Alle innlegg Sukkerforum

Spørsmål over innboks

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym fanta lø. 17 sep. 2011 21:39

Enkelt og greit. Hva vil dere skrive når dere ønsker kontakt med noen som dere synes har glimt i øye og kunne tenke deg å skrive litt med... Delvis inspirasjonsspørsmål til en litt ny her :P Posten er satt til seriøs :)

(kvinne 34 år fra Rogaland) lø. 17 sep. 2011 21:40 Privat melding

HEi sexy hvordan går det KlemZ ;)

(mann 38 år fra Østfold) lø. 17 sep. 2011 21:42 Privat melding

Det jeg har lyst til å skrive er jo somregel noe alla: "Halla! Fy faen, du er jævlig deilig. Kunne du tenke deg å la meg knulle deg hardt i toern etterfulgt av en liten vitamininnsprøytning? Koz og klemz!"... Men jeg er da ikke så teit at jeg faktisk sender det avgårde! Somregel skriver jeg jo noe alla" Hei! Så fine øyne du har... Hva driver du med i kveld søta? =)" Viktig å ha med den smileyen også, ellers tror jo disse teite kvinnfolka at man er potte sur.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 17 sep. 2011 21:46

Det faktum at du tenker det, er i seg selv too much information, Kebaben!

Heisann du nye. Velkommen til forumet :-)

Det er aldri lett å finne en god oppskrift som passer til mange. Det er mange som er usikker på det samme som deg, så du vil nok finne flere tråder her på forumet som sier noe om dette temaet. Men generelt synes jeg det kan være fint at du ikke tenker så masse, men sender litt sånn impulsive ord. Om du liker noe i profilen hennes, kan dette hjelpe deg. Ellers kan du kanskje si noe som gjelder deg og evt. stille henne et spørsmål?

Lykke til!

(mann 38 år fra Østfold) lø. 17 sep. 2011 21:47 Privat melding

Z: Man skal ikke tro alt man leser. Har du ikke lest det noe sted?

Skjult ID med pseudonym Z lø. 17 sep. 2011 21:49

Jeg har lest at man ikke skal det, men noen ganger velger jeg å tro det jeg leser også. Dette er en av dem.

(mann 38 år fra Østfold) lø. 17 sep. 2011 21:51 Privat melding

Z: To much information!

Skjult ID med pseudonym Z lø. 17 sep. 2011 21:52

Oj....beklager, Trådstarter. Jeg er allerede i ferd med å snakke vås i tråden din. Jeg må bare forklare at jeg ser humoren i det du skrev Kebaben. Synes likevel det var et litt over the top røft svar til en nykommer på forumet.

Nå skal jeg ikke spore av mer! :-)

(mann 38 år fra Østfold) lø. 17 sep. 2011 21:54 Privat melding

Z: Jeg forklarte han jo bare, på en litt "sær" måte, at det ikke alltid er hva man har LYST til å skrive, som er spesiellt smart å skrive, sånn hvis målet er å få svar... =P Er da ingenting som poengterer et poeng bedre enn å spisse spissen skikkelig før man eh hvordan var det igjen, trer seg nedpå og... Nei, det var ikke sånn.

Skjult ID med pseudonym fanta lø. 17 sep. 2011 22:34

Ja, forstår det, men for å forenkle det litt... Skriver det enkelt og kort, litt lengre med noen spørsmål eller langt? Type spørsmål åpner dere folk med? Noen generelle spørsmål, eller bare utifra profilen og hva den andre personen er ute etter og ser på som positivt? osv osv osv... har noen jeg vil skrive til, men målet er jo som sagt å få svar og blitt superbruker så alle kan se bilder osv for å få mer kontakt, men ikke akkurat fått noe gjennomslag enda, men håper det kommer seg... Har ikke skrevet så mye til folk enda, så kan ikke si om det er slik at mange ikke svarer heller...

(mann 38 år fra Østfold) lø. 17 sep. 2011 22:38 Privat melding

Vel, i den grad det i det hele tatt er mulig å komme opp med noen form for mal: Hils pent, fortell noe du liker ved vedkommende, og spør om noe du lurer på.

Nå er det jo somregel slik at det ikke er så himla viktig hva som står i brevet (innenfor visse grenser selvfølgelig), men hvem avsender er, som avgjør om man har lyst til å svare eller ikke.

(mann 44 år fra Akershus) lø. 17 sep. 2011 22:52 Privat melding

@KongKebab: Der ødela du resten av selvtilliten min! :p

Skjult ID med pseudonym Mort1 lø. 17 sep. 2011 22:52

Som Kebab sier i siste innlegg. Spiller nesten ingen rolle hva du skriver. Skriv noe slikt: "Hei, du så ut som en/ei flott dame/fyr, kan jeg be deg på en gammeldans?"

(mann 38 år fra Østfold) lø. 17 sep. 2011 22:55 Privat melding

CH2OHn: Du kan få litt av meg, jeg har så mye at til og med jeg syns det er litt kvalmt.

Skjult ID med pseudonym Boble® lø. 17 sep. 2011 23:04

Tror ikke det er så viktig å skrive så veldig mye spennende første meldingen.

Det som kanskje kan være litt viktig er å gi vedkommende noe å skrive tilbake om. Så profilen din bør ha bra innhold, eller så må du komme med noen spørsmål som er relatert til profilen hennes.

Skjult ID med pseudonym PetraPan lø. 17 sep. 2011 23:07

Styr unna kommentarer på utseende, meldinger av typen" du er søt, hva driver du med, fin helg?" osv.

Skriv til dem du liker, men tenk også: hvis du ikke har noe å si, ikke si det!

(mann 44 år fra Akershus) lø. 17 sep. 2011 23:08 Privat melding

@KongKebab: Øhm...hvordan overfører du? Jeg vet ikke om jeg har heeeeeelt lyst til å gni meg inntil deg for å få det til å "rub off" :S

(mann 38 år fra Østfold) lø. 17 sep. 2011 23:10 Privat melding

Sendes i rekomandert brev, må injiseres rett i hjernen!