Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym skuffa sø. 11 sep. 2011 16:36

Ok, så her har eg endelig truffet ei jente som eg syns er pen, deilig, morsom, snill og mye anna bra. Klininga vår er heftig og deilig, og ho veit virkelig ka som skal til for å få meg under dynen. Ho har sagt at ho er forelska, og eg kjenner på samme følelsen også. Lykken stiger dag for dag. Ser for meg at dette er en jente eg kan leve med i mange år.

Første gangen under dynen så er det eg som har all initiativ. Gir ho full pakke med kyssing over hele kroppen. Helt ok at ho er passiv og ikkje gjør noe annet enn å ligge på rygg. Vi må jo prøve oss fram. Andre gangen har eg et håp om at ho er mer aktiv. Har endå ikkje fått kyss lenger ned enn på halsen. Andre gang under dynen er ho like passiv. Blir litt skuffa, men tenker at det kommer seg etterhvert. Tredje gangen er eg mye mer passiv enn de to andre gangene. Håper at ho skal ta mer initiativ. Det går trått, og eg må spørre om ho kan kysse meg litt mer enn bare munn/ansikt/hals, og da får eg litt på skuldrer og brystkassen. Etter å ha gitt ho mange orale gleder, spør eg direkte om ho vil kysse meg videre nedover, og suge meg. Nei det var ikkje aktuelt, for ho likte ikkje å suge.

Og der rann forelskelsen ut av meg. Ho har akkurat passert 30, og liker ikkje å gi blowjobs. Og ho har hatt en del partnere før meg, så ho har hatt nok av tid til å finne ut om ho liker det eller ikkje. Av den enkle grunn kan eg ikkje ha noe forhold til ho. Det er dømt til å bli et forhold med mye seksuell frustrasjon. Å ikkje få blowjobs i et forhold, er for meg det samme som å gi opp kyssing. Så er spørsmålet: var eg bare uheldig denne gang, eller er det ikkje noe kult for dere damer å gi blowjobs? Er det et nødvendig onde for mange av dere?

Skjult ID med pseudonym Polkagris sø. 11 sep. 2011 16:38

Herre gud...!!!!! Så du kan ikke være forelsket i noen som ikke liker å suge deg? Hva i all verden er galt med deg...?...

Skjult ID sø. 11 sep. 2011 16:40

Øøøh, sett en pornofilm for mye? Hvis en jente ikke liker det så nytter det i hvert fall ikke å spørre henne om hun kan gjøre det. Hvis du lar henne være og gjør ting på hennes måte så kommer det heller naturlig.

Skjult ID sø. 11 sep. 2011 16:41

Feiler deg a? :O gidder ikke ha noe forhold siden ho ike kan suge deg :S.
Da får du heller være singel da vettu..

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 sep. 2011 16:41

Eh....om man er ærlig her, tror jeg at det er langt flere menn enn trådstarter som ville følt det sånn....
De guttene som kan tenke seg en kjæreste som aldri ønsker å gi ham en BJ, rekk opp hånden!

Skjult ID med pseudonym gutt sø. 11 sep. 2011 16:43

*velger å ikke rekke opp hånden*

Skjult ID med pseudonym CH20Hn sø. 11 sep. 2011 16:43

*rekker opp hånden* Ville ikke plaget meg det grann. Er ikke *det* det skal stå på...

(kvinne 40 år fra Oslo) sø. 11 sep. 2011 16:45 Privat melding

Må det være noe galt med han? Det er en preferanse han har og han blir ikke lykkelig i et forhold uten at jenta suger han. Ser ikke noe galt i det.

For å svare på spørsmålet så tror ikke jeg dette er et nødvendig onde for alle, men for noen. Det finnes sikkert ting du ikke liker også, det betyr ikke at alle er som deg. :)

Håper du er ærlig mot jenta som er forelsket i deg og sier den egentlige grunnen til hvorfor du ikke kan ha et forhold til henne. :)

Lykke til neste gang ;)

Skjult ID med pseudonym sinnatagg sø. 11 sep. 2011 16:48

Jeg har vel hørt om en del forhold som har gått i vasken pga at mannen bare tenker på seg selv. Han ikke er aktiv i å gi henne orgasme, og da trekker damen seg ut (forståelig nok)

Det har vel med å føle seg komplett innenfor det seksuelle området som en er komfortabel med. Om ikke det går, så daler vel forelskelsen også...

Jeg setter absolut pris på en BJ, men har heller aldri vært i noe forhold der ikke dette har blitt gitt. Og eg har gjort tilbake alt det hun ønsker også :)

Skjult ID med pseudonym varierer sø. 11 sep. 2011 16:49

Kanskje hun ikke liker å bli bedt om det? Kanskje hun gjør det helt frivillig når hun selv har lyst til det?
Var den ren og pen? Røyker du? Det virker inn på smaken. Hadde du trimmet hårveksten der nede? Du trenger ikke svare, men det er mange ting som kan gjøre at det ikke er særlig fristende. Og den desiderte turn-off for lysten til å gi BJs er å bli bedt om det eller få hodet ført i den retningen. Hvis hun får gjøre det på eget initiativ når hun er klar for det,, så kanskje dette løser seg likevel?

Skjult ID med pseudonym jente sø. 11 sep. 2011 16:50

Mange liker vel ikke svelge (ikke alltid det smaker noe særlig for å si det pent..) - og har sikkert blitt skremt av "lure" ekser som ikke respekterer det og som synes de er lure ved å ikke si fra slik at hun skal slippe det. Å gi en BJ uten å svelge er vel sjelden ubehagelig, bare litt jobb.. Og det burde være greit. Tror færre jenter ville være skeptiske hvis de visste at de vil få muligheten til å velge å svelge eller ikke - hver gang!

Skjult ID sø. 11 sep. 2011 16:50

Ja beste er og la ho gjøre det selv, enn og be ho om og gjøre det...

Skjult ID med pseudonym sinnatagg sø. 11 sep. 2011 16:52

Selvfølgelig må det være frivillig. Sex bygger jo på gjensidig respekt i sengen.

Skjult ID med pseudonym Frk.P sø. 11 sep. 2011 16:53

Hehe

"Kjære Klara Klok. Er dette normalt..."

Tror kanskje dette i bunn og grunn handler mer om at du må kjenne deg selv, enn at du behøver å forstå deg på all verdens damers preferanser :)

Skjult ID med pseudonym McCloud sø. 11 sep. 2011 16:55

Tror jeg ville blitt satt mye mer ut av hennes generelle passivitet.
Men det er som kjent et kommunikasjonsspørsmål...

Skjult ID med pseudonym Boble® sø. 11 sep. 2011 16:55

Syntes det er litt morsomt å se at det er en del jenter som sier at skuffet er teit fordi han dumper en dame som ikke suger..

Hvor mange tråder har man ikke sett rundt på nettet om manglende forspill og nytelse?

Oralsex er da absolutt ett kjempepluss når det gjelder forspill. Å bli tatt på kjønnet med hendene er ikke i nærheten av å være så spennende og opphissende som en fuktig og myk munn.. Menn liker faktisk oppvarming og kos vi også... Og selv om nakken er en erogen sone, sammen med brystvorter osv, så er det ikke noe spørsmål om hvor den mest erogene sonen er.

Skjult ID med pseudonym CH20Hn sø. 11 sep. 2011 16:56

Jeg tror uansett det er det beste for jenta at du dropper henne. Forelskelse dreier seg om følelser, og om du virkelig hadde vært forelsket hadde du respektert hennes mening. De fleste liker å få en BJ, men om det er så viktig at alle andre egenskaper stilles i skyggen, så får det være ditt valg...

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 11 sep. 2011 16:56

Jeg er mere nervøs over at hun ligger stille på ryggen, hver eneste gang. Det er kropssprog for ikke at være interesseret og jeg personligt synes at det er rigtig ubehageligt.
Man må være ærlig og sige at man kan passe sammen på det mentale niveau, men fungerer sexen i et forhold ikke så er forholdet dømt til at fejle helt fra begyndelsen.

Skjult ID med pseudonym skuffa sø. 11 sep. 2011 16:57

Mange interessante svar :) Skjønner jo at noen overhodet ikkje klarer å sette seg inn i situasjonen og heller velger å "angripe" meg ved å spørre hva som feiler meg, men det bryr eg meg fint lite om ;)

Litt av grunnen til at eg spurte ho direkte, var jo at ho var voldsomt passiv. Typen ligge på rygg og bare ta i mot, og ikkje gjøre noe sjøl. Så når eg spurte, så fekk eg jo bekreftelse på koffor ho er så passiv. Eg treng ei som har et avslappa forhold til sin og min kropp, men uheldigvis hadde ikkje ho her det. Shit happens :)

Og forholdet er avslutta, om noen lurte på det. Sa det som det var at det ikkje funka under dynen for min del.

Skjult ID sø. 11 sep. 2011 16:59

Hvor gammel er du, sånn for nysgjerrighetens skyld?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 sep. 2011 17:00

Mente du nettopp å si at hun ikke var helt avslappet i forhold til sin egen kropp, og at det var årsaken til at hun var passiv? Og sier du videre at du ikke er forelska i henne lenger fordi hun er passiv fordi hun altså er usikker?
Og stemmer det at dere har vært sammen tre ganger totalt?

Må bare spørre :-)

Skjult ID med pseudonym skuffa sø. 11 sep. 2011 17:00

33

Skjult ID med pseudonym be-my-Man sø. 11 sep. 2011 17:03

Kanksje damen syntes ikke du var til å spise opp. Du får finne en annen som blir mer keen på deg ;-)

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 11 sep. 2011 17:04

Jeg tror at det gælder for både mænd og kvinder, føler man sig uønsket/uattraktiv i sengen er det ikke uventet at de romantiske følelser lynhurtigt forsvinder.

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 11 sep. 2011 17:04

funker ikkje sexlivet så funker ikkje forholdet..da er det like godt å komme seg vekk først som sist:)

Skjult ID med pseudonym skuffa sø. 11 sep. 2011 17:04

z: Det blir selvfølgelig tolkning fra min side, men slik eg oppfattar ho, så virker ho litt usikker på seg sjøl ja. Om det er pga. meg, så viser det berre at vi ikkje har kjemi nok.

Vi har vært under dynen flere enn 3 ganger, men det var de 3 første gangene eg beskreiv i åpningsinnlegget :) De andre gangene var like lite spennende for min del, og eg måtte altså til slutt si det som det var at det ikkje funket for min del.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 sep. 2011 17:06

..........så du har ikke vært inne på tanken om å bruke litt tid sånn at hun blir trygg i situasjonen, skuffa?

Skjult ID med pseudonym VIPS! sø. 11 sep. 2011 17:09

Det er jo en ærlig sak det, at man ikke ønsker å bruke tid for å se om personen blir mer komfortabel etterhvert.

Men du fremstiller problemet til å begynne med som om det kun gjaldt BJs og ikke at jenta var usikker. Du var jo allerede forelsket i henne inntil hun svarte hun ikke ville gi deg BJs. Også kommer du senere med opplysninger om generell usikkerhet.

Forsto ikke helt hvor dette spørsmålet med om dette var et nødvendig onde for jenter fleste når det bunnet og grunnet i at jenta var generelt usikker. Bør du da ikke lure på om dette er normalt? At jenter generelt er usikre på sin kropp etc?

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 11 sep. 2011 17:09

@Z - Hvor går den magiske grænse? Hvor mange gange skal man gå i seng med en person og føle sig komplet uattraktiv og uønsket før man kan retfærdiggøre at stoppe forholdet?

Skjult ID med pseudonym VIPS! sø. 11 sep. 2011 17:11

Jeg siterer ditt eget innlegg "...Og der rann forelskelsen ut av meg. Ho har akkurat passert 30, og liker ikkje å gi blowjobs. Og ho har hatt en del partnere før meg, så ho har hatt nok av tid til å finne ut om ho liker det eller ikkje. Av den enkle grunn kan eg ikkje ha noe forhold til ho"

Hvorfor snudde du nedover i innlegget og mente det var andre grunner plutselig?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 sep. 2011 17:11

Det kommer helt an på hvor forelsket man er, hvor mye man velger å satse - og på graden av utrygghet, banditten.

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 11 sep. 2011 17:12

@VIPS - Jeg tolkede fint den generelle pasitivitet udfra TS første indlæg hvilket også synes på mit første svar. Kan det være at du ikke læste indlægget godt nok igennem eller ser du det ikke? (Dette var ikke negativt ment, jeg er bare nysgerrig på om du måske satte for meget fokus på "bj" delen og ikke læste det hele).

Skjult ID med pseudonym VIPS! sø. 11 sep. 2011 17:15

@banditten
Jeg har lest hele innlegget, jeg snakker _til_ og _om_ konklusjonen til TS.

Skjult ID med pseudonym skuffa sø. 11 sep. 2011 17:15

Kunne ha taklet en relativt passiv dame, men ikke mangelen på blowjobs, så det er ikkje til å komme bort i fra at det er eit vesentlig problem ;) Som eg sa, så er det for meg like viktig som kyssing. Like viktig som sjølve samleiet også (blir jo nesten litt fisefin beskrivelse her). Ikkje at det må skje hver gang, men noen ganger. Og krever for all del ikkje svelging eller noe pornofilmtendenser.

Om dette viser at det feiler hodet mitt noe, så er jo problemet der like mye uansett, og kan jo ikkje ignorere det og leve med frustrasjonen i 5-10-15 år (og kanskje resten av livet) Kem ville foreksempel gi opp kyssing i et forhold? Det går jo på ka vi oppfatter som viktig når det gjelder intimitet. Mangler det noe vesentlig på det intime, være seg kyssing, lugging (om noen ikke kan leve uten det), BJ, tåbiting (not my cup of tea), vanlig penetrering, ka som helst, så skal det mye til for at det fungerer over tid. For det er jo eit langvarig forhold ein optimalt sett ønsker (ihvertfall eg).

Skjult ID med pseudonym VoksenMann sø. 11 sep. 2011 17:15

Jeg skjønner deg godt TS. BJ eller ikke, det er passiviteten det handler om. Hun hørtes ikke ut som hun brydde seg allverdens om å glede deg. Hvis dama ikke blir tent av å leke med deg, og gjøre deg opphisset - er det utrolig turn-off. Hvis hun er slik fra dag en, kommer det aldri til å endre seg til det bedre. Handler ikke om kommunikasjon heller, eller som flere av damene her skriver: å bli bedt om å gjøre noe i senga er for dem fy-fy. Booooring.

