Alle innlegg Sukkerforum

Hvem vil ha hvem?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Håpløs ti. 20 sep. 2011 14:48

Nå blir dette en tråd for én manns synspunkt i denne saken men, hvorfor er det alltid sånn at;
a) De kvinnene jeg interesserer meg for virker ikke som om de er interessert i meg.
b) De kvinnene som interesserer seg for meg er jeg overhode ikke interessert i.

Jeg anser virkelig ikke meg selv om en overfladisk person, og jeg syns i stor grad at vårt samfunn har fått en usunn fokus på utseende derfor smerter det meg nesten litt å innrømme at fellesnevneren for dette inntrykket i aller største grad handler om utseende, spesifikt størrelsen...
Merk at jeg absolutt ikke ser etter noen supermodell men vil ikke noe skogtroll heller, bare en kvinne med helt vanlig fasong men av en eller annen grunn mottar jeg nesten bare meldinger/hjerter/flørter etc fra kvinner som jeg rett og slett ikke syns ser bra ut...

Hater å si det men er det jeg begynner å få inntrykk av at jeg kun blir kontaktet av kvinner som har senket kravene etter avvisninger fra "kjekkere" mannfolk.

Bare så det er nevnt, jeg er da ikke noen muskelbunt jeg heller men jeg er ikke overvektig heller. Jeg trener regelmessig og holder meg ved like, intet mer, intet mindre...

Skjult ID med pseudonym kameleonen ti. 20 sep. 2011 14:55

En kvinne med helt vanlig fasong? Vil det si at de som kontakter deg har litt for "mye" fasong?

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 20 sep. 2011 14:59

Umulig å dømme utseendet ditt eller profilen din når du er anonym, men sannsynligvis sikter du høyere enn du bør. Eller du har mindre flatterende bilder enn du kan oppnå ;)

Jeg får også størsteparten av meldinger og hjerter fra jenter jeg ikke finner tiltrekkende, men disse bryr jeg meg ikke om. De aller fleste (i mine øyne) attraktive kvinner, tror jeg ikke gidder å sende førstemeldinger og hjerter, fordi de får så sykt mange selv at de er dømt til å finne noen blant disse de liker. Og de jeg sender meldinger til, svarer nesten alltid.

Trikset er å finne ut hvilket nivå du ligger på. Så søker du enten etter jenter på dette nivået, eller prøver å forbedre deg selv. For menn er det faktisk mye enklere å forbedre utseendet enn for jenter.

Du bør begynne å anse deg selv som en overfladisk person i alle fall. Men slapp av. Nesten alle er det. Inkludert meg.

Skjult ID med pseudonym Håpløs ti. 20 sep. 2011 15:08

kameleonen: Ja.... dessverre...

Mort1: Ønsket ikke noen dømming av profilen heller, ville vel i all hovedsak bare ha ut litt frustrasjon :P
Men ja, jeg ser konklusjonen din. Nivåer og at de som man selv finner attraktive finner noen tusenvis av andre menn også attraktive så med mindre du stikker deg skikkelig ut blir det litt sånn nåla i høystakk effekten.

Kanskje det er noen kvinner her som kan bekrefte/avkrefte dette, gjerne de attraktive; Mottar dere hjerter og meldinger i hytt og pine?

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 20 sep. 2011 15:26

@Håpløs

Jeg kan bekrefte det for deg. Jeg har i alle fall ei særdeles attraktiv venninne her inne, og hun får visstnok så mange meldinger at hun ikke gidder å lese alle engang...

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 20 sep. 2011 15:27

Det er ikke slik for svært attraktive menn må jeg legge til. Du må huske på at det er sikkert minst 10 menn per kvinne her inne.

Skjult ID med pseudonym jadda ti. 20 sep. 2011 15:54

Mort1: Hvor har du det tallet fra? Det påstås ofte at det er slik, men jeg vet ikke om det stemmer?

