Alle innlegg Sukkerforum

Politisk syn

Vis siste innlegg
(mann 37 år fra Sogn og Fjordane) lø. 24 sep. 2011 13:44 Privat melding

Hvor mye vektlegger du politisk syn når du leser en profil? Kan det være diskvalifiserende i utgangspunktet? Kjør debatt hehe :-)

Skjult ID med pseudonym kompromiss lø. 24 sep. 2011 13:46

Minimalt. Mange hyggelige mennesker med helt merkelige tanker og meninger, går fint an å trives sammen likevel :)

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) lø. 24 sep. 2011 13:47 Privat melding

Ja hvis det er helt på den andre siden så er det nok takk for meg:))

(mann 34 år fra Buskerud) lø. 24 sep. 2011 13:49 Privat melding

Foretrekker at de ikke bryr seg så veldig om politikk. Har vansker for å stole på politisk aktive.

(kvinne 32 år fra Oslo) lø. 24 sep. 2011 14:21 Privat melding

Enig med Panter68, vill inte möta någon som är helt på andra sidan av vad jag själv är.

(kvinne 32 år fra Oslo) lø. 24 sep. 2011 14:22 Privat melding

Frp e no go :)

(kvinne 32 år fra Oslo) lø. 24 sep. 2011 14:30 Privat melding

@topy za - Hejja hejja dig :)

(mann 38 år fra Østfold) lø. 24 sep. 2011 14:34 Privat melding

Det er vel stort sett bare de som befinner seg i ytterpunktene av skalaen som diskvalifiserer noen kun pga politisk ståsted?

(mann 37 år fra Sogn og Fjordane) lø. 24 sep. 2011 14:46 Privat melding

Jeg kjenner jeg er enig med CreativMnd. Treffer man noen man blir hodestups forelsket i og de kommer "dragende" med at de stemmer enter på den ene eller andre ytterkanten, klarer du da å si; "Sorry mac, det gidder jeg ikke!"?

(mann 51 år fra Oslo) lø. 24 sep. 2011 15:03 Privat melding

Synet er uproblematisk.

Men jeg sliter med de som baserer sitt grunnsyn på misunnelse og at de vil ha mer uten å gjøre noe for det. For eksempel hvis hun bor i distriktsnorge og synes distriktsstøtte er bra og samtidig er mot EU og u-hjelp fordi det koster penger.

Skjult ID med pseudonym Z lø. 24 sep. 2011 15:03

Må nok si som topy_za: Fremskrittspartiet er no go for min del. Orker ikke å invitere til krangel, liksom :-)

Skjult ID med pseudonym seffern lø. 24 sep. 2011 15:04

Står det at man er politisk aktiv så holder jeg meg langt unna..
Har mistet all tro på det såkalte demokratiet...

Skjult ID med pseudonym kit lø. 24 sep. 2011 15:08

Masse hyggelige folk i FrP! Å stigmatisere de er ikke min skål.

Men, hun hadde nok fått diskutert en del...

(mann 46 år fra Akershus) lø. 24 sep. 2011 15:24 Privat melding

Jeg hadde en kjempekoselig diskusjon med en dame fra Ap under årets valgkamp. Jeg delte ut ballonger fra Høyre og hun roser fra Ap. Om hun ikke hadde vært opptatt skulle jeg bedt henne ut hvilken dag som helst.
Så lenge en begrunner sine politiske standpunkt ut fra gode hensikter så har det min respekt.
Se opp for idioter vil nå jeg si ;)
Idiot kommer fra gresk: «en person som ikke er interessert i politikk».

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) lø. 24 sep. 2011 15:27 Privat melding

da venter jeg på en statestikk om det å være i forhold der partene er fra hver sin politiske kant. Jeg vet ikke så mye om det desverre. Hvis de er veldig radikale, ser jeg for meg at det blir "skjærings" etter en tid ???

Skjult ID med pseudonym bukefalos lø. 24 sep. 2011 15:28

om det er frp, er det korken på døra directly : )

Skjult ID med pseudonym Lilleulv lø. 24 sep. 2011 15:31

Nei, jeg ville ikke valgt bort noen ut fra hva de stemte på. Svært politisk aktive og jobbet for noe som jeg anser ville gjøre verden et kjipere sted, er noe verre. Men vanskelig å si om det er no go likevel. Det viktigste er et varmt hjerte og et godt hode. Har han det, tror jeg det meste av poltikk ville vært underordnet og respektert.

(mann 51 år fra Oslo) lø. 24 sep. 2011 15:32 Privat melding

Dice-Man. Ja så lenge en kan diskutere saklig med respekt for hverandre, synes jeg det er mye morsomme å diskutere politikk enn siste episode av Big Brother.

