Alle innlegg Sukkerforum

Hvorfor er "vennefella" kun noe som angår menn?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Mann lø. 17 sep. 2011 23:45

Hva er greia med at jenter på død og liv må sette en evig merkelapp på alt? Hvis mannen er for treig med flørtinga så glir han over i "kun venn" sonen.. og der blir han for evig og alltid. Hvis han derimot går for fort frem, så blir damene usikre, og føler at hele greia er litt useriøst.

Jeg har aldri hørt en mann si "hu er ikke frempå nok..så hu havna i venne-båsen"

Så, stemmer påstanden? Om så, hva skyldes dette? Hvor stort vindu har vi egentlig tilgjengelig?

D-:

Skjult ID med pseudonym Frk.P lø. 17 sep. 2011 23:48

Er det nødvendigvis jentene som har laget det begrepet da?

(mann 38 år fra Østfold) lø. 17 sep. 2011 23:48 Privat melding

"Hu er ikke tiltrekkende nok, så hu havner i venne-båsen."

Skjult ID med pseudonym Mann lø. 17 sep. 2011 23:51

Damer man ikke finner tiltrekkende, eller mangler andre egenskaper man ser etter i et forhold, havner gjerne i venne-båsen.. men da er man ikke interessert fra starten av.

Skjult ID med pseudonym Mann lø. 17 sep. 2011 23:52

@Frk.P

Jeg har iallefall aldri hørt en mann bruke det, så ja, det er kun jenter som benytter seg av begrepet.

Skjult ID med pseudonym Mort1 lø. 17 sep. 2011 23:52

Jeg blir ikke venner med jenter jeg har datet. Eneste venninna jeg har fra liknende gutte-jente-forhold er eksen jeg var sammen med i 5 år, men så var jeg jo sammen med henne også...

Men jeg har opplevd flere ganger at jenta har prøvd å bli venn med meg, enten det var jeg som avslutta "datinga" ellr henne. Det skjer ikke med meg, dog.

Skjult ID med pseudonym LeNom... lø. 17 sep. 2011 23:54

Er ganske uenig i de negatvie karakteristikkene av "bare venner" her, vil si helt tvert om, jeg har mange jentevenner som er vel så mye verdt i livet mitt som ei date som kunne være kjæresteemne.

Det kan være mange årsaker til at man ikke er aktuelle som kjærester sammen, og det blir altfor banalt og enkelt liksom bare å si at "venner er dem som ikke er fine nok til å være kjærester".

Det å være noens venn er ikke noe negativt.

(mann 51 år fra Oslo) lø. 17 sep. 2011 23:57 Privat melding

Jeg kunne hatt sex med henne, men hun er ikke kjæreste materiale.

Siden jeg må forholde meg til henne etterpå, havner hun i "vennefella"

Skjult ID med pseudonym Frk.P lø. 17 sep. 2011 23:58

Mann

Du har nok hørt menn bruke det, du bruker det jo selv nå. Men det brukes om kvinner. Det betyr ikke at det er kvinnene som har laget merkelappen.

For egen del skyfler jeg samtlige rett inn i denne vennefella, for deretter å kanskje hente en frem etter tid. Hvis han ikke takler å bare være venn med meg, som er grunnlaget for veldig mye, ja så er det ikke rette fyren :)

Skjult ID med pseudonym Mort1 sø. 18 sep. 2011 00:02

Jeg blir ikke venner med jenter jeg har datet. Eneste venninna jeg har fra liknende gutte-jente-forhold er eksen jeg var sammen med i 5 år, men så var jeg jo sammen med henne også...

Men jeg har opplevd flere ganger at jenta har prøvd å bli venn med meg, enten det var jeg som avslutta "datinga" ellr henne. Det skjer ikke med meg, dog.

Skjult ID med pseudonym Mann sø. 18 sep. 2011 00:02

@LeNom

Ehm, unnskyld meg, men du bommer på problemstillingen her.

