Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor har ikke menn profilbilde+

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lurerbare fr. 16 sep. 2011 18:23

Ser at mange menn ikke har profilbilde her og lurer litt på hvorfor? Noen som kan gi et seriøst svar på det?

Skjult ID med pseudonym ruggen fr. 16 sep. 2011 18:30

de har nok ikke råd til kamera.

Skjult ID fr. 16 sep. 2011 18:31

Mange jenter som heller ikke har profilbilde. så det er sagt.
Hvorfor vet jeg ikke, Vet vel ikke hvordan de legger inn bilder..

Skjult ID med pseudonym FML fr. 16 sep. 2011 18:33

Synes det er så spesielt at en del spesifiserer "menn" eller "kvinner" til slike spørsmål. Er det virkelig sånn at du tror at dette kun gjelder menn?

Skjult ID med pseudonym Frk.P fr. 16 sep. 2011 18:38

Jeg tror det er fordi de er spioner og spesialagenter hele gjengen. Dette med hvilke yrker folk trekkes mot går jo litt i bølger. Jeg tror rett og slett denne masseproduksjonen av spesialagenter og denslags kommer av at agent 007 har hatt en voldelig lang glansperiode på kino og tv.

(kvinne 52 år fra Sør-Trøndelag) fr. 16 sep. 2011 18:41 Privat melding

Er bare sånn at jeg har aldri blitt forelska i en person jeg aldri har sett. Går ikke etter utseendet, men øyne er viktig for meg å se. Kan se en person og like det umiddelbart, og her snakker vi ikke om kjønn, men om personlighet og øyne teller vel...? Sånn er det for meg hvertfall og for de som nok liker meg også, selv om jeg nok har fått hørt det motsatte dvs, min personlighet, men igjen det handlet også om øyne...Øyner er sjelens speil eller er det det?
Bare lurer jeg på hvorfor noen ikke legger ut bilde siden vi "liksom" sjekker hverandre her og det vi ser må vi jo kunne like, eller hva?

(mann 42 år fra Sør-Trøndelag) fr. 16 sep. 2011 18:42 Privat melding

bilde er jo noe alle skulla hatt ! Gjemme seg bak nix og null !! Derimot trenger ikke damer txt eller bilde for og motta brev !! Go figure og kjør debatt:)

(mann 44 år fra Oslo) fr. 16 sep. 2011 18:46 Privat melding

Utseendet betyr mye, derfor blir jeg veldig raskt forelsket i de uten bilder, siden de ikke har noe utseende som virker forstyrrende inn på totalinntrykket.. Hvis de i tillegg ikke har orddelingsfeil i teksten sin, er jeg solgt

(kvinne 52 år fra Sør-Trøndelag) fr. 16 sep. 2011 18:48 Privat melding

Er bare så ekkelt å bli sjekket opp av menn her på Sukker med en så anonym profil, blir litt mistenksom.
Får det "sjekkebrevet" fra en fyr uten profilbilde, hva synes dere om det?

Skjult ID med pseudonym Frk.P fr. 16 sep. 2011 18:53

Det skulle kanskje vært et eget valg for "Jeg ønsker at bare de med bilde skal se min profil"?

Skjult ID med pseudonym Danty fr. 16 sep. 2011 18:59

@sukkerbia... jeg syntes du skal se på fyren som en spennede forundringspakke... vær positiv..
Avtal gjerne en date med han der du setter vinduet til soverommet ditt på gløtt. Så kan han komme snikende inn i mørten og krype under dyna di. Så kan det hele utvikle seg til en date der handling betyr mer enn utseende.. En bør alltid være åpen for nye muligheter..

