Alle innlegg Sukkerforum

Fiasko daten

Vis siste innlegg
(kvinne 34 år fra Rogaland) to. 15 sep. 2011 19:55 Privat melding

Verste daten du har vært på?

Skjult ID med pseudonym neptun to. 15 sep. 2011 19:57

Det må være dama som fant frem et yoga-blad som var mer interessant enn det jeg var. Eller da jeg hadde en liten tirade om en herværende norsk syngedame, for så å få vite at det var en av de beste venninnene hennes...

(mann 47 år fra Oslo) to. 15 sep. 2011 19:59 Privat melding

Stockholm for drøyt ca 11 år siden. Jeg hadde akkurat fått halsbetennelse og satt som en kopende, svelgende og selvmedlidende amøbe gjennom hele daten. Stakkars dame!

Skjult ID med pseudonym B-Boy to. 15 sep. 2011 20:00

Tok med meg en førstedate på fest hos en kamerat. Hadde pratet minimalt sammen på forhånd. Endte i en gigantisk krangel fordi hun var tett i nepa og skjemmet meg ut. Så voldsomt at hele festen ble avlyst og alle sendt på dør. Hun tok taxi hjem, mens jeg stakk ut på byen. Aldri sett eller hørt noe fra henne siden.

Skjult ID med pseudonym Malinka to. 15 sep. 2011 20:03

Så, uhm, rart, B-Boy.

Kan ikke huske at jeg har vært på noen kleine dater.
Eller jo. En gang var jeg på date med en som hadde flyttet ut fra kona et par uker før daten. Det ble ubetinget snakket om forholdet deres.

Skjult ID med pseudonym Lurifax to. 15 sep. 2011 20:06

Jeg har vært ute med en Bergensdame som nesten ikke snakket. Det var weird!

Skjult ID to. 15 sep. 2011 20:07

Middag med en fyr som ikke greide å snakke med meg, antakeligvis fordi han var nervøs/hadde problemer med å snakke med jenter. Det ble en kjapp middag!

(kvinne 46 år fra Oslo) to. 15 sep. 2011 20:09 Privat melding

- Han som hadde en så hemmelig jobb i narkotika-avsnittet i politiet at han ba meg om å ikke spørre om jobben hans, for deretter å snakke om jobben hele kvelden, akkompagnert av paranoide blikk over skulderen i tilfelle noen han kjente fra jobben skulle se ham, og kvelden ble avsluttet med at han viste meg hvordan han kunne overvåke eksens epost... det var da jeg endelig fant et punkt hvor jeg fikk sagt at "jeg må gå nå jeg".

(kvinne 34 år fra Rogaland) to. 15 sep. 2011 20:12 Privat melding

@Elisa

Off,,,,,, Har ikke ord :/

Skjult ID med pseudonym VoksenMann to. 15 sep. 2011 20:14

Lo godt av den elisa :) Skikkelig sjakktrekk å vise deg at han spionerte på eksen! For en nepe. Hørtes nesten ut som han hadde vært en liten tur innom beslagrommet og forsynt seg med noen godsaker...

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 to. 15 sep. 2011 20:16

Elisa:
Håper ikke han avslutta med: Bare gå, jeg veeeet hvor du bor...

Skjult ID med pseudonym Veteran to. 15 sep. 2011 20:16

Jeg tror hvert ord....

(kvinne 34 år fra Rogaland) to. 15 sep. 2011 20:17 Privat melding

@ Dirigent71

hahahahaha ;D

(kvinne 36 år fra Buskerud) to. 15 sep. 2011 20:20 Privat melding

Han satt og snakket HØYT om diverse tidligere sexopplevelser over middagen på restauranten, jeg er helt sikker på at samtlige i lokalet hørte det...Han toppet det hele da han (også over middagsbordet) viste meg bilde av ansiktet på en av pasientene sine på Iphonen, full av blod....

