Alle innlegg Sukkerforum

Angret sexdebuten?

Vis siste innlegg
Skjult ID med pseudonym lomas lø. 24 sep. 2011 20:00

Dvs heller ønsket at den ble gjort sammen med en annen eller i en annen situasjon?
Ga angeren noen konsekvenser?

Skjult ID med pseudonym Hå! lø. 24 sep. 2011 20:02

Angrer ikke sex-debuten min. Deilig jente jeg tok bakfra. Har alltid blitt skikkelig kåt av ei strutterumpe. MMM..

Skjult ID med pseudonym EvilSmurf lø. 24 sep. 2011 20:08

Har man angrerett på sex?

Skjult ID lø. 24 sep. 2011 20:19

sparer meg

Skjult ID med pseudonym blindebukk lø. 24 sep. 2011 21:24

er så lenge sida at eg huska den ikkje eingang,så kan ikkje sei eg angrer:)

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 25 sep. 2011 10:36

Er snart 27 år gammel og fortsatt ikke hatt sex, ikke hatt forhold, blitt kyssa 2 ganger av 2 jenter som ikke mente noe med det og ble veldig skuffa da jeg fant ut det. Ser helt normal ut, velykket på alle måter i livet egentlig, mange venner og venninner etc. Men fysisk og intimt er det allikevel helt umulig å få til med noen. Begynner å gå ganske dypt innpå meg må jeg innrømme.

Noen ganger ønsker jeg at jeg bare kunne ha sex med en random og bli ferdig med det, men jeg er usikker på om jeg hadde angret etterpå. Det kan godt hende. Og vet ikke hvordan jeg skulle oppnådd det heller, jeg har jo forsåvidt prøvd da jeg var yngre, men utstråler vel ikke akkurat at jeg vil han noe uforpliktende. Er blitt så gammel at den jenta det evt skjer med en gang bør være spesiell så ja, jeg tror jeg hadde angret hadde det ikke blitt et forhold ut av det. Jeg vet nok også at finner jeg først en jente så forlater jeg henne ikke og tror ikke hun vil forlate meg heller så jeg får nok bare oppleve ei jente i livet mitt uansett...

Man føler seg ganske alene i samfunnet når alt dreier seg om sex og folk blir stadig yngre når de debuterer og de fleste jentene rundt alderen min har mye erfaring så det er vanskelig. Den jenta jeg evt. har sex med en gang i framtida må være ei jeg er 100 % trygg på og som er trygg på meg og vet hva jeg føler og at det er vanskelig for meg. Mao, ta det pent og forsiktig og la meg fumle til jeg blir litt tryggere. Men blir man kjent med noen og er åpen og forteller dette så er det som regel hadetbra til den jenta... Så er i en ond sirkel gitt...

Skjult ID med pseudonym McCloud sø. 25 sep. 2011 11:08

Generelt sett, så kan man vel ikke vite om det blir anger etterpå.
Så det bør du ikke gjøre.
Det er ikke noen som helst grunn for at hun må være spesiell.
Så ikke sats på det heller.
Siden du vet at det blir ha det bra hvis du sier noe, så er jo den enkleste løsningen å ikke si noe.
Det er som tidligere sagt på tråder der det det spørres om antall sexpartnere, antallet trenger man ikke si.

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 25 sep. 2011 11:12

Men sier jeg ikke noe så forventer en evt fremtidig jente at jeg vet hva jeg driver med. Og det gjør jeg jo ikke. Så da blir det jo bare dårlig og da har jeg jo fått passet påskrevet som udugelig uten at hun vet grunnen. Faktum er at jeg er livredd... Har aldri engang hatt ei jente å holde rundt så begynner jo å riste av nervøsitet bare jeg får en klem nesten. Er ikke alle som syns intimitet er så lett som deg... Men er ikke sjenert. Bare har hatt litt for mye respekt for motsatt kjønn i oppveksten så ikke vært så klåfingra som andre.

Skjult ID med pseudonym McCloud sø. 25 sep. 2011 11:27

Du regner med at du kommer til å ligge der passiv, rådvill og ikke vite hva du skal gjøre?
Du har sikkert sett endel filmer, lest bøker etc så du ikke er helt blank?
Du har ikke dagdrømt eller visualisert om hva du har lyst til å gjøre sammen med ei du kommer til å være intim med?

