ganske naturlig) men så plutselig er det bare sex 1 til 2 ganger i mnd...... slik er ikke holdbart jenter og gutter. Hvis dere ikke er så lystne i et forhold.. sånn egentlig... så bør man informere den man dater om nettopp dette. Ikke gi dem troen på at det blir vanlig med sex flere ganger i uka helt fra starten av... for det er nemlig slik at de fleste som har normalt med sexlyst forventer å ha seg flere ganger i uka og IKKE 1-2 ganger i mnd.

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 11 sep. 18:16

*Slå seg selv på brystet* Jeg har aldri fått blowjob av ei dame. Slå den du!
Kan ikke si jeg føler jeg har gått glipp av noe av den grunn.

Skjult ID med pseudonym Luring sø. 11 sep. 18:19

Da er det best du ikke prøver heller @powpow. Du blir hekta ;-)

Skjult ID med pseudonym McCloud sø. 11 sep. 18:19

@Powpow
Sex ellers, da? :)

Skjult ID med pseudonym topy_za sø. 11 sep. 18:30

haha hva var egentlig spørsmålet igjen... var så mye morsom lesning at jeg glemte det helt av :D *sjekke* var eg bare uheldig denne gang, eller er det ikkje noe kult for dere damer å gi blowjobs? Er det et nødvendig onde for mange av dere?

nødvendig onde.. hehehe.. kan bare snakke for min egel del, og hadde jeg sett på det som et nødvendig onde så hadde jeg ikke gjort det :D

Om du var uheldig, jeg håper iallefall det!

Skjult ID med pseudonym lovely sø. 11 sep. 18:36

Jeg er veldig enig med TS. Skjønner han veldig godt! Jeg syns det er kjempe deilig å suge, men det er jo meg og mine preferanser. Personlig syns jeg at sex er noe man legger like mye vekt i (begge parter) og det gjelder det orale også.

Det er bra at du tok tak i dette såpass tidlig, TS, hvis ikke kunne du brukt laang tid på å angre på at du gikk videre inn i forholdet med denne jenta.

Skjult ID med pseudonym jente sø. 11 sep. 18:56

Nødvendig onde?

Tja. Jo, jeg har vært i langvarig forhold hvor jeg gjorde det KUN for å glede han og ikke hadde glede av det selv i det hele tatt. Fikk ofte vondt i nakken og ble litt små-uvel. Men fordi mannen nøt så veldig, var det likevel fint å kunne komme partnerern sin i møte.
MEN: Jeg har senere gitt det til andre og digga det! Hatt stor personlig glede og tenning av det.

Så for meg er det som med klining : Noen liker man å gjøre det med/på, andre ikke.

Skjult ID med pseudonym Pulsvanten sø. 11 sep. 19:02

Er veldig enig med stakkars TS. Av "pilarene" i et forhold, er det seksuelle veldig viktig for å få alt annet til å fungere fint. Jeg har vært heldig i så måte, fordi jeg har vært med gutter/menn som har vært velvillige til å prøve nye ting, uten å være hode-dyttende monstre som ikke bryr seg om hva jeg vil. Jenter kan være veldig lette å slukke kåtheten på, så det er et kjempe no-no i begynnelsen av et forhold.

Oppfølgingsspørsmål:
Hvordan finner vi bedre ut om vi er like i senga, før vi kommer så langt? Jeg har personlig ikke skrevet noe om det i profilen min pga mulighet for slibrige henvendelser, men finnes det andre måter? Er det skremmende å ta slikt opp i meldinger eller tidlig på date?

(Jeg kan ikke ha et godt sex-liv uten en som vet å hive en dame rundt, såvel som å underkaste seg henne, så det er dumt å forelske seg i noen som ikke fungerer på samme måte) :P

Skjult ID med pseudonym McCloud sø. 11 sep. 19:12

@Pulsvanten
Det er bare å kommunisere mye, helst litt får en hopper til sengs.

Skjult ID med pseudonym 1-mann sø. 11 sep. 19:13

Sexlivet er viktig og jeg skal ha en dame som er sexaktiv og liker det meste å gleder partneren sin med å gjøre det han liker å motta. Ofre seg litt jenter, det er hva som trengs mer av! Gi ham en blaut BJ og svelg det som kommer uten å måtte dille så mye om det. Tenk om du likte det
Være litt "grisete" er ikke farlig
Vi må jo også "ofre oss" litt når vi besøker kjelleretasjen på damene med tunga klar, der oser det litt av hvert fra flere steder etterhvert men vi går på for å tilfredstille dere der også uten protester for vi vil være helten i vår kvinnes liv. I allefall sexlivet.
Gi og ta er et bra prinsipp når man er trygg på situasjonen og en forutsetning for all kroppskontakt egentli

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 sep. 19:14

*Paff*

Skjult ID med pseudonym Jente_32 sø. 11 sep. 19:15

Hvordan en person oppfører seg og er i virkeligheten har litt å si for sexlivet også. En traust og kjedelig mann, er gjerne litt traust og kjedelig i sengen også... De kan gjerne like ting og tang, men de er ikke A+ i senga...

Skjult ID med pseudonym 1-mann sø. 11 sep. 19:17

Sexlivet er viktig og jeg skal ha en dame som er sexaktiv og liker det meste og gleder partneren sin med å gjøre det han liker å motta. Ofre seg litt jenter! Gi ham en blaut BJ og svelg det som kommer uten å måtte dille så mye om det. Tenk om du likte det Være litt "grisete" er ikke farlig
Vi må jo også "ofre oss" litt når vi besøker kjelleretasjen på damene med tunga klar, der oser det litt av hvert fra flere steder etterhvert men vi går på for å tilfredstille dere der også uten protester
Gi og ta er et bra prinsipp når man er trygg på situasjonen og en forutsetning for all kroppskontakt egentlig

Skjult ID sø. 11 sep. 19:19

Auda... Og virker en fyr som en dust, så er han gjerne det;o)

Skjult ID med pseudonym Draupne sø. 11 sep. 19:21

Ikke alle jenter liker å motta oralsex, det kan vel hende det finnes menn også som ikke er like begeistret for det. Det er ganske kjedelig hvis en jente ikke kan by på litt mer enn bare å bli tilfredsstilt selv. En viss balanse bør det jo være.

Skjult ID med pseudonym McCloud sø. 11 sep. 19:23

Det er faktisk en stor fordel med å svelge.
Man får mindre risiko for svangerskapsforgiftning dersom det skulle ende med graviditet.

Se http://sukker.no/dating-forum/314155-Munnsex%3F%3F.html

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 11 sep. 19:35

Jeg skjønner TS veldig godt.

Det kunne ikke falle meg inn å kaste bort tid på en mann som ikke ville gi meg orale gleder.
Til gjengjeld blir han stroppet fast og får sin belønning..... Det kalles balanse:)

(mann 38 år fra Vestfold) sø. 11 sep. 19:36 Privat melding

TS: skjønner deg ekstremt godt. Riktig valg!

Skjult ID med pseudonym Annabell sø. 11 sep. 19:52

Som kvinne på 34 var jeg for et par år siden sammen med en deilig og sexy mann på 40 år. Jeg betrakter oralsex som like normalt som kyssing. Jeg elsker å gi og elsker å motta Et forhold uten denne biten ville jeg ikke fikset. Denne mannen på 40 år hadde aldri utrført oralsex på en kvinne, til tross for at han hadde vært samboer med ei i 16 år!!!!! Han gjorde det heller ikke på meg. Han inrømte det aldri, men jeg tror det rett og slett bøy han i mot å gjøre det på enhver kvinne. Og nei, jeg kunne aldri hatt et livslangt forhold til en mann som ikke utfører deilig oralsex på meg. Så jeg forstår TS kjempe godt!!!!!!

