Alle innlegg Sukkerforum

Ombestemt seg?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym TS lø. 17 sep. 2011 13:39

Fikk en melding her fra en gutt som virket ok. Var på jobben da han sendte melding og hadde lyst til å svare et lengre svar på meldingen, så ventet med å svare til jeg kom hjem.

Når jeg nå skulle åpne meldingen, står det at profilen ikke ble funnet. Da har han blokkert meg da?
Fikk aldri sett på profilen hans en gang. Rart. Han hadde ihvertfall fått en melding i løpet av dagen.

Hvor lenge venter dere med å blokkere, hvis ingen svarer på meldinger? Jeg venter rundt 1-2 mndr.

(mann 34 år fra Buskerud) lø. 17 sep. 2011 13:41 Privat melding

om du ser nederst at han ikke har funnet deg interessant eller noe sånt, så har han blokkert. Står det at han ikke har vurdert deg, så har han bare skjult eller deaktivert profilen.

Stård et at profilen hans ikke ble funnet, så har den enten blitt slettet av sukker eller blitt deaktivert av brukeren.

Skjult ID med pseudonym TS lø. 17 sep. 2011 13:44

Aha, takk for svar. Profilen hans ble ikke funnet, og han har ikke vurdert min profil.

Skjult ID lø. 17 sep. 2011 13:45

kan vel anbefale å ikke lese meldinger hvis man ikke har til hensikt å svare med en gang.
Er nok en del som tolker at lest melding uten svar er det samme som ikke interessert. Og da blir man blokkert.

Hvis du er slik at du absoultt ikke har tid å skrive en lang melding der og da, så kan du vel skrive nettopp det? :)

(mann 40 år fra Nord-Trøndelag) lø. 17 sep. 2011 13:52 Privat melding

Man må nu vente litt med å blokke noen hvis de ikke svarer, er jo ikke alle som svarer samme dagen...
Er jo greit å "rydde" noen vekk fra listene sine, men så fort er alt for fort!
Jeg venter også gjerne 1mnd minst...

Men, jeg har også opplevd å få en skikkelig trivelig melding fra ei jente, også plutselig er man bare blokkert. Trur ikke de helt vet hva de holder på med :D

Skjult ID lø. 17 sep. 2011 13:54

Opplevd selv og bli blokka med en gang da jeg ikke har svart.. Er jo ikke så moro, men er vel som Helljan, sier. de vet ikke hva de driver med

(mann 44 år fra Oslo) lø. 17 sep. 2011 13:59 Privat melding

Jeg pleier å blokke hvis det har gått ca en uke fra meldingen ble lest og jeg ikke har hørt noe tilbake. Lenger hvis vedkommende "aldri" er pålogget (mao tyder på travel hverdag, ferie, andre ting), kortere hvis vedkommende "stadig" er pålogget.

Samme dag synes jeg hørtes veldig rart ut.

Skjult ID med pseudonym tortyr lø. 17 sep. 2011 14:03

man kan se at meldingen er lest. Og hvis man i tilegg ser at person kansje har vært pålogget flere ganger etterpå uten at man får svar, så er det nok noen som tenker at personen ikke er interresert og blokkerer. Spiller ingen rolle om det er 4 timer eller 4 dager da.

Gjør det enkelt for dere selv. Er personen som tar kontakt interessant for deg, så svar. :)

(kvinne 46 år fra Oslo) lø. 17 sep. 2011 14:22 Privat melding

Tortyr: Jo, er personen interessant, så svarer man, men jeg synes ikke folk skal gå rundt og ta seg nær av om ikke svaret kommer umiddelbart. Selv om maskinen er online og profilen er pålogget, så betyr ikke det at man har tid og mulighet der og da til å svare. Det er mangt som kan måtte bli prioritert først som den som venter på svar ikke vite noe om. Det er _positivt_ at man har et liv utenom nettet, så at man ikke får svar i et ping-pong-tempo trenger ikke bety noe annet enn at personen faktisk er enda mer interessant...

Så mitt råd er nesten like enkelt: Er personen interessant så svar, og er personen du sendte til interessant, så ikke være så kjapp i blokkeringsavtrekkeren...

Skjult ID med pseudonym tortyr lø. 17 sep. 2011 14:33

elisa:
er ikke snakk om å ta seg nær av noe. Var bare ett tips for de som lurer på hvorfor de plutselig er blokkert. Det kan altså være en av grunnene. Selv så blokkerer jeg ikke før mangel på svar for andre gang.

Har forståelse at man ikke alltid har tid til å svare, men det er nå slik at har man tid til å lese en melding, så har man også tid til å svare at du skal sende en melding senere. Alt annet er bare dårlige unskyldninger :)

Skjult ID med pseudonym elisa lø. 17 sep. 2011 15:52

Tortyr:
Batteriet gikk ut på pc'en fant ikke stikkontakt der du er - rekker ikke slå på maskinen igjen før dagen etter.
Sjefen roper om noe som må fikses nå og du må beregne overtid. Sukker står pålogget, men du rekker ikke å tenke over svaret før senere på kvelden, neste dag.
Telefonen ringer
Det ringer på
Du oppdager at det er kort tid igjen til stengetid på treningssenteret
Du må gjøre deg klar for sukkerfest...

Jeg synes ikke dette er dårlige unnskyldninger, det er livet.
Og nei - da har man ikke tid til å sende en melding om at man sender en melding senere.
Men man er jo oftest likevel så nysgjerrig at man ikke klarer å la være å lese.
Det er gjort på et sekund å lese en melding, en gjennomtenkt svarmelding krever konsentrasjon, gjerne litt research på profilen til den andre osv osv, og er ikke gjort i en fart.