Skjult ID med pseudonym VIPS! sø. 11 sep. 2011 17:19

@skuffa
Ok, det var det jeg også tenkte. At det VAR BJs det sto på. Hehe.. Som sagt, det er lov å ha sine preferanser. Men det så ut til at det plutselig var det at dama var usikker som var tingen. :-)

Skjult ID med pseudonym Kitty sø. 11 sep. 2011 17:24

En ting er helt sikkert. Folk liker forskjellige ting :-)

Men jeg må si meg enig med TS. Er det noe som mangler i senga, så er det ikke håp. Noen er mer glad i sex enn andre :-)

MEN å forvente en BJ første, andre,tredje... gangen, kan være feil. Jeg vet for min egen del at den biten er mer personlig sex for meg, og er ikke noe jeg gjør tidlig. Ei heller når jeg blir bedt om det på den måten. Jeg gjør det når jeg har lyst. Begge skal jo nyte. Å gjøre noe man ikke har lyst til gir jo ingen glede. Får man derimot lov til bestemme det selv gir det stor glede. I tillegg er det viktig at jeg får bestemme hvordan. Ikke noe er så frustrerende som når man har lyst til å gi en BJ, og så tar mannen tak i hodet og presser på. Da forvinner all lyst.

Jeg syns TS, at du bør være tålmodig i forhold til å la ei dame gi deg BJ når hun har lyst. Værre er det at hun er passiv i senga. For meg er det livsnødvendig at begge parter er aktive :-)

Skjult ID med pseudonym corinna sø. 11 sep. 2011 17:27

Man må da kunne snakke om hva man har lyst til osv i forhold til sexlivet? Alt handler om hvordan man ordlegger seg! Å be en dame om BJ er det sikkert ikke alle som tolerer, men man vil jo gjerne tilfredsstille partneren sin og gjøre vedkommende fornøyd. Prøve ut fantasier osv. Kan man ikke snakke om hva man liker, så er det dødfødt synes jeg:)

Skjult ID sø. 11 sep. 2011 17:27

Ikkje alle som suger en kar 1, 2 eller 3 gangen dei har sex, men kommer jo litt ann på egentlig. samme gjelder jo vel andre veien, ikke mange menn som faktisk gir oral, og dei som gjør det er elendige....

Har jeg med en kar hjem for en ons så suger jeg han overhode ikke, da har jeg han med kun for egen tilfredstillelse..

(mann 38 år fra Oslo) sø. 11 sep. 2011 17:30 Privat melding

Ikke noe must for meg. Jeg ikke ivrigst selv på den orale fronten og krever heller ikke at damene er det.

Skjult ID med pseudonym skuffa sø. 11 sep. 2011 17:32

VIPS!: Joda, det er andre faktorer med i bildet her som ikkje var fordelaktige, men hadde ho villet gi BJ, kunne eg fint holdt ut usikkerheten (om ho faktisk var usikker, bare min tolkning) over en lang stund. Kanskje det ville blitt bedre etterhvert. Men vissheten om at ho ikkje vil gi BJ's, gjorde at forelskelsen forsvant. Det var en kraftig skuffelse, som ikkje forsvant sjøl etter å ha tenkt meg godt om i tida etterpå :) Hadde ho vert uerfaren så kunne eg kanskje hatt et håp om at det var noe ho var villig til å lære seg å like, men fekk forståelsen av at dette var noe som var veldig uaktuelt.

Skjult ID med pseudonym VIPS! sø. 11 sep. 2011 17:34

@skuffa
Jeg skjønner. :-)
Sa du til henne at det var pga at hun ikke ga BJ som var grunnen til at du avsluttet det hele?

(mann 39 år fra Vest-Agder) sø. 11 sep. 2011 17:35 Privat melding

Jeg syntes det hadde vært jævla kjipt å blitt sammen med en jente å funnet ut etterhvert at hun aldri kom til å gi meg en Blow jobb!!!

Det blir nesten det samme som å si til en liten unge at han ikke skal få is på 17.mai!

Skuffelsen ville vært enormt stor!!!

Skjult ID med pseudonym Luring sø. 11 sep. 2011 17:38

Alle damer skulle fått lov til å være mann for en dag og fått seg en BJ. Da hadde de skjønt hva greia er;-)

Skjult ID med pseudonym skuffa sø. 11 sep. 2011 17:39

VIPS!: Sa at det ikke funka for meg på sex-fronten og at følelsene ikkje var så sterke som de burde være på det tidspunktet :) Syns ikkje det var noe poeng i å si at det var pga BJ, for det ville jo vært leit om ho i eit seinare forhold tvang seg sjøl til å gi BJ i frykt for at han ville forlate ho om ho ikkje gjorde det. Om det er sånn at ho er usikker, så er det jo ikkje urealistisk at ho vil kjenne på en sånn frykt.

Skjult ID med pseudonym ruggen sø. 11 sep. 2011 17:39

is på 17. mai? det har jeg aldri prøvd. er det anbefalt?

Skjult ID med pseudonym VIPS! sø. 11 sep. 2011 17:40

@skuffa
Ok, takk for svar. :-)

Skjult ID med pseudonym VIPS! sø. 11 sep. 2011 17:41

Hadde jeg fått muligheten til og vært mann for en dag hadde nok det vært det aller første og antageligvis det eneste jeg hadde brukt den dagen til. Hehehe...

Skjult ID med pseudonym Danty sø. 11 sep. 2011 17:48

Svaret ligger i at jenta er samvittighetsfull.. Sæden er levende. En ting er at hun antagelig tenker det er grusomt at disse ivrige og livsglade småtassene havner på feil steder og lider en lansom død. Tanken på at hun skal lefle med disse små skapningene i munnen og kanskje forlede de ned i magesyrens pinefulle død, gjør at hun blir usikker og sorgtung under sexen (antagelig helt fra seg). Dette er en svært omtenksom, reflektert og snill jente - må være ditt tap å miste henne, skuffa..

Skjult ID med pseudonym VIPS! sø. 11 sep. 2011 17:51

@Danty
F.... Klapp igjen.. nå er det snart INGEN menn som får seg en BJ.

Haha...

Skjult ID med pseudonym me_Jane sø. 11 sep. 2011 17:54

@TS
det er overhodet ikke noe galt med deg, skjønner deg godt! alt må fungere i senga, ellers så kommer man bare til å frustrere seg og i værste lette på denne frustrasjonen utenfor forholdet...:( så - da var det like greit at du avslutta det før det kom i gang.

Når det er sagt så er det jo dødsdigg å gi BJ....;) skjønner ikke de jentene som ikke liker det? Det er like naturlig i senga som å kline;) Jatakk - ALT med en gang sier nå bare jeg;)

(mann 37 år fra Oslo) sø. 11 sep. 2011 17:55 Privat melding

Skjønner deg meget godt TS.
Hadde jeg begynt å møte en kar som ikke ville gi meg orale gleder hadde jeg glatt dumpet han bare pga det. Sex er viktig for noen og ikke fullt så mye for andre.

Jeg har i det siste hørt flere gutter som dater og har gått inn i forhold med jenter. Det er mye sex i begynnelsen( noe som er ganske naturlig) men så plutselig er det bare sex 1 til 2 ganger i mnd...... slik er ikke holdbart jenter og gutter. Hvis dere ikke er så lystne i et forhold.. sånn egentlig... så bør man informere den man dater om nettopp dette. Ikke gi dem troen på at det blir vanlig med sex flere ganger i uka helt fra starten av... for det er nemlig slik at de fleste som har normalt med sexlyst forventer å ha seg flere ganger i uka og IKKE 1-2 ganger i mnd.

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 11 sep. 2011 18:16

*Slå seg selv på brystet* Jeg har aldri fått blowjob av ei dame. Slå den du!
Kan ikke si jeg føler jeg har gått glipp av noe av den grunn.

Skjult ID med pseudonym Luring sø. 11 sep. 2011 18:19

Da er det best du ikke prøver heller @powpow. Du blir hekta ;-)

Skjult ID med pseudonym McCloud sø. 11 sep. 2011 18:19

@Powpow
Sex ellers, da? :)

Skjult ID med pseudonym topy_za sø. 11 sep. 2011 18:30

haha hva var egentlig spørsmålet igjen... var så mye morsom lesning at jeg glemte det helt av :D *sjekke* var eg bare uheldig denne gang, eller er det ikkje noe kult for dere damer å gi blowjobs? Er det et nødvendig onde for mange av dere?

nødvendig onde.. hehehe.. kan bare snakke for min egel del, og hadde jeg sett på det som et nødvendig onde så hadde jeg ikke gjort det :D

Om du var uheldig, jeg håper iallefall det!

Skjult ID med pseudonym lovely sø. 11 sep. 2011 18:36

Jeg er veldig enig med TS. Skjønner han veldig godt! Jeg syns det er kjempe deilig å suge, men det er jo meg og mine preferanser. Personlig syns jeg at sex er noe man legger like mye vekt i (begge parter) og det gjelder det orale også.

Det er bra at du tok tak i dette såpass tidlig, TS, hvis ikke kunne du brukt laang tid på å angre på at du gikk videre inn i forholdet med denne jenta.

Skjult ID med pseudonym jente sø. 11 sep. 2011 18:56

Nødvendig onde?

Tja. Jo, jeg har vært i langvarig forhold hvor jeg gjorde det KUN for å glede han og ikke hadde glede av det selv i det hele tatt. Fikk ofte vondt i nakken og ble litt små-uvel. Men fordi mannen nøt så veldig, var det likevel fint å kunne komme partnerern sin i møte.
MEN: Jeg har senere gitt det til andre og digga det! Hatt stor personlig glede og tenning av det.

Så for meg er det som med klining : Noen liker man å gjøre det med/på, andre ikke.

Skjult ID med pseudonym Pulsvanten sø. 11 sep. 2011 19:02

Er veldig enig med stakkars TS. Av "pilarene" i et forhold, er det seksuelle veldig viktig for å få alt annet til å fungere fint. Jeg har vært heldig i så måte, fordi jeg har vært med gutter/menn som har vært velvillige til å prøve nye ting, uten å være hode-dyttende monstre som ikke bryr seg om hva jeg vil. Jenter kan være veldig lette å slukke kåtheten på, så det er et kjempe no-no i begynnelsen av et forhold.

Oppfølgingsspørsmål:
Hvordan finner vi bedre ut om vi er like i senga, før vi kommer så langt? Jeg har personlig ikke skrevet noe om det i profilen min pga mulighet for slibrige henvendelser, men finnes det andre måter? Er det skremmende å ta slikt opp i meldinger eller tidlig på date?

(Jeg kan ikke ha et godt sex-liv uten en som vet å hive en dame rundt, såvel som å underkaste seg henne, så det er dumt å forelske seg i noen som ikke fungerer på samme måte) :P

Skjult ID med pseudonym McCloud sø. 11 sep. 2011 19:12

@Pulsvanten
Det er bare å kommunisere mye, helst litt får en hopper til sengs.

Skjult ID med pseudonym 1-mann sø. 11 sep. 2011 19:13

Sexlivet er viktig og jeg skal ha en dame som er sexaktiv og liker det meste å gleder partneren sin med å gjøre det han liker å motta. Ofre seg litt jenter, det er hva som trengs mer av! Gi ham en blaut BJ og svelg det som kommer uten å måtte dille så mye om det. Tenk om du likte det
Være litt "grisete" er ikke farlig
Vi må jo også "ofre oss" litt når vi besøker kjelleretasjen på damene med tunga klar, der oser det litt av hvert fra flere steder etterhvert men vi går på for å tilfredstille dere der også uten protester for vi vil være helten i vår kvinnes liv. I allefall sexlivet.
Gi og ta er et bra prinsipp når man er trygg på situasjonen og en forutsetning for all kroppskontakt egentli

Skjult ID med pseudonym Z sø. 11 sep. 2011 19:14

*Paff*

Skjult ID med pseudonym Jente_32 sø. 11 sep. 2011 19:15

Hvordan en person oppfører seg og er i virkeligheten har litt å si for sexlivet også. En traust og kjedelig mann, er gjerne litt traust og kjedelig i sengen også... De kan gjerne like ting og tang, men de er ikke A+ i senga...

Skjult ID med pseudonym 1-mann sø. 11 sep. 2011 19:17

Sexlivet er viktig og jeg skal ha en dame som er sexaktiv og liker det meste og gleder partneren sin med å gjøre det han liker å motta. Ofre seg litt jenter! Gi ham en blaut BJ og svelg det som kommer uten å måtte dille så mye om det. Tenk om du likte det Være litt "grisete" er ikke farlig
Vi må jo også "ofre oss" litt når vi besøker kjelleretasjen på damene med tunga klar, der oser det litt av hvert fra flere steder etterhvert men vi går på for å tilfredstille dere der også uten protester
Gi og ta er et bra prinsipp når man er trygg på situasjonen og en forutsetning for all kroppskontakt egentlig

Skjult ID sø. 11 sep. 2011 19:19

Auda... Og virker en fyr som en dust, så er han gjerne det;o)

Skjult ID med pseudonym Draupne sø. 11 sep. 2011 19:21

Ikke alle jenter liker å motta oralsex, det kan vel hende det finnes menn også som ikke er like begeistret for det. Det er ganske kjedelig hvis en jente ikke kan by på litt mer enn bare å bli tilfredsstilt selv. En viss balanse bør det jo være.

Skjult ID med pseudonym McCloud sø. 11 sep. 2011 19:23

Det er faktisk en stor fordel med å svelge.
Man får mindre risiko for svangerskapsforgiftning dersom det skulle ende med graviditet.

Se http://sukker.no/dating-forum/314155-Munnsex%3F%3F.html

Skjult ID med pseudonym Lady sø. 11 sep. 2011 19:35

Jeg skjønner TS veldig godt.

Det kunne ikke falle meg inn å kaste bort tid på en mann som ikke ville gi meg orale gleder.
Til gjengjeld blir han stroppet fast og får sin belønning..... Det kalles balanse:)

(mann 40 år fra Vestfold) sø. 11 sep. 2011 19:36 Privat melding

TS: skjønner deg ekstremt godt. Riktig valg!