(kvinne 43 år fra Aust-Agder) sø. 11 sep. 19:58 Privat melding

Bra at du tok det opp med henne såpass tidlig og spurte rett ut istedet for å bare la "skute seile" videre i håp om at ting evt gikk seg til etter hvert. Er det viktige ting som ikke fungerer i senga (hva som er viktig er jo individuelt, men likevel svært reelt for den det gjelder) så er det best å ta det opp så tidlig som mulig.

Jeg skjønner vel egentlig ikke helt hvordan man kan få seg til å "motta" mer en man selv er villig til å gi. Tenker at dersom jeg ikke likte å gi oralsex til mannen jeg var sammen med, så ville det også samtidig være naturlig at jeg ikke likte å få oralsex selv. Og om jeg likte det, så hadde jeg et oppgjør jeg måtte ta med meg selv. For i et forhold så ønsker man jo at den man er sammen med skal oppleve de samme gledene man selv setter pris på. Gi og ta. Ikke bare ta liksom.

Men for all del, alt er normalt, og alle må få velge selv hva de liker og ikke liker. Man må bare være ærlig på det, og både tåle å bli dumpet fordi man krasjer på viktige ting i senga, samt klare å dumpe selv. For å gå inn i et forhold som skurrer i senga fra dag en, er å være uærlig med både seg selv og sin partner. Og det er jo ikke noe å bygge et forhold på.

Selv må jeg ha en mann som ikke rynker på nesa av verken kroppsdeler eller kroppsvæsker i senga :P

Skjult ID med pseudonym bat sø. 11 sep. 20:10

Regner med at oralsex/BJ/slikking er noe nesten alle utfører.

Men rimjob/rimming er vel over grensen for de fleste?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann sø. 11 sep. 20:13

Oj Minney! Kroppsdeler som ligger igjen i senga??? Spørs om mannen har en nese å rynke etter litt sengegymnastikk med deg :)

Skjult ID med pseudonym Peter sø. 11 sep. 20:20

VELDIG ENIG MED TS!!

Et seksuelt forhold uten oralssex er et dødt seksuelt forhold!! Det er SÅ mange egoistiske damer i sengen der ute!!

(kvinne 38 år fra Oslo) sø. 11 sep. 20:34 Privat melding

Hadde hun vært yngre kunne jeg kanskje forstått det. Men ei dame på 30 som ikke gir Blow Job. Det forstår jeg ikke. Tror ikke hun kommer til å begynne med det heller. Skjønner ikke poenget med å ha fastlåste prinsipper i senga, men men.
Skal et forhold fungere så må sexen være der. Funker ikke den funker heller ikke forholdet. Det er min erfaring iallefall. Så jeg synes du gjorde det rette. For begge sin del!

Skjult ID sø. 11 sep. 20:51

Så de fleste baserer et forhold på sex? Ikke rart verden er som den er.

Skjult ID med pseudonym Kvinne26 sø. 11 sep. 20:54

WOW 30 år.....det var rart..... forelskelsen hadde nok rant vekk hos meg også. "hvis han ikke liker det"!
seksuelt samspill er svært viktig i et forhold.... (you gotte give, if you wanne get some)
Elsker å gi BJ's....spesielt når han ser på, mens jeg gjør det!!!!!!
Hallelujah!!!!!!!!!!!!!!!

Skjult ID sø. 11 sep. 20:54

Jeg er en av de damer som IKKE gir BJ's... Av den enkle grunn at så fort jeg får tuppen innenfor munnen kommer brekningsrefleksen, og jeg klarer ikke kontrollere den. Men jeg kan godt slikke på den, men å ta den inn i munnen går bare ikke, og det ødelegger stemningen og tenninga til mange gutter... Men jeg elsker å motta oralsex, og skulle virkelig ønske jeg ble kvitt brekningsrefleksen så jeg kunne gjengjeldt tjenesten overfor partner, men ikke finni noe som funker enda...

Har heldigvis hatt partnere som har respektert det og ikke dumpa meg pga at de ikke får ekte BJ's ;)

Skjult ID med pseudonym Peter sø. 11 sep. 20:56

Sorry asså, ekte damer gir BJs og de svelger!!

Skjult ID med pseudonym Kvinne26 sø. 11 sep. 20:58

NB @skjultID.... (Så de fleste baserer et forhold på sex? Ikke rart verden er som den er.)

Det er vel takket være sexen at vi mennesker klarer å eksistere....

Skjult ID sø. 11 sep. 21:00

Kvinne26,
Hva skulle han ellers gjordt, lest en bok eller tatt en røyk mens du jobbet liksom?

Skjult ID med pseudonym Tuva sø. 11 sep. 21:00

Hvorfor i allverden er det så viktig at dama svelger?

Skjult ID med pseudonym Frk.P sø. 11 sep. 21:00

Gosjameg Peter - de holdningene får deg til å fremstå som en skikkelig mannemann, og jeg kjenner at jeg virkelig virkelig vil ha deg. NÅ!

Skjult ID med pseudonym McCloud sø. 11 sep. 21:01

Seksuallivet er da en viktig del av samlivet.
Sexen og kjærlighetsfølelsen styrker gjensidig hverandre.

Skjult ID med pseudonym Kitty sø. 11 sep. 21:02

@skjult id

Det er nok ikke slik at et forhold baseres på sex. Men et forhold uten tilfredstillende sex er et tomt forhold hvis man er glad i sex. Men det finnes også de det ikke betyr så mye for selvsagt. Folk er jo forskjellige, så det er jo greit å finne en som matcher i senga. Forholdet må selvsagt ha mye annet på plass. Det sier seg selv. Men tråden handlet om sexbiten, ikke alt det andre... ;-)

Skjult ID med pseudonym McCloud sø. 11 sep. 21:02

@Tuva
Bl.a. minsker svelging risiko for svangerskapsforgiftning.

Skjult ID med pseudonym Søtstoff sø. 11 sep. 21:03

@(Skjult ID ) - søn 11 sep 20:54 : Prøvd "Comfortably Numb Deep Throat Spray" ? Lett bedøvende munnspray beregnet på "sånne som deg", dvs de som har problemer med nettopp brekningsrefleks. =)
Koster ikke mange kronene, så det går jo an å prøve? F.eks. GoodVibrationz.no har knakende bra pris på den.

@TS: Syntes først det virka litt drastisk å dumpe ei jente pga manglende vilje til å gi BJ - er man sammen med noen som har sansen for ting man selv er skeptisk til, er man jo ofte mer villig til å "venne seg til" det.
Men leste at jenta var over 30, og da skjønte jeg deg bedre - man kan ikke lære en gammel hund å sitte osv. Trur du gjore det rette sånn sett, synd men sant.

@Ceca: Du og dine orale gleder, da.. Jeg dauer! =D

(mann 31 år fra Oslo) sø. 11 sep. 21:04 Privat melding

At en jente ikke liker det er vel egentlig hennes valg, men når det er sagt betyr ikke det at jeg ikke liker det. Alle jenter og gutter er forskjellig, og noen liker noe og andre liker ikke ditt og datt osv.

Men i lengden ønsker jeg jo en jente som er på mitt nivå når det gjelder interesser innen sex. Men syns det er feil å si at en ekte jente gir blowjob og svelger osv.

