Alle innlegg Sukkerforum

Det har nettopp gått opp for meg...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym LeNom... sø. 18 sep. 2011 13:16

Jeg er nå faktisk bare på sukker for å være med her på forumet. Gradvis har jeg gitt mer og mer blaffen i den opprinnelige årsaken til at jeg ble medlem.

Det føles egentlig litt ålreit. Og det er jævlig godt å slippe alt gruffet rundt meldinger og hjerter og teite svar. Og jeg får faktisk en del meldinger, men jeg tar dem liksom ikke alvorlig lenger. Bare sitter og venter på å bli skuffa eller at den som skriver plutselig skal bli ubehagelig. Så jeg dropper å involvere meg i det som egentlig skjer her, og koser meg her på forumet isteden.

Men nå sitter jeg og lurer litt på hva jeg egentlig driver med... Er jeg blitt litt skada av detta?... :-) Seriøst? Men folk oppfører seg jo som om dem er gærne på denne sjekkearenaen? Jeg er faktisk en høflig og omtenksom fyr. Og jeg har fått hakaslepp av alle de røffe, ufølsomme, egoistiske, selvgode, you name it... kommentarer og svar jeg har fått i mail til profilen min her, og laaange ønskelister. Det er så man blir helt desilusjonert. Er mennesker virkelig sånn? Nei, jeg trur egentlig ikke det. men enten så gjør mediet noe med menneskene, eller så tiltrekker min profi en bestemt usympatisk mennesketype.

Nei, da er det mye hyggeligere her på forumet! Så jeg blir vel snart en sånn en forumnisse eller troll eller hva det nå heter isteden. Men betyr det at jeg må leve aleine foreverafter? Kanskje det... Men jeg foretrekker faktisk det, fremfor å leve med noen av dem som jeg har skrevet med... og som har dannelsen et visst sted.

Så her er jeg, medlem for å være på forumet.

Er jeg den eneste som har det sånn her inne?...

(mann 44 år fra Akershus) sø. 18 sep. 2011 13:19 Privat melding

+1. Men jeg har fredemeles et håp om å treffe noen. Jeg bare gidder ikke å jobbe for det :p

Skjult ID sø. 18 sep. 2011 13:19

hehe...morsomt hvor forskjellige vi kan være. Jeg blokkerer massevis av forumfolk av samme grunn som deg
"...og som har dannelsen et visst sted" :)

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 18 sep. 2011 13:20

Velkommen i klubben:)

men jeg kjenner meg IKKE igjen i det du beskriver som negativ korrespodanse her inne.. synes folk er hyggelig.. men å treffe begge veier, synes å vise seg umulig. Kanskje vi som ender her er de som bare ikke passer inn med andre..Overskuddslageret .. bestående av naive, kresne og ubrukelige til annet enn å kverrulere:)

Skjult ID med pseudonym neptun sø. 18 sep. 2011 13:21

Jeg er litt der selv, eller prøver å være litt der. Men når jeg til stadighet ser lekre damer gli forbi til høyre for forumet, klarer jeg ikke helt å la være å ta kontakt en gang innimellom.

Skjult ID med pseudonym Bollox sø. 18 sep. 2011 13:24

forumet er hovedgrunnen til at jeg fremdeles er her også...
og bare sånn til informasjon; man kan fremdeles møtes folk på "gamlemåten", så du behøver ikke nødvendigvis "leve aleine foreverafter" :o)
du får kose deg som forumtroll, og ha lykke til med å finne lykken der ute i "virkeligheten" :o)

Skjult ID med pseudonym LeNom... sø. 18 sep. 2011 13:26

irene : med negativ korrespondanse mener jeg ikke at damene skriver og skjeller meg ut altså :-) men mer sånne ting som at noen skriver og sier "hei, skal vi maile litt?" og så ikke gidder svare mer hvis de får svar. Og at folk legger ett eller annet som har med dannelse og empati på hylla når de skriver her.

Bakgrunnen for at jeg skrev dette innlegget var følgende : Ei dame her markerte meg med gult hjerte dagen etter jeg fjernet bildet mitt. Så jeg skrev og sa hei og la ut bilde igjen.
Så får jeg et svar der det står : Profilteksten din er interessant, men bildet......"

