Alle innlegg Sukkerforum

Skjedde dette bare med meg på sukkerfesten?

Vis siste innlegg
(mann 56 år fra Oslo) sø. 18 sep. 2011 10:25 Privat melding

Hei, jeg var på sukkerfesten i går, og der var de mye folk og fin stemning. La meg innrømme det: Jeg er ikke verdens flinkeste til å innlede samtaler helt uten påskudd eller å kjenne litt til samtalepartneren fra før. Spesielt ikke når den jeg skal henvende meg til er en dame og jeg er på en slags sjekkefest. Derfor er matchkortet en viktig åpning for meg! Hvis man finner en fra matchkortet, har man en rimelig grunn til å prøve å innlede en samtale og se hvordan det går. I går opplevde jeg det samme som forrige gang jeg var på sukkerfest. Nemlig at det åpenbart ikke var en eneste dame der som hadde meg på sitt matchkort. Av de som stod på kortet mitt, og som jeg fikk hilst på, var det ingen som hadde meg på sitt kort. Nr 2 på kortet mitt med matchtall 93 snakket jeg med, hun viste meg kortet sitt, og der var ikke jeg. Slik var det med alle jeg møtte. Og slik var det i fjor også. I fjor møtte jeg til og med en med match 95 mot meg, og jeg var ikke på hennes kort, men hun var på mitt! Hva er forklaringen på dette?

(kvinne 37 år fra Oslo) sø. 18 sep. 2011 10:28 Privat melding

flere menn der enn damer kanskje.. ?

Skjult ID med pseudonym R sø. 18 sep. 2011 10:28

Forklaringen er at det er langt flere menn enn kvinner på Sukker. En person du matcher 94 med (og har i toppen), har sikkert 50 stykker som hun matcher 95-96 med.

Skjult ID med pseudonym 123 sø. 18 sep. 2011 10:33

Jeg har aldri vært på disse festene, men dette synes jeg er en viktig opplysning som sukker burde informere om FØR påmelding!

(mann 32 år fra Oslo) sø. 18 sep. 2011 10:35 Privat melding

@R
Han er hvertfal ikke anonym her da som en viss annen her som kommer med masse kritikk ;)

Skjult ID med pseudonym 123 sø. 18 sep. 2011 10:37

@R

Nå kjenner ikke jeg verken ST, eller deg.
Men jeg undres. Bærer du nag til ST, eller har du kanskje stått opp på feil ben i dag?

(mann 42 år fra Telemark) sø. 18 sep. 2011 10:40 Privat melding

R: Tror du blander muskuløs og atletisk her, du kan være muskuløs selv om du har endel fett på kroppen...

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 18 sep. 2011 10:41

og du 123 mener vel Ts..ikke st?

(kvinne 48 år fra Vestfold) sø. 18 sep. 2011 10:47 Privat melding

TS

Du må begynne å danse, da trenger du ikke innlede noe samtale :)

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 sep. 2011 10:53

Problemstillingen var: Er det bare TS som opplever at de som står på matchkortet hans ikke har hm på sitt?

TS spør IKKE om definisjon av kropp, karakter på bilder eller noe som helst annet som gjelder ham.

Skjult ID med pseudonym Strings sø. 18 sep. 2011 10:54

Ja...be-my-man har helt rett...kan du danse så lar damene alle hemninger fare....prinsipper blir til klisjeer og mødrenes stemme i bakhodet høres plutselig ikke så skråsikker ut......så ta dansekurs, jeg vurderer å gjøre det!

(mann 56 år fra Oslo) sø. 18 sep. 2011 10:56 Privat melding

Underlig at dette skulle bli en debatt om min profil. Det var ikke min profil som var noe jeg bad om tilbakemeldinger på idag. Det var systemet på sukkerfest jeg spurte om. Jeg ville snakke om hvorfor man to ganger opplever å gå rundt på en slik fest uten å være på noens kort. Kortene er jo generert av et system, ikke av en person som kritiserer hvor gode profiler folk har. Går man rundt på en sukkerfest uten å være på noens matchkort, blir dette med matchkort noe av en illusjon.

R kritiserte meg for bildene. Litt av problemet her er at mange bilder jeg har prøvd å laste inn, aksepteres ikke av systemet. Dette fordi de har "feil størrelse".

Skjult ID med pseudonym lea sø. 18 sep. 2011 10:57

Helt enig med Z, TS har ikke spurt @R om hva du mener om hans profil, slemt innlegg hysj på deg!!

Skjult ID med pseudonym watchersky sø. 18 sep. 2011 10:58

Påskudd:
Kjennskap til samtalepartner finnes, man vet personens kjønn.
Og påskudd har man om personen er hunkjønn.