Skal ikke svar på om jeg er attraktiv eller ikke, men får i snitt 4–6 mailer/flørter/hjerter per dag.

Folk har forresten litt vanskelig for å skille mellom kvantitet og kvalitet her inne på forumet ;)

Skjult ID med pseudonym jadda ti. 20 sep. 2011 15:54

Er jente btw.

(kvinne 46 år fra Hordaland) ti. 20 sep. 2011 15:58 Privat melding

Sist gang jeg fikk en førstemail fra noen, var 13. august.

Skjult ID med pseudonym Håpløs ti. 20 sep. 2011 15:59

Mort1: Jeg er redd du har rett... Selv hadde jeg hørt (via rykter vel å merke) at det faktisk skulle være flere andel jenter her enn vanlig...

jadda: 4-6 mailer/flørter/hjerter per dag er mye, syns nå jeg da... Selvom jeg aktivt tråler profilene etter en potensiell match så hvis jeg oppnår det tallet på en uke så er det en GOD uke.
Så hvis det er representativt for andre kvinner skjønner jeg godt at mitt lille hjerte eller melding kanskje ikke mottar all verdens oppmerksomhet.

Og ja, jeg ser helt klart pointet ditt med at kvantitet og kvalitet ikke bør blandes men problemet her er vel at kvantiteten er så lav at man ikke har noen mulighet til å gjøre noen distinksjon på kvalitet...

All in all vil jeg bare si at jeg opprinnelig skrev denne posten for å lufte litt frustrasjon men faktisk har fått bedre svar enn jeg kunne håpet på.
Takk :)

Skjult ID med pseudonym Malinka ti. 20 sep. 2011 16:00

Og siste hjerter var fra en på 20 og en på 61. *jubel*

Skjult ID med pseudonym Kvinne81 ti. 20 sep. 2011 16:21

Får inderlig håper jeg ikke er en av dem :p

Skjult ID med pseudonym Malinka ti. 20 sep. 2011 16:26

En av de siste som satte hjerte på meg?

Skjult ID med pseudonym Lilljanne ti. 20 sep. 2011 16:28

@Malika
Litt mørkt bilde, så hadde kanskje hjelpt å bytte til et med farger som "fanger" blikket....:)

Skjult ID med pseudonym Mort1 ti. 20 sep. 2011 16:29

@jadda

Jeg får ikke tallet fra noe sted. Det er slik det er på alle datingsider. At det er akkurat 1 jenter per 10. gutt er selvsagt ikke sikkert. Men at det er flere gutter per jente er jeg bombesikker på. Hvorfor ser man mange flere menn på forumet f. eks? Hvorfor ser man mange flere menn med superbruker? Hvorfor tror du kvinner har mange flere matchtall over 90 enn menn?

Jeg vet ikke med deg, men jeg kjenner både mer og mindre attraktive menn og kvinner her inne, og det er liten tvil om hvem som har mest å velge i.

Skjult ID med pseudonym Malinka ti. 20 sep. 2011 16:38

Tror ikke det handler om bildet i det hele tatt, lilljanne. Har samme bildet på annet nettsted og der får jeg førstemail hver dag fortsatt, selv om jeg har vært der en stund.

Skjult ID med pseudonym Flux ti. 20 sep. 2011 16:39

Å finne en det klaffer med i ditt tilfelle TS, handler nok mest om jobb og "effektiv" leting og skriving.. Først: Legg sjela di i å lage en god profil med bilder.. søk hjerne hjelp.. -ikke noe halvveis..
Vær litt kynisk til dette opplegget og anse det som en jobb der du må gjøre ditt ypperste. Hver dag må du så pepre ut medlinger (vilt rundt deg fra hofta) til alle jenter du finner noe intr ved.. Det kan gå dager og uker, men med effektiv jobbing blir det en klaff til slutt.. Det er veldig mange jenter her, med ulik smak og preferanser.. Hun som er for deg, er her inne, men så var det nåla i høystakken da..

