Alle innlegg Sukkerforum

Dater du mange på en gang?

Vis siste innlegg
(kvinne 34 år fra Rogaland) ti. 13 sep. 2011 13:41 Privat melding

Dater dere mange på en gang eller holder du deg kun til en? Hva syns du om den andre part dater mange andre?

(mann 44 år fra Akershus) ti. 13 sep. 2011 13:46 Privat melding

Selv er jeg bare seriøs med èn om gangen. Jeg kan godt kaste ut flere snører, som jeg vet de fleste gjør, men med en gang jeg fatter nok interesse til å være seriøs blir andre faset ut. Det gjelder jo da også dating, selvsagt. Dette kan jo være noe av grunnen til at det ikke blir mange dater på meg :p

Jeg vet at ikke alle (kanskje veeeeeldig få) er enig med meg der, men om jeg begynner å date noen forventer jeg eksklusivitet. Vi er jo alle forskjellige :)

Du, da? Siden du spurte uten å fortelle :p

(kvinne 57 år fra Vestfold) ti. 13 sep. 2011 13:46 Privat melding

Dater ingen, jeg, men hadde syntes det var rart å date flere på en gang, så jeg hadde holdt meg til en.
Hadde heller ikke likt at han jeg datet med, datet mange andre samtidig. Det blir litt feil.

(kvinne 34 år fra Rogaland) ti. 13 sep. 2011 13:52 Privat melding

CH2OHn: skam bra svar, og jeg er helt enig :) Dater kun 1 om gangen selv ellers blir det fort mye kluss,avviser de andre ballene i lufta dersom kjemien og annet er gydd med han jeg dater :)

(mann 38 år fra Oslo) ti. 13 sep. 2011 13:54 Privat melding

Prøver å holde meg til én date av gangen. Det blir så mye krangling og bråk om man tar med seg flere samtidig, liksom. =D

Neida, så lenge man ikke er enige om annet, ser jeg ikke noe større problem med at man evt. møter andre. Men stenger selvsagt porten for andre hvis det blir mer seriøst, og forventer det samme fra motparten.

Skjult ID med pseudonym Boble® ti. 13 sep. 2011 13:59

Dersom det er snakk om bare en førstedate så syntes jeg ikke det har så mye å si. Dersom ting føles bra og jeg har lyst på ny date. Da velger jeg ekslusivitet jeg også. Syntes det blir vanskelig å holde fokus dersom man har mange baller i luften samtidig.

Skjult ID med pseudonym CH2OHn ti. 13 sep. 2011 14:07

@Boble: Ja, mange som tenker slik - og mange som strekker den enda lengre. Din versjon kunne jeg sikkert ha godtatt selv, men...hvor mange kan man egentlig være betatt av, og om alle holder noen på gress blir det jo ikke akkurat lagt opp til at man skal lykkes her. Da titter man alltid på andre siden av gjerdet for å sjekke fargen på gresset ;)

Skjult ID med pseudonym SomNy ti. 13 sep. 2011 14:10

Jeg er mann. Kan ikke multitaske. Tygge tyggis OG kjøre heis er en umulighet. Og derav. En-ting-av-gangen.

(kvinne 34 år fra Rogaland) ti. 13 sep. 2011 14:13 Privat melding

Godt det er noe som ønsker kun å date ei/en om gangen :) Men også litt enig at dersom det kun er snakk om førstegangs date så betyr det ikke så veldig mye igrunn, men dersom det kommer følelser og annet inn i bildet så hadde jeg aldri datet flere om gangen og hadde helt klart syns det samme om den andre parten.

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ti. 13 sep. 2011 14:15 Privat melding

Enig med @Boble

(mann 36 år fra Oslo) ti. 13 sep. 2011 14:36 Privat melding

Er det bare jeg som synes formelle dater er litt kleint? Trives mye bedre med å stikke ut å ta en pils og skravle og se hva som skjer. Dating ser jeg for meg et dama blir henta hjemme, kjørt til restaurant og alt er så formelt og pent og pyntelig. Mulig jeg har sett for mye film selv :p

(kvinne 34 år fra Rogaland) ti. 13 sep. 2011 14:40 Privat melding

Hehe trenger jo ikke være sånt da Slemtiger ;) Magisk med en god film å sofakos også;)

Skjult ID med pseudonym temasti ti. 13 sep. 2011 14:59

Jeg er ikke skrudd sammen sånn at jeg fikser dating (eller for den saks skyld seriøs flørtekommunikasjon) med flere om gangen, og jeg ville på ingen måte like at en mann jeg er begeistret bedrev dating med flere på samme tid.

En annen ting er at jeg ikke så lett og ubesværet går videre etter endt dateopplegg heller... Jeg legger mye følelser i det jeg gjør, og trenger manne-karantene en stund før jeg er åpen for nye bekjentskaper...

