Alle innlegg Sukkerforum

Han svarer så treigt/sjeldent på meldinger

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lovely on. 21 sep. 2011 20:38

Jeg prater med en fyr nå som er utrolig treig på å svare på meldinger. I utgangspunktet sendte han meg melding på sukker først, så utviklet det seg og vi snakket på telefonen i nærmere tre timer en kveld. Han sendte meg melding på sukker i går hvor det stod; "du er herlig, du.." Jeg skal (skulle) besøke han førstkommende helg, men han er så dårlig på å svare, ta initativ osv. Jeg får en følelse av at han bare lurte meg for å se om jeg ble interessert og nå som jeg er det (sånn nogelunde hvertfall) så svarer han ikke på meldinger jeg sender på sukker og/eller på mobil. Jeg ser han har lest meldingene jeg har sendt på sukker, jeg tror han har lest meldingene på mobil (det vet jeg ikke), men velger å ikke svare. Jeg vil nødig mase på han, men han gjør det så vanskelig for meg. Jeg får jo aldri sjansen til å spørre han om hva han vil da jeg ikke får kontakt med han...

Jeg er forvirret, for jeg trodde jo han var interessert. Han ga i hvertfall veldig tydelig uttrykk for det... Hva tror dere?

Skjult ID med pseudonym EvilSmurf on. 21 sep. 2011 20:40

han følger vel den regelen noen av gutta her inne anbefaler. Å spille uinteressert så jenta skal bli ekstra interessert.

Skjult ID med pseudonym me me me on. 21 sep. 2011 20:42

gi faen i han... det kommer garantert til å bli mer problemer for deg senere, det er ikke verdt det

Skjult ID med pseudonym lovely on. 21 sep. 2011 20:44

EvilSmiurf @ jeg skjønner ikke hvordan det skal hjelpe han når jeg allerede er interessert. Han virket jo SÅÅ interessert i begynnelsen!

Skjult ID med pseudonym løven. on. 21 sep. 2011 20:45

Har det samme problemet, men jeg er altså gutt! Jenta fremstår akkurat som du beskriver denne gutten... så dette går begge veier! Vi har ikke snakker på tlf , Men hatt mange gode "samtaler og flørtende poster her inne... selv om vedkommende er treg!! og muligens ikke interessert?...

Skjult ID on. 21 sep. 2011 20:45

Ta deg en pause fra hele han. Hvis han aldri tar initiativet til noe som helst, har du vel svaret allerede tenker jeg. Glem han.

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 21 sep. 2011 20:47

eg gjer no stort sett ein go faen:)

Skjult ID med pseudonym Foxylady on. 21 sep. 2011 20:49

.... ja enten det, eller så er han ikke interessert lengre. Han har kanskje funnet noen andre eller fått panikk. Gutter er rare sånn... Var også ute for en sånn type og jeg kutta rimelig kjapt kontakten, ja! Skal si han ble interessert når jeg snudde ryggen til, men da var det dessverre for seint. Sånt tull gidder jeg bare ikke. Og det burde ikke du heller:)

Skjult ID med pseudonym lovely on. 21 sep. 2011 20:51

løven @ det er kjipt når sånne ting skjer. I og med at dette er i "startfasen" og vi ikke har møtt hverandre, er det nok enklere for meg å gi faen nå enn det hadde vært om f.eks et par måneder.

Det er så vanskelig å tyde slike personer, for du vet aldri hva de vil ha! Jeg foretrekker en person jeg vet svarer meg og som tar initativ til å snakke med meg.

(mann 44 år fra Akershus) on. 21 sep. 2011 20:51 Privat melding

Jeg sa nei til en date i forrige uke på grunn av litt det samme. For liten interesse, så da regnet jeg med at hun ikke var interessert nok til at det kunne bli noe...