Skjult ID med pseudonym elisa to. 15 sep. 2011 20:32

@Hu_Tyra, Voksenmann og Dirigenten: Hahaha, ja, det ble iallfall en god historie, men jeg var ikke særlig høy i hatten da jeg gikk derfra. Usikkert hvor mye som stammet fra lageret og hvor mye som var lystløgn og oppspinn, men eksens epost hadde han virkelig tilgang til, og det er så galt på så mange nivå...

Skjult ID med pseudonym McCloud to. 15 sep. 2011 20:36

@Lurifax
Kan ikke ha vært ei fra Bergen, for beskjedne bergensere finnes ikke.
Det var nok sikkert ei Trønderdame av den ekstra trege sorten :)

Skjult ID med pseudonym @Rufsetufs fr. 16 sep. 2011 02:20

Datet ei dame når eg var midt i sorg prosessen pga dødsfall for 3 år siden. Huska lite frå det, gløymt ut til å med namnet til dama. Tenkte på heilt andré ting og var nedtrykt. Grøss

(kvinne 37 år fra Oslo) fr. 16 sep. 2011 02:54 Privat melding

"sakkosekken". Sier vel litt.... (og for å dekke over at han var ikke så wow som han skrøt av, så snakket han om alle de tynne pene modellene han hadde pult og som bare ringte han hele tiden og ville ha mer..
Kremt.. jaaada.. sure ;)
Og så har man ørten av de "176-179 = 170 Gutta".. får alltid en følelse jeg ikke passer helt inn da..
Og så har mann en fyr som kom på hjemmedate og hadde diare... vi skulle lissom se film, drikkevin ost osv...

(mann 40 år fra Nord-Trøndelag) fr. 16 sep. 2011 03:15 Privat melding

Hahaha, denne tråden var jo genial! :D

Skulle ha vært laga TV program om slike kleine dates, tru hvor flau man hadde blitt av å sett en halv time med slikt :)

Jeg tør ikke fortelle om min værste date, for det var jeg som var idioten, hehe :D

Skjult ID med pseudonym banditten fr. 16 sep. 2011 08:53

...Jeg har aldrig været på en date!

(kvinne 34 år fra Rogaland) fr. 16 sep. 2011 08:57 Privat melding

@ Kvinne81 ; uff diare gitt den er fin, toppen av kaka hadde vel vært om du hørte heile greiene haha;P

@ HellJan; Joda det syns jeg du skal dele med oss andre ;)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 fr. 16 sep. 2011 09:00

Kom igjen, HellJan! Klarte jeg det lenger opp her, så klarer du det også.

(kvinne 34 år fra Rogaland) fr. 16 sep. 2011 09:06 Privat melding

Verste mine er vel den ene gangen når jeg dro på hyttetur med han en hel helg, så ble jeg spurt om jeg aldri tenkte på sex, så tenkte jeg ''joda klart det ikke det rette spørsmålet å spørre denne kvinnen om, men kunne aldri hatt noe med deg'' ble ikke en armkrok på han en gang så vemmelig stemning var det ;)

Den andre gangen så begynte vi å drikke litt ute, ble rolige stunder noe jeg syns er veldig pinlig... Humøret hans ble bare verre ut over kvelden så skilte lag tidlig ;) Og vi har en match på over 90 her inne såååeee, den matchtabellen går ikke jeg etter for å si det sånt :)

(kvinne 38 år fra Buskerud) fr. 16 sep. 2011 10:07 Privat melding

Ha ha ha!!! Mange bra her altså! :-D
Jeg kan faktisk ikke huske å noensinne ha vært på en skikkelig begredelig date. (Mulig jeg bare har fortrengt det ;-)).

Skjult ID med pseudonym Ole fr. 16 sep. 2011 10:58

Jeg er sikkert ikke alltid en bra date jeg heller, men her er tre selvopplevde fra meg:)

1. Hun jeg skulle møte på date hadde med seg en venninne hun heller ville matche meg med og som jeg ikke likte i det hele tatt. Ble veldig kleint.
2. Hun jeg skulle møte overså meg fullstendig og torde ikke snakke med meg fordi noen venninner av henne tilfeldigvis satt på et bord da vi kom.
3. Daten snakket bare om at hun ikke fant seg noen type og at hun hadde hadde meldt seg inn i fredskorpset og skulle reise bort.

