Alle innlegg Sukkerforum

Referat fra sukkerfesten ønskes :)

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Lillemy sø. 18 sep. 2011 10:17

Vil gjerne ha "referat" fra de som var på sukkerfesten :)

Hvordan fungerer dette? Hvor mange var der? Var det som en hvilken som helst annen fest med ukjente? Er det noe opplegg annet enn matchingkortene? Kleskode? Hva slags mennesker er det som drar på disse festene? osv...

Skjult ID sø. 18 sep. 2011 13:42

venter i spenning ?

Skjult ID med pseudonym Patsy sø. 18 sep. 2011 13:52

Vil du DVD fra overvåkningskameraene også? :)

Skjult ID sø. 18 sep. 2011 13:55

@Patsy ja, gjerne : )

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 sø. 18 sep. 2011 14:02

Ligger på Youtube (men krever at man er 18 eller har tillatelse fra foreldrene for å se).

Skjult ID med pseudonym Frk.P sø. 18 sep. 2011 14:04

*søndagen er reddet*

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) sø. 18 sep. 2011 14:05 Privat melding

Det var stappfult, en del kø både her og der, men du verden så gøy:)) Trivelig å treffes IRL:))

Skjult ID med pseudonym Danty sø. 18 sep. 2011 14:25

Jeg var gøy og alle rundt meg hadde det ganske så le.. Vi fikk det faktisk mer morro enn det vi ikke klarte å gjøre selv, uten grunn. Men det var før jeg kom og ble fratatt det showet jeg skulle ta...

Skjult ID med pseudonym el91 sø. 18 sep. 2011 14:34

Syns det var artig å snakke med så mange koselige folk. Prata med pantera, Danty og dirigent1 :) også han som kalte seg R2-D2 ellernoe sånt.

Men jeg må si at mannfolket her inne (på forumet) bruker feil bilder av seg selv! De er jo mye kjekkere i virkeligheten :-)

Skjult ID med pseudonym Mann34 sø. 18 sep. 2011 14:36

Min tredje sukkerfest. Synes dette var den beste, men slikt avhenger jo av utfallet..Fikk aldri oversikten og virket fullt over alt. Mange glade mennesker og et par fulle. Hadde faktisk gleden av å bli sjekket opp. Det hender jo ikke hver dag så inne hos meg er det sol tross regn ute.

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 sø. 18 sep. 2011 14:43

Vi snakka jo om det der igår, el91. Det er jo rett og slett sånn at de aller fleste menn mangler det velkjente og akk så etterlengtede fotogenet. Et sjarmerende smil til kamera innebærer skrekkslagent stirrende øyne, utdragne munnviker som går i vranglås og en kroppsholdning som minner om noe som ble refusert hos Madame Tussauds.
Fordelen er at vi kanskje klarer å overraske positivt når vi trer inn i den virkelige verden.

Skjult ID med pseudonym el91 sø. 18 sep. 2011 14:52

Bruddstykker av den samtalen er nok glemt, dirigent1... men jeg husker dog at jeg sa det til flere forumsgutter på festen i går ;-)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 sø. 18 sep. 2011 14:53

Og det gledet oss jo. :-)

Skjult ID med pseudonym HellJan sø. 18 sep. 2011 16:11

På youtube? Jeg må sjekke :)

Jeg var på en annen sukkerfest, vi var bare to ;)

@Dirigent71
Jeg har også fått høre om at det blir bedre IRL, så jeg tenker som deg, det blir jo bare positivt for damene, hehe :D
Jeg har fått spesielt pepper for et dårlig profilbilde, men kan noen hjelpe meg da?

