Alle innlegg Sukkerforum

Får du liten respons her på sukker?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym XXX fr. 7 mars 2008 22:06

Jeg har for ikke så lenge siden skrevet med en mann som var veldig irritert over at jenter ikke tar intiativ på sukker. Dette gikk utover meg, for han var tydelig sint og etter hvert meldte han seg ut.

Da vil jeg si til alle dere andre gutter som selvfølgelig blir skuffet over manglende respons: Det kan være flere grunner til dette og det betyr ikke nødvendigvis at ingen er interessert.
Det kan for eksempel være flere menn som bruker sidene enn kvinner.
En venninne fikk over 40 meldinger i sin innboks første dagen. Hva gjør man da? Svarer alle?
(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) fr. 7 mars 2008 22:10 Privat melding

Syting over å ikke få masse brev er bare latterlig. Buhu stakkars meg, folk bør være annerledes, verden bør være sånn som jeg vil og ikke sånn som realiteten er, osv osv osv.

Skjerpings. Se hvordan ting er, og gjør det beste du kan ut av det. Får du ikke brev, finn ut hvorfor. Er det noe med profilen din eller bildene dine, eller er det en sosial grunn som gjør at kjønnene opererer forskjellig på nettdatingsider, eller er det en liten grønn mann inni PCn din som sletter alle mailene? Hvis du kan fikse det, fiks det. Hvis ikke, finn en vei rundt det eller aksepter det som uforanderlig og upverkommelig og fokuser på noe du faktisk kan påvirke. Som dine egne brev til andre.

And so forth.

Skjult ID med pseudonym sexy dame fr. 7 mars 2008 22:20


Uauuuu 40 meldinger på en dag???

Hvordan var profilen?.... Kan jeg få noe tips...))

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) fr. 7 mars 2008 22:24 Privat melding

Bra bilde som viser at du ser normalt pen eller bedre ut, har generiske valg på matchprofilen så du matcher mange folk, vær i en passende alder for markedet, og ha en flørtende innbydende ukritisk profil.

Så renner det nok inn :P .

(mann 36 år fra Oslo) fr. 7 mars 2008 22:27 Privat melding

Med andre ord, vær generisk, innbydende og "skummel" så vil damer sende melding til en?
Jaja, flotte greier.

Skjult ID med pseudonym dustin fr. 7 mars 2008 22:28

Brødgutten:
Se normalt pen eller bedre ut og ha generiske valt på machen?

Hva med de som absolutt ikke er pene da og skal man gjøre seg selv mer gjennomsnittlig for og mache andre????
Og skulle ikke du ut forresten? :-)

Skjult ID med pseudonym sexy dame fr. 7 mars 2008 22:34


Vel, du har rett Brødmannen...

MEN andre har rett og.... det krever mye dette her, mange mail, forklaringer, møter, skuffelser.....

..... Ut fra det min mor fortalte var det mye lettere før :(

Skjult ID med pseudonym Lilla fr. 7 mars 2008 22:34

Er vi ikke her inne for og møte en som blir glad for og se deg? Jeg vil ikke møte en som skylder på verden at han ikke har det bra. Det er kun en selv som velger hva man vil ha her i livet. Vi er herren i vårt liv ;) Gå inn i deg selv og spør,.. hvem ville du møtt, hvis du skulle møte deg selv.
Man tiltrekker seg mennesker, der en er i livet og er man ikke fornøyd, så må man gjøre noe med det.
Hilsen meg :)

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) fr. 7 mars 2008 22:36 Privat melding

Dustin: de sliter litt mer og får sikkert ikke 40 brev første dagen på Sukker? Bare en teori.

Og neida, bare hvis man vil ha 40 brev første dagen på Sukker. Enkel matte: jo flere som ser profilen din jo mer brev får du.


Mammaen din har feil, det var vanskeligere før. Man møtte færre folk, og dermed fikk man mindre å velge i, noe som tilsier at det var mindre sjangse for å finne en av De Rette.

Men såklart, før brukte man jo å JOBBE med forhold for at de skulle fungere, i stedet for å lete etter et som er perfekt from the get-go.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) fr. 7 mars 2008 22:36 Privat melding

Og Dustin: joda, jeg skal bort. Blir om tre kvarters tid :) .

