Alle innlegg Sukkerforum

Sukker som tidtrøyte - ok or not?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 19 sep. 2011 08:46

Jeg bruker Sukker som tidtrøyte når jeg befinner meg hjemme, og når jeg har lyst til å koble ut med litt skikkelig lett underholdning. Kjæreste er noe jeg ikke har lyst til å sette av tid til akkurat nå, og nye mennesker prefererer jeg å treffe irl.

Jeg får en sjelden gang litt pepper på grunn av det fra personer som uttrykker at "Sukker er for mennesker som ønsker kjæreste, og leter aktivt", men det aner meg at dette er en ganske utbredt holdning. Jeg for min del har ikke sett hvor dette er oppført som et krav for å melde seg inn. Dessuten er jeg åpen om det. Jeg treffer ikke folk fra nett, og jeg har ingen større intensjoner om å gjøre det i fremtiden heller. Selvsagt kan jeg ombestemme meg, men det tar jeg hvis den dag kommer.

Så hva er holdningene rundt dette?

Skjult ID med pseudonym ruggen ma. 19 sep. 2011 09:45

skriv det i profilen din, så slipper vi å prøve å ta kontakt med deg.

(kvinne 34 år fra Rogaland) ma. 19 sep. 2011 09:49 Privat melding

Finn deg et annen forum så tilpasser dine behov heller!

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 19 sep. 2011 09:58

Enig med ruggen. Skriv det i profilen din, så kan andre som bare er ute etter å slå i hjel litt tid kontakte deg mens de som faktisk ønsker å møte noen kan la være. Tror nok det er mange som deg her dessverre. Og da ”dessverre” kun fordi de sjeldent oppgir det, men er veldig ivrige på å skrive om alt mulig å få oppmerksomhet, inntil det kommer til å møtes. Da blir det avslag, eller de vil ”gjerne bli litt bedre kjent her først” (dvs. hale ut tiden etter min erfaring, mens du fortsetter å gi dem oppmerksomhet, for jeg har aldri – ikke en eneste gang – opplevd at en som skriver dette senere vil møtes likevel), eller så blir det bare stille. Det synes jeg er å føre folk bak lyset. Men er du oppriktig om det allerede fra starten, eller enda bedre skriv erdet i profilen din, så kaster du ikke bort tiden til de som ønsker å finne noen her og da er det jo en ærlig sak om noen likevel ønsker å skrive med deg. Noen vil bare ha nettvenner eller slå i hjel tid også, og det er jo greit. Men ikke utgi deg for noe annet når du er en av disse.

Skjult ID med pseudonym SomNy ma. 19 sep. 2011 10:07

Helt skrekkelig å sitte her å bruke tiden til andre mennesker på dette. Syntes egentlig også at man burde stenge forumet for å øke fokus på sjekking assa!

Næh. helt fair at det er folk her som ikke sjekker. Kanskje ikke det man forventer å finne på et sjekkested, men folk er nå forskjellige.. :)

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 19 sep. 2011 10:47

Ruggen og Oslomann

Jeg har skrevet det i profilen min. Jeg legger virkelig ikke skjul på det, og gjentar det gjerne når folk kontakter meg og ikke tror jeg mener hva jeg har skrevet der. Jeg kan i grunn nesten bli litt provosert selv av sukkerbrukere som tar kontakt og etterhvert vil fortelle meg hvor skapet skal stå, nettopp på grunn av at jeg har vært påpasselig med å informere om det.

PåVent og Hu_Laila

Takk for oppfordringen. Jeg skal vurdere saken. Helt seriøst :) Men når dere er så bestemte på at jeg bare burde forsvinne herfra så lurer jeg på en ting. Hvor stor grad av desperasjon må man egentlig være i besittelse av for å være kvalifisert til å være her? Det er jo ikke sånn at jeg ikke kan ombestemme meg angående ønsket om å møte noen. Jeg forbeholder meg alltid retten til å ombestemme meg, og kanskje en dag så er det noen som virker så interessant at jeg gjør nettopp det.

...Måtte flere være som SomNy, avslappet og inkluderende. Personlig tror jeg jo også at det er en ypperlig holdning om man ønsker å finne noen.

