Alle innlegg Sukkerforum

Aldersforskjell

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym dustin lø. 8 mars 2008 09:21

Her har det blitt slått hardt ned på menn som søker 10 år yngre kvinner.

Etter og ha bladd i ganske så mange profiler etterhvert (kvinnelige) så må jeg jo si at dere kvinner generellt ikke ligger så mye bedre ann. Ofte når en kvinne nærmer seg 40 så er det ikke uvanlig at de da søker mann mellom 30 - 40, altså ca 10 år yngre.
Også en god del som har opptil 15 års aldersforskjell i søken sin (nedover).
Det som også har slått meg er at det er urbane/storby kvinner som oftest søker nedover mens de utenfor byene søker oppover.

Hvorfor det?

Grattis med dagen forresten kvinner :-)

Skjult ID lø. 8 mars 2008 09:28

Fordi vi kvinner føler oss yngre når vi er sammen med en 10 år yngre vel......................................................tihi ;)

Skjult ID med pseudonym Zitelle lø. 8 mars 2008 10:30

Jeg har faktisk aldri hatt en kjæreste som har vært eldre enn meg. Men jeg har blitt eldre, og også mer bevisst på hva jeg ønsker.
Det er ofte (ikke alltid) forskjell på en 30-åring og en 40-åring mentalt sett, slik jeg tenker og trenger modenhet for å leve fritt mentalt.
Det ligger MIN forskjell.

Mon tro om jeg er urban eller ikke? Hmm... :-)

Skjult ID med pseudonym Hingsten.. lø. 8 mars 2008 13:06

Hingsty møtte en frk som var 8 år yngre for noen uker siden.. hun pratet om alt og ingenting "små-strøk" hingsty og var visst dypt bekymret.. du er jo yngre enn meg sa hun..jeg sa ingenting.. annet enn at alder bare er er tall..du fremstår iallefall ungdommelig og spennede, gjør som du føler for frk,..
hun var og er litt nysjerrig fremdeles.. hvordan ville hun reagere om hun en dag på det søte uteliv skulle finne ut at den unge
jr-hingsty er 8 år eldre tro.. heldigvis har frkner ofte mange rare tanker..akkurat som gutteaktige menn... vrrinsk..

ønsker alle små-yre hopper en behagelig dag på DERES DAG forreseten...

(mann 46 år fra Rogaland) lø. 8 mars 2008 13:17 Privat melding

LoL Hingsten . Med din humor så fines det ikke noen aldergrense lol . Du lager jaggemeg kule inlegg . De får meg til å le godt .

Aldersgrensen sitter vel mellom ørene på hver enkelt av oss .

Skjult ID med pseudonym Babybird4u lø. 8 mars 2008 13:27

Jo i de fleste tilfeller gjør den det. Men er forskjell på å være 29 og date en på 19, kontra det å være 39 og date en på 29...

Skjult ID med pseudonym Snart 40 lø. 8 mars 2008 13:48

Alder er jo bare tall! Jeg tror en mann på 28 ville syntes et forhold med en "eldre" dame på kort eller mellomlang sikt ville være moro og lærerikt kanskje? Jeg foretrekker en mann med mer erfaring og livserfaring.... (Tror jeg da, hihi)!

(mann 46 år fra Rogaland) lø. 8 mars 2008 14:46 Privat melding

Har erfaring altid noe med alder(forskjellen) å gjøre ! Neppe . Lærekurven er forskjellig hos de fleste . Det er ikke alle som lærer like mye på samme tid over en gitt tids periode . Det er heller ikke alle som lærer så mye av livserfaringene sine heller .

Forskjellen ligger nok mest i det at du sammenligner egene normer mot andres .