Skjult ID med pseudonym R sø. 18 sep. 2011 11:00

De var ikke krassere enn at jeg påpekte at noe skurrer når bildene fremstår så gamle. Det tror jeg de fleste er enige med meg i. Det er en ærlig tilbakemelding, og jeg har ikke sagt noe eksplisitt om trådstarter eller hva slags karakter han er. Bare en observasjon.

Men jeg har fjernet innleggene nå, så da kan dere bare fortsette.

Skjult ID med pseudonym ... sø. 18 sep. 2011 11:20

Og så klarte R faktisk å gjøre det samme igjen...utrolig!

Skjult ID sø. 18 sep. 2011 11:22

Hva er det du driver med da, ,..? Hvorfor ikke la det ligge?

(mann 42 år fra Akershus) sø. 18 sep. 2011 11:24 Privat melding

@R
Bildene hans (som forøvrig er bra) har ikke en dritt å gjøre med matchkortet!

Skjult ID med pseudonym Frk.P sø. 18 sep. 2011 11:30

Hva med å sende en mail direkte til Sukker? Jeg har ikke hatt noe hell selv med å få svar fra dem når det gjelder rent tekniske løsninger rundt Sukker, men det er jo så.. Jeg tror driften avhenger litt av hvilken vei vinden blåser, men det jeg vil si er bare at det sikkert kan være verd et forsøk :)

(mann 44 år fra Akershus) sø. 18 sep. 2011 11:33 Privat melding

Hva med å starte med å klage på den åpebare feilen i matchingen det er at vedkommende ikke står på kortet ditt? Spør om de har gjort samme feil på hennes og be om å få se kortet for å være sikker. Snakk litt om hvor teite kortene er, og at man egentlig like gjerne kunne vært uten. Hva heter hun forresten? Bor hun i byen?

Og vips så vet du en del å snakke om...

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 sep. 2011 11:38

TS ber ikke om hjelp til å få kontakt med kvinner.
Han lurer på om flere hadde samme opplevelse ang. matchkortene!

Det må da være lov å lure på? Og det må da være mulig for dere som var der å svare på?

Skjult ID med pseudonym Elfrodo sø. 18 sep. 2011 11:42

Ok, jeg skal svare ut i fra de opplysningen som foreligger:

Hvis du har match med ei dame på 93 vil også hun ha match med deg på 93. Poenget er at hun har flere andre som matcher bedre, altså fra 94 og oppover. Da vil ikke du værepå kortet hennes.

Varianten at du hadde match med 95 og ikke du var på kortet hennes kan skyldes at hun hadde mange med match på 95 og du har et nick som er langt ute i alfabetet. Hennes andre matcher på 95 (kanskje over 20 stk)vil da komme foran deg.

Skjult ID med pseudonym McCloud sø. 18 sep. 2011 11:48

Følger utskrift av profil med matchkortene, ellers ville vel ikke TS ha funnet noe å snakke om?
Men man kan vel lese profiler med mobilen, da.

Skjult ID med pseudonym kit sø. 18 sep. 2011 11:50

ElFrodo sin forklaring stemmer. TS, neste gang du ikke er på hennes kort mens hun er på ditt, kan du jo sjekke hva den laveste matchen er på hennes kort. Den vil nok være høyere enn deres match.

Skjult ID med pseudonym The One sø. 18 sep. 2011 11:51

Elfrodo har skjønt det :-), det er ikke noe galt med matchkortene bare det at de damene du har på ditt matchkort hadde andre menn på festen med høyere match en deg. Derfor du ikke var på dems matchkort. Dette er ikke noe du skal føle er feil med deg, bare ren matematikk :-))

Skjult ID med pseudonym Frk.P sø. 18 sep. 2011 11:54

Det er jo vel og bra, og enkelt nok. Men for TS sin del så opplever han jo at Sukker selger et produkt som de ikke leverer.

Selv om det er enkel matematikk bør de vel ha et system som gjør at enkelte ikke risikerer å ikke havne på noens kort?

Skjult ID med pseudonym Frk.P sø. 18 sep. 2011 11:54

Æææh. FOR en dårlig setning. Si ifra om dere ikke forstår meg.

Skjult ID med pseudonym lareya sø. 18 sep. 2011 12:02

@Frk.P

skjønner deg jeg :) og er veldig enig..Sukker reklamerer med sitt unike matching system som gjør at du når du ankommer festen får du delt ut et kort med dine beste matcher.. MEN, obs obs.. de sier ingenting om at DU vil nødvendigvis være på dine beste matchers kort!

