Alle innlegg Sukkerforum

Og vi kvinnfolka er vanskelige??

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lillemy ti. 13 sep. 2011 22:14

Jeg har møtt på noen menn her inne som virker veldig hyggelige og som jeg gjerne skulle brukt tid til å bli kjent med. Når jeg synes vi har fått en hyggelig tone, med raske tilbakemeldinger og noen lure, morsomme bemerkninger, tenker jeg at dette er en mulighet for at kan bli til noe på sikt.
Det som forundrer meg er at de da svært tidlig ønsker å treffes. Plutselig blir det hastverk med å finne tid, sted og gjøremål for et treff. Jeg har både hørt og følt at de ikke ønsker å kaste bort tiden på å bli kjent her inne i tilfelle det ikke er noen "klaff".

For meg som til tider er rimelig sjenert er dette en vanskelig greie og jeg sitter igjen med tanken om at de har en rekke speeddater på gang, for så å plukke ut de som er gått videre til semifinalen...eller noe...

Har noen erfaringer rundt dette.

1. Veldig sprudlende og spennende mann jeg avtalte å treffe. Vi vekslet telefonnummer og hadde en lang hyggelig samtale, etterfulgt av flere samtaler som tikket inn fra han i dagene frem til vi møttes. Forrige onsdag, for en uke siden, møttes vi og hadde en veldig hyggelig gåtur i en times tid. Vi avtalte ikke noe nytt treff. Etter treffet sendte jeg en melding hvor jeg spurte hva han satt igjen med av inntrykk i forhold til hva han hadde forventet. Svaret var kort "Like bra :) Hva med deg?". Jeg svarte at jeg han var som jeg ventet og at det var hyggelig.

Etter dette hørte jeg ikke mer fra han og tenkte at jeg skulle høre hva han tenkte videre. Om han ville vi skulle treffes igjen eller om vi skulle droppe det. I såfall ønsket jeg å slette han fra tankene mine ....Jeg fikk da til svar at han veldig gjerne ville treffe meg igjen.

- Så sitter jeg her og lurer. Er dette en fyr som nå raser igjennom for å sjekke ut mulighetene? Er en uke uten kontakt, etter en uke med kontakt hver dag, å forvente? Er dette en gutte-regel jeg ikke har hørt om? At man skal holde dama på pinebenken lengst mulig? Det funker vel ikke spesielt godt når man runder 35 vel..... Eller er det hans idiotisk måte å vise at han egentlig ikke er interessert i å treffes igjen? At han kanskje føler han var så intenst interessert og ikke vil "såre" meg med å si det ikke fungerer?

Isåfall... herregud. Jeg spør jo og forventer et ærlig svar! Han kaster jo bort min tid for pokker....

Skjult ID med pseudonym Lillemy ti. 13 sep. 2011 22:15

….Tekst ble for lang og fortsetter her :)

2. Nok en hyggelig og spennende mann jeg fikk god kontakt med. Hadde daglig kontakt en kortere periode til vi la hverandre til tidenes tidstyv nr 1 - Facebook. Etter dette har vi knapt nok sagt hei.
Er Sukker blitt en vennesamletjeneste for Facebook slik at man kan breefe med en hau med venner? Ser min familie og mine venner så håpløse ut at det skremte vannet av mannen? Eller ble det rett og slett for nært å bli venner på Facebook så tidlig?

3. Tredje person ville jeg ikke legge til på Facebook før jeg var blitt bedre kjent med han og sa også ifra at jeg ikke ønsket å treffe han etter fire korte meldinger. Har ikke hørt fra han siden...

Er det noen som har noen meninger her?

Skjult ID med pseudonym bit ti. 13 sep. 2011 22:18

Stikk fingern i jorda TS,
Vi har hundrevis av brunstige rivaler som formelig sloss som løpske sæd-celler for din gunst.
Rart vi har litt dårlig tid for å unngå at neste celle tar over..NOT.

Skjult ID med pseudonym EvilSmurf ti. 13 sep. 2011 22:18

dette er nok ikke et problem for kun ene kjønnssiden, nei.

Skjult ID med pseudonym neptun ti. 13 sep. 2011 22:19

Spørsmålet man kanskje bør spørre seg, er om det vil bli større klaff dersom man venter i det vide og det breie. Mitt entydige svar er et rungende nei.

