Alle innlegg Sukkerforum

Til dem som søker "den rette"...

Vis siste innlegg
(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 12 sep. 2011 13:06 Privat melding

Og nekter å flytte på seg av enkle grunner, enn hvor flekibel man er. Dvs ingen barn, fleksibel jobb, utdannelse osv. Hvordan tenker dere prosentvis av passende partnere er for dere da?

Dette er jeg veldig nysgjerrig på. Tenkt over dette lenge. Regner med det er flere der...

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 12 sep. 2011 13:18

Jeg vet hva jeg mener... Vil vite hva andre tenker jeg. Man møter jo støtt og stadig på folk som missliker østlandet, så klager dem på at det er der alle bor og det er for lite utvalg der dem bor.... Just saying...

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 12 sep. 2011 13:26

@polykarp:Men da forventer du å finne dame fra småby i ditt område? Eller at hun må være fleksibel å flytte sant?

Skjult ID med pseudonym 1234 ma. 12 sep. 2011 14:08

Jeg bor i en "stor" by på vestlandet og har forbannet meg på at jeg skal flytte ut av byen så snart jeg har praktisk mulighet til det. Men det blir ikke før arvingen er voksen nok, og det blir nok heller ikke ut av fylket.

Fikk ikke helt med meg hva du tenker på, Kvinne81.
Lurer du på ca hvor mange potensielt aktuelle du (og "man") har, eller ønsker du å gjenkjenne folk som eventuelt kan flytte til deg - eller som du kan flytte til?

Skjult ID med pseudonym neptun ma. 12 sep. 2011 17:12

Egentlig et litt interessant spørsmål. For meg handler det om det praktiske ved et kjæresteforhold. Jeg vil treffes ofte og spontant, men jeg vil også ha muligheten til å "trekke meg tilbake". Da er det upraktisk om vi bor så mye mer enn en time unna hverandre.

Samtidig er jeg slett ikke fremmed for å flytte hvis jeg skulle treffe noen, men da må vi nok først ha blitt litt etablerte.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 12 sep. 2011 17:29

eg forventer å finne ei innan for ein times tid,så flytting ikkje er eit spørsmål som må komme opp til å begynne med:)
da kan ein ta det seinere når ein meir veit ka retning eit eventuelt forhold går i:)

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 12 sep. 2011 18:31 Privat melding

Nei, ikke @1234... Tenker ikke om meg. Jeg bor i norges metropol jeg... Stresser ikke... Men tenkte på erfaringene mine, og generelt for folk her inne hva de føler om saken.

Skjult ID med pseudonym Boble® ma. 12 sep. 2011 21:29

Jeg er fleksibel, men jeg søker i hovedsak i området der jeg bor. Det er fordi det blir lettere å møte folk og å date. Jeg har sendt noen meldinger til personer som bor langt borte, men det har vært dårlig respons der.

Og egentlig så har jeg ikke lyst til å bytte by igjen selv om jeg vet at det reduserer sjansene for å finne den som passer best sammen med meg.

Skjult ID med pseudonym Frk.P ma. 12 sep. 2011 21:35

Jeg vil gjerne ha drømmemannen servert på et sølvfat ja, og han får jaggu se til å flytte hit hvor jeg er. Eventuelle barn må nok settes ut i grøfta, han kan jo skrive brev til dem om han vil.

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ma. 12 sep. 2011 22:05

hohoho Frk.P :P

(mann 39 år fra Vestfold) ma. 12 sep. 2011 22:38 Privat melding

Ikke fleksibel i forhold til flytting på mange år. Så reduserer det mine muligheter er det helt ok. Jeg har det meget bra i dag, og har tid til å vente på den rette "fisken".

Er ikke så redd for den "prosentvise" statistikken, fordi jeg vet hun rette vil dukke opp en vakker dag når tiden er riktig for oss begge.
Inntil da prioriterer jeg livet slik det er i dag :-)

(kvinne 55 år fra Oslo) ma. 12 sep. 2011 23:06 Privat melding

Jeg bor i Oslo ..med barn. Tror nok ikke jeg kan flytte på meg med det første, med tanke på familie og barnefaren..
Om jeg skulle flytte på meg..må det bli til en annen storby:) Ser ikke meg selv i en liten by eller bygd gitt:)

Før jeg fikk barn har jeg flyttet verden rundt et par ganger for kjærligheten......Så da får jeg vente til de er ute av rede før jeg eventuellt flytter på meg igjen..

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 12 sep. 2011 23:30 Privat melding

Nå vet man at de med barn, ufleksibel drømmejobb ikke er fleksible.. Men poenget var de som faktisk ER fleksible i teorien.. Dem jeg lurte på.. Men tror det er få av dem på forum kanskje

Skjult ID med pseudonym xxx ti. 13 sep. 2011 01:11

Kvinne, du må skjønne at man vet ikke hvor fleksibel man er (var) før man mister den fleksibiliteten. Sier han med både barn og ikke-flyttbar drømmejobb.

Hva er poenget mitt? Fleksibiliteten er forutsetningen, viljen er det du lurer på. Det er nok noe i ordspråkene "slå rot", "å gro fast" osv. Man finner et sted å kalle hjemme, og opparbeider en kraftig motvilje mot endring.

Personlig synes jeg det er forferdelig tafatt å ikke tøre å flytte for kjærligheten. Og for Den Rette (TM) så er vi vel alle villige til å flytte til månen om det skal være? Ihvertfall ville jeg gjort det. Dvs. jeg gjorde det en gang. Ikke månen da, men et tilsvarende gudsforlatt sted. Men det var i gamle dager - før internett og mms.

(kvinne 37 år fra Oslo) ti. 13 sep. 2011 13:38 Privat melding

Jeg flytter ikke for kjærligheten. Dvs mer en time. Halv annen unna. Jobben min er hellig fordi jeg har 4,5 mnd fri året...mot 5 uker fri iåret i vanlig jobb i faget mitt, og jeg får betalt fri. Og siden da får jeg ekstreeemt mye tid med venner og familie som er et stykke unna er det uaktuelt og slutte. Så siden jeg faktisk aldri har hatt forelskelse ,så kan jeg ikke si med sikkerhet, men for nå kommer venner og familie foran forelskelse anytime. Og kan jeg ikke få begge deler, så går drømmemannen til bloksberg :p kjipt nok....

(kvinne 57 år fra Vestfold) ti. 13 sep. 2011 13:51 Privat melding

Jeg tror at om man er forelsket nok, så finner man løsninger. Enten ved at en av partene flytter eller velger å pendle.