Påstand: Hvis mannen går for sakte frem, så blir han satt i venne-båsen. Da vil dama for evig og alltid se på han som en venn, utelukkende fordi han er for treig til å flørte.

Skjult ID med pseudonym Mann sø. 18 sep. 2011 00:04

@Frk.P

Hvorfor flytter du menn mellom "venne-sonen" og "date-sonen" ?

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 sep. 2011 00:07

@Mann

"Påstand: Hvis mannen går for sakte frem, så blir han satt i venne-båsen. Da vil dama for evig og alltid se på han som en venn, utelukkende fordi han er for treig til å flørte."

Dette har jeg aldri opplevd.
Men jeg har helt klart opplevd å selv havne i vennefella - om det er det det kalles at det ikke "blir noe"....

Skjult ID med pseudonym Frk.P sø. 18 sep. 2011 00:09

Vel, for det første så dater jeg ikke. Dermed må folk bli venn med meg før noe som helst kan utarte seg. Og dessuten så mener jeg at jeg fort kan endre syn på en person jeg ser på som en venn - til at jeg kunne ønske noe mer.

Skjult ID med pseudonym LeNom... sø. 18 sep. 2011 00:16

Mann :

Sorry, sånn går det når man ser James Bond i Japan og poster på forumet samtidig... ;-)

Skjult ID med pseudonym Mann sø. 18 sep. 2011 00:25

@Z

Det "at det ikke blir noe" er vel mer at man ikke passer sammen, og ikke den velkjente venne-båsen.

For å utdype:
For meg virker det som kvinner styres mer av følelsene der og da, mens mannen ser mer langsiktig på det. Alle forhold går litt opp og ned, også i starten. Hvis man har en kjedelig date, eller generelt ikke klarer å komme nært nok innpå dama, så mister hun følelsene. Hun setter da en merkelapp på mannen "venn".

Mannen ser derimot rasjonelt på saken. Han ser en potensiell partner, og jobber mot et forhold. Hvis man har en kjedelig date, så er ikke dette mer enn en kjedelig date. Hvis man ikke klarer å komme nært nok innpå dama, så får man prøve litt til.

Jeg ser dette høres ut som et bittert kvinnesyn, men det er ikke meningen :P Det er bare en påstand jeg ønsker å få bevist/motbevist for meg selv.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 sep. 2011 00:34

Da jeg leste ordene dine, Mann, tenkte jeg først "Han tar feil". Så tenkte jeg "har ikke tenkt sånn før, kanskje han har rett?" Så tenkte jeg igjen "nei, det der er ikke min erfaring. Men våre erfaringer kan jo være ulike":

Så hva tenker jeg nå? Hmm.....

Personlig så VET jeg når jeg liker noen. Om han ikke liker meg, liker jeg ham fremdeles. Jeg tenker ikke der og da. Mulig dette er styrt av følelsene ja, og ikke av det rasjonelle. Men noe inni meg gjør meg ganske sikker. Og du har nok rett i at jeg sjelden tenker på å "jobbe med saken" i innledende fase.

Men.....men nå føler jeg at jeg driver og snur rundt på det du egentlig sa og endrer temaet litt....

ÆSJ! Jeg vet ikke hva jeg skal skrive. Jeg vet ikke hva jeg mener.
Jeg vet bare at jeg er en stayer selv. En stayer som er styrt av følelsene. Dype, stabile følelser.

*doink*

Skjult ID med pseudonym LeNom... sø. 18 sep. 2011 00:36

Mann :

Nå har jeg lest litt, og jeg er uenig i at dette liksom er en damegreie, jeg tror både menn og kvinner kan havne i vennefella, og både menn og kvinner kan plassere andre der.

Nå skal ikke jeg yppe til bråk her altså, men det virker nesten som om du har en liten personlig agenda her og derfor gjerne vil tenke at bare damer plasserer menn i vennefella om de ikke er raske nok, og ikke omvendt.