(kvinne 49 år fra Sør-Trøndelag) lø. 24 sep. 2011 15:33 Privat melding

@kit001 :D :D :D

Skjult ID med pseudonym neptun lø. 24 sep. 2011 15:45

Man skal jo aldri si aldri, Gro Harlem Brundtlands mann var jo i mange år Høyre-medlem. Men sånn jevnt over tror jeg at dette er et sted der like barn leker forholdsvis likt.

Én ting er jo selvsagt folk som innbiller seg at muslimer kommer til Norge for å innføre kalifatet eller som mener at klimaendringene er noe Al Gore fant opp for å selge bøker - da blinker tulling-alarmen. Som faglig tillitsvalgt ville jeg også hatt store problemer med en kjæreste som jobbet i for eksempel Civita. Men utover dette, handler det overraskende ofte om kultur.

Selvsagt er det ingen 1:1-sammenheng her, men det er gjerne slik at folk som verdsetter formalisme og tradisjoner står lenger til høyre enn vi som mener det er et blindspor. Det er heller ikke til å komme forbi at Frp-velgerne er noe sterkere representert blant harryhandlere og dansebandfans. Joda, det er sikkert Høyre-velgere som hører på punk, og kanskje til og med drar på punk-konserter, men jeg tror nok de er i mindretall - både blant Høyrefolk og punkere.

Men vel så viktig her inne - jeg er relativt skeptisk til om konservative eller borgerlige damer her inne er spesielt interessert i en, tja, sjuskete anarko-kommunist...

Skjult ID med pseudonym banditten lø. 24 sep. 2011 15:54

Jeg vil faktisk helst være sammen med en der har andre meninger end mig.
Den eneste i hele tråden der i mine øjne har sagt noget smarter er @neptun.

Tag sverige som eksempel ved sidste rikdagsvalg. Sverigedemokraterne havde jo den største valgfremgang noget parti nogensinde har haft. Men da alt var på plads var der ingen der turde at stille op og sige at de havde stemt på dem. 400.000 ud af 9 millioner er en væsentlig andel.

Jeg tog en valg-test for at finde ud af hvilket dansk parti jeg bør stemme på og den kom på Dansk Folkeparti (tænk FRP og multiplicer det med 1000). Dette er tiltrods for at jeg hele mit liv har stemt rødt, indtil jeg flyttede udenlands.

Så hvad en person stemmer er for mig ligegyldigt. Det interessante er hvorfor det er de stemmer på parti-x der er interessant. Det siger langt mere om personen end en simpel blokpolitik opstilling.

Skjult ID med pseudonym fjesløs lø. 24 sep. 2011 15:58

Er vel egentlig litt likegyldig så lenge jeg ikke bombarderes med propaganda til enhvert tid.

Tror FrP-medlemmer blir urettferdig generalisert, og de fleste som maser om hvor onde de er har antageligvis ikke satt seg inn i agendaen deres ordentlig, uansett. Selv stemmer jeg ikke på dem, men har ikke behov for å til enhver tid stemple dem som det ene og det andre.

Jeg stemmer heller ikke SV. Jeg har møtt mange koselige sosialister, men generelt sett synes jeg de er ganske arrogante og sneversynte folk.

Selv stemmer jeg Venstre, fordi jeg er hyggelig mot andre og ikke minst saklig.
;););)

Skjult ID med pseudonym Z lø. 24 sep. 2011 16:06

fjesløs
Nå skal jeg ikke diskutere politikk, og jeg innrømmer glatt at jeg er fordomsfull. Men når det gjelder Frp har jeg faktisk lest hele partiprogrammet deres mange ganger, og med bakgrunn i dette klarer jeg ikke å svelge politikken de står for. Selvsagt finnes det superhyggelige mennesker som stemmer alle partier, og har venner som også stemmer Frp. Men jeg innser at å ha en med en del av de holdningene som partiet står for nærmest meg i hverdagen vil by på mange unødige utfordringer og mange etiske, kunstneriske og moralske "krangler". Det orker jeg rett og slett ikke. Og for å snu det på hodet: En Frp´er ville nok heller ikke orket meg! :-)

Utover dette tror jeg at jeg fint kan leve med en mann som stemmer hvilket som helst parti, egentlig...

(kvinne 42 år fra Østfold) lø. 24 sep. 2011 16:27 Privat melding

Jeg styrer unna de som er laaangt på andre siden. Men jeg styrer også godt unna de som fullstendig mangler et politisk syn.