Skjult ID med pseudonym Annabell sø. 11 sep. 2011 19:52

Som kvinne på 34 var jeg for et par år siden sammen med en deilig og sexy mann på 40 år. Jeg betrakter oralsex som like normalt som kyssing. Jeg elsker å gi og elsker å motta Et forhold uten denne biten ville jeg ikke fikset. Denne mannen på 40 år hadde aldri utrført oralsex på en kvinne, til tross for at han hadde vært samboer med ei i 16 år!!!!! Han gjorde det heller ikke på meg. Han inrømte det aldri, men jeg tror det rett og slett bøy han i mot å gjøre det på enhver kvinne. Og nei, jeg kunne aldri hatt et livslangt forhold til en mann som ikke utfører deilig oralsex på meg. Så jeg forstår TS kjempe godt!!!!!!

(kvinne 45 år fra Aust-Agder) sø. 11 sep. 2011 19:58 Privat melding

Bra at du tok det opp med henne såpass tidlig og spurte rett ut istedet for å bare la "skute seile" videre i håp om at ting evt gikk seg til etter hvert. Er det viktige ting som ikke fungerer i senga (hva som er viktig er jo individuelt, men likevel svært reelt for den det gjelder) så er det best å ta det opp så tidlig som mulig.

Jeg skjønner vel egentlig ikke helt hvordan man kan få seg til å "motta" mer en man selv er villig til å gi. Tenker at dersom jeg ikke likte å gi oralsex til mannen jeg var sammen med, så ville det også samtidig være naturlig at jeg ikke likte å få oralsex selv. Og om jeg likte det, så hadde jeg et oppgjør jeg måtte ta med meg selv. For i et forhold så ønsker man jo at den man er sammen med skal oppleve de samme gledene man selv setter pris på. Gi og ta. Ikke bare ta liksom.

Men for all del, alt er normalt, og alle må få velge selv hva de liker og ikke liker. Man må bare være ærlig på det, og både tåle å bli dumpet fordi man krasjer på viktige ting i senga, samt klare å dumpe selv. For å gå inn i et forhold som skurrer i senga fra dag en, er å være uærlig med både seg selv og sin partner. Og det er jo ikke noe å bygge et forhold på.

Selv må jeg ha en mann som ikke rynker på nesa av verken kroppsdeler eller kroppsvæsker i senga :P

Skjult ID med pseudonym bat sø. 11 sep. 2011 20:10

Regner med at oralsex/BJ/slikking er noe nesten alle utfører.

Men rimjob/rimming er vel over grensen for de fleste?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann sø. 11 sep. 2011 20:13

Oj Minney! Kroppsdeler som ligger igjen i senga??? Spørs om mannen har en nese å rynke etter litt sengegymnastikk med deg :)

Skjult ID med pseudonym Peter sø. 11 sep. 2011 20:20

VELDIG ENIG MED TS!!

Et seksuelt forhold uten oralssex er et dødt seksuelt forhold!! Det er SÅ mange egoistiske damer i sengen der ute!!

(kvinne 40 år fra Oslo) sø. 11 sep. 2011 20:34 Privat melding

Hadde hun vært yngre kunne jeg kanskje forstått det. Men ei dame på 30 som ikke gir Blow Job. Det forstår jeg ikke. Tror ikke hun kommer til å begynne med det heller. Skjønner ikke poenget med å ha fastlåste prinsipper i senga, men men.
Skal et forhold fungere så må sexen være der. Funker ikke den funker heller ikke forholdet. Det er min erfaring iallefall. Så jeg synes du gjorde det rette. For begge sin del!

Skjult ID sø. 11 sep. 2011 20:51

Så de fleste baserer et forhold på sex? Ikke rart verden er som den er.

Skjult ID med pseudonym Kvinne26 sø. 11 sep. 2011 20:54

WOW 30 år.....det var rart..... forelskelsen hadde nok rant vekk hos meg også. "hvis han ikke liker det"!
seksuelt samspill er svært viktig i et forhold.... (you gotte give, if you wanne get some)
Elsker å gi BJ's....spesielt når han ser på, mens jeg gjør det!!!!!!
Hallelujah!!!!!!!!!!!!!!!

Skjult ID sø. 11 sep. 2011 20:54

Jeg er en av de damer som IKKE gir BJ's... Av den enkle grunn at så fort jeg får tuppen innenfor munnen kommer brekningsrefleksen, og jeg klarer ikke kontrollere den. Men jeg kan godt slikke på den, men å ta den inn i munnen går bare ikke, og det ødelegger stemningen og tenninga til mange gutter... Men jeg elsker å motta oralsex, og skulle virkelig ønske jeg ble kvitt brekningsrefleksen så jeg kunne gjengjeldt tjenesten overfor partner, men ikke finni noe som funker enda...

Har heldigvis hatt partnere som har respektert det og ikke dumpa meg pga at de ikke får ekte BJ's ;)

Skjult ID med pseudonym Peter sø. 11 sep. 2011 20:56

Sorry asså, ekte damer gir BJs og de svelger!!

Skjult ID med pseudonym Kvinne26 sø. 11 sep. 2011 20:58

NB @skjultID.... (Så de fleste baserer et forhold på sex? Ikke rart verden er som den er.)

Det er vel takket være sexen at vi mennesker klarer å eksistere....

Skjult ID sø. 11 sep. 2011 21:00

Kvinne26,
Hva skulle han ellers gjordt, lest en bok eller tatt en røyk mens du jobbet liksom?

Skjult ID med pseudonym Tuva sø. 11 sep. 2011 21:00

Hvorfor i allverden er det så viktig at dama svelger?

Skjult ID med pseudonym Frk.P sø. 11 sep. 2011 21:00

Gosjameg Peter - de holdningene får deg til å fremstå som en skikkelig mannemann, og jeg kjenner at jeg virkelig virkelig vil ha deg. NÅ!

Skjult ID med pseudonym McCloud sø. 11 sep. 2011 21:01

Seksuallivet er da en viktig del av samlivet.
Sexen og kjærlighetsfølelsen styrker gjensidig hverandre.

Skjult ID med pseudonym Kitty sø. 11 sep. 2011 21:02

@skjult id

Det er nok ikke slik at et forhold baseres på sex. Men et forhold uten tilfredstillende sex er et tomt forhold hvis man er glad i sex. Men det finnes også de det ikke betyr så mye for selvsagt. Folk er jo forskjellige, så det er jo greit å finne en som matcher i senga. Forholdet må selvsagt ha mye annet på plass. Det sier seg selv. Men tråden handlet om sexbiten, ikke alt det andre... ;-)

Skjult ID med pseudonym McCloud sø. 11 sep. 2011 21:02

@Tuva
Bl.a. minsker svelging risiko for svangerskapsforgiftning.

Skjult ID med pseudonym Søtstoff sø. 11 sep. 2011 21:03

@(Skjult ID ) - søn 11 sep 20:54 : Prøvd "Comfortably Numb Deep Throat Spray" ? Lett bedøvende munnspray beregnet på "sånne som deg", dvs de som har problemer med nettopp brekningsrefleks. =)
Koster ikke mange kronene, så det går jo an å prøve? F.eks. GoodVibrationz.no har knakende bra pris på den.

@TS: Syntes først det virka litt drastisk å dumpe ei jente pga manglende vilje til å gi BJ - er man sammen med noen som har sansen for ting man selv er skeptisk til, er man jo ofte mer villig til å "venne seg til" det.
Men leste at jenta var over 30, og da skjønte jeg deg bedre - man kan ikke lære en gammel hund å sitte osv. Trur du gjore det rette sånn sett, synd men sant.

@Ceca: Du og dine orale gleder, da.. Jeg dauer! =D

(mann 33 år fra Oslo) sø. 11 sep. 2011 21:04 Privat melding

At en jente ikke liker det er vel egentlig hennes valg, men når det er sagt betyr ikke det at jeg ikke liker det. Alle jenter og gutter er forskjellig, og noen liker noe og andre liker ikke ditt og datt osv.

Men i lengden ønsker jeg jo en jente som er på mitt nivå når det gjelder interesser innen sex. Men syns det er feil å si at en ekte jente gir blowjob og svelger osv.

Tror veldig mange har fethisher de aldri ville snakket høyt om eller har et sexliv som ikke er helt normalt og mange spennende fantasier man ikke kan si høyt osv.

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 11 sep. 2011 21:05

UVIKITIG!

Sett i forhold en rekke andre faktorer i et forhold.

For meg vel å merke.
En som hadde vært villig til å la et godt forhold fare pga detaljer i sexlivet, er ikke noe for meg. Da får sexlivet en større plass enn respekten for den man er glad i. For meg blir det feil!

Skjult ID med pseudonym snupp sø. 11 sep. 2011 21:08

@Peter

Da er jeg ingen ekte dame, jeg svelger rett og slett ikke... Men en BJ gjør jeg gjerne så sant jeg får noe igjen....

Skjult ID med pseudonym Peter sø. 11 sep. 2011 21:09

@Snupp

Hvorfor ikke?

Skjult ID med pseudonym Elfrodo sø. 11 sep. 2011 21:10

Regisrerer at jeg skal holde meg unna Ceca. Alle "dauer" jo rundt henne... ;-)

Skjult ID med pseudonym Søtstoff sø. 11 sep. 2011 21:15

@Elfrodo: Ved nærmere ettersyn ser jeg at den siste kommentaren min kan tolkes nokså feil.. ^^ Har ikke hørt om noen dødsfall i dén forbindelse, bare så det er sagt. Får være måte på å gi folk dårlig rykte og... =D

Skjult ID med pseudonym Tuva sø. 11 sep. 2011 21:15

Peter - hvilken forskjell utgjør det om man svelger eller ikke? Skjønner det ikke. Jeg gir gjerne BJ, men svelger ikke, da jeg ikke synes det er noe digg. Noe som irriterer MEG er gutter som ikke vil kline etter at man har gitt de BJ, hva er greia med det? Vi skal ha omgang med utstyret deres, men etterpå er vi for skitne til å klines med?!

Skjult ID med pseudonym Peter sø. 11 sep. 2011 21:17

@Tuva

Best om du svelger, men om du spytter ut etterpå så er det også godkjent! :)

Selvsagt vil jeg kline med deg etter en BJ.. halllooo..

Skjult ID med pseudonym 20:54 sø. 11 sep. 2011 21:25

@søtstoff: skjult id 20:54 her... Har aldri hørt om det produktet du nevner, men det skal sjekkes ut :) takk for tips :)

(kvinne 38 år fra Oslo) sø. 11 sep. 2011 21:25 Privat melding

Enig med TS...

Skjult ID med pseudonym Tingeling sø. 11 sep. 2011 21:27

Jeg synes du har gjort et godt valg jeg, TS. For hennes del.
Dersom du ikke fikser å være sammen med ei jente som trenger tid på å bli trygg, og som trenger å vite at du virkelig liker henne...så er det en flott egenskap at du kutter tidlig.
Ønsker deg lykke til i jakten på BJ.
:-)

Skjult ID med pseudonym Danty sø. 11 sep. 2011 21:29

En kan kanskje finne mange paralleller mlm mat og sex..???
En som kun spiser kjøttkaker og ikke vil prøve noe annet, vil kanskje aldri like noe annet heller...Sushi smaker sjeldent godt første gang en smaker det.. som med mye annen god exotisk mat.. og hva med øl, whiskey heller, eller kaffe..

Vel, TS... når det gjelder blowjob, så er jo det en jobb, tross alt (derav navnet).. Hva betalte du, underer jeg da? Alle jobber skal ha en rimelig lønn, hvis ikke snakker vi sosial dumping..

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 11 sep. 2011 21:31

Som Peter siger @Tuva, det føles bare bedre at komme i munden på damen. Hvad der sker med slutproduktet er ikke vigtigt.

Nu kender jeg flere kvinder som ikke ville kysses efter jeg havde været mellem hendes ben, hvilket vel er forståeligt da vi jo har ansigtet fyldt med jeres safter. Samme gælder så også få nogle mænd.

Og der var en der sagde at hun ikke slugte fordi det ikke var "digg", det at sluge jeres juice er heller ikke det jeg finder mest "digg" i verden, men altså, get over it.

(kvinne 38 år fra Oslo) sø. 11 sep. 2011 21:35 Privat melding

@banditten: Jeg blir så tent av måten du formulerer deg på.. Skikkelig sensuell erotisk fremstilling :p

HIHIHIHI... lol

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 11 sep. 2011 21:56

Hahah! Nu skulle jeg jo føre en mening frem og ikke skrive en erotisk novelle :P

...Og i måneskinnet var det eneste hun kunne se, silhuetten af hans krop, hun kunne dufte ham, mærke hans nærvær. Han trådte nærmere og hun lå forventningsfuld og ventede på hans berøring da han sagte tog tag i hendes hofte med den ene hånd og omkring hendes hals med den anden. Det eneste hun kunne sige var; Tag mig, tag mig nu!

Bedre? Ikke at det havde noget med min pointe at gøre ^^

Skjult ID med pseudonym McCloud sø. 11 sep. 2011 22:08

Angående det å gi en person tid...

Når ei som er passert 30 ennå ikke har et avslappet forhold til sin egen (evt også andres) kropp, hvor mye tid skal en gi vedkommende?

Kanskje hun burde hatt hjelp fra sexolog eller en form for terapi i så henseende.

Skjult ID med pseudonym Danty sø. 11 sep. 2011 22:10

Er det en banditt som driver å markedsfører seg selv her nå?

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 11 sep. 2011 22:20

Stakkars idiot!

Skjult ID med pseudonym Veteran sø. 11 sep. 2011 22:23

Håper den neste du treffer, biter pikken av deg, TS. Så får du iallefall oppmerksomhet så lenge det varer.

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 11 sep. 2011 22:32

@Veteran - Du var ikke søndagens hyggeligste menneske hva'?

Skjult ID med pseudonym oo sø. 11 sep. 2011 22:34

Veteran
dårlig humør i dag?-) haha

Skjult ID med pseudonym Jane sø. 11 sep. 2011 22:43

@ Peter - jeg svelger med glede...;) mmmmm nam!! og jeg kliner gjerne med han om han har slikket meg - og forventer at han gjør det samme;)

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 sø. 11 sep. 2011 22:48

@Veteran da... ....... Får ikke folk ha sine normal seksuelle preferanser her eller?
Biter pikken av en bare fordi man vil ønske en BJ en gang i blandt??? Seriøst... Si det heller til voldtekts menn og pedoer osv osv.. Men blowjobs i vår seksual kultur er ganske så normalt.
Og liker man det ikke, så sier man ifra. Og er det noe gæli med tassen til fyren, be han stusse og vaske den bedre... Jah som Danty skriver her oppe.. Er jo en jobb.
Men for de jentene som vil glede litt uten å kreve masse lønn tilbake, får nå lønn en gang de og... Ellers er jo ikke fyren fyren verdt å gi jobben for..