For å svare på det, så tror jeg ikke det er sånn. det er for enkelt sagt. Og jeg tror ikke det nødvendigvis bare er damer som plasserer menn der. Begge kjønn kan havne i vennefella.

Og ansvaret for å være i den fella, tilhører den som blir der. Det er ikke nødvendig. Nekt å bli der. Kjøp blomster, be om et kyss, si du er egentlig forelska og ikke orker å gå sånn rundt grøten legner, løft a opp og gi a en klem... forlang å bli tatt på alvor som mann (eller kvinne), si at du er ikke interessert bare som venn, men vil være kjæreste - og blir du avvist da, så behold fatningen, si pent morna og dra. Og behold verdigheten din.

Dette har jeg faktisk opplevd og fikk respekt for det. Da har man ihvertfall taklet saken som en mann og har selvrespekten i behold.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 sep. 2011 00:38

LeNom...
Det faktum at jeg sier at jeg har vært i vennefella mange ganger er vel et bevis på at dette ikke er kjønnsbestemt?

Skjult ID med pseudonym LeNom... sø. 18 sep. 2011 00:40

Hmm... innlegget mitt ble visst litt krassere enn jeg mente, føler litt sånn for å krabbe ned av såpekassen og si ehm.... men jeg tror og mener altså at man 1). godt kan være gode venner selv om bare en er interessert, om det er ålreit for begge parter å stå i en sånn situasjon eller 2). man kan velge å gå ut av relasjonen med den personen, hvis en er interesser ti vennskap og en annen er interessert i forhold.

Cluet her er vel kanskje å være åpen emd hverandr eom hva som foregår?

Skjult ID med pseudonym LeNom... sø. 18 sep. 2011 00:41

Z :

Yes indeedo, miss... det er dét :-)

likte forresten ditt : *doink* - put a smile on my face... ;-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 sep. 2011 00:43

Jammen....snakk om ufokusert innlegg, LeNom... Det kvalifiserte virkelig til et *doink*

Skjult ID med pseudonym LeNom... sø. 18 sep. 2011 00:46

Yep, det var nettopp ærligheten i uttrykket som fikk meg til å smile, been there and had that feelin myself... ;-)

Skjult ID med pseudonym CH20Hn sø. 18 sep. 2011 00:48

Z: Hvorfor bruker du "stabil" i en beskrivelse om noe som har med kvinnfolk å gjøre? :p

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 sep. 2011 00:51

Fordi jeg er unik vel, CH20Hn :-)

Skjult ID med pseudonym oOo sø. 18 sep. 2011 00:51

Finner litt 'vitenskapelig' her: http://www.laddertheory.com/

Enjoy :)

Skjult ID med pseudonym LeNom... sø. 18 sep. 2011 00:52

Er det en formel for en Karbonforbindelse?... (bare nysjgerrig :-)

Skjult ID med pseudonym Mann sø. 18 sep. 2011 00:52

@LeNom

Hvordan skulle det hjelpe meg om jeg klarte å bevise at jenter benytter venne-fella? Agendaen min er heller å få en klarhet i det, slik at jeg kan tilpasse datingen min deretter. Alt som bedrer min innsikt er uansett bra.

Bakgrunnen er selvfølgelig at jeg har havnet i båsen tidligere. Datet en dame i en periode, og det gikk strålende. Vi hadde en liten diskusjon/krangel, og etter dette så hun på meg kun som en venn. Det var på ingen måte en stor diskusjon. Jeg mente at hun brukte veldig mye tid på jobben, og ikke prioriterte meg nok. (en veldig atypisk problemstilling, i know).

For meg var dette bare en diskusjon. Vi var veldig like, og hadde et godt utgangspunkt til å utvikle noe. Hun satte likevel en avsluttende merkelapp på det. Jeg hadde ingen mulighet til å forandre på noe etter dette, for hun hadde utvilsomt bestemt seg for at vi ikke passet sammen som partnere. Hun kunne godt finne på noe sammen, men kun som venner.