Skjult ID med pseudonym Frk.P fr. 16 sep. 2011 19:05

Danty

Finnes vel knapt bedre måte å frigjøre seg fra fordommer på. Det må vel eventuelt være å ikke ha noen avtale, men likevel sette vinduet på gløtt :))

Skjult ID med pseudonym Danty fr. 16 sep. 2011 19:09

Og vips, så hadde sukkerbien, ved hjelp fra meg og Frk.P. et kort og svært konsist svar til den forunderlige mannen med de deilige sjekkebreva, klart for seg: "vinduet mitt står på gløtt inatt!" :)

Skjult ID med pseudonym Danty fr. 16 sep. 2011 19:12

... så få vi krysse fingrene for at det blir en fin og fordomsfri date ut av det mlm sukkerbien og den brysomme mannen..
P.S: Hold oss gjerne oppdatert om utfallet av daten da, sukkerbien. På forhånd takk :)

Skjult ID med pseudonym hmsukkerbi fr. 16 sep. 2011 19:31

Altså kommer han krypende inn vinduet her i natt så skal du få høre om det, JA!
For da kom han seg inn med et brekkjern hehehehhehe..
Ingen åpne vinduer her hos meg i natt foreløpig.

(mann 46 år fra Akershus) fr. 16 sep. 2011 20:38 Privat melding

Mitt profilbilde ble ikke godkjent… for mye fra siden, da våknet anarkisten i meg, så nå tar jeg hevn på regelrytterne ved kun å ha bilder i albumet ;)

(mann 38 år fra Østfold) fr. 16 sep. 2011 20:48 Privat melding

Er dette egentig spesiellt vanskelig å tenke seg frem til selv?! Det er jo ikke stort mer enn to mulige forklaringer da.

1. De har ikke giddet å legge inn noe bilde.
2. De la inn bilde, men det ble slettet av sukker.

Skjult ID med pseudonym Draupne fr. 16 sep. 2011 20:58

Mitt inntrykk er at de kvinnene som ikke har profilfoto men har bilder i albumet sitt gjør dette for å få litt fred. Hvis menn også gjør dette kan det kanskje tenkes at de er gift, eller har kjæreste. Lettere å kunne holde seg skjult hvis ikke profilfotoet dukker opp på "slideshowet", forsiden eller i bildesøk.

Noen liker å ha på seg solbriller, så de kan se uten at andre ser dem i øynene. Å surfe uten profilbilde er kanskje litt som å "se men ikke bli sett".

Skjult ID med pseudonym Vivi=pappa fr. 16 sep. 2011 21:19

Selv har jeg ikke profilbilde fordi jeg ikke er videre aktiv her for tiden, men har bilder i albumet. Da får jeg ytterst få meldinger og "slipper" å svare for mange av ren høflighet. Så kan jeg heller kikke litt rundt i påvente av å få øye på en eller annen som fanger min interesse. "Se, men ikke bli sett" som unge og ytterst lovende Draupne skrev.

Skjult ID med pseudonym Powpow lø. 17 sep. 2011 00:26

Kanskje de prøver å finne ei som mener at utseendet ikke har noe å si. :P

(mann 45 år fra Oslo) lø. 17 sep. 2011 00:42 Privat melding

Hehhehhehehhe

Her går det unna med en debatt om hvorfor i dette tillfellet gutter som ikke har bilde.Jeg lar meg da bite merke i at Guuuuuuuuuuuuuud hvor mange "kjipe" folk her som velger og være annonyme når de "kaster" seg in i diskusjonen.

HEY,har jeg en mening eller vil treffe noen på et sosialt forum,ja da må jeg for F... vise hvem jeg er.Vi har vel ikke blitt helt hjerneskada siden Breivik "klikka" mot det flere av oss anser som et åpent og godt samfunn.

(mann 45 år fra Oslo) lø. 17 sep. 2011 01:00 Privat melding

Ehhhhhh

Akkurat denne tråden handlet om annonymitet og det var derfor jeg lagde et poeng av alle de som har en mening om dette,ja gjerne for eller imot om og i det minste stå frem hvis man skal si noe da.

Hadde det vært en tråd om rasisme,politikk ellernoe annet som er kontroversielt har jeg mer enn forståelse for og opptre annonym.