(mann 44 år fra Akershus) ma. 19 sep. 2011 10:54 Privat melding

Det er vel helt greit å bruke forumet som tidtrøyte, og er vel også helt greit å snakke med andre av samme grunn. Men man bør jo være åpen på det. Det er jo folk her inne som kun er ute etter nye venner også, og det er jo vel og bra det også.

Det viktige er vel åpenhet...

(mann 47 år fra Oslo) ma. 19 sep. 2011 10:59 Privat melding

Bare se på Tiwas og meg, vi flørter og tøyser ganske mye med hverandre på forumet uten at det blir noe mer av den grunn. Du får mer enn gjerne fortsette å være her for min del.

Skjult ID med pseudonym småtrøtt ma. 19 sep. 2011 11:00

enig med de som sier at det ok, så lenge det står i profilen og du er tydelig på det, ihvertfall om du merker at noen fatter interesse for noe mer.

en annen ting er at det kanskje er litt trist, at du velger å se på andres jakt etter lykken og en å være to sammen med, som lett underholdning, men jeg skal være veldig forsiktig her nå, for jeg vet jo ikke om det er det du mener.

Skjult ID med pseudonym Tiwas ma. 19 sep. 2011 11:01

@Dirigent: Det er fordi du er en lureguttemus... :S

:p

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ma. 19 sep. 2011 11:03

Trolletiwasen, da!

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 ma. 19 sep. 2011 11:25

Greit nok, Susi. Men for å gjenta det jeg sa først: Jeg har ingen problemer med at TS er her uansett motivasjon. De fleste er nok på sukker for å finnne noen, men hvis du leser endel andre tråder her så ser du at folk har veldig ulike behov både når det gjelder dating og forhold. Synes bare det gjør det hele mer interessant.
Ellers ønsker jeg deg en fin dag.

Skjult ID med pseudonym Tiwas ma. 19 sep. 2011 11:55

Jeg må si jeg ikke helt forstår hvem Susi snakker til. Både dirigent og jeg (og jeg regner med at det var minst en av oss som ble tilsnakket) kom vitterlig med ærlige og fornuftige, om jeg må si det selv, innlegg før vi måtte tulle litt...Det er viktig å kunne le litt innimellom, og om ingen andre kan le sammen med oss må vi heller le litt av oss selv. Sånn er det :)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 19 sep. 2011 12:12

Susi, Dirigent71 ogTiwas: Er det lov å ytre sin mening? Forresten...jeg vil ikke spørre, jeg ytrer min mening:

Dirigenten lyser opp forumet. Han finnes ikke negativ slik jeg har lest ham, noe som er en stor styrke i seg selv.
Du kan muligens ha rett i at Dirigenten ikke alltid signaliserer så tydelig hva han mener og står for, men hvem er vi som kan forlange det? For de som vil, kan man likevel få et inntrykk av hvem som skjuler seg bak Maestro-nicket. Jeg vil heller ha kommentarer som får meg til å smile i vrimmelen av synsing og mening enn ingen dirigent tilstede!

Tiwas. Jeg må være ærlig og si at jeg ikke har lagt merke til deg på noen negativ måte.

Susi
Det er mange nick jeg "hopper over" å lese. Basert på erfaring gir ikke diverse innlegg meg noe jeg trenger å lese, samtidig som at mange andre lesere digger disse innleggene. Slik er det, og slik synes jeg det bør være. Velg selv.

(kvinne 34 år fra Rogaland) ma. 19 sep. 2011 12:16 Privat melding

Enkelte folk må du bare ta med ei klype salt sånt er det overalt, men syns dersom folk ikke er ute etter å finne seg noe her inne men trenger bare lett underholdning fra andre så er vel strengtatt ikke sukker plassen? Da fleste parten her er ute etter å finne seg en date,flørt,senge venn eller noe seriøst!

(mann 48 år fra Buskerud) ma. 19 sep. 2011 12:17 Privat melding

Det er sikkert flere her som har samme utgangspunkt som TS i sitt forhold til Sukker. Der er sikkert folk på Sukker som ER i forhold, men som leter litt på si...av forskjellige grunner. Mulig det er noen som har flere profiler her, kanskje noen har rene fake-profiler, sikkert noen som søker her av helt andre grunner enn å lete etter en potensiell kjæreste....altså, dette er et nettsamfunn hvor alle slags mennesker og personligheter har mulighet til å delta! At TS har sine grunner som han har beskrevet, er vel ikke verre enn de som bruker Sukker for KUN å ha seg one-nights, eller de som kun er her for å pleie selvbildet ditt...som eksempler!

