Alle innlegg Sukkerforum

Frustrert!!

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Søker on. 21 sep. 2011 22:42

Frustrert, og må bare få det ut av systemet.. jeg er godt på vei i tjue-åra, egen leilighet, bil og fast jobb.
Men jeg har aldri vært i et forhold overhodet med noen, ikke engang pult!

Når er det min tur? Jeg prøver og prøver å finne noen her inne som jeg kan bli glad i, som jeg kan kalle for kjæreste, men herregud så vanskelig det skal være. Jeg prøver kanskje for hardt også!

Blir høyre-hånda i kveld, igjen da :-)

God natt!!

Skjult ID med pseudonym Dåre on. 21 sep. 2011 22:45

Mye kan kjøpes for penger.

Skjult ID med pseudonym EvilSmurf on. 21 sep. 2011 22:45

Fleshlight, for eksempel ;P

Skjult ID med pseudonym EvilSmurf on. 21 sep. 2011 22:46

Men nettet er nøytralt. Bryr seg ikke om hvem vi er. Enten så blir det noe, eller så blir det ikke noe. Erdu mer opptatt av å få pult, så ta en tur på byen. Akkurat den delen er langt lettere der.

Skjult ID med pseudonym Kravstor on. 21 sep. 2011 22:48

Dette må du få gjort noe med. Det finnes flere typer coaching du kan melde deg på. Tror sukker formidler noe og så har du jo PUA seminarer osv. Prøv et eller annet nytt. Du gjør opplagt noe galt.

Skjult ID med pseudonym neptun on. 21 sep. 2011 22:48

Eller så kan du jo lære av Frps samferdselspolitiske talsmann...

Skjult ID med pseudonym muppetshow on. 21 sep. 2011 22:52

Jeg kjenner flere som har vært i samme situasjon. Noen har løst det med... ehm... betalingstjenester. Andre har hatt seg på...ehm... "naturlig vis" (les. med litt alkohol involvert...) for første gang etter fylte 30. Du er nok litt senere ute enn de fleste, men det er mange som har (har hatt) det som deg.

Nå vet vi jo ikke noe mer om deg, men hvis du har en god venninne kan du jo spørre henne om det er noe spesielt hun har bitt seg merke i som skulle hindre deg i å "score". Evt kan du spørre en god kollega om det samme.

Er du aktiv i søken etter en partner? Det skjer ikke stort om du sender blikk - gutter må (stort sett) ta initiativet. Den som intet våger...

Skjult ID med pseudonym Søker on. 21 sep. 2011 22:53

Det som verre er, jeg er langt ifra en dårlig fyr med dårlige manerer.
Fortsatt så ser jeg rundt meg folk med ræva holdninger til livet, voldelige eller bare ikke helt samfunns-orientert som er i forhold med noen.

:-/

Skjult ID med pseudonym Søker on. 21 sep. 2011 22:58

muppetshow, joda, jeg har en god venninne som er blant de jeg kommuniserer mest med, hun er også ei kollega av meg.
Har tidligere luftet litt tanker ovenfor henne, og hun kjenner sånn omtrent til hvordan jeg har det, og hun er den av det motsatte kjønn jeg har hatt mest kontakt med de siste åra (med unntak av gamle mor, haha), og jeg har vurdert flere ganger å spørre henne om slikt.

Men jeg er ikke så flink på damefronten, det er jeg ikke..

Skjult ID med pseudonym Handerre on. 21 sep. 2011 23:24

Been there. Jeg var ufrivillig jomfru til jeg var 26 år og en måned gammel. Det forandret seg da jeg ble invitert på nachspiel i Romania. Hvorfor var jeg jomfru så lenge? Jeg tror det var fordi jeg ikke var rå nok. Jeg kastet meg ikke over de som ville ha meg, jeg trodde det var et poeng å ha litt følelser først.

Men via forelskelse var det ikke mulig å komme i noe forhold. Bare i Disneyland.

Interessant det du skriver om dårlige, voldelige fyrer. David A Toska har mer sex enn du, selv om han har sittet inne i aldri så mange år. Han er bad boy, kjendis og spennende. Slike som han "får besøk".

Så bare slipp løs det du måtte ha av bad boy inne i deg, men lurt å ikke bryte lovene, da. Ingen belønnes for å være snill. Mer sexy å være frekk.

Skjult ID med pseudonym neptun on. 21 sep. 2011 23:36

Som Siv Stubsveen så vakkert sa det i Dis: Jeg visste at jo lengre jeg ventet, jo kortere tid ville det være før han kom. Og på tross av blødmen, så er det faktisk noe i det. Valgene vi gjør i livet setter oss i bestemte situasjoner, trikset er å ikke grave seg ned i denne situasjonen, men heller forsøke å tenke konstruktivt.

Det er ikke så veldig mange år siden jeg var i samme båt selv og tenkte at dette gjorde meg relativt lite aktuell på kjøttmarkedet. Men det beste i så måte er å være ærlig - både overfor deg selv og overfor en potensiell partner. Det er ikke til å skyve under en stol at en del tror det må være noe galt med deg. Men du har helt sikkert en helt rasjonell forklaring på det, at de valgene du har gjort har gjort deg til den du er. Og mister dama interessen av den grunn, ja, da mister hun interessen for deg, den du er - og du kan ikke gjøre deg til noen annen enn den du er.

Prøv å sette deg selv i hennes situasjon, si at du møter ei jevnaldrende dame og får vite at hun aldri har hatt kjæreste og/eller aldri har hatt sex, og at grunnen til dette er plausibel. Ville du dumpet henne av den grunn? Jeg tror faktisk at de som ville gjort det, er i mindretall. Det lønner seg kanskje ikke å skrive det i profilen her, men når dere sitter i sofaen på tredje date og tafser på hverandre - si det til henne. Reiser hun seg og går, er hun ikke dama for deg. Blir hun har du vist at du er ærlig, og for de fleste er dette et pluss i boka. Så får dere ta det derfra.

Det jeg derimot ikke vil anbefale, dog uten å ha prøvd det selv, er å ta en tur på nedre Karl Johan eller oppsøke PUA-miljøer. I hvert fall ikke med mindre det er hvem du er.

Lykke til!