(mann 40 år fra Nord-Trøndelag) lø. 17 sep. 2011 03:13 Privat melding

Melankolia, der sa du det... Takk :)
Jeg klarte å tvinge meg til å fortrenge det, hehe :)

Skjult ID med pseudonym Tiersen lø. 17 sep. 2011 09:33

Helljan, hehe...Skulle absolutt blitt laget ett tv program eller tv serie av disse pinlige datene.
Litt sånn som the office/Extras xD

http://www.youtube.com/watch?v=-eqoEud0HHk

Skjult ID med pseudonym Jepp lø. 17 sep. 2011 12:16

Jeg har stort sett bare vært på bra eller ihvertfall greie dater herfra, men det var én date der vi etterhvert under måltidet kom inn på dette med dating og Sukker (big no-no!), og på en eller annen måte endte det opp med at vi begge satt med smarttelefonene våre innlogget på Sukker! Ikke sånn hver for oss og sjekket andre så klart, men vi satt og så på Sukker sammen. Utover det(!) var det en ganske bra date, men jeg hadde litt lite date-erfaring og hun var mer verdensvant enn meg generelt, så jeg gjorde ikke en så god figur tror jeg. Synd egentlig; bra dame.

Så var det en annen date som også var OK, men mens vi spiste fikk jeg det ene personlige, direkte og gravende spørsmålet etter det andre. Jeg blir fort paff og satt ut, spesielt når situasjonen blir så annerledes enn jeg hadde forutsett, så det ble nok mye stotring fra meg. Jeg spurte ikke henne tilsvarende spørsmål heller, så det ble mye enveiskjøring. Føltes mer som jobbintervju fra helvete enn noe annet.

Ellers har vel de fleste datene jeg har vært på vært fine. :)

Skjult ID med pseudonym lareya lø. 17 sep. 2011 13:05

Uten tvil en blind date.. hvor lubben/overvektig fikk en helt ny dimensjon..

Ble invitert til Oslo, middag med show, det i seg selv var vel grunnen til at man takket ja. Nuvel, møtte opp til avtalt tid, og måtte virkelig ta meg kraftig sammen da han dukket opp med sin "lubbne" kropp som viste seg å være 145 kg..Han var knapt høyere enn meg så rundt 176 cm høy. Han så jo mitt ansiktsuttryk som nok viste en blanding av skuffelse og avsky. Jeg følte meg jo direkte lurt, av hans egen beskrivelse av seg selv. Men på spørsmål om noe var galt dro jeg en hvit løgn om en ex og noen roser. Kunne ikke akkurat si at du er jo smell feit og ikke akkurat lubben.

Vi tuslet opp til restauranten hvor vi skulle spise og se show, og alt var i grunnen helt forferdelig, jeg husker jeg tenkte at jeg skulle hatt en lapp i panna hvor det stod: blind date! fordi jeg var så flau, over alt han presenterte å gjøre og si.Jeg kan ikke gjengi alt her, det ville tatt for lang tid. Det kom et par som skulle sitte vis a vis oss og vi måtte flytte både bord og stoler for at de skulle få plass. Hele seansen var et mareritt, alt fra bestillinger til samtalen.. Vi fikk jo brød og smør som start og han spiste alt sitt og mitt.. Jeg hadde heldigvis ikke noe å tygge på da han ut av det blå fortalte at han var en fantastisk elsker,mens han slikket smør av fingrene sine.. Jeg fikk et bilde på netthinna som ikke gjengir seg på trykk.

Jeg måtte på toalettet rett før desserten skulle komme, innen jeg var tilbake var desserten kommet på bordet, han hadde spist sin, og satt og siklet på min, hvorpå jeg sa at du kan gjerne ta min, noe han gjorde , og jammen meg var ikke den god fikk jeg høre...