Men det er kanskje redselen som først og fremst må overvinnes?

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 25 sep. 2011 11:34

Ser vel porno omtrent hver dag for ha noe å nappe løken til så ja, vet jo litt. Og har jo drømt om hva jeg skal gjøre hver kveld i 10 år, men virkeligheten er jo annerledes og kan jo ikke forberede meg på en situasjon som ganske sikkert blir helt annerledes.

Ja, jeg trenger ei jente jeg stoler på og som vet hvor sterk opplevelsen vil være for meg slik at jeg kan være trygg på at hun også er oppriktig og mener noe med det. For meg handler det om følelser så vil ikke bli såra etterpå. Det jeg er redd for fordi jeg vet ikke om jeg takler å bli såra flere ganger. Jeg har alltid gitt mye av meg selv, sannsynligvis for mye, er alltid 100 % ærlig og selv om alle jenter sier de vil ha en som er ærlig så er det ikke mange som takler det. Så jeg trenger noen som også er ærlig med meg og som gir av seg selv på samme måte. Som skjønner situasjonen jeg er i.

Skjult ID med pseudonym Pulsvanten sø. 25 sep. 2011 17:59

Jeg angrer ikke på min debut, og den var nok forholdsvis "sen" siden jeg var 17 år gammel. Men ventinga gjorde at det ikke var en greie der man bare skulle "få den der fuckings jomfrudommen utav veien en gang for alle", men en positiv opplevelse mellom to unge mennesker som respekterte og var glad i hverandre.

@Alene - Nå er jeg på alder med deg, og har vært singel en stund. Jeg er nok lik deg fordi sex handler om følelser. One night stand lokker absolutt ikke (jeg er jente, forresten). Ikke stress for mye med teknikken, fordi det kommer av seg selv når alt annet er på plass. Noen jenter synes sikkert det er litt fint at du er litt nervøs, fordi det sier jo noe om at du har respekt for situasjonen.

Skjult ID med pseudonym OMG sø. 25 sep. 2011 18:04

Finnes vel mer sjarmerende debuter en på badet hjemme, i fylla, på min egen hjemme-alene-fest i 9.klasse.

Men har ikke angret nei, verken før eller senere.

Skjult ID med pseudonym Beckers sø. 25 sep. 2011 18:35

Angre på noe som er gjort? Hvorfor det?

Skjult ID sø. 25 sep. 2011 19:51

@ Alene

Jeg hadde ikke sex før jeg rundet 30(!), så jeg vet veldig godt hva du mener. Som du sier sørger nok det store fokuset på sex i samfunnet for at enkelte kommer inn i en ond sirkel der selvtilliten nærmest blir stadig synkende med årene og debutalderen dermed stigende. Men på den annen side gjør åpenheten rund sex at man har større muligheter for å forberede seg enn før, og dette bør du se ditt snitt til å utnytte til fulle! All is not lost m.a.o.

Det er mulig at jeg hadde litt mer erfaring enn deg når det gjelder dating og intimitet utenom det sexuelle i utgangspunktet, men kan i alle fall bare si at du ikke nødvendigvis trenger å bekymre deg for egne prestasjoner. Jeg skjønner veldig godt at du føler du trenger å finne en person som du har tillit til og som kan akseptere din manglende erfaring, men først og fremst handler det om å forberede seg mentalt så godt man kan, senke skuldrene og la det skje når man føler det er naturlig. Det er heldigvis nok menn der ute som har mye mer erfaring enn deg, men som er udugelige nok i senga til at du ikke nødvendigvis kommer så dårlig ut av det på statistikken til jenta du debuterer med. Det at du har veldig respekt for det motsatte kjønn er ikke annet enn et utmerket utgangspunkt for å prestere bra og være lærenem og ydmyk overfor hennes preferanser. Er du godt mentalt forberedt kan du slappe mer av og du vil i større grad være i stand til å tilpasse deg uten at du lar deg affisere av eventuell kritikk.

Det er forøvrig ingenting annet enn et direkte spørsmål som forhindrer deg å holde kortene tett til brystet før den nødvendige tilliten til en jente er opparbeidet, og bryter hun med deg etter dette bare fordi du er uerfaren, kan du nok la henne ryke og reise med god samvittighet. Men er du usikker på mye av det som handler om intimitet, er sjansen der for at dette også gjør henne usikker helt fra starten og forhindrer at kjemien mellom dere stemmer. I så fall kan du like gjerne innrømme at du mangler erfaring først som sist (uten at dette betyr at du må legge alle kortene på bordet med det samme). Sjansen for at hun ikke syns det er noen stor sak er nok større enn du kanskje tror.