Tror veldig mange har fethisher de aldri ville snakket høyt om eller har et sexliv som ikke er helt normalt og mange spennende fantasier man ikke kan si høyt osv.

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 11 sep. 21:05

UVIKITIG!

Sett i forhold en rekke andre faktorer i et forhold.

For meg vel å merke.
En som hadde vært villig til å la et godt forhold fare pga detaljer i sexlivet, er ikke noe for meg. Da får sexlivet en større plass enn respekten for den man er glad i. For meg blir det feil!

Skjult ID med pseudonym snupp sø. 11 sep. 21:08

@Peter

Da er jeg ingen ekte dame, jeg svelger rett og slett ikke... Men en BJ gjør jeg gjerne så sant jeg får noe igjen....

Skjult ID med pseudonym Peter sø. 11 sep. 21:09

@Snupp

Hvorfor ikke?

Skjult ID med pseudonym Elfrodo sø. 11 sep. 21:10

Regisrerer at jeg skal holde meg unna Ceca. Alle "dauer" jo rundt henne... ;-)

Skjult ID med pseudonym Søtstoff sø. 11 sep. 21:15

@Elfrodo: Ved nærmere ettersyn ser jeg at den siste kommentaren min kan tolkes nokså feil.. ^^ Har ikke hørt om noen dødsfall i dén forbindelse, bare så det er sagt. Får være måte på å gi folk dårlig rykte og... =D

Skjult ID med pseudonym Tuva sø. 11 sep. 21:15

Peter - hvilken forskjell utgjør det om man svelger eller ikke? Skjønner det ikke. Jeg gir gjerne BJ, men svelger ikke, da jeg ikke synes det er noe digg. Noe som irriterer MEG er gutter som ikke vil kline etter at man har gitt de BJ, hva er greia med det? Vi skal ha omgang med utstyret deres, men etterpå er vi for skitne til å klines med?!

Skjult ID med pseudonym Peter sø. 11 sep. 21:17

@Tuva

Best om du svelger, men om du spytter ut etterpå så er det også godkjent! :)

Selvsagt vil jeg kline med deg etter en BJ.. halllooo..

Skjult ID med pseudonym 20:54 sø. 11 sep. 21:25

@søtstoff: skjult id 20:54 her... Har aldri hørt om det produktet du nevner, men det skal sjekkes ut :) takk for tips :)

(kvinne 35 år fra Oslo) sø. 11 sep. 21:25 Privat melding

Enig med TS...

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 11 sep. 21:27

Jeg synes du har gjort et godt valg jeg, TS. For hennes del.
Dersom du ikke fikser å være sammen med ei jente som trenger tid på å bli trygg, og som trenger å vite at du virkelig liker henne...så er det en flott egenskap at du kutter tidlig.
Ønsker deg lykke til i jakten på BJ.
:-)

Skjult ID med pseudonym Danty sø. 11 sep. 21:29

En kan kanskje finne mange paralleller mlm mat og sex..???
En som kun spiser kjøttkaker og ikke vil prøve noe annet, vil kanskje aldri like noe annet heller...Sushi smaker sjeldent godt første gang en smaker det.. som med mye annen god exotisk mat.. og hva med øl, whiskey heller, eller kaffe..

Vel, TS... når det gjelder blowjob, så er jo det en jobb, tross alt (derav navnet).. Hva betalte du, underer jeg da? Alle jobber skal ha en rimelig lønn, hvis ikke snakker vi sosial dumping..

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 11 sep. 21:31

Som Peter siger @Tuva, det føles bare bedre at komme i munden på damen. Hvad der sker med slutproduktet er ikke vigtigt.

Nu kender jeg flere kvinder som ikke ville kysses efter jeg havde været mellem hendes ben, hvilket vel er forståeligt da vi jo har ansigtet fyldt med jeres safter. Samme gælder så også få nogle mænd.

Og der var en der sagde at hun ikke slugte fordi det ikke var "digg", det at sluge jeres juice er heller ikke det jeg finder mest "digg" i verden, men altså, get over it.

(kvinne 35 år fra Oslo) sø. 11 sep. 21:35 Privat melding

@banditten: Jeg blir så tent av måten du formulerer deg på.. Skikkelig sensuell erotisk fremstilling :p

HIHIHIHI... lol

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 11 sep. 21:56

Hahah! Nu skulle jeg jo føre en mening frem og ikke skrive en erotisk novelle :P

...Og i måneskinnet var det eneste hun kunne se, silhuetten af hans krop, hun kunne dufte ham, mærke hans nærvær. Han trådte nærmere og hun lå forventningsfuld og ventede på hans berøring da han sagte tog tag i hendes hofte med den ene hånd og omkring hendes hals med den anden. Det eneste hun kunne sige var; Tag mig, tag mig nu!

Bedre? Ikke at det havde noget med min pointe at gøre ^^

Skjult ID med pseudonym McCloud sø. 11 sep. 22:08

Angående det å gi en person tid...

Når ei som er passert 30 ennå ikke har et avslappet forhold til sin egen (evt også andres) kropp, hvor mye tid skal en gi vedkommende?

Kanskje hun burde hatt hjelp fra sexolog eller en form for terapi i så henseende.

Skjult ID med pseudonym Danty sø. 11 sep. 22:10

Er det en banditt som driver å markedsfører seg selv her nå?

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 11 sep. 22:20

Stakkars idiot!

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 11 sep. 22:23

Håper den neste du treffer, biter pikken av deg, TS. Så får du iallefall oppmerksomhet så lenge det varer.

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 11 sep. 22:32

@Veteran - Du var ikke søndagens hyggeligste menneske hva'?

Skjult ID med pseudonym oo sø. 11 sep. 22:34

Veteran
dårlig humør i dag?-) haha

Skjult ID med pseudonym Jane sø. 11 sep. 22:43

@ Peter - jeg svelger med glede...;) mmmmm nam!! og jeg kliner gjerne med han om han har slikket meg - og forventer at han gjør det samme;)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 sø. 11 sep. 22:48

@Veteran da... ....... Får ikke folk ha sine normal seksuelle preferanser her eller?
Biter pikken av en bare fordi man vil ønske en BJ en gang i blandt??? Seriøst... Si det heller til voldtekts menn og pedoer osv osv.. Men blowjobs i vår seksual kultur er ganske så normalt.
Og liker man det ikke, så sier man ifra. Og er det noe gæli med tassen til fyren, be han stusse og vaske den bedre... Jah som Danty skriver her oppe.. Er jo en jobb.
Men for de jentene som vil glede litt uten å kreve masse lønn tilbake, får nå lønn en gang de og... Ellers er jo ikke fyren fyren verdt å gi jobben for..

De som inngår kompromi på enkle seksuelle ønsker og velger bort noe som er egentlig er viktig for en, vil før eller senere i forholdet føle at det tærer på lidenskapen.
Starten av et forhold skal være eksperimentelt, på kos og rampskap.. For dem som ikke trenger dette burde finne hverandre.. Og ikke lyve om evnen til å være noe de ikke er, fordi de finner en person "perfekt" på andre måter...
Da kan så enkle ting som å være "prippen" på oralsex være nok til at det blir gnissninger på andre områder i et forhold.

Kall meg enkel.. Men jeg ville aldri aldri igjen være sammen med et useksuelt mannfolk..