(mann 70 år fra Møre og Romsdal) lø. 8 mars 2008 14:52 Privat melding

Dette med aldersforskjell er nok viktigere blant yngre som er i etableringsfasen for å starte en familie med barn å det hele en senere i livet, men det finnes unntak begge veier en kamerat av meg som er eldre, fant seg en dame han kunne vært far til og som var like gammel som en av sin datter.
Det andre ytterpungtet jeg kjenner til var eit par der damen var hele 20 år eldre, det var ingen som sa noe om det, men ettersom årene gikk ble jo dette mer som eit mor sønn forhold,det ble da litt strevsomt for damen og holde seg ungdommelig, men de levde lykkelig til sine dagers ende.
Men når damer som nærmer seg 40 å begynner så smått å bli ferdig med ungestellet og er single, og ikke har til hensikt å starte på nytt ,har eget hjem og økonomi og vil heller ha seg en kjæreste, da spiller alder mindre rolle da er kjemien mer bestemmende på den måten har damer større valgmuligheter og kan velge å vrake.

(mann 51 år fra Oslo) lø. 8 mars 2008 17:26 Privat melding

Hva er problemet med at kvinner ønsker seg yngre partner? Det må vel være en sak for de 2?

Skjult ID med pseudonym pinky lø. 8 mars 2008 17:31

Enig kitten, Men et praktisk anliggende også vil jeg tro - kvinner blir i gjennomsnitt eldre enn menn.

(mann 51 år fra Oslo) lø. 8 mars 2008 17:41 Privat melding

Joda, kvinner har lengre biologisk alder, mens mennene har lengre reproduserbar alder. Men, den enkelte må jo ta det inn over seg, og se hvordan det passer for egne planer

Skjult ID med pseudonym pinky lø. 8 mars 2008 17:49

Ja nettopp - det er ett eller et poeng. For egen del ser jeg etter noen som er ferdige med å spre genene sine... :)

(mann 51 år fra Oslo) lø. 8 mars 2008 18:04 Privat melding

Jada pinky, men for en mann på 35 kan det være en problemstilling .-)

Skjult ID med pseudonym pinky lø. 8 mars 2008 18:06

Selvf... da skroller jeg bare videre.... :)

Skjult ID med pseudonym pinky lø. 8 mars 2008 18:08

Men siden jeg elsker duften av baby og produktene til Natusan - ser jeg etter en framtidig bestefar :)

(mann 46 år fra Rogaland) lø. 8 mars 2008 18:09 Privat melding

hahaha ja noen har ikke begynt å spre genene sine enda lol . Kult å lese dette her . Flirer !

(kvinne 50 år fra Akershus) lø. 8 mars 2008 18:10 Privat melding

Hm...det jeg synes er rart er: hvorfor er det så mange menn 40 + som ennå ikke har barn?! De må jo finne seg ei dame som er 10 år yngre + da?! Ingen damer på 40 som kunne tenke seg å bli mor igjen. Ikke noe kult for barnet å ha gamle foreldre heller! Som ikke orker, eller er i stand til å bli med på skitur osv. Synes det er litt egoistisk, å få barn i høy alder!

(mann 51 år fra Oslo) lø. 8 mars 2008 18:28 Privat melding

Dette er utrolig. Endelig er det en tråd som omhandler kvinner som foretrekker yngre menn. Tråden omhandlet de i litt over 10 innlegg, så var vi over på menn som foretrekker yngre kvinner. Som om det er en mangel på slike tråder her på forum...:-) Og, mokkisen, jeg tror de fleste menn på 40 ikke planlegger å få barne med ei som er 10-15 år eldre.

Skjult ID med pseudonym pinky lø. 8 mars 2008 18:30

Mokkisen da, hvorfor så streng? En venninne ble mor for første gang som 43åring.... Ingenting feil med det (eller kanskje, mer ambisiøse foreldre skal du lete lenge etter)! Det er mange jenter rundt førti som fortsatt er fertile og ønsker barn! Ingenting feil med det heller.... Mange menn har passert førti, fortsatt barnløse men med et ønske om barn! Nå finnes det forskning som viser at eldre menn, dvs passert førti har økt risiko for avvikende avkom. Heldigvis kan man si. Før var risikoen/ansvaret for avvik forbeholdt mors alder.

