Alle innlegg Sukkerforum

Damer med sms-fetisj, og menn med sms-vegring.

Vis siste innlegg
(mann 38 år fra Østfold) ti. 13 sep. 2011 23:18 Privat melding

Bra match?

...eller tar damer det at man svarer kort og konsist, og ikke drar igang eller gidder å delta i laaaange samtaler på sms(!!!) som et tegn på at fyren ikke er interessert (generellt i henne altså, og ikke generellt i det å ikke dra igang eller delta i laaaange samtaler på sms).

Og ikke minst, hvordan er tankegangen bak en slik konklusjon, annet enn "det bare er sånn, fordi ja...fordi!!!"....?

OG... Hvor avhengige er dere av bruk av smileys? Tenker dere automatisk at "tonefallet" i en sms(!!!) uten en smiley er sur? ...og igjen, hvordan er tankegangen bak den konklusjonen? ...og igjen, annet enn at "det bare er sånn, fordi ja...fordi!!!"...?

(ps, burde det stått en smiley her?).

(kvinne 39 år fra Oslo) ti. 13 sep. 2011 23:24 Privat melding

Jeg har nok den tendensen at jeg overanalyserer en hver sms. Er den kort og uten smiley så tar jeg det som et tegn på at fyren ikke er inntressert. Jeg forventer at han skal skrive mye og lenge i starten iallefall. Særlig hvis jeg viser tydelig at jeg liker han:))

Det er bare sånn jeg er da. Det er fordi jeg blir så usikker på en person om jeg får bare korte svar og hvis han aldrig tar initiativet til en samtale. Det er vel fordi jeg har blitt "brent" på det før. Man blir mer skeptisk med årene. Iallefall jeg.

Skjult ID med pseudonym Frk.P ti. 13 sep. 2011 23:25

Y
N
Vet ikke, det er din konklusjon
Lite
Er det bevisst
Normer fulgt av teknologi og sosiale medier

(kvinne 28 år fra Hordaland) ti. 13 sep. 2011 23:29 Privat melding

Nå kan jeg bare svarer utifra meg selv, og mine venninner... Men jeg føler at han ikke er interessert hvis han bare svarer kort og uten noen tegn til "mimikk"!
Hvis det kommer et "ja :)" så betyr det mer enn "ja".... Ved å svare bare "ja" har man vist en litt "kald" side av seg selv via meldinger, ikke noe god følelse for oss jenter!
Vi blir fort usikre når vi får korte, kjedelige svar uten noe smil eller noe. Dette kan ha en sammenheng med at vi bruker en del tegn til hverandre, og regner med at dere gutta gjør det samme?!

Og et =) hadde nok ikke vært feil i slutten av innlegget ditt, nei... ;p

Skjult ID med pseudonym Frk.P ti. 13 sep. 2011 23:30

Synes forresten det er godt gjort å skrive et innlegg med såpass mye babbel og uhemmet tegnsetting og et lass med spørsmål - hvor hovedpoenget er at _kvinner_ er eksperter på å ville skrive mengder med vissvass.. [smiletegn]

Skjult ID med pseudonym banditten ti. 13 sep. 2011 23:33

@Frk.P - Sig hvad du vil, men det er langt bedre end anal-sex & alder tråde.

(mann 38 år fra Østfold) ti. 13 sep. 2011 23:34 Privat melding

"Jeg har nok den tendensen at jeg overanalyserer en hver sms."

...men hvorfor gidder du det?

Det å "fake" at man er interessert er da verdens enkleste greie. Playere gjør det hver eneste dag, og gjerne flere ganger i helgene. Så det at fyren skriver laaange sms´er med bøttevis av smileys betyr da ikke nødvendigvis noe som helst annet at han er interessert i noe annet enn et par runder i høyet, på samme måte som at hvis han ikke skriver laaangt sms´er med bøttevis av smileys ikke nødvendigvis betyr at han ikke er interessert i noe seriøst. Hvorfor tolke ting ut av løse lufta istedet for å forholde seg til realiteter (altså hva han gjør). Handling sier mer enn ord og alt det der... (Jada, det burde sikkert stått en smiley her).