Jeg er ikke helt sikker på hva du mener med at "ansvaret for å være i den fella, tilhører den som blir der". Det er ikke slik at jeg kan, eller ønsker, å forhindre en hver krangel...

Skjult ID med pseudonym Mort1 sø. 18 sep. 2011 00:56

Jeg tror ikke dette er 100 % kjønnsbestemt, men jeg tror det er en mye større andel kvinner som ønsker å bli venn med menn de har datet enn omvendt.

Min mening om menn som lar seg selv havne i denne fella er at de er tøffelheltmateriale. Det kan jo skje på mange måter men den mest direkte er selvsagt når noen sier noe i denne duren: "Jeg føler ikke noe mellom oss, men kan vi fortsette å være venner?". Har ikke fått dette spørsmålet så mye, men når jeg har fått det så svarer jeg momentant nei og kutter all kontakt med henne. Man har "tapt" kampen om å få denne dama, og da er det mye bedre å børste av skuldrene og glemme henne og komme seg videre. Som noen nevnte her oppe, det handler om verdighet.

Har sagt det før, og sier det igjen - si til deg selv: "NEXT!" (eventuelt legg inn "fuck henne" foran hvis det får deg til å føle deg bedre :P) Det funker utrolig bra for meg, og jeg har ikke hatt noen form for kjærlighetssorg siden :)

Skjult ID med pseudonym LeNom... sø. 18 sep. 2011 01:00

Mann :

Vi snakker litt forbi hverandre her, og det er mulig det er meg som er treig. Den situasjonen du beskriver var spesiell, det er jeg enig i, og det kan jo nesten virke som om hun "straffet" deg med å redusere deg til venn (sett anførselstegn der det passer) etter den krangelen om jobb og tidsbruk fra hennes side.

Jeg tenker at det naturlig utfallet ville kanskje vært enten at dere gikk hver deres vei, eller at hun ville møte deg litt på det du ba om og at dere fortsatte som kjæreste(emne)r. Hvorfor det skulle bli til "nei, da vil jeg bare være venner" er ikke godt å si, synes det virket litt sært på meg... Er enig i at det er en tankenøtt at hun "degraderte" deg til venn etter den diskusjonen.

Men ja, jeg synes det hørtes ut som om du stod opp for deg selv der. Det jeg mente var vel mer å si at "du, enten så er vi sammen som kjærester, eller så er jeg outta herre, jeg gidder ikke det der vennskapsgreiene, når jeg egentlig er interessert i deg som kjæreste"

Men det er lett for meg å si som stå utenfor...

Skjult ID med pseudonym Mort1 sø. 18 sep. 2011 01:00

PS:

Jenter jeg vil være venner med, møter jeg gjennom bekjente eller i sosiale sammenhenger. Ingen av hvor jeg har "prøvd" meg på eller omvendt på forhånd.

Bedre føre var er det noe som heter. Unngå drama og du unngår å bli såret eller sint :)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 sep. 2011 01:01

Mann
Jeg tillater meg å kommentere det du sier, men da som et objektivt eksempel, ok?

En mulighet er at hun har tenkt på dette en stund uten å si fra, og så nå en "gylden mulighet" til å si fra.

En annen mulighet, er at det er noe med måten mannen stilte krav - om hennes del av hennes liv. Jobben.

En tredje mulighet, er at hun reagerte sterkt på måten dere to diskuterte. Jeg har også valgt bort en mann engang nettopp pga at nå ting ble litt vanskelige, ble det en avgrunn mellom oss der beskyldninger var en del av måten han kommuniserte på. Og sånt takler ikke jeg. Så en "diskusjon" kan fint være en utløsende greie. Det betyr jo ikke t hun der og da satte merkelappen. Eller jo, det betyr jo det. Men da vet hun kanskje noe om hva hun trenger eller ikke trenger. Tenker jeg.