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) ti. 13 sep. 2011 15:19 Privat melding

til å begynne med her inne skrev jeg til flere, men det ble bare uoversiktlig og rotete. så nå forholder jeg meg kun til en av gangen og etterhvert som de slutter å svare , går jeg til neste : )
noe date er det ikke blitt ennå, men så har jeg bare vært her i 3 uker.
IRL kunne jeg ikke forestille meg å date mer enn en. først og fremst fordi jeg er godt oppdradd, men også fordi det skulle tatt seg bra ut i mitt lille adhd hode.

(kvinne 36 år fra Buskerud) ti. 13 sep. 2011 15:30 Privat melding

Å skrive med flere må være greit. Helt til man bestemmer seg for å treffe en. Når man har gjort det, og begge har bestemt seg for om de vil fortsette kontakten, hvis svaret da er ja, da synes jeg faktisk det er absolutt mest seriøst å fokusere på denne ene til man vet hvordan det går.
Har man et stort behov for å sjonglere med flere på en gang, ja da tyder det vel på at interessen ikke er så stor.

Skjult ID med pseudonym C. ti. 13 sep. 2011 15:32

Snakker med flere om gangen, men dog stadig en favoritt... om jeg blir engasjert i ham, blir jeg måteholden med andre... men date flere om gangen, nei sånn driver jeg ikke med. Dater ingen forsåvidt, så det har ikke vært så vanskelig å holde :)

(mann 36 år fra Akershus) ti. 13 sep. 2011 16:16 Privat melding

Date? Sånt no driver man ikke med. Skulle man være så heldig å få en date, så tror jeg neppe jeg hadde datet flere samtidig, bare fordi jeg føler det ville vært feil. Kan godt skrive med flere samtidig, men kommer det til date, så avtaler jeg ikke tre etter hverandre, eller påfølgende dager.

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ti. 13 sep. 2011 16:39

Menn dater så mange dei klarer å få tak i på en gang. Omstendighetene er derimot slik at dette er få, gjerne 0.

Bortsett fra drittsekkane då..såklart. Dei bader jo i ....saft. =P

1. Dont date assholes
2. Date niceguys
3. ???
4. Profit.

Skjult ID med pseudonym Nina ti. 13 sep. 2011 16:50

Har datet 15 på en gang,og det gikk jo ike så bra,klarte ikke lenger huske hvem jeg skulle møte og hvor jeg skulle møte han !?!, :S og hva han het...hva han jobbet med, :/Med andre ord KATASTROFE rett og slett...

anbefales ikke! :/

Skjult ID med pseudonym Tennis ti. 13 sep. 2011 16:56

Dating, eller det å treffe/skrive med damer blir som gambling for øvrig.. Jo mer en garderer, jo større blir sjansen for at det munner ut i en premie..

(mann 38 år fra Østfold) ti. 13 sep. 2011 16:56 Privat melding

Har igrunn ingen moralske motforestillinger mot å date flere på en gang, men i praksis blir det ikke til at jeg gidder eller ser poenget. Man merker jo fint hvem av de potensielle man er mest tiltrukket av og liker best, og jeg ser ikke helt poenget i å engasjere meg i noen andre enn #1... Frem til det dukker opp en ny #1 ihvertfall :p

Skjult ID med pseudonym Powpow ti. 13 sep. 2011 17:18

Vel, har til gode å faktisk date noen. Om jenta dater andre får gå på hennes samvittighet, men personlig har jeg mer enn nok med å prøve å sjarmere ei jente om gangen.

(mann 38 år fra Rogaland) ti. 13 sep. 2011 17:25 Privat melding

Kan gjerne treffe flere om gangen, men går det over i noe mer seriøs dating så siler jeg helst ut å holder meg til en. Dater for tiden ingen da det virker tilnærmet umulig å komme i kontakt med noen her inne... snodige greier.

Skjult ID med pseudonym xXx ti. 13 sep. 2011 17:25

I begynnelsen da jeg var singel var det fort mange på en gang..noen på "gress" og en liten slump jeg deita..når jeg en dag hadde avtalt 3 dater på samme dag og det ble totaltt surr..fordi jeg glemte tiden med nr2..hehe :P da fant jeg ut at nee..nå måtte det roes litt ned her...og jeg er enig når man dater flere er man ikke nok intresert i en..men når man blir litt mere intresert i en er det plutselig ikke så vanskeli å prioritere lenger :) tror det har litt med det å gjøre..tror man har litt behov for å være litt vill og gal en stund når man blir singel men så begynner man å roe seg ned og så flyter plutseli ting litt bedre sånn helt av seg selv :)

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 13 sep. 2011 17:40

Jeg har for så vidt ingen moralske skrupler mot det, bare praktiske. Synes det blir vanskelig å konsentrere seg om den jeg møter, og samtidig veldig lett å tenke på at gresset er grønnere på den andre siden. Dessuten er det kanskje ikke det beste sjekketrikset å kalle Tuppen for Lillemor, og omvendt.