Skjult ID med pseudonym Tingeling ti. 13 sep. 2011 23:38

Ut fra ressonnementet...er jeg visst en mann. Ihvertfall ikke en kvinne. ;-)

(kvinne 39 år fra Oslo) ti. 13 sep. 2011 23:39 Privat melding

Hehe, ja hvorfor gidder jeg det. Sa jo det. Fordi jeg blir usikker på han om jeg bare får korte svar.
Jeg trenger litt mer bekreftelse. Men trenger jo ikke overlange svar heller. Må jo være innhold i det og ikke bare tørrprat liksom.
Men her inne er det jo mange man enda ikke har møtt. Personer man ikke kjenner. Skader vel ikke dere gutter å annstrenge dere litt ekstra da. Å noen smileys er vel heller ikke noe dere sliter ut mobilen på :)

Skjult ID med pseudonym Frk.P ti. 13 sep. 2011 23:40

Banditten

Det er det så avgjort - jeg ville i grunn bare være litt vanskelig :)

(mann 52 år fra Møre og Romsdal) ti. 13 sep. 2011 23:40 Privat melding

lange sms er en kvinne greie. sms er en forkortelse på Short Message Service.
noen ganger har jeg blitt irritert når jeg får 3 lange sms i en. det blir for mye liksom.

dessuten bruker en kvinne ca 10 000 ord i døgnet ,mens en mann bruker ca 3000.

noe å tenke på neste gang dere sitter å forventer en "avhandling" på sms fra en mann : )

men smiles er helt ok : ) men kort og konsist

Skjult ID med pseudonym Z ti. 13 sep. 2011 23:41

Tips? Ring så ofte du kan fremfor å sende sms, så unngår man alt det der.
Tips to? Diskuter ALDRI noe via sms.

Tips tre: La være å anta noe...

The end.

(kvinne 39 år fra Oslo) ti. 13 sep. 2011 23:44 Privat melding

@bukefalos

Hahaha, ja det skal jeg huske på :) skal slutte å overanalysere, så får vi se hva det fører til :)

(mann 38 år fra Østfold) ti. 13 sep. 2011 23:46 Privat melding

Du overanalyserer altså fordi du blir usikker hvis du bare får korte svar altså. Utrolig bra ressonnement...

Men ...Du forstår vel, sånn innerst inne i i hjernen et sted, at konklusjonene du trekker ut av overanalyseringa ikke henger på greip eller har noen som helst rot i virkelighetens verden? Eller?

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 13 sep. 2011 23:50

Han kan få svare akkurat så kort han vil og uten et eneste smiletegn. Tror ikke han er sur av den gunn. (Med mindre han alltid har 10 smileys og så pluteselig konsekvent dropper det og er kort. Endringer legger jeg merke til. Men ikke SMS-stil i utg. punktet) Han kan fint vente noen dager uten at jeg dermed tenker at han ikke er er interessert. Å presse folk til handlingssmønstre kommer det ikke noe godt ut av.

Skjult ID med pseudonym Binders ti. 13 sep. 2011 23:52

@Z

Der er vi helt på linje! Det var gode råd.

Skjult ID med pseudonym Boble® ti. 13 sep. 2011 23:52

Jeg skriver sms med smileys. Det er som jentene sier.. Det blir litt mer vising av humør og humor når du legger til smilefjes og blunk.

(kvinne 39 år fra Oslo) ti. 13 sep. 2011 23:56 Privat melding

TS

Jeg blir usikker på personen sin innteresse om jeg får et kort , ja eller, klart det osv. Da analyserer jeg den mld:):)
Det blir ofte til at jeg da tolker det som liten innteresse og MIN erfaring sier at han er ikke mye keen for da hadde han gitt meg mer oppmerksomhet. Å ja, jeg trenger oppmerksomhet:)

For å svare på det siste spm ditt. Nei det kan jeg ikke si meg enig i. For mine konklusjoner er basert på mine erfaringer med menn :D

Skjult ID med pseudonym 1234 ti. 13 sep. 2011 23:56

Jeg har selv opplevd dette som et issue.
Inkompatibel smsfrekvens (ikke nødvendigvis lengde på sms) og antall smilefjes blir veldig fort veldig problematisk.