Skjult ID med pseudonym Organ fr. 7 mars 2008 22:37

Mulig det bare er meg, men om ditt nick er relevant burde det ikke være noe problem med responsen ;-) ;-) Har jo vært klaget og sytet til den store gullmedaljen om at det er kun de attraktive, visuelt, som får god respons.

Skjult ID med pseudonym dustin fr. 7 mars 2008 22:48

Hehe. Godt sagt Organ. Og har det vært noe respons på nicket ditt Brødmann???

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) fr. 7 mars 2008 22:50 Privat melding

Har vært litt respons på det. Jenter er griser.

Skjult ID med pseudonym Zitelle fr. 7 mars 2008 22:57

Jenter?
Vi vet jo hva vi må gjøre om vi vil ha MANGE svar: Bilde, akkurat passe "kledelig raffinert", masse humor i profilen, si de "rette" tingene som gjør at en mann svarer. Men det er jo totalt uinteressant! Jeg teller da ikke antall mailer, men kvaliteten på det som sies.

Jeg tror at i gjennomsnitt så setter hver tredje person hjerte på meg av de som er innom profilen. Jeg har ikke bilde. Jeg forsøker ikke å gjøre meg synlig. Jeg har fått svar fra samtlige jeg selv har kontaktet. Jeg er sjelden på forum med profilnicket mitt. Hvorfor?

Fordi jeg er ute etter kvalitet fremfor kvantitet. Jeg er ute etter å gi noe av meg selv, og orker ikke gi av meg til "alle". Jeg liker å bestemme selv hvor aktiv jeg skal være uten følelsen av å ikke følge opp. Dette har resultert i at jeg har hatt helt utrolige, fantastiske samtaler med nydelige, spennende og ekstremt oppegående mennesker. Samtaler jeg har lært mye av og som har beriket meg som person.

Ingen av disse har blitt min kjæreste, men det gjør ingenting. Det har ikke vært bortkastet tid, det har vært rett og slett BRA!
Egentlig har det gjort meg mer optimistisk enn jeg var da jeg ble medlem her. Nå tror jeg mer på at gullfuglen kan finnes også her på sukker, og det er en fin ting å vite! Jeg har funnet min måte å fungere på her inne. Det er digg...... :-)

Skjult ID med pseudonym Fornøyelig fr. 7 mars 2008 23:39

Hyggelig å høre Zitelle :)
Kan legge til at det ikke er så mange flere menn enn damer at dette vil påvirke antall meldinger man får. Hvor mange meldinger man selv sender ut til sannsynlige partnere derimot, vil ha mye å si for hvor mange svar man får.

(kvinne 50 år fra Vestfold) lø. 8 mars 2008 00:18 Privat melding

Brødmannen - av og til irriterer jeg meg litt over din manglende medfølelse med folk som ytrer hjertesukk over hvor vanskelig ting er. Enten kommer det av at du selv aldri har hatt problemer med å få napp, eller at du rett og slett er likeglad enten du får det eller ikke.

Noen av oss - noen som har levd litt lenger (nei - jeg mener ikke å være nedlatende med hensyn til aldersforskjellen, men her er det faktisk et poeng) - har et genuint ønske om å finne en å bli glad i. Helst for alltid. For noen er dette ønsket til og med veldig sterkt, og ja; det kan være deprimerende i perioder da det ikke ser ut til å bli noe mer enn en fjern drøm.

Er man pen nok og attraktiv nok er det ikke noe problem, er ditt budskap. Hvis ikke: Gjør noe med det.

Sorry, Brødmannen, men den blir litt for enkel. Til en viss grad kan nok mange øke sjansene sine ved å se nøyere på presentasjonen i profilen, bilde og tekst, men bare til en viss grad. Vi er tross alt de vi er, og det er grenser for hvor mye man kan sukre produktet for å få det til å virke mer fristende i fremmede menneskers øyne, uten å gjøre seg til løgner.

For din del håper jeg at du innen du når middagshøyden er i et godt, lykkelig og stabilt forhold. For det er dessverre ikke like lett å få napp senere i livet. Og ikke bare det: Avslagene og nedturene kan svi atskillig mer.