Skjult ID med pseudonym Tiwas sø. 18 sep. 2011 12:13

@Frk.P og Lareya: Men det er jo fordeler med det, så lenge alle er på noens kort. Tenk så fint om verdens søteste/kjekkeste person kom bort selv om vedkommende ikke var på ditt kort :D Dessuten vil jeg tro at det er nærmest mattematisk umulig å gjøre slik dere vil uten at mottoet må endres til "Du får et kort med noen tilfeldige treff over 70!" ;) De sier jo rett og slett at man skal få noen av sine beste matcher (som er til stede), og det er jo helt korrekt. At de som er på kortet til vedkommende har svart så generelt at de får andre treff som er enda nærmere 100 kan jo faktisk ikke Sukker gjøre noe med.

Det dere snakker om vil jo bli som å gå på blind date, for de ville ikke kunne bruke match-systemet sitt til annet enn å finne noen som kanskje ikke er alt for langt unna "spiselig" for begge parter...

Skjult ID med pseudonym Peter1978 sø. 18 sep. 2011 12:16

Dette avslører jo statistikken sukker ikke vil oppgi, nemlig at det sannsynligvis er langt flere menn enn damer her på denne netttsiden! Det forklarer jo igjen dette mange menn har på følelsen.. nemlig at de forsvinner litt i "mengden" når de forsøker å komme i kontakt med damer på sitt eget nivå her! :-)

Skjult ID med pseudonym kit sø. 18 sep. 2011 12:17

Sukker selger ikke produktet "kjærestegaranti" De selger en arena der du muligens kan finne noen. Hvis den andre synes du er spennende da

Skjult ID med pseudonym Frk.P sø. 18 sep. 2011 12:18

Lareya

Aha.. skjønner. Da er man jo i og for seg like langt.

Det betyr kanskje at man rent strategisk sett kan dra nytte av å "normalisere" svarene sine på matchingtesten i forkant av en fest hvis man egentlig har svart litt utradisjonelt. - Bare for å sikre seg at man har mange personer med høy match. (Selv om det blir feil folk :)) Kanskje ikke helt riktig område for spekulasjon, men dog..

Tiwas

Jeg er litt usikker på hva du mener jeg snakker om. Jeg sier bare at det er synd for de som opplever å _ikke_ havne på noens kort.

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 18 sep. 2011 12:19

@TS
Kanskje du burde bytte til ett nick som starter med A?

Skjult ID med pseudonym Tiwas sø. 18 sep. 2011 12:22

@Frk.P.: Ok - da er jeg enig med deg i at det er synd. Forventet, men synd :)

Skjult ID med pseudonym lareya sø. 18 sep. 2011 12:25

@Tiwas..

jeg tror man helt klart kan risikere å ikke havne på noens kort..Igjen, avhenger dette av dine høyeste matcher.og om de i det hele tatt befinner seg på festen... tror ikke det er mer enn 10 eller var det 20 stk på et kort. Da sier det seg selv at sjansen er svært liten for at du befinner deg på mangens kort. I tillegg hvis du er mann synker denne oddsen i takt med en fordeling av kjønnene..

Igjen ja, enkel matematikk.

(mann 56 år fra Oslo) sø. 18 sep. 2011 12:30 Privat melding

Enig med Peter1978. Jeg skulle ønske sukkerfestene kunne begynne med ulik pris for damer og menn. Jeg skulle gjerne betalt 700 kr for en slik fest, hvis jeg fikk oppleve at jeg stod på matchkortene til noen hyggelige damer der. Når jeg ikke står på noens matchkort (selv om jeg ikke reiser urimelige krav i min profil), da blir det lett en litt sær og ensom opplevelse å være på en slik fest. Jeg kom ikke dit med venner heller.
Poenget med å gå på en sukkerfest er ikke å snakke med single damer. Poenget for meg er å snakke med single damer som har match med meg.

Skjult ID med pseudonym jente sø. 18 sep. 2011 12:31

Jeg tror også at grunnen til at jenter har mange med match 95 og oppover er at menn ofte gjør testen med harelabb og plasserer seg i miden på de fleste spørsmål. En annen ting er at Sukker godtar mye større aldersforskjell hvis mannen er eldre enn motsatt, slik at en mann som er jevnaldrende med en kvinne på en fest konkurrerer match-messig med menn som er 15 år eldre også!

Skjult ID med pseudonym The One sø. 18 sep. 2011 12:33

@Peter1978

Vet ikke helt hvordan du kom frem til den konklusjonen med at det er flere menn her inne, men utfra den infoen vi har her nå er det ikke mulig å påstå det iallefall.

Nå vet vi ikke om TS var på noen andre damers matchkort, men hvis man skal opprettholde lovnaden om at man får de beste 20 (eller hvor mange det er) matchene på kortet kan man ikke garantere at man er på noen andres matchkort.

