Alle innlegg Sukkerforum

akk o've for et singleliv

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym frille ti. 27 feb. 2007 21:36

De aller, aller fleste av oss er vel enige om at det å være single har både gode og mindre gode sider. Og det er tider da man er glad for å være single - og tider da man ikke er så glad for å være single.

Mitt medlemsskap på denne siden ble inngått fordi jeg ville se meg om i verden - se meg om etter en potensiell kjæreste/venn/elsker.

Etter noen uker oppsummerer jeg med at det virker som om mange av oss har glemt å senke guarden - og da blir det så vanskelig å innlede et bekjentskap. Og vi blir så snevre i våre søk etter den ene spesielle at vi glemmer å se oss om underveis.

Kanskje vi - når vi alene sitter der i alderdommen - tenker at "var det virkelig ingen av de som kom seilende underveis som passet for meg...................."

Lykke til folkens - og senk guarden *s*

Skjult ID med pseudonym daRomeo on. 28 feb. 2007 00:04

Kanskje frille har hatt guarden sin for høyt til at den andre parten syntes det var grunnlag til å senke guarden sin?? I dating setting skjer det jo ganske ofte at vi speiler hverandres kroppspråk og er en anspent så blir begge anspent. Keep it light :)

Skjult ID med pseudonym veteran on. 28 feb. 2007 01:10

Brent barn skyr ilden.
Mange sikrer seg når de skal ut i markedet for n'te gang.
Bedre å være singel enn å havne i uføret igjen.
Derfor kommer guarden opp.
Sånn er det bare.

(mann 51 år fra Oslo) on. 28 feb. 2007 06:23 Privat melding

Hvordan skal du klare å finne "den ene" med guarden oppe? Forventer du at den andre skal stå for all jobbingen? For å få en spesiell kontakt med noen, må du risikere å bli såret. Så enkelt er det.

(mann 54 år fra Oslo) on. 28 feb. 2007 06:30 Privat melding

Så enkelt og så vanskelig på en gang, det er litt som salg, man må regne med x antall avslag før man får salg, så det er bare å stå på...

(kvinne 53 år fra Oslo) on. 28 feb. 2007 09:01 Privat melding

nei, men kan ikke vi ha det gøy i mens det foregår?
jeg har hatt 2 kjærester siden jeg var 21 frem til at jeg ble single på riktig for tre år siden. og nå er det første gangen i mitt voksne liv som jeg er single, har penger, har venner, kan gå på date og får flørte uten at det går over noen annen enn meg selv.
hva da hvis jeg er "alene", da jeg er gammel? jeg ringer sikkert noen av mine venner, tar på meg en blomsterhatt og så koser vi oss med kaffe eller øl.
det er morsomt å treffe nye folk - noen får man kontakt med og andre glemmer man med en gang :-)

(mann 51 år fra Oslo) on. 28 feb. 2007 12:02 Privat melding

Helt klart en fordel å ha det gøy, både mens det står på, og hvis det blir noe etterpå! :-)

(mann 44 år fra Buskerud) on. 28 feb. 2007 15:28 Privat melding

Hmm garden oppe???? Kan ikke sloss engang jeg!!!!!
Nei får du en mld eller et forsalg om date kan en jo ivertfall sende et hei eller en "hyggelig" avslutning på mld(forslaget) en har fått....