Skjult ID med pseudonym Deppefaen sø. 18 sep. 2011 16:30

Folk kler seg som for fest på et sukkertreff, men ikke som for bryllup eller 80-årsdag. Jeg hadde det sånn noenlunde i går. Var jo der alene. Ruslet rundt og snakket litt med tilfeldige til matchkortene kom. De fleste jeg snakket med var folk som jeg har kommunisert med før, men som jeg ikke tror er noe interessert i meg. Noen danset. Jeg er dessverre for sjenert til å by totalt fremmede opp på dans. Skulle jeg klart det måtte jeg vært på lykkepiller eller hypnotisert. Da jeg endelig fikk matchkortet kom jeg straks i en hyggelig prat med nr 2 på kortet mitt, pen dame. Trivelig samtale, men ærlig talt, jeg har ingen tro på at en dame som er 25 år yngre enn meg skulle satse på et forhold med meg. Etter en trivelig halvtime gikk hun videre for å snakke med andre. Jeg likte henne for godt, følte jeg da, for det stakk i hjertet da jeg så at hun satt der ved et tomannsbord og snakket med en annen mann. Jeg fant så en annen på kortet mitt, men hun syntes hun var for lavt nede på kortet mitt, og dessuten så hun etter en eller annen kjekkas. Jeg lette videre etter damer fra kortet mitt. En veldig søt en fra kortet mitt satt og pratet med en mann og jeg mente det ville være uhøflig å bryte inn i deres tosomme samtale. Jeg gikk litt rundt og følte meg alene. Det var over midnatt, søkefasen i festen var over, folk hadde funnet noen å prate med, danse med eller kline med, men ikke jeg. En del andre gikk. Tror jeg så litt trist ut. For plutselig dukket det en ung mann opp og holdt et langt foredrag der han prøvde å muntre meg opp med sine imitasjoner av kjendiser. Jeg hørte på ham en god stund og jeg tok så en taxi hjem.
Det virker som mange damer var der med venninner, sikkert bedre enn slik som jeg som var der alene. Jeg kjenner ingen menn som har snakket om å opprette profil på Sukker. Så jeg måtte gå alene dit eller ikke gå. Jeg har aldri i mitt liv brukt medikamenter for annet enn somatiske forhold, men skulle jeg trives på en sukkerfest, måtte jeg brukt lykkepiller. Det er ikke pga konseptet, men pga meg. Å være på et sjekkested trigger en trist følelse i meg, som jeg ellers klarer å holde nede når jeg gjør andre ting i livet. Likevel går jeg av og til, rett og slett i håp om å finne den rette.

Skjult ID med pseudonym sø. 18 sep. 2011 16:40

Prøv neste gang å sjekke opp noen i din alder ,for god sake

Skjult ID med pseudonym HellJan sø. 18 sep. 2011 16:41

@Deppefaen
Er viktig å finne "godfølelsen", jeg kan skjønne hva du mener med å ha falt litt utenfor, men hold humøret oppe. Er bra at du har trua og prøver... En dag må det vell bli :D

(mann 36 år fra Oslo) sø. 18 sep. 2011 18:27 Privat melding

Yes da:-D Var en utrolig hyggelig kveld:-D Fikk da et kyss før jeg dro videre også:-D UUUUU:-D

Vi var utrolig mange forumstroll her denne gangen:-D Det ble utrolig sosialt for min del:-D Ble faktisk for lite sjekking i grunn, men jeg tok kontakt med veldig mange fordet jeg:-D Desverre var det veldig få som tok kontakt med meg. Jeg har det bedre med sjekking når jeg sitter via dataen skjønner jeg, der ser jeg om de røyker eller ikke og om de vil ha barn + hvor seriøse de er etter å finne ei snerten snelle å ville dele livet sitt med.

Ellers var det desverre kun en fyr jeg ble skikkelig interessert i men han virket litt for opptatt i å vente på kompisen sin:-( WTF liksom... er man ikke der for å møte damer??? Rare greier. Ingen som jeg smeltet helt av desverre:-( Annet enn han dere turnern på 23 som var så hyggelig å ville gi meg hotellrom nøkkelkortet sitt for at jeg skulle ta meg en tur for et nach:-D hahaha:-D Absolutt en kjekk og søt kar mene... ONS???? NEI!

Var mye folk fra 19 til langt oppi 60 + trur jeg. Var en god mix synes jeg. Kanskje litt for få av de riktig kjempe unge og de meget mye eldre mene.. midt i mellom var det mange av. Jeg hadde nok å se på i allefall:-D
Var utrolig mange flotte folk:-D

Jeg merket meg en ting denne gangen gutter i full dress er ikke tingen på disse greiene. Greit med blazer, fin skjorte men buksa bør være olabukse og ikke dressbukse. Hvis dressbukse så bruk ikke blazer.