Lykke til!

Skjult ID med pseudonym Alene sø. 25 sep. 2011 23:14

Pulsvanten & Skjult ID: 17 seint? Oisann, da følte jeg jo nesten ikke at jeg visste hva sex var engang, haha. Nei, jeg er ikke redd for at jeg skal være dårlig. Men redd for hvordan det blir tolket at jeg ikke har erfaring og hva følgene kan bli etterpå. Nemlig at jeg da blir såra. Igjen. Sålenge jeg er åpen og kan prate om det så er jeg sikker på at jeg vil få veiledning og hjelp til å gjøre ting og dermed gjøre dem slik det er ønsket at jeg skal. Blir litt som et jobbintervju. Kan selge meg inn ved at jeg ikke har mye erfaring, dermed er jeg ikke låst til faste mønstre og gamle vaner, men er lærevillig og entusiastisk og dermed kan formes slik bedriften vil :)

Jeg har ingen problemer med å prate om dette, er ikke akkurat en hemmelighet blant de jeg kjenner. Men f.eks et første kyss tør jeg rett og slett ikke gjøre før jeg har forklart situasjonen for hører jo historier om folk som blir dumpa pga de kysser dårlig. Og uten at jeg har gjort det mer enn 2 ganger så vil jeg nærmest garantere at jeg er dårlig på det. Men kan nok bli flink med litt trening. Er generelt en oppegående og intelligent fyr som klarer det meste med litt øvelse. Problemet er jo egentlig mest det at jeg blir en venn med jenter og dermed vil de ikke få følelser og vil dermed heller ikke ha sex. Mens jeg vil bli kjent først og dermed skyter jeg meg selv i leggen :P

Skjult ID ma. 26 sep. 2011 00:13

Høres bra ut!

Men da skjønner jeg ikke helt hva problemet ditt er. Hvis du ikke er redd for egne prestasjoner, hvorfor trenger du da nødvendigvis å innrømme din manglende erfaring?

Uansett har det nok mer å si hvordan du legger det fram enn at du faktisk gjør det. Hvis du virkelig er så avslappet i forhold til å prate om din egen situasjon tror jeg en del damer heller ikke vil ha noe problem. De som eventuelt avviser deg helt og holdent på basis av manglende erfaring er kanskje ikke den typen damer du er hypp på uansett, eller?

Skjult ID med pseudonym Mort1 ma. 26 sep. 2011 01:04

Mista jomfrudommen i fylla på do på et discoparty da jeg var 16 med ei jente i paralellklassen min på ungdomsskolen med helt vanvittig digg kropp.

Kanskje hun bare var snill, men jeg gikk rundt med self esteem boost i flere dager etter at hun sa jeg var sykt god til å knulle etterpå. Haha :D

Skjult ID med pseudonym Alene ma. 26 sep. 2011 05:45

Hmm?: Har da aldeles ikke venta på "den ene"! Har jo villet med mange jeg, men ingen av dem som har villet med meg. Er ikke jeg som har villet vente, har bare blitt sånn fordi de jeg har vært interesserte i aldri har vært interesserte tilbake. Og i mine mest desperate stunder har jeg også prøvd å bare finne ei på byen, men det er nok dessverre ikke helt min greie, null respons. Og i ettertid så har jeg heller vært glad for det for er jo ikke det jeg er på jakt etter.

Skjult ID: Problemet er at det ikke akkurat er turn on å snakke om det på den måten og hvis jeg skulle havne i en posisjon der jeg kanskje forventes å ta initiativ til å gjøre noe så har jeg en sperre som gjør at jeg ikke klarer det før jeg har sagt noe om det og vips, moment lost... Ble bedt med ut av ei jente en gang, hadde det veldig hyggelig. Gikk hjem etterpå og da vi skulle si hadet så tror jeg hu venta at jeg skulle kysse henne, men da visste hu jo ikke noe om min situasjon og jeg klarer bare ikke å gyve på uten å tenke så ble til at jeg snudde på hælen og gikk mens jeg nesten holdt på å grine. Skalv som et ospeløv. Hang mye sammen etter det, men da var jeg nok allerede i vennefella for skjedde aldri noe liknende.