(mann 44 år fra Akershus) sø. 18 sep. 2011 12:34 Privat melding

@WillatzH: Først og fremst vil jeg si at dette ikke er kritikk :) Men...når du sier at du ikke sto på noens kort, mener du da at du ikke sto på kortet til noen du hadde på ditt kort? Mener du at du ikke sto på kortet til noen av dem du sjekket? (Og hvor mange sjekket du i såfall?) Eller mener du at du er helt sikker på at du ikke sto på *noens* kort?

(mann 42 år fra Telemark) sø. 18 sep. 2011 12:34 Privat melding

Men...hvordan er det mulig at jefg matcher en dame med 95 men hun har bare 93 på meg.....jeg trodde sukker matchet oss som etpar!

(mann 47 år fra Oslo) sø. 18 sep. 2011 12:40 Privat melding

Jeg klarte faktisk å miste kortet mitt etter ti minutter, så jeg aner ikke om det du sier stemmer. Sikkert en eller annen som syntes damene var så fine at han stjal det i et ubevoktet øyeblikk.

Skjult ID med pseudonym Elfrodo sø. 18 sep. 2011 12:42

Strings

Nå er det vel ingen her som har påstått at det har vært forkjellige matcthtall? Skulle det være tilfellet så er det feil sukkers beregningssystem.

Skjult ID med pseudonym megselv sø. 18 sep. 2011 12:45

for mye folk på festene er ett enkelt svar :)
Jeg har vært på sukker noen år og har fått med meg den tiden hvor festene var halvparten så store.
PÅ den tiden så var det mye større sjans for at man sto på kortene til noen andre og ikke minst så var det mye større sjans for at du faktisk traff og fikk pratet med noen som var på kortet .
Selv om jeg er glad i store fester, så savner jeg egentlig litt den tiden hvor festene var mindre :)

Kan forøvrig fortelle om en weekendtur som sukker hadde for noen år siden. ca 150 med.Forøvrig en veldig bra tur.
Der var en kar som tydeligvis hadde vært litt sær på matchspørsmålene. Han hadde ikke match over 70 med noen. Med andre ord han fikk utlevert ett tomt kort. Ingen bilder altså. Så ikke han noe mer på den turen....

Skjult ID med pseudonym Smily85 sø. 18 sep. 2011 12:48

Noen her som vet hva tid det er neste sukker fest?

(mann 44 år fra Akershus) sø. 18 sep. 2011 12:52 Privat melding

Er det noen her som har kortet så jeg kan se hvordan det ser ut? Jeg har en plan...som jeg sikkert kan dele med den som lar meg se kortet. Jeg tror det kan bli morsomt, og ikke slemt eller noe i den duren :)

Skjult ID med pseudonym Mann sø. 18 sep. 2011 12:57

Jeg var også der i går. Kan desverre ikke B- eller A- krefte det TS sier men jeg tror ham. Mitt kort inneholder 18 damer og laveste score er 93. Ingen av de fineste damene der i går var på mitt kort så sånn sett var det jo skuffende... :-) )

MEN - det er flere av damene ¨på kortet som jeg har kikket på profilen til idag og de har da spesifisert en aldersgruppe der jeg ikke er med. (den ene er 21 år yngre enn meg - hvilket ikke nødvendigvis ville skremme meg, men kanskje henne...) Om man er skikkelig enig om logiskIQ, urban, hevdelse og naturfag så er kanskje det mindre viktig enn om man er en generasjon eller to fra hverandre?

Scorekortet er etter min mening ikke så imponerende konstruert, Men det var jo endel hyggelige damer å prate med uansett så sånn set gikk det greit - men for det formålet gir et vanlig utested litt mindre "krampefølelse" Been there done that - not doing it again...

Skjult ID med pseudonym Sukker.no sø. 18 sep. 2011 12:59

Jeg har sjekket opp kortet ditt, ,av dine 5 beste matcher var du på kortet til 3 av dem. Matchen er lik begge veier, slik at hvis man har 93 med en person så har denne personen også 93 med deg. Ved så høye matchtall stemmer det meste i matchen, da det er mer viktig at kjemi og interesser stemmer overens enn om man har 90 eller 95 i match.

Husk også at mange bruker forståelig nok kortet som en unnskyldning til å si at man ikke er interessert, såvell som en unnskylding til å si at man er interessert.

Vi tar imot tilbakemeldingen og neste gang til vi på forhånd sende ut mail til de påmeldte hvor vi forklarer nærmere hvordan matchkortene fungerer. Vi vil også oppfordre gjestene til å bruke mobi.sukker.no og sms tjeneste til å finne hverandre på festen.

Ha en flott søndag

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 sep. 2011 13:01

Dette synes jeg var flott, sukker! Fint med rask og tydelig tilbakemelding, og fint at dere vil forbedre akkurat dette!