De som inngår kompromi på enkle seksuelle ønsker og velger bort noe som er egentlig er viktig for en, vil før eller senere i forholdet føle at det tærer på lidenskapen.
Starten av et forhold skal være eksperimentelt, på kos og rampskap.. For dem som ikke trenger dette burde finne hverandre.. Og ikke lyve om evnen til å være noe de ikke er, fordi de finner en person "perfekt" på andre måter...
Da kan så enkle ting som å være "prippen" på oralsex være nok til at det blir gnissninger på andre områder i et forhold.

Kall meg enkel.. Men jeg ville aldri aldri igjen være sammen med et useksuelt mannfolk..

Skjult ID med pseudonym oo sø. 11 sep. 2011 22:54

det som også er sant at noen er det fantastisk opphissende å gi BJ til
mens andre gir helt klart brekningsfølelse

- altså husk å vask tassen og barber bort den lengste hårveksten
- drikk mer ananas juice
og mindre kaffe

og jeg er klar
hehe

Skjult ID med pseudonym banditten sø. 11 sep. 2011 22:57

Ananasjuice?! Jeg drikker grapejuice, fungerer det også? :O

Skjult ID med pseudonym oo sø. 11 sep. 2011 22:59

vet ikke om det er søtt nok ;o)

Skjult ID med pseudonym skuffa sø. 11 sep. 2011 23:03

Jøss, skal si denne tråden har vokse seg stor. Masse interessant lesning :)

Veteran: Hehe, herlig :D Det var sikkert ikkje intensjonen din, men eg syns det er morsomt med slike utbrudd. Det er noe ufrivillig komisk over slike primale "angrep" frå folk som gjømmer seg bak en pc-skjerm. Det verste er at de ikkje skjønner det sjøl en gang. Men takk for underholdingen ;)

(kvinne 38 år fra Oslo) sø. 11 sep. 2011 23:14 Privat melding

"Det er noe ufrivillig komisk over slike primale "angrep" frå folk som gjømmer seg bak en pc-skjerm."

Hmmm.. Det gjør nå du og da @skuffa

Skjult ID med pseudonym ME sø. 11 sep. 2011 23:53

Foreslå at hun har noe i munn, gjerne med kullsyre! Godt for deg, brussmak for henne! ;) Eller hva med å veksle mellom Varm (IKKE kokende varm..) te, og kald brus?! ;) God fornøyelse!

Skjult ID med pseudonym tålmodig ma. 12 sep. 2011 00:20

Jeg likte ikke bj i mitt første laaange forhold. Det var et nødvendig onde veldig sjelden. Ikke før det var slutt og jeg møtte en annen fant jeg ut at jeg kunne ha glede av å gi det. Det handler både om lukt og smak som varierer fra type til type. Og om hvordan det blir tatt imot.
Hun kan ha hatt en eller flere dårlige opplevelser med det før, som gjør at hun har tatt valget. Jeg har erfart at det ikke er for sent å lære det. Var over 40 år selv.
Kan anbefale å starte med en dusj eller et bad sammen så hun vet at du er helt ren.
Når det gjelder å få igang en passiv partner, så har jeg tro på olje og massasje. Hvis hun får lære seg å bli skikkelig flink med hendene, tror jeg veien er kortere til at hun bruker munnen også.

Skjult ID med pseudonym Mort1 ma. 12 sep. 2011 06:01

Helt uaktuelt med et forhold hvor dama ikke gir bj. Rett og slett.

(mann 37 år fra Oslo) ma. 12 sep. 2011 07:51 Privat melding

Synes trådstarter får ufortjent mye pepper. Jeg forstår deg godt og har vært i tilsvarende situasjon. Jenter som kan beskrives som "potetsekk" i senga gjør sjeldent mye nytte for seg der. Hun kan sikkert være topp jente på mange andre måter, men de fleste er vel enige om at sexlivet må funke for at forholdet skal funke?

Jeg kan heller ikke være sammen med ei jente som ikke liker å suge. Rett og slett fordi jeg ikke ønsker å være i et forhold hvor jeg ender opp seksuelt frustrert. Jeg gjør ALT for å tilfredsstille jenta, så jeg forventer rett og slett at hun gjør det samme tilbake. Enkelt og greit!

Skjult ID med pseudonym Gammeldags ma. 12 sep. 2011 08:05

Personlig tror jeg BJ handler mer om spenning framfor faktisk nytelse, kvinnens skjede er langt mere anlagt for å gi en mann nytelse en tunga er!
Så siden det er så opp og ned for damene her så er det bra det samme gjelder oss menn!
Personlig så synes jeg det er mye bedre å putte pikken der den skal, og jeg tror de som liker en BJ gjør det mer fordi de synes det er kult enn for å mota nytelse!

Skjult ID med pseudonym slemtiger ma. 12 sep. 2011 08:45

Tror ikke vi skal begynne å definere begrepet "nytelse", men jeg kan love deg at jeg nyter blowjobs. For meg handler sex om mer enn som du sier "putte pikken der den skal"....

Skjult ID ma. 12 sep. 2011 09:35

Har akkurat samme erfaring som deg @tålmodig. Jeg var sikker på at jeg ikke likte det helt til jeg gjorde det på en annen. Dere er ikke like der nede gutter. Som nevnt ulike lukter, smaker væskemengder osv.
Så til dere jenter som tenker at dere ikke liker det: GI den nye partneren en sjanse.
Og til dere gutter som spør en dame om hun liker å gjøre det: Det er ikke sikkert at hun bør svare på det før hun har prøvd å gjøre det på akkurat deg!

(Jeg har ikke noe "generelt" svar på det)

Og husk: ALDRI føre hodet ned og dytte!

(kvinne 38 år fra Oslo) ma. 12 sep. 2011 13:16 Privat melding

Knis :p

Skjult ID med pseudonym Polkagris ma. 12 sep. 2011 13:22

En ting er sikkert, og det er at noen liker det og andre ikke. Som "skjult id" sier, så smaker alle forskjellig, og sånn er det med jenter også. Selv *elsker* jeg å slikke. Kan gjøre det i timesvis om jeg får lov. Derfor har jeg fått høre det er godt. Jeg er flink (har trent masse ;) ) og jenta får følelsen av at jeg virkelig liker det jeg driver med. Det gjør at hun slapper av og får det godt. Fra venninner har jeg hørt skrekkhistorier om gutter som "prøver å like", og jeg kan ikke forestille meg annet enn at det er slik andre veien også. Om en jente liker deg og lever seg inn i det, så blir det godt. Om hun gjør det bare for å gjøre det kan vi like gjerne løse kryssord sammen...

Skjult ID med pseudonym slemtiger ma. 12 sep. 2011 13:29

Det fungerer ikke å late som om man liker det, for det merkes godt. Blir ikke helt det samme å bli sugd av ei som du merker egentlig ikke liker det, men som kanskje gjør det for din skyld, og ei som elsker det hun driver med. Blir litt for dumt når jenta omtrent gjemmer seg inni klesskapet mens hu suger i frykt for at gutten skal komme og hun skal få noe på seg...

Skjult ID med pseudonym Polkagris ma. 12 sep. 2011 13:31

@slemtiger: Hvorfor det? Liker hun det ikke, så liker hun det ikke. Selv hadde jeg slitt med rimming om jeg hadde blitt spurt om å prøve det (både å gi og få), så da får bare den andre parten håndtere det slik vedkommende synes...

Skjult ID med pseudonym McCloud ma. 12 sep. 2011 13:34

Smaken avhenger av kostholdet også, men det er vel nevnt før :)

Skjult ID med pseudonym bukefalos ma. 12 sep. 2011 13:37

synes en skal respektere at en jente synes det er ekkelt å suge.og det kan også være flere grunner til det utover at det faktisk er tisseluren vi snakker om. kvelningsfornemmelser,barndoms traumer,spiseforstyrrelser etc. og dumpe en jente en liker bare pga dette er etter min mening helt utrolig.det finnes da 1000 andre måter å ha sex på,enn akkurat det å bli sugd. for meg vitner det om dårlig fantasi. for mange er det å putte noe ekkelt inn i munnen helt utenkelig, enten det dreier seg om pikk,uappetittlig mat ol .
minner om at det er kjærlighet vi snakker om : ) sex er selvfølgelig en viktig bit av det,men ikke for enhver pris.

Skjult ID med pseudonym McCloud ma. 12 sep. 2011 13:47

@bukefalos
Hun ville ikke kysse lenger ned enn halsen heller.
Dette er noe mer enn BJ, BJ-vegring er nok bare et av mange tegn.

Skjult ID med pseudonym Polkagris ma. 12 sep. 2011 14:19

McCloud: Ok, kanskje hun hadde gode grunner til det? En av mine ekser hadde blitt tvunget til å suge sin egen far fra hun var ca 5 år gammel. På alle andre områder var hun en tiger i halmen, men...hadde ikke kommet på tale å foreslå at hun skulle gjøre det på meg. Det er ikke sikkert alle andre er så tøffe at de tør å fortelle grunnene sine...

Skjult ID med pseudonym Mort1 ma. 12 sep. 2011 14:40

@bukefalos

Kan ikke du ta de som ikke suger da, så kan du sende de som gjør det videre til meg? Vinn-vinn!

Skjult ID med pseudonym jente ma. 12 sep. 2011 14:42

Jeg liker å gjøre det på de fleste. Men jeg hadde kvidd meg for å gjøre det på en mann som ga uttrykk for at han ikke ville ha meg dersom jeg ikke ville gjøre det. ÆSj. Merket at lysten avtok nå.

Skjult ID med pseudonym Veteran ma. 12 sep. 2011 14:45

Selvfølgelig skjønner jeg det ikke selv! Men jeg gjør alt for å underholde dere som er så mye smartere enn meg :-)

Skjult ID med pseudonym slemtiger ma. 12 sep. 2011 14:52

@bukefalos

Ei jente som synes tissefant er ekkelt bør oppsøke hjelp. Mennesker er forskjellige, noen ønsker mye, andre lite. De som er happy med 3 min missjonær i uka får finne sammen, så får vi som ønsker et mer variert og spennende sexliv finne sammen.

BJ er ikke nødvendig hver gang man har sex (selv om det ikke skader), men det å skulle være i et langvarig forhold uten å få bj er utenkelig for mange.

Du ber oss respektere at dama ikke vil. Hva skjedde med respekten for vårt ønske til å få bj?

Skjult ID med pseudonym 1-mann ma. 12 sep. 2011 14:56

Jeg har 1 "pulevenninde" som jeg steller veldig godt med, også når det gjelder sex.
Hun gir meg en lett BJ som en del av forspillet men ikke så mye at det blir "game over", kun for ytterste pirring for meg og hun selv som blir skikkelig klar og kåt av detmed tanken på det som kommer når jeg får slippe til.
En kveld var ga hun seg etter 3 sekunder og jeg lurte på hva som var galt, var jo vasket og stelt etter alle kunstens regler i alle vinkler og kroker , ikke nybarbert heller men passelig frisert.
"Den smaker jern" sa hun og jeg tenkte at den nye såpa jeg brukte: den må fjernes fra intimavdelingen. Gikk på badet og vasket "norges fremtid" i lunkent vann ++ og etter det ble alt i orden.
Smak og lukt er viktig.
Ananasjuice............hmmm
Banan ? -O-

Skjult ID med pseudonym Patsy ma. 12 sep. 2011 14:59

Banan for øvelsens skyld :)

Skjult ID med pseudonym slemtiger ma. 12 sep. 2011 15:01

Hehe.. "norges fremtid",, bra kallenavn :)

Skjult ID med pseudonym oo ma. 12 sep. 2011 16:01

ananasjuice og syren gir bedre sedsmak :o)

Kosthold/livsstil er faktisk veldig viktig, til og med når det gjelder BJ. Så derfor vinner veltrentre/aktive slanke menn denne runden også

ja til alle norges fremtid med
sunnhet
renhet
velfriserthet

Og jadajada - det samme gjelder kvinner. Smaker bedre med sunt kosthold vi også

Skjult ID med pseudonym Patsy ma. 12 sep. 2011 16:32

Kosthold får en ekstra betydning når en finner matrester når en blar seg gjennom bilringene frem til herligheten :)

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 12 sep. 2011 16:34

Dette blir kanskje den tråden jeg dropper å lese nettopp av det herlige siste innlegg her hahahah.. Men full forståelse for TS hehe.. Er det ikke bare typisk!?;) er alltid noe..

Skjult ID med pseudonym jente... ma. 12 sep. 2011 17:15

@TS Jeg har dumpa menn som ikke gir meg oralsex, så jeg skjønner problemstillingen. 69 er jo en av de beste stillingene, i hvert fall i mine øyne. Og selv om det funker utenfor soverommet, så må det funke på soverommet også, jeg orker i hvert fall ikke å ha dårlig sex resten av livet.

(mann 44 år fra Oslo) ma. 12 sep. 2011 17:15 Privat melding

Gud bedre så mange høymorale folk det er her inne....*himler STORT med øya*

Jaggu glad man er på vekk herfra, og det er det helt sikker noen andre som er og...haha!

Skjult ID ma. 12 sep. 2011 17:22

Ja, det er fint at single menn som finner seg dame og blir arrogant og hever seg over andre forsvinner

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 12 sep. 2011 17:27

Og at andre ikke engang tør stå frem et nick i det hele tatt...

Skjult ID med pseudonym eugene ti. 13 sep. 2011 11:09

Noen dro opp tråden uten å si noe nytt?

Vel, blås i det, da :)

Skjult ID med pseudonym Line ti. 13 sep. 2011 11:16

Jeg gir BJ og liker det, men har vært i langvarige forhold (og korte) hvor mannen nyter det jeg gjør, men gir lite tilbake... og da er det ikke like greit for meg lenger. Syntes det må gå begge veier. Hvis ikke føler jeg meg bare brukt.
Så "skuffa", jeg forstår deg faktisk.
Grunnen til at jeg ikke står frem med nick, er at jeg syntes det er uvesentlig hvem jeg er i denne sammenhengen her.

Skjult ID med pseudonym eugene ti. 13 sep. 2011 11:41

Heh, den siste ble ikke-anonym i 5-6 min, gitt :)

Men, jeg er i motsetning til andre en vel oppdragen forumbeboer, og utleverer ikke andre.

Skjult ID med pseudonym Line ti. 13 sep. 2011 12:22

Du var veldig grei som sa i fra, eugene :) Takk :)

Skjult ID med pseudonym CH2OHn ti. 13 sep. 2011 12:26

Var det han som sa fra, altså? :p Eller kanskje det var flere...