Når det gjelder enkelthendelser, er det vanskelig å si noe allment om dette. Folk er forskjellige.

Skjult ID med pseudonym gutt 32 ti. 13 sep. 2011 22:20

1. Hvordan skal vi kunne svare deg på noe av dette?
2. Hvis vi forsøker å gi deg et svar, er det ikke usannsynlig et svar du ikke har lyst på, og da venter det bare kjeft å få....så hvorfor gidde...

Skjult ID med pseudonym Z ti. 13 sep. 2011 22:26

1. Ikke sitt og vent. Om du sitter og venter er det du som kaster bort tiden din, ikke han.

Utover det må man vel bare gå utfra at om en mann ikke gir oss oppmerksomhet, er han ikke så keen....?
Jeg gidder i alle fall ikke en mann som ikke virkelig viser at han har lyst til å treffe meg - og formidler dette.
Ærlig talt...

(mann 42 år fra Telemark) ti. 13 sep. 2011 22:40 Privat melding

Kan bare snakke for meg selv TS....men jeg tror jeg snakker for ganske mange alikevel.

1: Vi har ikke en rekke speedater på gang (ihvertfall når det gjelder meg selv og jeg tror det gjelder mange menn her inne også)
2: For min del så hare jeg ikke hatt en date med noen fra sukker på snart 1,5 år...det er faktisk den eneste daten jeg har hatt med noen fra sukker! Har igrunn ikke hatt så mange dater i det hele tatt men noe flere enn denne ene har det jo blitt. Du forstår vel at en som meg kan bli litt ivrig, jeg ønsker jo kontakt med det motsatte kjønn!
Tror dette gjelder for ganske mange menn, og siden jeg dater ganske sjeldent så tror jeg det gjelder menn som er langt mere aktive enn meg også!

Svaret er nok enkelt, vi ønsker å finne en som en kan bli bedre kjent med og kanskje ha et forhold med......og når det opprettes kontakt i mer enn to-tre mailer så har vi kommet lenger enn vi har vært på lang tid...det er klart vi blir ivrig, de fleste av oss får faktisk ikke tillfredstilt behovet vi har for kontakt med det motsatte kjønn.

Skjult ID med pseudonym banditten ti. 13 sep. 2011 22:47

Og ja, i kvindfolk er vanskelige.

Skjult ID med pseudonym Strings ti. 13 sep. 2011 22:52

Z er nok inne på noe TS!

Skjult ID med pseudonym Strings ti. 13 sep. 2011 23:00

Også er det det at når dama holder igjen med å møtes, så er det lett for menn å tro at ho ikke er så interressert enten ved at ho har flere i kø eller at ho rett og slett ikke er så keen.
Da blir det mest sannsynelig et forhold som ikke r "liv laga", resultatet er at han har kasta bort mye av sin egen tid!

Skjult ID med pseudonym Lillemy ti. 13 sep. 2011 23:02

Vet dette ble et altfor langt innlegg og med altfor mange spørsmål som har åpenbare svar. Trengte vel bare å få det ut...

hehe, @gutt 32, kjefte gjør man vel kun når man får et håpløst og meningsløst svar.
Svar ordentlig så tar jeg gjerne imot et - eller flere synspunkter.

@Strings: takk, jeg ser at det kanskje ikke er så rart at det blir rushet når man endelig finner en man får en viss tone med. Jeg er helt ny her inne og mangler litt erfaring. Har vel også kanskje litt mindre panikk fordi jeg ikke har vært singel så lenge som mange andre. Men jeg likte virkelig denne fyren. Det er bare det som irriterer meg... Egosmasher på første forsøk liksom ;)
Ønsker deg lykke til med datingen!

@neptun: ja, for min del vil jeg tro det. Jeg trenger å bli litt kjent for å føle meg komfortabel og trygg. Kan ikke tenke meg noe mer kleint enn å møtes for selv å studere, bli studert, forsøke å være morsom og smart, når jeg egentlig er både sjenert og føler et ubehag ved hele situasjonen.