(kvinne 50 år fra Vestfold) lø. 8 mars 2008 00:21 Privat melding

@ Zitelle:

Hjerte fra hver tredje besøkende? Uten bilde? Hva er det du skriver i profilen din som gjør deg så attraktiv?

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 8 mars 2008 00:31

Tårnsvalen.

Ingenting tror jeg. Eneste jeg kan gjøre er å være meg selv, populær eller ikke, teit eller ikke, dum eller ikke, søt eller ikke.......

Det jeg prøvde å formidle var ikke at jeg er attraktiv, men at jeg er så selektiv at jeg tidvis til og med har skjult profil :-)
Husk at jeg ikke sier noe om antallet som besøker meg, ikke sant? Dessuten tar jeg selv initiativ når jeg vil ha nye bekjentskaper.

:-)

Skjult ID med pseudonym stargate m lø. 8 mars 2008 21:55

Jeg synes de aller fleste innlegg fra Brødmannen er veldig bra. Godt reflektert og med en livsfilosofi som gjør det lettere å leve og ikke ta ting så høytidelig. Faktisk en av de bedre bidragsyterne her inne!

Men forstår jo godt de andre innleggene også. Det er kanskje ikke alltid lett å se det fra en annen vinkel enn sin egen, så derfor er det kanskje greit å prøve å forstå hva andre sier og om det kanskje kan være noe som er bra som en kan dra nytte av.

Skjult ID med pseudonym mokkisen sø. 9 mars 2008 06:10

*
Tårnsvalen:
Bra innlegg!
Brødmannen må nok leve noen år til, for å skjønne "greia"!
Ellers er BM ok, han sier mye vettu, men han har ikke levd livet på godt og vondt! Han er ikke gammel nok til det!
@zitelle....tror jeg skal titte på deg;)

Skjult ID med pseudonym Organ sø. 9 mars 2008 07:02

Som et appropos til dere som tror det er en klar sammenheng mellom klokskap og alder. Det er stor forskjell på å ha flere års erfaring og ett års erfaring flere ganger.

Skjult ID med pseudonym trøtt sø. 9 mars 2008 07:33

Herregud! Hva er problemet med dere? Synes BM har gode argumenter, han har skjønt noe vesentlig som mange andre ikke har skjønt.
Jeg våknet med et sint brev idag tidlig, Det var en som jeg ikke hadde svart på hans andre brev! Han hadde masse stygt og si og syntes det var dårlig gjort for at han hadde brettet ut sjela si. Så nå har han sperret slik at jeg ikke kan svare han. (helt flott det da)

Det er da overhodet ikke mitt problem at noen bretter ut sjela si i en så tidlig fase. Jeg skylder ingen noen ting.
Han fikk iallefall bevist meg at det var riktig av meg og ikke svare han. For jeg er ikke interessert i en som er bitter, og dømmer andre så lett.
Jeg er da for svarte ute etter en som får meg til og smile og le, ikke en som jeg skal få dårlig samvittighet for han mener jeg skylder han og svare han etter 1 dag. Det er ikke noe som avtenner meg mere.
Få orden på livet. Slutt og sutre! Ingen vil ha sutreunger.

Skjult ID med pseudonym mokkisen sø. 9 mars 2008 08:15

wow!
Bra innlegg!
Jeg falt for det siste innlegget.. Veldig bra!
BM@ har mye bra å si, men han mangler erfaring med livet.

Skjult ID med pseudonym trøtt sø. 9 mars 2008 08:30

Hvordan katogorierer man erfaring med livet? Man kan erfare så mangt på godt og vondt. Noen erfarer og lærer lite på et langt liv og noen erfarer og lærer mye på et kort liv.
Synes det er litt mere interessant hvordan man takler erfaringene. Har man skjønt at man må ta lærdommen ut ifra den erfaringen og prøve og gjøre det beste med livet og for seg selv, istedet for og bli bitter og skylde på andre. Så er man langt klokere.
I mitt tilfelle ang min sinte brevskriver. Så er det trist at han styrer sitt humør og dagserfaring ut ifra en som ikke svarer på sukker.
Det finns jo så mye mere interessant og bruke sin energi og sette sin fokus på.


Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 9 mars 2008 09:11

Erfaring erfaring erfaring. Hva legger man i erfaring med livet da?