Uansett - hvis du ikke får svar av meg umiddelbart, så betyr det i allfall for min del ikke at jeg ikke har tenkt å svare. Bare at livet driver og skjer.

Skjult ID med pseudonym tortyr lø. 17 sep. 2011 16:02

jeg leser bare dårlige unnskyldninger.
Men du må gjerne kalle det noe annet. Det er bare deg selv det går utover uansett :)

Skjult ID med pseudonym Boble® lø. 17 sep. 2011 17:18

Kan hende at profilen hans var falsk og ble slettet..

Jeg venter maks ett par dager før jeg sletter de som ikke svarer. Var litt kjappere tidligere, men fant ut at det er kanskje verdt å vente litt lengre.

Skjult ID med pseudonym TS lø. 17 sep. 2011 17:20

Jeg leste aldri meldingen. På mobilen så jeg hele meldingen han skrev, men jeg åpnet den aldri ;)
Oh well. Får sende noen førstemeldinger selv.

Skjult ID med pseudonym Heidi lø. 17 sep. 2011 17:23

Er det virkelig så vanlig å blokkere brukere...? Ser ikke helt poenget. Jeg leser ofte meldinger, for så å ikke svare før det passer bedre. Man blir da nysgjerrig! Men synes det er greiere å skrive litt mer utfyllende når man er foran pc, i stedet for på mobilen. Og man skylder da ingen en unnskyldning eller forklaring på det? Jeg tolker det jo også på samme måte hvis jeg ikke får svar med en gang. Glasset er halvfullt, ikke halvtomt. Strengt regime synes jeg :)

Skjult ID med pseudonym TS lø. 17 sep. 2011 17:28

Enig med deg Heidi.

Kanskje det er hele problemet med at mange gutter ikke få svar på førstemeldingene? De blokkerer før vi får svar dem :P

Skjult ID med pseudonym Heidi lø. 17 sep. 2011 17:33

Og DER løste vi koden!! Sukkergutter, alle deres spørsmål/surmulinger er herved besvart :)

Skjult ID lø. 17 sep. 2011 17:39

Poenger med blokkeringer er bare å vise at man ikke ser personen som kjæresteemne. Og det er vel kjæreste vi er ute etter her er det ikke? Og ved å blokkere så forsvinner man fra listene fra hverandre. Det er vel en bra ting hvis man ikke finner personen interessant nok? Er egentlig en vinn/vinn situasjon for begge parter ved å blokkere. Jeg håper at flest mulig blokker meg. Det gjør ihvertall min "jobb" i jakten på den rette lettere :)

Så blokkering er en bra ting. Men spørsmålet er vel mer hva som skal settes som kriterer for blokkering. For min egen del så blokkerer jeg de som helt opplagt ikke er den rette for meg. (f.eks bosted langt vekk og personen er like lite villig til å flytte på seg som meg eller alder som er langt unna det som interessant)
Tvilstilfeller blokkerer jeg selvsagt ikke.

Skjult ID med pseudonym Heidi lø. 17 sep. 2011 17:41

Det jeg hentet ut fra tråden var: hvor lang tid etter sendt melding, skal man vente med å blokkere en person? Jeg forstår selvfølgelig at det kan være greit å blokkere personer man ser på som helt uaktuelle, for å rydde listen litt.

Skjult ID med pseudonym Tiersen lø. 17 sep. 2011 17:47

Jeg er ganske tolmodig på dette, men har opplevd å bli blokkert bare 17 timer etter den var sendt, og den var ulest, skulle svare henne men det gikk jo ikke etter en travel hverdag. En uke seinere åpnet hun meg igjen, men fikk ikke så lyst å ta kontakt igjen for å si det sånn. Liker ikke dette kostbare spillet, rare jenter her inne, men hun var vel litt spesiell. Tror og håper ikke alle er sånn.

er veldig enig med elisa over. Det krever litt research og tid, og så skal man formulere seg.
Og enkelte dager skjer det mye på en gang.

Skjult ID med pseudonym Mann38 lø. 17 sep. 2011 18:03

Har vært her på sukker en kort stund nå, og må si jeg er overrasket over hvor udannet folk er. Her sender man meldinger, og så skjer ingenting. Kan man ikke i det minste bare være ærlig og si at det ikke er interressant? Finnes jo til og med lenker for høflig avslag. Man kommuniserer litt frem og tilbake, og så plutselig skjer intet. Direkte uhøflig og mangel på folkeskikk der jeg kommer fra.

Mange av de samme damene som satt single på Spraydate, Blink osv for 8-10 år siden, da jeg sist var single, sitter her like single i dag. Med omtrent de samme profiltekstene, avvisende i sin kravmentalitet, avvisende i sin mangel på å by på reelt liv. Bildene viser muligens litt eldre ansikter, men mange har beholdt sine gamle bilder. Tar en kontakt med noen så er det litt vissvass-snakk rundt grøten og så ... plutselig stille. Akkurat som før i tiden.

Stikker ut på byen jeg ass, dette er jo misbruk av min tid. Kos dere! :)

(mann 42 år fra Oppland) lø. 17 sep. 2011 21:25 Privat melding

send melding til meg jenter :) jeg garanterer svar :D Men kan ikke garantere svar innen 24 timer...jeg har jo et liv utenfor nettlivet også;)