Bruk alltid et blikkfang, en hatt, kjede, en tattoering som synes, blomst i håret, noe fargerikt på klærne o.l. Det funker jævlig bra så jeg denne gangen:-D Neste gang blir det en enda større blomst i håret på meg:-D haha:-D

(mann 47 år fra Oslo) sø. 18 sep. 2011 18:29 Privat melding

Dette er jo strålende, Ceca! Du burde ansettes av Sukker som skikk og bruk-ekspert for sukkerfestene. :-)

Skjult ID med pseudonym Ceca83 sø. 18 sep. 2011 18:53

Hahahahahaha:-D Skikk og bruk??? hahaha:-D Meg??? Du har vel sett mye av det jeg har skrevet her på forumet eller hva?? Eller hva jeg prater om ellers når vi treffes???

+ noe av det første jeg utbryter da jeg kommer til sukkerfesten er omtrent noe som det her: - Dette er jo bare gjenbruk;-P Hahahaha:-D

PS: Godt jeg ikke er helt nazi på match egentlig IRL. 5 av karene på kortet mitt var folk jeg hadde møtt fra før og som jeg desverre ikke var spesielt interessert i... nei nei nei nei nei og nei. Jeg må virkelig lære meg å blokkere karer jeg ikke finner interessante. Jeg kan alltids være hyggelig mene.... ja... mene.. hva da???

Skjult ID med pseudonym hingsty.. sø. 18 sep. 2011 19:07

Obbs, Dirigenten da!! ..der satt selv hingsty kaffen i vrangstrupen

Ansatt som sukkers *slikk og bruk ekspert!* ??, vaske munnen...

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 sø. 18 sep. 2011 19:09

Haha, gampen!

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 sø. 18 sep. 2011 19:11

Men du får jo alltid opp stemninga da, Ceca. Og jeg har jo sagt før hva jeg mener om deg! :-)

Skjult ID med pseudonym Patsy sø. 18 sep. 2011 19:11

Nei, skikk.
Vi kan gjerne finne en kandidat for "slikk og bruk ekspert" også :)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 sø. 18 sep. 2011 19:14

Patsy:
Så opp til flere igår, jeg...

(kvinne 33 år fra Oslo) sø. 18 sep. 2011 19:36 Privat melding

Dette var min tredje sukkerfest og den beste av de alle. Jeg er fortsatt like singel, men jeg hadde det innmari gøy.

Kvelden startet med vors. Vi var vel rundt 10 stk på vorset. Rundt kl. 20 rusket vi sammen nedover til Soria moria.

Jeg hilste på en del folk jeg kjente igjen fra forum. Var gøy å se folka bak bildene.

Ellers fikk jeg danset en del og snakket med mange jeg syns var kjekke, men jeg utvekslet aldri noe tlf nr med noen. Kan jo håpe at hvis noen av de jeg snakket med fant meg spennende husker mitt kallenavn. For jeg husker ikke noen.

Syns det var vanskelig å finne igjen de folkene som jeg hadde på matchkortet mitt. Men klarte da å finne en som jeg fikk pratet litt med.

Så du en jente i svart kjole med mange navnelapper på seg så var nok det meg.

* Bubble Bubble Bubble Bubble Bubble Bubble Bubble *

Skjult ID med pseudonym .......... sø. 18 sep. 2011 19:49

Var en fantastisk kveld

(mann 44 år fra Oslo) sø. 18 sep. 2011 19:55 Privat melding

Festlig stemning, m mye rør og vandring rundt i noe uoversiktlige lokasjoner der venner hadde spredt/fordelt seg.. Det ble svært utbytterikt for mitt vedkommende.. og da snakker jeg ikke penger :P

Skjult ID med pseudonym Powpow sø. 18 sep. 2011 20:11

Selv om disse Sukkerfestene høres dugelig morsomme ut, så er det ikke noe for meg.
Som om jeg ikke er passiv nok her inne. Festen ville jo vært et eneste langt mareritt.

Jentene hadde begynte å snakke seg i mellom hvem denne fryktelige malplasserte gutten var.