Så, niks, jeg er nok en seriedater mer enn en parallelldater.

(kvinne 46 år fra Akershus) ti. 13 sep. 2011 18:22 Privat melding

Som "neptun" er jeg vel en seriedater, da jeg ikke dater en ny før daten før er "oppsummert". Jeg skriver med mange samtidig, men starter ikke med nye bekjentskaper her når jeg har avtalt en date med tid og sted. Jeg liker heller ikke å bli kontaktet der mannen kommer med komplimenter, og så har han noe på "gang" og han skal på 3 dater på rappen samme uka. Da er jeg vel plan "C" eller noe slikt?

Det kan jo hende jeg kommer opp i at det blir et par førstedater ganske nært på hverandre og andre kan gjerne date flere, så lenga det er snakk om en kopp kaffe osv. Er 2 date avtalt, syns jeg ikke noe om det.

Skjult ID med pseudonym Z ti. 13 sep. 2011 18:25

Næh...

Skjult ID med pseudonym dagga ti. 13 sep. 2011 18:45

Har ingen moralske betenkeligheter mot å både skrive meldinger og dra på flere førstedater i parallell, så lenge det ikke skaper praktiske problemer selvfølgelig.

Førstedaten betrakter jeg ikke som noe mer enn en litt lengre meldingsutveksling, der formålet er å bli kjent og få en rask følelse i forhold til hvordan personen er. Førstedaten skal derfor være lite formell og noe man kan ta litt på sparket: En kopp kaffe, en spasertur i byen, etc. Føler at dette er en effektiv bruk av både min og datens tid.

(kvinne 34 år fra Rogaland) ti. 13 sep. 2011 19:16 Privat melding

Mye bra svar her me likes :) Enig med mange her herlig at noe tenker det samme som meg på dette :)

(kvinne 34 år fra Rogaland) ti. 13 sep. 2011 19:18 Privat melding

Deshi ; da prøver du sikkert ikke godt nok:)

(kvinne 38 år fra Buskerud) ti. 13 sep. 2011 19:25 Privat melding

Dater ikke flere samtidig! Synes det er respektløst overfor den andre og det vil jo hindre meg i å gå skikkelig inn for det. Synes heller ikke noe om at fyren dater andre samtidig med meg, for meg sier da det noe om at han ikke er tilstrekkelig interessert. Det skal vel også sies at jeg ikke møter folk over en lav sko. Treffer kun de jeg tenker faktisk kan være noe.

(mann 32 år fra Østfold) ti. 13 sep. 2011 20:47 Privat melding

En om gangen er vel den meningen jeg har, er som andre har skrevet her, respektløst ovenfor motparten. Se for deg selv at du har en date hvor alt klaffer og tankene ruller, for så fra gaten se "daten" flire og godprate med en annen. Gjør mot andre som......., men så er jeg helt ferskt med alt det her.

Skjult ID med pseudonym banditten ti. 13 sep. 2011 21:11

At date mere end én ad gangen er jo at stå med foden ude af døren fra begyndelsen af.
Jeg er ekslusiv og opdager jeg at min date dater andre samtidigt så dropper jeg kontakten direkte.

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 13 sep. 2011 21:20

Et spørsmål som jo slår meg, er hva man mener med "på en gang". Det er tydeligvis få som har kvaler med å skrive med flere samtidig, og det har for så vidt ikke jeg heller. Men når jeg skriver med noen, så håper jeg jo som regel det munner ut i en date.

Jeg har vært en del av dette kjøret en stund, og jeg har lært meg flere ting. Den viktigste er kanskje at det er en setting der man blir vanvittig kresen med tanke på ting som ikke betyr så veldig mye i andre sammenhenger. Og jeg vet ut fra egen erfaring at sannsynligheten for at en date skal ende opp med "Du er en hyggelig fyr, men..." er større enn at den ikke gjør det. Med det i tankene, kan jeg godt vente til at jeg har fått positiv tilbakemelding etter andre daten før jeg avslutter kontakten med andre, for det at en person inviterer en til en første date, behøver jo ikke bety at det er den som en har hatt best tone med.

Når det er sagt, er det svært sjelden at jeg havner i en situasjon der jeg skriver med flere, og er jeg i en god stim med noen, så holder jeg meg som regel til vedkommende. Eller, det vil si, blir jeg kontaktet av noen, svarer jeg kanskje, men jeg tar sjelden eller aldri kontakt med nye. Men, igjen, nettdating er en rar arena, og dette er kanskje den andre lærdommen - man er seg selv nærmest!

Skjult ID med pseudonym Draupne ti. 13 sep. 2011 21:22

Nei.