Alle innlegg Sukkerforum

Er umiddelbar kjemi et must?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Tuva ma. 12 sep. 2011 21:25

Jeg har vært singel en stund nå, og har tenkt at jeg har vært uheldig med de jeg har truffet, og at jeg bare ikke har funnet "den rette" enda. Nå begynner jeg å lure på om det egentlig er meg det er noe galt med. Har i 2011 datet 6-7 menn, noen herfra, andre har jeg truffet på IRL. Alle har egentlig vært veldig bra fyrer, men har etter alt fra 1-15 møter ditchet de. De fleste har jeg møtt 2-3 ganger, men har ikke følt at ting var helt riktig, så har avsluttet det. Men det jeg begynner å lure på er hvorvidt jeg gir folk for få sjanser, er det sånn at man må føle kjemi og tiltrekning fra første sekund, eller kan dette komme når man kjenner hverandre bedre?

Er det noen som har erfaring med at tiltrekningen og kjemien kommer etterhvert som man blir kjent og som derfor ikke avviser folk man ikke får en umiddelbar klikk med? Må få presisere at alle mennene er hyggelige, oppegående folk og vi har hatt gode,morsomme møter, så den delen har funket.

Skjult ID med pseudonym blindebukk ma. 12 sep. 2011 21:30

viss det er så mykje der at ein har lyst å møte den personen igjen ,synst eg at ein skal gje det ein sjans til:)

Skjult ID med pseudonym Boble® ma. 12 sep. 2011 21:33

De fleste drømmer om "kjærlighet ved første øyekast", men sannheten er at det er veldig mange som blir forelsket i hverandre over tid.

Min erfaring er at de som man syntes ikke er så hot når man først møter dem ofte blir penere når man blir kjent med dem. Og får frem dette fantastiske glimtet i øyet som alle snakker om.

Skjult ID med pseudonym Good_man ma. 12 sep. 2011 21:37

Hei!

Jeg tror i alle fall både jeg selv og sikkert flere av de jeg har møtt kan risikere at vi har gått glipp av noe veldig bra gjennom at vi konkluderte etter kun EN date!

Jeg tror man skal være veldig heldig om ting klaffer 100% på første date! Jeg har opplevd at det har skjedd, men jeg oftere har gått glipp av noe bra gjennom at vi ikke møttes mer enn første gangen!

Det burde være obligatorisk å gå på minst to dater med mindre personen man møter utseendemessig avviker sterkt negativt fra bildene!

Skjult ID med pseudonym Boble® ma. 12 sep. 2011 21:39

@Good_man!!

Men da må man jo forandre på regelen med at det er ok å ha sex på andre daten.. Og da må man jo gå ENDA en date for å få seg noe!

Skjult ID med pseudonym Good_man ma. 12 sep. 2011 21:49

@ Boble®

Neida, sex i en tidlig datefase er ofte en vinner for å finne tonen på andre måter også! Bare kjør på med sex på både første og andre date! :-)

Skjult ID med pseudonym Turbo ma. 12 sep. 2011 21:53

Jeg har opplevd å ha kjemien med en gang, men at denne har gått "over" etter noen ukers dating. Noe som i og for deg kan være rimelig frustrerende, da jeg mange ganger oppriktig har likt fyren, men det bare går over. Har også opplevd at man har datet i mnds vis og venter på at kjemien skal komme, og dette ikke skjer.
Ikke lett, ikke lett.
Lykke til videre på jakten:)

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 12 sep. 2011 21:56

God kjemi på første date er en selvfølge for at det skal bli en date nr. 2:)