Lykken jeg følte da lyset ble skrudd av og showet begynte var ubeskrivelig. Jeg fikk pustepause, mens jeg tenkte at aldri aldri aldri noen gang skal jeg på blind date!. Han fulgte meg til bilen, jeg smatt inn så fort jeg klarte, ned med vinduet og takket for mat og show. Han ba meg ringe så fort jeg var hjemme. Jeg ringte ikke.

Nå er ikke dette en greie om overvektige personer, men en historie om en som beskrev seg som litt lubben/overvektig som holdt seg i form gjennom trening, og i mitt hodet er lubben/overvektig 10-15 kg pluss minus, men trener man er ikke dette så ille.. tenkte jeg.. Dette var min første blind date og vil bli min eneste.

Skjult ID med pseudonym banditten lø. 17 sep. 2011 13:09

@lareya - virkelig en situation hvor et billede siger mere end tusinde ord. scary stuff!

Skjult ID med pseudonym lareya lø. 17 sep. 2011 13:16

@banditten

jepp...

jeg hadde selvsagt mest lyst til å snu da jeg så han, men tenkte at jeg skal vel klare en kveld, men det var ikke en hyggelig opplevelse, og det fortalte meg noe viktig, og det er at man kanskje ikke alltid klarer å se seg selv slik andre gjør det! Derfor er bilde et must selv om det ikke bestandig gir deg 100% riktig inntrykk så gir deg en pekepinn.

Skjult ID med pseudonym **Milla** lø. 17 sep. 2011 13:18

@ lareya

Kjenner meg igjen der. Ærlighet varer lengst, uansett hva det gjelder. Blir som å si man jobber som forsker mens man egentlig sitter i kassa på Rimi.

Hadde en vennedate for noen år siden med en fra nett som viste seg å ha felles bekjente med meg. Jeg sa ifra før vi møttes at jeg ikke var interessert i noe annet enn venner, og det var helt greit. Viste seg at det bildet han hadde på nett var tatt for sånn ca 15 år og 60 kg siden.

Verste daten jeg har hatt må vel være han som så meg, snudde seg, og gikk igjen. Fikk senere mld på nett om at han hadde fått kalde føtter og aldri dratt hjemmefra. Synd for han at bildene hans var veldig lik han IRL, så jeg gikk ikke på den gitt...

Skjult ID med pseudonym irene;) lø. 17 sep. 2011 13:25

Har faktisk ikke hatt noen slike dater.. kun en som ser 10 år yngre ut på bilde her inne.. Det er fusk. men uansett så har jeg en tendens til å få for høye forventninger.. når nettversjonen er bra blir jeg skuffet irl, og lurer på hvor i helvete han morsomme sjamøren har gjemt seg..han som så ut som en mannemann..Men kun hyggelige folk da:) Ingen "lareya problematikk"

Problemet er kanskje at jeg leser mellom linjene selv om det ikke står noe der hehe

Skjult ID med pseudonym lareya lø. 17 sep. 2011 13:31

@Milla

den er lei...

(kvinne 32 år fra Akershus) lø. 17 sep. 2011 14:30 Privat melding

Har aldri vært på noen dater som har vært helt fiasko.

Verste datene må ha vært når jeg gikk med på blind date med en kamerat av kjæresten til ei venninne. Han var hyggelig og jeg var ikke helt uinteressert. Han var imidlertid veldig klønete og sjenert. Han turte ikke være nær meg hele daten, men rett før vi skulle dra hver for oss, spurte han meg om han kunne kysse meg. Det føltes ikke naturlig i det hele tatt, men jeg hadde ikke hjerte til å avvise han. 5 min etter daten fikk jeg melding hvor han uttrykte en stor takknemlighet over å ha møtt meg, og fortalte hvor fantastisk jeg var. Jeg var ikke helt der kan en si, men jeg gikk med på å møte han igjen for å gi han en ordentlig sjanse.