Skjult ID med pseudonym oo sø. 11 sep. 22:54

det som også er sant at noen er det fantastisk opphissende å gi BJ til
mens andre gir helt klart brekningsfølelse

- altså husk å vask tassen og barber bort den lengste hårveksten
- drikk mer ananas juice
og mindre kaffe

og jeg er klar
hehe

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 11 sep. 22:57

Ananasjuice?! Jeg drikker grapejuice, fungerer det også? :O

Skjult ID med pseudonym oo sø. 11 sep. 22:59

vet ikke om det er søtt nok ;o)

Skjult ID med pseudonym skuffa sø. 11 sep. 23:03

Jøss, skal si denne tråden har vokse seg stor. Masse interessant lesning :)

Veteran: Hehe, herlig :D Det var sikkert ikkje intensjonen din, men eg syns det er morsomt med slike utbrudd. Det er noe ufrivillig komisk over slike primale "angrep" frå folk som gjømmer seg bak en pc-skjerm. Det verste er at de ikkje skjønner det sjøl en gang. Men takk for underholdingen ;)

(kvinne 35 år fra Oslo) sø. 11 sep. 23:14 Privat melding

"Det er noe ufrivillig komisk over slike primale "angrep" frå folk som gjømmer seg bak en pc-skjerm."

Hmmm.. Det gjør nå du og da @skuffa

Skjult ID med pseudonym ME sø. 11 sep. 23:53

Foreslå at hun har noe i munn, gjerne med kullsyre! Godt for deg, brussmak for henne! ;) Eller hva med å veksle mellom Varm (IKKE kokende varm..) te, og kald brus?! ;) God fornøyelse!

Skjult ID med pseudonym tålmodig ma. 12 sep. 00:20

Jeg likte ikke bj i mitt første laaange forhold. Det var et nødvendig onde veldig sjelden. Ikke før det var slutt og jeg møtte en annen fant jeg ut at jeg kunne ha glede av å gi det. Det handler både om lukt og smak som varierer fra type til type. Og om hvordan det blir tatt imot.
Hun kan ha hatt en eller flere dårlige opplevelser med det før, som gjør at hun har tatt valget. Jeg har erfart at det ikke er for sent å lære det. Var over 40 år selv.
Kan anbefale å starte med en dusj eller et bad sammen så hun vet at du er helt ren.
Når det gjelder å få igang en passiv partner, så har jeg tro på olje og massasje. Hvis hun får lære seg å bli skikkelig flink med hendene, tror jeg veien er kortere til at hun bruker munnen også.

Skjult ID med pseudonym Mort1 ma. 12 sep. 06:01

Helt uaktuelt med et forhold hvor dama ikke gir bj. Rett og slett.

(mann 35 år fra Oslo) ma. 12 sep. 07:51 Privat melding

Synes trådstarter får ufortjent mye pepper. Jeg forstår deg godt og har vært i tilsvarende situasjon. Jenter som kan beskrives som "potetsekk" i senga gjør sjeldent mye nytte for seg der. Hun kan sikkert være topp jente på mange andre måter, men de fleste er vel enige om at sexlivet må funke for at forholdet skal funke?

Jeg kan heller ikke være sammen med ei jente som ikke liker å suge. Rett og slett fordi jeg ikke ønsker å være i et forhold hvor jeg ender opp seksuelt frustrert. Jeg gjør ALT for å tilfredsstille jenta, så jeg forventer rett og slett at hun gjør det samme tilbake. Enkelt og greit!

Skjult ID med pseudonym Gammeldags ma. 12 sep. 08:05

Personlig tror jeg BJ handler mer om spenning framfor faktisk nytelse, kvinnens skjede er langt mere anlagt for å gi en mann nytelse en tunga er!
Så siden det er så opp og ned for damene her så er det bra det samme gjelder oss menn!
Personlig så synes jeg det er mye bedre å putte pikken der den skal, og jeg tror de som liker en BJ gjør det mer fordi de synes det er kult enn for å mota nytelse!

Skjult ID med pseudonym slemtiger ma. 12 sep. 08:45

Tror ikke vi skal begynne å definere begrepet "nytelse", men jeg kan love deg at jeg nyter blowjobs. For meg handler sex om mer enn som du sier "putte pikken der den skal"....

Skjult ID ma. 12 sep. 09:35

Har akkurat samme erfaring som deg @tålmodig. Jeg var sikker på at jeg ikke likte det helt til jeg gjorde det på en annen. Dere er ikke like der nede gutter. Som nevnt ulike lukter, smaker væskemengder osv.
Så til dere jenter som tenker at dere ikke liker det: GI den nye partneren en sjanse.
Og til dere gutter som spør en dame om hun liker å gjøre det: Det er ikke sikkert at hun bør svare på det før hun har prøvd å gjøre det på akkurat deg!

(Jeg har ikke noe "generelt" svar på det)

Og husk: ALDRI føre hodet ned og dytte!

(kvinne 35 år fra Oslo) ma. 12 sep. 13:16 Privat melding

Knis :p

Skjult ID med pseudonym Polkagris ma. 12 sep. 13:22

En ting er sikkert, og det er at noen liker det og andre ikke. Som "skjult id" sier, så smaker alle forskjellig, og sånn er det med jenter også. Selv *elsker* jeg å slikke. Kan gjøre det i timesvis om jeg får lov. Derfor har jeg fått høre det er godt. Jeg er flink (har trent masse ;) ) og jenta får følelsen av at jeg virkelig liker det jeg driver med. Det gjør at hun slapper av og får det godt. Fra venninner har jeg hørt skrekkhistorier om gutter som "prøver å like", og jeg kan ikke forestille meg annet enn at det er slik andre veien også. Om en jente liker deg og lever seg inn i det, så blir det godt. Om hun gjør det bare for å gjøre det kan vi like gjerne løse kryssord sammen...

Skjult ID med pseudonym slemtiger ma. 12 sep. 13:29

Det fungerer ikke å late som om man liker det, for det merkes godt. Blir ikke helt det samme å bli sugd av ei som du merker egentlig ikke liker det, men som kanskje gjør det for din skyld, og ei som elsker det hun driver med. Blir litt for dumt når jenta omtrent gjemmer seg inni klesskapet mens hu suger i frykt for at gutten skal komme og hun skal få noe på seg...

Skjult ID med pseudonym Polkagris ma. 12 sep. 13:31

@slemtiger: Hvorfor det? Liker hun det ikke, så liker hun det ikke. Selv hadde jeg slitt med rimming om jeg hadde blitt spurt om å prøve det (både å gi og få), så da får bare den andre parten håndtere det slik vedkommende synes...

Skjult ID med pseudonym McCloud ma. 12 sep. 13:34

Smaken avhenger av kostholdet også, men det er vel nevnt før :)

Skjult ID med pseudonym bukefalos ma. 12 sep. 13:37

synes en skal respektere at en jente synes det er ekkelt å suge.og det kan også være flere grunner til det utover at det faktisk er tisseluren vi snakker om. kvelningsfornemmelser,barndoms traumer,spiseforstyrrelser etc. og dumpe en jente en liker bare pga dette er etter min mening helt utrolig.det finnes da 1000 andre måter å ha sex på,enn akkurat det å bli sugd. for meg vitner det om dårlig fantasi. for mange er det å putte noe ekkelt inn i munnen helt utenkelig, enten det dreier seg om pikk,uappetittlig mat ol .
minner om at det er kjærlighet vi snakker om : ) sex er selvfølgelig en viktig bit av det,men ikke for enhver pris.

Skjult ID med pseudonym McCloud ma. 12 sep. 13:47

@bukefalos
Hun ville ikke kysse lenger ned enn halsen heller.
Dette er noe mer enn BJ, BJ-vegring er nok bare et av mange tegn.