Generelt har jeg inntrykk av at både hyppig smsfrekvens og at en erstatter normal tegnsetting med fluortabletter er tegn på usikkerhet og kan virke lite tiltrekkende og, i verste fall, direkte skremmende.

(mann 38 år fra Østfold) on. 14 sep. 2011 00:03 Privat melding

Klarer man ikke å formidle sinnsstemning uten bruk av smileys, burde man ikke da skaffe deg et litt bedre vokabulær? (Vokabulær betyr ordforråd, for de som ikke vet. Eller enda enklere forklart: BURDE MAN IKKE DA LÆRE SEG LITT FLERE ORD, OG DET Å BRUKE DE SKIKKELIG). (Her burde det absolutt ikke stå noen smiley).

Ellers, som en nevnte over her. SMS er en forkortelse for "short message service". Legg spesiellt merke til ordet "short" (som betyr kort, på norsk). Altså en funksjon på en mobiltelefon som er tiltenkt korte beskjeder. Noe som er noe helt annet enn lange samtaler.

Eksempel, for de som er litt "trøtte":

A: "Hei, er du fortsatt med på kino i kveld?"
B: "Ja, selvsagt! Møter deg utenfor ca. kl 19:45."

Her kan selvsagt A velge å svare "Ok" etterpå, men å bekrefte at en avtale er bekreftet blir jo litt smør på flesk. Her er det heller ingen, hverken A eller B, som er sure og vrange, og det til tross for at det ikke er brukt noen vanskelige ord, eller lange setninger. Kun kort og konsist. Ferdig butikk! Veldig bra altså.

Bare for å ta et eksempel også, hvor B er sur og vrang, for de som er enda litt "trøttere":

A: "Hei, er du fortsatt med på kino i kveld?"
B: "Ikke etter at jeg så bildene av deg på facebook."
Eller... B svarer ikke i det hele tatt.
A kan selvsagt her velge å svare noe alla "Fy faen din overfladiske drittsekk", men igjen, å bekrefte noe som allerede er bekreftet blir jo litt smør på flesk, men det er vel kanskje nettopp det A liker, og nettopp derfor B ikke likte bildene... (Her kunne det egentlig passet veldig fint med en smiley!).

...var det ellers noe dere lurte på?

Skjult ID med pseudonym Melankolia on. 14 sep. 2011 00:06

@KongKebab:

He he, betimelige spørsmål!

Vel, for min del - ja, jeg blir usikker på om han virkelig er interessert om jeg får korte, konsise meldinger som jeg lett oppfatter som avvisende. Dette henger sammen med at jenter uttrykker seg i mange ord og vendinger, er vi korte er det som regel en negativ grunn til det. Er ikke alltid like lett å huske at menn har færre ord, er mer direkte osv. Når man er på dealer`n tolker man (jenter) absolutt alt som blir sagt og ikke sagt, fordi man er sårbar og redd for avvisning. Det komiske er vel at det fort blir en selvoppfyllende profeti. Føler man at han trekker seg unna, gjør man det samme selv, også har man det gående...

Smiley`s er som regel bra! Rett og slett fordi meldinger uten tonefall, mimikk osv. kan misforstås.

(mann 38 år fra Østfold) on. 14 sep. 2011 00:08 Privat melding

"For å svare på det siste spm ditt. Nei det kan jeg ikke si meg enig i. For mine konklusjoner er basert på mine erfaringer med menn :D"

Hehe... De blir jo et noe snevert og selektivt utvalg. Siden du ikke gidder å date menn som ikke skriver lange meldinger med bruk av smileys fordi du tolker det som at de ikke er interessert og fordi du føler du trenger mer oppmerksomhet (i.e. lenger sms´er og bruk av smileys), så selvfølgelig opplever du heller ikke at disse er seriøse og interessert. Det burde jo ikke akkurat komme som noen bombe at du ikke opplever menn du ikke involverer deg med pga hvordan de formulerer sine sms´er som seriøse og interessert... Ihvertfall hvis du evner å tenke bittelitt logisk og legge ifra deg overanalyseringen et lite øyeblikk her.