Skjult ID med pseudonym fjesløs ma. 26 sep. 2011 06:33

Nei, jeg angrer ikke.

Jeg var 19 år, på byen i Bergen i løpet av militærtiden, og kom i prat med ei jente. Hun var ganske klar på hva hun ønsket uten å si det direkte, og jeg tenkte at det kanskje var greit å få det unnagjort før jeg ble 20, så jeg ble med henne hjem.

Noen ønsker antageligvis at alt skal være fint og flott første gangen man gjør noe, men sånn er det sjeldent. Hadde sikkert vært mer romantisk om det var ei jente jeg elsket høyt osv., men jeg hadde det gøy og fikk litt bedre selvfølelse, om enn midlertidig, så hvorfor angre? :)

Skjult ID med pseudonym Høypåpæra ma. 30 april 2012 23:24

@Alene. Det er veldig mange som er skikkelig klønete i senga, selv når de er opp mot 40 år..... Ikke tenk på at du virker uerfaren. Jeg tror helt ærlig at du kommer til å være så lykkelig for å få det overstått at med hvem og hvordan blir sekundært.

Ikke bekymre deg! :)

Skjult ID med pseudonym -Bene- ma. 30 april 2012 23:26

Tja, jeg vil si at hvis jeg kunne tatt det tilbake ville jeg nok gjort det. Jeg endte med å debutere med en søt fyr, trivelig og snill bla bla....men så viste det seg at han hadde dame og jeg fikk et helvetes bråk med henne og venninnene hennes. DET kunne han godt sagt ifra om så jeg slapp det peset. Men samtidig var vi på en fest og flørtet åpenlyst hvor hans venner også var, og flere så at vi gikk sammen så noen burde gitt beskjed uansett.

(kvinne 26 år fra Akershus) ma. 30 april 2012 23:44 Privat melding

Neste stasjon er Svingen, utgang på høyre side.

Skjult ID med pseudonym Nref ma. 30 april 2012 23:45

Angre? Nei, den var faktisk bemerkelsesverdig vellykket, omstendighetene tatt i betraktning (17 år, klassetur, utagerende fyll og trang hotellseng...), såpass at vi faktisk gjentok "bedriften" x antall ganger etter hjemkomst ut det skoleåret (og var klare på at det var "bare" seksuelt fra dag1... DET er visstnok litt uvanlig i den alderen, fant jeg ut senere).

(kvinne 34 år fra Buskerud) ti. 1 mai 2012 14:08 Privat melding

@Rimtusse - :O :D

Skjult ID med pseudonym poppy to. 3 mai 2012 10:26

Angrer ikke. Har sagt til vedkommende at jeg er veldig glad for at det var han som var min første. Han er pr d.d en god venn av meg. Og det har han vært i over 20 år nå. Men, det skal sies at det var en morsom opplevelse. Jeg kunne jo ingenting, haha. Lå og stirret på bildene på veggen, mens han gjorde seg ferdig, hahaha. Det var perfekt :D ( dengang, vel og merke ). Og jeg pulte han et pår år etter. Da ble det litt mer liv i valsen må en si!

@Nref

Det er ikke vanlig for den alderen nei, så du var veldig veldig heldig kan man vel si. Alt etter som ;))

Skjult ID med pseudonym cilia to. 3 mai 2012 13:55

Angrer ikke :) Debuterte ganske seint, med en jeg var forelska i. Vi hadde et slags forhold etterpå, reiste til og med på ferie sammen et eller to år senere. Det eneste jeg "angrer" på er kanskje at jeg så på sex som noe så spesielt at jeg måtte vente til alt var sånn og slik. Skulle gjerne tatt meg selv mindre høytidelig i ungdomstida, men var ikke trygg nok.

(mann 38 år fra Telemark) to. 3 mai 2012 13:58 Privat melding

Angret ikke, men har ledd godt i ettertid :D

Skjult ID med pseudonym Jente to. 3 mai 2012 14:15

Angret ja, men det hjalp ingenting....gjort er gjort :)

Skjult ID med pseudonym Lazarus75 lø. 12 mai 2012 09:28

*huff* Skulle meldt pass, viste seg at hun var en drittsekk.