Alle innlegg Sukkerforum

Sosialt i Bergen?

Vis siste innlegg
(mann 56 år fra Hordaland) fr. 7 mars 2008 15:33 Privat melding

For en tid tilbake ble det forsøkt arrangert en sukkerfest i Bergen. Den måtte dessverre utsettes på ubestemt tid på grunn av manglende interesse. I Oslo vil jeg tro sukkerfestene har gitt medlemmene der en større følelse av samhørighet, trygghet og gruppefelleskap som kanskje og er med å skape en lettere tone når folk møtes på byen, samtidig som man og kan se hvordan kandidatene oppfører seg IRL ( in real life). Mitt ønske for hordalendingene på sukker, er at de og skal ha den samme muligheten.
Hadde det vært en ide for dem med ønske om å treffe likesinnede at det fantes et utested eller fler i Bergen , hvor folk totalt uforpliktende kunne møtes over en øl eller annet, og rett og slett bare ha det sosialt og si 'hei'?
For min egen del har jeg null erfaring med dating og frykter litt den 'ja, så satt vi her, da...' opplevelsen som lett kan komme når 'man sitter der' på daten, og skal prøve finne den riktige nøkkelen til partnerens interesse.
Hadde vi hatt en mulighet til å sette en tid og et sted kjapt på oppslagstavla (gjerne allerede for i morgen^^), så folk kunne stresse av sammen, og samtidig fått et inntrykk av hva som rørte seg i nabolaget?
Er jeg helt på jordet, eller er dette en ide som kan ha livets rett? Innspill ønskes^^


Skjult ID med pseudonym vita134 fr. 7 mars 2008 16:16

Kom igjen vestlendingar, er ikkje dette eit initiativ verdt å ta til seg?? Eg er iallfall med :))

(kvinne 41 år fra Troms) fr. 7 mars 2008 16:22 Privat melding

det er nesten ikke vestlendinger her inne,er ikke så rart for sukker er ikke så godt kjent utenfor oslo,i og med de har holdt på så lenge i oslo.lite reklame for sukker egentlig,og er ikke så rart,de har vel nok med å arrangere fester i oslo området.

Skjult ID med pseudonym vita134 fr. 7 mars 2008 16:29

Nokre stykker må det då være sunway, eg har over 100 matchar berre i Hordaland og Sogn og Fjordane...

Skjult ID fr. 7 mars 2008 18:20

Her er nok ein del i Rogaland Hordaland og Sogn og Fjordane men sukker er ikkje intreserte i å lage sukkerfest i Bergen for fleirtalet er på austlandet.

(mann 56 år fra Hordaland) fr. 7 mars 2008 19:43 Privat melding

Jeg tenker ikke i første rekke på en sukkerfest. Sukker virkelig prøvde å få i gang en fest her borte, det var responsen fra de lokale som sviktet. Det jeg tenker på er å ta saken i egne hender, og starte i det små. Hva om vi finner et utested eller en brun pub her i Bergen, og så rett og slett sier at en gang i måneden (eller oftere for den saks skyld) kan folk fra sukker møtes her, ta en øl, vin, kaffe, brus eller det de måtte foretrekke, og rett og slett bare komme sammen. Ikke noe fancy, men ren, skjær sosialisering^^

(mann 47 år fra Oslo) fr. 7 mars 2008 21:38 Privat melding

Interessant at du kommer opp med dette nå. For det er allerede tenkt på :)
Våre damer i Bergen er klare for å lage en relativt stor fest der borte i slutten av mai eller begynnelsen av juni. Broren til hun ene driver et fint utested med uteservering hvor det er plass til 200+ personer. Det er akkurat passe for å starte. Det blir en tilnærmet gratis fest med påmelding på sms. Frem til da så er det fint om Hordalendingene spred det hyggelige budskap. Og du Morpheon kan jo bli med oss på scenen og fortelle noen gode historier? Du var jo enorm på Skeikampen!

Skjult ID med pseudonym dustin fr. 7 mars 2008 21:50

Hvis dere skal ha sukkerfest i Bergen må dere huske på og hente sunway77 og rulle henne ned til lokalet i sykesenga si :-)

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig fr. 7 mars 2008 21:50

Og en ting til. Vi skal kommer over med vår DJ, Steve Daniels. Da vil taket løfte seg utpå natten!

Skjult ID med pseudonym Morpheon fr. 7 mars 2008 22:11

@Fornøyelig; Takker, Jeg stiller =)

(kvinne 41 år fra Troms) lø. 8 mars 2008 00:23 Privat melding

jeg kommer selv om jeg må krype he he;-) eller no sånt...:-)

(mann 54 år fra Hordaland) lø. 8 mars 2008 19:26 Privat melding

Absolutt interessert jeg også. :-)

Skjult ID med pseudonym pinky lø. 8 mars 2008 19:29

Jeg stiller også :))

Skjult ID med pseudonym Bulldog lø. 8 mars 2008 19:33

For en tid tilbake siden var det en tråd som kan forklare dette...
En kar bosatt i Oslo som klagde over at alle datene hans som dukket opp snakket Bergensdialekt... uten at de hadde meldt ifra om dette på forhånd. Uhørt!
Det sier jo noe om at de fleste damene har flytet fra Bergen til Oslo, og da er det kanskje ikke så rart at det ikke er så mange om beinet i Bergen lengre..?

Skjult ID med pseudonym vita134 sø. 16 mars 2008 14:42

Syns ikkje vi skal slippe denne tanken eg... :)

Skjult ID med pseudonym Morpheon sø. 16 mars 2008 15:47

Det kan også være at en stor sukkerfest i Bergen hadde virket mindre skremmende på dem som ikke liker å komme alene hvis man på forhånd hadde myket opp stemningen ved å bli litt bedre kjent. En gruppe mennesker som har truffet hverandre før i uhøytidlig lag og sosialt samvær, vil også ha lettere for å melde seg på de store sukkerfestene. På denne måten kan en ufopliktende øl på (for eksempel) Wesselstuen snarere føre til at flere finner vegen til de store arrangementene enn at det blir et konkurrerende foretak.
Og, Slogfunk; Det er absolutt nok hordalendinger igjen her borte til å fylle både én og to sukkerfester ; )

Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 16 mars 2008 19:22

Datoen er fredag 6. juni. Stedet er Era som ligger på toppen av Exhibition. Det meldes om mange interesserte. Vi kommer tilbake med mer etter hvert!

Skjult ID med pseudonym vita134 sø. 16 mars 2008 19:54

Og hvis en ikkje vil vente seg gjennom heile våren, så kikk innom oppslagstavla :)

Skjult ID med pseudonym Smily sø. 16 mars 2008 20:35

hmmmm ... kanskje det blir weekend- tur til Bergen da i begynnelsen av juni.... hihihihihi.... hadde vært gøy .. noen som kan låne bort en senge-plass??