Like mye som det er en profilinnehaver sin "plikt" å være mest mulig oppriktig i sin presentasjon, er det like mye vår "plikt" som søkende å lære oss å luke ut de som ikke er her av samme grunner som seg selv! Med litt sukkertid i sekken, så klarer man fint å føle seg frem på hva og hvem som er seriøs og ikke! Sukker er et supplement til det daglige livet og ikke selve livet!

Syns TS fremstår som en real kar, jeg! Og respekterer ham for sin åpenhet om dette fullt ut! Han er i sin fulle rett til å bruke Sukker som et supplement til sitt liv han også, på det viset han selv vil bruke Sukker til!

Forøvrig syns jeg Dirigenten klarer seg veldig fint på Sukker! Han bruker Sukker som det Sukker er ment som, aktivt søkende, lekende, med humor,litt alvor og er aktiv på forum! Han er i sin fulle rett å kommentere akkurat det han vil, på hans vis , i en hver tråd! Det skulle vært flere brukere som ham her på forumet! Han har ryggrad nok til å ikke dekke seg bak et anonymt nick og står derfor som en særdeles stødig sukkerbruker, i mine øyne!

(mann 38 år fra Oslo) ma. 19 sep. 2011 12:18 Privat melding

Sukker som tidtrøyte er ihvertfall OK i mine øyne.
Bruker selv forumet her som en slags uhøytidelig mingleplass der jeg forsøker å gi litt av meg selv, samtidig som jeg observerer og blir kjent med mange sider hos andre Sukkerbiter på godt og vondt.
Snubler jeg over noen interessante mennesker, eller om noen snubler over meg, så er selvsagt det både hyggelig og svært velkomment. Men det er ikke noe jeg stresser og jager etter å oppnå.
Man måste ha lite tålamod, og mens man venter er Sukker og forumet en fin tidtrøyte.

Nå har jeg svart seriøst, så jeg forbeholder meg retten til å tulle i evt. fremtidige innlegg i denne tråden. =)

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 19 sep. 2011 12:20

Oi, her var det jo nesten litt amper stemning :)

Jeg bryr meg ikke noe særlig om det spores av fra tema her. Jeg antar at sukkerbefolkningen er delt på midten angående dette. Noen misliker hva jeg gjør, noen synes det er helt greit og andre igjen gir vel helt blaffen. Jeg ville bare få konkretisert noen meninger litt, og i så måte er jeg allerede i mål. Ikke noe er merket grønt her heller, eller hva dere kaller det..

Skal jeg mene noe om avstand fra tema, så vil jeg kanskje si at Susi er lengre vekk enn Dirigent 71.. Men som sagt; for meg - uviktig.

@ småtrøtt
Skjønner at det kan forstås sånn, men som du selv sier så er det er ikke sånn jeg tenker. Hva skal man si, "Jeg ler ikke av dere, jeg ler med dere"? (Ehhee he he) Tørr forklaring, men jeg tror den favner poenget ;)

Skjult ID med pseudonym oslomann ma. 19 sep. 2011 12:23

@ Paraply

Da er det jo helt greit :) Det er bare de som vil skrive og skrive i ukesvis og månedsvis, og som gir uttrykk for at de faktisk er ute etter å møte folk selv om de ikke egentlig er det, som jeg er lei. For da føler jeg at jeg har kastet bort tiden på dem, tid jeg kunne ha brukt på langt mer nyttige eller interessante gjøremål. Jeg er ikke ute etter nettvenner og har andre hobbyer og interesser som jeg synes er langt mer morsomme enn å skrive her, for meg er Sukker bare et middel for å nå et mål og ikke et mål i seg selv, men det er absolutt lov til å ha andre preferanser. Er du oppriktig om dette og sier i fra hvorfor du er her, at det bare er for å slå ihjel litt tid når du kjeder deg, så synes jeg ikke det er det minste problem.