:-)

(mann 44 år fra Akershus) sø. 18 sep. 2011 13:14 Privat melding

Hadde vært enda bedre med en portal der de som var på festen kunne se hvem andre som var der og bare dem :)

Skjult ID med pseudonym Mann34 sø. 18 sep. 2011 13:26

Er vel viktig å ha en livsløgn på fest også. Bare litt dumt å skylde på sukker som bare vil forklare hvordan det henger sammen. Jeg synes det var flere fine damer enn forrige gang jeg var med og er i grunn veldig happy i dag. For tidlig å si om det ble full klaff..

Skjult ID med pseudonym Mann sø. 18 sep. 2011 13:38

Jaja...

Men om aldersforskjellen er så stor at man er utenfor matchens ønsker så blir det ikke så mye match og da er kortene litt mindre nyttige :-) Jeg så aldri noen av de som var på mitt kort, men pratet med de jeg møtte så kortene er jo ikke til hinder for å prate med noen...

Og mange søte damer var det der - det har du rett i Mann34 - får håpe det viser seg å være klaff for dere! :-)

(mann 58 år fra Oslo) sø. 18 sep. 2011 16:24 Privat melding

Ikke lest hele greia her.Var på sukkker festen. Er over 50, så ikke så mange i det skiktet, kan ha vært ølbriller selvfølgelig.
Ang det du sier med match bildene, så ingen av de jeg heller, mulig jeg burde gå til optikker.....

(mann 56 år fra Oslo) ma. 19 sep. 2011 01:41 Privat melding

@ Tiwas: Jeg sto ikke på kortet til noen av dem jeg tok kontakt med fordi de var på kortet mitt. Jeg gikk aktivt rundt og lette etter dem på kortet mitt. Jeg var synlig i miljøet, så hvis noen hadde hatt meg på kortet sitt, ville de ikke hatt vanskelig for å se meg eller si "hei". Det var det ingen som gjorde. Jeg er ellers enig med flere av dine forslag.

Jeg synes at Sukker burde selge adgang til sukkerfestene i to utgaver: En vanlig billett som nå, og en dyrere VIP+versjon av den samme festen. De som betaler for den dyre varianten skulle da fått kortene sine før de andre. Og de med den dyre skulle fått to kort: Etter over sine egne matcher, samt ett som viser bilde og nick på alle av motsatte kjønn som har en på kortet sitt. I den dyrebare halvtimen etter at kortene er delt ut, ville dette være verdifull informasjon!

@Sukker: Takk for svar. Du skrev: "Husk også at mange bruker forståelig nok kortet som en unnskyldning til å si at man ikke er interessert, såvell som en unnskylding til å si at man er interessert." Men alle på festen som sier "du er ikke på kortet mitt", viser da frem kortet sitt for å gjøre poenget troverdig. Flere damer viste meg kortet sitt slik at jeg skulle se at jeg ikke var på det.
Sukker hevder at av mine fem beste matcher var jeg på kortet til tre av dem. Det var 18 på kortet mitt. Ville vært en stor fordel om jeg visste om de tre!!! De gav seg ikke til kjenne.

(mann 34 år fra Buskerud) ma. 19 sep. 2011 01:59 Privat melding

Fant bare en av de på matchkortet mitt, og hun hadde ikke meg på kortet sitt. Men dette er ikke så rart, med tanke på at man bare har 18 stk på kortet, og jeg hadde blokkert så mange at jeg hadde en på 90 match(som jeg ikke finner på sukker i dag når jeg søker på nick), og resten var under 90.

Folk kjente meg igjen fordi jeg er på forumet, men var vel ingen som kjente meg igjen fordi de hadde meg på kortet sitt ;P

(kvinne 32 år fra Hordaland) ma. 19 sep. 2011 02:02 Privat melding

Det var meg det, ondsmurfen! Hehe.. ;) Var vel fordi det ikke var noen på matchkortet mitt som var under 92, vil jeg tru :) Ellers hadde du nok vært der ;)

(mann 44 år fra Oslo) ma. 19 sep. 2011 03:30 Privat melding

Er ikke de kortene bare en slags selskapslek da? En trenger vel ikke være så seriøst opphengt i hva som står skrevet på dem, vel??? Jeg ble visst ikke helt med på den leken.. Tror jeg fikk et kort, men det brukte jeg antagelig som postkort tidligere idag, som jeg sendte med frimerke og helsing til noe perifer familie i vesterålen..

(mann 34 år fra Buskerud) ma. 19 sep. 2011 04:09 Privat melding

hehe...Spørsmålet er jo om man er ute etter ONS eller noe mer. Trenger ikek noe kort for ONS, nei.
Og uansett så er de på kortet bare 18 av de som kunne matchet deg. Det positive med kortet er at sjansen er større for at man kan treffe en man faktisk vil ha, siden for eksempel jeg blokkerte de fleste som ikke passer meg ned til matchtall 90.