Er det sånn at alle starter på nøyaktig samme sted ved fødselen, og at vi når vi er ett år er akkurat like med samme forutsetninger?
Er det sånn at når vi er f.eks. 7 år så skal vi starte med å sanke erfaringer? Selvsagt ikke.

Vi er alle ulike mennesker. Vi lærer ulikt i forhold til oppvekst, måter å reagere på, hvilke rollemodeller vi har, hvordan vi er utrustet som mennesker, hvem vi omgir oss med i livene våre og mye, mye mer......

Jeg synes det kan virke som om mange likestiller erfaringer med negative erfaringer.
Et menneske kan da være et oppegående og tenkende, klokt og modent menneske uten erfaringer som er negative!
Om vi refererer erfaringer kun til tøffe tak i livet, er det slik jeg ser det lite automaitkk at dette i seg selv gjør oss klokere.

Jeg vil hevde at et menneske som har hatt masse trygghet og kjærlighet i livet sitt har strålende forutsetninger for å bli et modent menneske. Det er mange med mye "dårlig livserfaring" som ikke evner å bearbeide erfaringene sine på en klok måte.

Derfor: Applaus til organ som sier at det er stor forskjell på å ha flere års erfaring og ett års erfaring flere ganger!

(mann 46 år fra Rogaland) sø. 9 mars 2008 09:11 Privat melding

Det må søren imeg være kjedeligt å være sammen med noen som vet svaret på alt her i livet . Å som tror at sine erfaringer er svaret på alt .

(mann 46 år fra Rogaland) sø. 9 mars 2008 09:19 Privat melding

Det gir liksom lite rom for opplevelser .

Skjult ID med pseudonym Zitelle sø. 9 mars 2008 09:21

Smiler......
Hvem mente du at ordene dine var myntet på nå, Rebel? Ikke meg håper jeg? Da har jeg i så fall uttrykt meg fryktelig klønete!

(mann 46 år fra Rogaland) sø. 9 mars 2008 09:34 Privat melding

Hehe nei , Hentyder ikke til noen spesefikke . Da hadde jeg gitt beskjed .

Men personlig så mener jeg at det å være med noen som har for mye kunnskap om livet ikke appelerer til meg . Det gir liksom lite rom til å gjøre egene erfaringer og tanker om det som er viktig her i livet . Skal man kun følge en persons erfaringer og syn på ting så vil man aldri får bekreftelse om noe . Man deler bare de samme erfaringene og syna på ting som den andre .

Skjult ID med pseudonym Perle sø. 9 mars 2008 10:16

Takker for livskunnskapen du tilskriver oss over 40. Det er nok ikke helt slik du beskriver tingene når det gjelder livserfaring.
Ja, vi har mer erfaring, men det er stort sett basert på etterpåklokskap. Vertfall når det gjelder de store tingene / tabbene. Livet er et overraskelsesspill og krever nye utfordringer til stadighet.

(mann 51 år fra Oslo) sø. 9 mars 2008 10:36 Privat melding

Organ sitt innlegg 07:02 støttes. Hvis en i tillegg tar med at ikke alle trenger å stappe hånda i kompostkverna for å vite at det er en dårlig ide, er en vel dekket? :-)

(mann 46 år fra Rogaland) sø. 9 mars 2008 10:43 Privat melding

Å !!! Men er ikke livserfaringer ganske så relativt fra menneske til menneske . Hvordan kan du måle At dere over 40 har mer kjenskap til livet enn det jeg har for eks . Jeg er 36 år.
Det eneste du har kjennskap til er ditt eget liv og erfaringer . Men det er da ikke objektivt sammenlignings bart til andres livserfaringer . Det samme vil vel gjelde blandt dere som er 40 . Dere har vell ikke den samme grad av livserfaring . Dere har helt sikkert også veldig forskjellige meninger dere i mellom om nettopp livserfaringer . Det eneste dere har til felles er alderen . Erfaringen har dere ikke til felles .

(mann 50 år fra Rogaland) sø. 9 mars 2008 10:48 Privat melding

vanlig høfflighet sier at du svarer på brev, og det kan gjøres på en enkel måte, skriv: beklager ikke intresert og trykk send.

Skjult ID med pseudonym Lilleulv sø. 9 mars 2008 10:50

Livsserfaring = alder minus bitterhet.... var det en som sa til meg en gang... Også en måte å se det på.

