Alle innlegg Sukkerforum

Hvordan skrive brev til "drømme" personen?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym apefjes on. 14 sep. 2011 16:57

Kort og greit. Hvordan er det i det hele tatt mulig å skrive brev til en person man virkelig tror man kunne klaffet utrolig godt med, uten å bli redd for å bli oppfattet som "tilbakestående"?

Sitter i den situasjonen at det er et menneske jeg blir helt.. betatt? av når jeg ser på profilen, og føler at jeg er nødt til ikke å drite meg ut i det første brevet. Jeg haaar så lyst til å bli kjent med dette mennesket, og i mitt hode virker det helt supert lagt opp til å kunne bli et knallbra fohold.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 14 sep. 2011 17:01

Du får gjøre som menn har gjort til alle tider :) Begynne å stamme og bable frem en dårlig usammenhengende rekke med uforståelig pjatt. Du må bare huske på å avslutte med: det er min feil, sorry og elsker deg.

Skjult ID med pseudonym Z on. 14 sep. 2011 17:08

Oj....denne var ikke enkel. Men jeg kan si noe om hvordan jeg tenker i forhold til dette.

Om jeg velger å leve livet mitt med en mann, har dette med hvordan han er, hvordan vi kommuniserer, hvordan han liker eller tåler alle mine greier, grad av tålmodighet og evne til tilgivelse overfor hverandre og mye, mye mer. Ting som dette er noe man merker på en naturlig måte og kan ikke verken lages eller forseres.

Om du jobber en uke for å skrive de nøyaktige ordene du tror kan matche henne, hvor mye av deg er det i denne meldingen? Jeg tror rett og slett på det enkleste enkle, jeg: Å være nøyaktig den man er. Så får det bære eller briste. For det er jo deg hun skal like akkurat sånn som du er - og det er hun du skal like som hun er.

Mitt råd: Legg all skuespill og gjøre godt inntrykk til side. Skriv så ærlig du bare ønsker...for du kan ikke styre dette.

Ler...et eks:
Jeg så engang en mann her som jeg helt klart liksom "visste" ville bli en god match med meg. Jeg skrev en herlig mail til ham i mine øyne, etterfulgt av bombastisk blokkering av lille Z som gjorde så godt hun kunne. Man kan altså ikke styre dette - sånn er det, sånn skal det være og sånn vil det nok alltid bli :-)

Men lykke til da! Håper vedkommende som får mailen blir glad for ærligheten din!

Skjult ID med pseudonym o.o on. 14 sep. 2011 17:15

@apefjes
Hadde jeg fått et brev hvor noen hadde skrevet det du sier (kanskje ikke ordrett sånn som du skriver det, da) - ja, da hadde jeg blitt glad, vaffal :-)

Så jeg er i grunnen litt enig med 'Z' ;)

Skjult ID med pseudonym Polkagris on. 14 sep. 2011 17:23

...men prøv for all del å skrive korrekt. Du har delt opp et ord i overskriften din, og det er ikke lurt i brevet. Enten gir vedkommende F og da er det ikke negativt med rettskriving, ellers så bryr vedkommende seg og da er det lurt å kunne skrive...

Skjult ID med pseudonym msX on. 14 sep. 2011 18:10

For meg er profilen mye viktigere enn førstemailen for om jeg velger å sende et positivt svar eller ei. Hvis profilen er bra og jeg får inntrykk av at det er en person som kunne passe meg, så skal førstemeldingen bare være grei nok til ikke å ødelegge det inntrykket.

Så mitt råd er å først og fremst sikre deg at du har en profil hvor du har skrevet godt om deg selv og lagt inn tydelige bilder.

Ellers er rådet å holde førstemeldingen kort, men ikke for kort. Ikke bare et "Hei", men heller ingen avhandling. Gi et ektefølt kompliment ut fra hva du leser i profilen og fortell hvor imponert du er over profilen. Still et interessant spørsmål av noe slag.

Lykke til :)

(kvinne 38 år fra Buskerud) on. 14 sep. 2011 23:11 Privat melding

Enig i det som skrives over. Profilen din er avgjørende for om du får svar/hvordan svar du får, men klart førstemeldingen også vil ha noe å si. Om jeg hadde likt en profil, og fått en melding a la det du har skrevet i innlegget her, hadde jeg iaf blitt kjempeglad :-) Liker folk som er litt tøffe og slenger seg utpå! Lykke til :-))

(kvinne 43 år fra Akershus) on. 14 sep. 2011 23:28 Privat melding

Gode råd som jeg støtter meg til over her.

Ønsker deg lykke til :)

Skjult ID med pseudonym 1234 on. 14 sep. 2011 23:38

Mange gode råd her!

Jeg vil gjerne tilføye et ord: spontanitét.
Klarer du å ordlegge deg spontant (ikke som at du ikke har overveid å skrive, men som at du ikke har planlagt HVA du skal skrive), er det et stort pluss. Skriv det du tenker og hvis du ikke blir fornøyd, skriv det også! Og Send!

...eller ta en timeout og begynn fra start.

Best of hell!

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 on. 14 sep. 2011 23:42

Jeg er IKKE sikker på om jeg alltid burde skrive det jeg tenker. Oi, sa jeg det høyt?