Skjult ID med pseudonym Kamo ma. 19 sep. 2011 09:43

På forrige sukkerfest snakket jeg utelukkende med jenter som ikke stod på kortet mitt og jeg stod ikke på kortet av noen av de som kom bort til meg, og jeg snakket med svært mange jenter hele kvelden..fra uskyldig klemming til direkte pratesyke jenter til litt klining.
Jeg synes det hadde vært fryktelig ubehagelig om en jente kom bort til meg fordi vi hadde høy match, vil hun snakke med meg utelukkende på grunn av noen tall i en test vi begge bare har slumret oss igjennom, så vet jeg at hun ikke er interessert i meg for meg men pga noen dumme tall i en test utformet av alle andre enn meg som ikke har noe som helst med meg å gjøre på noen som helst måte.

Skjult ID med pseudonym Boble® ma. 19 sep. 2011 09:51

Å begynne med ett konsept der noen betaler mer enn andre for å få VIP privilegier høres helt latterlig ut i mine ører. Man skal gå på festen med samme forutsetninger. At sukker gir oss en "fuskelapp" som hjelper oss å finne de med best match er en flott ekstraservice, i tillegg til at de faktisk fyller digre lokaler med utelukkende single folk.

Slutt å se deg blind på matchkortene. Når du først hadde kontakt med dem som var på listen din var isen allerede brutt. Kjør på og drit i dem som er på listen hennes. Jeg hadde aldri takket nei til en jente jeg var interessert i bare fordi hun ikke sto på listen min. Det samme gjelder garantert mesteparten av folkene på sukkerfesten.

Hvorfor skal folk lage problemer og sutre av absolutt alt? Omtrent det eneste sukker ikke gjør for deg, er å levere deg en dame på døren.

Om sukker skulle gjort noe anderledes, så kunne de kanskje ha skrevet på kortet ditt hvor mange andre det er som har ditt bilde på kortene sine. Men da hadde vel folk blitt misunnelig siden de "kun er på 20 kort, mens han andre er på 40 kort"...

(mann 56 år fra Oslo) ma. 19 sep. 2011 14:42 Privat melding

Skjønner fra Danty, Kamo og Boble at for noen er matchberegningene helt uten betydning. Poenget er å bruke sukkerfesten som en tradisjonell sjekkearena, der alt handler om sjarm, utseende og sjekkeevner. Hvor dårlig man passer sammen får bli en bekymring til dagen derpå. Det blir akkurat som på et vanlig utested.

Jeg ser helt annerledes på det. Vitsen med å gå på en sukkerfest er ikke å snakke med single damer. Poenget for meg er å snakke med single damer som har match med meg.

Jeg synes Sukker burde legge bedre til rette for oss som primært ønsker å komme i snakk med noen der det er match. Hvorfor skulle vi ellers fylle ut dette svære skjemaet?
En VIP+ versjon av festdeltakelse, kunne være en måte å legge til rette for sånne som oss. Altså at de som har betalt ekstra, får matchkortene før de andre, og dessuten får vite hvilke personer av motsatte kjønn som har deg på kortet sitt. Da vet du med en gang hvem du skal se etter først. Jeg tror mange ville betale 400 ekstra hvis de på den måten fikk speeddate mer effektivt!!!

Skjult ID med pseudonym LilliMi ma. 19 sep. 2011 14:50

At man befinner seg på hverandres matchkort er uansett ikke noen garanti for at det blir klaff.

Skjult ID med pseudonym LilliMi ma. 19 sep. 2011 14:55

Og man blir definitift ikke mer attraktiv av å få utdelt matchkortet før andre.

Skjult ID med pseudonym WillatzH ma. 19 sep. 2011 15:00

@LilliMi Jeg er enig i at om man er på hverandres kort er det ingen garanti for klaff. Men, det øker vel sjansen for at man faktisk passer sammen?

De som har betalt ekstra for et matchkort VIP+ vil jo med dette viser at de tar matchtallet høytidelig. Kan ikke skjønne at det er kritikkverdig.

Skjult ID med pseudonym LilliMi ma. 19 sep. 2011 15:03

Tja. Var det stort aldersspenn mellom deg og damene på kortet ditt?

(Jeg føler jo med deg. Det må jo være utrolig kjipt å komme til et arrangement med forventninger som ikke blir innfridd.)

Skjult ID med pseudonym kit ma. 19 sep. 2011 15:33

En høy match øker vel sannsynligheten for at forholdet vil vare. Kjemien, som jo betyr alt der og da sier tallet ingenting om

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ma. 19 sep. 2011 15:45 Privat melding

Hva skal jeg med høy match når nesten alle var over min øvre aldersgrense ? Bare tull. Kastet det ganske kjapt.