Skjult ID med pseudonym Polkagris ma. 12 sep. 14:19

McCloud: Ok, kanskje hun hadde gode grunner til det? En av mine ekser hadde blitt tvunget til å suge sin egen far fra hun var ca 5 år gammel. På alle andre områder var hun en tiger i halmen, men...hadde ikke kommet på tale å foreslå at hun skulle gjøre det på meg. Det er ikke sikkert alle andre er så tøffe at de tør å fortelle grunnene sine...

Skjult ID med pseudonym Mort1 ma. 12 sep. 14:40

@bukefalos

Kan ikke du ta de som ikke suger da, så kan du sende de som gjør det videre til meg? Vinn-vinn!

Skjult ID med pseudonym jente ma. 12 sep. 14:42

Jeg liker å gjøre det på de fleste. Men jeg hadde kvidd meg for å gjøre det på en mann som ga uttrykk for at han ikke ville ha meg dersom jeg ikke ville gjøre det. ÆSj. Merket at lysten avtok nå.

Skjult ID med pseudonym Veteran ma. 12 sep. 14:45

Selvfølgelig skjønner jeg det ikke selv! Men jeg gjør alt for å underholde dere som er så mye smartere enn meg :-)

Skjult ID med pseudonym slemtiger ma. 12 sep. 14:52

@bukefalos

Ei jente som synes tissefant er ekkelt bør oppsøke hjelp. Mennesker er forskjellige, noen ønsker mye, andre lite. De som er happy med 3 min missjonær i uka får finne sammen, så får vi som ønsker et mer variert og spennende sexliv finne sammen.

BJ er ikke nødvendig hver gang man har sex (selv om det ikke skader), men det å skulle være i et langvarig forhold uten å få bj er utenkelig for mange.

Du ber oss respektere at dama ikke vil. Hva skjedde med respekten for vårt ønske til å få bj?

Skjult ID med pseudonym 1-mann ma. 12 sep. 14:56

Jeg har 1 "pulevenninde" som jeg steller veldig godt med, også når det gjelder sex.
Hun gir meg en lett BJ som en del av forspillet men ikke så mye at det blir "game over", kun for ytterste pirring for meg og hun selv som blir skikkelig klar og kåt av detmed tanken på det som kommer når jeg får slippe til.
En kveld var ga hun seg etter 3 sekunder og jeg lurte på hva som var galt, var jo vasket og stelt etter alle kunstens regler i alle vinkler og kroker , ikke nybarbert heller men passelig frisert.
"Den smaker jern" sa hun og jeg tenkte at den nye såpa jeg brukte: den må fjernes fra intimavdelingen. Gikk på badet og vasket "norges fremtid" i lunkent vann ++ og etter det ble alt i orden.
Smak og lukt er viktig.
Ananasjuice............hmmm
Banan ? -O-

Skjult ID med pseudonym Patsy ma. 12 sep. 14:59

Banan for øvelsens skyld :)

Skjult ID med pseudonym slemtiger ma. 12 sep. 15:01

Hehe.. "norges fremtid",, bra kallenavn :)

Skjult ID med pseudonym oo ma. 12 sep. 16:01

ananasjuice og syren gir bedre sedsmak :o)

Kosthold/livsstil er faktisk veldig viktig, til og med når det gjelder BJ. Så derfor vinner veltrentre/aktive slanke menn denne runden også

ja til alle norges fremtid med
sunnhet
renhet
velfriserthet

Og jadajada - det samme gjelder kvinner. Smaker bedre med sunt kosthold vi også

Skjult ID med pseudonym Patsy ma. 12 sep. 16:32

Kosthold får en ekstra betydning når en finner matrester når en blar seg gjennom bilringene frem til herligheten :)

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 12 sep. 16:34

Dette blir kanskje den tråden jeg dropper å lese nettopp av det herlige siste innlegg her hahahah.. Men full forståelse for TS hehe.. Er det ikke bare typisk!?;) er alltid noe..

Skjult ID med pseudonym jente... ma. 12 sep. 17:15

@TS Jeg har dumpa menn som ikke gir meg oralsex, så jeg skjønner problemstillingen. 69 er jo en av de beste stillingene, i hvert fall i mine øyne. Og selv om det funker utenfor soverommet, så må det funke på soverommet også, jeg orker i hvert fall ikke å ha dårlig sex resten av livet.

(mann 41 år fra Oslo) ma. 12 sep. 17:15 Privat melding

Gud bedre så mange høymorale folk det er her inne....*himler STORT med øya*

Jaggu glad man er på vekk herfra, og det er det helt sikker noen andre som er og...haha!

Skjult ID ma. 12 sep. 17:22

Ja, det er fint at single menn som finner seg dame og blir arrogant og hever seg over andre forsvinner

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 12 sep. 17:27

Og at andre ikke engang tør stå frem et nick i det hele tatt...

Skjult ID med pseudonym eugene ti. 13 sep. 11:09

Noen dro opp tråden uten å si noe nytt?

Vel, blås i det, da :)

Skjult ID med pseudonym Line ti. 13 sep. 11:16

Jeg gir BJ og liker det, men har vært i langvarige forhold (og korte) hvor mannen nyter det jeg gjør, men gir lite tilbake... og da er det ikke like greit for meg lenger. Syntes det må gå begge veier. Hvis ikke føler jeg meg bare brukt.
Så "skuffa", jeg forstår deg faktisk.
Grunnen til at jeg ikke står frem med nick, er at jeg syntes det er uvesentlig hvem jeg er i denne sammenhengen her.

Skjult ID med pseudonym eugene ti. 13 sep. 11:41

Heh, den siste ble ikke-anonym i 5-6 min, gitt :)

Men, jeg er i motsetning til andre en vel oppdragen forumbeboer, og utleverer ikke andre.

Skjult ID med pseudonym Line ti. 13 sep. 12:22

Du var veldig grei som sa i fra, eugene :) Takk :)

Skjult ID med pseudonym CH2OHn ti. 13 sep. 12:26

Var det han som sa fra, altså? :p Eller kanskje det var flere...

Skjult ID med pseudonym Line ti. 13 sep. 13:24

Var kanskje ikke det, nei, men syntes dere er greie da :)

Skjult ID med pseudonym CH2OHn ti. 13 sep. 13:47

hehe - er jo greit å si fra. Kunne tenkt meg å få beskjed selv om jeg gjorde det...:)

(kvinne 35 år fra Oslo) ti. 13 sep. 14:01 Privat melding

Men en ting er sikkert gutter. Liker vi ikke kuken, så gjør vi ikke noe Bj!!!!!! ;o) Og mange faktorer spiller inn på om vi synes noe om den eller ei.
Så sørg for at ting er tipp topp, så skal vi prøve og gjøre det samme.

Skjult ID med pseudonym 1-mann ti. 13 sep. 14:44

Patsy: ikke rart det er tomt for 19x5cm banan uten bøy nå .......(eller var det bøyd det var tomt på?)