Skjult ID med pseudonym Tiwas on. 21 sep. 2011 20:55

@lovely: Om du sier rett ut at det ikke er interessant når han ikke viser interesse, så får du se hvor du har ham. Veldig fort ;)

Skjult ID med pseudonym lovely on. 21 sep. 2011 20:56

Nå har jeg i alle fall slettet alle meldingene mine (fra han), og slettet nr hans. Jeg får se om han kanskje svarer meg senere i kveld og hva han eventuelt sier, men nå har jeg i alle fall ingen mulighet for å kontakte han (bortsett fra sukker da, naturligvis, men jeg tror jeg skal klare å la vær).

Takk for tips! :)

Skjult ID med pseudonym Z on. 21 sep. 2011 20:57

Jeg kan ikke råde deg til noe, men jeg kan si at sånt gidder ikke jeg....
Enten er han interessert og viser det, eller så er han det ikke. Jeg er for bra dame til slikt vås!

Skjult ID med pseudonym løven. on. 21 sep. 2011 20:59

Lovely.... Ja er helt enig med deg!:) Det og føle at den andre viser interesse!! Vi får vise litt interesse for hverandre i stede for å vise hvordan det skal gjøres:)

Skjult ID med pseudonym lovely on. 21 sep. 2011 21:06

Men det så forferdelig respektløst ovenfor meg at han gjør noe sånt, syns jeg. Viser såpass stor interesse i starten, men sjeldent/aldri svarer på meldinger i ettertid? Man må jo følge opp, uavhengig om man mister interessen eller ikke! I mitt hode er det ekstremt respektløst. Jeg får bare se i dagene fremover.

Skjult ID med pseudonym Pondus on. 21 sep. 2011 21:13

Nå er det ikke alle så henger på mobil og PC døgnet rundt. Noen av oss har faktisk ett liv utenom. Jeg svarer ikke på mld når jeg kjører bil ,er på jobb eller står i dusjen. Mange forventer svar lenge før dei har sendt mld

Skjult ID med pseudonym Foxylady on. 21 sep. 2011 21:19

@ Pondus: Greit nok, men TS skriver at hun har sendt meldinger på Sukker, hun ser at de er blitt lest og ikke svart på. I min verden fungerer det iallefall sånn at svarer de ikke på mail, da er ikke interessen tilstede i det hele tatt. Og da blir det ikke mer mas fra min side iallefall. *BLOKK*

Skjult ID med pseudonym db on. 21 sep. 2011 21:26

Jeg er gutt og kunne godt vært han du beskriver, og det behøver ikke å bety at han har mistet interessen.

Jeg er i grunn ikke noe fan av å chatte/skrive meldinger med folk jeg ikke har møtt, så når jeg har avtalt å møte noen så pleier jeg å roe litt ned på det.. Hvis han ikke svarer på flere meldinger i det hele tatt blir det selvfølgelig litt annerledes, jeg svarer jo, men lange velskrevne meldinger ser jeg ikke noe poeng i når man allerede har avtalt å møtes..

Skjult ID med pseudonym lovely on. 21 sep. 2011 21:33

db @ jeg skriver ikke lange meldinger til han, men små og korte kanskje? Jeg spør om han får meldingene mine i det hele tatt, han svarer ikke. Jeg spør om han vil komme på msn, han svarer ikke og kommer ikke på msn. Jeg sender melding til han på sukker, han svarer ikke. Jeg sier at jeg ikke har råd til å besøke han i helgen, han svarer ikke.

I dag morges svarte han, vel og merke, men etter jeg sa at jeg muligens ikke kan besøke han, har han fullstendig holdt kjeft og ikke gitt en lyd fra seg. Jeg fortjener ikke det, syns jeg..?

Skjult ID med pseudonym B-Boy on. 21 sep. 2011 21:34

Dette er en helt klassisk situasjon.

Gutt sender melding til en del jenter. Får uteukkende respons fra jenter som er nivå under seg selv. Han setter pris på oppmerksomheten som kommer, og liker dette i starten. Etterhvert innser han at han kan finne noe bedre, og blir defensiv og tilbaketrukket.