Skjult ID med pseudonym Håpløs ti. 20 sep. 2011 16:53

Flux: Takk for tipsene, tror kanskje jeg burde få ei venninne til å hjelpe meg med profilen... Har nok allerede vært her i mer enn dager og uker ja, krysser min 4 måned på sukker.no nå hvorav jeg har vært superbruker i 2 av dem.

Skjult ID med pseudonym Lilljanne ti. 20 sep. 2011 16:54

@Malika
Nå vet jeg ikke hvilket annet nettsted du er på, men bildene her på "onlinelista" er mye større enn på en del andre nettsteder. Derfor tenker jeg, at man kanskje må legge enda mer vekt på profilbildet her.

Skjult ID med pseudonym Malinka ti. 20 sep. 2011 16:57

Jeg har haket av for å ikke være på online-listen. :)

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 21 sep. 2011 00:02

Sjekket profilen til Malinka. Ser ikke noen grunn til at hun skulle få så få meldinger, bortsett fra at de som er lavere eller like høye kanskje holder seg unna. Tror vi kan konkludere med at det er lurt å være på "onlinelista".

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 21 sep. 2011 11:37

Hehe. Det er litt morsomt å se hva forumbrukere leser ut av setningen "Sist gang jeg fikk en førstemail fra noen, var 13. august."

Årsaken til at jeg ikke får mail, er at jeg har blokkert det meste av brukere fra mitt fylke. Det er veldig mange menn som mangler bilde og profiltekst. Disse blir uinteressante. Så er det disse der kontakten bare dør ut. Og de jeg allerede har møtt. Og de jeg kjenner fra før via jobb, skole osv. Og de som ikke har svart på mail. Og de som ikke trener. Og de som skriver elendig. Og de som er veldig mye lavere enn meg. Og de som er for unge og for gamle. Og de som sender slibrige mail. Og de som er overvektige. Da er det ikke så mange igjen. Det er skitt å bo på vestlandet, gitt.
Ved å blokkere, sparer jeg både meg og de som ønsker kontakt for tid og energi.

Så. Der har dere årsaken. Den ligger nok ikke i profilbildet. Ikke ligger den i høyden min heller. Får ofte brev fra menn som liker høye damer. (På annet nettsted. Her får jeg jo ikke brev.)

(Jeg er nok ikke spesielt egnet til nettdating, men jeg kan like å drøse bort tid på forumet innimellom.)

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 21 sep. 2011 11:40

Altså; det er ikke alle som ønsker å få mengder med mail.

Skjult ID med pseudonym Håpløs on. 21 sep. 2011 11:43

Ingen er egnet for nettdating Malinka, hele konseptet er unaturlig for oss sosiale menneskedyr som søker medmenneskelig kontakt.... Internett er ganske kaldt sånn sett...

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 21 sep. 2011 11:50

Ja. Jeg tror forhåpningene ved en førstedate med noen man har "skrevet godt" med, er svært høye. Når man treffes får man innsikt i mimikk, at fotografier er stillestående, mens hjernene våre har gitt fotoene liv som ikke samsvarer med det man opplever i møtet og andre slike ting.

Når man forelsker seg i noen man ikke har "møtt" på nett først, har det gjerne gått litt tid. Feks en arbeidskollega man plutselig oppdager og får en til å lure på hvor i all verden den kilingen kom fra.

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 21 sep. 2011 11:56

Det er utrolig mye man ikke får opplysninger om når man kommuniserer via nettet.
Dette gjelder såklart også at de som kommuniserer bra skriftlig, kan være nolduser på muntlig kommunikasjon og at de som skriver elendig, kan være riktige storsjarmører når de får anledning til å snakke.

Skjult ID med pseudonym N.Per on. 21 sep. 2011 12:29

@ Malinka

Sjekket profilen din. Og soverommet ditt.