(mann 51 år fra Oslo) lø. 8 mars 2008 18:34 Privat melding

pinkey risikoen for avvikende barn og problemfritt svangerskap øker vel fra 25 årsalderen for begge foreldrene, men mest for kvinnen.

Skjult ID med pseudonym mokkisen lø. 8 mars 2008 18:37

Spør barna, hvor kult det er med gamle foreldre!
og kit001: du har ikke lest godt nok......derfor jeg sier sier at menn på 40 + ser etter yngre damer! Hm...du er veldig på hugget etter meg i kveld!

Skjult ID med pseudonym rika lø. 8 mars 2008 18:40

Husk at forskning også viser at barn født av foreldre på over tretti år, gjerne blir klokere enn barn født av yngre foreldre!
-Kall gjerne de kloke, avvikende barn......

Skjult ID med pseudonym kit001 lø. 8 mars 2008 18:41

Det er vel andre veien rundt mokkisen, jeg kan ikke huske å ha postet ett innlegg uten du har gått i klinsj. Hvorfor har jeg ingen formening om, jeg kan aldri huske å hatt noe med deg å gjøre.

Skjult ID med pseudonym ratti lø. 8 mars 2008 18:42

det at en del kvinner søker yngre menn, når de kommer opp i 45-50åra, er vel ikke så rart, når en føler seg yr å ung er det ikke så ålreit å bælle med treige karer( tar ikke alle over en kam) men det er mye sofa slitere ja............

Skjult ID med pseudonym kit001 lø. 8 mars 2008 18:46

Har stor forståelse for det ratti :-)

Skjult ID med pseudonym pinky lø. 8 mars 2008 18:49

Kitten: det trenger ikke å være en bekymring. Det er veldig god svangerskapsoppfølging for dagens gravide (bedre enn oppfølgingen for gravide 20-30 åringer for bare noen år tilbake) - jeg tror dette kommer til å gå greit for de fleste...

Skjult ID med pseudonym pinky lø. 8 mars 2008 18:53

...sofaslitere og posemager.... - hvor ble sjarmen av?

rika: kloke barn er ikke synonymt med avvikende barn. Langt derifra. Men ellers enig med deg. Mange godt voksne som blir førstegangs foreldre har en virkelig god (intens) oppfølging av sine barn. Jeg er ikke allitd enig med dette. Det kan bli for ambisiøst.

Skjult ID med pseudonym rika lø. 8 mars 2008 19:01

Pinky.

Oj, jeg skrev det jeg skrev i ironiens tegn!
Ikke enkelt å se, siden jeg glemte å merke noen ord med anførselstegn. Beklager.

Det var ment som en teit kommentar til et, for meg, teit innlegg litt tidligere. Synes det er synd at noen kan uttale seg om at det ikke er kult for barnet å ha gamle foreldre.. Noen synes sikkert ikke det, men for andre kan det være dritkult å ha såkalte 'gamle' foreldre! Men, for all del, ingen regler uten unntak her heller...

Skjult ID med pseudonym mokkisen lø. 8 mars 2008 19:04

Ingen som klarer å svare tydeligvis!
Det er ikke kult å være konfirmant med foreldre på 65 +. Og kompiser lurer på hvor foreldrene dine er? Og ikke besteforeldre! Vi voksne er så ego og tenker bare på oss selv, ikke på barna vi får.
Hvordan får du din sønn god på ski? eller fotball? Trening.....Men da må du faen meg orke å gjennomføre en trening sjøl!
Sorry, men jeg blir så provosert!

Skjult ID med pseudonym pinky lø. 8 mars 2008 19:12

Men mokkisen, jeg prøvde å svare etter evne. Energi og livsutfoldelse er ikke betinget til alder. Jeg ser mange såkalte unge som ikke følger opp sine barn sportslig eller på annen måte. Samtidig ser jeg noen litt "eldre" foreldre som ikke har problemer i alpintbakken ellerved andre aktiviteter. Biologisk alder er ikke avgjørende her, men livsinnstilling og aktivitetsnivå.