(si meg. hvorfor skriver du dette her, Z? Nå har du fått brakkesyken og vært for lenge alene!)

Skjult ID med pseudonym LeNom... sø. 18 sep. 2011 01:04

Ah, dette er interessant,

@Mann,

se hva

"Z" skriver her,

her kommer dameversjonen, de tenker anderledes enn oss, sånn er det bare... vi er enklere, mindre sofistikerte dyr når det gjelder slike ting, vi menn.

Til gjengjeld er vi jævla mye bedre på å lukeparkere og finne veien ut av parkeringshus ! ;-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 sep. 2011 01:05

Nei, nei, nei LeNom...nå driter du deg ut! Jeg er en ræser til å lukeparkere! Rett og slett en ræser :-)

Skjult ID med pseudonym LeNom... sø. 18 sep. 2011 01:09

Z :

suuure, baby ...klart du er.... ;D

Skjult ID med pseudonym Mann sø. 18 sep. 2011 01:13

@Z

Jeg vil tro begge merker om kjemi/sex/kommunikasjon osv er god. Så dette var nok ikke noe hun lå og ruget på.

Måten vi diskuterte på var helt grei. Det var nok mer det at jeg stilte krav..noe jeg vet hun ikke liker..og i tillegg om jobben, som jeg vet hun legger mye i..høhø..så..full pott!

Jeg synes uansett at det er teit at man ikke vil jobbe seg ut av et problem, men at man der og da fjerner seg fra alle følelser. Det er også det som er litt kjernen i debatten.

Men, la oss ikke henge oss for mye opp i det lille eksemplet :P Jeg tenker like mye på andre debatter jeg følger med på her inne. Det blir ofte referert til venne-fella man havner i hvis man er for treig med flørtinga. Alt dette går på samme sak, at jenter setter merkelapper. (hvis det da stemmer at det er kun jenter som gjør det)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 sep. 2011 01:19

Som sagt, Mann. Jeg brukte situasjonen du beskrev som et objektivt eksempel.
Mente altså ikke å kommentere din spesielle situasjon konkret. Jeg var ikke der og aner ingenting om dere :-)

Jeg tror at om man skrive ALTFOR lenge her inne, når man en slags høyde, før ting daler i interesse. Og da tror jeg løpet er kjørt. Når det gjelder ute i livet, har jeg aldri opplevd det du snakker om. Jeg kjenner ikke igjen fenomenet.

Jeg tror ikke jenter setter merkelapper, jeg. Jeg vet i alle fall at jeg ikke gjør det. Men jeg kan miste interessen. Og da hjelper det så godt som ingenting (annet enn for irritasjonens del) at han babler om hvor fint vi hadde det, og at jeg burde gitt oss en sjanse. The thrill is gone.....av en eller annen grunn - og det føles HELT FEIL å snu.
Dette tror jeg kan være en kvinneting....men sannelig om jeg vet? Vi har bestemt oss, og kan ikke snu fordi det har ligget bevisst eller ubevisst i oss over tid, før vi synliggjør dette i dagslys. Menn er ikke helt på samme måte.

Nå svarte jeg vel heller ikke på verken tema eller kommenterte det du sa? Himmel, nå er jeg trøtt! :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 sep. 2011 01:24

.......og en ting til: Kjemi trenger ikke på noen måte å oppleves som tosidig.

En mann kan etter en date tenke "Vi hadde det helt topp. Hun var glad og smilende, hadde en trillende og god latter, hun var så lett å prate med og jeg følte meg så avslappet sammen med henne. Jeg likte henne!"

Hun på sin side kan sitte og tenke " Her gjelder det å skape en god kveld selv om jeg ser at dette ikke er greia før vi går inn på kafeen. Hun vier ham sin oppmerksomhet og lytter til at han snakker om seg selv og sine ekser hele kvelden. Men orker ikke å bli i dårlig humør av dette.....så hun skaper en god situasjon for dem begge,

Kjemi? Sa du at mannen ville merke dette, ja? Niks. Dette merker slett ikke en mann. Ikke en kvinne heller....
Poenget mitt er at "kjemi" slettes ikke alltid er "gjensidig kjemi". Vi misbruker ordet når vi har det hyggelig/fint :-)

Igjen på viddene sånn dramaturgisk her! Have mercy...