Det kommer vel noen og klager på dette med "nivå" nå, men jeg sliter med å finne et mer passende ord. Poenget er at gutten har fått for seg at han kan finne noe bedre, noe han sikkert har helt rett i. Utenfor Sukker, iallefall.

Skjult ID med pseudonym db on. 21 sep. 2011 21:37

lovely: hvis det er såpass har han nok mistet interessen ja.. B-Boy har også et poeng.

Skjult ID med pseudonym liza on. 21 sep. 2011 21:39

Man må ikke følge opp noe som helst om man mister interessen (særlig ikke når en ikke har møtt hverandre). Å la være å svare er slik det fungerer når man ikke er interessert lenger, beklager å si det. Det er egentlig veldig enkelt å tyde. Råder deg til å droppe han fortest mulig og gå videre...

Om han har fått kontakt med noen som virker mer interessant så tar han gjerne kontakt igjen når han har funnet ut av det (hvis ikke du maser på han i mellomtiden). Så får du selv avgjøre om du gidder en ny runde med kontakt da. Welcome to the sugar world.

Skjult ID med pseudonym banditten on. 21 sep. 2011 21:39

@Lovely - chillax! Hvis det er som du skriver at du har sms'et, mailet, skrevet på sukker flere gange og alt sammen uden svar .. det kan let læses som værende "desparat". Nu har jeg såklart ingen mulighed for at vide hvad han tænker, men det var min første tanke som mand. Drop det og find en anden at bruge din tid på.

Uanset, held og lykke med det.

Skjult ID med pseudonym lovely on. 21 sep. 2011 21:45

Helt greit at du tar opp dette med nivå, B-Boy, men første gangen jeg så profilen hans tenkte jeg øyeblikkelig at han ikke var helt min type (utseendemessig), men allikevel var det noe som fikk meg til å ville svare. Han har gitt meg så mange komplimenter frem til... nå, at jeg knapt kan ramse opp alle. Han forteller hvor vakre øynene mine er, hvor pen jeg er og hvor fin han syns jeg er generelt. Men det er dette jeg ikke helt skjønner; vi prater i telefonen nærmere tre timer (nevnt i første innlegget), han sender en nattamelding hvor han sier at jeg er utrolig flott og at han er glad jeg er den jeg er, men allikevel gir han meg "the silent treatment"?

Hvordan kan jeg unnlate å bli forvirret?

Skjult ID med pseudonym lovely on. 21 sep. 2011 21:46

db @ hva mener du med; "hvis det er såpass, så har han nok mistet interessen"?

Skjult ID med pseudonym Vålerenga on. 21 sep. 2011 21:46

Svarer han ikke så er han IKKE intr. Enkelt å greit.
Sånn tenker vi mannfolk.

Skjult ID med pseudonym lovely on. 21 sep. 2011 21:48

Mannfolk tenker håpløst noen ganger...

Skjult ID med pseudonym db on. 21 sep. 2011 21:48

lovely: mente at hvis du har sendt så mange meldinger og han bare har svart på en så vil jeg tro han har mistet interressen..

Skjult ID med pseudonym håpløst on. 21 sep. 2011 21:49

TS

Skjønner hva du mener.
Jeg var på en kjempedate i sommer, der vi hadde en kjempekjemi. Vi var sammen så og si hver dag i mange dager, dro på fjellturer sammen, og oppførte oss så og si som et par. Han var veeeldig påen og interessert. Ville at vi skulle hoppe inn i et forhold nærmest med en gang, da han mente han kanskje hadde møtt det rette.

Hverdagen kom, jeg ble mer interessert. Han begynte å trekke seg tilbake, og innså at det hade vært veldig intenst i begynnelsen. Vi datet som før, bare at vi så mindre til hverandre. Han trengte plutselig mere tid. Etterhvert merket jeg endring i adferd. Han viste mindre interesse, og meldingene og kontakten ble mindre.