Skjult ID med pseudonym kit001 lø. 8 mars 2008 19:12

mokkisen, som sagt for en halvtime siden, så er det neppe er relevant problemstilling med flere barn når han er 40 og hun er 50-55. Hvis du vil diskutere menn med yngre kvinner, er det er enn nok slike tråder her inne.

Skjult ID med pseudonym fremmed lø. 8 mars 2008 19:14

Mokkissen

Det går ann å melde han på en skiklubb eller fotballklubb vet du .....du trenger ikke å gjøre det selv :)))

Men jeg er enig med deg at å planlegge barn i høy alder er egoistisk....

Den første komentaren gjaldt i tillfelle du er uheldig .

Skjult ID med pseudonym Babybird4u lø. 8 mars 2008 19:15

Akkurat som at alderen kun er et tall i et forhold, så er ikke alder noe som bestemmer hvor god forelder du vil bli! Noen blir foreldre som 20-åring og gjør en fantastisk jobb. Noen som 45-åring. Det fins ansvarlige og gode foreldre i alle aldersgrupper, og omvendt!

(kvinne 48 år fra Oslo) lø. 8 mars 2008 19:15 Privat melding

Ingen kvinner kan vel få barn når de er 50.... ? Men at far kan være 65+ er en mulighet...
Jeg hadde selv foreldre på 55 og 60 da jeg var konfirmant. Var uproblemtisk for meg. Kategoriske generaliseringer er ingen tjent med... Det er fordeler og ulemper med det meste...

Skjult ID med pseudonym kit001 lø. 8 mars 2008 19:16

Nei, pinkey, det er neppe noen grunn til å være bekymret som gravid i Norge, uansett alder på foreldrene :-)

Skjult ID med pseudonym Perle lø. 8 mars 2008 19:17

@Mokkisen:
Jeg tror det kan være stor forskjeller. Foreldre som er spreke kontra foreldre som sliter sofaen. Den fysiske alderen er vel så viktig i dette tilfellet. Vet om flere atpåklatter som har hatt det svært så bra i oppveksten med spreke, men langt fra unge foreldre.

Skjult ID med pseudonym kit001 lø. 8 mars 2008 19:18

Noe sånt Lilleulv. Eller skjer det i Mexico, leser en om det i avisen i Norge. Prøver å holde denne tråden på eldre kvinner og yngre menn, det er mer enn nok tråder der forskjellen er andre veien.

Kult det nye bildet dit :-)

Skjult ID med pseudonym fremmed lø. 8 mars 2008 19:19

Jeg har vært heldig og fått barn i 20 årene og 40 årene og jeg vet at de barna jeg fikk sist har fått større utbytte av meg som far
da jeg følte mer moden og tok meg mer tid til dem , alder er ikke et hinder i så henseende ........nå er jeg med på ødelege denne
tråden :))

Skjult ID med pseudonym En frekk m lø. 8 mars 2008 19:19

Der er jeg ikke enig med mokkisen! Før i gamle dager var det som du beskriver slik at kvinner og menn giftet seg tidlig og fikk barn i tidlig alder! Jeg kjenner til ei dame som fikk til sammen 14 barn, hun var 46 år da hun fikk det siste! Ingenting feilet noen av barna annet enn at de var veldig skravlesyke av seg hehe;) I dag er det ikke så vanlig å få barn så tidlig, veldig mange ønsker å studere, reise og oppleve eventyret og få seg en jobb før de begynner å produsere barn. Derfor er alderen for førstegangsfødende i snitt her i landet vesentlig høyere enn hva den var før.

