Alle innlegg Sukkerforum
Skjult ID med pseudonym McCloud on. 21 sep. 2011 21:59

Hva slags brød foretrekker forumfolket?

Grovest mulig brød her.

Og de som ikke har brød kan spise kake :)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 on. 21 sep. 2011 22:00

Så grovt som overhodet mulig.

Skjult ID med pseudonym Søtstoff on. 21 sep. 2011 22:01

Har ikke spist brød siden i fjor sommer. Savner det ikke et sekund heller.
Knekkebrød går til nød om jeg blir lei det jeg ellers fyller vommen med.

Skjult ID med pseudonym murmle on. 21 sep. 2011 22:01

morrabrød :) ja, altså, beklager, men du la opp til det :)

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 on. 21 sep. 2011 22:01

DER kom'n!

Skjult ID med pseudonym banditten on. 21 sep. 2011 22:01

Nu er det ret svært at få fat i et godt dansk grovkornet rugbrød, men det er klart favoritten.
Jeg bager dog en del selv for tiden, mest spelt/hvede og rug/hvede kombinationer. Friskbagt brød er win!

Skjult ID med pseudonym kompromiss on. 21 sep. 2011 22:03

Jeg holder meg unna brød for tiden, men jeg pleide å spise Jegerbrød (hvete og rug med noen hele korn) og nøttebrødet til Christiania Bakeri.

Skjult ID med pseudonym Paraply on. 21 sep. 2011 22:04

Grovest mulig - og mest mulig korn og dall oppi. Hvetemel er for pyser.

Skjult ID on. 21 sep. 2011 22:05

2 vakre ""smørbrød" og ekstra godt pålegg på ei vakker prinsesse foretrekkes iblant her.

Skjult ID med pseudonym ducktape on. 21 sep. 2011 22:10

Grovbrød med sirup, ha på et lag med leverpostei og 4 agurkbiter så et det helt hundre for min del

Skjult ID med pseudonym ruggen on. 21 sep. 2011 22:18

ganske grovt!
brødmaskina står for bakinga, og brødet består av ca én del hvitt mel, to deler grovt mel, én del frø/korn/havre/etc. pluss salt, sukker, gjær og en passelig mengde vann.
det tar ca 2min å helle dette i forma utpå kvelden. bakinga starter midt på natta og brødet serveres varmt til frokost...

også hender det at jeg bytter ut endel av melet/kornet med kornblanding (go'dag). funker som fy.

Skjult ID med pseudonym blindebukk on. 21 sep. 2011 22:36

liker kneip,en eg:)

Skjult ID med pseudonym EvilSmurf on. 21 sep. 2011 22:40

damn. noen var raskere enn meg på å si morrabrød, gitt. Kunne jo ikke være noe annet svar på sukkerforum

Skjult ID med pseudonym fjesløs on. 21 sep. 2011 22:52

Steinovnsbakt kneipp, fra Kristiania Bakeri.