Skjult ID med pseudonym be-my-Man on. 14 sep. 2011 00:09

Personlig hater jeg å skrive sms, Etter dårlig erfaring med min eks som har bombardert meg med altslags meldinger, har jeg utviklet moderat sms allergi.Trenger ikke få mer enn maks 2 sms per dag jeg.
Mye bedre å ringe eller å treffes .
Så for min del er lange sms samtaler utelukket, definitivt

Skjult ID med pseudonym Binders on. 14 sep. 2011 00:11

Jenter gjør sånn og sånn? Jeg legger meg på den linja han legger seg på. Om han aldri bruker smiletegn så gjør ikke jeg det heller. Om han bruker det mye, gjør jeg det også. Det kalles å speile. For å få en mest mulig fruktbar dialog og kommunikasjonsform. Ingenting er mer rett eller feil. Det er ikke der interessen måles. DET er min erfaring. Men som kebaben er inne på: Hadde jo ikke hatt den erfaringen om jeg ikke hadde gitt de ordknappe en sjanse.

Skjult ID med pseudonym Binders on. 14 sep. 2011 00:14

Jeg må le... maks to per dag? Mener ikke å være frekk.Men for meg holder det med to i uka. Helt sant!

Skjult ID med pseudonym Binders on. 14 sep. 2011 00:18

Da kan den de gjerne være:
-Hva med en kino til helgen?
svar: Flott! Har du sett.... den går på Saga kl. 21. Passer det?
-Passer fint! Sees.

Om man da avtaler neste treff der og da, har jeg ikke behov for flere SMS med mindre man skal avlyse eller endre noe. Kanskje en "Er på vei, kommer om 15." noen dager etterpå. Gud - er jeg mann??

(kvinne 39 år fra Oslo) on. 14 sep. 2011 00:19 Privat melding

TS

Slapp av mann. Du har mange gode poeng. Jeg skjønner hva du mener, MEN du er vel ute etter en partner siden du har porfil på sukker? Jeg konkluderer med det. Å da må jeg bare spørre deg. Kan du ikke gi litt mer av deg selv hvis du sender sms med noen? Selv om det er forkortelsen på short message service. Om du virkelig liker noen så kan det vel ikke være så vanskelig å avslutte en mld med 1 smiley vel? Ser ikke problemet. Hvorfor ikke gi litt mer av deg selv ? Og vis dama at hun er spesiell. Nei,ikke i form av en million smileys, men med å faktisk ha en god dialog hvor det ikke vil være noen tvil om hva du syns om henne.
SMS er en form for kommunikasjon hvor man ikke kan benytte seg av kroppsspråk. Kan derfor fort missforståes og tolkes feil. Smileys er en erstatning for manglende kroppsspråk.

(mann 38 år fra Østfold) on. 14 sep. 2011 00:19 Privat melding

"Ingenting er mer rett eller feil. Det er ikke der interessen måles. DET er min erfaring. Men som kebaben er inne på: Hadde jo ikke hatt den erfaringen om jeg ikke hadde gitt de ordknappe en sjanse."

Nettopp... Å konstruere og leve ut selvoppfyllende profetier, for så å slå seg på brystet etter på og tenke at "hah, jeg hadde rett ja..." er jo ikke akkurat godt for noe som helst, sånn egentlig.

Skjult ID med pseudonym be-my-Man on. 14 sep. 2011 00:22

Du @binders mener du 2 sms i uka også i forelskelsefasen? Her må jeg le

(mann 38 år fra Østfold) on. 14 sep. 2011 00:22 Privat melding

"Gud - er jeg mann?"

Altså... Det å ikke være kronisk oppmerksomhetssjuk, usikker og overanalyserende betyr ikke nødvendigvis at du er en mann, men er du usikker kan du jo alltids kjenne etter. Mellom bena altså. Er du fortsatt usikker etter det, så kan du sikkert ta en tur til din fastlege og be om en kjønnstest.

Skjult ID med pseudonym 1234 on. 14 sep. 2011 00:24

Jeg synes ikke eksemplene dine var noe bra, KK. Jeg er mer opptatt av noe sånt:
18:00, A: Åh, som jeg savner deg!
18:05, A: Du er verdens beste mann! <3<3<3
18:15, A: Hva gjør du?
18:35, A: Hallo?
18:36, A: Plis svaaaaaaar!!!!
20:15, B: Jeg har vært på kino. Mener jeg fortalte deg om det igår. Snakkes imorgen.
20:16, A: Nevermind...

