Alle innlegg Sukkerforum

Uærlige damer?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym Bingo fr. 23 sep. 2011 00:01

Hva er det egentlig med slike damer som blir sammen med deg...sier at dem elsker deg..også blir det slutt..Nei jeg er ikke klar for noe forhold jeg...Kanskje senere når jeg har fått litt tid for meg selv...også finner du dem her inne på sukker igjen...søkende..Hvordan skal man forholde seg til slikt?

(kvinne 34 år fra Rogaland) fr. 23 sep. 2011 00:03 Privat melding

Ikke ta alle under en kam da :) Jeg er mer lei av mannfolk så spiller så kostbar at det blir kjedelig, sånt at det blir *gjeeeeesp* nej hvor er prinsen????

Skjult ID med pseudonym Bingo fr. 23 sep. 2011 00:07

Å tok jeg alle over en kam?? det var ikke meningen...mente bare dem av damene som er slik :P

Skjult ID med pseudonym LeNom... fr. 23 sep. 2011 00:08

...veldig mange prinser er frosker på fredager....

og teknisk sett er det freddan.... ;D

(kvinne 34 år fra Rogaland) fr. 23 sep. 2011 00:08 Privat melding

Tssssss hallllooooo ;D Nej ikke alle :) Noen er jordnære :) Prøver å gi men får ikke tilbake :)

(kvinne 39 år fra Akershus) fr. 23 sep. 2011 00:18 Privat melding

Og det går begge veier, ikke bare damer som gjør det, enkelte menn også er flinke til det, nei mye bedre å si det som det er fra starten!

(mann 44 år fra Akershus) fr. 23 sep. 2011 06:40 Privat melding

Det er ikke det at de er litt feige og ikke vil såre deg, da? Selv prøver jeg å tålerere slike, og synes det er verre med dem som har et unormalt bra bilde på profilen sin og "de normale" gjemt unna for å lure deg i gang med en samtale ;)

(mann 47 år fra Oslo) fr. 23 sep. 2011 08:19 Privat melding

Er vle strengt tatt mer uærlig å fortsette å være i et forhold hvis man slutter å elske noen?

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 23 sep. 2011 08:25

*grøss* Dette vil jeg ikke tenke på engang. Å være i et forhold hvor jeg ikke skjønner at mannen ikke elsker meg lengre? Nei takk!

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 fr. 23 sep. 2011 08:28

Tror sånt er vanligere enn vi kanskje ønsker å tro, Paraply. Begge veier. :-/

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 23 sep. 2011 08:36

Ja så absolutt.

Det er nok lett å tenke at man jo ikke vil såre eller skuffe den personen som man har vært lenge sammen med og ennå er glad i (men ikke elsker).

Jeg har forsåvidt vært der selv, men da når forholdet har vært i en "nå tar vi tak i det og fikser det - eller avvikler det"-fase. Når det er fremme i lyset på den måten tenker jeg ikke at det er like ille.

Men medlidenhets-stayere? Det skjer nok mye det også, men HUFF! :(

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 fr. 23 sep. 2011 08:41

Helt sant, forskjell på å prøve å fikse noe og å ikke si ting rett ut av rein feighet og medlidenhet. Og for å være helt ærlig (ser du, jeg lærer), så har jeg selv gjort meg skyldig på begge punkter tidligere. Og DER skræmte jeg nok bort endel, tenker jeg. ;-)

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 23 sep. 2011 08:47

Psj. Noen grep må du vel gjøre for å skjære ned på de hærskarene av kvinner som henger etter deg her inne. Godt jobbet. Effektivt :)

Skjult ID med pseudonym VoksenMann fr. 23 sep. 2011 08:54

De færreste vil vel ha noen som ikke vil ha dem, eller? Problemet er jo løgnene. Bare å ta en kikk i nabotråden om svikefulle og troløse exer... Rart at så mange har så store problemer med å være rett frem og streite.

Skjult ID med pseudonym Dirigent71 fr. 23 sep. 2011 08:57

Selv har jeg aldri vært utro, men en feig jævel har jeg definitivt vært, ja.