Skjult ID med pseudonym Line ti. 13 sep. 2011 13:24

Var kanskje ikke det, nei, men syntes dere er greie da :)

Skjult ID med pseudonym CH2OHn ti. 13 sep. 2011 13:47

hehe - er jo greit å si fra. Kunne tenkt meg å få beskjed selv om jeg gjorde det...:)

(kvinne 38 år fra Oslo) ti. 13 sep. 2011 14:01 Privat melding

Men en ting er sikkert gutter. Liker vi ikke kuken, så gjør vi ikke noe Bj!!!!!! ;o) Og mange faktorer spiller inn på om vi synes noe om den eller ei.
Så sørg for at ting er tipp topp, så skal vi prøve og gjøre det samme.

Skjult ID med pseudonym 1-mann ti. 13 sep. 2011 14:44

Patsy: ikke rart det er tomt for 19x5cm banan uten bøy nå .......(eller var det bøyd det var tomt på?)

Dette var jo en trivelig tråd gitt med mye bra og saklige temaer om sikkert er med på å løse opp i endel BJ ting og tang. Som guttemann er det greit å få med seg "dameargumenter" som en kan tygge litt på og omvendt sikkert for jentenes del og alle kan vel være enige om at hygiene er HELT primært i understellet og at det faktisk går an å lukte og smake friskt derfra med litt planlegging i forkant for selve seansen. At det lukter brunst er bare pirrende synes jeg og får skikkelig tenning på det
Om det da er noen damer som har lyst på litt personlig utdypning i emnet kan bare ta kontakt via min profil ;D

Skjult ID med pseudonym CH2OHn ti. 13 sep. 2011 15:02

@Når jeg tenker meg om, så burde jeg egentlig ha kommet med en annen type uttalelse om han derre Blow (Steve) Jobs. Tror faktisk jeg hadde foretrukket en dame som ikke liker ham, for da hadde jeg slupper å forholde meg til iDittogdatt :p

(kvinne 40 år fra Oslo) ti. 13 sep. 2011 17:05 Privat melding

Ærlig talt det er ikke noe galt med ham. Sex er en viktig del av et forhold

Jeg liker ikke å gi full pakke på første date, da føler at jeg blir sårbær siden jeg vet ikke om jeg kommer til å treffe den person igjen men når man treffer en mann flere ganger og gjør ingenting, jeg synes at det er noe rart.

Jeg hadde snakket med personen først for å finne frem hvordan ting kan være bedre men om det blir ikke forandringer hadde jeg sagt takk for meg.

Jeg synes at det er alt for mange som har vært veldig kritisk mot ham, sex er en viktig del av livet og alle har sine preferenser, og det må respeteres på et forum.

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 13 sep. 2011 19:02

@lyn28

Perfekt =)

Skjult ID med pseudonym Mann ti. 30 juli 2013 15:11

Ingen oralsex, inget forhold. Så enkelt.

Skjult ID ti. 30 juli 2013 15:18

forrige post:

(Skjult ID med pseudonym Mort1) - ti. 13 sep. 19:02

siste post:
(Skjult ID med pseudonym Mann) - ti. 30 juli 15:11

sjekk dato

Skjult ID med pseudonym Antonym ti. 30 juli 2013 18:01

Ser dato og det er ikke veldig lenge til det er 1 år siden men, forumet så er det jo de samme temaene som går
om og om igjen så...................

Hvorfor svarer ikke damer,
Hvorfor masseutsender gutter,
Hvorfor svarer ikke damer,
Sex på 1 date,
Sex på 3 date
Analsex
Blowjob
Horekunder
Ærlighet
Matchtall.............
Elsker.
P rofilbilder
Bilder men, ikke helfigur
osv'
osv..

Skjult ID med pseudonym Tips ti. 30 juli 2013 23:03

Dette er kjønnsnøytralt! Alle som ikke kunne tenkt seg et forhold der oralsex er ute av bildet rekk opp hånden. *rekker opp hånden*

Skjult ID med pseudonym Trond on. 31 juli 2013 00:01

Blow Job er alfa og omega. Jeg kunne ikke vært sammen med en dame som ikke suger.

Og til dere rødstrømper som ikke liker det, ville dere vært sammen en mann som ikke likte å kysse eller ikke vil ta dere på tissen?

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt on. 31 juli 2013 00:10

Blåse på tissen? Si meg, er du 8 år og har vondt i den eller? :P

(kvinne 40 år fra Akershus) on. 31 juli 2013 00:46 Privat melding

Munnsex er og blir viktig! For min del er det viktigere enn selve samleiet!

(mann 39 år fra Oslo) on. 31 juli 2013 08:17 Privat melding

Kan ikke leve uten oralsex, og jeg er såpass sær at hvis jeg ikke får slikke så får ikke hun suge. Been there done that, moved on!!

Skjult ID med pseudonym kai on. 31 juli 2013 09:19

Det var sånt man opplevde med jenter under 20 år, selv om jeg ikke kan huske så tafatte damer i farta. Har du passert 30 og ikke vil suge en ren pikk så.. ja nå finner jeg ikke ord som passer.

Og til disse:

"Herre gud...!!!!! Så du kan ikke være forelsket i noen som ikke liker å suge deg? Hva i all verden er galt med deg...?...
(Skjult ID ) - sø. 11 sep. 16:40 "


"Feiler deg a? :O gidder ikke ha noe forhold siden ho ike kan suge deg :S.
Da får du heller være singel da vettu.."

Vær så snill å skriv dette i profilen deres så vi slipper å kontakte dere.

Skjult ID on. 31 juli 2013 09:42

ho ho ho, så fint for meg at jeg bare ELSKER å gi oralsex da.

/m28

Skjult ID med pseudonym 75er on. 31 juli 2013 11:48

Jeg er enig med TS og jeg synes det er fint at han avsluttet forholdet så fort. Funker det ikke seksuelt, så funker det ikke! Been there, done that... Oralsex er himmelsk :-D både å gi og få :-D

(mann 37 år fra Oslo) on. 31 juli 2013 13:40 Privat melding

Et forhold uten krutt i senga er dødfødt! Jeg hadde heller ikke kunne vært i et forhold hvor blowjob ikke var en del av den daglige menyen :)

Har vært i et forhold tidligere hvor vi var på ulike planeterer og hvor jeg var seksuelt frustrert i hverdagen. Never gonna happend again.

Personlig vil jeg strekke meg meget langt for å tilfredsstille partners seksuelle preferanser. Jeg forventer at hun gjør det samme. Sex uten munnsex er som å kjøre bil uten hjul. Det går rett og slett ikke.

Skjult ID med pseudonym Fjasa on. 31 juli 2013 13:57

Jeg elsker oralsex! Masse!

Og jeg har forsøkt å ha forhold til menn som ikke har nærmet seg underlivet mitt med annet enn pikken.

Jeg må innrømme at sitringen og den begynnende forelskelsen har falt raskt!
Et forhold er basert på et intimt samliv, fungerer det dårlig er det liksom ikke noen fremtid i det.

Skjult ID med pseudonym Jente on. 31 juli 2013 15:14

Jeg er jente, og jeg elsker å gi blowjobs. Det er digg å suge, slikke, kysse og kose med en hard pikk. MEN jeg vil helst bestemme det selv (jeg gjør det stort sett alltid), liker det veldig dårlig at de dytter hode mitt ned i den retningen. De kan godt holde på hodet mitt og presse det litt ned MENS jeg suger, men ikke før..

Og jeg svelger hvis jeg syns den smaker godt. Men ofte smaker det veldig funky og da velger jeg å spytte.

Skjult ID on. 31 juli 2013 15:18

å herregud

*lukker ned bærbar og går ut en tur*

:D

Skjult ID med pseudonym UR on. 31 juli 2013 15:54

Jeg nekter å gå ned på en som røyker. Det smaker skikkelig ille! Men, her er ikke det noe problem, siden ikke-røyk er et absolutt krav. :-P

Skjult ID med pseudonym RPierce on. 31 juli 2013 15:58

Phew, glad jeg slutta å røyke for 6-7 år siden.

Skjult ID med pseudonym zoro to. 1 aug. 2013 00:39

Serge altså!

http://www.youtube.com/watch?v=9Pxt_R7jLKA

"Sé. Lorsque le sucre d'orge
Parfumé à l'anis
Coule dans la gorge d'Annie,
Elle est au paradis."

Skjult ID med pseudonym rasec to. 1 aug. 2013 09:00

Spiser man ofte kanel, eller drikker ananasjuice, så smaker det vistnok ikke så ille at det gjør no! ;) Men det tar en uke eller så for at smaken skal "kicke inn" xD

(kvinne 32 år fra Aust-Agder) to. 1 aug. 2013 11:20 Privat melding

Dagen derpå øl-sperm er noe av det verste :p

Skjult ID to. 1 aug. 2013 11:52

Hørt rykter om at kaffe er ille også.

*slutte med kaffe*

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 1 mai 2016 18:36

Enda en tråd som vekker følelsene i folk.

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 1 mai 2016 18:46

Ja dette var visst dagen for gamle sex-tråder😳
Ja hva er bedre enn gammal moro??

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 1 mai 2016 18:51

Det morsomste i denne tråden er at noen blir helt fra seg når trådstarter dumper dama som ikke vil gi oralsex, men gjerne tar i mot.

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 1 mai 2016 18:58 Privat melding

Ingenting som gamle temaer på et nettsted som dette Vimsa. For kroppsli omgang har endret seg veldig langsomt gjennom tidene...
Leste engang en sexolog som sa at om man forventet oralsex i 1950 måtte man regne med at forholdet gikk i stå for alltid, om man ikke ga og fikk oralsex i 1990 så gikk forholdet i stå for alltid. Tror nok andelen som har varmt vann og dusj på badet er en del av endingen...

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 1 mai 2016 19:10

Skjønner jeg burde tatt meg tid til å lese....har fremdeles ikke gjort det, men kjære mennesker, vi lever da godt utpå 2000 tallet😳
Det meste kan vel snakkes om så slipper man skuffelser i etterkant @BruceW

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 1 mai 2016 19:18

Akkurat dette er vel ikke noe man tar opp på date, kanskje?

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 1 mai 2016 19:23 Privat melding

Ikke på daten direkte, men man snakker da om liker og ikke-liker underveis. Noe de jo egentlig gjorde, bare litt sent med tanke på resultatet.
Jeg spør alltid et sted på veien om det er noe de ikke gjør som de tror anfre kan forvente. da slipper man å gjøre noe som setter den andre helt ut...

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 1 mai 2016 19:30

Ja @Mundari, erfaringsmessig kommer temaet opp på ett eller annet tidspunkt før alvoret slår inn....😁
Foretrekker og håper det kommer langt uti "prosessen"! Men om noen har spesielle krav/ønsker er det vel bare å fyre løs så tidlig som mulig....eliminering først som sist😀

Skjult ID med pseudonym BruceW sø. 1 mai 2016 19:43

Akkurat dette er vel ikke noe spesielt ønske i våre dager tror jeg. Ville blitt nesten like overrasket om noen sier at de ikke kan fordra å klemme :)

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 1 mai 2016 19:54

Akkurat dette, er jeg enig med deg @BruceW, ikke er mye spesielt....men mulig det har med både alder og tiden vi lever i å gjøre😁
Men du, cyber-klem har du allerede sagt er mulig....men cyber-blowjob😱.....er det mulig???

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 1 mai 2016 20:06 Privat melding

Det stod om det i en avisene for et par uker siden. Det ble påstått at menn er mer villige til å bruke munnen enn kvinner! Ikke vet jeg, har vært iforhold der jeg både har fått og gitt, og i forhold der jeg har vært nesten alene om å gi. Må si det er en el av livet jeg mener børvære der ihvertfall av og til. Men man kommer lengre med å nevne det forsiktig enn å kreve.
Jeg mener eliminering er lurt Vimsa. For om det er noe den andre absolutt ikke vil så er det fint å få det avklart. Da slipper man å begynne på det og sette seg selv isjakk matt, eller man kan innse at det ikke vil gå i lengden. Det er ting man kan klare seg fint uten, selv om man liker dem, om partneren ellers er fin, og det er andre ting man tar som så selvfølgelige at man vil ha med at man like gjerne kan innse at det ikke vil virke i lengden. Hva det er er jo ganske individuelt...

(mann 53 år fra Oppland) sø. 1 mai 2016 20:15 Privat melding

Hva kan vi si er den store ulikheten mellom blowjob og påskenøtter ?

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 1 mai 2016 20:18

Godt spørsmål, Apollo. Skal tenke meg godt om før jeg svarer.

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 1 mai 2016 20:19 Privat melding

ca 4,3 cm for dere andre, 97 cm for meg...

Skjult ID med pseudonym Cllou sø. 1 mai 2016 20:20

#:()

(mann 53 år fra Oppland) sø. 1 mai 2016 20:21 Privat melding

Nesten så jeg har det på tunga Mundari...jeg tenker...

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 1 mai 2016 20:26 Privat melding

Apollonis: Har du den på tunga har du lang tunge...

(mann 53 år fra Oppland) sø. 1 mai 2016 20:30 Privat melding

Jeg tenkte på at jeg hadde svaret på dine lengdemål, ikke bokstavelig altså...) Men, nei, denne blir for hard for meg.

Skjult ID med pseudonym Sunny ma. 2 mai 2016 22:53

Forfriskende!!! Elsker SEX og den må selfølgelig fungere i et parforhold 💞💞💞

(mann 54 år fra Akershus) ti. 3 mai 2016 14:56 Privat melding

Hun hørtes generelt veldig kjedelig ut i sengen.
Kan man leve lykkelig i et parforhold uten god sex?
Mitt råd er å finne ei annen hvis du da ikke er håpløst forelsket i henne! :)

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 3 mai 2016 14:57 Privat melding

Vidaro65: Klart man kan leve lykkelig i parforhold uten god sex, bare begge parter er like uinteressert...

Skjult ID med pseudonym tindar ti. 3 mai 2016 17:43

Nå lurer jeg bare litt her?? Dere er sammen med en mann eller en dame.. Og dere snakker ikke om hva dere liker i sengen? Hva foretrekker du og hva foretrekker du? Og snakker om hva dere liker å hva dere ikke liker? Har dere mistet munn og mæle? Eller svikter motet dere? Pingler eller pyser dere er?

