Alle innlegg Sukkerforum

Seriøst..

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym C on. 21 sep. 2011 21:30

Skjønner godt at mange trenger oppmerksomhet, men nå synes jeg faktisk det er mange temaer som får hele forumet til å virke som et komplett galehus..

Men gi gass.. Jeg blir kun forundret ;-)

(mann 47 år fra Oslo) on. 21 sep. 2011 21:31 Privat melding

Og det synes du først NÅ?!

Skjult ID med pseudonym eugene on. 21 sep. 2011 21:40

Er det noen spesielle tema du tenker på nå, @C?

Skjult ID med pseudonym Z on. 21 sep. 2011 21:51

C
Er enig med deg. Jeg blir også forundret, men synes faktisk ikke folk skal gi gass. Jeg synes folk skal tenke seg LITT om hva de ønsker å publisere. Forumet blir på sikt et bedre sted å være for alle på den måten slik jeg ser det. Flere ganger tidligere har man mistet glitrende skribenter fordi det blir for lavmål her inne. Det synes jeg er synd.

Men slik tenker meg. Og jeg er tydeligvis ikke som mange andre når det gjelder dette...

Skjult ID med pseudonym Lady on. 21 sep. 2011 21:54

Vi kan alle blir forundret men noen lærer seg at taushet i mange tilfeller er gull:)

Skjult ID med pseudonym C on. 21 sep. 2011 21:55

Vil ikke utdype det eugene.. Opp til hver enkelt og sine behov for tilbakemeldinger.. Synes bare det vel mye fjas ut fra mine preferanser..

No harm..

Skjult ID med pseudonym C on. 21 sep. 2011 22:00

Synes også det er smart å tenke seg om når man skriver.. Skulle selvfølgelig ønske det var flere seriøse tråder, men vi er ulike så det får bli opp til den enkelte å velge :-)

Skjult ID med pseudonym I object! on. 21 sep. 2011 22:02

Applaus til TS..sitter med samme oppfatning. Er ganske ny her og har bare fulgt med på forumet i noen dager, og er ikke særlig fristet til å involvere meg noe særlig. Tror det er mye internhumor og ser det er de samme folka som går igjen i de fleste debattene. Men det er vel bedre med mye fjas enn ingen debatt i det hele tatt, så kjør på :-)

Skjult ID med pseudonym The One on. 21 sep. 2011 22:03

Hmmm, litt vanskelig det her. Inne på Sukker er det gutter og jenter, kvinner og menn i alle aldre, altså et "publikum" som er spredd i mange aldre med svært forskjellig livserfaring og interesse. Dette gjør at til enhver tid vil det sprike stort i hva slags temaer som er gode eller dårlige. Noen er i fjasehumør og liker å lage slike tråder der og da, andre er på utforskerstadiet når det gjelder sex og andre temaer osv osv. Det beste er å bare lukke øyne for tråder som ikke passer en. Det jeg syns er viktig er at når noen lager en grønn tråd (altså seriøs for TS) så bør man være flink og holde seg til temaet.

Skjult ID med pseudonym C on. 21 sep. 2011 22:29

Takker for tilbakemeldinger.. Frustrasjonen har lagt seg og "sinnet" er tilbake stilt til Status quo..

(mann 44 år fra Akershus) on. 21 sep. 2011 22:30 Privat melding

Jeg gidder ikke være anonym, men så skriver jeg ikke så ofte om verken endetarmen eller hvor mange sosisser jeg får plass til...i munnen ;)

(mann 34 år fra Buskerud) on. 21 sep. 2011 22:51 Privat melding

Kanskje jeg er oppmerksomhetssyk for tiden :S

(kvinne 34 år fra Rogaland) to. 22 sep. 2011 08:01 Privat melding

Gidder heller aldri å være anonym, tar det som useriøst da... Mye jeg heller ikke gidder å svare på, alt for mye useriøst ute å går... Eller så er det oppmerksom syke folk som er ute etter å lage sånne tråder som man bare sier *gjeeeesp* til og tar med ei klype salt...!

Så syns når det blir laget sånne tråder som man bare rister på hodet av kan stå fram med sin egen profil hverfall, kanskje det blir tatt lit mer seriøst, mye av det er helt håpløst.

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 to. 22 sep. 2011 08:16

Selv er jeg nok litt motsatt: Blir innleggene for lange og humørløse, gidder jeg sjelden lese dem selvom jeg sjelden blir hverken frustrert eller sint av den grunn. Dessuten er det etter min mening veldig mange av de seriøse innleggene som ender opp som reine oppvisninger i poengløs verbal onani og regelrett drittslenging.
Men ser poenget til TS, og hvis denne tråden bidrar til større variasjon her inne, så er ikke noe bedre enn det.