Et spørsmål: Når noen (som feks du) har krysset av for:
"På sexfronten er jeg: -To ord" ....hva betyr det? To ord??

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 21 sep. 2011 12:32

Nå måtte jeg le. Jeg husker ikke hva jeg mente med det.

Skjult ID on. 21 sep. 2011 12:34

...S/M..?

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 21 sep. 2011 12:35

Går det ikke an å krysse av for S/M?

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 21 sep. 2011 12:36

(Som om jeg uansett hadde lagt ut om seksuelle preferanser på sukker sitt diskusjonsforum.)

Skjult ID on. 21 sep. 2011 12:45

Og "plutselig" har Malinka ordnet seg MANGE besøk på profilen sin ;)

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 21 sep. 2011 12:50

Herregud. Nå må jeg rydde i leiligheten min. *poff*

Skjult ID on. 21 sep. 2011 19:08

Malinka!

Nå har du fått LANG tid til å rydde i leiligheten din!
Og fortsatt har du ikke fått "feid vekk" S/M-stæsjet ditt fra soverommet! ;P

Skjult ID med pseudonym Foxylady on. 21 sep. 2011 19:12

Ikke noe galt med store gutter JimJimJ! Synes det er flott så lenge de er naturlig store:-)

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 21 sep. 2011 20:48

Og vi sier takk til innringeren klokken 19.08, som sørget for at antall besøkende steg med 400 bare i løpet av et par kveldstimer.
Jammen ble det ikke en hel masse mail ut av det også.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 21 sep. 2011 20:53

Hehehe, du får høre med Søtstoff om du ikke kan få rabatt på noe passende tilbehør Malinka :)

Skjult ID med pseudonym Malinka on. 21 sep. 2011 20:57

Jeg skjønner likesom ikke helt hvordan denne tråden pluselig kom til å handle om meg. Jeg dater jo ikke engang. *It Wasn´t Me-stemme*

Skjult ID med pseudonym Nebelwerfr on. 21 sep. 2011 21:13

Jeg opplever samme frustrasjon som trådstarter, så i går skrev jeg til sukker admin og spurte om fordelingen kvinner/menn. Svaret var ca 40/60.

Legge merke til ordet "ca". Hadde det vært mer enn 40 % kvinner hadde ikke ordet "ca" vært med. Man kan derfor gå ut fra at svaret er nærmere 35/65. Altså er det nok 80% flere menn enn kvinner her.

Resultatet blir da i det store og hele at jentene får menn som er "for bra for seg", mens gutta må senke listen og ender opp med damer som egentlige er "for dårlige" for dem. Konklusjonen er at damene har det jævlig bra her inne.

Skjult ID med pseudonym Kl. 19:08 on. 21 sep. 2011 21:18

Malinka!

Your're welcome! ;P

Skjult ID med pseudonym Nebelwerfr on. 21 sep. 2011 22:03

Nå, VoksenMann. Dårlige hersketeknikker kan du spare deg for. Jeg bidro med, i mine øyne, verdifull informasjon som er høyst relevant for tema i tråden, og som jeg tror mange finner nyttig. Videre diskuterte jeg litt rundt denne informasjonen med egne meninger.

Det du bidrar med, VoksenMann, er et personangrep med ukjent formål. Kanskje får det deg til å føle deg stor? Ikke det at det interesserer meg.

Nå er selvsagt ikke mitt brukernavn her på sukker Nebelwerfer, og således ikke årsak til problemene som trådstarter påpeker, og som jeg følger opp. At et stykke ingeniørkunst fra 40-tallet bærer det samme navnet skal man ikke tillegge så stor betydning. Jeg legger i alle fall ikke noe i det, bortsett fra at ordet i seg selv er vakkert og litt mystisk. Spitfire er også et fint ord, men det er vel forkastelig i dine øyne siden det er et våpensystem?

Skjult ID med pseudonym VoksenMann on. 21 sep. 2011 22:04

Slettet og beklager.