Dette var jo en trivelig tråd gitt med mye bra og saklige temaer om sikkert er med på å løse opp i endel BJ ting og tang. Som guttemann er det greit å få med seg "dameargumenter" som en kan tygge litt på og omvendt sikkert for jentenes del og alle kan vel være enige om at hygiene er HELT primært i understellet og at det faktisk går an å lukte og smake friskt derfra med litt planlegging i forkant for selve seansen. At det lukter brunst er bare pirrende synes jeg og får skikkelig tenning på det
Om det da er noen damer som har lyst på litt personlig utdypning i emnet kan bare ta kontakt via min profil ;D

Skjult ID med pseudonym CH2OHn ti. 13 sep. 15:02

@Når jeg tenker meg om, så burde jeg egentlig ha kommet med en annen type uttalelse om han derre Blow (Steve) Jobs. Tror faktisk jeg hadde foretrukket en dame som ikke liker ham, for da hadde jeg slupper å forholde meg til iDittogdatt :p

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 13 sep. 17:05 Privat melding

Ærlig talt det er ikke noe galt med ham. Sex er en viktig del av et forhold

Jeg liker ikke å gi full pakke på første date, da føler at jeg blir sårbær siden jeg vet ikke om jeg kommer til å treffe den person igjen men når man treffer en mann flere ganger og gjør ingenting, jeg synes at det er noe rart.

Jeg hadde snakket med personen først for å finne frem hvordan ting kan være bedre men om det blir ikke forandringer hadde jeg sagt takk for meg.

Jeg synes at det er alt for mange som har vært veldig kritisk mot ham, sex er en viktig del av livet og alle har sine preferenser, og det må respeteres på et forum.

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 13 sep. 19:02

@lyn28

Perfekt =)

Skjult ID med pseudonym Mann ti. 30 juli 15:11

Ingen oralsex, inget forhold. Så enkelt.

Skjult ID ti. 30 juli 15:18

forrige post:

(Skjult ID med pseudonym Mort1) - ti. 13 sep. 19:02

siste post:
(Skjult ID med pseudonym Mann) - ti. 30 juli 15:11

sjekk dato

Skjult ID med pseudonym Antonym ti. 30 juli 18:01

Ser dato og det er ikke veldig lenge til det er 1 år siden men, forumet så er det jo de samme temaene som går
om og om igjen så...................

Hvorfor svarer ikke damer,
Hvorfor masseutsender gutter,
Hvorfor svarer ikke damer,
Sex på 1 date,
Sex på 3 date
Analsex
Blowjob
Horekunder
Ærlighet
Matchtall.............
Elsker.
P rofilbilder
Bilder men, ikke helfigur
osv'
osv..

Skjult ID med pseudonym Tips ti. 30 juli 23:03

Dette er kjønnsnøytralt! Alle som ikke kunne tenkt seg et forhold der oralsex er ute av bildet rekk opp hånden. *rekker opp hånden*

Skjult ID med pseudonym Trond on. 31 juli 00:01

Blow Job er alfa og omega. Jeg kunne ikke vært sammen med en dame som ikke suger.

Og til dere rødstrømper som ikke liker det, ville dere vært sammen en mann som ikke likte å kysse eller ikke vil ta dere på tissen?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 31 juli 00:10

Blåse på tissen? Si meg, er du 8 år og har vondt i den eller? :P

(kvinne 38 år fra Akershus) on. 31 juli 00:46 Privat melding

Munnsex er og blir viktig! For min del er det viktigere enn selve samleiet!

(mann 36 år fra Oslo) on. 31 juli 08:17 Privat melding

Kan ikke leve uten oralsex, og jeg er såpass sær at hvis jeg ikke får slikke så får ikke hun suge. Been there done that, moved on!!

Skjult ID med pseudonym kai on. 31 juli 09:19

Det var sånt man opplevde med jenter under 20 år, selv om jeg ikke kan huske så tafatte damer i farta. Har du passert 30 og ikke vil suge en ren pikk så.. ja nå finner jeg ikke ord som passer.

Og til disse:

"Herre gud...!!!!! Så du kan ikke være forelsket i noen som ikke liker å suge deg? Hva i all verden er galt med deg...?...
(Skjult ID ) - sø. 11 sep. 16:40 "


"Feiler deg a? :O gidder ikke ha noe forhold siden ho ike kan suge deg :S.
Da får du heller være singel da vettu.."

Vær så snill å skriv dette i profilen deres så vi slipper å kontakte dere.

Skjult ID on. 31 juli 09:42

ho ho ho, så fint for meg at jeg bare ELSKER å gi oralsex da.

/m28

Skjult ID med pseudonym 75er on. 31 juli 11:48

Jeg er enig med TS og jeg synes det er fint at han avsluttet forholdet så fort. Funker det ikke seksuelt, så funker det ikke! Been there, done that... Oralsex er himmelsk :-D både å gi og få :-D

(mann 35 år fra Oslo) on. 31 juli 13:40 Privat melding

Et forhold uten krutt i senga er dødfødt! Jeg hadde heller ikke kunne vært i et forhold hvor blowjob ikke var en del av den daglige menyen :)

Har vært i et forhold tidligere hvor vi var på ulike planeterer og hvor jeg var seksuelt frustrert i hverdagen. Never gonna happend again.

Personlig vil jeg strekke meg meget langt for å tilfredsstille partners seksuelle preferanser. Jeg forventer at hun gjør det samme. Sex uten munnsex er som å kjøre bil uten hjul. Det går rett og slett ikke.

Skjult ID med pseudonym Fjasa on. 31 juli 13:57

Jeg elsker oralsex! Masse!

Og jeg har forsøkt å ha forhold til menn som ikke har nærmet seg underlivet mitt med annet enn pikken.

Jeg må innrømme at sitringen og den begynnende forelskelsen har falt raskt!
Et forhold er basert på et intimt samliv, fungerer det dårlig er det liksom ikke noen fremtid i det.

Skjult ID med pseudonym Jente on. 31 juli 15:14

Jeg er jente, og jeg elsker å gi blowjobs. Det er digg å suge, slikke, kysse og kose med en hard pikk. MEN jeg vil helst bestemme det selv (jeg gjør det stort sett alltid), liker det veldig dårlig at de dytter hode mitt ned i den retningen. De kan godt holde på hodet mitt og presse det litt ned MENS jeg suger, men ikke før..

Og jeg svelger hvis jeg syns den smaker godt. Men ofte smaker det veldig funky og da velger jeg å spytte.

Skjult ID on. 31 juli 15:18

å herregud

*lukker ned bærbar og går ut en tur*

:D

Skjult ID med pseudonym UR on. 31 juli 15:54

Jeg nekter å gå ned på en som røyker. Det smaker skikkelig ille! Men, her er ikke det noe problem, siden ikke-røyk er et absolutt krav. :-P

Skjult ID med pseudonym RPierce on. 31 juli 15:58

Phew, glad jeg slutta å røyke for 6-7 år siden.

Skjult ID med pseudonym zoro to. 1 aug. 00:39

Serge altså!

http://www.youtube.com/watch?v=9Pxt_R7jLKA

"Sé. Lorsque le sucre d'orge
Parfumé à l'anis
Coule dans la gorge d'Annie,
Elle est au paradis."

Skjult ID med pseudonym rasec to. 1 aug. 09:00

Spiser man ofte kanel, eller drikker ananasjuice, så smaker det vistnok ikke så ille at det gjør no! ;) Men det tar en uke eller så for at smaken skal "kicke inn" xD

(kvinne 29 år fra Aust-Agder) to. 1 aug. 11:20 Privat melding

Dagen derpå øl-sperm er noe av det verste :p

Skjult ID to. 1 aug. 11:52

Hørt rykter om at kaffe er ille også.

*slutte med kaffe*

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 1 mai 18:36

Enda en tråd som vekker følelsene i folk.

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 1 mai 18:46

Ja dette var visst dagen for gamle sex-tråder😳
Ja hva er bedre enn gammal moro??

