Alle innlegg Sukkerforum

Singlepartykonsepter - i det hele tatt

Vis siste innlegg
(mann 44 år fra Oslo) on. 14 sep. 2011 01:10 Privat melding

Siden det har vært så mye tau som har blitt viklet inn i temaer om suging, blåsejobber, hårvekst og generelt om folks individuelle smak vedr alt mulig rart, tenkte jeg nå utforde til deres kreative og konstruktive evner.. og helst med begrunnelser

Flott at det kommer mange og at sukkerfestene har blitt populære -og visttnok har blitt de største singlepartyene i dette værbitte landet :) Dette er følgelig ikke, under noen omstendigheter, ment å være noen kritikk av det partykonseptet som sukker.no legger opp til. Så er det sagt :)

Jeg har imidlertid flere venninner som har motforestillinger ifht å klistre på seg lapp med nick, å bli fotografert i døra osv.. Mange føler det kanskje beklemt i utganspunktet, bare det å entre et singleparty.. De skulle helst ha smuttet usett/usynlig inn døra.. for så å pluts befinne seg minglede med folk, eller sittende ved et bord, - som om ingenting var skjedd :)
Noen, særlig jenter, utviser i det hele tatt motforestillinger, bare ordet singlefest blir nevt.. Har hørt betegnelsene "harry", "kjøttmarked" "danskebåt" osv.. Noen som kjenner seg igjen?

Og hva med deltagerprisen? Noen, særlig de yngre, syntes det kan bli litt dyrt og velger andre selskapeligheter en lørdag kveld av den simple grunn..

Med tanke på at sukker kanskje er det største offisielle kontaktleddet mlm single her i norge, samtidig som at det er en kjent sak at single, først og fremst, går ut for å treffe andre single, uansett hvilke festlige anledninger de har til hensikt å bevege seg til - burde både potensialet og forutsetninger for sukker (siden de har en enorm formidlingsflate til singlemålgruppen) til å samle utrolig store mengder mennesker til singlepartyer, uansett form og innhold. De kunne sikkert også vært holdt enda oftere, dersom

Hva mener dere godtfolk? Finnes det forbedringspotensial eller noe som bør gjøres annerledes ifht å arrangere singlepartys for sukker.no? hva? hvordan og hvorfor?
For å si det bråkjekt::: Give your best shots ;)

Skjult ID med pseudonym Danty on. 14 sep. 2011 01:23

Føye til at det jeg skrev over var noen subjektive betraktninger. Mange syntes også at det er en kul og festlig greie, med matchkort, fotoshots, og nick på brystet.. Folk er forskjellige. nettopp derfor jeg tok opp temaet.

Samtidig håper jeg alle som foreslår noe, er konstruktive. Håpet er at sukker.no også kan følge tråden med en viss interesse.. Hvem vet; kanskje kan sukker fange opp ett og annet kreativt innspill som kan realiseres ;)

Skjult ID on. 14 sep. 2011 01:33

lykke til med tråden :)

Skjult ID med pseudonym Ceca83 on. 14 sep. 2011 01:57

Jeg så flere på sukkerfesten sist som ikke hadde nicket sitt fra sukker synlig. Det er vel valgfritt det.

Et kjøttmarked på en singelfest er vanskelig å unngå gitt.

Men jeg savner de turene jeg leste et sted her en gang at sukker skulle lage jeg. Jeg vil ha torsdag- søndag weekend oppe på et fjell for å gå på ski, utfor osv med afterski og litt happnings med små kurs osv:) DET hadde vært moro:)

Sikkert vært bra med en hytte til hytte greie eller gapahuk/ lavo opplegg uti marka også :)

Noen som har slike ønsker kanskje?