(mann 46 år fra Rogaland) sø. 9 mars 2008 10:51 Privat melding

Kult svar hehehe ;)

(mann 46 år fra Rogaland) sø. 9 mars 2008 10:53 Privat melding

Enig med Colargoll . På topicken

Skjult ID med pseudonym Mammadalt sø. 9 mars 2008 11:08

Du verden! - i denne tråden var det jammen mange kloke ord... fin lesning . Ha en strålende dag alle sammen :-)

Skjult ID med pseudonym jesus sø. 9 mars 2008 12:08

Noen ganger kan det komme ting iveien for og gi et raskt nok svar.
Sier stort sett bestandig ifra om det ikke passer for meg og skrive. Men og bli dømt nord og ned for at jeg ikke har svart på et døgn synes jeg er på kanten. Da mister jeg lysten til og være høflig.
Jeg har et liv ved siden av sukker, ikke alltid jeg slår av sukker når jeg går ut.. men det betyr ikke at jeg sitter forans skjermen hele tiden.

Skjult ID med pseudonym miss28 sø. 9 mars 2008 21:18

Sorry, mac. Men klarer ikke å ta det helt seriøst når menn i 40+ alderen merker meg som "Meget interessant", uten å ha prata med meg en gang. Og det forøvrig står i profilen min at jeg søker gutter/menn opptil 36 år.

Så der har dere grunnen min til at jeg ikke svarer dere tilbake, alle menn over 40 :-)

Skjult ID med pseudonym Organ sø. 9 mars 2008 22:01

Kit: "Hvis en i tillegg tar med at ikke alle trenger å stappe hånda i kompostkverna for å vite at det er en dårlig ide, er en vel dekket? :-)", ha ha ha. -En viktig presisering :-)

miss28: Rødmerking uten noen som helst forhistorie kan sikkert sammenlignes med høylytt plystring på gata eller evt. engasjert blunking.

Øh.. "blunk blunk"

Skjult ID med pseudonym bella ma. 10 mars 2008 01:51

"Jeg tror at i gjennomsnitt så setter hver tredje person hjerte på meg av de som er innom profilen. Jeg har ikke bilde. Jeg forsøker ikke å gjøre meg synlig. Jeg har fått svar fra samtlige jeg selv har kontaktet. Jeg er sjelden på forum med profilnicket mitt. Hvorfor?"

Ble veldig nysgjerrig Zitelle... av feks 3000 besøkende har 1000 satt hjerter - jeg er full av imponans!!

Kanskje du kan dele oppskriften på suksess?

Skjult ID med pseudonym Zitelle ma. 10 mars 2008 03:56

Oppskrift
Sørg for få besøkende. Tenk smalt. Vær selektiv. Vit hva du ser etter. Ta initiativ. Konsentrer oppmerksomheten din. Ikke bry deg om hjertene. Ikke la spydigheter såre for mye. Sov godt om natten. Vær ekte. Amen.

Skjult ID med pseudonym Tihi ma. 10 mars 2008 05:30

Jeg har faktisk ikke ønske om hauger med brev her jeg sitter og prøver mote meg opp til å begynne ta kontakt selv.
Heller utveksle pm med en neve kvalitet enn å fylle innboksen med noe man alikevel vet er dødfødt kun for å få tiden til å gå.

Skjult ID ma. 10 mars 2008 07:29

Det er vanlig høflighet å svare, de som ikke gjør det har ikke lært høflighet...

(kvinne 50 år fra Vestfold) ma. 10 mars 2008 11:12 Privat melding

Ja, jeg har ikke like mange hjerter som Zitelle. Ikke i nærheten engang. Men kanskje det er fordi jeg HAR bilde? ;-)

Skjult ID med pseudonym mokkisen ma. 10 mars 2008 11:28

skal ikke si hvor mange hjerter jeg har fått, men flere hundre....og kun 10 % som har tatt kontakt!
Er det meningen at jeg skal ta kontakt når jeg får hjerte?!
Høflig å svare, ja.....men ikke på alle mld. Når du får: MILF, jeg er kåt på deg! Eller alle som legger ut tlf nr i første mld? Jeg føler meg presset og stresset. Og får kjeft hvis jeg ikke svarer.......møkkakjerring ble det sist ;)

Skjult ID med pseudonym tårnsvalen ma. 10 mars 2008 11:46

Jeg har ni hjerter, jeg. Hva er det jeg gjør gærent?