Jeg ga ham beskjed i forrige uke at dette gadd jeg ikke mer. Det endte med at vi avsluttet hele greia da han ikke lenger " hadde den samme følelsen som i begynnelsen ". Han klarte ikke å finne grunnen til hvorfor, og er selv frustrert over det som skjer. Jeg har kuttet all kontakt, og må få ham på avstand.

Jeg fatter fortsatt ikke hva som skjedde......

Så mitt råd, følg intuisjonen din, den er som regel riktig : )

Skjult ID med pseudonym Nerd on. 21 sep. 2011 21:51

Jeg savner enn veldig søt jente som hang her støtt og stadig, men har sunket i jorden etter lørdag/sukkerfesten. Noen som tror hun er kidnappet av romvesner?

Hva skal jeg gjøre? Antar noe har skjedd for vi hadde så god tone!

Skjult ID med pseudonym B-Boy on. 21 sep. 2011 21:59

Mannfolk er muligens håpløse, men dette er et resultat av hvordan sjekkemekanismene her inne er.

Gutter fremstår betydelig mer intense og pågående enn jentene på Sukker. Man får nærmest inntrykk av at guttene er desperate, og er villige til å ta "hva som helst". Sånn er det absolutt ikke, og det er dette jeg flere ganger tidligere her inne har snakket om - til de flestes forferdelse. Gutter skyter med hagle i håp om å treffe blink. Det er mye kråke som blir nedlagt og fortært før gullhøna er i boks.

Skjult ID med pseudonym mugabe on. 21 sep. 2011 22:12

ikke noe nytt under solen dette. Opplever noe tilsvarer ende selv. Har snakket sammen hver dag og avtalt møte, dato og klokkeslett. Og i dag er han "forsvunnet" Ikke pålogga på msn , men på sjekkesiden, og telefonen er avslått. Vi skulle møtes i morgen..Så jeg antar at det møtet er avlyst. Har dog bare sendt en melding til han, står som ulest.. men han er pålogget og vært det i en time. Dette er en side hvor du logges av med en gang du logger av , og etter kort tid hvis du er innaktiv.

Slik funker nettsjekking!

Skjult ID med pseudonym Nerd on. 21 sep. 2011 22:18

Mugabe: Siden vi er sviktet begge to, hva med at vi møtes og trøster hverandre :-)

Skjult ID med pseudonym Tulla on. 21 sep. 2011 22:46

Har også hatt en opplevelse som denne. Masse kontakt i en periode. Hver dag lange samtaler på telefonen før vi møttes. Var et veldig hyggelig møte, noe han også var enig i etterpå. Han ville gjerne at vi skulle møtes igjen. Og så helt stille....

Ikke for at det her er noen følelser inne i bildet. Men hvem vet om det kunne blitt det. Det rare er jo når han forteller at han vil møte meg igjen og at han likte meg godt - for så å ikke ta kontakt. Men tenker jo som andre har sagt over her. Antagelig har han flere han har kontakt med og kanskje en av dem var den rette?

(... og ja, jeg har gjort et forsøk som jeg synes burde holde ;)

@lovely: Du har vel gjort det du kunne. Nå er det opp til han
Lykke til uansett :)

Skjult ID med pseudonym Binders on. 21 sep. 2011 23:05

Hallo?

Han svarte på en melding i dag sier du? Men hva svarte han da? Det er vel ikke irrelevant?

Skjult ID med pseudonym Binders on. 21 sep. 2011 23:08

@mugabe: Feil!

Dette er en side hvor du står pålogget i minst en time etter at du har logget av. Og hvis du bare har lukket vinduet uten å velge logg ut, er du pålogget hele natten. (Har fått meldinger kl.03 med "Jasså, våken?" når jeg har lagt meg kl, 23 osv.