Skjult ID med pseudonym LilliMi ma. 19 sep. 2011 16:47

Matchingsystemet til sukker liker ikke at damer søker etter menn som er yngre enn dem.

(mann 44 år fra Oslo) ma. 19 sep. 2011 17:05 Privat melding

WillatzH (mann 49 år fra Oslo) - man 19 sep 14:42

Jeg innbiller meg at hvis du mangler sjarm, utseende og sjekkeevner, så vil ei heller kortene være til særlig hjelp..

Skjult ID med pseudonym McCloud ma. 19 sep. 2011 17:11

Det går an å kompensere med rikdom :)

Skjult ID med pseudonym Kantarell ma. 19 sep. 2011 17:44

Rikdom + vip-matchkort til kr 700,- med 80 damer, må munne ut i en suksess

Skjult ID med pseudonym Pantera68 ma. 19 sep. 2011 19:14

trenger da ikke matckort når du treffer folk face to face:)

Skjult ID med pseudonym EvilSmurf ma. 19 sep. 2011 19:17

muahah! Flest brunetter på mitt kort! Veldig få blondiner, gitt.

Skjult ID med pseudonym Pantera68 ma. 19 sep. 2011 19:22

@EvilSmurf Der har jeg fått svar på hvorfor jeg ikke fikk være med deg hjem ja;) Natat til meg selv: Bestille time til frisøren.

Skjult ID med pseudonym Veteran ma. 19 sep. 2011 19:23

Dater ikke IRL lenger. Det blir jo helt umulig når man ikke vet matchtallet.

Skjult ID med pseudonym EvilSmurf ma. 19 sep. 2011 19:44

Hehe. det er sjeldent jeg faller for blondiner ja. Da skal de virkelig være tiltrekkende.

Men når jeg sier Blondiner, så mener jeg de med helt lyst hår. Lysebrunt hår teller ikke som blond i min bok :)

Men en ting jeg liker mindre enn helt blondt hår er kort hår på jenter! Er ikke noe glad i når jenter med langt fint hår setter det opp eller putter det i hestehale heller. Syns at når man har fint langt hår, så får man bruke det!

Skjult ID med pseudonym Pantera68 ma. 19 sep. 2011 20:27

@EvilSmurf Takk for den......Du ER virkelig "Evil"

Skjult ID med pseudonym EvilSmurf ma. 19 sep. 2011 20:40

heyhey...var ikke for å være jævlig, ass. Fakta er fakta. Er bare sånn det er :)
og jeg legger ikke deg i kategorien blondine. Kan ikke huske at du hadde SÅ lyst hår.

Skjult ID med pseudonym EvilSmurf ma. 19 sep. 2011 21:02

(og før blondiner kommer på døra mi med hagle. Jeg sier ikke at blondiner er lite tiltrekkende. Er veldig mange fine blondiner. Er bare det at JEG ikke blir tiltrukket av så mange av dem)

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 19 sep. 2011 21:08

Forslag til neste sukkerfest:
Ca 20 klistrelapper til hver isteden for en.
Med div info om røyking, antall barn, barbert/ikke barbert, inntekt, osv
Den som betyr mest for deg, plasseres øverst.
For å sprite opp festen litt, kan man gjemme lappene hvor man ønsker, og få hjelp til å finne de når kvelden nærmer seg slutt.

Skjult ID med pseudonym EvilSmurf ma. 19 sep. 2011 21:10

hallo, vi lever da i teknologiens alder. Heller noe sånt som et halskjede som lyser rødt hvis den personen som er nærmest ikke matcher i det hele tatt, og grønt om det er håp.

Skjult ID med pseudonym kameleonen ma. 19 sep. 2011 21:17

Halskjede man kan leie vedkommende rundt i, hørtes bedre ut. Lapper er jo helt ut.
Magneter?

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ma. 19 sep. 2011 21:21 Privat melding

@EvilSmurf Ro ro ro;)

Skjult ID med pseudonym Kantarell ma. 19 sep. 2011 21:25

kanon idè, kameleonen... syntes sukker bør gjøre det slik at jentene må gjemme kortene på intime steder på seg selv,. Så er det opp til mennene, når de har sporet opp damene på kortene sine, å finne hennes kort - på henne :P

(mann 44 år fra Oslo) ma. 19 sep. 2011 21:26 Privat melding

Hva med å utstyre festdeltagerne med gps-sendere? Høyere match = sterkere signal

(mann 34 år fra Buskerud) ma. 19 sep. 2011 21:28 Privat melding

@Pantera

;)

Skjult ID med pseudonym Veteran ma. 19 sep. 2011 21:29

Reiser ikke til Oslo på Sukker-fest før Sukker gir ( ) garanti! :-)

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ma. 19 sep. 2011 21:34 Privat melding

Oi! Mange gode forslag:))

Skjult ID med pseudonym Veteran ma. 19 sep. 2011 21:35

Ser du ned på oss ikveld, Pantera?