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 3 mai 2016 17:45 Privat melding

Tindar: Du klarer å skrive kommentaren din generell. dermed rakker du ned på alle. Nå har flere her skrevet at det er viktig å snakke om preferanser på den fronten, så kommentaren din blir skivebom. Prøv en gang til!

Skjult ID med pseudonym tindar ti. 3 mai 2016 17:48

Jada den var generell fordi man trekker en diskusjon i langdrag og i alle retninger og det kommer mange synspunkter fra noen og enhver. Så jeg dømmer ikke, Jeg bare spør;)) ha en flott dag.

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 3 mai 2016 19:44 Privat melding

Tindar: Nå er jo dette forumet bygget opp for å slippe til alle. Da kommer det etuttall synspunkter som spriker i alle retninger. OM det eneste synspunktet du har er at diskusjonen er tull, et helt berettiget synspunkt, så behøver du ikke rakke ned på folk for det. Det bringer ikke akkurat diskusjonen opp på et høyere nivå:-)

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 3 mai 2016 19:50

Enkelte temaer er en del mer interessant i praksis enn i teorien.

(mann 52 år fra Hedmark) ti. 3 mai 2016 20:16 Privat melding

BruceW: Vi er vel her i et lønnlig håp om at noen skal finne oss verdige å praktisere med? I og med at vi er her må hellet være så som så...

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 3 mai 2016 21:49

@tindar
Absolutt et betimelig spørsmål å kaste inn i debatten👍 virker som @ts med flere synes det er mer naturlig/fornuftig å finne svar fra uvedkommende, en fra vedkommende det gjaldt. Vært veldig lite lite fokus på akkurat det i tråden, nemlig den elendige kommunikasjonen dem imellom.. ! Bedre å avbryte sex'en og ta en respektfull, ærlig og hensiktsmessig samtale da hvis det ikke funker heller enn å bare be henne utføre "tjenester"/kyss/blowjob dersom han likte henne så godt vel? .Behandlet henne simpelt og taktløst....hva med å bruke antennene og ta hensyn, undersøke vs prøve å tvinge noe frem? Å syte på forum/rettferdiggjøre seg selv og ta i mot masse nedsettende kommentarer om en han så for seg fremtiden med latterliggjøre ikke bare henne, men def. også han! Kun dårlig stil det der. Dessuten.. Hun burde ha erfaring nok sies det...vel, om ikke @ts er 16 og dette var hans første seksuelle erfaring, burde han kanskje ha tilstrekkelig erfaring selv til å egentlig vite hva som er det "vanligste" og ikke trenge forum til å bekrefte at det var "noe galt"med dama? Kunne evt spurt spm. på en nøytral måte om han virkelig lurte😛 gammel tråd, men dusteoppførsel like fullt. Og at oralsex skulle være like selvsagt som å gi noen en klem sier mer om de som tenker slik enn om denne dama.

Skjult ID med pseudonym BruceW ti. 3 mai 2016 22:03

Ts er antagelig ikke 16 siden melsekken var 30. Du vet ikke om han søker bekreftelse eller bare råd, men på seg selv kjenner man jo andre, bare for å være usaklig.

Skjult ID med pseudonym Antonyma ti. 3 mai 2016 23:09

Er ikke @ts 16?? 😱 ha ha ha no shit Sherlock!! 😂 ...og ja, hvorfor ikke? usaklig er jo en slager og gjenganger det her inne! 😱😛 😴

Dusteargumentasjon er desverre ikke "my cup og tea" så du og dine jevnbyrdige skal få slikke evt sår i selvfølelsen deres i fred for meg😘

ps: litt generell info:
"På seg selv kjenner man oftest ikke andre", er nok stort sett nærmere sannheten i forståelsen av andre mennesker.. Å kjenne andre på seg selv hører mer med til unntakene kan man si.. Om du bare åpner øynene da😉 "typisk deg!" er et uttrykk å reflektere over i så måte....man må vel heller ikke være en lus for å "kjenne lusa på gangen" eller??😂
Værsågod, kanskje du lærte noe i dag og @Bruce😊

Og btw. ikke bare @ts som demonstrerer bekreftelse/ hevdelsesbehov i denne tråden! Trenger ikke akkurat være en Einstein for å se det liksom..Hi hi 😂 refleksjon og undersøkende (vs.konstaterende) holdninger ift selve problematikken er ikke akkurat et gjennomgående fokus her..hverken fra @ts eller resten ..eller hva synes du? *Knis*

...dessuten er nok stikkord "og" og ikke "eller" ift hva ts bevisst eller ubevisst søkte med dette..
Eller er virkelig hele verden svart/hvitt for deg? 😉

Pisk & løv <3
A

Skjult ID med pseudonym tindar on. 4 mai 2016 00:37

@Mundari. Jeg er lei for det om du føler at jeg rakker ned på noen eller alle, Jeg spør bare hvor våre evner til å snakke med personen man liker og elsker med, For meg er det helt naturlig når man innleder et forhold til en dame og snakke om hva jeg liker og ikke liker, Og igjen vi alle burde vel lære oss å være mer åpen og kommunisere bedre med den man har kjær? Jaja en riktig god natt alle sammen;)

Skjult ID med pseudonym jente-40 sø. 8 mai 2016 06:18

Skuffa- jeg er nesten 40 år og må si det helt ærlig at jeg har aldri vart så stor fan av BJ før. Jeg har gjort det i mange år men bare for å gi litt extra til min X. Men så har jeg fått meg ny partner før 3 år siden og jeg har mistet meningen om dette. Jeg kunne finne på å gi han BJ mens vi kjørte bil eller bare mens vi lagde middag begge to eller satt å så på TV. Jeg ser at det er ikke en selvfølge å gjøre det for alle. Og at ting må klaffe og falle på plass. Jeg kan ikke si at antall sex partnere kan ha noe med dette å gjøre men hvem sex partner er. Nå er han fortiden min og jeg vet ikke om jeg blir like ivrig med neste partner. Det er ikke en selvfølge.

Skjult ID med pseudonym blond og.. sø. 8 mai 2016 08:44

Men kjære deg.... hvis det å bli sugd er like viktig som luft for deg skulle du kanskje ymtet frem om det FØR du ga alt du hadde og litt til. Jeg kan på mange måter forstå at forelskelsen bare forsvant og tror ikke bare det handlet om sugingen i seg selv men også motviljen hos henne. Det må være fryktelig frustrerende med en kvinne som bare ligger pal og tror at det er himmelske høyder og nok for sin partner. Men husk til neste gang.... snakk!

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 8 mai 2016 08:56 Privat melding

Det har ikke slått dere at denne kvinnen i startkommentaren har en eller annen sperre. det gjelder jo ikke bare "munnbruk". Så å gjøre det slutt er å ikke sette seg inn i sperrene, jobbe med henne for å få henne forbi den og gi henne muligheten til å delta aktivt og nyte skikkelig?
Innledningen på kommentaren tyder jo på at hun har lyst til å ha lyst, men at det stopper opp når man kommer til saken.

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 8 mai 2016 12:20 Privat melding

Villrosa: Ikke mye styrke der i gåren Rosa. Det er utrolig mange (særlig jenter) som egentlg ikke skjønnr hvor godt det kan være, og slapper av isituasjonen, gir avseg selv og forsyner seg av den andre. Slutt med det, og slipp dere løs og lek. Det er moro, ikke plikt.

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 8 mai 2016 13:18 Privat melding

Rosa: Bra, slik skal det være. Og forsyne oss av livets gleder skal vi, så lenge vi er ærlige om intensjonene og ikke tar frihet og glede på andres bekostning...

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 8 mai 2016 19:33 Privat melding

Skjønner ikke navnet på den aktiviteten...

(kvinne 48 år fra Oslo) sø. 8 mai 2016 19:33 Privat melding

Ha, ha blåse Villrosa :D

Hmm likte forresten Mundari sitt svar sø. 8 mai 08:56 OG
Villrosa sitt svar sø. 8 mai 11:04

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 8 mai 2016 22:39

@Villrosa....skal man ikke blåse???😱

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 8 mai 2016 22:45

Gud fader😱 Takk for oppklaring....blir de mindre om man suger framfor å blåse da???

(mann 49 år fra Hordaland) sø. 8 mai 2016 22:49 Privat melding

Blås i det, da....

Skjult ID med pseudonym Vimsa sø. 8 mai 2016 22:59

Kjekt å vite😂😂😂

(mann 52 år fra Hedmark) sø. 8 mai 2016 23:06 Privat melding

Kristin 112: Kan bare takke for kompliment. Mener man alvor så hjelper man forbi sperringer på alle felt aktuelle. En 30-åring som ligger passiv er enten fullstendiguinteressert, eller bærer med seg en hel haug med sperrer av ulike årsaker. Jeg kan forstå at noen rømmer, men det ville ikke være min stil. Jeg ville i det minste forsøkt "lure" det ut av henne. og se om man kunnejobbe seg forbi det sammen...

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 9 mai 2016 00:42

Blow me away...

Både innpust og utpust lever jeg heelt greit med!😜

(kvinne 48 år fra Oslo) ma. 9 mai 2016 01:02 Privat melding

Mundari
Ja, det bruker som regel å ligge mer bak saker og ting enn det ett blotte øye kan se....

(mann 52 år fra Hedmark) ma. 9 mai 2016 01:21 Privat melding

Kristin112: Stillest vann har dypest grunn...
Desverre er noen av oss mennesker fullstendig blinde for den andre, og uten vilje eller evne til å forstå eller finne ut før vi dropper og reiser videre.

Skjult ID med pseudonym blingbling ma. 9 mai 2016 11:54

@Mundari: Her vest har vi omtrent bare kjempedype fjorder - ca. 1100 meter her hos meg. Von i hengende (fiske-)snøre da?

Skjult ID med pseudonym Zorro sø. 25 des. 2016 22:02

Det er faktisk ikke så mange damer som kan dette. Noe tror faktisk de skal imitere en støvsuger. Med tenner. Også midt i jula! Ødelegger jo julestemninga og pakken blir myk! Med skrubbsår!

Skjult ID med pseudonym Zorro sø. 25 des. 2016 22:31

Nei, men dere var så j***a kjedelige her.

(kvinne 41 år fra Vestfold) sø. 25 des. 2016 22:40 Privat melding

Begynte å bla nedover og så 8mnd.. og så leste jeg innlegget til Kiara og så 5 år. 😂😂 bra jobba å lete frem denne altså.

Skjult ID med pseudonym Zorro sø. 25 des. 2016 22:57

Bare å skrive i søkefeltet så dukker det opp masse rart. :-) Have fun.

(kvinne 51 år fra Oppland) sø. 25 des. 2016 23:18 Privat melding

Interessant tråd!

(mann 52 år fra Buskerud) sø. 25 des. 2016 23:24 Privat melding

Synes at TS har et poegn. hvis han liker det skal han uttaler seg for det så tidlig som mulig.

Jeg har mer en opptatt at partner skal gjøre det hun liker , det hun føler seg fri til. Sånn skal man finne likhet og passion.

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 26 des. 2016 00:05 Privat melding

Alltid lurt å prate om sånt,- selv om desverre, ofte, gutta går i fella, og tror man driver m "dirty-talk" ...🙄😂

(kvinne 41 år fra Vestfold) ma. 26 des. 2016 00:06 Privat melding

Ja @gille er ikke lett å snakke om det uten at gutta blir for ivrige og ødelegger alt 🙈

(mann 51 år fra Østfold) ma. 26 des. 2016 03:04 Privat melding

hmm? Ble ferdig tre ganger på en gang her jo..

Skjult ID med pseudonym Greve ma. 26 des. 2016 12:14

Sexlivet er like viktig som noe annet i et forhold, folk sier hevder det motsatte er uærlige. Hvis en kvinne ikke vil gi blowjob samtidig som hun selv mottar, så er hun uaktuell. Hun er da selve definisjonen av en dårlig sexpartner. Etter ett par forhold med slike, er jeg lut lei late kvinnfolk som bare ligger der.

Skjult ID med pseudonym Creeper ti. 27 des. 2016 15:48

Hva om dama faktisk har fysiske begrensninger som gjør det vanskelig å utføre. Feks at hun sliter med kjevelås. Er hun også da uaktuell?

(mann 51 år fra Østfold) ti. 27 des. 2016 15:53 Privat melding

Ja, men av andre grunner enn sugeevnen kanskje?

Skjult ID med pseudonym hallois ti. 27 des. 2016 16:32

Kanskje hun suger når dere er bedre kjent?
Kanskje hun vil at dere tester dere før hun tar deg i munnen?

Skjult ID med pseudonym Blondie ti. 27 des. 2016 16:35

Gammel tråd, men dog. Jeg skjønner at TS ikke syns det er kult med en dame som ligger der som en potetsekk og nekter å suge. Jeg har selv datet en mann som fikk tidenes blowjob, men som ikke "gikk ned" på damer. Han sa det rett ut at det hadde han aldri gjort og kom aldri til å gjøre.
Det hjalp heller ikke på at han var helt talentløs i sengen, klamret seg rundt meg når han fikk orgasme og kjeftet når jeg laget lyd (det ble ikke mange rundene i høyet med oss, for å si det sånn)
Med andre ord; en forferdelig kjedelig mann i senga.
Jeg mener at oralsex er en del av pakka, både å gi, men og å få. Man trenger ikke gjøre det hver gang, men å vite at partneren vil gjøre sitt for at du skal ha det bra i senga -det er et must! 👊

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 27 des. 2016 16:37 Privat melding

Ubeskyttet sex er aldri lurt.
Kondom funker oralt 👼

(mann 51 år fra Østfold) ti. 27 des. 2016 16:40 Privat melding

Dama TS skriver om har passert 35 nå. Får håpe hun har tatt grunnkurs nå og ikke kaster bort andres tid med tullet sitt.

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 27 des. 2016 16:47 Privat melding

Noen lærer aldri @bruce ...Det er en av baksidene ved å være menneske 😵

(mann 51 år fra Østfold) ti. 27 des. 2016 16:52 Privat melding

Noen har veldig lekre baksider, og det er slett ingen ulempe :-)

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 27 des. 2016 16:55 Privat melding

Når du sier det på den måten sååååååå.....

(mann 53 år fra Oppland) ti. 27 des. 2016 17:03 Privat melding

Jeg tar en skje tran hver morgen året rundt, ikke fordi det smaker godt , men fordi det gjør godt. Det som gjør godt for meg gjør også godt for de som er rundt meg.
Uten sammenligning for øvrig..)

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 27 des. 2016 17:07 Privat melding

Hmmm tran er bra for mange men ???