Før andre date var jeg egentlig ganske bestemt på at dette nok ikke kom til å bli noe. Han derimot hadde nærmest fått for seg at jeg var kvinnen i hans liv. Med dette utgangspunktet sier det seg selv at det ble en pinsom date. Skuffelsen lyste av ham, og jeg var nesten redd han skulle begynne å gråte, i det jeg fortalte han at jeg ikke så for meg noen fortsettelse. Fikk ordentlig vondt av den stakkars gutten, men jeg er ærlig talt ikke sååå fantastisk! ;)

(mann 38 år fra Østfold) lø. 17 sep. 2011 14:41 Privat melding

"Verste daten jeg har hatt må vel være han som så meg, snudde seg, og gikk igjen. Fikk senere mld på nett om at han hadde fått kalde føtter og aldri dratt hjemmefra. Synd for han at bildene hans var veldig lik han IRL, så jeg gikk ikke på den gitt..."

Hahaha.. Ja, noe lignende den. Dette var jo på den tida hvor det ikke akkurat var vanlig med digitalkameraer heller, så det gikk jo gjerne på å beskrive segselv og slikt, og ja... Hun hadde tydeligvis "bommet" kraftig(!) på både høyde, bredde, og, det meste egentlig... Så ja, jeg så og jeg gikk. Fikk en sms typ ett min etterpå med "Så du meg ikke eller?", hvorpå jeg svarte "Jo, det var nettopp det jeg gjorde".

Skjult ID med pseudonym Kitty lø. 17 sep. 2011 15:47

En date som startet hyggelig med kaffe og hyggelig prat i solskinnet på bystranda :-)

Så sier han at han hadde tenkt mye på hva vi skulle finne på videre. Vi skulle gå litt lengre opp i byen. Svipp.... rett inn døra på sexsjappa... Hvorpå han dro fram hundehalsbånd med diger ring på som håndjerna kunne festes i. Neste leketøy var en battong, som han med stolthet forklarte at kunne brukes på meg på mer enn en måte.

Vel vil jeg ha endel variasjon, men å bindes fast og bankes med batong står ikke på ønskelista mi. Så det ble ingen date nummer to gitt.

Skjult ID med pseudonym irene;) lø. 17 sep. 2011 16:23

hehe herregud! innimellom er jeg glad jeg er omringet av fredlige dog trege bergensere:)))

Skjult ID med pseudonym B-Boy lø. 17 sep. 2011 16:25

Kom på en date jeg var på for noen år siden. Hadde kommet i kontakt med ei på gamle Blink, og hun så totalt awesome ut på alle bildene hun hadde. Da jeg tilfeldigvis skulle være i samme by som henne en dag, fant vi ut at vi skulle møtes. Den jenta som møtte opp var noe annet enn det jeg hadde fått inntrykk av gjennom bilder, for å si det mildt. Hun så fortsatt ganske bra ut, men hun var utrolig uflidd. Kunne også se tydelig at hun hadde et brunt belegg på tennene, og da hun foreslo at vi skulle dra og spise kebab (midt på dagen) begynte varselslampene å blinke for alvor. Hun glefset i seg kebaben som om hun ikke hadde sett mat på ukesvis, og hun hadde trynet fullt av dressing da hun var ferdig. Hun tørket det aldri vekk, heller. Hun pratet non-stop, og samtalen dreide seg stort sett om hennes oppvekst på et ungdomsanstalt, barnevern og at hun hadde en bipolar lidelse. Jeg ble fullstendig tatt på senga av hennes fremtreden og oppførsel, og kunne ikke forsvinne fra byen fort nok. Var en grusom dag.

(kvinne 48 år fra Vestfold) lø. 17 sep. 2011 17:11 Privat melding

Helt sant , et stort_behandlingsbehov_smil er totaly turn off
Det hjelper ikke hvis han er veltrent , men helst ikke smile for å ikke vise misfargete og manglende tenner huffda
Sjekker stort sett de som smiler på profilbildet eller i albumet for å unngå slike overraskeler senere om jeg dater han.