(mann 44 år fra Akershus) ti. 13 sep. 2011 23:06 Privat melding

For min del liker jeg å kunne bli litt kjent her, for så å snakke på telefon, og så møtes. Jeg har det ikke travelt, men jeg føler at enkelte jenter forventer det. Og blir man såpass godt kjent at ikke hver eneste melding er kjempespennende lengre, så føler jeg at de går videre. Derfor har jeg også bestemt meg for å møtes så snart som mulig. Som jeg har skrevet i andre tråder, så er jeg seriemonogam. I det legger jeg at så fort jeg fatter interesse for en, så er det kun den ene jeg gir oppmerksomhet. Det vil også si at jeg aldri i livet kunne tenke meg å date noen andre i mellomtiden, eller for å kunne ha minst en på gress.

Når det er sagt, så finnes det folk helt i andre enden av skalaen, og det finnes folk i midten. Det du gjorde med han siste som du slapp unna var kanskje en veldig lur ting for å måle interessen. Han var tydelig vis ikke interessert, og da bør alle varselsklokkene gå av. Samtidig.

En annen ting du må tenke på er at enkelte benytter seg fullt ut av mulighetene det er ved å sjekke på nett. På byen vil en kar kun ha mulighet til å sjekke opp maks to stykker, for *så* å bli kjent med dem i etterkant. Går han på flere utesteder kan han sjekke flere (og det går for jenter også!). Det er uansett mye mer tungvint, så det er ikke rart at folk med den mentaliteten er her i stedet. Det er nesten så "folk som meg" burde begynne å sjekke på byen siden don juan'ene sitter her og har planlagt fire middager på lørdagen :p

Men...om du siler, slik du gjorde på han siste, så blir det kanskje lettere. Det er jo ikke noe lurt å ikke investere av seg selv, for da har man jo egentlig tapt allerede...

Lykke til - du er ikke alene. Og begge kjønn opplever det du opplever.

Skjult ID med pseudonym tøffelhelt ti. 13 sep. 2011 23:12

Synes man bør møtes ganske kjapt, man blir ikke ordentlig kjent når man skriver meldinger. Personligheten kommer ikke frem før man møtes, og den er viktigst! Har opplevd å skrive med noen som virket som full klaff, men hvor begge skjønte med en gang vi møttes at det ikke var det store.

Nettsjekking er en spesiell måte å sjekke på. Man skriver gjerne med flere aktuelle samtidig, og da er det ikke unaturlig å ville møte flere for å finne ut om hvem man helst vil satse på. Blir litt som å sende en liten unge i en godtebutikk, det er jo nesten umulig å velge... (og det er faktisk et lite problem)

(mann 42 år fra Akershus) ti. 13 sep. 2011 23:25 Privat melding

@Lillemy: Hvis du likte vedkommende så godt, hvorfor tok ikke du initiativ til å møte han igjen og igjen og igjen ?
Foreslå tid og sted for ett nytt treff ?
Det kan jo være slik at vedkommende også er sjenert, og for oss mannfolk kan det også være slik at vi ønsker at dere jentene tar ett ordentlig initiativ for å vise at dere er mer enn bare "litt interessert"

Er litt enig med Strings i det han mener (Hvis jeg forsto han riktig) at det å få gå på en date med en jente er lenger enn mange av oss har kommet på lenge, og at etter en date så ønsker vi en bekreftelse fra jenta at hun ønsker å ta dette ett steg videre ? Men jeg er jo forsåvidt også enig med deg at det var en litt merkelig oppførsel å svare såpass kort på ett så konkret spørsmål som du stilte. Der hadde nok også jeg som deg forventet meg noe mer.

Ut ifra det du skriver virker det som at du syntes det er nok å tilkjennegi gjennom en tekstmelding at du er interessert i videre kontakt, men så forventer du at han skal ta initiativ til å møtes. Kan det være der problemet ligger at dere nå faktisk venter på hverandres initiativ ? Jeg vil tro at dersom du prøver å ta ett slikt initiativ som jeg nevner vil du fort finne ut om fyren er "ekte" eller ikke. Er han ikke det kan du med god samvittighet kalle han falsk for å gi inntrykk av at alt er vel og bra, men at han ikke tør å si ifra på en ordentlig måte at han egentlig ikke er interessert.

Just my five cents :D