Skjult ID med pseudonym Danty on. 14 sep. 2011 02:05

@Ceca

Jodda.. frivillig i hvilken grad en bruker nicket eller gidder å belemre seg med kortutdelig osv ---når en først har kommet på innsiden, vel o merke.. Var mer entrèen jeg siktet til,, selve barrieren som noen venninner av meg har nevt
Nå virker jo du å være ekstremt fortrolig med alt også da. Det skal du ha for :)

Kjøttmarked er det på alle utesteder en lørdag kveld.. hvordan kjøttmarkedet virker eller fremstilles, er imidlertid ulikt... noen er mer sofistikerte og andre mer åpenbare.. men resultatet, stort sett det samme :)

Skjult ID med pseudonym Danty on. 14 sep. 2011 04:50

For å trekke tråden ned til et litt mer kortfattet nivå:

Hvordan ville du organisert et singelparty? Hva skulle/burde det inneholdt?

Eller som sukkerfeen Ceca foreslo/savnet: Andre events som kunne vært aktuelle? som hadde trukket folk

(mann 44 år fra Akershus) on. 14 sep. 2011 06:42 Privat melding

Jeg hadde syntes det hadde vært *mye* kulere med tematurer enn rene fester. Tematurer kunne vært vinsmaking, skihelg, en uke i syden, for den saks skyld. Nå har jeg ikke vært på noen av festene, så aner ikke hvordan de utarter seg, men tenkte jeg skulle se om jeg fikk endret på det utover vinteren en gang...

Skjult ID med pseudonym Boble® on. 14 sep. 2011 10:48

Jeg syntes det hadde vært kjekt om de tok festene i andre byer enn bare Oslo.. Men så skjønner jeg at det selvfølgelig er best å ta festen der det er flest folk. :)

Temafester hadde vært bra også. Jeg hadde kanskje vært mer giret på en overnatting på høyfjell med kort i skiheis eller noe lignende. Men det betyr jo også høyere priser. Noe som kan ekskludere en del folk.

Skjult ID med pseudonym CH2OHn on. 14 sep. 2011 10:59

@Boble: søte jenter kan alltid få overnatte hos meg - gratis. Eller. Tja - NESTEN gratis :p

Skjult ID med pseudonym neptun on. 14 sep. 2011 17:55

@ceca
Jeg mener å huske at det var veldig dårlig oppslutning om den typen arrangementer, noe som kan fremstå som litt merkelig all den tid 95 prosent av profilene her gir inntrykk av at eieren knapt gjør noe annet om vinteren enn å stå på ski. Men, uansett, er det ikke slik at Turistforeningen og lignende organisasjoner arrangerer slike ting, eller er det bare singelturer for folk som vil være single?

Skjult ID on. 14 sep. 2011 18:07

Sukker arrangert weekendturer på hotel for noen år siden. Det var enda bedre enn festene. Da fikk man enda bedre tid til å bli kjent med folk og det var ikke så "kjøttmarked" som det er på en fest.

Hvorfor de fortsatt reklamerer for slike turer er litt uforståelig, da det er lenge siden de arrangerte noe sist, men kansje hvis sukkerfolket maste litt, så ville de starte med disse turene igjen.....

Skjult ID med pseudonym McCloud on. 14 sep. 2011 19:02

Med alle fjellklatrerne her, er da valget enkelt?

Eller en tur til Spania og El Camino del Rey? :)
http://www.youtube.com/watch?v=ZmDhRvvs5Xw

Skjult ID med pseudonym Rose-70 on. 14 sep. 2011 20:14

Enig med noen over her : )
Jeg er ikke så sikker på om jeg er fortrolig med et konsept med lapp på brystet og utlevering av bilder mm. Det føles litt guffent, så jeg dropper nok den festen. Tror vel kanskje jeg er litt i øvre aldersjiktet for noe sånt også.

Men en weekend- tur på fjellet med ski og en litt avslappet atmosfære derimot, det ville jeg vurdert å melde meg på : ) Hvis jeg slipper en lapp på brystet..: ))

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 15 sep. 2011 00:01 Privat melding

Jeg skal på sukkerfest for første gang i historien nå på lørdag, så får jeg se hva jeg synes, og om jeg har noen formening om alternativer i etterkant. Føler ikke at jeg kan snakke om forbedringspotensiale på et konsept jeg ikke kjenner ennå. Time will show.