Skjult ID med pseudonym småtrøtt ma. 19 sep. 2011 12:26

@søtstoff. Faller du, når du snubler?

(mann 38 år fra Østfold) ma. 19 sep. 2011 12:26 Privat melding

Så lenge du er åpen om det, så lurer du jo ihvertfall ingen. Jeg ser virkelig ikke problemet.

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 19 sep. 2011 12:32

Hu_Tyra

Jeg skjønner godt hvordan du tenker. Men Oslomann (og andre) har nok et poeng i at det er mange som bruker Sukker.no på samme måte som meg, men som bare ikke opplyser om det. Det står virkelig ikke skrevet noe sted at intensjonene må være sånn eller sånn før man melder seg inn, og når jeg informerer om det så føler jeg at jeg har alt mitt på det rene.

Når det står skrevet i profilen min behøver ikke folk ta seg bryet med å sende den første meldingen engang (og neida, profilteksten min er ikke lang heller, så det er ingen kjempejobb å lese seg gjennom den), de kan jo blokkere meg direkte om de vil. Man vil aldri klare å renske Sukker for dem som ikke har enstydende intensjoner uansett, så jeg ser i grunn ikke poenget med å være så ekskluderende.

Og jeg er kvinne, så du behøver ikke bekymre deg for å komme over min profil :)

Skjult ID med pseudonym Søtstoff ma. 19 sep. 2011 12:34

@småtrøtt: Jeg er ikke plaget med spesielt god balanse, men takket være mine katteaktige ninjareflekser lander jeg stort sett på bena allikevel. =) Om det er positivt eller negativt i denne sammenhengen er jeg litt usikker på. ^^

Som Björn Rosenström sier: Ta hand om mig när jag faller / jag ramlar omkull. Fatta at jag inte faller / för at jag er full.

Skjult ID med pseudonym småtrøtt ma. 19 sep. 2011 12:48

@søtstoff, bare fall du, jeg kan plastre deg sammen igjen om du går i stykker.

Skjult ID med pseudonym Søtstoff ma. 19 sep. 2011 12:56

Jag faller hejdlöst när du ler mot mig. =)

Skjult ID med pseudonym Kurert ma. 19 sep. 2011 13:00

@Søtstoff og @småtrøtt

...nå falmer det grønne her faretruende mye og dere får sikkert snart reaksjoner på dette...hehe :p

:)

Skjult ID med pseudonym småtrøtt ma. 19 sep. 2011 13:15

jeg ler og logger meg av
reaksjoner får vi mange av
la oss håpe, de med rette
også smiler litt av dette.

Skjult ID med pseudonym jente ma. 19 sep. 2011 13:18

Jeg bare ler. For om en mann sier at jeg IKKE er ute etter kjæreste (men ser godt ut, er smart og sjarmerende), så er det den ultimate sjekkereplikken! Mange jenter ser det som en utfordning. Og TS åpner jo for det: Er du den rette, KAN alt skje...

Haha. Klart det trigger for en viss type jenter... Jeg er dessverre blant dem.

Men klart du kan få være her for min del. Det er faktisk MITT problem hvis jeg velger å ikke forholde meg til det du sier.

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 19 sep. 2011 13:38

Såsåså! Jeg vet ikke helt hvor jeg har formulert meg feil her, men mange ser ut til å tro jeg er mann. Det er ikke tilfellet altså :)

..men hadde jeg vært det skulle jeg definitivt lagt meg etter @jente :))

Skjult ID med pseudonym Kurert ma. 19 sep. 2011 13:43

@Paraply

...sorry, jeg var litt kjapp i tankegangen der, men det tok ikke meninga fra det jeg skrev, så da lot jeg det bare stå!

...unnskyld.....

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 19 sep. 2011 13:46

No prob Kurert!