Og på toppen av det hele så hater jeg dress.
Mange nok grunner for meg til å holde meg unna :P

Men for all del, hadde jo vært morsomt å høre om folk som muligens har funnet noen på festen. :)

(mann 34 år fra Buskerud) sø. 18 sep. 2011 20:35 Privat melding

Festen var ganske morsom den. Mange fra forumet, flere som leser på forumet men aldri skriver. Men gikk dit med null forhåpninger, så ble nok ikke skuffet som noen andre viser at de er.

Var mange som hadde møtt opp i dress, men også flere som var som meg selv og møtte opp i mer normale og behagelige klær.

Og det var i hvertfall flere som fikk med seg en person hjem. om det blir noe mer enn det er jo ikke godt å si.

Skjult ID med pseudonym EvilSmurf sø. 18 sep. 2011 20:37

og mange som ikke har fått med meg at jeg har byttet nick fra R2_D2 til EvilSmurf. Folk lurer som faen når de ser nicket mitt, siden de ikke kan huske det nicket :)

Skjult ID med pseudonym ... sø. 18 sep. 2011 20:42

Jeg tok med meg en ganske sjarmerende fyr hjem, men i taxien kikket jeg lenge på han og merket ikke den "spesielle følelsen". Mangel på kjemi? Jeg begynte å angre litt for at jeg dro fra festen, men hadde jo one night stand med han uansett. Dumme meg!

Han kunne vært en kjempe god venn, men ikke noe mer enn det. Han var ikke helt min type engang.

Skjult ID med pseudonym ... sø. 18 sep. 2011 20:43

Onebyone var veldig kjekk, da! Men han var så opptatt med alle andre damer, at jeg gadd ikke legge noe innsats i det (les: alle damene kjempet om oppmerksomheten hans)...

Skjult ID med pseudonym Peter1978 sø. 18 sep. 2011 20:49

Fantastisk fest og fantastisk nachspiel! :-) En herlig dame og hennes venninne ble med meg hjem. Så får det ikke hjelpe at det var hhv 7 og 9 år yngre enn meg, men en minneverdig natt ble det!

Takk til alle dere andre også som gjorde dette til en bra kveld! :-)

(mann 37 år fra Oslo) sø. 18 sep. 2011 20:52 Privat melding

Positiv fest! Alle burde dra på sukkerfest! Det er som å være i en godtebutikk der alt er gratis!

Ceca83: Du kan jo ikke ha anda større blomst i håret, da detter du jo over ende :D

Skjult ID med pseudonym Peter1978 sø. 18 sep. 2011 20:53

Godebutikk der alt er gratis er den rette beskrivelsen og jeg fråtset i sukkertøy.. deilig! :-)

Skjult ID med pseudonym Ceca83 sø. 18 sep. 2011 20:56

Det var moro å hilse på deg noe_for_dg:-D Hahaha:-D Er så glad i å bare fjase og tulle som regel... og du likte ikke at jeg ble nærgående desverre. jajaja.... kjekt å grenser.

Skjult ID med pseudonym Ceca83 sø. 18 sep. 2011 20:57

WOW:-D Fråtset i sukkertøy faktisk:-D Digg da:-D

Skjult ID med pseudonym Ceca83 sø. 18 sep. 2011 20:58

Uuuuu:-D Lucky you:-D

Skjult ID med pseudonym Peter1978 sø. 18 sep. 2011 20:59

@Ceca83:

Takk for en bra kveld! Jeg gliser fortsatt! ;-)

Skjult ID med pseudonym Ceca83 sø. 18 sep. 2011 21:01

:-D Skulle nesten tro det var jeg var sukkertøyet du fråtset i:-D hahaha:-D

Skjult ID med pseudonym Peter1978 sø. 18 sep. 2011 21:01

@Ceca83:

haha..angrer du?

Skjult ID med pseudonym Lillemy sø. 18 sep. 2011 21:03

Takk til de som ville dele sine opplevelser. Morsomt å høre :)
...og håper at de som ikke møtte drømmepartneren der, alikevel har noen som ble nyskjerrige nok til å kontakt i ettertid :)

Tror nok jeg er å se der neste gang ja :)

Noen med gode opplevelser etter å ha dratt alene forresten?