Skjult ID med pseudonym LeNom... sø. 18 sep. 2011 01:30

Jeg er litt enig i at det handler om å fange opp signaler dette... og jepp, der har nok dere damene et par kretser mer i finelektronikken enn oss gutta,

Men det litt snåle ved denne situasjonen er jo at hun reduserer (hvis det er ordet) det hele til en vennegreie, fra å være en kjærestegreie....

Det er en spennende diskusjon du har starta her, Mann, for vi famler, og jeg tror dette kan ha med grunnleggende mann - kvinne ting å gjøre likevel...

selv om jeg starta med å si det motsatte...! :-)

Skjult ID med pseudonym Mann sø. 18 sep. 2011 01:33

@Z

Vi var på datern i flere måneder, så det er liten tvil om at kjemien var der.

men, det er nøyaktig dette jeg siktet til:
"Jeg tror ikke jenter setter merkelapper, jeg. Jeg vet i alle fall at jeg ikke gjør det. Men jeg kan miste interessen. Og da hjelper det så godt som ingenting (annet enn for irritasjonens del) at han babler om hvor fint vi hadde det, og at jeg burde gitt oss en sjanse. The thrill is gone.....av en eller annen grunn"

Mulig vi legger forskjellige ting i merkelapper, men det jeg sikter til er at jenter mister interessen for evig og alltid. Mannen blir da merket som "uinteressant".

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 sep. 2011 01:37

Jeg gjentar: Jeg snakker ikke om din situasjon, men generelt med bakgrunn i ditt eksempel. Viktig!

Og ja. "Uinteressant" betyr uinteressant. Uansett hvor fort vinden snudde eller hva som utløste det.
Er man i et langvarig forhold, vil selvsagt ting svinge. Da gjelder egne regler :-)

Skjult ID med pseudonym Mort1 sø. 18 sep. 2011 01:38

@Mann

Er det virkelig så mye å henge seg opp i? "

"Mulig vi legger forskjellige ting i merkelapper, men det jeg sikter til er at jenter mister interessen for evig og alltid. Mannen blir da merket som "uinteressant."

Om det så er en merkelapp, så er det vel en merkelapp det bør være lett å godta?

Skjult ID med pseudonym Mann sø. 18 sep. 2011 01:43

@Mort1

Jeg henger meg ikke opp i noe som helst, jeg diskuterer.

Jeg har ingen problemer med å godta en merkelapp. Jentene jeg dater får selvfølgelig følge sine egne følelser.

Jeg ønsker bare å få klarhet i det, og forstå tankegangen bak.

Skjult ID med pseudonym LeNom... sø. 18 sep. 2011 01:44

Mann :

Jepp, jeg tror Z har et poeng der, when the thrill is gone, it´s gone.... it stings like f*ck, but thats the brutal truth...
Du er Mann og leter etter en løsning, en måte å fikse problemet på... hun er Dame og "føler ikke sånn som før mer"... and nothing in the whole wide universe can ever change that.... det suger, men sånnere, vi har vel alle opplevd den der....

Skjult ID med pseudonym LeNom... sø. 18 sep. 2011 01:45

Mann :

"Jeg ønsker bare å få klarhet i det forstå og tankegangen bak".

Dude, vi snakker om damer her...... ;-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 sep. 2011 01:47

Du har helt rett, LeNom...

Men jeg vil påpeke en sak. Nevnt tidligere, men jeg nevner det igjen:

Det er viktig å se at mange kvinner er som havet, selv om det virker mye mer ustabilt enn havet. På havoverflaten er det større eller mindre krusninger. Av og til blikkstille, men like plutselig relativt store bølger. Det er ikke havoverflaten vi (jeg) baserer mine følelsesmessige reaksjoner og konsekvenser på.