Skjult ID med pseudonym Zorro ti. 27 des. 2016 17:07

Bra vi holder oss til emnet da..

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ti. 27 des. 2016 19:25

Den dagen jeg blir nødt til å ha sex med kondom forlater jeg senga uten et ord. Ikke brukt sånt siden tidlig 2000-tall, som var sist jeg lå med ei 'utrygg' dame.

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ti. 27 des. 2016 20:24

Hvis man ikke vet sånt, så er man for full og burde ligge unna sex, med eller uten kondom.

Skjult ID med pseudonym Akkove ti. 27 des. 2016 21:27

Jeg anser denne "tråden" som søppel!!! Fatter ikke enkelte at noen kan ha en "høyde" på å legge ut slike ting som dette! ?? Herregud!! Og her kommer de ramlende på "samlebånd" de som utesker om div. "oppdrag" de kunne tenkt seg å utføre, eller ønsker utført!! Hva som foregår under dyna i enkelte "reir" er vel en privatsak!? Og det hører ikke hjemme på denne siden etter min mening! Har noen et problem når det kommer til Sex...så finnes det jo andre sider som en kan uteske om slikt? Spar meg og flere for slikt søppel her!! :(

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 27 des. 2016 21:36 Privat melding

@akkove...Du trenger ikke lese alt på forum vet du.

(mann 51 år fra Østfold) ti. 27 des. 2016 22:07 Privat melding

Måtte spørre naboen på 80 for å få greie på disse uteskene. Faren hennes brukte ordet da hun var liten.

Skjult ID med pseudonym Akkove ti. 27 des. 2016 22:10

Microvenn....Jeg leser det som passer meg, og lar meg provosere over det jeg vil! DU trenger heller ikke lese alt som står på forum "vet du" ! Å være uenig er en ting, men å be noen la vær å "mene" er noe annet!

(kvinne 48 år fra Vestfold) ti. 27 des. 2016 22:15 Privat melding

Ja, det var jo den ytringsfriheten da.... ;)

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 27 des. 2016 22:21 Privat melding

Akkove... Å ha sex hjelper på humøret ! Det er en oppfordring til deg.

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 27 des. 2016 22:23 Privat melding

Bruce...Hva betyr ordet?

(kvinne 48 år fra Vestfold) ti. 27 des. 2016 22:30 Privat melding

Det burde vel være lov å skrive om- og mene det man vil stort sett vel, så lenge det ikke går utover enkeltpersoner; så får man jo la være å lese eller kommentere det som ikke passer... Så kan man jo være enig eller uenig - ganske nytteløst å irritere seg for mye over det; det hjelper ikke stort uansett...

Skjult ID med pseudonym AHE ti. 27 des. 2016 22:35

Ta deg en bolle du ertaberta.

(mann 51 år fra Østfold) ti. 27 des. 2016 22:37 Privat melding

oppfordre/egge.

Meningsgruppe: 1
kaste hansken til
utfordre
Meningsgruppe: 2
aggressiv
arrogant
demonstrativ
dristig
egge
eggende
frekk
iøynefallende
ostentativ
provokativ
provokatorisk
provosere
provoserende
stimulerende
utfordrende

(mann 51 år fra Østfold) ti. 27 des. 2016 22:38 Privat melding

Fillern, jeg rakk ikke være med på veddemålet om hva Ertaberta kom til å skrive.

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 27 des. 2016 22:41 Privat melding

Jeg utesker alle 😂😂😂😂

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 27 des. 2016 22:43 Privat melding

Takk @superhelt for ordforklaring 👍

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 27 des. 2016 22:44 Privat melding

Villrosa - noen bare må 🙃🙄😂

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 27 des. 2016 22:47 Privat melding

Men du @akkove, når sa jeg at du ikke får mene noe. Jeg poengterte bare at du ikke trenger å lese alt som skrives på forum.

(kvinne 54 år fra Østfold) ti. 27 des. 2016 22:48 Privat melding

Var det veddemål på gang?? 🙄

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 27 des. 2016 22:50 Privat melding

Jeg synes det beste med hele forumet er alle som skjuler seg bak pseudonymer og mener alt mulig ....Det er å vise karakter det 😱

(mann 53 år fra Oppland) ti. 27 des. 2016 22:53 Privat melding

Hvor i Oppland bor du micro ?

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 27 des. 2016 22:54 Privat melding

Sørvest...@apollonis

Skjult ID med pseudonym AHE ti. 27 des. 2016 22:57

Ertaberta... Rosinboller er nok din greie eller?

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ti. 27 des. 2016 22:59

Småkjekling! Nå er dere søte! 😇

(mann 53 år fra Oppland) ti. 27 des. 2016 23:01 Privat melding

Du er pen som du er micro, gummifjes..😉

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 27 des. 2016 23:03 Privat melding

Takk Apollonis.....Tror jeg 😉

Skjult ID med pseudonym Zorro ti. 27 des. 2016 23:04

Hva har dette med kuksuging å gjøre?

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 27 des. 2016 23:06 Privat melding

Noen satser vel på makeupsex @zorro 😂😂😂😂

(mann 53 år fra Oppland) ti. 27 des. 2016 23:08 Privat melding

Usikker på mine motiver..haha.
Jeg har ikke problemer med å gi komplimenter uten noen baktanker whatsoever.....det er.....befriende..😅

(kvinne 41 år fra Vestfold) ti. 27 des. 2016 23:08 Privat melding

Noen snur kjekling til sjekking 😂👍👏

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 27 des. 2016 23:11 Privat melding

Takk Apollonis 😁

(mann 51 år fra Østfold) ti. 27 des. 2016 23:11 Privat melding

Sminkesex er innafor

(mann 53 år fra Oppland) ti. 27 des. 2016 23:12 Privat melding

3lin
Du er nydelig du også...)..ærlig talt, hvorfor er dere her inne ?????

Skjult ID med pseudonym Writern_67 ti. 27 des. 2016 23:13

Sminke istedet for BJ? Dårlig trøst.

(kvinne 41 år fra Vestfold) ti. 27 des. 2016 23:15 Privat melding

😊takk Apollonis
Er vel her som alle andre fordi det ikke er så lett å treffe noen i hverdagen.

(kvinne 41 år fra Vestfold) ti. 27 des. 2016 23:17 Privat melding

Med påfølgende walk of shame? 😂

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 27 des. 2016 23:17 Privat melding

Dårlig trekk å ha masse sminke når du har sex @,erta....
Apollonis - det er et meget godt spørsmål.

(mann 51 år fra Østfold) ti. 27 des. 2016 23:23 Privat melding

Sminkesex er vel bare den klassiske feiloversettelsen av make up sex..

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 27 des. 2016 23:28 Privat melding

Make up sex er noe annet ja Bruce 🤣
Nei til impulsive seksuelle hendelser @erta , det er umoralskt de lux .

(kvinne 51 år fra Oppland) ti. 27 des. 2016 23:32 Privat melding

Hva er det du ikke tror Ertaberta?

Skjult ID med pseudonym Cllou on. 28 des. 2016 05:05

@Ertaberta
Trur det er en og annen her som blander kondomer med redningsvester. Det må ikke gjøres! Det hjelper ikke med kondomer hvis båten kantrer. Like lite som redningsvester hindrer graviditet.

(mann 45 år fra Oslo) on. 28 des. 2016 13:16 Privat melding

Jeg har det litt som TS her. Viser vel at dette er et tidløst tema. Noen menn og kvinner vil alltid ha preferanser i senga som er en viktig del av den grunnleggende kjemien mellom dem og partner.

(mann 45 år fra Oslo) on. 28 des. 2016 14:01 Privat melding

@Marvin.
Et godt samliv består av solide byggestener som skapes i en tidlig fase av forholdet. Sex er en av byggestenene selv om det ikke er den eneste. Jeg klarer f.eks ikke å skape et godt forhold med ei som er dårlig til å kysse. Det er noe grunnleggende med kjærtegn og berøring som påvirker hverdagen og derfor mener jeg at god fysisk kjemi er svært viktig hvis man er et seksuelt vesen.

(mann 51 år fra Østfold) on. 28 des. 2016 14:47 Privat melding

Sikkert mange som gir fullstendig f i slike kunster også.

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 28 des. 2016 14:50 Privat melding

Jeg tenker det at i et forhold, så er jo det ene veldig påvirket av det andre. Det kan være ganske vanskelig å ha et kjempe bra sex liv hvis man ikke har det bra sammen ellers, og det er vanskelig å ha det nære, gode forholdet uten et sex liv som fungerer. Men hva som ligger i et "bra" sex liv, er jo veldig individuelt og forskjellig fra person til person - men også forskjellig i forhold til forhold. Noen er veldig opphengt i teknikker og stillinger, og vil karakterisere bruken av disse hvorvidt sexen er bra eller ikke. For meg er jo den FØLELSEN man har for den man har sex med helt avgjørende for om det er bra, og er de "riktige" følelsene der, så finner man jo ofte sin måte å ha det helt perfekt på også... Grunnsteiner for meg er trygghet, det å kjenne personen, stole på han - for det å kunne være helt fri og tørre å slippe seg løs; og de tingene der tar nødvendigvis litt tid...

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 28 des. 2016 15:23 Privat melding

@Kiara
💖

(kvinne 54 år fra Østfold) on. 28 des. 2016 15:23 Privat melding

Krizstian , helt enig, og Mayazin👍🏻 oftest avhenger det ene av det andre, og byggestener må henge i hop m et eller annet lim,- kommunikasjon feks

Skjult ID med pseudonym Hrafn on. 28 des. 2016 15:37

@TS: Du beskriver en dame som er kjedelig i senga, rett og slett. Skjønner godt at du dumpet henne.

Skjult ID med pseudonym c on. 28 des. 2016 15:40

Har vært i forhold hvor sexen er supert men følelsen ikke er helt til sted...

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 28 des. 2016 15:52 Privat melding

Hvilken klubb er det da, @Marvin?

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 28 des. 2016 16:30 Privat melding

Du er en underlig skrue du, @Marvin... 😉

(kvinne 48 år fra Vestfold) on. 28 des. 2016 17:06 Privat melding

Så søte dere er! 💖

Skjult ID med pseudonym Ekte fr. 30 des. 2016 09:00

Hm, dette overrasker meg ikke, men å vurdere om du er forelska eller ikke etter om dama vil gi deg en blowjob eller ikke synes jeg er rart. Da tror jeg du har litt feil fokus i det å gå inn i et forhold. Kanskje dama er litt mer uerfaren enn deg, og trenger litt tålmodiget og opplæring. Men du var vel kanskje ikke den rette for henne da til det. Før i tiden , ja da jeg var ca 18 år, var det ikke vanlig å gi blowjob i forhold, det kom etterhvert for de som ønsket det, og nå er det et kriterie?! Det er ikke ekte kjærlighet, det er kjærlighet basert på sex etter min mening. Jeg synes du skal ta deg tid å bli kjent med dama, hvis du likte henne så godt, det er utrolig hva en kan gjøre for den andre hvis man elsker de og vet at det er noe de setter høyt. Men d får det ikke av å mase, bli sur og klage, da føler ikke den andre seg verdsatt slik de er.

Skjult ID med pseudonym Klatremus fr. 30 des. 2016 09:45

Jeg tviler på at TS kan ha vært ordentlig forelsket når forelskelsen bare kunne forsvinne (poff!) da han fant ut at dama ikke ville gi blowjob. Jeg blir trist av å lese menns kommentarer her. Er det viktigste for dere i et forhold hvordan sexen er? Når man har vært sammen en stund, hvor mange timer i uken går med til sex? Hva med alle timene utenom? Jeg lurer litt på om ikke menns preferanser når det gjelder sex, er blitt formet for mye av porno. Hva med å bare ha helt vanlig samleie? Er det blitt så jævla kjedelig? Tror dere folk for hundre år siden drev så mye med BJ, analsex, bdsm og slikt? Tror ikke det, jeg.....

Skjult ID med pseudonym Oldtimer fr. 30 des. 2016 10:46

Hvis det er mange som deg her inne klatremus så skjønner jeg hvorfor det er så vansklig å få kontakt med kvinner her.
Hvis det holder med ett raskt samleie en gang i mnd så tror jeg ikke dere finner mange menn her inne.

(mann 45 år fra Oslo) fr. 30 des. 2016 10:47 Privat melding

Så så, gutter. Ikke bli helt porno nå.

(kvinne 41 år fra Vestfold) fr. 30 des. 2016 10:48 Privat melding

Hadde jeg kun fått ett samleie en gang i mnd hadde jeg dumpa fyren kjapt 😂

(kvinne 46 år fra Finnmark) fr. 30 des. 2016 11:07 Privat melding

Hvis sex kommer før alt, er ikke den rette for meg her inne. Men positiv som jeg er tror jeg det er menn for meg også her, som tenker med hodet på toppen og følger hjertet sitt. Dere menn som skriver her at sex er viktigst er ikke de rette for meg. Ja sex er bra når alt drt andre også er på plass for meg. Detxer mentalt. Hvis en mann klarer å hisse meg opp menralt da har han gjort det store. Vet at alle er forskjellig, men samtidig at for mn kan det å se noe de liker og ta på det hisse dem opp, og kanskje er det slik for noen damer også. Kanskje enkelte menn må prøve å sette seg inn i hva som gjør en dame villig til å ha sex med dem også, ikke bare tenke egoistisk hva som er best for dem. Slutt å klagvover det du ikke får og begynn å fokuser på det du har og ta resten s.ben bonus😊

(mann 33 år fra Østfold) fr. 30 des. 2016 11:08 Privat melding

Synes ikke det har noe å si med blowjob eller ikke blowjob, egentlig. Ja, det er selvfølgelig veldig godt å få en, men det er ingen dealbreaker hvis jenta ikke liker det. Jeg var sammen med ei jente en gang, som kun brukte munnen litt under forspill ved et par anledninger. Det var for det meste jeg som stod for den orale aktiviteten. (Noe som forsåvidt ikke gjorde noe, fordi jeg elsker det, men jeg sporer av.) Men hun gjorde så til de grader opp for det, ved å være en villkatt i senga, inkludert klør og tenner, så det var ikke derfor det ble slutt.
Balanse, kommunikasjon, og samarbeid er vel nøkkelordene her ;)

(kvinne 46 år fra Finnmark) fr. 30 des. 2016 11:10 Privat melding

Litt skrivefeiler, men dere kan sikkert skjønne hva jeg mener.