Jeg mener bestemt at jeg er mer moden til å bli pappa nå i slutten av trettiårene enn hva jeg var som tjuefemåring! Det er omstendigheter som gjør at jeg idag ikke er far. Men jeg ønsker meg barn og er flink med unger og jeg er sikker på at jeg blir en god pappa til mine barn -hvis det skjer at jeg får barn-

Er det noen damer i trettiårene her inne som jeg faller for og som ønsker seg barn og vil ha meg, da blir det garantert barn;)

Skjult ID med pseudonym bjørk lø. 8 mars 2008 19:21

Det som fortsatt er forskjellen på kvinner og menn er at mange menn kun søker etter damer som er yngre enn seg selv, mens kvinner oftest søker etter menn som både er yngre og eldre enn seg selv. Slik jeg ser det er det absolutt ikke noe problem at man søker etter partner som er yngre enn seg selv, men hvis man kun går etter dem som er (til dels) mye yngre og fullstendig ekskluderer partnere som er eldre enn seg selv, så virker det ganske sneversynt. Det gjelder etter mitt syn både kvinner og menn. Kanskje derfor menn får mer pepper enn kvinner på dette området fordi de er dem som oftest ekskluderer å møte en potensiell partner eldre enn seg selv.

Skjult ID med pseudonym mokkisen lø. 8 mars 2008 19:21

kit001
jeg skjønner ikke hva du mener?
fremmed:
Hva er vitsen med å ha barn når du ikke kan følge dem opp?! De ser jo på deg som et forbilde!

Skjult ID lø. 8 mars 2008 19:26

Eksen min hadde unge foreldre. (beg, av 20-årene). Han ble aldri fulgt opp, da de var ivrig opptatt med å realisere seg selv...

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 8 mars 2008 19:27

Å føle seg elsket og ønsket er vel viktigere enn å hva som er kult...?

Skjult ID med pseudonym jesus lø. 8 mars 2008 19:28

Jeg regner da med at de fleste, uavhengig om foreldrene er gamle, unge er glad for at de er født!! Det viktigste må jo være og ha et hyggelig hjem og vokse opp. Overhodet ikke egoistisk.

Skjult ID med pseudonym fremmed lø. 8 mars 2008 19:30

Mokkisen

Helt enig med deg i det ....men det behøver ikke være alders relatert ......

Planlegge barn i høy alder synes jeg ikke det er smart men finner du deg en ung snerten og barnløs snelle , hva tror du vil skje ?
`

Skjult ID med pseudonym En frekk m lø. 8 mars 2008 19:33

Ok, kanskje jeg finner ei ung dame på 25 som morsemne og ei på 45 som elskerinne;) Da får dere damer i pose og sekk og har ingen grunn til å klage hehe:)

Skjult ID med pseudonym fremmed lø. 8 mars 2008 19:45

Men...... hvorfor søker kvinner i 40 årene yngre menn

Jeg har lest profiler fra andre kulturer hvor kvinner søker trygghet, erfaring, og stabiliteten som en mann relativt eldre enn dem
kan tilføye et forhold .....

Men igjen..... hva kan en yngre mann tilføye et forhold med en kvinne eldre en han .....eller hva forventer en kvinne i 40 årene
av et forhold med et yngre mann

(mann 46 år fra Rogaland) lø. 8 mars 2008 20:04 Privat melding

Sex og atter sex lol .Med litt spenning på si .

Skjult ID med pseudonym Hingsten.. lø. 8 mars 2008 20:11

det ligger i kortene..

enkelte "eldre" menn 35+ fremstår jo ofte midt i en karriere med jag og mas...

akkurat som damer i 25 års alder søker før de har opplevd hvike stress og små-negative faktorer det fører med seg..

det er jo nettopp det de søkte for 10-15 år siden..

men tydeligvis går nok kall det karrierekvinner lei av "hektiske konflikter" og eplekjekke voksne sære menn..

så nå vil de selvfølgelig flykte fra maset...

og bonusen med yngre mindre stressede gutteaktige menn... det vet vel de fleste..

så det er nok forståelig på en måte....

så får vi avslappede menn 35+ lide litt da enkelte er litt ødeleggende for aldersgruppen 35+..

nok moral på kvinnedagen... unner de å være lykkelige så langt det lar seg gjøre..skamme seg hingsty.. påstå noe sånnt.. ikke pisk meg nå.. på kvinnedagen.. vrrinsk.. auu ikke..gjør vondt....auu.. stikker på stall ehh neeei.. til venner...sånn...slamm..