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 1 mai 18:51

Det morsomste i denne tråden er at noen blir helt fra seg når trådstarter dumper dama som ikke vil gi oralsex, men gjerne tar i mot.

(mann 49 år fra Oslo) sø. 1 mai 18:58 Privat melding

Ingenting som gamle temaer på et nettsted som dette Vimsa. For kroppsli omgang har endret seg veldig langsomt gjennom tidene...
Leste engang en sexolog som sa at om man forventet oralsex i 1950 måtte man regne med at forholdet gikk i stå for alltid, om man ikke ga og fikk oralsex i 1990 så gikk forholdet i stå for alltid. Tror nok andelen som har varmt vann og dusj på badet er en del av endingen...

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 1 mai 19:10

Skjønner jeg burde tatt meg tid til å lese....har fremdeles ikke gjort det, men kjære mennesker, vi lever da godt utpå 2000 tallet😳
Det meste kan vel snakkes om så slipper man skuffelser i etterkant @BruceW

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 1 mai 19:18

Akkurat dette er vel ikke noe man tar opp på date, kanskje?

(mann 49 år fra Oslo) sø. 1 mai 19:23 Privat melding

Ikke på daten direkte, men man snakker da om liker og ikke-liker underveis. Noe de jo egentlig gjorde, bare litt sent med tanke på resultatet.
Jeg spør alltid et sted på veien om det er noe de ikke gjør som de tror anfre kan forvente. da slipper man å gjøre noe som setter den andre helt ut...

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 1 mai 19:30

Ja @Mundari, erfaringsmessig kommer temaet opp på ett eller annet tidspunkt før alvoret slår inn....😁
Foretrekker og håper det kommer langt uti "prosessen"! Men om noen har spesielle krav/ønsker er det vel bare å fyre løs så tidlig som mulig....eliminering først som sist😀

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 1 mai 19:43

Akkurat dette er vel ikke noe spesielt ønske i våre dager tror jeg. Ville blitt nesten like overrasket om noen sier at de ikke kan fordra å klemme :)

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 1 mai 19:54

Akkurat dette, er jeg enig med deg @BruceW, ikke er mye spesielt....men mulig det har med både alder og tiden vi lever i å gjøre😁
Men du, cyber-klem har du allerede sagt er mulig....men cyber-blowjob😱.....er det mulig???

(mann 49 år fra Oslo) sø. 1 mai 20:06 Privat melding

Det stod om det i en avisene for et par uker siden. Det ble påstått at menn er mer villige til å bruke munnen enn kvinner! Ikke vet jeg, har vært iforhold der jeg både har fått og gitt, og i forhold der jeg har vært nesten alene om å gi. Må si det er en el av livet jeg mener børvære der ihvertfall av og til. Men man kommer lengre med å nevne det forsiktig enn å kreve.
Jeg mener eliminering er lurt Vimsa. For om det er noe den andre absolutt ikke vil så er det fint å få det avklart. Da slipper man å begynne på det og sette seg selv isjakk matt, eller man kan innse at det ikke vil gå i lengden. Det er ting man kan klare seg fint uten, selv om man liker dem, om partneren ellers er fin, og det er andre ting man tar som så selvfølgelige at man vil ha med at man like gjerne kan innse at det ikke vil virke i lengden. Hva det er er jo ganske individuelt...

(mann 51 år fra Oppland) sø. 1 mai 20:15 Privat melding

Hva kan vi si er den store ulikheten mellom blowjob og påskenøtter ?

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 1 mai 20:18

Godt spørsmål, Apollo. Skal tenke meg godt om før jeg svarer.

(mann 49 år fra Oslo) sø. 1 mai 20:19 Privat melding

ca 4,3 cm for dere andre, 97 cm for meg...

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 1 mai 20:20

#:()

(mann 51 år fra Oppland) sø. 1 mai 20:21 Privat melding

Nesten så jeg har det på tunga Mundari...jeg tenker...

(mann 49 år fra Oslo) sø. 1 mai 20:26 Privat melding

Apollonis: Har du den på tunga har du lang tunge...

(mann 51 år fra Oppland) sø. 1 mai 20:30 Privat melding

Jeg tenkte på at jeg hadde svaret på dine lengdemål, ikke bokstavelig altså...) Men, nei, denne blir for hard for meg.

Skjult ID med pseudonym Sunny ma. 2 mai 22:53

Forfriskende!!! Elsker SEX og den må selfølgelig fungere i et parforhold 💞💞💞

(mann 51 år fra Akershus) ti. 3 mai 14:56 Privat melding

Hun hørtes generelt veldig kjedelig ut i sengen.
Kan man leve lykkelig i et parforhold uten god sex?
Mitt råd er å finne ei annen hvis du da ikke er håpløst forelsket i henne! :)

(mann 49 år fra Oslo) ti. 3 mai 14:57 Privat melding

Vidaro65: Klart man kan leve lykkelig i parforhold uten god sex, bare begge parter er like uinteressert...

Skjult ID med pseudonym tindar ti. 3 mai 17:43

Nå lurer jeg bare litt her?? Dere er sammen med en mann eller en dame.. Og dere snakker ikke om hva dere liker i sengen? Hva foretrekker du og hva foretrekker du? Og snakker om hva dere liker å hva dere ikke liker? Har dere mistet munn og mæle? Eller svikter motet dere? Pingler eller pyser dere er?

(mann 49 år fra Oslo) ti. 3 mai 17:45 Privat melding

Tindar: Du klarer å skrive kommentaren din generell. dermed rakker du ned på alle. Nå har flere her skrevet at det er viktig å snakke om preferanser på den fronten, så kommentaren din blir skivebom. Prøv en gang til!

Skjult ID med pseudonym tindar ti. 3 mai 17:48

Jada den var generell fordi man trekker en diskusjon i langdrag og i alle retninger og det kommer mange synspunkter fra noen og enhver. Så jeg dømmer ikke, Jeg bare spør;)) ha en flott dag.

(mann 49 år fra Oslo) ti. 3 mai 19:44 Privat melding

Tindar: Nå er jo dette forumet bygget opp for å slippe til alle. Da kommer det etuttall synspunkter som spriker i alle retninger. OM det eneste synspunktet du har er at diskusjonen er tull, et helt berettiget synspunkt, så behøver du ikke rakke ned på folk for det. Det bringer ikke akkurat diskusjonen opp på et høyere nivå:-)

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 3 mai 19:50

Enkelte temaer er en del mer interessant i praksis enn i teorien.

(mann 49 år fra Oslo) ti. 3 mai 20:16 Privat melding

BruceW: Vi er vel her i et lønnlig håp om at noen skal finne oss verdige å praktisere med? I og med at vi er her må hellet være så som så...

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 3 mai 21:49

@tindar
Absolutt et betimelig spørsmål å kaste inn i debatten👍 virker som @ts med flere synes det er mer naturlig/fornuftig å finne svar fra uvedkommende, en fra vedkommende det gjaldt. Vært veldig lite lite fokus på akkurat det i tråden, nemlig den elendige kommunikasjonen dem imellom.. ! Bedre å avbryte sex'en og ta en respektfull, ærlig og hensiktsmessig samtale da hvis det ikke funker heller enn å bare be henne utføre "tjenester"/kyss/blowjob dersom han likte henne så godt vel? .Behandlet henne simpelt og taktløst....hva med å bruke antennene og ta hensyn, undersøke vs prøve å tvinge noe frem? Å syte på forum/rettferdiggjøre seg selv og ta i mot masse nedsettende kommentarer om en han så for seg fremtiden med latterliggjøre ikke bare henne, men def. også han! Kun dårlig stil det der. Dessuten.. Hun burde ha erfaring nok sies det...vel, om ikke @ts er 16 og dette var hans første seksuelle erfaring, burde han kanskje ha tilstrekkelig erfaring selv til å egentlig vite hva som er det "vanligste" og ikke trenge forum til å bekrefte at det var "noe galt"med dama? Kunne evt spurt spm. på en nøytral måte om han virkelig lurte😛 gammel tråd, men dusteoppførsel like fullt. Og at oralsex skulle være like selvsagt som å gi noen en klem sier mer om de som tenker slik enn om denne dama.

