Alle innlegg Sukkerforum

Noen orginaler der ute?

Vis siste innlegg
(kvinne 29 år fra Oslo) ma. 12 sep. 2011 19:05 Privat melding

Jeg vil lure og spørre, for jeg er så nyskjerrig :D

Hva gjør dere om dere skal ta med noen på en skikkelig orginal date? What do you say fellow sugars? :)

Skjult ID med pseudonym Chesa ti. 13 sep. 2011 02:30

Jeg ble tatt med på date i et småfly, som han fløy selv og vi fløy over sunnmørsalpene :) Jeg var imponert da ja..

Ta med deg daten å dra på et fyr i havgapet.. utrolig flott og lag noe god mat sammen. Feks. Svenner fyr, langesund fyr, hvaler fyr... Kanskje lurt på en second date, sånn at du ikke blir stuck med en ekkel fyr langt utpå havet ;) Jeg gjorde det og han ble super glad :)

Eller så kan man gjøre det super romantisk som en annen gjorde til meg, lagde en stearinlys sti ned til vannet og utpå en brygge i vannet var det lagt ut duk, blomster, stearinlys, glass, vin, tapas og dessert m.m :) Han hadde også med tepper og puter slik a vi kunne sitte der lenge.. godt planlagt av en gutt synes jeg da.

Hadde blitt imponert igjen om noen tok meg med på date og den startet med: å hoppe i fallskjerm, bropendling, rafting, kjøre atv, vannscooter, aking i en syk lang bakke.. el... at vi hadde delt en kul opplevelse sammen :) Tror nesten jeg hadde vært solgt da... hehe ;)

Jeg trenger også tips til orginal date, kom igjen folkens... hva er den mest orginale daten du har vært på? El hva hadde du likt? Og hva er orginalt egentlig? Det jeg nevner er normalt for noen kanskje.. men det var ikke det for meg, dessuten er jeg en lite romantisk dame... så jeg hadde aldri laget den brygge greia selv :p

Skjult ID med pseudonym Ceca83 ti. 13 sep. 2011 03:06

Hva med bowling i riktig 50 tallstil med full 50 talls outfit også :) Maten er store hamburgere med tykke og mektige milkshakes til:)

(mann 36 år fra Oslo) ti. 13 sep. 2011 07:45 Privat melding

Noen originaler der ute? Du ser etter Adam og Eva eller? Tror ikke de lenger går blandt oss, om de noen gang har gjort det :)

(mann 47 år fra Oslo) ti. 13 sep. 2011 07:46 Privat melding

Jeg har (nesten) vært på en sånn date, Ceca83. Bare synd det var rundt tjue andre mannfolk der også. ;-)

(mann 36 år fra Oslo) ti. 13 sep. 2011 07:47 Privat melding

Virker som sukkerjentene har sett litt vel mye romantiske filmer til at de klarer å holde forventingene til daten til den virkelige verden :)