Skjult ID med pseudonym bjørk lø. 8 mars 2008 20:12

@fremmed: Kvinner i 40-årene har kanskje nok trygghet, erfaring og stabilitet selv og trenger ikke det fra en mann? Ellers spørs det jo hvor stor aldersforskjell du mener. Hva en kvinne på 45 skal med en mann på 30 skjønner jeg ikke, i slike tilfeller er det nok sex og bekreftelse som er årsaken, slik Rebel er inne på. Om man derimot snakker om en kvinne på 45 og en mann på 43 (eller en på 47 for den saks skyld) er saken ofte en annen, man er kanskje mer på samme sted i livet kanskje?

Skjult ID med pseudonym omvendt lø. 8 mars 2008 20:13

Hadde det ikke vært for at jeg sikkert ønsker barn om 2-3år, hadde jeg foretrukket en kvinne som er 5-10 eldre enn meg selv istedenfor andre veien,

Skjult ID med pseudonym fremmed lø. 8 mars 2008 20:16

Jeg ref.til trådstarter ca 10 år yngre mann !!!

Skjult ID med pseudonym Focker lø. 8 mars 2008 20:22

"Sjekkemarkedet" fungerer jo faktisk slik at kvinner liker eldre menn. Menn har ikke den samme fascinasjonen for eldre kvinner, selv om det finnes unntak. Det at menn går etter yngre kvinner er derfor en vinn-vinn situasjon, og i den grad det er noe problem må kvinner og menn dele ansvaret :-)
Det morsomme er egentlig at "the table turns" når kvinner blir ca 30; typisk har jenter/kvinner hatt menn løpende etter seg fra tenårene, men når de blir rundt 30 begynner klokkene å tikke, antall år til der er uforsvarlig å få barn blir plutselig ganske få, og fokuset til de jevnaldrene mennene er på 25 åringene. Min erfaring er at mange kvinner takler dette med først å bli handlingslammet, for deretter å bli mer eller mindre desperate når realitetene synker inn. Dette er likestilling i praksis :-)

Jeg er 32 og anser målgruppen som kvinner i alderen 24-30. De over 30 blir ofte (ikke alltid) litt for desperate.

Skjult ID med pseudonym Perle lø. 8 mars 2008 20:25

Tja... Det er jo slik at kvinner som er økonomisk selvstendige ikke alltid ønsker seg en mann å dele hus og hjem med.
Erfaringer fra dobbeltarbeid og ekstra matlaging, klesvask ++ frister ikke sånn uten videre.
Kan det hende at de ønsker seg yngre menn også fordi disse har en litt annen innstilling til det å dele på
hverdags pliktene? Spør jeg... i annledning kvinnedagen, som det fremdeles er noen timer igjen av.

Skjult ID med pseudonym pinky lø. 8 mars 2008 20:30

Hurra Perle!!!

Skjult ID med pseudonym fremmed lø. 8 mars 2008 20:31

Gratulerer med dagen Perle !!! :))

Skjult ID med pseudonym Perle lø. 8 mars 2008 20:33

Takker og bukker ;)

(mann 70 år fra Møre og Romsdal) lø. 8 mars 2008 22:12 Privat melding

Litt artig å se hva dere ungdommer strever med, ikke kult med gamle federe ?
Da har dere ikke sett hvordan det skinner i øynene til barnebara når besten dukker opp.
Min xfru var 19 og jeg 23 når vi giftet oss fikk 3 barn og var ferdig med verste branestellet før hun var 30.
Når jeg tenker tilbake og sammenligner sammværet med barnebarna så kunne jeg nok ha ventet noen år til både jeg å barna kunne nok hatt bedre utbytte av samværet da. Så helt avgjort ,det passer utmerket at kvinnen velger seg en som er moden og inntil 10 år eldre i det minste vil barna vil ha større utbytte av det. men det må ikke være en som er glad i sofaen.