Jeg mener, i hule heite hælvete, hva går det an å få seg til å si?... :-) jeg har heldigvis levd noen år og tåler en trøkk, og jeg veit at jeg ser helt grei ut, så dekke dét... Men det går da ikke an å oppføre seg sånn overor andre mennesker?..

Jeg har selv fått bilder sendt på mail av damer her inne, som ikke vil ha bilde i profilen, så liker man ikke det man ser. Og det er vel greit nok. men man sier da ikke rett ut "sorry, du er for schtøgg!" for det?!...

Verste er at jeg er en pen mann, pen og kjekk... ;D

(mann 44 år fra Akershus) sø. 18 sep. 2011 13:27 Privat melding

@irene: Du stavet "kverulere" feil! :p

(P.S. hehehe...Den der har jeg hatt våte drømmer om å oppleve! :D )

Skjult ID med pseudonym blindebukk sø. 18 sep. 2011 13:29

hadde det ikkje vert for forumet så hadde nok profilen vert sletta for lengesida:)

Skjult ID med pseudonym McCloud sø. 18 sep. 2011 13:31

Forum for meg er noe jeg bruker innimellom.
Og forum kan faktisk være litt nyttig for å få tips etc.

(mann 36 år fra Sør-Trøndelag) sø. 18 sep. 2011 13:32 Privat melding

Jeg har kun møtt hyggelige damer her inne. Nå har jeg aldri vært uten profilbilde, akkurat for å slippe slike situasjoner.

Skjult ID med pseudonym irene;) sø. 18 sep. 2011 13:34

@Lenom.. har inntrykk av at du bor påøstlandet og er yngre enn meg.. For Nei! Slik oppfører ikke normale voksne folk seg.. Ikke opplevd slikt selv, og det er så langt fra min måte være på at jeg ikke forstår det er mulig engang.
Tenker det er triste folk..med lav selvtillitt som holder på slik. At jeg er frekk og fornærmer litt, det er en yrkesskade.. men prøver se personer ann..

@Tiwas.. hehe jeg er meget fornøyd med å kunne oppfylle en manns våte drømmer og hemmelige fantasier;)
Anyone else?

(mann 47 år fra Oslo) sø. 18 sep. 2011 13:38 Privat melding

For meg så er forumet grunnen til at jeg er på sukker og minimalt på andre nettsteder. Er ganske avslappa mht å møte noen eller ikke, men har stort sett opplevd hyggelig korrespondanse både på mail og forum, så det er mulig du bare har vært uheldig med dem du har fått kontakt med, TS. Chin up! :-)

Skjult ID med pseudonym LeNom... sø. 18 sep. 2011 13:41

irene et al :

Jeg bor i Oslo og er over femti, og det er faktisk en teori jeg har, om at damer her inne over femti er ganske så brutalt direkte og selvsentrerte.... unga er store, de har kanskje et langt hardt liv bak seg, og nå skal de ha det bra, med "drømmemannen", så glemmer de at de faktisk er over femti selv, og ikke lenger øverst på valglista til mange i dette alders og utseendefokuserte samfunnet... men kommer med en ønskeliste som ikke ligner ggrisen, og så blir de vel sure og bitre fordi drømmemannen ikke fins, også hakker de på oss vanlige menn isteden... for det er så absolutt ikke de peneste damene som oppfører seg røffest...

okei, jeg har sikkert daska til et vepsebol nå, og jeg håper egentlig at mange damer over femti her vil prove meg wrong, liksom... men det er som med det der at audisjåfører alltid ligger tett bak deg, dette er ikke synsing, men statisitkk... det er noe jeg opplever her hele tida... ei hyggelig dame tar kontakt, så går det en, to, kanskje tre meldinger, der jeg etter beste evne prøver å svare hyggelig, så blira bitch... hvaeresomforegår?...

for jeg tror jo egentlig ikke sånt om en gruppe damer generelt... jeg vil ikke tro det...!. men så skjer altså dette med akkurat den aldersgruppen damer her inne igjen og igjen, og så tenker jeg, er det meg som blir skada av dette her?...

la meg for all del legge til, at de damene over femti jeg treffer i den såkalte "virkeligheten" opplever jeg som morsomme, hyggelige, høflige... så det er ett eller annet som skjer her på nett.... -

Skjult ID med pseudonym Z sø. 18 sep. 2011 13:43

Kostelig, LeNom! :-)

Hohoho....

