Når jeg ønsker å se endringer i hvem som er online, så trykker jeg F5 eller 'Oppdater'.... Da kommer det en irriterende boks/melding om at det er 'postdata', og om jeg virkelig ønsker å oppdatere siden... SELVFØLGELIG vil jeg det! Jeg ønsker jo å vite hvem som er Online NÅ og ikke for 10 min siden....

Er det mulig å bli kvitt slike idiotiske meldinger?? Bruker Firefox.