(kvinne 52 år fra Akershus) ma. 10 mars 2008 11:54 Privat melding

Normal høflighet kommer en langt med. Prøver å svare alle, men ikke alltid en har tid akkurat den dagen.

Skjult ID med pseudonym mokkisen ma. 10 mars 2008 16:27

Hm....jeg hadde ikke giddet å sende mail til en som var uinteressant! Skjønner faktisk at jeg er attraktiv nok når en person gidder å sende meg melding!
Ikke alle kvinner som bare sitter og venter!!!!!! Gi og få!!!!!!

Skjult ID med pseudonym Gutt 36 ma. 10 mars 2008 17:04

@mokkisen.
Viste du at den oppmerksomheten dere damer får, den får ikke vi guttene ta del i? Jeg forsvarer ikke de som sender uhøffelige og grisete meldinger, men veldig mange menn sender hundrevis av hyggelige og gjennomførte meldinger, og opplever at de ikke får svar tilbake på nere enn noen få prosent av de. Det oppleves nok som ganske nedbrytende for mange, og jeg har faktisk litt forståelse for at noen blir litt bittre.

Jeg blir faktisk litt skremt når jeg ser hvor lite kunnskap de aller fleste jenter har om guttenes opplevelser i forbindelse med sjekking og videre kontakten med kvinner.

Skjult ID med pseudonym Gutt 36 ma. 10 mars 2008 17:20

@mokkisen.
Viste du at den oppmerksomheten dere damer får, den får ikke vi guttene ta del i? Jeg forsvarer ikke de som sender uhøffelige og grisete meldinger, men veldig mange menn sender hundrevis av hyggelige og gjennomførte meldinger, og opplever at de ikke får svar tilbake på nere enn noen få prosent av de. Det oppleves nok som ganske nedbrytende for mange, og jeg har faktisk litt forståelse for at noen blir litt bittre.

Jeg blir faktisk litt skremt når jeg ser hvor lite kunnskap de aller fleste jenter har om guttenes opplevelser i forbindelse med sjekking og videre kontakten med kvinner.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ma. 10 mars 2008 17:34 Privat melding

"Noen av oss - noen som har levd litt lenger (nei - jeg mener ikke å være nedlatende med hensyn til aldersforskjellen, men her er det faktisk et poeng) - har et genuint ønske om å finne en å bli glad i. Helst for alltid. For noen er dette ønsket til og med veldig sterkt, og ja; det kan være deprimerende i perioder da det ikke ser ut til å bli noe mer enn en fjern drøm."

Det har jeg og. Jeg har det ikke som et så sterkt brennende ønske som andre, men det blir vel igjen individuelt. Jeg ser på det som en bonus, ikke et must-have.

"Er man pen nok og attraktiv nok er det ikke noe problem, er ditt budskap. Hvis ikke: Gjør noe med det."

Ikke helt rett der.

"Sorry, Brødmannen, men den blir litt for enkel. Til en viss grad kan nok mange øke sjansene sine ved å se nøyere på presentasjonen i profilen, bilde og tekst, men bare til en viss grad. Vi er tross alt de vi er, og det er grenser for hvor mye man kan sukre produktet for å få det til å virke mer fristende i fremmede menneskers øyne, uten å gjøre seg til løgner."

Ja er helt enig, men man kan få lov til å lete utenfor Sukkers fire vegger også. Og for mange er det et bedre alternativ enn å sette all tillit til en profil.

Jeg snakker ikke om å "sukre produktet" jeg snakker om å faktisk gå inn i seg selv og FORANDRE seg til det BEDRE slik at produktet faktisk BLIR BEDRE. Tror du har misforstått mye av det jeg mener.

Vesentlig forskjell.

