Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym løven. ti. 13 sep. 15:33

Sukker må skjerpe seg!!! Ærlig talt, ett helt vanlig bilde, "passbilde" aktig, blir avvist... det var ikke gjenkjennelig!!?? går det an og være så blind!?!

sært! Og så mange bilder som til de grader ikke ville passert passkontrollen godkjennes over en lav sko!!!

Sukker, skjerp dere!! Tåpelig!

(kvinne 32 år fra Rogaland) ti. 13 sep. 15:35 Privat melding

Har fått den meldingen såpass mange ganger nuh at det begynner å bli en smule irriterende.. Ser det er så mange som blir godkjente som er langt verre enn mine latterlig........

Skjult ID med pseudonym sukker.no ti. 13 sep. 15:58

Vet ikke hva som var problemet med bildet ditt løven da du er anonym, men reglene er ganske tydelig skrevet. Husk at selv om bildet kan skarpt og være lyst nok på en PC inne så kan det være for dårlig når det blir vist på en mobil.
På bildet ditt Hu_Tyra er ansiktet vist liggende slik at man må snu hodet for at man skal se deg. Dette er noe som man ge har begynt å gjøre og det vil være ganske irriterende hvis vi skal tillate at alle disse gjode det.
Husk at at argumentet "andre får lov og ikke jeg" er helt urimelig fordi det er 300 nye bilder hver dag og vi godkjenner bare en eller to ganger om dagen. Det er dessuten fortsatt titusener av bilder som ikke har gjennomgått de nye skjerpede reglene tilrettelagt for mobil. Hvis bildet slettes så ta det som et tegn på at du bør finne et som er bedre. Faktisk har mange har fått mye bedre bilder av seg etter at vi innførte de nye reglene :-)

Skjult ID med pseudonym Bjørn ti. 13 sep. 16:14

Noen må ha det inn med 5 teskjeer, og selv da er det uforståelig for enkelte... :-?

(kvinne 35 år fra Oslo) ti. 13 sep. 16:24 Privat melding

Gjennkjennerlig er vel opp til personen som laster opp.. og de som møter vedkommene. Ergo så har ikke de som godkjenner grunnlag for å merke "ugjenkjennelig" på rett frem bilder, eller bilder der man ser kropp og ansikt tydelig, eller 70% av ansiktet. Man ser jo hvem det er.
Dette jeg bruker nå ble avvist 3 ganger!!!!!!!! ER DET NOEN SOM IKKE SER TRYNET MITT HER ELLER???
Jah sugar.no, denne delen kan dere skjerpe litt inn, føler det sitter folk hos dere som har det "arti" med og irritere folk med slike "avvisningsstunts" på vår betalende bekostning.

Og hvorfor skal man ikke få lov å ha påkledd kropp på bildene? Eller solbriller? Er vel opp til brukeren selv om man gidder å gå inn på profilen da eller ikke?
Varierte bilder er bra,, samlebåndsbilder som er like er ikke bra. Skiller ingen seg ut blir markedet dårligere..

Men siden jeg har sett via kompisers profil og online lister osv, så kan jeg heelt tydelig si: Jentenebildene er man visstnok strengere på enn hos gutta. Der er det bilderegelsbrudd i anmarsj. ...

Kontrukttiv kritikk dette. Ellers er det hyggelig.

(mann 38 år fra Nord-Trøndelag) ti. 13 sep. 16:32 Privat melding

Hehe, jeg må le Kvinne81 :D
Jeg lurer på om du kanskje har hanekam midt oppå hode, så jeg synes det ikke burde godkjennes, haha :D I det minste kan du vise hvordan kløfta di ser ut. LOL :D

(mann 43 år fra Akershus) ti. 13 sep. 16:35 Privat melding

HellJan: Hun har ikke det, men hun har bare lugg - resten er skalla :)

Skjult ID med pseudonym eugene ti. 13 sep. 16:42

Hentesveis.

Kan være glad noen ikke har opp-ned bilde, au, nakken min...

Skjult ID med pseudonym sukker.no ti. 13 sep. 16:47

Pipen hadde fått en annen låt hvis man ser hva folk forsøker å få godkjent. Ett sted må vi sette grensen. OG man den må ta hensyn til mobilbruk

(mann 64 år fra Østfold) ti. 13 sep. 16:49 Privat melding

I dag har jeg bart og to dagers så det er vel på tide å ta et nytt bilde,da jeg frykter for å ikke bli gjenkjent :-)

Skjult ID med pseudonym Good_man ti. 13 sep. 16:56

@Sukker.no

Altså, dere skaper mye irritasjon med denne politikken deres. Det bør vel være opp til den enkelte bruker og avgjøre om han får et tilstrekkelig inntrykk av bildene på en profil til at han ønsker å møte personen? I tillegg er det jo mange som har mange gode bilder i albumet sitt, men som ikke ønsker å flashe seg selv på profilbildet, men kun gi en liten teaser god nok til at en annen klikker seg innm på profilen hvor man kan se bildene i albumet!

(mann 33 år fra Buskerud) ti. 13 sep. 18:55 Privat melding

Jeg har byttet bilde mange ganger siste måneden. Ennå ingen som har blitt fjernet