Skjult ID med pseudonym jesus sø. 9 mars 2008 00:06

Jeg synes det er mer ego og påstå noe sånt @mokkisen Forbilder kan man være i uansett alder, det kommer litt mere an på hvilken måte man er forbilde på. Hvor står det hen at barn skal ha unge foreldre. Hvorfor er kvinner fruktbare så lenge da? Mulig du ikke har ork til og løpe og leke med barna, men mine barn gjør at jeg får lyst til det .. for de gir meg energi :)

Man kan heller ikke styre hjertet sitt for dem man blir glad i. Og erfaringene er forskjellige i alle aldre.


Skjult ID med pseudonym mokkisen sø. 9 mars 2008 05:30

Whatever! Jeg ønsker bare at barn som blir født skal følges opp! Noen ser på barn som kjæledyr.
Falt litt ut av tråden her....
Jeg er temmelig uaktuell for en del menn her inne.....siden jeg er 40 og ikke ønsker flere barn. Blir kontaktet av en del yngre menn....og skjønner at de bare vil ha sex ;)
Og jeg som moden kvinne, som vet hva jeg vil....og hvordan jeg får det til ;)

Skjult ID med pseudonym jesus sø. 9 mars 2008 07:16

Hva med og endre holdning, og kanskje dømme mindre. Det er mange flotte menn, både yngre og eldre.

Skjult ID med pseudonym mokkisen sø. 9 mars 2008 07:35

Jeg dømmer ingen!
Mange situasjoner og livshistorier. Men, tenk før du får barn. Jeg ser så mange som aldri stiller opp. Fotballkamp er viktig, uansett alder.
Tenk deg barna, som aldri ser foreldre på fotballkamp! Barn snakker......jeg spilte håndball, men ga meg fordi fattern ikke gadd å kjøre!
Ok, jeg er kanskje personlig engasjert her.

Skjult ID med pseudonym jesus sø. 9 mars 2008 07:38

Det har da ingenting med alder og gjøre!!

Skjult ID med pseudonym mokkisen sø. 9 mars 2008 07:46

Jo, det har det. .... få barna interessert i handball, ski eller fotball og de blir der! Det har virkelig noe m alder å gjøre! Du avgjør livet deres.
Jeg har vokst opp med >Bjørn Dælie, han er et godt eksempel på viljestyrke og støtte fra foreldre.!Han hadde aldri blitt den han var uten foreldre som gikk på ski!!!!!!!!!

Skjult ID med pseudonym jesus sø. 9 mars 2008 07:52

Så uendelig godt at vi aller er forskjellige ;) kloket er ikke aldersbetinget.

Skjult ID med pseudonym mokkisen sø. 9 mars 2008 08:08

Du har ikke egne meninger jesus! Eller livserfaring!

Skjult ID med pseudonym jesus sø. 9 mars 2008 08:33

Hvis du sier så ;) Det kan jo være for alt vi vet at jeg er jesus, men det er kun jeg selv som vet ;)

Skjult ID med pseudonym dustin sø. 9 mars 2008 08:41

Hvordan kan du si noe sånn mokkisen. Kjenner du jesus? Og minner vel på at livserfaring har mye mer enn alder og gjøre. En 25 åring kan ha kommet mye lengre i erfaringer angår enn en 45 åring.