"For din del håper jeg at du innen du når middagshøyden er i et godt, lykkelig og stabilt forhold. For det er dessverre ikke like lett å få napp senere i livet. Og ikke bare det: Avslagene og nedturene kan svi atskillig mer"

Jeg håper jeg finner noen å ha et godt, lykkelig stabilt forhold med over veldig lang tid. For tiden har jeg stabile lykkelige gode forhold, men kriteriene forandrer seg jo etterhvert som prioriteringene dine (og den andre part) forandrer seg, så jeg aner ikke om de vil holde seg eller utvikle seg eller forandre seg til det verre.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ma. 10 mars 2008 17:39 Privat melding

"men han har ikke levd livet på godt og vondt! "

Lurer litt på hvor du tar dette fra, Mokkisen :) .

(kvinne 49 år fra Hedmark) ma. 10 mars 2008 17:47 Privat melding

Helt personlig synes jeg det blir helt feil og virker ganske så nedlatende å automatisk tenke at unge folk ikke har levd livet og sitter på relevant erfaring til å uttale seg og yttre ting og tang.
Noen svever gjennom livet og ikke har opplevd rare greiene som godt voksne, mens noen unge KAN ha en livsvisdom og erfaring man kan misunne eller også ha vært foruten:-))))

Skjult ID med pseudonym DAME50 ma. 10 mars 2008 17:47

Til gutt 36.
Jeg har ikke lest hele tråden, men. Jeg svarer alle jeg får mail fra høflig. Jeg har fått mange hjerter og ikke fullt så mange mailer. Men, av alle de mailene jeg har sendt har kun en svart positivt og 99% svarer ikke i det hele tatt.
Min venninne som er 38 får hauger av mailer fra menn som burde vært mitt nedslagsfelt, dvs de mellom 50 og 60.
Og tro ikke et sekund at hun setter pris på det og heller ikke å bli skjelt ut fordi hun takker høflig nei.
Jeg gider ikke bruke tiden min på ingenting og er nå helt passiv til noen tar kontakt.
PS: En jeg traff som dessverre kjemien ikke stemte med har i ettertid uttrykt at jeg er en flott dame som ikke burde ha problemer med å få kontakt her inne.
Poenget her er vel ; prøv noen litt vanlige jenter og la de aller peneste og de som er mye yngre være i fred. Nr. 200 i køen får sjelden napp. GOD AFTEN TIL ALLE SUKKERFOLK.
PS: De aller fleste som har kontaktet meg har vært veldig hyggelige og de jeg har truffet like så, men Amor tok ferie.

(kvinne 50 år fra Vestfold) ma. 10 mars 2008 18:33 Privat melding

Jeg vet ikke hvem som har ytret noe om at unge folk ikke har relevant erfaring. Det JEG har uttalt meg om er en antagelse om at man har ulike prioriteringer og ønsker alt etter hvilken alder man er. Jeg tipper - nokså uvitenskapelig - at folk i førtiårene ofte, men ikke alltid er mer opptatt av å finne noen å slå seg sammen med for alltid, sammenlignet med en som er midt i tjueårene.

@ Brødmannen: Jeg tror jeg catchet poenget ditt om å forsøke å bli bedre allerede tidlig i innleggene dine. Poenget mitt var at det er grenser for hvor mye man kan endre på, også på det området. For eksempel kan jeg godt bli slankere - hvilket jeg er på vei til å bli. Fem-seks timers trening i uka gir jo etterhvert resultater. Derimot er det vanskelig for meg å bli lavere, bare for å nevne en ting. Jeg kan heller ikke bestemme meg for å bli yngre. Jeg kan betale noen titalls tusen og bli penere, det er klart. Men vil jeg det?

Noen områder kan vi jobbe med. Andre områder er som de er.

(kvinne 50 år fra Vestfold) ma. 10 mars 2008 18:36 Privat melding

@ Dame 50:
Det du skriver stemmer med mitt inntrykk. Jeg tror jentene som blir dynget ned av henvendelser stort sett er atskillig yngre enn meg. Jeg lurer mer og mer på om jeg faktisk er for gammel til å passe inn på Sukker. Jeg ser jo at det er haugevis av menn i min alder her. Dessverre mistenker jeg at de er blant dem som dynger ned de yngre damene med mail, og ikke gidder å svare på mailene de får fra damer på deres egen alder.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ma. 10 mars 2008 18:40 Privat melding

"@ Brødmannen: Jeg tror jeg catchet poenget ditt om å forsøke å bli bedre allerede tidlig i innleggene dine. Poenget mitt var at det er grenser for hvor mye man kan endre på, også på det området. For eksempel kan jeg godt bli slankere - hvilket jeg er på vei til å bli. Fem-seks timers trening i uka gir jo etterhvert resultater. Derimot er det vanskelig for meg å bli lavere, bare for å nevne en ting. Jeg kan heller ikke bestemme meg for å bli yngre. Jeg kan betale noen titalls tusen og bli penere, det er klart. Men vil jeg det?