Skjult ID med pseudonym lovely on. 21 sep. 2011 23:23

Jeg har fått meldinger nå, han hadde vært på trening i hele kveld. Jeg sa at jeg var forvirret fordi han ikke svarte, men nå svarer han jo to minutter etter jeg har sendt melding. Han har til og med tilbudt seg å kjøre de 30 mila til det stedet jeg bor for å HENTE meg (pga jeg har dårlig økonomi).

What..? Hvis jeg var forvirra istad, er jeg I HVERTFALL forvirra nå....

Skjult ID med pseudonym Mr.Average on. 21 sep. 2011 23:29

@lovely

Dette er enkelt, selv om det er vanskelig. Vær direkte med ham og si klart og tydelig hva du mener om denne endringen i oppførsel. Trenger ikke være krass eller sur. Det er ikke verre enn å si at du gradivs holder på å miste interessen for ham ettersom han virker så uinteressert. Når han vet dette (uavhengig om du faktisk holder på å miste interessen eller ei), så har han 2 valg. Enten fortsette å være treig, enten fordi han spiller eller fordi han faktisk ikke er interessert, eller så skjerper han seg og skjønner pointet.

Fortsetter han å være treig etter dette, så vet du at han enten spiller et spill med deg (grunn nok til å ditche han), eller så er han bare ikke interessert nok. Og da har du mulighet til å komme deg videre før du sløser bort mer tid på ham.

Lykke til :)

Skjult ID med pseudonym Tingeling on. 21 sep. 2011 23:36

Om du ikke greier å få ei fjær til å bli 5 høns på egen hånd...kan du ihvertfall greie å få til en hønsegård med forumets hjelp.

*Og for å svare på opprinnelig spørsmål: Jeg har seriøst ikke peiling på om han er interessert.
Når han sier han ER det, og du ikke TROR på det...så vet jeg jammen ikke hva JEG kan skrive for å overbevise deg. :-)*

Skjult ID med pseudonym lovely on. 21 sep. 2011 23:43

Jeg spurte direkte om han hadde interesse for meg fremdeles, og da svarte han; Ja, jeg hadde sagt det hvis jeg ikke hadde det.."

Kanskje, bare kanskje, det er jeg som overdriver og/eller overreagerer. Jeg vet jammen ikke selv, Tingeling.. ;p

(kvinne 34 år fra Rogaland) on. 21 sep. 2011 23:44 Privat melding

Har vel funnet noe mer interessant ? Livet går videre :)

Skjult ID med pseudonym neptun on. 21 sep. 2011 23:45

Hør på Tingeling - fornuftens stemme i de gales dal. Eller noe sånn...

Skjult ID med pseudonym kameleonen on. 21 sep. 2011 23:46

@lovely
Jeg har ikke lest hele tråden, men hvor raskt forventer du at han svarer?

Skjult ID med pseudonym mugabe to. 22 sep. 2011 06:43

@BInders

Nei, det er ikke feil... for det er ikke sukker jeg referer til! Jeg kjenner meget god systemet pålogga på sukker..

Skjult ID med pseudonym kvinne to. 22 sep. 2011 12:01

Kjære lovely, jeg tror vi har vært borti samme mannen. Glem han så fort du bare kan!!!

Skjult ID med pseudonym kvinne to. 22 sep. 2011 12:11

Kjære håpløst. Jeg fikk helt gåsehud da jeg leste innlegget ditt. Denne beskrivelsen er helt utrolig lik en opplevelse jeg har hatt med en her inne. Jeg kan ikke få sagt det tydelig nok, følg magefølelesen og hold dere unna. Dette fører ikke noe godt med seg!

Skjult ID med pseudonym lovely to. 22 sep. 2011 12:41

kvinne @ hvor gammel er han du pratet med, siden du sammenligner han med han jeg prater med.