Har datet en som var skjeløyd, det var ikke mulig å se på bildene. Det var vanskelig å vurdere om han ser på meg eller noen bak meg eller ved siden av, stakkars mann. Et sjarmerende blikk er utrolig viktig synes jeg, det er essensielt.

Hadde ikke noe fiasko date i det siste, men heller ikke utover kategorien "hyggelig treff".

Skjult ID med pseudonym Heidi lø. 17 sep. 2011 17:18

Jeg har nok vært veldig heldig! Har ikke hatt noen katastrofedater (hørt desto flere historier fra venninner). Min verste var nok fyren som tydelig uttrykte sin store skuffelse fordi jeg hadde klippet håret siden profilbildet. Ikke store greiene, fra litt nedenfor skuldrene, til midt på halsen. Han hadde nemlig hårfetisj. Jaavel :P

(mann 42 år fra Akershus) lø. 17 sep. 2011 17:19 Privat melding

Var på date med en døv dame en gang.. Ble vel mest med for å være grei.. Høres ikke bra ut, men hun hadde faktisk mast.. :P Og om ikke annet, er det alltid hyggelig med middag og litt selskap. Men hun var fryktelig nervøs. Og det var litt utfordrende å holde praten i gang. Snodig å holde praten i gang med en døv, nervøs dame. Under kaffen så jeg visst noe som var skrekkelig festlig, for kaffen hun akkurat hadde tatt en slurk av ble med ett sprutet ut, over bordet og utover hele meg :D Det syntes ikke hun var så festlig. Egentlig ikke jeg heller, men jeg ble veldig overrasket. hehe. Ble med den middagen der gitt.

Skjult ID med pseudonym Embla lø. 17 sep. 2011 19:24

Min verste opplevelse hadde jeg egentlig på min første nettdate, og det er ikke så mange månedene siden..

Vi avtalte å møtes hjemme hos han, og det var ganske langt å reise, så vi avtalte like godt at jeg kunne overnatte på gjesterommet hans. Han skulle lage mat til oss, og alt var duket for en hyggelig kveld..må presisere at vi hadde snakket sammen på telefon i ca 3 uker på forhånd, så jeg følte meg egentlig ganske trygg.

I det jeg svinger inn på gårdsplassen, tar det meg bare 2 sekunder å tenke at han overhodet ikke er min type, og jeg kjenner at jeg blir litt stresset..men han virker hyggelig nok, og jeg tenker at dette skal nok gå bra- det kan jo bli en hyggelig kveld uansett.

Vel inne i huset opplever jeg at han blir skrekkelig sjenert, tør nesten ikke se meg i øynene og det blir litt pinlig stemning. Etter bare noen minutter forteller han at han har fyrt opp badestampen sin, og spør om jeg vil ha et glass vin. Nei, tenker jeg, vin skal jeg ihvertfall ikke ha, i tilfelle jeg velger å reise hjem..stemningen er nå litt anstrengt og ekkel..da han rett etterpå spør om det er noen som vet hvor jeg er, og om jeg har fortalt hvor jeg har reist hen, takker jeg for meg og stryker på dør. Inn og ut på en halv time, og jeg tenker ALDRI MER HJEMMEBESØK PÅ FØRSTE DATE : ((

Skjult ID med pseudonym moi lø. 17 sep. 2011 19:43

Hadde chatta med en fyr et par uker, og han virket veldig hyggelig, så ok ut på bildet (bildET, mind you, går ikke i den fellen en gang til...). Da jeg møtte han kjente jeg han for det første ikke igjen, og for det andre så han ut som om mora hans hadde kledd på han. Mørkeblå gabardinbukser og golfjakke.... Han lo hysterisk høyt og det var helt klart fra første sekund at vi ikke hadde noe til felles allikevel. Så faket sykdom og dro hjem.