Skjult ID med pseudonym dustin sø. 9 mars 2008 08:43

Utrolig bra nick forresten for det kommer ut to betydninger hver gang man skriver jesus :-)))))

(mann 46 år fra Rogaland) sø. 9 mars 2008 08:54 Privat melding

@jesus

Du må legge merke til at mokkisen snakker mye om sine egene normer og begrensninger lol . De gjelder ikke for alle .

Skjult ID med pseudonym jesus sø. 9 mars 2008 08:57

Har forstått det, men tenkte jeg skulle komme med noen vekkelsesmøter her en tidlig søndag ;)
@dustin;Ø) man kan til og med tenke Jesus!!jesus

Skjult ID med pseudonym jesus sø. 9 mars 2008 08:58

Tar foresten også imot bønn :O)

Skjult ID med pseudonym Smily sø. 10 aug. 2008 16:13

32 jeg ... det kommer helt ann på personen .. men 29 er jo ikke så galt da .. ;oP

Skjult ID med pseudonym Ambi sø. 10 aug. 2008 16:34

@ Slayer
Tror det har med trenden å gjøre. Jeg har opplevd flere ganger å bli sjekka opp av gutter på 24-25 år. Selv er jeg 32. Trenden tilsier for tiden at yngre gutter velger eldre damer på grunn av erfaringen. Jeg kunne ikke tenke meg "en på opplæring". Tror nok det er derfor vi er skeptiske. Vi er nok på søken etter noe som kan vare og tror ikke yngre gutter varer...

Skjult ID med pseudonym nimbex sø. 10 aug. 2008 16:45

For meg er det viktigste å finne en partner som har samsvarende (potensiale) i fremtidsvisjonene sine. Det handler for meg mye om å finne en partner som i alle fall holder mulighete åpen for å stifte familie om ting er bra:o) Og så handler det også om aktivitetsnivå, kommunikasjon og interesser. Jeg har gått ut med et par jenter på 40år +/- og uansett hva slags bilde de har forsøkt å gi meg i forkant, så stemmer svært lite. Yngre partner for mitt vedkommende betyr i prinsippet 25-35år. med litt slingring begge veger, og jeg har vært åpen for muligheten å finne noen som er på min egen alder også.. men tviler på at det vil skje.

Det som jeg syns er litt synd er at jeg blir "ingen match" med svært mange jenter som er i min målgruppe fordi de ikke ønsker å treffe noen som har barn fra før, så det må jeg bare akseptere, på samme måte som enkelte må akseptere at jeg har en aldersbegrenset målgruppe når jeg søker.

Skjult ID med pseudonym nimbex sø. 10 aug. 2008 16:46

Eldre kvinner som søker yngre menn, er vel kvinner som har ordnet seg barn og vært i lang relasjon og er ute for å ha det litt gøy - i alle fall gjelder dette svært mange. Sikkert ingen regel uten unntak, men det intrykket har virkelig fått festet seg godt!

(mann 27 år fra Rogaland) sø. 10 aug. 2008 16:52 Privat melding

Jeg er 18, kom og ta meg. :P

Skjult ID med pseudonym Ambi sø. 10 aug. 2008 17:14

@ Slayer
Neida..tre år minus er ikke no stress for min del:o)
Men det viser seg å være enten eller....veldig unge eller mye eldre som finner meg interessann.
I am stuck lissom.....

Skjult ID med pseudonym mia sø. 10 aug. 2008 22:18

jeg date en man 10 år eldre av meg... alt gikk bra in til vi kommer til senga... snif!! snif!!
jeg likker han ...det går bra med kommunikasjon og interesser. og han er åpen for stifte familie...
jeg vil gjerne at han blir mer aktiv... "6" er viktig i en forhold synes jeg...hva kan jeg gjøre ?
mmmm....

Skjult ID med pseudonym s sø. 10 aug. 2008 22:20

"6"?

Herlig.

Skjult ID med pseudonym mia sø. 10 aug. 2008 22:32

vi har snakke litt om dette... men jeg ser at han er litt frustrert ...han er 40++ og han rett og slett " føler seg gammel "