Alle innlegg Sukkerforum

Om Sukkerfesten og hun jeg aldri fikk snakket med...

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Kravstor ma. 19 sep. 2011 23:57

Jeg var på Sukkerfesten og hadde det veldig gøy. Iløpet av kvelden traff jeg to jenter jeg brukte ganske mye tid på(Ikke samtidig). Det var hyggelig, men ble ikke noe mer enn hyggelig der og da.

På vei til dansegulvet sammen med den ene av jentene, var det en jente som søkte blikket mitt og flørtet ganske tydelig. Jeg var jo på vei til dansegulvet med en jente og det er jo helt imot min gentlemans kodeks å flørte tilbake da. På vei tilbake flørtet hun like mye og snudde seg etter meg. Vel må jo innrømme at jeg snudde meg litt jeg også siden jeg la merke til at hun snudde seg.

Jeg hadde ikke hentet matchkortet mitt. Det er vel kanskje sannsynlig at hun stod på matchkortet mitt, eller jeg på hennes. I ettertid skulle jeg gjerne visst hvem hun var. Jeg så henne bare i forbifarten. Tror ikke jeg ville klare å kjenne henne igjen om jeg så profilbildet hennes og kanskje har ikke engang noe bilde. Kom også til å tenke på en tidligere sukkerfest, der en jente også stod å trippet litt i bakgrunnen og tydeligvis ventet på at jeg skulle bli ferdig med å prate med en annen. Tenk om noen av de egentlig er kvinnen i mitt liv! En frustrerende tanke.

Er det flere enn meg som har lignende opplevelser?

Skjult ID med pseudonym Ceca83 ti. 20 sep. 2011 00:02

Åååååå:-D Skulle vært meg detta her;-P

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 20 sep. 2011 00:09

Hehe.....hadde jo vært greit å fått oppklart det så raskt. På den annen side er det kanskje like greit at jeg ikke møtte henne eller vet hvem hun er. Illusjonen om at hun finnes der ute er jo ganske bra den også:) Må jo tilbake til neste sukkerfest:)

Skjult ID med pseudonym Ceca83 ti. 20 sep. 2011 00:10

Så flott:-D Da sees vi igjen;-)

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 20 sep. 2011 00:13

Ja, det gjør vi helt sikkert! Må jo være skjebnebestemt at vi gjør det til slutt! Happy ending:)

(kvinne 28 år fra Akershus) ti. 20 sep. 2011 00:18 Privat melding

Ja, jeg klarer ikke slutte tenke på den ene kjekkasen jeg fikk god blikkontakt med da jeg gikk forbi..
Men jeg var selvfølgelig ikke helt frampå. Da jeg omsider fikk manna meg opp og gikk tilbake sto han opptatt med to damer! Buhu.. Blir nok sukkerfest på denne berta igjen og gitt!

Skjult ID med pseudonym xxx ti. 20 sep. 2011 00:18

En kjent følelse ;) Satt selv og pratet lenge med en jente, mens hun på nabobordet pulte meg ganske grundig med blikket. Fin var hun også, skikkelig fin... Evig eies kun det tapte og alt det der, haha!

Skjult ID med pseudonym Kantarell ti. 20 sep. 2011 00:24

Hvor gammel var denne jenta da? sånn ca? hårfarge og hårlengde ? - andre kjennetegn?

Skjult ID med pseudonym Kantarell ti. 20 sep. 2011 00:25

kanskje jeg kan hjelpe.. :)

Skjult ID med pseudonym ijUkulele ti. 20 sep. 2011 00:28

Ja! Fikk forsåvidt utvekslet et hei, men så måtte jeg rase avgårde. Aner ikke nicket, så da er jeg like langt

Skjult ID med pseudonym Kravstor ti. 20 sep. 2011 00:35

Ojjjj, la bare merke til blikket egentlig. Blond og slank. Mellomlangt hår tror jeg. Alder er vanskelig å si noe sikkert om, men jeg er 45. Tror hun var yngre, men usikker på hvor gammel.