Alle innlegg Sukkerforum

slipp tankene dine fri;-)

Vis siste innlegg
Skjult ID lø. 8 mars 2008 00:00

er det ikke deilig når du har datet en i lengre tid, brukt masse energi på å tenke, hatt håp, våknet og lagt deg med personen i tankene...og endelig innsett at det ikke blir noe? for en frihetsfølelse,-))) ikke tenke en ørlite tanke på han engang. og han du tenkte på, ble fortryllende borte fra tenkeboksen;-)nye blanke ark og farvestifter til....skål!

Skjult ID med pseudonym Optimista lø. 8 mars 2008 00:04

Jeg holder på å jobbe med akkurat det. -Er ikke helt der ennå, men jeg nærmer meg.. Det har tatt litt tid, men du verden så fornøyd jeg er siden jeg merker at det snart er 'blanke ark' igjen!

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 8 mars 2008 00:06

Først så tenkte jeg: For en rar ting å si.

Så tenkte jeg meg litt om, og innser at du har helt rett. I det sekundet jeg bestemmer meg for at nok er nok, er det ikke mulig å få meg til å endre mening. Nok sjanser er brukt opp, jeg ser meg ikke tilbake og jeg får denne enorme frihetsfølelsen du snakker om.

Frihetsfølelsen er både rar, deilig, åpen og forventningsfull!

Skjult ID med pseudonym Organ lø. 8 mars 2008 00:06

Så bra for deg! Vet av erfaring selv at det kan frigjøre MYE ressurser å avslutte en langvarig flørt, håper du er fornøyd med resultatet da :-)

Skjult ID lø. 8 mars 2008 00:10

du burde glede deg.. i natt kan du tenke på deg selv og personen kommer ikke inn og forstyrrer tankene dine;-) du er der snart;-)))
jippi! du kan viske ut alle eventuelle bilder om romantiske scenarioer og kyss som ikke blir noe av. tipset må være å tenke at han ikke er så fullkommen likevel og du fortjener noe bedre, skål

Skjult ID lø. 8 mars 2008 00:15

en kamerat sier til meg; du tenker for mye.. hvordan blir man kvitt det "problemet"? tenk om en kunne bare eksistere , å tenke kanskje som en katt? spise, sove, kos, gå på do;-))

Skjult ID med pseudonym Optimista lø. 8 mars 2008 00:15

Jeg gleder meg til akkurat det, skjult id. Vet absolutt at jeg fortjener noe bedre, en mann som faktisk vil ha meg, men det man ikke kan få, er gjerne det man vil ha.. Som sagt, jeg gleder meg!

Skjult ID lø. 8 mars 2008 00:17

og så har vi en tendens å falle for "bad boys" ...

Skjult ID med pseudonym Optimista lø. 8 mars 2008 00:19

Det verste er at det i dette tilfellet overhodet ikke var en 'badboy'.... Kan ikke beskylde han for det. -Hadde det bare vært det..

Skjult ID lø. 8 mars 2008 00:22

hm.. den var verre. må innrømme at min siste date heller ikke var det.. faktisk var han veldig hygglig. det var det verste. prøvde å få han i dårligere lys, men det gikk ikke;-)

Skjult ID med pseudonym Optimista lø. 8 mars 2008 00:23

Haha, skjult id, kan vi ha datet og blitt droppet av samme fyr???

Skjult ID lø. 8 mars 2008 00:24

he,he kanskje det,-) kan jo umulig gå mange av slike ...

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 8 mars 2008 00:25

Synes ikke dette har med good boy eller bad boy å gjøre. Det har bare med at man ikke VIL mer. At nok er nok.

Skjult ID med pseudonym Optimista lø. 8 mars 2008 00:26

Selvfølgelig vet jeg det, Zitelle! Er ikke dum, bare litt såret og da er det greit å 'gå noen spøkefulle omveier' til jeg kan snakke om det som at det er over for godt.

Skjult ID lø. 8 mars 2008 00:28

ja, enig Zitelle, plutselig bestemmer man seg at en ikke skal ofre en tanke mer på den personen som har invadert hjernen siste tiden, som har gjort at en har hatt sommerfugler i magen osv...

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 8 mars 2008 00:34

Optimista. Jeg har aldri trodd at du er dum! Jeg er ofte emosjonelt helt ferdig når jeg tar min bestemmelse skjønner du :-)
Mente ikke å være ufølsom på noen måte.

Skjult ID lø. 8 mars 2008 00:37

det er som å "rydde et skrivebord" slette mld fra pc, sms, mms bilder, glemme nummeret hans, hvor han bor, det han har sagt, sladde ansiktet hans for ditt indre øye...;-)))

Skjult ID med pseudonym Optimista lø. 8 mars 2008 00:43

Zitelle. Tolket det slettes ikke som ufølsomhet fra din side, hadde vel bare selv en litt kvass måte å skrive på siden jeg merker at jeg ikke kan 'slette' mannen fra hjernen ennå, jmfr. hva skjult id skriver.

Skjult ID lø. 8 mars 2008 00:44

ja, det er en prosess en må igjennom, og det kan ta litt variert tid..

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 8 mars 2008 00:48

Helt ok, Optimista :-)
Jeg er sånn skapt at jeg prøver å være raus og tålmodig. Derfor skjer det litt automatisk det med å slettet ham når jeg først har kommet til si stopp-fasen. Sånn har jeg alltid vært. Tøyer man strikken min FOR langt, sletter jeg minnet fra harddiscen ganske lett.

Jeg vet da hva jeg er verdt, og hva jeg faktisk "fortjener".