Skjult ID med pseudonym LeNom... sø. 18 sep. 2011 13:46

Dirigent71 : Takk, bro, jeg prøver :-)

*børster av knærne og skuldra og reiser seg opp igjen*

@Z :

:-)

Skjult ID med pseudonym Tiwas sø. 18 sep. 2011 13:47

@LeNom: Det kan hende du har støtt borti et annet problem - nemlig at enkelte voksne ikke har erfaring med nettet på samme måten som yngre. Det er veldig vanlig for "ferske" brukere å endre personlighet på nett og se på det som noe abstrakt. Det pleier å endre seg. I tillegg kan det hende de for første gang på lenge har fått mye oppmerksomhet og derfor har blitt høye på pære. Slik skjer også. Men jeg tror det moderer seg relativt fort, så - just hang in there! Eller skaff deg en jente på 30 ;)

Skjult ID med pseudonym LeNom... sø. 18 sep. 2011 13:52

Tiwas : Takk for et veldig klokt og godt svar!

Skjult ID med pseudonym corinna sø. 18 sep. 2011 15:52

Jeg er bare sakte men sikkert på vei ut herifra. Først dekativerte jeg profilen, så dropper jeg forumet etterhvert:)

Skjult ID med pseudonym arneand sø. 18 sep. 2011 23:07

@TS
Vi blir helt klart miljøskadet ^^
Tilsynelatende er det mange av oss ;)

Alt vel. Send mer penger. ;p

Skjult ID med pseudonym be-my-Man sø. 18 sep. 2011 23:09

Jeg er her på forumet fordi noen ba meg om å skrive et eventyr :)

Skjult ID med pseudonym kameleonen sø. 18 sep. 2011 23:18

Har ikke lest hele tråden, men velkommen etter! Så hyggelig :-)

Skjult ID med pseudonym Ceca83 ma. 19 sep. 2011 00:22

Jeg kommer til å la mine fremtidige barn arve kontoen min her:-D Har ikke råd til å la den forspilles etterhvert vett:-D

Skjult ID med pseudonym Z ma. 19 sep. 2011 00:23

.......og eventyrene jeg ba deg om å skrive var ypperlge, be-my-Man! :-)

Skjult ID med pseudonym Sirup ma. 21 nov. 2011 13:30

Vet akkurat hva du snakker om.

(kvinne 37 år fra Oslo) ma. 21 nov. 2011 13:31 Privat melding

jupp!

Skjult ID med pseudonym McCloud ma. 21 nov. 2011 13:36

Skummelt, ja.

Abandon hope all ye who enter here.

Og på Sukkerfesten overhørte jeg noen snakke ikke i så positive vendinger om forumistene...

Skjult ID med pseudonym pantera68 ma. 21 nov. 2011 13:39

Skal man være med på leken, må man tåle steken.......

Skjult ID med pseudonym kit ma. 21 nov. 2011 13:41

McCloud, men da må jo de som snakket i det minste ha lest forumet...

(kvinne 35 år fra Buskerud) ma. 21 nov. 2011 13:56 Privat melding

Blitt selv til at jeg er mer på forumet enn alt annet...
Men om jeg har gitt opp å bruke sukker for den egentlige mening? Veit ikke... Veit bare at mange menn gir opp etter en viss tid grunnet min situasjon og at jeg ikke kan gi dem en fast avtale så fort de ønsker og slikt...
Da tenker jeg mer alle "Their lost!" He he he he he he

Men trives i forumet, det er mange smarte mennesker der,man finner alltid et sted å skrive og dele sine meninger, som er en av grunnene til jeg savner en bedre halv del... en å dele ting og tang med, både meninger og opplevelser osv....