Jeg er da trygg nok på meg selv til at jeg tåler at folk kaller meg "en real kar" *humre*
Du serverte like fullt et godt innlegg ;)

(mann 47 år fra Oslo) ma. 19 sep. 2011 14:23 Privat melding

TS:
Tenkte litt mer på dette under svømmeøkta. Er nok et tema jeg som opptar mange, så jeg prøver meg på en liten kommentar til:

Jeg synes det er bra at du er ærlig om at du ikke ser etter forhold i profilen din. Men det kan nok også være forskjell på hva folk i bunn og grunn ønsker og hvordan de føler på ulike stadier. Selvom de fleste nok er her for å møte noen kan det jo også være sånn at man plutselig befinner seg i en situasjon der et forhold ikke er aktuelt. Eller man tror ikke det er det, og plutselig slår lynet ned. Handler vel om å kunne være åpen uten at man av den grunn er uærlig.

Samtidig utvikler jo folk interesse og følelser i forkjellig tempo. Jeg bruker f.eks selv veldig lang tid på å forelske meg eller utvikle dypere følelser for en annen person (og tro meg, det går IKKE fortere med åra). Hva jeg tror er viktig, er at man er tydelig på hvor man befinner seg i forhold den andre så fort man merker at det er dissonans i forhold til hva begge ønsker. Dette er ikke alltid lett, men her prøver jeg ihvertfall alltid å være ærlig.

Sånn, dette var omtrent så seriøs jeg klarer å være idag. Håper det ga noe mening, hvis ikke så er det fordi jeg skal i sukkerkompismiddag med tre andre ikveld og gleder så fælt at jeg ikke helt klarer å samle tankene mine.
:-)

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 19 sep. 2011 15:01

Seriøst nok for meg, og jeg er fullt ut enig med deg.

Det er ikke sånn at jeg utelukker noe som helst selv om jeg ikke er på leting og heller ikke bruker Sukker med det som hensikt. Jeg er da ikke så full av trass at jeg ikke lar det skje hvis det skulle dukke opp noen, men sannsynligheten blir vel litt mindre når jeg ikke "ser på verden med det blikket".

Angående at forelskelse ikke går fortere med årene så har du noen års mer erfaring mer enn meg akkurat der, men jeg ser helt klart tendensen!

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 19 sep. 2011 15:10

...og hvis sukkerkompisene dine er så innmari fantastiske burde du vel fortelle hvem de er så jentene kan legge seg etter dem? Komijgena'...

Skjult ID med pseudonym Søtstoff ma. 19 sep. 2011 15:15

@Bestefar71: Ja, please do share. Man vil jo selvsagt vite hvem man skal skule stygt på og servere hestehode i sengeenden hos for at man ikke får være med på middag selv. =p

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 19 sep. 2011 15:31

Starta her inne på Sukker med det en vil kalle "riktig mentalitet" for å ha en konto her inne.

Men etterkvart merka jo en at bilder ikkje stemmer med virkeligheten, og det gamet som foregår her inne er kynisk at best. Ikkje noke overraskelse kanskje, men for enkelte er det likevel det.

Så når tida har gått litt, og du får et litt meir ...avslappa (i mangel på et bedre ord) til det, så sitter en igjen med å trolle forum, og muligens svare på det som måtte dukke opp i innboks.
Førstemails går ikkje ut lenger. Kontakt er tydeligvis mykje lettare å få til ute i det virkelige liv, og det seier ikkje lite når eg er like klossete som å springe 100meter med svømmeføtter.

Skal eg ikkje sitte å vere bitter og slikt, for det er ikkje intensjonen. Det går vel meir på det at sukker ikkje er alltid som folk forestiller seg at det skal vere. Så då må en tilpasse seg.

Trur egentlig ikkje du TS utelukker fullstendig sukker. Du har berre lagt lista høgre.
..og eg kjenner meg igjen.

50 øre fra trollet.

(kvinne 48 år fra Vestfold) ma. 19 sep. 2011 16:01 Privat melding

Jeg håper å finne på forumet mannlige modeller for bodypainting. Eller kanskje noen oppdager meg og jeg blir plutselig filmstjerne eller noe :)

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 19 sep. 2011 16:01

Dvs damer fra forum?

Skjult ID med pseudonym Z ma. 19 sep. 2011 16:01

Bare lurer altså:

Er det på grunn av din erfaring med andre brukere at du ikke er interessert i kontakt med sukkerdamer, bruker?