Skjult ID med pseudonym Paraply fr. 23 sep. 2011 09:01

Vel. Det er kanksje ikke så enkelt. Jeg har ingen svikefulle og troløse ekser bak meg. Bare skikkelig bra karer. Men det gjør det vanskeligere å være "rett frem og streit" når man ikke vil være med på leken selv lengre.. Jeg vet det er litt ulogisk, men det ligger nok en del sannhet i det også.

(Og takk for meg, nå må dagen startes her. Ha en fin dag alle:)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 23 sep. 2011 09:03

Jeg skulle gjerne sett det mennesket som til enhver tid holder sin kjære oppdatert på hvordan man føler. Ofte kan en gryende spire som sier "dette er ikke rett" vokse....og vokse. Likevel prøver man å leve sammen så godt man klarer, man håper det går over, man ser ting litt an fordi man er glad i kjæresten sin og ønsker ting skal gå bra. I tillegg tror jeg mange gruer seg for et brudd og alt det fører med seg av både emosjonelle og praktiske endringer, noe som også gjør at mange blir i et forhold lenger enn strengt tatt nødvendig. Det er komfortabelt å "late som" så lenge man er i tvil. Komfortabelt og menneskelig.

Det store sviket, slik jeg ser det, er å leve i et forhold i årevis uten at rette følelser er involvert. Svik mot sin partner som fortjener å bli elsket - og svik mot seg selv og sitt eget levende indre liv.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann fr. 23 sep. 2011 09:28

Hehe, værer at både Z og Paraply har dumpet bra karer fordi kjærligheten forsvant :)

Paraply, synes svaret er opplagt. Vil jo være mye lettere å si takk og adjø til et rasshøl, enn til et menneske du liker, er glad i, men ikke elsker. Deri ligger også en angst hos mange for å i det hele tatt gå inn i relasjoner med snille fine mennesker. Exit blir så forbanna vanskelig. Skjønner det godt, jeg.

Z, du høres nesten ut som eksen min. Men prøv å tenke på det som et timeglass med din komfort og motvilje mot å gjøre ting surt i den ene beholderen og partnerens ubehag og sårede følelser i den andre. Jo lenger du du venter og mer du lyver, dess verre gjør du det for den andre når byllen sprekker. Det er en sannhet som er vanskelig å snakke seg vekk fra.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 23 sep. 2011 09:46

VoksenMann
Mulig du har rett, og du har din histore med din eks. Men det stemmer ikke helt for min del. Du har rett i at jeg har "dumpet" bra karer og blitt dumpet. Men jeg har aldri dumpet fordi kjærligheten forsvant. Kjærligheten bærer jeg i meg og mine ekser vil alltid ha høye stjerner hos meg. Men for å være snev av personlig da med et eksempel med en av mine tidligere kjærester: Jeg dumpet ham fordi jeg ikke klarte å elske på den måten han fortjente å elskes. Ja, jeg drøyde tiden. Men for vår del gjorde dette alt bedre. Da det ble slutt, hadde vi begge vissheten med oss at jeg og vi gjorde alt vi kunne for å være seriøse i forhold til hverandre. Derfor har vi beholdt det beste: Kjærligheten til hverandre og ønsket om at den andre skal ha det godt. Han er fremdeles en jeg stoler 100% og om livet skulle røyne på. Så din sannhet stemmer ikke med min sannhet. Men så har også mine ekser hatt respekt og kjærlighet i høysetet hele veien. Som meg. Derfor takker jeg for alle menn i min fortid for alt godt de bidro med i livet mitt

Skjult ID med pseudonym VoksenMann fr. 23 sep. 2011 09:48

Ok Z, tror deg jeg :)

Skjult ID med pseudonym Z fr. 23 sep. 2011 09:51

Underlig egentlig.....du har jo skrevet om eksen din noen ganger, VoksenMan. Og selv om du ser at vi kanskje ligner, føler jeg meg veldig ulik henne utfra det du skriver :-)