Skjult ID med pseudonym Binders on. 14 sep. 2011 00:28

@be my man. Ja jeg mener det... Men selvfølgelig med noe samtaler og treff i tillegg. Men SMS - hva skal jeg med det?? Bare for å si natta? Ikke noe behov for meg... Hyggelig, det er ikke det. Men jeg trenger ikke den oppmerksomheten. Fordi jeg har kjent menn som omtrent aldri bruker det. Og det er ikke nødvendigvis en måler for interesse. (Men jeg har trodd det - og tatt feil! :)

*har kjent etter og funnet ut at jeg er kvinne - som lever greit uten SMS-fetish*

(mann 38 år fra Østfold) on. 14 sep. 2011 00:31 Privat melding

"Kan du ikke gi litt mer av deg selv hvis du sender sms med noen?"

For å ta et eksempel da... Jeg får en sms, med spørsmål om jeg vil ett eller annet, og svarer:

A: "Ja, det vil jeg gjerne!"

eller...

B: "Ja, det vil jeg gjerne! =)"

Så har jeg da strengt tatt ikke "gitt noe mer av megselv" i alternativ B enn i alternativ A, selv om hun i andre enden tolker det dithen. Skjønner du forskjellen...?

Det du egentlig spør om er jo, "Kan du ikke tilpasse din skriftlige formidling ovenfor damer du liker på en slik måte at de ikke sitter å overanalyserer alt du skriver i negativ retning?"... Og jo, selvsagt kan jeg da det, men spørsmålet er jo, hvorfor burde jeg? Ønsker jeg egentlig å ha en overanalysernde kvinne?! Burde ikke hun heller slutte å overanalysere og trekke slutninger ut av løse lufta? Jo, selvsagt burde jo hun heller gjøre det, enn at jeg skal tilpasse mine sms´er etter hennes kroniske usikkerhet og overanalysering! Men det er vel litt for mye å be om kanskje, så det er jo mye enklere å bare skrive den jævla smileyen enn at hun skal jobbe aktivt med segselv og sin egen usikkerhet så hun ikke er avhengig av noe som i bunn og grunn er en uviktig trivialitet og ikke en indikator på noe som helst........................ =)

(mann 38 år fra Østfold) on. 14 sep. 2011 00:33 Privat melding

1234: Hahaha! Klassiker...

Skjult ID med pseudonym Binders on. 14 sep. 2011 00:36

"Ja, det vil jeg gjerne!" Men utropsetegn og alt... fader det er jo luksus. Jeg er mer vant til:

"Ja, hvorfor ikke?"

hehe...

Skjult ID med pseudonym Binders on. 14 sep. 2011 00:38

@Kongkebab:
Om du mener 1234 sitt morsomme eksempel er en klassiker, så ville jeg muligens gått litt i meg selv og vurdert hva slags type jente du pleier å falle for. Ingen av mine venninner ville nedverdige seg til den slags idiot-oppførsel...!

(mann 38 år fra Østfold) on. 14 sep. 2011 00:39 Privat melding

Binders: Det er en klassiker fordi det (uheldigvis) er en GOD DEL folk som faktisk holder på sånn, ikke fordi det er en greie jeg personlig liker (noe som vel burde være ganske opplagt, denne tråden tatt i betrakning).

Skjult ID med pseudonym 1234 on. 14 sep. 2011 00:42

Skriver under på KK siste svar. Og legger til at en ikke trenger å ha falt for noen som kommuniserer på denne måten.

Men dét hadde nok alle mine venner forstått.
Ah, beklager. Den var litt frekk. Men se her:
;-)

(mann 38 år fra Østfold) on. 14 sep. 2011 00:43 Privat melding

" ;-) "

...hva FAEN mener du med det, hæ? Hæ? HÆ?!

Skjult ID med pseudonym Binders on. 14 sep. 2011 00:45

Kongkebab - jeg skjønner jo at du ikke liker akkurat DET, men du liker åpenbart pene, feminine damer som er litt usikre likevel... ? ellers ville du vel ikke gjenkjent denne varianten som vanlig...? Ting henger jo sammen. Så jeg mener det jeg sa om å gå i deg selv.... Som sagt det finnes maaange kvinner som aldri ville nedverdiget seg til den oppførselen. Meg inkludert.