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 3 mai 22:03

Ts er antagelig ikke 16 siden melsekken var 30. Du vet ikke om han søker bekreftelse eller bare råd, men på seg selv kjenner man jo andre, bare for å være usaklig.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 3 mai 23:09

Er ikke @ts 16?? 😱 ha ha ha no shit Sherlock!! 😂 ...og ja, hvorfor ikke? usaklig er jo en slager og gjenganger det her inne! 😱😛 😴

Dusteargumentasjon er desverre ikke "my cup og tea" så du og dine jevnbyrdige skal få slikke evt sår i selvfølelsen deres i fred for meg😘

ps: litt generell info:
"På seg selv kjenner man oftest ikke andre", er nok stort sett nærmere sannheten i forståelsen av andre mennesker.. Å kjenne andre på seg selv hører mer med til unntakene kan man si.. Om du bare åpner øynene da😉 "typisk deg!" er et uttrykk å reflektere over i så måte....man må vel heller ikke være en lus for å "kjenne lusa på gangen" eller??😂
Værsågod, kanskje du lærte noe i dag og @Bruce😊

Og btw. ikke bare @ts som demonstrerer bekreftelse/ hevdelsesbehov i denne tråden! Trenger ikke akkurat være en Einstein for å se det liksom..Hi hi 😂 refleksjon og undersøkende (vs.konstaterende) holdninger ift selve problematikken er ikke akkurat et gjennomgående fokus her..hverken fra @ts eller resten ..eller hva synes du? *Knis*

...dessuten er nok stikkord "og" og ikke "eller" ift hva ts bevisst eller ubevisst søkte med dette..
Eller er virkelig hele verden svart/hvitt for deg? 😉

Pisk & løv <3
A

Skjult ID med pseudonym tindar on. 4 mai 00:37

@Mundari. Jeg er lei for det om du føler at jeg rakker ned på noen eller alle, Jeg spør bare hvor våre evner til å snakke med personen man liker og elsker med, For meg er det helt naturlig når man innleder et forhold til en dame og snakke om hva jeg liker og ikke liker, Og igjen vi alle burde vel lære oss å være mer åpen og kommunisere bedre med den man har kjær? Jaja en riktig god natt alle sammen;)

Skjult ID med pseudonym jente-40 sø. 8 mai 06:18

Skuffa- jeg er nesten 40 år og må si det helt ærlig at jeg har aldri vart så stor fan av BJ før. Jeg har gjort det i mange år men bare for å gi litt extra til min X. Men så har jeg fått meg ny partner før 3 år siden og jeg har mistet meningen om dette. Jeg kunne finne på å gi han BJ mens vi kjørte bil eller bare mens vi lagde middag begge to eller satt å så på TV. Jeg ser at det er ikke en selvfølge å gjøre det for alle. Og at ting må klaffe og falle på plass. Jeg kan ikke si at antall sex partnere kan ha noe med dette å gjøre men hvem sex partner er. Nå er han fortiden min og jeg vet ikke om jeg blir like ivrig med neste partner. Det er ikke en selvfølge.

Skjult ID med pseudonym blond og.. sø. 8 mai 08:44

Men kjære deg.... hvis det å bli sugd er like viktig som luft for deg skulle du kanskje ymtet frem om det FØR du ga alt du hadde og litt til. Jeg kan på mange måter forstå at forelskelsen bare forsvant og tror ikke bare det handlet om sugingen i seg selv men også motviljen hos henne. Det må være fryktelig frustrerende med en kvinne som bare ligger pal og tror at det er himmelske høyder og nok for sin partner. Men husk til neste gang.... snakk!

(mann 49 år fra Oslo) sø. 8 mai 08:56 Privat melding

Det har ikke slått dere at denne kvinnen i startkommentaren har en eller annen sperre. det gjelder jo ikke bare "munnbruk". Så å gjøre det slutt er å ikke sette seg inn i sperrene, jobbe med henne for å få henne forbi den og gi henne muligheten til å delta aktivt og nyte skikkelig?
Innledningen på kommentaren tyder jo på at hun har lyst til å ha lyst, men at det stopper opp når man kommer til saken.

(mann 49 år fra Oslo) sø. 8 mai 12:20 Privat melding

Villrosa: Ikke mye styrke der i gåren Rosa. Det er utrolig mange (særlig jenter) som egentlg ikke skjønnr hvor godt det kan være, og slapper av isituasjonen, gir avseg selv og forsyner seg av den andre. Slutt med det, og slipp dere løs og lek. Det er moro, ikke plikt.

(mann 49 år fra Oslo) sø. 8 mai 13:18 Privat melding

Rosa: Bra, slik skal det være. Og forsyne oss av livets gleder skal vi, så lenge vi er ærlige om intensjonene og ikke tar frihet og glede på andres bekostning...

(mann 49 år fra Oslo) sø. 8 mai 19:33 Privat melding

Skjønner ikke navnet på den aktiviteten...

(kvinne 45 år fra Oslo) sø. 8 mai 19:33 Privat melding

Ha, ha blåse Villrosa :D

Hmm likte forresten Mundari sitt svar sø. 8 mai 08:56 OG
Villrosa sitt svar sø. 8 mai 11:04

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 8 mai 22:39

@Villrosa....skal man ikke blåse???😱

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 8 mai 22:45

Gud fader😱 Takk for oppklaring....blir de mindre om man suger framfor å blåse da???

(mann 47 år fra Hordaland) sø. 8 mai 22:49 Privat melding

Blås i det, da....

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 8 mai 22:59

Kjekt å vite😂😂😂

(mann 49 år fra Oslo) sø. 8 mai 23:06 Privat melding

Kristin 112: Kan bare takke for kompliment. Mener man alvor så hjelper man forbi sperringer på alle felt aktuelle. En 30-åring som ligger passiv er enten fullstendiguinteressert, eller bærer med seg en hel haug med sperrer av ulike årsaker. Jeg kan forstå at noen rømmer, men det ville ikke være min stil. Jeg ville i det minste forsøkt "lure" det ut av henne. og se om man kunnejobbe seg forbi det sammen...

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 9 mai 00:42

Blow me away...

Både innpust og utpust lever jeg heelt greit med!😜

(kvinne 45 år fra Oslo) ma. 9 mai 01:02 Privat melding

Mundari
Ja, det bruker som regel å ligge mer bak saker og ting enn det ett blotte øye kan se....

(mann 49 år fra Oslo) ma. 9 mai 01:21 Privat melding

Kristin112: Stillest vann har dypest grunn...
Desverre er noen av oss mennesker fullstendig blinde for den andre, og uten vilje eller evne til å forstå eller finne ut før vi dropper og reiser videre.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 9 mai 11:54

@Mundari: Her vest har vi omtrent bare kjempedype fjorder - ca. 1100 meter her hos meg. Von i hengende (fiske-)snøre da?