Noen områder kan vi jobbe med. Andre områder er som de er."

Ja jeg mente du skal ta kosmisk kirurgi og bli lavere. Jeg mente ikke å fullstendig akseptere de tingene du ikke kan forandre, og å forbedre adferder og tankemønstre, holdninger og selvbilde, slik at man blir en bedre person for seg selv, og dermed blir mer attraktiv generelt sett i tillegg til at man ser muligheter der man ikke ante de lå tidligere.

Det ville jo være absurd..

Skjult ID med pseudonym FEMINI ma. 10 mars 2008 18:45

Jeg synes det er litt respektløst ikke å svare folk som henvender seg til en. Får ikke selv veldig mange meldinger her inne, bor litt feil til tror jeg, men har opplevd det på en annen side og synes ikke det å få mange meldinger er noen grunn til ikke å svare. Her på sukker er det til og med så enkelt at det bare er å trykke på en knapp og så sende. Det er faktisk mennesker som er her inne, ikke bare noen ord med eller uten et bilde på. At noen ikke gir seg etter avslag er en annen sak, da trenger en ikke svare mer. Det faktum at det er noen av dem, er likevel ikke grunn til å la være å svare på første melding, det er bare å blokkere senere hvis de ikke gir seg.

At damene er så mye dårligere til å ta initiativ er jeg faktisk ikke så sikker på. Finner begge deler hos både kvinner og menn tror jeg. Selv har jeg skrevet når jeg har funnet noen interessant og svarer på de meldinger jeg får. Bortsett fra noen av de mest ufine.
For meg er ikke antall meldinger særlig viktig. Jeg lurer dessuten litt på hvordan det har seg at noen skriver så voldsomt mange meldinger - finner ikke mange nok for meg her til å kunne skrive hundrevis av meldinger jeg. Det er vel forskjell på hvor selektive vi er før vi skriver kanskje.

(kvinne 49 år fra Hedmark) ma. 10 mars 2008 18:47 Privat melding

Tårnsvalen: min lille snutt var ikke myntet på det du skrev:-)

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ma. 10 mars 2008 18:50 Privat melding

Respektløst... tja. Det er også veldig irrelevant.

"hei du!"

"ikke skriv mer til meg, men takk for komplimentet"

eller Option B:

"hei du!"

etterfulgt av øredøvende stillhet.


Ender i samme situasjon for begge parter. Part 1 tok kontakt, Part 2 skøt Part 1s tilnærmelser ned. Part 1 og 2 går videre med livene sine.

Om du ikke får svar så ligger svaret i handlingen av å ikke svare deg. Samme svar, bare annerledes utført. Hvorfor henge seg opp i at noen man tydeligvis ikke blir å ha noen kontakt med noensinne mer skriver deg et copy/paste svar som sier "beklager, men takk"?

Skjult ID med pseudonym VodkaBatry ma. 10 mars 2008 19:06

haha, har brukt option B en del ganger :-P

Skjult ID med pseudonym FEMINI ma. 10 mars 2008 19:21

Jeg tar jeg det å ikke få svar som et nei og har ingen problemer med det selv. Men skjønner ikke hvorfor det skal være så vanskelig å svare. For noen ligger det en viss innsats bak bare det å ta første kontakt og for noen er det viktig å få svar. Det koster egentlig veldig lite å gi det så jeg skjønner ikke greia med ikke å svare.

(mann 35 år fra Sør-Trøndelag) ma. 10 mars 2008 19:25 Privat melding

Jeg syntes nesten det er bedre å IKKE svare hvis det trener folk til å slutte være så needy på dette punktet. Let it go.

Skjult ID med pseudonym FEMINI ma. 10 mars 2008 21:11

Fortsetter å svare jeg. Ikke fordi jeg selv synes det er viktig å få svar, men rett og slett fordi jeg vet det finnes dem som setter pris på det.