Skjult ID med pseudonym Optimista lø. 8 mars 2008 00:54

Forstår det der, både skjult og Zitelle. Siden det ikke var jeg som sa stopp først, er det nok derfor jeg ikke ennå er ferdig... Bedre å 'ha overtaket' og takke nei selv, enn å få avskjed på grått papir. Men, det beste med det hele, er at jeg kommer så utrolig mye sterkere og mer fornuftig ut av det hele. Jeg er absolutt på slette-stadiet og har åpnet den nye pakken med ark og farvestifter! ;-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 8 mars 2008 00:56

Jobben følelsesmessig må dessverre gjøres uansett hvordan man gjør den, Optimista. Jeg er glad for at du føler du er nesten helt ute av tunnellen og står der lett mysende mot solen - snart er det sommer! Bruk fargestiftene dine du, og lykke til :-)

Skjult ID med pseudonym Optimista lø. 8 mars 2008 00:58

Bukker, nikker og neier for det, Zitelle! Lykke til selv!

Skjult ID med pseudonym Smarty lø. 8 mars 2008 01:05

Mye armbruk og fakter. Trekk pusten og si:

I am breaking up with YOU...

Noen har sett for mange (eller for få) Seinfeld-episoder... :-)

(mann 46 år fra Rogaland) lø. 8 mars 2008 09:23 Privat melding

Jeg har aldri vært en person som liker å sette en strek for når ting skal være over og glemt . Har man en vane for å bare sette streker og glemme ting , så glemmer man gleden av å oppnå noe med å gjøre en innsats .

Skjult ID med pseudonym dustin lø. 8 mars 2008 09:26

Rebel:
Tenker du mye når du er ute på platformen? For du har jo alltid så knakende bra svar :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 8 mars 2008 09:33

Jeg er uenig med deg Rebel. Ved å ikke tvære det negative for lenge opplever jeg at jeg lettere husker bare gode minner.
På den måten kan man enkelt være venner med de fleste ekser og andre trollvesener :-)
Det er en kunst å tilgi, på samme måte som det er en kunst å unne seg selv bedre, for derfor gå videre uten for mange lik i lasten.

(mann 46 år fra Rogaland) lø. 8 mars 2008 09:38 Privat melding

Det er sant Zitelle . Vi setter alle våre egene normer for toleranse . Jeg liker bare ikke å gi opp bare forde jeg skal spare meg selv for litt hodebry . Alt går over med tiden . Så hvorfor ikke pårøve å løse noe i stedet for å gi opp .

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 8 mars 2008 09:45

Believe me Rebel. Jeg er både en fighter og en langlivet jævel når det kommer til å gå gjennom ild og vann for å være seriøs.
Men når det over tid er destruktivt for en selv bør man brette opp armene og gjøre valget. Jeg legger til at nå snakker jeg ikke enkel dating lenger, men forhold,vennskap....alle slags relasjoner som virkelig betyr noe.

Dessuten sier du: Alt går over med tiden. Jeg ville sagt: Det aller meste går over med tiden :-)

(mann 46 år fra Rogaland) lø. 8 mars 2008 10:14 Privat melding

hehe Zitelle , ) Jeg merker det på deg at du er en hard nøtt å knekke . Jeg kan lese det i de innleggene du har her også :) Du har sterke mininger pga du har livserfaring og er bevist . Igjen så er jeg veldig enig med deg i det du sier over. Vi alle bestemmer hvor landet ligger og når det er på tide å si stopp . Jeg mener ikke at man skal holde på til The Bitter End hvis det ikke har noen mening . Men tipset jeg ville frem til er at det finnes også en belønning i å ikke gi opp . Mange ganger så ligger løsningen på et problem oss seg selv .

Hva som går over med tiden er veldig realativt . sant nok . Men vi mennesker er flinke til å legge ting bak oss på et eller annet plan hvis vi tillater oss det .

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 8 mars 2008 10:15

Enig. Det er en viktig presisering, Zitelle....
Tiden legger ikke alle sår, men de fleste... Det er vel som med menneskekroppen... Det aller meste blir helt bra igjen med tiden. Men enkelte skader setter seg så godt at de blir kroniske. Og noen sår blir det som kjent arr av...


Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 8 mars 2008 10:23

Jeg er skremmende lett å knekke i første øyekast. I neste vil du se styrke og vilje til å se at jeg vet hva som er best for meg, Rebel :-)
Ja, jeg har sterke meninger og livserfaringer. Men jeg skifter også mening til stadighet når noen sier noe fint og viktig!
Både du, Lilleulv og mange andre mennesker på forumet har både klokskapen og evnen til å få meg på rett kurs til tider.....men takk!

Lilleulv du kloke, velfunderte, snille jente. Godt å se deg her! :-) Klem

(mann 46 år fra Rogaland) lø. 8 mars 2008 10:31 Privat melding

Ja Zitelle . Du har sterke egenskaper som mange kan lære noe av . )

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 8 mars 2008 11:19

Koselige ord på en lørdagsmorgen... Takk Z! Må droppe innom, vet du...
Var ute en tur i går kveld, og leste gjennom trådene sent i går da jeg kom hjem..
Var veldig mye interessant å lese, og ble faktisk litt oppløftet..

Det er deilig når man kan føle at man berikes litt... :-)

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 8 mars 2008 21:37

Du beriker meg ofte, Lilleulv - og helt sikkert mange andre også! :-)
Og takk igjen Rebel for rause ord :-)

(mann 38 år fra Telemark) ti. 16 okt. 2012 22:45 Privat melding

Blanke ark er ikke så verst nei :)