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 18 sep. 2011 21:14 Privat melding

:D Lo godt av @noe_for_dg

Det virker som om sukkerfolk har funnet hverandre på festen

Skjult ID med pseudonym Peter1978 sø. 18 sep. 2011 21:14

Ja, det kan du trygt si at at vi gjorde! :-)

(kvinne 41 år fra Oslo) sø. 18 sep. 2011 21:19 Privat melding

Jeg hadde det kjempefint!

Skjult ID med pseudonym Peter1978 sø. 18 sep. 2011 21:26

oi.. er du tilbake her kveldsmat! Jeg synes du sa at du skulle lukke profilen din da du og cecca dro fra meg i dag tidlig?

Skjult ID med pseudonym Ceca83 sø. 18 sep. 2011 21:35

WOW.....er redd dette går for fort mr. Trur jaggu jeg trenger litt mer tid på meg for å bestemme om dette er noe å satse videre på. Vinbriller er liksom fullstendig ødeleggende når jeg kommer meg til hjemmedate nr. 2... mene.. alltid mulig å teste ut det å stryke alt fra minne og begynne på nytt;-P

Skjult ID med pseudonym Peter1978 sø. 18 sep. 2011 21:55

Nå er jeg ble jeg litt trist Cecca! Jeg hadde alt begynt å glede meg til neste runde..... :/

Det gikk jo bra? ;)

Skjult ID med pseudonym Ceca83 sø. 18 sep. 2011 21:58

Nei.. du skjønner det at det var jo kveldsmat jeg egentlig ville ha serru.

Skjult ID med pseudonym Peter1978 sø. 18 sep. 2011 21:59

Men vi delte jo likt alle 3?

Skjult ID med pseudonym Ceca83 sø. 18 sep. 2011 22:02

:-D Lurer i grunn på om jeg er blitt småforelsket i kveldsmat altså.

Skjult ID med pseudonym sans sø. 18 sep. 2011 22:09

Høres ut som dere hadde det gøy. :) Og til den deprimerte herren her oppe - en klem til deg, håper det går bedre ved neste søte fest, og kanskje det kan være bedre å treffe folk på de litt mindre sukkertreffene som det inviteres til her via forumet iblant? Der blir man sikkert bedre kjent med folk, og kan kanskje treffe Den Rette gjennom felles kjente etter hvert.. Uansett lykke til og en god klem til deg! Ting ordner seg, vettu!

PS, folkens ---> Forumets frekke blomsterpike Ceca er selvsagt "Uskikkelig bruk"-eksperten! ;D

Skjult ID med pseudonym Peter1978 sø. 18 sep. 2011 22:11

@cecca:

det var ikke det du visket meg i øret..... ;-)

Skjult ID med pseudonym sans sø. 18 sep. 2011 22:12

Ceca, da - fyyyyy ;P
Rett i seng, MED kveldsmat! ;))

Skjult ID med pseudonym Ceca83 sø. 18 sep. 2011 22:17

Uskikkelig pike O:-) Hva har jeg gjort NÅ da?;-P

Skjult ID med pseudonym Peter1978 sø. 18 sep. 2011 22:24

Ingenting du skal være flau over, kjære! Jeg legger meg med et smil om munnen i kveld! :-)

Skjult ID med pseudonym Ceca83 sø. 18 sep. 2011 22:31

Gid jeg kunne gjort det samme.. godt det finnes flere nettsider å besøke;-P

Skjult ID med pseudonym EvilSmurf sø. 18 sep. 2011 22:31

hmm...det er disse postene som viser hvor negativt det er at hvem som helst kan bruke ditt anonyme nick....

(mann 36 år fra Oslo) sø. 18 sep. 2011 22:35 Privat melding

Sant det Evilsmurf.

Jeg ønsker selv at det ikke er anonyme muligheter her mene... vet noen hvorfor sukker vil ha det slik forresten?

Skjult ID med pseudonym EvilSmurf sø. 18 sep. 2011 23:17

Syns i det minste, som noen sa på festen i går, at man ikke kan bruke et anonymt nick som er i bruk av et medlem på siden.

Skjult ID med pseudonym Ceca83 sø. 18 sep. 2011 23:19

Ja. Det kunne jo vært en god ide. Hvordan dette å fikse i stand virker komplisert. Godt jeg ikke er noe data nerd nå gitt.