Skjult ID med pseudonym Binders on. 14 sep. 2011 00:49

Og pssst! Har du tenkt over hvor mange av disse oppmerksomhetssyke damene med SMS-fetish som ble dårlig/urettferdig behandlet av eksen sin? hehe...

(kvinne 39 år fra Oslo) on. 14 sep. 2011 00:50 Privat melding

TS

Hahaha, ja der ser du:)Du har jo skjønt poenget! Bruk smileys, og overdriv sms bruken så slipper du tenke mer på den saken:)

Men fra spøk til alvor. Nå vet jo ikke jeg hvem du referer til, så kan bare svare for meg selv. Men når jeg ikke kjenner personen godt og kanskje heller aldrig har møtt vedkommende, så trenger jeg litt mer bekreftelse. Jeg forventer at fyren skjønner at han må holde kontakten jevnlig inntil vi møtes for at gløden ikke skal dø ut på en måte. Ikke fordi han skal sende eller motta slik som @1234 beskriver det da. Men at man tar initiativ begge to og at meldingene gjerne har en smiley på slutten. Bare så jeg skal slippe å tolke det feil å sitte å gruble på det:))

Om du trenger en overanalyserende kvinne? Nei ikke du. Tror det plager deg for mye. Let etter noen som ikke bryr seg om korte sms og smileys. De finnes de og;)

(mann 38 år fra Østfold) on. 14 sep. 2011 00:57 Privat melding

Binders: Det går faktisk helt fint an å identifisere generelle trender og egenskaper hos det motsatte kjønn (eller det samme kjønn, for den saks skyld), uten at man nødvendigvis finner den samme trenden eller egenskapen tiltrekkende. Det er jo ikke akkurat som at de eneste damene jeg har hatt noe med å gjøre her i livet er damer jeg har vært personlig interessert i. Man har jo f.eks noe som heter venninder, som man får inntrykk gjennom, og kompiser/kollegaer som har damer/flørter/dater/ektefeller som man også får inntrykk gjennom. Men selvsagt, jeg har da vært innledende interessert i damer jeg også, som alle andre, for så å av diverse årsaker miste interessen, og dette med kronisk usikkerhet er selvsagt en av disse årsakene.

...men for all del, du må jo gjerne sitte der i andre enden av denne lange banen med nettverkskabler og tro at du vet bedre enn meg hva jeg liker og ikke. Like lite jeg får gjort med det, som med disse som tolker manko på smiley som et tegn på at noen ikke er interessert.

Skjult ID med pseudonym Binders on. 14 sep. 2011 01:00

Ja, ikke sant? ;-)

Bare ertet deg litt faktisk. God natt! :-))))

(mann 38 år fra Østfold) on. 14 sep. 2011 01:06 Privat melding

Marjen: ...men hvorfor gjør du din egen usikkerhet til andres problem? Burde du ikke heller jobbe aktivt med den selv, fremfor å kreve at andre skal tilpasse seg den, for ellers gidder du ikke ha noe med de å gjøre? Hadde det ikke vært deilig å slippe denne usikkerheten, og avhengigheten av "konstante" sms´er med smiley på slutten...? Forstår du ikke at du ved å fortsette slik bare forer din egen usikkerhet, noe hverken du eller din partner er tjent med? Du liker vel sikkert selvsikre menn selv sant...? Slike oppmerksomhetssyke menn som tolker alt i vildens sky... Det er vel slitsomme greier? Gidder ikke slike?

(mann 38 år fra Østfold) on. 14 sep. 2011 01:08 Privat melding

Binders: Jepp, helt sant! God natt.