Men havet har også en bunn. Der er det rolig, stille og vesentlig mer stabilt. Om følelsen av "thrill" is gone også på dypet, blir ting rett og slett ugreit. Om jeg ikke kjenner gjenklang på dypet, har jeg lite å hente. "Merkelappen" er et faktum.

MEN dette kan dere lære gutter! Lytt. Lytt til krusningene på overflaten. Lytt. Vær oppmerksom....

*spyr litt av mine egne, plumpe og ganske dårlige metaforer - igjen: Have mercy, folks! :-) *

Skjult ID med pseudonym Mann sø. 18 sep. 2011 01:47

LeNom

Sant sant :P

Skjult ID med pseudonym Mann sø. 18 sep. 2011 01:49

@Z

grattis med dagens mest cheesye metafor :P ..men ok..den understreker egentlig litt poenget mitt. Hvis man kutter alle følelser etter 3 dates, så rekker man ikke å komme til dypet.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 sep. 2011 01:50

Flirer....gi meg pepper! Jeg fortjener det SÅ for den der altså! :-)

Skjult ID med pseudonym LeNom... sø. 18 sep. 2011 01:55

Av en eller annen grunn får jeg hele tiden opp bildet av Natasha Kinski i "Paris Texas", scenen der hun sier :

"Yep, I know THAT feelin´..."

når vi snakker om dette her,
havet, dypet, kvinner...
og verdens mest sensuelle filmreplikk....

warum? beats me, its just one of those nights....

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 sep. 2011 01:57

Nice det da, LeNom....

:-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 sep. 2011 01:59

Men i går natt sov jeg ca to timer, nå er jeg svimlende trøtt og hakke sjans til å fokusere. Ønsker dere alle en god natt med håp om at jeg får en "håper du får sove i natt, Z. For nå trenger jeg virkelig søvn. Blir snart litt kokko :-)

Trivelig å "skravle" litt med dere!

Nattaaaaaaa......

Skjult ID med pseudonym kosem2 sø. 18 sep. 2011 11:55

@Z

ser ingen grunn av å spy av denne tydelige metaforen, jeg.
tvert imot

Den var ganske "djupt",
samme som temaet.

fortell litt mer om krysningene på overflaten,

hva som gjør at de blir til, forandrer seg
og begynner å kose rundt benene på en.....

du kan få en boks med kjøkken pepper om du absolutt vil ha
:-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 sep. 2011 11:59

Takk for det, kosem2.
Synes selv det bare ble veldig...kleint.....veldig "ikke-meg" i ordvalgene, liksom :-)

Men jeg mener innholdet i metaforen altså!

(kvinne 34 år fra Rogaland) sø. 18 sep. 2011 12:03 Privat melding

Blir jeg ikke tiltrukket av det jeg ser og den ''kjæreste kjemien'' jeg er ute etter ikke er der så går han rett i vennefella uten tvil. Og jeg merker fort om jeg vil noe mer eller bare ha han som en god venn, mulig jeg er prippen :/

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 sep. 2011 14:11

Menn jeg ikke er tiltrukket av, havner slett ikke alltid i vennefella. Vi sees som regel ikke igjen :-)

Skjult ID med pseudonym LeNom... sø. 18 sep. 2011 14:17

Med det som kalles "vennefella" her, mener vi kanskje ikke egentlig venner på ordentlig, mer sånn at når dama egentlig slår opp, men sier, "kan vi ikke bare være venner", er det hun egentlig sier : "stikk, nå og plag noen andre isteden, jeg er ikke interessert". Det er vel egentlig ikke noen invitasjon til et langt og varig vennskap hun kommer med.