Skjult ID med pseudonym be-my-Man ma. 19 sep. 2011 21:37

Nei, det kalles for froskeperspektiv

Skjult ID med pseudonym Veteran ma. 19 sep. 2011 22:03

Paddeperspektiv

Skjult ID med pseudonym bautastein ma. 19 sep. 2011 22:09

Jeg synes de kortene kunne ha kommet før. Halv tolv-tolv er litt seint. Da sitter man jo gjerne allerede med en gjeng helt ålreite damer som man er veldig godt igang med. Vanskelig å forlate de gode vellykkede settene man holder på med for å lete etter en jente på et lite bilde som du kanskje ikke finner (stakkars TS btw..hva skal man si..) Hvorfor kan vi ikke få kortene når vi kommer inn sånn at vi kunne ha sjekket enda mer effektivt!? :)

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) ma. 19 sep. 2011 22:11 Privat melding

@Veteran Uff, det ble litt feil......Jeg kiker de som ser ned på meg som regel....Aller hels 190 + ;)

Skjult ID med pseudonym Pantera68 ma. 19 sep. 2011 22:13

"liker" skal det være :)

Skjult ID med pseudonym Mann ti. 20 sep. 2011 00:34

Jeg innser forøvrig at jeg er litt alene om å mene at det er litt bortkastet å få opp matcher på 93 når hun er en generasjon yngre enn meg og har en øvre aldersgrense jeg blåste en gang tidlig på 90 tallet... Er ikke veldig sannsynlig at det blir match av det... Da er kortene tull... Men så lenge butikken er full av single damer med varierende grad av slett moral :-) behøver jo ikke ett dårlig utformet kort bety stort...

:-)

Skjult ID med pseudonym WillatzH ti. 20 sep. 2011 10:07

@Danty: Jeg vet at jeg mangler sjekkeevner. Det er en vesentlig grunn til at jeg prøver meg på sukker.

Lillimi spør: Var det stort aldersspenn mellom deg og damene på kortet ditt? - Nei, ikke med alle. Den fra kortet jeg tilfeldigvis fikk en hyggelig prat med rett etter at kortene var delt ut, var imidlertid veldig mye yngre enn meg. Jeg var ikke på hennes kort. De andre topp fem på mitt kort var nærmere meg i alder (mellom 8 og 2 år yngre enn meg). Saken var at jeg ikke fant dem på festen. Jeg tror mange gikk rett etter midnatt.

Det ble dessverre mer en fest for sjekkeløver enn for noen som ville snakke med dem med høy match. Jeg skulle ønsker sukker kunne utviklet et system der matchekortene deles ut tidligere på festen! Kl 2330 er for sent.

Skjult ID med pseudonym Danty ti. 20 sep. 2011 13:04

WillatzH...

Det du hevder, er at du mangler sjekkeevner, og at du følgelig trenger kortene som et påskudd til å ta kontakt med jenter. Videre, om jeg forsto deg rett, ønsket du fortrinnsvis å komme i kontakt med de jentene som faktisk har en høy match med deg, med tanke på fremtidig funksjon..

Ingen kan klandre deg for dette. Folk er forskjellige. Men vil vel råde deg til å forsøke å være litt kreativ på egen hånd også. Dvs.. finne andre påskudd til å oppnå kontakt enn å legge alt i hendene på sukker, selv om sukker skulle gjøre forbedringer ifht det du her tar opp.. en back up ;)

Kanskje folk her kan komme med noen gode/kreative innspill til hvordan ts kan/bør gå frem for å oppnå kontakt? .til neste sukkerfest?
Come on, folks......

Skjult ID med pseudonym Z ti. 20 sep. 2011 13:18

Jeg ser oppfordringen til Danty, men innser at jeg ikke kan bidra, TS.

Selv er jeg et sosialt vesen, og har sjelden problemer med å både treffe nye mennesker, komme i kontakt med nye mennesker og skape en trivelig kveld sammen med nye mennesker. Men jeg må ærlig talt si at jeg tror at jeg hadde kommet til kort på en slik fest som det snakkes om. Hadde både følt meg litt lost og blitt lite frempå. Det er ikke fordi det er noe galt med festene. Det er heller ikke fordi det er noe galt med meg. Det er bare det at jeg ikke trives i slike konstellasjoner. Jeg kan alltids fake og ha det "artig" der og da, men det er ikke helt "meg" slike greier....

Derfor har jeg bare godtatt at skal "sjekke" på min måte. Kanskje det er et råd i seg selv? Jeg vet ikke.