(kvinne 39 år fra Oslo) on. 14 sep. 2011 01:14 Privat melding

TS

hehe, jo det har du nok helt rett i. Jeg burde kanskje ikke være så usikker, men det er nok livets skole som har gjort det slik.
Jeg lager det ikke til andres problem da. Det føler jeg ikke, det er jo bare meg selv det går utover egentlig. Om det er slik at menn faktisk er genuint intressert selv om de skriver lite og kort. Noe jeg ikke hadde jeg ikke trodd før denne tråden faktisk. Så skal jeg helt klart ta lærdom av det. Men synes fortsatt at startfasen av noe som eventuelt kan utvikle seg til et forhold, burde inneholde smileys og ekstra oppmerksomhet. Damer liker det;))

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 14 sep. 2011 07:22

Du er søt!:):):)

Ser du hvor lett det er babben?:):€:o)!@)5/h:)

(kvinne 34 år fra Rogaland) on. 14 sep. 2011 08:07 Privat melding

Er jo ikke alle som syns det å skrive sms er veldig gøy da, syns selv det med å bli spammet med smser er ett ork. Men dersom han svarer tar jo jeg det som positivt da helt klart, trenger heller ikke være lange meldinger, skiver ikke alltid lange meldinger selv noen ganger inneholder de ikke smilefjes en gang. Men dersom jeg ikke hører fra han på noen dager tar jeg selvsagt det som et hint at han muligens ikke er intr :)

Skjult ID med pseudonym Binders on. 14 sep. 2011 08:46

Hadde jo vært interessant om flere menn ga uttrykk for om de skrev kort og uten smiletegn i starten dersom de var veldig interessert. Jeg vet det forekommer. Men tror vel ikke det er vanlig. Eller hva gutter?

Skjult ID med pseudonym 1234 on. 14 sep. 2011 09:08

Binders:
Jeg kan skrive veldig lange sms uten at det betyr at jeg er romantisk interessert. Men jeg har faktisk tatt meg i å bruke smilefjes (jeg tror det er) to ganger i meldinger i her på Sukker for å understreke godvilje. Ah, hvem er det jeg lurer? Jeg ble usikker, selvfølgelig, og redd for at mottaker ... ikke kunne lese eller forstå hva jeg mente!

Når jeg, en meget sjelden gang, bruker smilefjes ordentlig, består hele meldingen av kun étt smilefjes.

Men jeg er da ikke "vanlig". Jeg vet dét.

Skjult ID med pseudonym LilliMi on. 14 sep. 2011 15:40

Jeg har et fryktelig ambivalent forhold til sms. En eks kunne sende lange sms med ekstremsensitivt og emosjonelt innhold, mens en annen brukte flere dager på å svare.
Begge delene opplevdes stressende for meg. Så stressende at jeg fortsatt har problemer med å ha på lyden på mobilen. Jeg får et lett snev av angst når jeg hører sms-lyden og jeg får et lett snev av angst av at lyden er på og at det er stille. *gremm*

Skjult ID med pseudonym LilliMi on. 14 sep. 2011 15:41

Og sms er djevelens kommunikasjonsverktøy.

Skjult ID med pseudonym LilliMi on. 14 sep. 2011 15:41

Jeg blir klam i hendene og svett på magen bare av å tenke på at jeg en eller annen gang skal inn i en dating/forholds-situsjon igjen.

Skjult ID med pseudonym LilliMi on. 14 sep. 2011 15:42

Og så kan jo sms være veldig fint også. Dersom man samsvarer litt i behov på den fronten. jeg har jo erfart det også.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 14 sep. 2011 16:48

Hehe, du har ikke et lettere ambivalent og nevrotisk forhold til SMS LilliMi?:)

Skjult ID med pseudonym banditten on. 14 sep. 2011 18:01

SMS er et glimrende værktøj til at give korte meldinger med, uden tvivl. Jeg er dog af den overbevisning, hvis det tager mig kortere tid at ringe personen op end det gør at skrive det så ringer jeg.

Er modparten dog i en situation hvor jeg skal give besked om noget og de eksempelvis er på job, så kan jeg godt sende en sms istedet.

(mann 37 år fra Oslo) on. 14 sep. 2011 18:03 Privat melding

Har en eks det ble veldig drama med om jeg ikke svarte innen 5 minuter, uansett om jeg var på jobb eller holdt på med helt andre ting.

Nå er jeg her.

(mann 37 år fra Oslo) on. 14 sep. 2011 18:06 Privat melding

For øvrig må jeg si at det Z skrev lenger opp her er et vanvittig godt råd:
Hvis man merker at det blir mye problemer p.g.a. feiltolkning av SMSer, bare bli enige om å ikke bruke de lenger.

Ring istedenfor!

Hvis ikke dama skjønner poenget med det, er det ikke håp.