Alle innlegg Sukkerforum

Tabloide medier

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym neptun fr. 23 sep. 2011 12:43

La det være sagt, jeg synes Bård Hoksrud er blant de mer motbydelige politikerne i Norge. Jeg støtter også sexkjøploven og synes at det er bra at han blir straffet. Men - og det er et stort men - når begynte norske medier å dra til Latvia for å avsløre politikeres lovbrudd? Er det gamle News of the World-journalister som har funnet seg nye steder å jobbe?

Jeg frykter at dette skaper mer sympati for Frp - selv om det samme sikkert ville skjedd dersom det var en politiker for et annet parti, er det en overreaksjon.

Skjult ID med pseudonym Z fr. 23 sep. 2011 12:51

Er enig i lovbrudd, straff og alt det der. Det trenger jeg ikke å si så mye mer om.
Men jeg synes det er ganske krise at dette blir slått så stort opp i en verden preget av vesentlig viktigere nyheter.
Egentlig synes jeg det er krise at det blir hauset sånn opp i det hele tatt

Jeg bekymrer meg over trenden, men jeg bekymrer meg nok minst like mye for Mr. Hoksrud akkurat nå...

Skjult ID med pseudonym Boble® fr. 23 sep. 2011 12:55

Det som er rart er at det alltid er FrP sine blundere som blir hauset mest opp. Jeg stemmer ikke på FrP, men jeg legger merke til at alle skjeve kommentarer og blundere FrP folkene har blir førstesidestoff.

Massasje er forresten ikke ulovlig:) Dersom det var det som EGENTLIG skjedde da.

Skjult ID med pseudonym VoksenMann fr. 23 sep. 2011 12:55

Hadde det vært skinnhellige Bondevik som ble tatt med buksene nede på homsesauna, ville det stilt seg annerledes. TV2 er søppel. Æsj.

Å henge ut enkeltpersoner kan være legitimt, men ser ikke at det er tilfellet her. Som straff burde norske politikere boikotte TV2 en periode, rett og slett nekte å stille opp for kommentarer og på intervjuer.

(mann 51 år fra Oslo) fr. 23 sep. 2011 12:59 Privat melding

Jeg er kritisk til at TV2 driver den type overvåkning av folk, enten de er politikere eller ikke.

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 23 sep. 2011 13:00

Jeg tror ikke det ville stilt seg annerledes om han var fra et annet parti. Husker jo all halloien rundt Krfs Jan Birger Medhaug, for ikke å snakke om hvordan VG presset SPs Åslaug Haga til å gå av på grunn av en ulovlig anlagt brygge. Det er medias oppgave å passe på maktpersoner, men ikke å forfølge dem.

Skjult ID med pseudonym 123 fr. 23 sep. 2011 13:11

Nå kjenner jeg kun til saken i overskriftene da jeg synes denne typen saker er utrolig lite interessante, men..det ville forundre meg dersom et mediehus lot redaksjonelle ressurser fotfølge politikere av vedkommendes kaliber(eller ikke). Da må det i tilfelle være tipsdrevet, tror jeg.

Skjult ID med pseudonym kit fr. 23 sep. 2011 13:19

123, jeg tror en trygt kan anta at TV2 ikke har ett team i buskene på hvert bordell i Europa. De må ha fått tips

Skjult ID med pseudonym Krøll fr. 23 sep. 2011 14:29

Jeg skal kjøpe kamera og posisjonere meg utenfor et bordell i latvia eller estland. Der skal jeg knipse bilder av alle norske og svenske besøkende. Så sender jeg disse tilbud om å få kjøpe bildene av seg selv for kr. 10 000,- -- hvis ikke oversender jeg bildene til norsk/svensk politi der de ilegges mellom kr. 20 - 30 000,- i bot samt blir reg. i strafferegistret.. Ja til overvåkning av nordmenn i utlandet!!!!!!

Skjult ID med pseudonym Jaha! fr. 23 sep. 2011 14:34

I Dagbladet i dag står en story med hun Rigadamen Hoksrud møtte. Ser ut til at det han fikk av henne, var en massasje "over hele kroppen". Jeg tipper at det har inkludert berøring av hans organ. Rigadamen sier at de ikke hadde sex. Jeg tipper hun mener at sex med en mann er det samme som at hans organ skal inn i en kroppsåpning hos henne. Når den handlingen mangler, hadde de ikke sex.

Sexkjøpsloven er virkelig idiotisk, fordi den forbyr private arrangementer mellom voksne, samtykkende mennesker selv når trafficking, tvang, vold, halliker eller umyndige ikke er involvert. Loven forbyr til og med at du kan betale noen for å runke deg. Ja, også om dette skjer i et annet land der hvor dette er tillatt.

Stor skam til SV, Ap og KrF for denne loven.

Skjult ID med pseudonym neptun fr. 23 sep. 2011 14:39

@Jaha!
Poenget med denne tråden var IKKE å dra i gang en debatt om sexkjøploven. Lag en egen tråd om det, så skal jeg vise hvor du tar feil.

Skjult ID med pseudonym McCloud fr. 23 sep. 2011 14:43

Tabloidmedia har jeg ikke akkurat prioritert høyt, da det er lavmål (også før dette).
Pleier som regel å skippe linker jeg får til dagbladet, vg, seher o.l.

Skjult ID med pseudonym Danty fr. 23 sep. 2011 18:18

En skitten utvikling, spør du meg..
En fyr lurer seg ut i de sene nattetimer, etter en fuktig aften i den tro at verken de han reiste sammen med eller noen andre skulle vite noe på en privat ferietur,, Så blir han forfulgt, spionert på av mediafolk i buskene.. En kan syntes hva en vil om frp, bård hoksrud, politikerrollen, hvor stupid denne politikeren er osv.. men dette er en skitten affære som står for en svært uønsket mediautvikling.. Om journalistene hadde fått knyst om en spionaffære, ulovlig salg av våpen eller drugs, vel.. De var ute etter en fyr som snek seg inn på et bordell..
Hva tenker disse journalistene? At nå skal vi tjene penger? Vi er flinke journalister? Nei.. lysten til å følge tv2 og alle som bedriver slik skitten journalistikk er synkende og gir meg et inntrykk av nådeløs useriøsitet.. Av prinsipp skal en verne om personvern, privatliv og integritet, så sant det ikke er atskillig mere alvorlige forhold..

Skjult ID med pseudonym McCloud fr. 23 sep. 2011 18:56

Frederik VIII av Danmark levde i bedre tider i så fall.
Han døde på Reeperbahn i Hamburg, og det var neppe tabloider tilstede.
(Forøvrig far til Prins Carl, som vi nordmenn er noget bedre kjent med)

(mann 34 år fra Buskerud) fr. 23 sep. 2011 19:26 Privat melding

Syns politikerne og politiet burde passe sine egne saker.

Skjult ID med pseudonym kompromiss fr. 23 sep. 2011 19:28

Dette er en av grunnene til at jeg stort sett holder meg unna aviser og TV.