(kvinne 46 år fra Finnmark) fr. 30 des. 2016 11:19 Privat melding

Hvor mye og kvaliteten på sex vet man ikke riktig hvordan blir før den første forelskelsen er over, tror jeg. Deretter tror jeg det har mye å si hvordan man har det ellers i forholdet og om man ser hverandre og utfyller hverandre, og gir hverandre oppmerksomhet på andre områder også.

Skjult ID med pseudonym Klatremus fr. 30 des. 2016 11:40

Klatremus gir BJ hun! Det er bare ikke så innmari digg at jeg vil gjøre det hele tiden, eller HVER gang jeg har sex. Og dere menn ER altfor sexfikserte. På profilene skriver dere så pent og pyntelig om ønsker om gode samtaler, aktiviteter, reiser, vin og armkrok foran peisen. Det der er BARE lokkemat for damene 😛

(mann 49 år fra Oslo) fr. 30 des. 2016 11:41 Privat melding

Faen, avslørt av klatremus. Selvsagt er alle menn slik.

Godt vi ikke generaliserer, da.

😉

Skjult ID med pseudonym Oldtimer fr. 30 des. 2016 11:45

Åååå det er derfor ingen vil skrive til meg, ikke har jeg peis, ikke drikker jeg vin og ikke er jeg aktiv.

(kvinne 41 år fra Vestfold) fr. 30 des. 2016 11:47 Privat melding

@hovmester og dere duger kun til skifting av dekk og fiksing av hus og sex. 😉 skal være glad dere kan skifte dekk og fikse hus. Ellers hadde vi bare holdt oss til sex leketøyne og spermbanker 🤗

Skjult ID med pseudonym Klatremus fr. 30 des. 2016 11:58

Ok, jeg har en tendens til å generalisere. Unnskyld! 🙈

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 30 des. 2016 12:00 Privat melding

Det vanligste, og vanskeligste, synes jeg, er å få en fyr ( vel ,- flere) til å fortstå at de begynner i feil ende. For å få alt de vil, må de treffe rett erogen sone, som Hanne73 sier, den mentale. Så enkelt er det.... 🙄

(kvinne 41 år fra Vestfold) fr. 30 des. 2016 12:01 Privat melding

Ja det er det endel som ikke forstår

(mann 49 år fra Oslo) fr. 30 des. 2016 12:03 Privat melding

Og vi trenger egentlig bare noen til renhold, matlaging og sex. Alle tjenester som kan kjøpes inn, men det siste er dyrt, ulovlig (og kan derav fort bli jævlig mye dyrere) og moralsk forkastelig, så det gjør man ikke.

Kanskje bare gi beng i hele forhold-tankene, og gå kun for sex-biten...!?!

Ingen som vil dele bolig lengre, så da gjør vi kun praktiske tilpasninger til dagens samfunnsstrukturen.

Ikke trengs vi til dekkskift, da det kan kjøpes som tjeneste, sammen med montering av Ikeamøblene, maling og vedlikehold av boligen.

Eller, er det faktisk noen igjen som ser mer verdier i et gammeldags ekteskap enn slik to-the-bone rasjonaliseringer?

(kvinne 41 år fra Vestfold) fr. 30 des. 2016 12:09 Privat melding

Vi trenger nærhet. 😉 ektefølt nærhet.

(mann 49 år fra Oslo) fr. 30 des. 2016 12:13 Privat melding

@3lin det er det vi alle trenger. Noen forveksler det med sex, eller bruker sex som et substitutt for manglende nærhet...

(kvinne 46 år fra Finnmark) fr. 30 des. 2016 12:19 Privat melding

@gille 👍😄Ja det er egentlig veldig enkelt😊

@amadeus jo jeg trenger noen for å skifte dekk etc etc, men jeg klarer det selv også eller leverer bilen inn. Men det er ikke hovedårsaken til at jeg vil være i et forhold.😊

(kvinne 46 år fra Finnmark) fr. 30 des. 2016 12:23 Privat melding

@amadeus ja det er sant at mange bruker sex for å dekke behovet for nærhet, altfor mange.

(kvinne 54 år fra Østfold) fr. 30 des. 2016 12:48 Privat melding

Eller som Anna Anka sa .. Avsugning..😁

(kvinne 41 år fra Vestfold) fr. 30 des. 2016 12:49 Privat melding

😂 😂😂

(kvinne 51 år fra Oppland) fr. 30 des. 2016 12:53 Privat melding

Hadde en mann nektet meg å gi han en blowjob så hadde jeg glatt sendt han videre 😎

(mann 51 år fra Østfold) fr. 30 des. 2016 14:08 Privat melding

Har det hendt?

(kvinne 51 år fra Oppland) fr. 30 des. 2016 14:44 Privat melding

@bruce ...Ja faktisk.

Skjult ID med pseudonym Powpowgutt fr. 30 des. 2016 17:54

@microvenn

Hvorfor ville du dumpet en fyr som ikke ville la deg gi han en blowjob?
Fordi du tror han ikke ville gitt deg oralsex?
Eller syns du vedkommende skal la deg gi han blowjob bare fordi DU skal bli fornøyd?

Skjult ID med pseudonym Ekte ma. 2 jan. 2017 10:52

Blowjob et kriterie i forhold!? Enkelte vet ikke hva ekte kjærlighet handler om, og det er så synd. Hvem sin skyld er det, samfunnet, foreldrene etc? Det er så mange der ute om ikke vet å elske seg selv, derfor blir det et problem å elske andre. Første steg i å finne kjærligheten med andre, begynn å elsk deg selv. Hvis kriteriene du har er ting den andre må gjøre for deg, da er du på villspor i kjærligheten. Greit at du ikke ønsker at din kjære skal røyke, drikke for mye osv , men å like så mye ved et menneske og avvise personen fordi hun/ han ikke vil gjøre noe fysisk for deg er forkastelig og respektløst. Det er ikke kjærlighet du vil ha, det er kontroll, du vil bestemme hva den andre skal gjøre for deg. Jeg ville aldri gått på date med en som krevde at jeg skulli gi han en BJ! Det betyr ikke at det ikke at jeg ikke kunne gjort det, men kun hvis jeg selv hadde lyst. Kjærligjet handler om å la hverandre være seg selv og akseptere og respektere det. Så det er ikke en blow job det handler om, men en inside job med deg selv.

Skjult ID med pseudonym Oldtimer ma. 2 jan. 2017 11:27

@Hovmester

Den biten der har jeg gitt opp å prøve å forklare en kvinne, dem kommer aldri til å forstå det før dem har vært i en mannekropp.
Den biologiske biten der er håpløs å få dem til å forstå.
Like greit å bare gi opp.

Skjult ID med pseudonym Oldtimer ma. 2 jan. 2017 11:38

Jeg har lært på skolen å skrive Dem når vi prater om flertall, det betyr ikke alle.
Hva ville du skrevet i stede for dem Villrosa.
Og dette generaliserings greiene kan kvinnfolka snart døtte så langt opp i rasshøle man kan få det.
Det er ingen som bruker ordet generalisering mer enn kvinner, skulle tro dette var ett ord som ble lagd i 1967 når likestillingen kom.

Kun min mening

Skjult ID med pseudonym Oldtimer ma. 2 jan. 2017 11:40

Ett annet ord for generalisering = komplekser

Skjult ID med pseudonym Zorro ma. 2 jan. 2017 11:45

Det finnes også voksne, erfarne kvinner som mer enn gjerne utfører slikt, men som er så elendige på det at man helst ber dem la være. Og da skaper man en annen type konflikt.

Skjult ID med pseudonym Oldtimer ma. 2 jan. 2017 11:46

Det kommer helt an på hvor mye følelser man har i pikken det Villrosa og om dama suger hardt nok.... skal hun bare sutte på den så kan hun like greit spise en pin-up is

Skjult ID med pseudonym Ekte ma. 2 jan. 2017 11:49

Takk for det @Villrosa :)

Forresten så ville det blitt enklere for alle om hver og en av oss begynte å kjenne på takknemlighet for det vi har i livet, istedet for å fokusere på det vi ikke får. Tenker vi slik vil det fortsette å bli din sannhet. Når du er takknemlig fra hjertet for det du har og lever livet ditt uten å være avhengig av andre, så vil du tiltrekke deg det som er riktig for deg. Livet er egentlig ganske enkelt hvis fokuset ditt er rett. Snakker om egen erfaring her. Har selv vært en person som har fokusert for mye på det som jeg ikke vil ha eller det jeg må ha, og har fortsatt å tiltrekke meg det som ikke var best for meg. Med litt jobbing med meg selv på tankemønstre og diverse, har dette snudd seg totalt.

Det er mye en kan ønske seg av andre, men man kan ikke kreve, synes ikke det er den riktig måten å starte et forhold på. Viser det seg at noe i forholdet ikke fungerer eller er riktig for deg, så går du videre uten å sutre og klage over det og generalisere over hvor dårlig det er av mennesker å være slik og slik. Vi er forskjellige, men det er hele tiden ditt valg det du gjør, og ingen andres skyld at ikke du får det du ønsker her i livet.

Skjult ID med pseudonym Oldtimer ma. 2 jan. 2017 11:50

Du kan det kanskje men det er mange kvinner som ikke forstår det.
Mange tror vi er like følsomme der som kvinner er nedentil....feil.

Skjult ID med pseudonym Oldtimer ma. 2 jan. 2017 11:57

Jeg vet.
Og noen er heldigvis bifile og ikke avhengige av kvinner / menn

Skjult ID med pseudonym Oldtimer ma. 2 jan. 2017 11:59

avhengig av det motsatte kjønn.... blir vel mer riktig

(mann 51 år fra Østfold) ma. 2 jan. 2017 12:00 Privat melding

Alle er forskjellige på de fleste områder, f.eks sensorisk, empatisk, emosjonelt, grammatisk og intellektuelt.

Derfor finnes det så mange preferanser.

I tilfellet BJ kan det bety at samme utførelsen er fantastisk for noen og nedtur for andre. For noen kan dette være en big deal og potensiell deal breaker. Andre ser ikke på utførelsen eller hyppigheten som særlig avgjørende. Eller vektlegger det i hele tatt.

Skjult ID med pseudonym Oldtimer ma. 2 jan. 2017 12:02

Ja takk og pris for at vi alle er forskjellige, hadde blitt kjedelig om alle var like.

Skjult ID med pseudonym Ekte ma. 2 jan. 2017 12:14

Huffda @PEP for en opplevelse! Men der sa du det magiske ordet, balanse, og også balanse mellom det feminine og maskuline i egen kropp. De fleste i det vestlige samfunnet i dag er i ubalanse, og vet det ikke selv. Den viktigste oppdagelsen er å bli klar over det, deretter gjøre noe med det, ved egen hjelp eller med hjelp/inspirasjon fra andre.

(mann 51 år fra Østfold) ma. 2 jan. 2017 12:37 Privat melding

Det kan skje, Jeeves. Det kan skje ;-)

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 2 jan. 2017 12:39 Privat melding

Enig med deg, @Pep. Synes det blir helt ille når man skal ha en type "krav liste" når det gjelder sex også.... En sånn fyr kunne ikke jeg ha vært sammen med; det er jo direkte turn off før det i det hele tatt har begynt... I stede for at det skal være en naturlig, fin ting som skjer mellom to mennesker, så blir det en prestasjons greie som iallefall for meg tar bort den gode følelsen med å elske med noen... Men det er vel kanskje der forskjellen ligger da; i å elske med noen, og kun ha rein og teknisk sex...

(mann 51 år fra Østfold) ma. 2 jan. 2017 12:41 Privat melding

Jeg har da hatt mange samtaler med damer opp gjennom årene som latterliggjør tidligere sengepartneres ferdigheter i halmen. Disse mennene fikk kun ett forsøk.

Skjult ID med pseudonym Ekte ma. 2 jan. 2017 12:47

Ha en fin dag alle samme i det nye året. I dag blir det ingen blowjobs, hvis jeg skal gi det blir det til en mann jeg elsker, en som har lyst på den beste blowjob noensinne, som jeg ønsker å gi han, men han krever ikke det, det er ikke et "must" for han for å være i et forhold med meg. Takk og pris for at det er en slik mann jeg vil møte. Fortsetter med min innside jobb.

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 2 jan. 2017 12:47 Privat melding

Man passer selvfølgelig ikke sammen med alle og en hver seksuelt; det gjør man jo heller ikke som mennesker heller. Så det er jo en ærlig sak det. Men synes jo at det er noe merkelig om det skal bli målt i hvilke ferdigheter man har, med pornofilmen som fasit.... Seksualitet og samspillet mellom to mennesker handler vel om så mye mer enn bare det?

(kvinne 54 år fra Østfold) ma. 2 jan. 2017 13:13 Privat melding

"Hvis h*n kan sakene sine" og "h*n er god i senga".. alt dette avhenger jo om man er kompatible på mange plan , så det hjelper jo ikke å være erfaren, ettersom hver og en har sine "grenser" på hvor lang tid de trenger på å bli komfortable nok til alt dette som vanligvis faller helt naturlig etterhvert, uansett. Jeg mener Man fokuserer, som tidligere skrevet godt om, på helt feil ting, og begynner i helt feil ende. Alt er sagt før . 😉😁

Skjult ID med pseudonym dama ma. 2 jan. 2017 13:48

Hvilken film så du da Bruce.W?

Skjult ID med pseudonym dama ma. 2 jan. 2017 13:53

Jeg lurer da jeg trenger filmtips og lenge siden jeg gråt til en film...mulig det er fordi jeg stort sett ender opp med krim😅

Skjult ID med pseudonym dama ma. 2 jan. 2017 14:00

Go'film det😍
Sånne men vi liker @hovmester...

Skjult ID med pseudonym dama ma. 2 jan. 2017 14:01

Menn

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 2 jan. 2017 14:10 Privat melding

Synes de fleste trådene her sporer av jeg....

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 2 jan. 2017 14:13 Privat melding

Hva tror du da, Pep...? Apropos det å spore av liksom...

Skjult ID med pseudonym dama ma. 2 jan. 2017 14:15

Du klarer nok å lage en tråd som provoserer til mange svar @PEP😂😂

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 2 jan. 2017 14:16 Privat melding

Takk for det, @Rosa, og det samme til deg.

Skjult ID med pseudonym dama ma. 2 jan. 2017 14:45

Du vet å få sagt det @Pep😂😂

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 2 jan. 2017 14:52 Privat melding

Jaggu meg godt du ikke har så mye hår da, @Pep; ellers kunne det jo blitt en litt "klissen" affære.... ;)