(mann 44 år fra Oslo) ma. 19 sep. 2011 01:47 Privat melding

Jeg fikk en hook up med hun som fanget min oppmerksomhet med den desidert flotteste figuren av alle jentene på festen. Så viste det seg at hun var både søt og intelligent i tillegg.. To be continued........................ ;)

Skjult ID med pseudonym EvilSmurf ma. 19 sep. 2011 01:53

Genialt! Lykke til med det, Danty! Hun var kjempefin, hun!

(kvinne 32 år fra Hordaland) ma. 19 sep. 2011 01:59 Privat melding

Lykke til a, Danty ;)

Skjult ID med pseudonym EvilSmurf ma. 19 sep. 2011 02:00

Våken ennå, daisy? Rotet til døgnrytmen du også?

Skjult ID med pseudonym Daisy86 ma. 19 sep. 2011 02:04

Jepp, har hatt fri fra jobb i ei uke.. Lover ikke bra, hehe.. Men det gjør ikke noe det, noen må jo holde forumet i gang!

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 19 sep. 2011 02:44 Privat melding

Ångrar lite nu att jag inte gick, lät som ni hade riktigt kul :) jag får haka på nästa gång om jag fortfarande är singel då ;)

Skjult ID med pseudonym EvilSmurf ma. 19 sep. 2011 02:51

Det må du gjøre :) Spesielt når du bor i oslo og ikke trenger å reise langt for å møte opp!

(kvinne 32 år fra Hordaland) ma. 19 sep. 2011 02:52 Privat melding

Ja, det må du gjøre Mooliin! Det var absolutt verdt det ;) Om ikke annet for å møte og snakke med nye mennesker!

Skjult ID med pseudonym Mort1 ma. 19 sep. 2011 02:59

@Ceca, det er sannsynligvis gjort slik sånn at folk kan spørre kleine spørsmål uten å måtte vise hvem man er.

Hvis man trenger tips til hvordan man skal forholde seg til det å være jomfru i sjekkemarkedet f. eks. Man vil spørre spørsmålet, men vil ikke at hvem som helst skal vite at du er jomfru ;)

(kvinne 32 år fra Oslo) ma. 19 sep. 2011 03:24 Privat melding

Daisy86: :) va kul att en tjejer säger det, sätter jag pris på :) även om man inte möter prinsen den kvällen så tänker jag att man kan få en upplevelse o nya vänner av båda tjejer o killar? :)

Skjult ID med pseudonym Sukker.no ma. 19 sep. 2011 04:34

Som en festlig kuriositet,, så avviste venninna mi (som også var på sukkerfesten), denne idrettstjernen:
(sukker har sensurert linken i henhold til forumregler, innlegget er opprinnelig postet av Danty)

Hun er svært lite sportsinteressert.. Han er ikkeno kjekk og hun visste ikke hvem han var!! -- sa hun, når jeg spurte om hvorfor hun avviste han hehe..

Hvor mange av dere sukkerjenter hadde avvist han??? :)) Er han ikkeno kjekk altså??
Trodde han var veldig attraktiv, jeg..

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ma. 19 sep. 2011 09:37

Nå blir jo dette vanskelig å svare på siden identiteten hans ble tatt av sensuren, han kunne jo vært norgesmester i håndjaging eller øljekking for alt forumtrollene vet. Men JEG vet hvem det var, mnehmnehmneh...

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 19 sep. 2011 09:48

Bra gjort å stoppe identifisering av brukere.

Skjult ID med pseudonym Danty ma. 19 sep. 2011 12:46

Linken var til nrks sending fra vm-finalen i svømming, 100 meter bryst, der alexander dale oen tok vm-gullet.. -og fyren jeg refererte til, var følgelig aleksander dale oen :)

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 19 sep. 2011 12:52

Venninna di vektlegger ikke uforbeholdent menns fysikk da ihvertfall :))

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 19 sep. 2011 12:55

Er det noe rart at sosial omgang med folk fra sukkerforum kan anses som russisk rulett...
De utleverer og henger jo ut folk på løpende bånd...

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 19 sep. 2011 12:57

Gjelder også kontakt pr mail, forresten.