Men TS sin historie her var ganske anderledes, der han ble delegert bort til "bare venn" etter en uoverensstemmelse med en gryende kjæreeste. Og det er jeg faktisk enig med TS i er en greie som får meg til å klø meg i hue og si "damer... ass..." .... ;-)

(mann 47 år fra Oslo) sø. 18 sep. 2011 14:37 Privat melding

ALLE mannfolk havner før eller siden i vennefella, det er en naturlov og helt uunngåelig. Vi må bare passe på å klemme hverandre vennskapelig (MED ryggdunk!) og vandre videre med hevet hode.

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 sep. 2011 14:49

Jammen det er ikke alltid sånn det ser ut, LeNom.
Dere tror at EN hendelse utgjør hele forskjellen.
EN hendelse er ofte dråpen av 10 000 små hendelser som ikke har blitt "rett"....om du forstår.

*Dette må dere da forstå karer!*

:-)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 sø. 18 sep. 2011 14:50

Vi p-p-prøver...

Skjult ID med pseudonym LeNom... sø. 18 sep. 2011 14:55

Z :

... "10.000 små hendelser", ja nettopp, og uten at mannen, stakkar har fått med seg at det er noe galt... før den siste hendelsen da han får "jeg tror vi bare skal være venner isteden, jeg"...

...så mange damer, så mange muligheter til å gjøre noe feil..... ;D

vårherre har humor, det er det ikke tvil om...

da han lagde kvinnen og ikke la ved noen bruksanvisning.....

Dirigent71 : right on, man! :-)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 sep. 2011 14:57

Et eks. forresten....

Hun: Jeg blir lei meg når ......
Han: Jammen det er da ikke noe å bli lei seg for!
Hun: Kanskje ikke for deg. Men JEG blir det når det skjer sånn mellom oss at....
Han: Det er jo bare en bagatell! Vi diskuterer jo bare litt. Kan ikke være enig alltid vettu, kjærsten min.
Hun: Hører du hva du sier? Kan du forstå at jeg føler at du har "rett" nå i forhold til hvordan jeg føler dette?
Han: Slapp av litt da. Du lager jo et problem her.....
Hun: Gjør jeg?
Han: Ja. Kom, så lager vi oss noe mat.....

Når f.eks dette skjer noen ganger, så holder det at det skjer bare EN gang til, så orker hun ikke mer.
Det er altså ikke EN hendelse som vipper det hele. Det er følelsen av å ikke bli sett eller bli tatt på alvor.
Menn HAR ikke alltid rett. I alle fall ikke om andres følelser :-)

Var dette en avsporing mon tro? Ja litt....i forhold til TS sitt opprinnelige tema.

Skjult ID med pseudonym maggh sø. 18 sep. 2011 14:58

@LeNom.: Enig med deg det du sier i siste post. når x'en sier ""kan vi ikke bare være venner", er det hun egentlig sier : "stikk, nå og plag noen andre isteden, jeg er ikke interessert"."

Husker det selv, for et par årsiden, jeg sa ja til at vi kunne være det. Gikk vel 1 og en halv mnd, så var vi ikke venner lengre. Det ble rett og slett vanskelig..

Har ei venninne jeg ble kjent med på Nettby for en del årsiden, har hatt følelser for ho fra den dagen vi møttes. Men ho har aldri hatt noe for meg, noe som til tider har gjort vennskapet litt vanskelig. Men ho har vært så snill, at ho klarer og leve med det, selv om jeg har noen følelser for henne.

Men i alle mine år, har jeg alltid havnet i vennebåsen. Jeg liker ikke gå for fort frem, noe dere jenter heller ikke liker. Så da er jeg vel den som bruker for lang tid, og blir da plassert i den lille båsen

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 sep. 2011 14:59

Ler....nå var du innmari søt, Maestro!

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 sø. 18 sep. 2011 15:01

Jeg vil ikke være søt, jeg vil være barsk sånn som Danty og Søtstoff!

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 sep. 2011 15:04

Danty kan også være søt ;-)

Barsk OG søt er best!