Kjenner og at jeg begynner å komme en av disse "lei av nettet" periodene mine, så om jeg blir midlertidig, blir det nok ikke noen bombe =)

Skjult ID med pseudonym pantera68 ma. 21 nov. 2011 14:02

Hører meg selv referere til forumet ( uten å nevne sukker direkte ) til stadighet. Her diskuteres jo alt mellom himmel og jord:) Sånn sett er det kanskje bare bra at mange er anonyme. Da kommer ærligheten frem:)
Føler at jeg har lært utrolig mye igjennom å lese disse trådene. Man blir jo aldri for gammel til å tilegne seg ny lærdom:)

Skjult ID med pseudonym Powpow ma. 21 nov. 2011 14:13

Hæh? Finnes det funksjoner her utover forumet?

Skjult ID med pseudonym Lady ma. 21 nov. 2011 14:16

@ TS

Det finnes selvfølgelig voksne og oppegåenden damer.... Du har bare ikke fått
kontakt med de.... Høstjakten kan være lang men blir det "julepresang" til jul må
vel det også være greit?:)

Her finnes alle kategorier med menn som havner i innboksenen til damene og
vi kan bli oppgitte en gang i blant......Realistiske mål og gode lesebriller er jo
å foretrekke for begge kjønn. Happy hunting:)

Skjult ID med pseudonym på salg ma. 21 nov. 2011 16:39

Etter litt att og fram på Sukker i ett par år så har jeg like store forventninger som jeg har til en postordrekatalog. Det eneste jeg har å klage på er at det burde vært klarere retningslinjer og kjøpsbetingelser.

1. Forrige sesongs sortiment burde vært lagt ut på salg, dog med bytterett
2. Hjerter : "lagt til i ønskeliste eller favoritter"
3. Melding: lagt i "shoppingbag"
4. Date: " kjøpet er fullført og varen sendes hjem på prøve"
5. Etter date: "varen kan returneres dersom den ikke svarte til forventingene, hadde feil størrelse eller andre mangler"
6. vent på neste katalog eller bare heng på forumet

Hvorfor er det ikke så enkelt:-p:-)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 21 nov. 2011 18:23

LeNom...
Hvordan går det da? Finner du ut av ting? Har du gått ned i alder? Eller er det fremdeles forumet som gjelder?

:-)

(kvinne 46 år fra Nordland) ma. 21 nov. 2011 20:59 Privat melding

Enda en kjempe fin tråd! :)
Jeg er ny på Sukker, men brukte blant annet Blink når det var nytt og spennende, og har siden da ikke vært aktiv på sånne sider. Og det som ble nevnt her over om at det tar tid å lære seg dannelse på nett er også min erfaring. Forumet her er et veldig flott sted synes jeg, og jeg har lært en hel masse allerede av å lese her, og har fått hyggelige tilbekemeldinger fra lesere jeg kanskje ikke hadde vært i kontakt med ellers. Når det gjelder å komme i kontakt med andre mennesker, så tar jeg det ikke så tungt. Tenker at så lenge det er givende å kommunisere her (hvilket det absolutt er med alle de fornuftige og dannede menneskene som skriver i forumet), så er det nok for meg foreløpig. Selvsagt hadde det vært fint å bli kjent med en kjæreste her, men jeg er ikke noe redd for å ta kontakt med folk, kun for å gi kompliment og helt uten forventninger. Jeg regner ikke med at alle svarer og da blir det hyggelig når noen faktisk tar kontakt :)
Og til deg kjære trådstarter, så tenker jeg at du må ha vært bra uheldig. Jeg har venninner og venner som er over 50, og mange av damene snakker om at det faktisk skjer noe med dem i den alderen. Jeg har også hørt at det har sammenheng med hormonendringer i kroppen, i tillegg til det du nevner om ny livssituasjon. Det virker som det plutselig går opp for dem at det er på tide å ta kontrollen i sitt eget liv, og for noen kan det kanskje gå litt over stokk og stein.
Du virker meget oppegående og artig, så jeg lurer på om ikke du burde kanskje vurdere yngre damer, siden du har så dårlig erfraing med de over 50?