Skjult ID med pseudonym Z ma. 19 sep. 2011 12:57

Sorry at jeg er tett i pappen - og jeg aner ikke hvem denne svømmeren er.
Og uansett; Det er ingen som mener at han er spennende av den grunn at han er "kjent" liksom? Eller?

Skjult ID med pseudonym Danty ma. 19 sep. 2011 13:03

@Paraply.. han hadde klær på ;)

@Lowry.. var det å henge ut folk, fordi venninna mi ikke syntes at en kjendis og en av norges (formelt sett) mest attraktive ungkarer på markedet ikke var attraktiv?

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ma. 19 sep. 2011 13:04 Privat melding

I no nothing.......

Skjult ID med pseudonym Danty ma. 19 sep. 2011 13:05

@Z.. Neida, mange lar seg nok ikke affisere av kjendisfaktor her til lands..

Skjult ID med pseudonym Z ma. 19 sep. 2011 13:07

Hadde det enda vært en Big Brother kjendis, Danty!

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 19 sep. 2011 13:07

En svømmer med klær, nei det vil vi ikke ha..

Skjult ID med pseudonym Danty ma. 19 sep. 2011 13:16

Kanskje det var speedoen som gjorde utslaget?

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 19 sep. 2011 13:35

Var det noen på sukkerfest iført speedo? Makan! Det er litt desp altså.

Skjult ID med pseudonym Danty ma. 19 sep. 2011 13:58

Ja, jeg følte det naturlig å stille i speedo.. klinte liksågodt til for å gjøre et så korrekt og reellt inntrykk av meg selv.. u get what u see, var mitt utgangspunkt..

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 19 sep. 2011 14:06

Det holder jeg med deg i. Det enkle er ofte det beste har jeg hørt. Da skjønner jeg jo med en gang hvorfor disse festene er så innmari pop.

Skjult ID med pseudonym McCloud ma. 19 sep. 2011 16:54

Er det noen her som kan bevitne itwasntmes enorme drag på damer IRL?

Skjult ID med pseudonym be-my-Man ma. 19 sep. 2011 16:57

Det finner du eventuelt ut dersom du klær deg som dame og drar på neste sukkerfest :)

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 19 sep. 2011 17:04

McCloud

Fikk du ikke med deg det på nyhetene i går? Det går jo gjetord verden over om itwasntme og draget hans. De valgte å bare omtale det som en skypumpe. Da kan det vel ikke betviles..

Skjult ID med pseudonym McCloud ma. 19 sep. 2011 17:10

Ser vi en oppfølger til Chuck Norris og Lars Monsen her? :)

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 19 sep. 2011 17:15

Det tror jeg. Ny konkurranse til "The Hoff" faktisk.

(mann 44 år fra Oslo) ma. 19 sep. 2011 17:25 Privat melding

Jeg forsøkte å komme i posisjon til å få utvekslet noen ord med itwasntme, men trengslen av damer rundt han var enorm (værre enn køen i baren), så jeg mått bare gi opp...

Skjult ID med pseudonym irene;) ma. 19 sep. 2011 17:39

*unødvendig*

(kvinne 32 år fra Hordaland) ma. 19 sep. 2011 17:55 Privat melding

Enig med Irene, vær greie nå da :)

(mann 44 år fra Oslo) ma. 19 sep. 2011 17:59 Privat melding

Jeg er da grei.. understøtter bare mytene og deltar i brandingen av itwasntme..

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 19 sep. 2011 18:01

Jeg trekker alt tilbake som kan tolkes i negative eller vondsinnede ordelag. Alt var ment i beste og mest humoristiske hensikt. Det betyr kanskje bare at jeg vil ha meg frabedt de dårlige tolkningene deres? Jaja. Misforstå meg rett.

Skjult ID med pseudonym Daisy86 ma. 19 sep. 2011 18:01

Rekti ;)

(kvinne 28 år fra Rogaland) ma. 19 sep. 2011 20:01 Privat melding

Angrer stort på at jeg ikke tok turen på sukkerfest! Må nok dra meg bort neste gang er jeg redd :))

Skjult ID med pseudonym EvilSmurf ma. 19 sep. 2011 20:43

Helt enig med deg, Coorey.Jeg angrer også på at du ikke kom