Nå sendte han meg en melding på sukker i dag morges som om ingenting hadde skjedd. Han sier til meg at han hadde sagt fra hvis han mistet interessen. Jeg leser det alle sammen skriver, men allikevel syns jeg det er så rart at han plutselig er den han var før i går. Det var kun igår at han var sånn, nemlig.

Men jeg skal se i dag hva som skjer :-) oppdaterer dere siden.

Skjult ID med pseudonym kvinne to. 22 sep. 2011 12:52

lovely: jeg antar at du er voksen nok til å ikke være så naiv som du gir inntrykk av her. Ønsker deg alt godt!

(mann 38 år fra Østfold) to. 22 sep. 2011 13:16 Privat melding

Det var altså én, ÉN dag, hvor fyren var tregere til å svare på meldinger enn han har vært tidligere, og du fikk senere den samme dagen forklart at det var fordi fyren var opptatt med noe på privaten, og du sitter fortsatt å lurer på om han egentlig ikke svarte fordi han ikke er interessert? Virkelig? Seriøst? Liksom? Altså...

Skjult ID med pseudonym Binders to. 22 sep. 2011 14:12

Må si jeg synes det er helt vilt at nesten alle sier: Dropp ham - Next! hver gang man ikke får det AKKURAT som man ønsker. Hva med å lese situasjonen litt mer kritisk? Dersom målet er å virkelig gi gode råd, mener jeg?

Skjult ID med pseudonym Tøtta to. 22 sep. 2011 14:38

Han var vel ikke helt interessert i går, også har han fått tenkt seg litt om:) Han kunne jo bare ha sendt en melding etter treninga lissm.

Skjult ID med pseudonym håpløst to. 22 sep. 2011 16:35

Kvinne

Har "din" vært gift ?

(kvinne 33 år fra Oslo) to. 22 sep. 2011 20:03 Privat melding

GLEM HAN,dropp han, finn deg en ny en!!!!

Skjult ID med pseudonym lovely sø. 25 sep. 2011 13:23

Nå har jeg snakket med han endel. For det første, etter jeg sendte melding og sa jeg ikke var interessert lenger, da svarte han med et kjempe langt brev hvor han prøvde å forklare hvorfor han sjeldent svarer. Jeg fikk et inntrykk av at alt måtte gå på hans premisser og preferanser, fordi han sammenlignet meg med en veske rett og slett, som han kunne ta med når han ville og sette igjen når han ville. Nå som jeg vet litt mer om han, og at han er nedverdigende mot meg nesten, litt konservativ om at menn skal ta kontakt når de føler for det osv og at HAN kan ha kontakt med meg når HAN føler for det. Jeg er ikke en av de jentene som bare finner meg i at jeg må vente lenge på svar, og at det alltid er opp til han når vi kan "slå av en prat". Det gjør meg kvalm, egentlig.

Skjult ID med pseudonym kvinne sø. 25 sep. 2011 22:29

Binders & KongKebab: det var det med å kunne lese en situasjon kritisk da! Håper dere har fått med dere innlegget fra lovely kl 13.:23 i dag. Det har noe med å kjenne lusa på gangen :)

Skjult ID med pseudonym Binders sø. 25 sep. 2011 23:19

Ja, fikk med meg det nå... Skulle det endre noe? Hun vil ha en annen hyppighet på meldinger og komminikasjon enn det han ønsker. Greit. Hun trodde at han var treg betydde at han ikke var interessert. Det viste seg å være feil, gjorde det ikke?

Hun synes altså det er så viktig å få det på SINE premisser at hun velger å slå opp til tross for forklaring. Dette sier meg at TS er en jente med et stort behov for oppmerksomhet. Og at han ikke passer inn i det bildet. Eller han kom ikke så lang at han fikk sjanse til å etterkomme behovet før TS hadde bestemt seg og dumpet han.

For øvrig mener jeg at kontakt skal være mest mulig frivillig og minst mulig styrt av plikt og forventninger, slik TS legger opp til.