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 19 sep. 2011 16:09

Forumtroll

Jeg vet ikke helt hvor jeg har "lagt lista mi". Slik jeg ser det så vil min smak og mine preferanser være de samme uavhengig av om jeg ønsker meg en kjæreste eller ikke. Det er jo ikke sånn at jeg ville lagt meg etter hvem som helst om jeg hadde vært på leting. Man leter vel etter "Kjæresten" og ikke en hvilken som helst kjæreste uansett hvor mye man ønsker seg det..

Men jeg skjønner godt at det er lett å bli kynisk av å være her, spesielt hvis man melder seg inn med veldig høye forventninger. Det er nok viktig å ta et slikt nettsted for hva det er, altså bare nok en arena hvor muligheten til kontakt med mennesker man ellers ikke ville truffet. Og det er jo fint. Så er det vel opp til hver enkelt hvordan man velger å bruke den muligheten.

Og du - jeg er ikke så innmari flink på 100-meteren med svømmeføtter jeg heller ;)

Skjult ID med pseudonym Z ma. 19 sep. 2011 16:14

Det var synd å høre, bruker. For min erfaring er at det er mange flotte jenter med ærlige hensikter her inne.
Det er også synd at du lar noen frata deg drømmene på den måten.
Jeg klarer ALDRI å legge fra meg drømmen om det helt store.
Men det er meg....

Skjult ID med pseudonym Lowry ma. 19 sep. 2011 16:47

Jeg vil vite mer om det tilfellet som ble avviklet ved politiets hjelp.

Skjult ID med pseudonym småtrøtt ma. 19 sep. 2011 16:50

@Lowry, det vil jeg også :-)

Skjult ID med pseudonym Tingeling ma. 19 sep. 2011 16:50

@Paraply
"Sukker som tidtrøyte - ok or not?"
Helt ok for meg. Håper det funker for deg. :-)

Skjult ID med pseudonym Søtstoff ma. 19 sep. 2011 16:56

Undertegnede er også interessert i en utdypende forklaring på tilfellet med innblanding fra politiet. =)

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 19 sep. 2011 17:00

Tingeling (& de fleste andre)

Stor stas! Jeg skal innrømme at jeg hadde forventet mye mer kjeft og smell, og på langt nær så mye overbærenhet. Veldig kjekt altså, alltid fint å bli positivt overrasket. Det må jo bety at det i bunn og grunn er ganske kjekke folk som holder til her på forumet :)

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 19 sep. 2011 17:17

Det var så mye selvsensurering på gang her at jeg valgte å sensurere meg selv også. Sikkert like greit :)

Skjult ID med pseudonym Lilljanne ma. 19 sep. 2011 17:39

Syns det er helt greit du bruker Sukker som "tidtrøyte" når du har opplyst det i profilen din. Det er da bedre enn de mange som ikke gir et klart uttrykk for hva man vil her. De som har blitt litt kjent med hvordan dette fungerer luker jo det ut, men sikkert litt vanskelig for de helt ferske.

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 19 sep. 2011 17:50

Nei hva søren - ny omgang med sensuerering. Nå er det jammen siste gang jeg svarer deg. Hehe

(kvinne 37 år fra Buskerud) ma. 19 sep. 2011 17:58 Privat melding

Helt greit, så lenge du ikke later som om du er ute etter noe annet enn det som er sannheten.

Skjult ID med pseudonym Forumtroll ma. 19 sep. 2011 20:51

@paraply

Det eg egentlig meiner er at sjølsagt har du jo dei samme preferansane som en vanligvis har hos det motsatte kjønn, men derimot "lista" for at det skal bli noke utav blir høgre her inne, pga kynismen og ja..pga at en _kan_ legge lista høgre her kanskje. Ikkje veit eg.

Men eg vil likevel tru at om den riktige spaserer forbi, og sjarmerer deg i senk, så vil du nok ikkje kun bruke sukker som tidtrøyte. =)

..var vel det eg ville fram til.

Men forstår veldig godt kor du vil hen.

Skjult ID med pseudonym Paraply ma. 19 sep. 2011 21:24

Forumtroll

Jeg tror vi er veldig enig der. Hvis den rette skulle spasere forbi og sjarmerer meg i senk, da vil jeg nok helt sikkert hverken ønske eller klare å bare bruke Sukker som tidtrøyte. Jeg har ikke tenkt å sitte og se på at livet går meg forbi ;)